maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

packat och klart!

Publicerad 2010-07-31 21:25:33 i Allmänt,

tja sötnosar! nu har jag packat klart och ska snart hoppa in i duschen. vi sticker redan klockan 8 imorgonbitti så jag hinner inte duscha och så imorgon. vi är framme i stockholm vid 3-4. jag kaanske uppdaterar någon gång,men inte säkert. och jag ska ta en massa bilder och så får ni stå ut med att jag lär lägga in minst 20 bilder i ett och samma inlägg på allt vi gjort,haha. vet att många kan tycka det är störigt med för mycket bilder. jag hoppas inte ni gör det. men nu ska jag duscha och sen ska jag och josse kolla film.

ni får ha det superbra fram till torsdag, ska tänka på er mycket. hihi =)

gammla bilder,känner inte får att fastna på bild idag.


Quality hotel globe

Publicerad 2010-07-31 14:33:07 i Allmänt,

tjena allihopa! min humör är på topp och imorgon sticker vi till stockholm. haha är väll därför jag mår så bra. ser verkligen fram emot allt vi ska göra och jag får verkligen njuta av varje stund. nu lät det lite kul,men tiden kommer rusa iväg och helt plöstligt är vi hemma igen. jag hinner inte skriva så mycket nu för jag måste städa och packa. men jag hade iallafall tänkt visa er lite bilder på hotellet. jag har tyvärr inga på rummen,för det fanns massa olika och vi vet inte hur vårt ser ut. jag tar egna bilder på det istället och visar er när jag kommit hem. men nu ska jag ta er på en vandring på vårt öööverfina hotell.

förresten,vi har världens bästa föräldrar!  ♥

receptionen!



resturang/bar

där vi kommer att äta frukost, och vår fina utsikt till höger är...

ut över globen, hur coolt? mycket

relaxing-ställe med bastu,ångbastu och jacuzzi

lovekiller

Publicerad 2010-07-30 18:36:01 i Allmänt,

hej allihopa! jag är alldeles seg och orkar typ inte göra något. det har inte hänt så mycket idag. vakna vid 11 och gick ner och åt. sen har jag duschat,kollat tv, varit ute med hundarna och sovit. imorgon ska jag bara packa och städa. sen på söndag sticker vi. gud vad kul det kommer bli. jag kommer inte ha med någon dator. dom har kanske internet på hotellet. men vi ska bara vara borta till torsdag, jag tror ni överlever utan mig tills dess och jag tror att jag överlever utan internet till också.

nu ska jag rita en bild till amanda eftersom hon ber mig så snällt! vi hörs

dagens låt: lovekiller - darin

new clothes

Publicerad 2010-07-29 18:41:04 i Allmänt,

jag älskar när man varit och shoppat och så fyller man garderoben med alldeles nya kläder. och det man köpt, är ens nya favoriter haha. men här är iallafall det jag köpt. inget märkvärdigt eller sååå, men alltid kul att visa upp. tror det blir en sväng in till lund snart för dom jäkla skorna!

haha kul att man ser kameran i pudret.
5 pack string - h&m
puder - h&m
örhängen - ur&penn

<3

3 par linnen - gina tricot
kofta - h&m

haha här är det meningen att ni bara ska kolla på koftan.
tänkte mest visa hur den ser ut på.

2 par shorts från gina tricot

tidning med bara justin bieber. ni ska se hur stora posterna är ♥♥
guuud jag dör, haha och sen märkte jag och sara att den var på tyska.
men det var ändå bara bilderna jag ville ha

shopping freak

Publicerad 2010-07-29 17:25:39 i Allmänt,

nu är det såhär att jag inte får shoppa mer. eller jo jag får egentligen, men jag har handlat tillräckligt tycker jag. bad sara idag att säga till mig efter ett tag. för annars skulle det sluta med att jag handla alldeles för mycket. det jag köpte ska jag ta och fota snart. det är inte så mycket,men sen har jag också beställt saker på h&m och så behöver jag skor. jag kan lika gärna sätta igång nu så kommer det bilder inom kort!


