maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Amanda Bynes!

Publicerad 2010-01-31 23:00:32 i Allmänt,

avslutar dagen med två bilder på Amanda Bynes. Kan väll kalla henne för dagens kändis :) har märkt att jag lägger in en kändis varje dag typ så hon blir dagens,hon är så himla söt och det lite smågulliga är att hon är så smal,men hennes huvud är ändå lite mulligt! tror inte hon är någon sångerska,men skådespelerska är hon. just nu kommer jag bara på en, She's The Man, ta och kolla på den! en av mina topp 5 iallafall :)

har nytt sköljt av min hårinpackning och ska ta och bädda ner mig nu och sova. men var inte ledsna,vi hörs imorgon igen! orkar egentligen inte skolan,men branäs på torsdag och jag är taggad som bara den! och veckan kommer ändå rusa iväg som vanligt, godnatt alla sötnosar ♥


Jay Sean - Down

Publicerad 2010-01-31 20:55:27 i Allmänt,

Hej sötnosar! sitter just nu och lyssnar på musik. fyller inte bara öronen med musik utan hela mig! haha nej men..när man lyssnar på såna här låtar (som den under) så tänker man tillbaks på massa minnen, bra som dåliga...man bara sitter och längtar tillbaks till tiden då man var lycklig. inte för att jag inte är det nu,allt är bra förutom en bit som fattas! men det är inget jag tänker ta upp! men nu ska jag inte sitta och vara såhär..

sara stack hem vid halv 8,sen dess har jag bara slappat. igår var vi iallafall med vickan, vi flumma och körde Sanning eller konsekvens, kan ju lugnt säga att en del hemligheter avslöjades. haha eller hemligheter och hemligheter, men många saker! fast det är hemlig för er (: samtidigt som vickan stack hem så stack jag och sorräh hem till sorräh och sov där. vi skulle kolla en sak på datorn men den bara stängdes av hela tiden, vi försökte typ 4 gånger haha! idag så skulle vi hitta på något kul att göra, vi fundera på donken i lund/eslöv, men det sluta med pizza inne i höör :) sen traska vi hem till mig och kolla film! sen tog vår underbara tid slut haha :) tack för allt flickor, you make my day!

dagens låt, helt underbar!

Sorräh och Vickan!

Publicerad 2010-01-30 19:50:00 i Allmänt,

sitter hemma hos mig med sorräh och vickan vid sidan om. vi har inte gjort så mycket,sara kom för några timmarna sen och då tog vi massa bilder. och vid halv 7 tiden kom vickan hit,vi har mest flummat och så! vi har inga planer på vad som händer sen. vickan ska iallafall hem ikväll och då ska jag och sara hitta på något annat, vi ska även sova för er som inte visste det :) nej nu ska jag inte sitta och nörda datorn mer, ha en supermysig lördag :)

sorräh & morräh in action!


Take A Bow

Publicerad 2010-01-30 13:29:19 i Allmänt,

heeej alla sötnosar! josse stack hem för en timme sen typ, The Children som vi såg igår var inget att hylla för. Den var läskig men jag fatta inte handlingen. Men läskig var den, fast att det var barnen som döda, hahah. efter josse stack hem så gick jag och josse (min syster) ut med hundarna samtidigt som vi följde amanda till ett kalas. kändes som om det var -30. det var det säker också,haha. ska vara med sara sen men just nu hade jag tänkt duscha,göra inpackning,fixa fötterna (fotbad) och dricka varm oboy. låter det inte underbart? :) hihi får sätta igång nu om jag ska hinna med allt. massa varma kramar / madde., tror inte ni vill ha kalla kramar i detta vädret ;)

dagens låt fick bli Take A Bow, en med rihanna och en med glee. vilken tycker ni är bäst? :)
fråga inte vad det röda är runt om den ena, för jag har ingen aning!



Britney Spears

Publicerad 2010-01-29 20:44:46 i Allmänt,

Britney Spears är inte den personen jag beundrar mest precis. men jag skulle nog vilja säga att hon är den kändisen som gått igenom mest. hon har väl 2-3 barn, varit gift några gånger och till och med rakat av håret. det man minst trodde en personen skulle göra, haha! vet inte hur långt hår hon har nu, men en sak vet jag. hon är riktigt söt. dessa bilderna är säkert tagna för väldigt längesen. men kolla så söt hon var/är. om jag ska kommentera henne sångmässigt så skulle jag inte säga att det är det bästa. lite för ljus röst, men hon dansar bra. fast det finns ändå låtar som är bra med hennes, hon är ju inte dålig precis. här får ni en liten titt :)




Britney och Taylor




inläggen bara svämmar över..

Publicerad 2010-01-29 20:25:04 i Allmänt,

haha som ni märker så bara svämmar inläggen över..dom kommer stup i kvarten. men josse sitter och sjunger opera.. haha nej men hon sjunger faktiskt Asher Book - Try. och jag tänker inte lägga in låten för har typ gjort det tre gånger så jag tror ni vet vilken det är vid det här lagret. haha eller har jag fel?.. var iallafall inne på bubbleroom och såg rätt snygga mössor och vantar. här är på dom två snyggaste enligt mig :)
 
tyckte mössan såg snygg ut, men fel färg. en vit och svart skulle sitta perfekt!

black is hot, ellerhur? det var riktigt snyggt faktiskt :)

The Children

Publicerad 2010-01-29 20:15:47 i Allmänt,

direkt efter det andra inlägget så kände jag får att snabbt ta och lägga in trailern på filmen vi ska se, den verkar riktigt spännande och läskig! jag lovar att sen skriva om den var bra eller dålig, själv älskar jag att kolla filmer, speciellt rysare. fast efteråt kan jag inte sova, haha fast det får bli en hemlighet! kanske en lite pinsam en. men som tur är ska josse sova här ikväll, yesyes! vi ska ta det lilla lugna och bara chilla och ha superkul.

dagens dresscode (mysoutfit):
vitt linne - gina tricot
svart hoodtröja med blått tryck "Carolina" (en stat från USA) - Lager 23
mörka jeansleggings - bikbok
vita tjockstrumpor - typ CG, haha!
mörkblåa skor - skopunkten
vit jacka - Lager 23
där kom exakt allt med :))

trailern.... vågar ni se den? ;)

Fredagsmys!

Publicerad 2010-01-29 20:05:54 i Allmänt,

ja ni vet vad man alltid säger om fredagar. fredagar betyder fredagsmys! skolan idag var verkligen rolig.
först hemkunskap, hade förhör vilket gick otroligt bra! maten vi gjorde blev även suverän :)
sen no - snacka lite om matspjälkning och så.
elevensval - kolla film, helt okej!
till siiist - so, trodde det skulle vara värre men vi hade vikarie och så kolla vi på en liten film.

stack in till höör efter skolan men Josefin Hey, vi stack till ica men bestämde oss sen för att sticka till konsum för dom har så mycket godare godis. sen hyrde vi en film, typ the children hette den nog. sen krängde vi pizza på Höörs Pizzeria,mysigt mysigt! sen palla vi inte gå hem i kylan så vi traska vidare till björkvik. där satt vi bara och kolla handboll,sen bad vi mamma hämta oss. jag har typ ätit 10 måltider idag så jag kommer spy när som helst,eller det skulle inte förvåna mig om jag gjorde det.

för tillfället så har vi nyss krängt mammas goda äpplekaka och ska strax sätta igång filmen vi hyrde. haha josse sitter även vid sin blogg nu och skriver. bloggberoende är vi, vilket är bra för er :))  nej nu tänker jag inte sitta och babbla mer,kanske senare! ni får ha en supermysig fredag och så hörs vi alldeles snart. massa pussar & kramar! ♥

dagens låt - Hold My Hand - Michael Jackson ft Akon!

bästa vänner!

Publicerad 2010-01-28 19:14:56 i Allmänt,

heeej folket :) haha det dära lät precis som om ni är okända, men egentligen så känner jag er fruktansvärt mycket,jag vet var ni bor...sitter och pluggar hemkunskap som vanligt! vet att det kommer bli ganska svårt så måste plugga ordentligt. hatar att ha läxa till fredagar,verkligen!
efter skolan stack jag,mamma och pappa till city gross och storhandla,sen åkte vi till Lager 23. blev köpt en skidjacka till branäs och en hoodtröja, väldigt stor men mysig :) kom hem efter det och börja med maten,tacos för hela slanten! sen stod jag och prova mina skidkläder, i look soo hot! haha nej men helt okej, trodde det skulle vara värre! nu sitter jag här och kan inte konsentrera mig för jag har datorn i knäet, ajaj! får ta och fortsätta nu!

och angående min rubrik så ville jag bara säga att jag verkligen har världens underbaraste vänner, helt ärligt! dom ställer upp i vått och torrt och är helt underbara! dom flesta iallafall. och jag säger bara en sak...
I TEE PHONE HOOOOME! ♥

dagens låt: Jason Mraz - I'm Yours.

Tävla om en 10 000 kronors goodiebag!

Publicerad 2010-01-27 21:47:13 i Allmänt,

oh,jag älskar tävlingar! har varit med i ett par stycken, men har aldrig haft turen att vinna! men det är bara till att fortsätta och hoppas :) tycker denna tävlingen verkar vara en kul grej, och kolla alla saker man kan vinna! helt otroligt,haha! vinnaren skulle nog bli liite glad..okej mycket glad :) det skulle jag iallafall och jag tror inte jag är ensam om det. prislistan finns lite längre ner, man ser tyvär inte alla ord men klicka på länken nedan så kommer du till tävlingen :)

http://juliaberg.se/2010/january/vinn-min-10000-kronors-goodiebag.html



Vinstlista
:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
: En fin, hjärtformad
Från Wear designhalsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
: Två paket med 
FrånEasewhitetandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
: Massagestaven
Från Amors pilarIna Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
: Två
Från Importkladerhotpants i spets, en röd och en svart
: Ett
Från Swefoxset med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
: Virvar Jacquard
Från A&I Designhandduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
: En optisk
Från Styleimportpekfingermus till datorn
: ett svart, vackert litet
Från Carusosmyckeskrin med trollsländelås
: Spelet "
Från Partyprylarsanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
: En
Från Thaliahalsahuvudmassör 
: Ett par stay ups och tre par strumpor
: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från WebstrumporFrån GoldwellFrån Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från I+m naturkosmetikFrån Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från ELFFrån Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask
Från Vekk

reklamer blir bara roligare..

Publicerad 2010-01-27 21:23:32 i Allmänt,

haha håller ni inte med om att alla reklamer blir roligare och roligare hela tiden. speciellt ica reklamen och comhem! det är ju också såna följselsereklamer, det är också kul att det är samma personer! då får allting en handling. så de bästa reklamerna enligt mig är ica och com hem :)



Sommar outfit!

Publicerad 2010-01-27 21:01:43 i Allmänt,

nu har jag fixat ihop en vill ha outfit. gjorde en liknande för ett tag sen men sen sluta jag av någon anledning. men nu är jag back on track ;)
hatten - h&m
tröjan - topshop
armbanden - h&m
solglasögonen  h&m
skorna - google, haha hitta inte dom någon annanstans! men dom finns säker i ngn affär :)

ska snart ta och kolla film, om jag får kolla med josse! ha det super ♥

Miley Cyrus - Girls Just Wanna Have Fun

Publicerad 2010-01-27 20:24:02 i Allmänt,

Dagens låt, Miley Cyrus - Girls Just Have Fun! Ösig och bra låt, och så har hon en underbar röst :) videon fick bli en blandning av hennes andra musikvideor, dom andra var helt konstiga och så är jag inte världsbäst på att hitta den riktiga musikvideon, men det är låten som räknas bara :) så dagens låt är denhära, lyssna lyssna lyssna!

Sorräh ♥ Morräh

Publicerad 2010-01-27 19:59:13 i Allmänt,

hihi sorräh, angående din kommentar så måste jag erkänna att jag du har rätt! eller måste och måste, jag vill erkänna det :) för er som undrar som skrev hon att onsdagar inte suger när jag är där för vi har kul tsm :D och jag håller med fullt ut,vi har hur kul som helst på lektionerna/rasterna, även om vi jobbar på som satan ibland! tycker även det är kul att vi umgås så mycket som vi gör,det har vi inte gjort innan! eller vi har alltid umgåtts,men inte såhär mycket på länge! lucky me :)

sitter och pluggar hemkunskap nu, puuust! skriftligt förhör på fredag och kan inte det riktigt! men jag lovar,jag tränar för fullt! för ta och lägga in dagens låt lite senare, mamma ska strax förhöra mig så hinner inte välja någon låt nu! och sen så lovar jag även att bli bättre med bilder,men min dator är så seg att jag hellre väljer att sitta vid josses eller pappas. ska bli bättre,annars blir det inte lika kul att läsa! nej nu måste jag fortsätta, ha det superbra! :)

bilder jag kan fastna för!
svartvita..

närbilder..

solnedgångar, hihi det är så fint :)

onsdagas suuuucks!

Publicerad 2010-01-27 15:58:08 i Allmänt,

lite svengelska där ;) kom hem från skolan för en timme sen. var lite förvirrad över bussarna men sen såg jag att pappa var här och skulle hämta mig, yesbox liksom =) haha . har nyss ätit och suttit vid datorn lite ocn nu ska jag ta och göra läxorna. har hk och no, inte så svåra läxor! fast vi har skriftligt förhör på hkn. men det kommer säkert gå bra! sitter vid amandas dator just nu och hon får lite utbrott på mig. men vi hörs senare, ha det fint! :)

läggdags!

Publicerad 2010-01-26 22:51:51 i Allmänt,

dags att sova nu om jag ska orka gå upp imorgonbitti, oh vad jag hatar skolan. bara för man måste upp så tidigt! jag hoppas ni alla haft en superbra dag, fast är ju svårt eftersom man varit i skolan! haha okej jag ska sluta hacka på det nu. själv har min dag varit hur bra som helst :) vi hörs imorgon, massa pussar & kramar! och dröm nu sött allihopa ♥

ser inte denna bilden alldeles underbar ut? :)

Bubbleroom.se

Publicerad 2010-01-26 22:33:29 i Allmänt,

la märke till att bubbleroom har otroligt snygga jeans, till bra pris också :) kolla även runt på annat,dom har massa snygga kläder! men fastna mest för jeansen,dels så behöver jag också flera jeans. har mest leggings vilket man inte kan ha korta tröjor med. asså inte magtröjor då,men normal korta, då ser det helt fel ut, enligt mig! men en tumme upp till deras byxor, kika in om du behöver några..eller annat!

299:-                                                299:-

399:-                                                499:-

Ashley Simpson!

Publicerad 2010-01-26 21:28:41 i Allmänt,

kommer knappt ihåg hur hon såg ut innan sin operation,men hon var faktiskt söt innan också iallafall! tycker hon även är grymt söt nu och hon har både snyggt hår & stil :) bilderna ovan visar mest hennes hår,men på bilden under har hon även grymt snygga kläder! hade inte tänkt att skriva var det finns liknande kläder förrens ni själva frågar. vill inte sitta och göra det i onödan och så är det ingen som bryr sig! men om ni i forsättnignen vill att jag ska skriva var det finns liknanade kläder så säg till! =)
la in en bild på hennes syster innan, Jessica Simpsons? Har ni någon favorit av dom ;) både är dock lika söta,men för mig så lutar det nog mer åt Jessica!


      

Björkvik, kan ni hjälpa mig..?

Publicerad 2010-01-26 18:28:33 i Allmänt,

heellu, kom hem från björvik för en stund sen. det var riktigt kul, tog bussen in till höör och stack till ica. handla lite munkar och satt och gnaga på dom en stund. sen stack vi till björkvik för att...bada. haha vet inte om det låter konstigt, men vi hade faktiskt riktigt riktigt kul :) titanic & choklaaaa, haha bara jag och sara som fattar! du är bäst sorräh. sitter iallafall just nu och kollar Hannah Montana,nytt avsnitt ;) känner mig helt slut efter badet så ska ta och duscha snart och sen göra lite läxa och sova efter det. vi hörs senare, pussss.

haha dagens låt för bli lite knasig, Markoolio - Idollåten

Thailand 09!

Publicerad 2010-01-25 22:43:02 i Allmänt,

det sämsta med att resa utomlands är att man någon gång ska hem, och det är på något sätt otäckt. kommer ihåg när vi skulle hem från Thailand, det enda man tänkte var att det var skönt att få komma hem. men så fort man kom till Sverige så ville man bara tillbaks. that suck's, håller ni inte med? man får någon slags ångest. saknar verkligen thailand iallafall. här är en bild från när vi var på James Bond Island, ni kanske känner igen den imitten ;)

nu ska jag ta och sova och imorgon blir det att sticka till badet med sara. så lär inte bli någon uppdatering på ett tag imorgon. puss & kram! och sov gott :)

Cloudy with a chance of meatballs

Publicerad 2010-01-25 21:26:45 i Allmänt,

blev att kolla på Det regnar köttbullar,eller som på engelska "Cloudy with a chance of meatballs". riktigt rolig och bra, har börjat tycka om såna animerade filmer eller vad man nu kallar dom :) dom är oftast roliga och häftiga gjorda. men denna filmen rekomenderar jag att ni ska se! nu känner jag mig lite smått rastlös, har gjort allt man kan på datorn, får väl sitta här ett tag till sen är det dags att sova. nej, mindre skrivande mer görande, haha? blir väl att nörda msn en stund :) ha det fint!