min älskade väska som jag också beställde på h&m
glömde lägga in den bara!

så snygga, funderar på att beställa hem dom!
från dinsko, 249:-

Every rose has it's thorn

Publicerad 2010-07-29 10:23:30 i Allmänt,

godmorgon allihopa! jag sitter just nu och äter frukost och lyssnar på musik. dagens planer är att jag och sara ska till lund idag. vi tar tåget 11:36. måste shoppa lite nya linnen och sen får jag se om jag hittar ett par skor, skulle behövas. har inte träffat sara på lääänge, så det kommer bli en toppendag! men nu måste jag äta upp och sen börja fixa mig.

dagens låt blir Every rose has it's thorn - Miley cyrus

H&M

Publicerad 2010-07-28 21:40:36 i Allmänt,

h&m har ju som jag sagt innan, fått in en massa snygga kläder. och nu har jag äntligen tagit mig tid till att beställa. eller jag har velat ett tag, men mamma som inte riktigt hunnit. det blir alltid konstig när jag beställer. som när vi skulle beställa skor en gång,jag skulle beställa 2 men vi fick 4. hehe oops. tänkte slänga upp mina underbara kläder.

viker man upp ärmarna, har den uppknäppt med ett vitt linne under.
hur snyggt som helst!

extra pris på denna, 49:50 så långt lagret räcker!

behöver någon bh med lite färg

bara jag som har hål i alla mina leggings? dags för ett par nya!

så snygg!

Buzz

Publicerad 2010-07-28 14:55:16 i Allmänt,

nu är jag nyduschad och redo att spela buzz med amanda. passar henne fram till 5 så vi får sysselsätta oss med det. men det är ju inget man tröttnar på precis. men amanda ropar nu och jag tänkte mest kolla läget här. vi hörs lite senare!




äntligen, eller nej..kanske inte!

Publicerad 2010-07-28 11:51:07 i Allmänt,

godmorgon sötnosar! visst känner man sig nere när det är dåligt väder. så det är ändå rätt bra att solen äntligen kommit fram. synd bara att jag är superförkyld,halsen gör ont och mina ögon är typ helt inflamerade. det känns som det iallafall, dom är röda och har massa skit i dom. men jag tror iallafall att jag kan ligga ute och sola en stund, det skulle nog inte skada så mycket. var ju på tiden att detta vädret kom!

jag sitter och lyssnar på disneylåter. typ djungelboken,aladdin,lejonkungen och massa fler. det är faktiskt rätt kul, längesen man såg alla dom filmerna. ska se om jag kan lägga in några av låtarna. men nu ska jag ta och kolla klart en film jag påbörja igår,sen blir det att gå ut lite. puss

a whole new world - aladdin


är på väg - björnbröder


snart är det jag som är kung - lejonkungen

Saturday

Publicerad 2010-07-28 01:09:42 i Allmänt,

hallå alla nattugglor! hehe, jag sitter just nu vid josses dator och ska snart sätta på en film som jag kan somna till. just nu flyger här runt en fluga som imorgonbitti kommer sitta i huvudet på mig. fyfan vad det stör mig haha. jag mår iallafall lika dåligt som innan. imorgon ska jag inte göra ett dugg. utan bara kolla film och sova. jag hoppas nästan på dåligt väder. haha värsta "ni får inte ha det bra när jag mår dåligt". men jaja, jag ska hoppas på det bästa till er då! men nu ska jag sätta igång en film.

natti natti allihopa, här kommer också...nattens låt får det bli!

nu kör vi en omgång..

Publicerad 2010-07-27 19:26:55 i Allmänt,

hiss och diss, det var ju längesen.


stockholm på söndag: haha,man får ju höja sina egna saker också. sticker till stockholm på söndag och kommer hem på torsdag igen. har varit där en gång innan men då var jag typ 5. så det kommer bli spännande och vi ska göra och kolla på en massa. kommer bli grymt kul!