Smoothie + Film

Publicerad 2010-01-25 20:13:30 i Allmänt,

sitter just nu vid josses dator och ska kolla film. har egentligen läxor men inga till imorgon,så känner inte för att göra dom idag. ser måndagar som en slappdag,men har nyss haft helg och orkar inte plågas av läxorna direkt, så det får vi ta tu med imorgon :) ska kolla film nu som sagt, vet inte vilken. här finns både voodler och nerladdade filmer,hmm.. och just det, jag och amanda gjorde smoothies innan, sitter och njuter av den nu ;) jordgubbssmak och jag för tillägga =) nej nu ska jag ta och sätta igång den innan den blir för sent.
massaa pussar och kramar! ♥

kände för en liten färgglad bild :)

Asher Book - Try

Publicerad 2010-01-25 16:02:35 i Allmänt,

hejhej, detta får bli ett litet emo inlägg utan bilder! fast egentligen kan jag lika bra ta dagens låt nu när jag är igång. redovisa min sista redovisning idag,så sjukt skönt. har gått och tänkt på den nu i en vecka, det gick faktiskt bra. kändes först som om jag hade misslyckat för mycket och varit jättenervös men Malin (min lärare) sa att man inte såg det alls, hon blev till och med chockad när jag sa det, så jag tror det gick såååhääär bra, kanske lite till ;) sitter just nu och kollar GH, Ghost Whispere för er som inte förstår. haha hade själv inte förstått så tro nu inte att ni är osmarta. 

dagens låt: Asher Book - Try
Har haft den en gång innan,men tyker den är speciell på något sätt. har också valt
att ha den på engelskan, vi ska redovisa om en låt där. så då tog jag denna, för er som inte
hört den så tycker jag ni ska göra det. den är sååå värd det :)

långt eller kort?

Publicerad 2010-01-24 22:47:02 i Allmänt,

försöker själv få långt hår nu, hade hyffsat för väldigt länge sen men klippte av det till axlarna, och efter det platta jag det hela tiden. så det tog jättelång tid för det att växa. men nu försöker jag platta det så lite som möjligt för jag ska få långt, det har vuxit en bit iallafall ;) men vad tycker ni är snyggast? mitt drömhår skulle iallafall vara Jessica Simpsons eller Miley Cyrus, så snyggt! Långt med perfekta lockar. kort är ju också snyggt,fast det passar på vissa. nej nu vill jag faktiskt höra var ni tycker! =)



John Mayer - Free Fallin'

Publicerad 2010-01-24 20:03:36 i Allmänt,

Kom nyss hem från Hässleholm,teatern var helt okej! måste erkänna att det var lite skratt då och då fast det var ingen jag skulle kunna gå och se igen. plus så var den i 2,5 timmar. trodde först jag skulle dö,men den känslan la sig efter ett tag. efteråt skulle vi till donken vilket säkert tog en halvtimme att hitta, fick till och med ringa någon och fråga. sitter just nu och lyssnar på Free Fallin' - John Mayer, mysig låt! ska ta och göra lite läxor nu, ha det fint!

Pippi Långstrump..

Publicerad 2010-01-24 11:26:54 i Allmänt,

haha vet inte om jag ska skratta eller gråta! vi ska faktiskt gå och se en teater idag..om pippi långstrump. vi har blivit bjuda av några & så sa pappa att vi inte gör så mycket tillsammans,vi i familjen! så vi ska gå och se den i Hässleholm vid 4. låter det inte kul? haha. iallafall..jag vakna vid ca 10 & hade kunnat somna om men jag kände att jag skulle sova bort för mycket av dagen,så jag gick upp och åt en rejäl frukost och spela lite spel med amanda,hon vann ganska överlägset men ja, det heter inte skicklighet utan tur ;)

har typ 3 läxor till imorgon, en av dom är att vi ska välja en låt som vi ska skriva om. men jag har ingen aning om vilken jag ska välja. kom med idéer om ni har några :) sitter iallafall och lyssnar på Swear It Again - Westlife, deras bästa låt enligt mig! nu ska jag nog ta och spela lite mer spel med amanda, om hon vågar möta mig ;)
ha det superfint ♥

 

jag känner mig ganska nördig...

fredagsmys goes lördagsmys!

Publicerad 2010-01-23 17:00:24 i Allmänt,

sitter och kränger godis och lyssnar på Spotlight - Jennifer Hudson, myyys! håller även på att snacka med olivia för vi ska va idag,yesbox! kan räkna ut redan nu att vi kommer ha hur kul som helst. bara jag hemma just nu, josse är hos en kompis och resten av familjen är hos några gäster. fast bella och mimmi är också hemma såklart,så lite sällskap har jag åtminstonde! vet inte ens vad jag ska äta sen, haha noll koll på läget just nu ;) får väll mixa ihop något eget! men nu ska jag faktiskt ta och kolla till mina älsklingar. vi hörs om en stund skulle jag gissa på , ha det superfint tills dess!

dagens dresscode:
svart linne - gina tricot
vit långarmad - gina tricot
svarta leggings - bikbok

haha, mobba inte hur jag står :)

Party In The USA

Publicerad 2010-01-23 13:02:19 i Allmänt,

heeej alla glada, jätteskönt att det är lördag och solen skiner för fullt vilket jag älskar! har precis duschat och håller på att städa på mitt rum, ser inte så fräsht ut. ska snart till sara och hämta min packning från igår. sen får jag ta och hitta någon att va med, vill inte sitta hemma själva ikväll och typ kolla tv, nejnej! och angående jägers igår så gick jag faktiskt dit med lovisa,sara,bella,ellen,erica och ebba. riktigt lyckat, förutom att jag fick skoskav och var helt slut ett tag, haha! nej nu måste jag forsätta att städa innan bakterierna äter upp mig, haha? ni får ha en toppendag, vi hörs senare!

dagens låt;

hjäääälp!

Publicerad 2010-01-22 18:23:48 i Allmänt,

heej, filmdagen idag var inte så rolig som jag trodde den skulle vara. båda filmerna var dåliga, men vi hade hyffsat långa raster, vilket nog var det positiva haha. asså klockan är kvart över 6 och jägers börjar 9 men jag har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska gå eller inte, hjälp mig! får panik,eller snart kommer jag få ;) sitter just nu och fyller mig själv med musik,haha i love musik! kan räkna ut att ni också gör det. nu ska jag faktiskt ta och duscha, puss & kram!

gårdagens shopping:
byxor - bikbok
tröja - gina tricot
glasögon - bikbok
underkläder - cubus


vadå seg...?

Publicerad 2010-01-21 21:49:04 i Allmänt,

heeej, påpeka inte min uppdatering! it sucks, i know. meen..efter skolan stack jag och amina till burlöv. blev köpt en tröja,ett par byxor, underkläder och ett par glasögon! har fotat det, vilket betyder att jag tänker lägga ut bilder på det. men jag har inte alls haft tid idag, men imorgon så smäller det. haha ni får hålla er till dess.

föresten så har vi bara filmdag i skolan imorgon, blev fjorton suger och the comitmens :) najsnajs! blir väl en väldigt chill dag,men fredagar ska ju vara det, riiight? ;) nu ska jag ner och kolla ännu mer tv, vilket jag också gjort de 2 senaste timmarna. haha typ..! puss och kram

homework kills me sloooowly!

Publicerad 2010-01-20 20:41:29 i Allmänt,

så sant så, är så trött på det! vad är meningen med det? kan man inte bara göra den i skolan, och kanske jobba lite längre,pallar liksom inte sitter och göra den på fritiden! fast ja,jag är ju tvungen! har just nu matte,so,engelska och spanska, puuust! haha,fast matten är halvt klar och engelskan är till måndag! men seriöst, läxor dödar mig långsamt. jaja,måste nog börja sätta igång med dom nu och dom ska kunna bli klara så snabbt som möjligt. och anledningen till alla dessa bilder, asså varför jag inte lägger in bilder från kameran är pga att jag inte suttit vid min datorn sen i förrigår ;)
aja,puss & kram!

snygg klädstil!

Publicerad 2010-01-20 15:22:40 i Allmänt,

kom nyss hem från skolan,rikigt skönt! och som jag sagt innan så hatar jag onsdagar. otroligt jobbig och lång dag. tänk att vi snart gått i skolan i två veckor,det sägs ju att tiden går snabbt när man har kul,men jag vet inte om det stämmer längre. inte när det gäller detta iallafall. sitter och lyssnar på musik på högsta volymen, me like! ska nog ta och äta något nu, min mage kurrar då och då och maten i skolan var inte den bästa. jag har hör mig sen,det vet ni att jag gör ;) ha det fint!

tycker att Mary-Kate Olsen har slapp men ändå riktigt snygg klädstil ;)

beställt!

Publicerad 2010-01-19 22:19:59 i Allmänt,

beställt och klart, har hållt på med detta sen igår och äntligen så gick det. haha,brukar inte beställa kläder! får det inom tre arbetsdagar så räknar med att det kommer senast på fredag. det enda jag oroar mig för är att jag kanske har beställt något av det i en för liten eller för stor storlek, men det kommer ordna sig :) nu ska jag sova.
godnatt och sov gott! ♥

vit halvt kortärmad 149:- ginatricot


svart skärp 99:- ginatricot

svarta boxers tre par, 59:-/styck ginatricot


Megan Fox vs Oksana Andersson

Publicerad 2010-01-19 21:52:52 i Allmänt,

har ni någon favorit av dessa? nej men båda är så himla perfekta, missförstå mig inte nu, haha! och inte för att skryta men jag har träffat en av dom,oksana ;) haha,träffa henne och två andra från sunblock för jättelänge sen,lite häftigt :) aja,vem tycker ni ser bäst ut? om det ens går att välja..