åhus: sjävklart hissar jag det. synd bara att det bara är i en vecka. men i år var det verkligen sjukt roligt. eller ibland var det de. men ni som inte har varit där någon gång, ni måste åka dit nästa år. ni lär inte ångra er. massa snyggar killar finns där också. och för er som är killar,ni hittar säkert någon snygg tjej också haha.

h&m: h&m har fått in massa snygga kläder. ni hittar både i butiken,internet och i deras katalog. själv håller jag på att beställa från deras katalog. lite smått nödvändiga saker. och det är verkligen riktigt snyggt. kika in så ska ni få se!

sommaren 2010: denna sommaren har varit en utav dom bästa. fast det har ju haft sina stunder också.  men det som har varit bra har varit bäst. ser redan fram emot sommaren 2011. fast just nu känner jag att inget kan klå denna.


sjuk på sommarlovet: hur lyckas man bli förkyld på sommarlovet? jag fattar inte det. men jag är iallafall jätteförkyld och ont i halsen som jag sa innan. och det är inte kul alls. kan inte göra någonting. vill heller inte göra något för jag vill inte bli sämre. får försöka vila så mycket som möjligt nu så mår jag kanske bättre om några dagar.

mobilen: detta låter säkert kul. men jag tror att iallafall jag hade mått bättre utan min mobil. det är liksom där alla problem händer. känner även folk som varit utan mobil ett tag och man har klarat sig bra utan den. ska nog lägga ifrån mig min ett tag.

att jag inte kommer på mer: det är ju verkligen en sak att dissa. att jag inte kommer på något mer, hur dåligt är inte det? men jaja, jag tror ni överlever på detta.

faaaan

Publicerad 2010-07-27 14:06:54 i Allmänt,

hej sötnosar! asså vet ni vad? jag har blivit sjuk, hur kul är det? redan i lördags börja jag bli förkyld och nu är jag det ännu mer och har jätteont i halsen. det är värst på morgonen,sen har jag inte ont i halsen så mycket. men jag är jättehes. jag orkar inte..

fick en fråga om när jag kom hem från göteborg. och jag kom hem inatt vid 2. skulle bara vara där över dagen. och jag sa väll att vi skulle till liseberg? det var bara dit vi skulle. olivia och hennes föräldrar hämta mig igår morse vid 9, vi var framme i gbg vid 12. där var jättemycket folk, fast det är de ju alltid. vi åkte en hel del karuseller,nya som gammla. har haft så sjukt roligt, tack för allt olivia! ♥ och jag har inga bilder inne på liseberg, bara i bilen. eller jag tog några med mobilen,ska se om jag får in dom i datorn.

nu ska jag krypa ner under täcket,sätta på en film, och dricka min tredje kopp te idag!
krya på dig madde,måste ju bli frisk till söndag.. ;)


daarling!

olivia fota en massa =)

okej, nu bjuder jag rejält på mig. detta var på hemvägen

frukt klubba!

<3


I'd rather be with you

Publicerad 2010-07-25 22:31:32 i Allmänt,

tjenaaa! jag tror jag senast uppdatera i fredags. men jag stack iallafall till josefin hey då och vi hade fredagsmys. vilket bestod av två filmer vi hade hyrt, chips, popcorn, gifflar,läsk, choklad och dricka. haha jag har säkert glömt något. den ena filmer hette Jennifers body och var en av dom sämsta jag sett. Megan Fox hade huvudrollen, men gud vad dålig den var. den andra var Instängd 2. den var heller inte bra, 1 var oslagbar jämfört med denna.

i lördags var jag hos josse till halv 6, deras familj skulle hem till oss så vi cykla hem till mig då. vi snacka,satt vid datorn och var ute. och vi kolla också en film då, All about steve. den var riktigt rolig faktiskt. fast vi somna till då och då. och idag har det inte hänt så mycket. vi här hemma hyrde tre filmer. kommer bara ihåg att den ena var Patrik 1,5. den är lungt bäst!

men nu måste jag packa, ska till liseberg imorgon med olivia. synd bara att jag är riktigt riktigt riktigt förkyld. men det ska inte få stoppa mig. ha det fint!