Megan Fox

Oksana Andersson

vår/sommar outfit.

Publicerad 2010-01-19 21:25:50 i Allmänt,

nu när man kollar på att sommar/vår kläder så blir man så sugen på det. pallar verkligen inte av vintern längre. så ge oss lite värme tack! har nyss kollat runt på kläder jag skulle vilja ha,men man får vänta till våren, om det inte är för kallt då också. är lite sen med allting, men det är pga att jag inte kom in gina på en ett tag,och där fanns en jacka jag ville ha,men nu så.. :)

jeans jacka - gina tricot 349:-

linne med tryck - h&m 99:-

shorts - gina tricot 199:-

inte jag som är seg,det är datorn!

Publicerad 2010-01-19 18:33:53 i Allmänt,

visst har jag sagt förut att min dator hackar? det gör den fortfarande...blir så trött på det! bara för vi installera ett skydd så har den blivit helt seg och då är det jättejobbigt att sitta vid datorn. så det är därför jag inte är så aktiv just nu. ni vet ju hur jag annars är? to bad.  sluta iallafall vid ett idag,gick hem med josse! åt och kolla tv när jag kom hem, sen somna jag! haha är man trött så kan det inte hjälpas! nu ska jag äta,sen lägger jag inte en outfit på vad jag skulle vilja ha, spännande... på tal om outfit

..idag bär jag:
svart linne - gina
vitt linne med tryck "girls just wanna have fun" - gina
ljusa leggings - bikbok
kort svart kofta - gina

ha det fint ♥



It's all about... the women!

Publicerad 2010-01-18 21:49:38 i Allmänt,

heej sötnosar!



min uppdatering är ingen höjdare precis men stack till city gross efter skolan,sen när jag kom hem skulle jag beställa kläder. satt i en timme och bestämde vad jag ville ha! men har fortfarande inte beställt det,mitt lösenord funka inte. får försöka igen imorgon. för tillfället så läser jag lite bloggar och lyssnar på musik ke$ha - your love is my drug. får inte glömma att säga att redovisningen gick bra, min ljus släckare funka som den skulle ;) det var det som jag var mest orolig för. nej nu ska jag ta och kolla film "It's all about..the women" ;) en ny film som vi köpte idag! får hoppas att den är bra,ha det fint! pusspuss

vem längtar till branäs? - i do!

Publicerad 2010-01-17 21:58:41 i Allmänt,

såhär ligger det till! jag har faktiskt en anledning till min dåliga uppdatering, pappa har installerat ett skydds program på min datorn. så den hackar jättemycket,till och med nu! får hoppas att den blir bättre till imorgon. för tillfället så gör jag ingenting,och har knappt gjort något idag heller. förutom förberett mina redovisningar,känner mig ganska så säker nu! men det nervösa kommer när man väl står framför alla. nog om det..skolan imorgon vilket får mig på dåligt humör. men vem gillar skolan egentligen? uschusch...

ska nog ta och beställa hem kläder snart, är riktigt sugen på det och behöver också lite. mest hoodtröjor och sånt till branäs! gud vad jag längtar, och just det! har nog inte sagt att vi egentligen skulle bo på gästis för vi är bara 6 st, men vi fick stuga till slut. vi är bäst som sagt :) men nu ska jag nog duscha,eller så tar jag det imorgon, vet inte! haha, men godnatt allihopa!

vattenbild, dont ask! ;)

myyys!

Publicerad 2010-01-17 13:22:20 i Allmänt,

sitter och myser framför tvn med datorn i knäet! gillar inte alls söndagar egentligen,man tänker bara på att det är skola dagen efter! och imorgon har vi två redovisningar också,lite ovanliga också! och jag hatar sånt. men ja..lika bra att få det överstökat ju. funderar på om jag ska ut med hundarna nu,vet inte när dom var ute sist bara.
jonas på dc nu som jag sitter och kollar på. helt okej,men har inte så mycket mer att göra.
väntar på att pappa ska komma hem så att han kan hjälpa mig med mina redovisningar. nu tror jag inte ni vill höra med om min dag,haha! ha det superfint och så hörs vi senare. puss & kram
/ maddeeee

alla älskar lördagar!

Publicerad 2010-01-16 18:59:43 i Allmänt,

sitter & kränger godis & lyssnar på musik! myys, men snart kommer jag inte kunna knäppa mina byxor längre.
min mage spricker snart,bokstavligen! ska egentligen gå till olivia nu,men så snäll som jag är så skriver jag ett inlägg först! eller jag börja skriva detta innan vi bestämde men jaja..jag ville bara önska er en trevlig kväll och en mysig en! blir nog heller inte fler inlägg för min del! men jag lovar inget, puss & kram!

jag & olivia

dissar & hissar!

Publicerad 2010-01-16 16:56:17 i Allmänt,

dålig uppdatering: okej,om man inte bryr sig om hur många läsare man har så behöver man ju inte uppdatera mycket! men annars,så är det viktigt att göra det! tycker vissa (dels vissa av  storbloggarna) har blivit sämre på att uppdatera. vilket är ett jättestort minus, har man svårt att komma på något att skriva om så skriv något som bara kommer upp i huvudet. man förlorar ju läsare på det!

för mycket smink: folk ska få se ut hur dom vill, och hade jag användt mycket smink så hade jag stört mig på om någon klagade! men jag använder inte det pga att det inte alls är snyggt. haha, och jag tror inte ni heller tycker det? liksom, innan kan man ju säga att det var ganska "populärt" att ha mycket smink (fjortisperioden) men ja..det är fult helt enkelt! så ett tips till er som har det; lägg ner,ni skämmer ut er!

                            undra om dom är medvetna om att dom inte har samma färg
                            på halsen som i ansiktet... ;)

                            


topshop: har nog inte ett enda klädesplagg därifrån pga att jag nyss upptäckt att där finns snygga kläder! iallafall på hemsidan. men jag funderar på att beställa hem kläder därifrån för dom har sjukt snygga kläder. snyggare än gina och alla dom affärerna ;) så en tumme upp till topshop!

leggings: man kan inget annat än att älska leggings! hur bekväma som helst,och riktigt snygga! passar också till allt. okej lackleggings kanske inte är lika bekväma! men vill man vara fin får man lida pin,eller? ;)



home sweet home!

Publicerad 2010-01-16 15:54:24 i Allmänt,

kom nyss hem från hey! tack för dessa dagar älskling. vi höll dels på att fixa med våra bloggar. vilket gick helt okej,på min iallafall! josse blev aldrig nöjd på sin så vi höll på med hennes i en timme skulle jag tro. själv ändra jag headern och nu kan jag också ha små bokstäver i rubriken,vilket inte gick innan.

har nyss duschat och nu chillar jag bara, ska nog också bara ta det lugnt ikväll och va hemma. det är ju alltid skönt,speciellt efter denna veckan som varit. varit i gång heela tiden, måste få slappa och lite! annars kommer jag vara helt död på måndag. men nu ska jag forsätta att fixa mig, ha det superbra! :)

från nyår

Maddes följeslagare..

Publicerad 2010-01-15 19:00:19 i Allmänt,

hej folket! nu är det inte vem som helst som skriver utan josse (www.josefinhey.blogg.se). vi myser nu hemma hos mig nu och det är snart käk. vi ligger i soffan, kollar på hannah montana och leker med camen. men vill ni läsa mer om vår kväll kan ni gå in på min blogg och kika, för nu ska vi snacka vidare.

pussar & kramar josse!




jossääh!

Publicerad 2010-01-15 17:43:14 i Allmänt,

sitter och myser hemma hos min jossäh. har nyss gjort efterrätt
för snart kommer deras mormor och morfar hit,men för tillfället
så sitter vi och kollar Hannah Montana. hihi riktiga coolingar är vi.
skolan har varit rolig idag, först hk! gick superbra :)
sen var det no - fixa med min ljus släckare
elevens val - fortsatte med ljus släckaren.
till sist - so,inte lika roligt!

hihi,får nog sluta nörda datorn nu. ni får ha en supermysig fredag.
vi hörs kanske senare, puss & kram ♥

supersöt bild på jossäh!

Glee!

Publicerad 2010-01-14 21:20:04 i Allmänt,

Glee på tv4 nu! har inte sett det från början men börja komma in i det nu ;)
så jag sitter laddad med godis och dricka i soffan nu och väntar på att det ska börja!
vilket det faktiskt nyss gjorde. hihi, blir att sova efter!
så godnatt allihopa, sov gott :)

ge mig sommar!