Myskväll med J

Publicerad 2010-07-24 03:01:38 i Allmänt,

hej alla maddes läsare! det är josse hey. jag och madde bytade några sanbba ord över telefonen innan idag och så var våran kväll planerad. vi stack och hyrde 2 skräckisar och laddade upp med massa gott inför en mysig fredagskväll. vi har chillat mest, och hunnit se båda filmerna utan att somna faktiskt. nu sitter vi uppe och kollar på powerpuff pinglorna. vi ska nog kolla klart på Valentines Day innan vi somnar. klockan är bara 3, kvällen är ung!

kramar josse ♥
www.josefinhey.blogg.se

bästa josefin hey!

Publicerad 2010-07-23 19:33:00 i Allmänt,

varför ska kärlek suga? kärlek ska betyda att man älskar någon, att man har det bra med en annan person. jag tycker mest det suger. i början kan det vara kul, men det varar i en vecka. när man blivit tillsammans, så för varje dag som går, ju närmare kommer man slutet. när någon gör slut, det är verkligen det värsta. man mår dåligt så himla länge, man tänker på den andra personen hela tiden. man tänker på alla bra stunder och man saknar dom så. man gråter då och då, och det är så jobbigt att se personen med någon annan.  sen finns det dom som inte menar ett skit av vad dom sagt, som bara glider runder för att det är kul och inte märker hur mycket det sårar. en sådan människa kallas player, en idiot. en som inte förtjänar ett skit.

jag var tvungen att skriva av mig..



josefin hey kommer hit när som helst och vi ska hyra någon film, sen sticker vi hem till henne och bara chillar. blir då att sova hos henne, och jag har ingen täckning där så inte lönt att smsa mig. tror jag ska lägga ifrån mig mobilen ett tag, jag orkar inte den längre. men hon kommer iallafall när som helst och jag är inte alls fixat för jag har nyss duschat. ska börja packa så smått nu, ha det fint!

en tröja för 20 spänn från åhus, man var tvungen att bli medlem i något.
men allt för denna tröjan ju, haha ;)

back in höör

Publicerad 2010-07-23 17:57:11 i Allmänt,

hej sötnosar! klockan är alldeles för mycket för att vara mitt första inlägg, om ni fattar vad jag menar. jag stanna i åhus en natt till. skulle ju egentligen hem igår men det ändra vi sen på. mamma,pappa och amanda körde upp för att hämta mig och för att lämna tält och pengar till josse. och när dom väl var hos oss så bestämde vi att jag inte skulle hem. var egentligen tänkt att jag skulle hem på söndag om jag stanna,men jag orkade inte mer. vi sov i tält och jag hade jätteont i nacken redan innan och så mådde jag inte alls bra igår. så gårdagen var inte toppendag för mig. josse och sara stack också hem med mig men dom ska dit ikväll igen. dom ville mest hem för att packa om och så.

och förresten, när jag åkte upp i onsdags så åkte jag med mamma. hon jobbar i hässleholm så vi åkte en bit tillsammans. påvägen så bad jag henne hålla min plånbok, av någon anledning la hon ner min plånbok i hennes väska. när hon hoppat av och tåget börjat rulla så märkte jag att plånboken var borta. alla pengar och sommarkortet var där i. fast lite tur hade jag, den som kolla biljetterna på tåget kom aldrig och david åkte samma tåg och skulle också till åhus så fick låna busspengar av honom. sen fick pappa lägga över pengar till sofis konto som vi sen fick hämta ut. haha gud asså!

men nu ska jag ner och hälsa på pappa som nyss kom hem, ha det fint!