Publicerad 2010-01-14 19:38:51 i Allmänt,

strålande väder idag, när man var inne så kändes det verkligen
som om det var sommar ute, solen stråla på hela dagen!
vilket är super härligt,och vilket också fick mig att vilja ha sommar nu!
det är så himla skönt att bara kunna vara ute,nu kan man ju knappt det.
och bada såklart ;) det stora pluset i det hela.

iallafall,efter skolan stack jag,mamma & josse till city gross.
hände inte så mkt,förutom att jag handla en supersnygg tavla :)
kom hem en stund senare & då gick jag och pappa ut med hundarna.
sen var det dags att äta och sen blev det tvn.
så ja..dagens har gått sååå snabbt och jag har varit igång hela tiden.
imorgon är det fredag,vilket betyder Josefin Hey!
yesbox, äntligen! hihi :)
är riktigt trött redan,men måste fika nu & sen duscha.
sen blir det nog att sova! vi hörs senare, ha det fint!

sommaren 09!

är uggs fula?

Publicerad 2010-01-13 20:08:54 i Allmänt,

seriöst,någon måste svara på den frågan?
har alltid tyckt det innan och när jag sen köpte ett par så våga
jag först inte visa mig i dom,i skolan & så.
men nu går jag med mina heeela tiden! dom passar till allt nästan,
är varma & bekväma. perfekt till vintern ju. men folk verkar
tycka dom är så himla fula. inte för man kanske borde bry sig?
vilket jag dock inte gör så mkt,men jättemånga har sånna
så populära är dom! jag tycker  inte själv precis att dom
är skitsnygga,min tillräckligt för att kunna användas.
så vad säger ni? är dom snygga eller? ;)

todays dream-outfit!

Publicerad 2010-01-13 20:02:16 i Allmänt,

hihi, värsta egna namnet! nej men kan vara kul att lägga in "vill ha kläder" :)
så jag kom på grymmaste namnet, dream-outfit =)
min dag har rusat iväg,det var liksom nyss morgon.
men det är ju bara bra att skolan rusar iväg,fast något jag hatar
är att helgen går lika snabbt, stoort minus!
men nu ska jag ej klaga! ska nog ner och kolla tv nu,
har för mig att det kommer rätt mycket bra på tvn ikväll så ska bädda ner mig
framför den & mysa.

menmen,här kommer dagens dream-outfit!
har märkt att topshop har sjukt snygga kläder.
kika in där :)

topshop £30.00

topshop £40.00

skopunkten 249:-

en snabbis!

Publicerad 2010-01-13 17:29:08 i Allmänt,

fullt upp hela dagen, till och med nu! men känns så tomt när jag inte skriver något.
jag och josse passar amanda & vi håller på att laga mat.
eller josse sköter maten & jag dukningen,man måste ju hjälpas åt,haha!
har nyss också bakat med amanda,snoddas blev det :) väntar nu bara på att
den ska svalna så att jag kan börja med glasyren.
josse håller på att kalla på mig stup i kvarten,är inte så aktiv där nere!
men vi hörs senare,puss! / en stressig madde ;)

Justin Bieber - Love me

Publicerad 2010-01-12 21:51:58 i Allmänt,

nyduschad & fräsh,ohyes! älskar när man är nyduschad.
hihi,sitter i min prickiga supermysiga morgonrock och ska strax
ner och göra te. haha låter som en gammal tant,men det är mys :)
kände för att göra ett inlägg till,har exakt inget annat för mig!
jag hoppas ni också har det bra där hemma. hah känns helt ut tjatat
att jag allid säger "har ni det bra" "ha en bra dag".
men det är faktiskt med ren omtanke! bara så ni inte blir irriterade.
haha,för jag kan själv tycka att det kan bli det. menmen..
om ni inte säger något så forsätter jag & då får ni ju skylla er själva :)
men nu ska jag kolla tv, puss! ♥

s-s-suuperbra låt ;)

godnatt

Publicerad 2010-01-12 19:40:17 i Allmänt,

mest för att jag och bella såg rätt lika ut så kände jag för att lägga in denna.
ville oxå säga att vet inte om jag pallar fler inlägg idag,så annars säger jag godnatt nu.
ni har haft en bra dag va? annars hoppas jag ni får det imorgon.
puss & godnatt / your king! ;)

madde vs bella!

tisdagar är mina dagar!

Publicerad 2010-01-12 19:21:59 i Allmänt,

tisdagar är liksom den enda skoldagen jag verkligen gillar!
slutar tidigt och har roliga lektioner,sen oftast är det DH på tisdagar.
men nu är det uppehåll & har varit det ett tag,men annars är tisdagar
MINA dagar! haha :)
sitter med musiken på och leker i paint.
vilket ni kanske ser,men det är kul att göra om bilder och så.
haha,låter kanske lite kul att jag sitter och gör det i paint
men så går det när man inte har ps ;)

skulle egentligen göra spanskan nu,men fattar nada.
så får göra det imorgon istället med sorräh!
så nu har jag iiinget att göra. får väl roa mig med tvn eller något.
och justdet,ska duscha idag oxå! höll på att glömma.
vi hörs senare,ha det fint!

alla är bra på något,jag är bra på paint....

spanish is the shieeet.

Publicerad 2010-01-12 17:21:09 i Allmänt,

hahahhaa...NOT.

men sitter och plugga det nu..och så här kul har jag...

alltså inte ett duggg,har en hel sida att översätta. och nu när man haft
lov så är man ju lite off, får se om jag klarar mig.
sluta vid ett idag så stack hem & fixa lite med mina nycklar.
tappa ju bort förra precis innan lovet,och där hade jag allt..
skåpnycklar,husnycklar och cykelnycklar..
aja,sen somna jag i soffan, som vanligt =)
hha,det är liksom ingen nyhet,inte för mig iallafall!
nu måste jag forsätta att plåga mig en liten stund till,see ya later bitches ;)

dagens låt..om inte månadens ;)

sista inlägget för today.

Publicerad 2010-01-11 23:55:57 i Allmänt,

lite svenskengelska där ja.. ;)
sitter vid pappas laptop och josse vid sin,eller hon gjorde.
haha,men vi sitter mest och snackar just nu! funderar skarpt på att
också skaffa en bärbar,mycket lättare och bättre!
meeenmeeen...nu ska vi inte lipa över det =)
ni sover kanske nu,så detta inlägget känns rätt så meningslöst faktiskt.
haha,jag hoppas att ni sitter och läser allt detta imorgon.

har ni haft en bra dag? min dag har gått upp och ner.
skolan - tumme ner.
sluta skolan - tumme upp.
kolla film - både och,dom var ju rätt dåliga.
sova - tumme upp
tänka på skolan imorgon - TUMME NER!

haha,jag var bara tvungen :)
men jag hatar det verkligen,finns det något värre?
inte ens min skräck för hajar är värre, så illa är det.
aja,nu ska jag sova. godnatt allihopa!
& sov gott :)

riktigt gammal bild på mimmi och bella.

jobbig men snabb dag

Publicerad 2010-01-11 21:04:39 i Allmänt,

känner inte ni också så? helt jobbigt att gå upp i morse
och alla lektioner,trodde man skulle avlida.
men dagen har ändå gått snabbt,när man tänker efter :)
suttit och kollat minst 3 filmer idag,men såg bara klart en av dom.
inte lönt att tipsa om dom,för det första så kommer jag inte ihåg namnen på dom
och plus,så var dom dåliga..
nu måste jag ner och äta,ett tag sen jag åt så..
men först så ska jag bara svara dig lovisa.
du fråga var jag hade köpt mitt armband, & det är köpt på ur&penn :)

kände att denna snyggingen får ha äran i detta inlägget. Nicklas Hocker

Top model 5

Publicerad 2010-01-11 16:45:35 i Allmänt,

Top Model 5 på tvn nu,final! kände för att skriva det
bara för det är riktigt spännande.
ska kolla film sen,vilket jag egentligen skulle
göra nu,men blev lite distraherad.
ajaaaa, har ni det bra? har ni det superbra? - good :)


nu ska jag glo vidare,pussss

back to school.

Publicerad 2010-01-11 15:59:59 i Allmänt,

usch, nu har skolan börjat igen. fy alltså,
har typ redan 3 redovisningar framför mig nu.
och det är inte alls kul, har ni också det så jobbigt?
fast idag fick vi ingen läxa iallafall. men jag saknar redan lovet,haha
och ser verkligen fram emot helgen. sova ut och bara ta det lugnt.
haha,är redan trött på skolan. men det kan ju också va för att jag inte vant mig,who knows? 
har nyss varit ute med hundarna och håller på att kolla tv.
ska ta något att äta och sen kolla film,myyys.
vi hörs senare! ni får ha en bra dag,puss. 

you are not alone, I am here with u!

Publicerad 2010-01-10 22:23:06 i Allmänt,

underbaraste låten, speciellt när rabih sjunger den.
hörde att han är med i Let's Dance,woho!
trodde han hade försvunnit helt, men nej!
den snyggingen fortsätter ;) haha

här kommer bilder från idag! ♥

söta amanda!


mimmi,så söt!


bella,försöker se sexig ut ;) eller det är hon ju alltid!

fixat och trixat lite med naglarna!

You'll never shine if you don't glow

Publicerad 2010-01-10 19:35:54 i Allmänt,

hola :) que tal?
haha nej nu ska jag inte snacka spanska,
lovet är ju faktiskt inte över än :)
känner mig ganska seg just nu,blir nog att lägga sig vid 10.
men det kan jag egentligen inte lova,blir alltid så himla sent.
fast om jag inte lägger mig i tid så kommer jag aldrig orka gå upp imorgon!
aja..vad gör ni ikväll?
själv väntar jag på att mamma ska bli klar med äpplekakan
som vi ska smaska i oss sen, muuums.
sitter också och nyser varannan sekund,usch!
hatar seriöst att vara förkyld,hellre helt sjuk isåfall.
nu kalla dom där nere, ska nog fixa mina naglar sen oxå.
puss :)

bild sen julafton! jag älskar dig ♥

she's the man!

Publicerad 2010-01-10 18:24:06 i Allmänt,

tjejerna stack hem vid halv 2. sen har jag bara tagit det lugnt.
spelat lite spel och massa sånt, nu håller jag på att kolla film.
She's The Man,en av dom bästa filmerna jag sett :)
Och så finns det två otroligt snygga killar där i ;)
haha,vilken film jag än ser så hittar man alltid minst en snygging!
imorgon är det måndag,vilket betyder att skolan börjar.
usch,jag avlider bara jag tänker på det.
fastnar allt för mycket framför datorn nu,så nu måste jag gå.
ha det fint :)

Robert Hoffman

Channing Tatum

16:30

Publicerad 2010-01-09 16:30:12 i Allmänt,

yes,klockan är runt 16:30 och om en halvtimme så kommer tjejerna :)
vi kommer ha förjäkla roligt och snacka massa skit! som alla tjejer gör...
haha nej men, vi ska ha kul iaf =D
men just nu är jag ganska så rastlös,sitter med musiken på och
leker lite med kameran. jag hoppas ni får en mysig lördagskväll!
pusss


Swear It Again - Westlife

Publicerad 2010-01-09 14:16:24 i Allmänt,

hej alla sötnosar! sitter här halvt förkyld och nyduschad.
ska snart städa lite för vid 5 tiden så kommer lovisa,vickan och sara hit.
har inte så mycket att säga,ville mest säga hej och lägga in dagens låt.
denna låten är riktigt fin,speciellt texten! så jag tycker ni ska lyssna på den!
ha det fint, vi hörs senare :)


tävling - paow.se

Publicerad 2010-01-08 23:11:33 i Allmänt,

paow har en stor tävling just nu, där man kan vinna superfina priser.
det finns tre tävlingsalternativ.
jag väljer en länkning ;) här är alternativen:


1. Designtävling:  Så lägger ni upp en prototyp på en design i fanbilder
(det ser ni längst upp till höger på paows blogg) Glöm inte att skriva mejladress!
Hon vill också ha förslag på en ny, luftig design!

2. Bloggtips tävling : Ge henne tips, om t.ex. kategorier o.s.v. Vad som helst, photoshop
eller annat ni vill läsa/sem helst! Skriv i kommentarsfältet (glöm inte mejladressen).

3. Länktävling: Ja, främst för er med blogg (eller hemsida).
Skriv ett inlägg i eran blogg med länk till tävlingen och skriv vad man kan vinna!
Sen när det är klart så länka till erat inlägg på kommentarerna. Glöm inte att skriva mejladressen =)

 

allt du behöver göra är att klicka här , och delta om du vill :)
priserna man kan vinna är:

Handsmycke
från Emmelist (tre st lottas ut)

Kan Dee tröja! (även tre st här)

kalender med paow på! :) (tre st som lottas ut här oxå)

eller denna supersnygga data!

var med och tävla så kan du vinna något av detta :)

perfekta paret!

Publicerad 2010-01-08 21:17:59 i Allmänt,

tänkte lägga in dagens snygging men så kom jag på att
jag kan lägga in dagens snyggaste par istället.
så här har ni en bild på dom, otroligt snygga ellerhur :)
haha,jag dör när jag ser bilden! speciellt när man kollar på killen ;)

var i eslöv med olivia nyss. vi har inte varit där så mycket
innan,så så fort vi såg en affär så blev vi hur lyckliga som helst.
tänkte att där inne kan man värma sig lite :) haha
sen gick vi ända till donken,vilket säkert tog en kvart.
och det kändes som om det var -10 grader ute,så det var en hård kamp.
sen efteråt stack vi hem. olivia har somnat i sängen för tillfället, vi får se vad
för hyss vi hittar på sen, haha. ha det super :)

Robbie Amell & Madeleine Johansson!

Glee - dont stop believin'

Publicerad 2010-01-08 15:33:27 i Allmänt,

någon som sett Glee? ett program som går på tvn iallafall :)
och denna låten sjunger dom där i,riktigt bra.
tar ett tag innan den verkligen går i gång,så lyssna på hela!

idag ska jag och olivia till eslöv,vi ska typ..äta på donken
och bara va där! asså jag känner mig så himla duktig,jag ringde till
intersport, tyvär så hade dom inte jackan jag ville ha så får ringa till
intersport i malmö och lund. eller mamma får ringa denna gången :)
nu måste jag kila,pussspussss

Their shadows searching in the night

Publicerad 2010-01-08 14:04:48 i Allmänt,

nu är det såhär att jag har precis duschat och ska snart träffa olivia :)
sitter och väntar på att håret ska torka och sen ska jag kanske ringa
till intersport och fråga efter en jacka,vilket jag egentligen inte vågar göra!
haha,vill inte göra bort mig :) och jag brukar inte ringa till såna ställen
så det är därför som jag inte vill! men jaja,
får samla lite mod och se om jag vågar sen :)
vad ska ni hitta på idag?
ganska fint väder faktiskt, solsken ju :) love it..
nu ska jag fixa mig lite, ha det superbra!

tagen från bellas fönster igår :)

dags för film!

Publicerad 2010-01-07 23:30:14 i Allmänt,

haha,är ni förvånade? men det är faktiskt mysigt att kolla film på kvällen
innan man ska somna. för jag kan inte somna om jag är pigg och då
är det bra att kolla en film innan! plus så är filmer så jäckla bra.
oftast då förstås ;)

vill också bara påpeka att ibland för jag frågor från er läsare.
ni vill att jag typ ska lägga in bild på mig som liten,bild på mig och min bästavän
och sådana saker. och än så länge har jag gjort vad ni frågat. och det jag vill komma fram
till är att det är kul när man får såna kommentarer och tips om vad jag ska lägga in.
eller om ni har annat som tex att lägga in mer dagens outfit, bra smink,musiktips?
vad som,var inte rädda att säga till!

nu ska jag kolla film, ha det fint!

olivia&jag..

Publicerad 2010-01-07 22:28:36 i Allmänt,

någon som önskade bilder på mig och olivia :)
tyvär så har jag inte alls många för jag har inte haft min kamera
så länge, så alltid när vi fota och sånt så var det med olivias kamera!
så jag har bara lite,som hon skickat till mig. men dessa tre
bilder räcker säkert!

haha,självklart ser man larmet på bådas armar ;)




jag älskar dig ♥

fixat & klart!

Publicerad 2010-01-07 18:45:56 i Allmänt,

trodde jag aldrig skulle klara det,men ett mirakel dök upp!
jag snackar alltså om en knapp så man kan följa mig med bloglovin :)
hade ju en fråga om det och nu så är det fixat!
känner mig stolt,haha! hoppas det var till stor hjälp
& nu hoppas jag att ni börjar följa mig där också :)

ibland måste man bjuda på sig..

Publicerad 2010-01-07 18:22:09 i Allmänt,

jag är seg & trött..eller nej jag är inte trött! men jag skulle kunna somna om
jag la mig ner! gårdagen var super,vi kolla mest filmer och snacka :)
somna vid typ 2 och vakna vid 12. sen så åt vi och nörda datorn och kolla film..again :)
tack för dessa dagar tjejer! ♥

ska kanske träffa olivia snart, om hon pallar..och jag då förstås!
eller om vi ens hinner,klockan tickar ju ;) men vi får se.
hoppas ni också haft en bra dag, so far! och hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll.
och anledningen till att jag inte uppdaterat idag var för jag kom hem för en timme sedan
och har haft fullt upp all day! nej nu måste jag börja fixa mig lite.
ser ut som jagvetintevad, något hemskt iallafall,haha :)
pusspuss, och bilder tog jag aldrig! nöj er med dessa från igår ;)

ibland måste man bjuda på sig själv...

vi ses imorgon!

Publicerad 2010-01-06 18:21:34 i Allmänt,

nu sticker madde & sara till bella! eller snart.
väntar på att sara ska komma och hämta mig (:
inte för att skryta men vi kommer ha bäst...
haha, vi hörs imorgon! sakna mig inte för mycket nu ;)

jag  :))))


Svar på era frågor!