åhus

Publicerad 2010-07-21 01:22:19 i Allmänt,

hej allihopa! dagen har varit en utav dom bästa. jag och josse kolla film igårkväll och somna inte förrens vid 4. och vid 8 gick vi upp för vi ville komma till åhus tidigt. så blev inte mycket sömn den natten. men allt har varit hur bra som helst. vi gick mestadels runt med josse,sara,sofi,lovisa,hägneryd,love och jeppe. allt och inget hände om man säger så, haha. ett tag var jag och josse helt rastlösa att vi gick runt på stenar vid sjön. men allt har verkligen varit bra, så tack till alla. speciellt till dig jossäh ♥

imorgon sticker jag till åhus igen. måste upp riktigt tidigt för att kunna duscha, fixa mig,städa och packa. ska nämligen sova där en natt. i hägneryds husvagn med alla dom jag rabbla upp innan. så imorgon kommer bli en spännande dag. och jag ska försöka ta massa bilder, kan bli rätt jobbigt att gå runt med kameran i handen hela dagen. jag ska göra mitt bästa.

men nu ska vi kolla klart filmen jag och josse påbörja igår och sen ska vi sova. josse sticker hem tidigt imorgon vilket innebär att hon inte följer till åhus, riktigt synd!

en bild som togs för några veckor sen hos hägnis!

Wavin' Flag

Publicerad 2010-07-20 02:41:49 i Allmänt,

men hallå allihopa! ett tag sen jag hörde av mig nu, innan var det ju en gång i kvarten kändes det som. josse tog sin dator med sig till mig så vi sitter vid dom nu och kollar massa klipp på youtube. fast vi ska kolla film nu, tror det blir Valentines Day. har redan sett den men inte josse, och den är hyffsat bra så vi ska sätta igång den när som helst.

tänkte först bara slänga upp en video. ni vet den videon där massa kändisar sjöng We are the world för att hjälpa massa folk. det finns en likadan fast andra kändisar som sjunger Wavin' Flag. och allra sist sjunger justin bieber.

åhus imorgon med hey

Publicerad 2010-07-19 19:54:53 i Allmänt,

hej allihopa! jag var på city gross med olivia en snabbis. bara för att handla onödiga saker och ha kul. nu sitter jag och väntar på att jossäh ska komma hit. hon ska nanna här och imorgon sticker vi till åhus. kommer bli hur roligt som helst och jag är super taggad.

nu hade jag tänkt visa er min översnygga vägg och hur jag ser ut just nu. huvudet är inte med på bilden. men det kommer säkert cam bilder sen. seriösa eller ej,det får vi se hehe. men vi hörs senare! puss



dynamite - taio cruz

Publicerad 2010-07-19 15:31:48 i Allmänt,

nu slänger jag in dagens låt, en ösig och bra. har nyss fixat mig och ska till city gross nu och ikväll kommer kanske hey hit för imorgon ska vi till åhus. eller jag tror vi ska va här iallafall,vi har inte snackat om det så mycket. men vi hörs senare, ha det fint! 

hiss eller diss?

Publicerad 2010-07-19 14:07:22 i Allmänt,

nu är jag kanske helt ute och cyklar men är detta snyggt? jag undrar och känner att om ni säger att det är det så litar jag på det. just nu står jag och funderara. det räcker att en person säger att det är bra så tror jag på det. eller att det är en "diss", då har jag inte detta på mig. haha, visst jag ska själv avgöra vad jag ska ha på mig. men problemet är att inte ens jag vet om det är snyggt eller inte. lite smycken och brillor till det kanske skulle sitta ännu bättre? provade med mina höga klackar innan och det var väldigt snyggt, men jag kan inte gå runt i dom precis hehe.

bilden ser lite konstig ut, jag vet. men den blev inte bättre än såhär =)
och jag har precis duschat så det är handduken som hänger ner haha


jag känner att jag vill ha en lång rubrik idag så då passar denna utmärkt, inte för det står något vettigt men och?

Publicerad 2010-07-19 12:27:23 i Allmänt,

godmorgon allihopa! vakna runt halv 12 då jag gick ner och åt. sen nu har jag tagit några snygga egopics som jag tänkte visa er. musiken rullar på och solen skiner som vanligt. känns skönt att sitta på josses rum när det är sånt här väder