Publicerad 2010-01-06 16:35:13 i Allmänt,

här kommer era superbra frågor. och jag har svarat så gott jag kan!
jag sa till er igår att försöka göra det idag, och jag hann faktiskt.
så här kommer dom,vet inte om dom är i rätt ordning men det gör inte så mycket.
ett stort tack till alla er som ställde frågor ♥

Vad heter du? :)<3
haha skämta,undrade faktiskt vilken din favvo affär är? ;)<3
AAAaa smart fråga vaaaAAaA? ;)

haha,en riktigt bra fråga lovisa! mina favorit affärer är bikbok & gina! dom har snygga kläder :)

vet nog redan det mesta om dig,haha ;)
men hur kan du vara så söt? ;o
det har jag alltid undrat :D<3

haha aw,tack så mycket! det finns bara ett svar på det,jag har snygga föräldrar,hihi!

viktiga frågor:
1.tänder du på tjocka killar?
2. vad tycker du mest om, gräs eller sand?
3. vem hade du helst haft sex med, arnold scwarserneger eller brad PIIT?
4.snopp i näsan eller örat?
5.och sist,var dessa frågorna så bra som du trodde? :D

1
. asså ska jag vara ärlig så går jag först på utsidan,det är den som ger insidan en chans.
så nej det gör jag inte.
2.haha,gräs :)
3. ingeeen!
4. vad tror du? hah,inget av det!
5. nej,ännu bättre.

vem är din favorit bloggerska?
hade du velat bli en stor bloggerska som kenza och foki?
vilka bloggar läser du?

foki helt klar,hon skriver om intressanta saker och så är hon hur gullig som helst!
nej,eller jag vet faktiskt inte! inte just nu iallafall. jag tänker iallafall inte att nu måste jag
skriva mycket så folk läser, utan jag skriver för jag tycker det är roligt :)
inget jag gått och tänkt på precis!
jag läser fokis,kissies,dessies,paows,kenzas och många fler :)

hur många seriösa förhållanden har du haft?
gillar du någon just nu?
tycker du att nån kändis är den snyggaste i världen och isåfall vem? :)

oj,det vet jag inte faktiskt! typ 2-3 skulle jag tro.
nja,nyligen gjorde jag! men nu vet jag inte.
nej,det finns tusentals snygga kändisar som tex channing tatum, cam gigandet & Sean Faris :)

har du några piercingar? :)
nej inte förutom i örat, men ska nog snart ta i naveln :)

har du lösögonfransar i och med att dom är så långa på alla bilder? (:

haha nej, brukar få komplimangen när det gäller mina ögon men nej det har jag inte.
har bara haft det en gång och det var på julafton :)

var har du köpt ditt löshår? och vad kostade det? :D

mitt löshår är köpt på happyhair.se och det kosta runt 1000 kr.

var det någon känd bloggare som inspirerade dig att börja blogga? isf vem? ;D

nej, jag har läst bloggar hur länge som helst! långt innan jag börja blogga,
och sen börja fler och fler blogga ju, nu gör ju alla det typ :)
så jag tänkte jag att eftersom så pass många gör det så borde det
ju vara kul. så ja..nu sitter jag här med min älskade blogg :)

är du tillsammans med någon?

nix, det är jag inte.

vad vill du gå för linje på gymnasiet? :))<3

jag vet inte,har inte bestämt det än! men jag gillar kläder och sånt.
så kanske något med desing skulle
varit roligt,men jag har ett år på mig att bestämma så vi får se :)

har sett på vissa bilder att du har något på din hals? vad är det för något eller är det något personligt?

har ingen anledning till varför jag inte kan berätta så ja.. för lite mer än ett halvår
sedan (snart ett år) så blev jag opererad, hade en cysta (bula)
inuti halsen & doktorn tyckte att dom skulle ta bort den.

lite olika frågor:
1.vilken är din favorit glassmak?
2.favorit film?
3. favorit sångare/sångerska/band?

1.choklad utan tvekan :)
2.har många, dels "She's the man"
3.hmm..lyssnar på allt möjligt :) allt med r&b och techno typ :)

fin header! hjälper du folk som vill ha hjälp med dom? :p

tack så mycket :) javisst,ingen har frågat förut så jag har inte riktigt tänkt på det.
men visst,jag hjälper gärna till!

kan du inte fixa en knapp som vissa andra bloggare har vid kategorierna och där så att man lätt
kan följa dig med bloglobin? för annars vet jag inte hur man gör...


jo,jag kan ju alltid försöka fixa det! men annars får jag förklara för dom som vill följa mig hur man gör :)

är det kul att blogga och hur kommer du på vad du ska skriva? :) btw så är din blogg riktigt bra

ja,det är riktigt kul! det enda negativa är att man ska uppdatera mycket om man vill ha läsare.
men det är inte alltid man har tid ju. fast jag gör så gott jag kan iallafall :)
det är inte så svårt, tycker man om en film? tipsa om den då.
eller någon bra låt,något bra smink? man kan skriva som sin vardag och allt möjligt.
det är inte alls svårt :)
tack så mycket!






It's a boy girl thing!

Publicerad 2010-01-06 13:31:42 i Allmänt,

för att vara korrekt så är den filmen jag såg igår
kändare för att heta "It's a boy girl thing".
den var faktiskt riktigt bra och det bästa med att se filmer är att man
alltid hittar någon snygging ;) han här..som då har huvudrollen!
visst är han snygg? tyvär så är dessa bilderna rätt gamla
han är typ född 86 eller där i närheten! menmen..bilderna kommer
alltid finnas kvar, så man kan sitta och stirra ut dom hur mycket som helst.
och visst är han lite lik Zac Efron? (:
haha, nog pratat om det. jag hade tänkt hoppa in i dushen nu och sen fixa mig lite
för jag ska till bella ikväll, med sara antagligen :) ha det superbra!

Kevin Zegers

 

He's the girl!

Publicerad 2010-01-05 23:12:03 i Allmänt,

wooow, filmdags nu igen :)
såg en film för en lite stund sedan " Day of the dead"
en skräckis,den var väldigt bra :)
men nu ska jag se en komedi med min syster.
och ni kan själva räkna ut vilken, yesbox!
denna under mig. handlar om att dom råkar
byta kroppar,eller själar kanske det var.
ungefär som she's the man skulle jag gissa på!
och den är riktigt riktigt bra,så denna är säkert också det!
aja,nu ska jag fixa mig och sen är det dags att starta den.
godnatt allihopa!

frågestund avslutad imorgon!

Publicerad 2010-01-05 22:13:00 i Allmänt,

jag vet att det lät lite konstigt att jag inte tänkt ut när
jag ska avsluta frågestunden,haha men det betyder också att ni inte
behöver ha bråttom och så ni kan komma på smarta frågor :D
haha nej men jag vet faktiskt inte varför jag sa så..
men nu är det bestämt! avslutar den imorgon vid..
4 tiden? det låter väl bra :)
tror också jag hinner svara på dom då,men är inte 100 %
säker på det! jaja,jag ville bara säga det :)
puss ♥

då..

Publicerad 2010-01-05 21:54:32 i Allmänt,

kände för att visa hur jag såg ut för ett tag sen..
okej dom är bara ett halvår gamla,visse lite äldre än så!
men erkänn att jag har förändrats lite,mest håret kanske?
använde alltid löshår på den tiden,vilket jag inte gör nu
pga att mitt eget hår ska få kunna växa :) vill förstås
ha långt hår,men vem vill inte det? hihi..
och det känns som om jag oftast täcker över mitt ansikte
eller min mun på bilder, så här är också lite klarare bilder.
det enda negaiva är ju att dom nu är gamla, haha men skit i det :)
mitt ansikte har ju inte förändrats!
aja,nu ska jag sluta tjata om det. vi ses senare.
kommer åtminstonde säga godnatt sen :) ha det fint



sara och vicky idag!

Publicerad 2010-01-05 14:30:11 i Allmänt,

hej alla sötnosar! just nu så väntar jag på att mamma ska vakna så att hon kan
köra mig till sara där vickan oxå är! vi ska nämligen åka skridskor,eller dom ska.
jag har liksom inga som passar längre,haha! men det kommer bli kul ändå :)

angående fråge-stunden så går den ju ganska segt,hahah! fast ni som har ställt
frågor har ställt några stycken åt gången. så jag vet inte om det är mycket frågor
men det ser lite ut eller hur det nu är, men fråga på :) jag älskar frågor!
normala som konstiga.. (:

nu har jag inte orken till att skriva mer,men vi hörs senare. puss

cool oslagbar crazy annorlunda..på ett bra sätt :)

Publicerad 2010-01-05 00:07:36 i Allmänt,

hihi,ifall ni inte fatta så blir det fyra första orden coca..
om man bara kollar på första bokstaven,hihi! påhittiga jag.. haha
typ alla har lagt sig här hemma nu, men än så länge klarar jag mig.
men ska nog sova snart innan klockan blir alldeles för mycket.
imorgon blir det att åka skridskor med sara & vicky,kommer bli otroligt
roligt.har inte åkt alls denna vintern än, så ska bli kul :)

nej nu ska jag nog ta och spela spel,ni får ha det super bra
och sov gott allihopa! glöm inte bort frågestunden som är lite längre ner ;)
puss


chokladpudding ska det va'

Publicerad 2010-01-04 21:34:48 i Allmänt,

känns som att jag gjort allt mellan himmel och jord idag.
seriöst..haha nej men jag har varit hos doktorn,shoppat,
gjort chokladpudding,bakat,målat,spelat spel.
haha, skulle inte förvåna mig om jag glömt något ;)
skulle egentlige köpa glass på donken,men det blev aldrig av.
så vi gjorde,eller jag gorde chokladpudding här hemma.
riktigt mumsig, längesen jag åt det! eller ja..senast var på nyår.
hihi. det känns som om hela huset sover,vilket inte är sant.
bara josse och snart amanda. men ändå..och jag är inte trött
men jag hatar att vara uppe själv,det är faktiskt ganska läskigt!
men nu ska jag sluta klaga, vi hörs kanske senare! puss :)


Frågestund?

Publicerad 2010-01-04 18:13:59 i Allmänt,

okej,lyssa noga nu :)

hade tänkt ha en frågastund,men som ni säkert själva vet så är ni
ju inga höjdare på att kommentera! eller vissa är..
haha,men iallafall..eftersom ni inte säger något så kan jag
inte veta vad ni vill veta om mig eller vad ni redan vet,så jag hade
tänkt ha en frågestund! om jag får tillräckligt med kommenterar förstås :)
ni får lov att kommentera mer än en gång oxå!
jag har inte riktigt besämt när jag ska avsluta det hela.
säger till en bit innan iallfall!
lycka till ♥

All Star - Smash Mouth

Publicerad 2010-01-04 17:55:55 i Allmänt,

hitta bara med lyrics, men det klagar vi inte över? ;)

She was looking kind of dumb with her finger and her thumb
In the shape of an "L" on her forehead



sådär ja..

Publicerad 2010-01-04 17:18:32 i Allmänt,

okej,detta får bli ett snabbt inlägg för jag ska äta exakt nu.
och kommer jag inte nu så halshugger dom mig, i swear.
hihi nä asså..dom blir bara arga :)
blev inte så mycket kläder idag,bara två tröjor från gina.

grå cardigan 99:- rea

rosa tröja med tryck "over and out" 249:-

mat på fat, riiight?

Publicerad 2010-01-04 17:15:34 i Allmänt,

haha, har typ får lite smått hyper och känner för att lägga
in hundra inlägg. känner för att bara snacka massa skit här nu :)
haha, alltså massa onödiga saker. som ni ser så la jag inte det andra
inlägget för typ 10 min sedan? haha :)
skit i det,själv är det kul när man går in på någon blogg
och så har dom lagt in massor med inlägg!

jag har liksom tråkigt, men jag funderar på att fota vad jag köpt idag.
vilket jag nog ska göra nu,eller snart! vill bara sitta här en liiten stund till.
eller ska jag vara ärlig så har jag redan fotat det..
hihih, nej nu ska jag skärpa mig! eller sånt här är kanske roligt att läsa?
whooo knows ;)
jag känner bara för att skriva en bibel om mitt liv,både bra och dåliga saker.
men här är jag alltid positiv,typ..
försöker vara iallafall,fast när jag inte mår bra så är det inte
så kul att sitta och skriva att jag mår bra. vilket ni nog säkert märkt.
att ibland har jag skrivit att jag mår prima & andra dagar bara helt okej..

nej nu ska jag lägga in dagens köp. fast så länge
får ni kolla på denna bilden :) pusss

kameran i högsta hugg!

Publicerad 2010-01-04 17:06:49 i Allmänt,

tjatjaa! dagen har bara flygit iväg,jaao.
ställde klockan på halv 7, och så vakna jag då av att den pep.
sen så stängde jag av den och så kom mamma inrusande
"madde,du måste gå upp nu, klockan är 8"
vilket betyder att vi försovit oss en timme typ,haha.
men jag hann äta,duscha & fixa mig på den timmen ändå,nytt rekord! woho
haha..efter vi varit hos doktor (vilket gick bra förstås)
så stack vi till nova,hitta ingen jacka! är ju egentligen kanske
lite sent att kolla på det nu,men jag kommer hitta en ;)
vi kom väl hem vid halv 12 skulle jag gissa på! så det har varit en
mysig lite tur i lund idag :) nu ska jag kila, puss :)

dagens outfit:
tröja - h&m
legigng - bikbok
& nej,där är inte fläck på tröjan! bara kamerans skugga :) haha

smyckeee, ett som jag fick i julklapp & det andra är josses.
fråga inte varför jag hade dom tsm,kanske inte världens snyggaste :)

imorgon är en ny dag :)

Publicerad 2010-01-03 23:01:31 i Allmänt,

eftersom jag är så rastlös som man kan bli så kan jag lika gärna
berätta om morgondagens planer, har inte så mycket annat för mig och
det har ni säkert inte såhär dags! :)

imorgon får väl jag stiga upp vid 7 för vid 9
sticker jag till doktorn,och jag måste dushca och sånt innan!
kan lika gärna säga nu när jag ändå är igång att dom ska
ta ultraljud på halsen,har ju blivit opererad där.
(om jag nu har sagt det?) iaf..
sen efter så sticker jag och mamma & amanda också tror jag..
iväg för att köpa en ny jacka till mig, så får mamma den som jag har nu! :)
om vi hittar någon fin då förstås,fast jag går inte därför förrens jag hittat någon!
sen har jag fortfarande mitt presentkort kvar från gina,som jag också ska handla upp!
vet precis vad jag ska köpa :)
det var de..antaligen också mitt sista inlägg för idag.
jag hoppas ni har antecknat, haha!
men godnatt allihop, vi hörs imorgon.
och förlåt för att jag inte har lagt upp några bilder nästan..
har inte pallat fota, bara haft mysdag idag och kollat tv :)

American dreamz!

Publicerad 2010-01-03 16:06:52 i Allmänt,

sitter och myser i soffan och kollar American Dreamz!
någon av er som har sett den?.. den är faktiskt riktigt bra :)
handlar typ om en kille som har ett tv-program ;)
så denna rekomenderar jag att ni borde se!

nu måste jag kolla om mina bullar i ugnen är klara,
vi hörs senare! pusss

time to shine!

Publicerad 2010-01-03 13:34:24 i Allmänt,

min uppdatering suger för tillfället,right?
eller asså jag hade fullt upp hela dagen igår, hinner inte berätta just nu
men kul hade jag iallafall! håller på att städa nu,därför som jag inte hinner..
vicky sov här inatt,jättekul har vi haft :) hon stack hem för en halvtimme sedan
så nu är jag hemma själv. huset ser också ut som ett bombnedslag och det står
jag inte ut med, så jag håller på att städa! men vi hörs senare.
ville bara visa att jag lever och att jag absolut inte glömt bort er, hihi!
puss!

olivia-time!

Publicerad 2010-01-01 19:28:26 i Allmänt,

nu ska madde padde sticka till olivia och stanna där till imorgon!
kommer ha superkul, som alltid :)
sitter och lyssnar på fireflies,eller den finns i spotify-listan
så den kom ju av sig själv! inte värsta störtsa fanet av den precis ;)
har precis också ätit, hände väl inte så mtk där! förutom lite pratande
och lite spillande (nej det var inte mitt fel).
eller..det var faktiskt en olyckhändelse!
även som jag spillde på mig själv och det kanske inte var så intressant att veta
så tycker jag att ni borde få veta hur klumpig jag är.
men nu ska jag faktiskt sticka,eller olivia har inte gett mig klartecken till det än!
hon ska möta mig men är inte riktigt klar där hemma med sitt städande.
sött att hon städar nu när kungen ska komma.
haha nej men..hon städer säkert dasset!? =)
haha, nu orkar jag inte skratta mer! vi hörs kaanske senare.
förmodligen inte ;) men aja, ha det superduper bra.
många kramar och pussar, bästa madde! ;)

jag just nu!



Chariot - Gavin DeGraw

Publicerad 2010-01-01 17:51:11 i Allmänt,

jag bara äälskar musik, bokstavligen!
så himla skönt att bara sitta och lyssna!
självklart gillar jag techno ganska mycket,men det kan
blir för mycket ibland! går liksom inte att slappna av till det
och det går varken inte att sjunga med, haha ;)
så jag lyssnar mest på r&b och annat i den stilen.
iallafall..är här en jättebra låt! lyssna och njuuut! :)

1/1-2010

Publicerad 2010-01-01 15:59:02 i Allmänt,

första dagen på 2010, härligt!
gårdagen var riktigt lyckad,förutom ett litet tag men ja..
det är ganska privat så tänker inte ta upp det!
men tack till alla som gjorden kvällen så bra.
dans hela kvällen, tror jag är mästare på det nu.
så mycket som vi dansa så.. haha :)
jag hoppas att ni får ett jättebra år.
här kommer bilder från kvällen!

                   outfit: tröja/vet ej det är mammas.
                   linne/gina, leggings m dragkedja/bikbok.
                   skor/dinsko.
                  



Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela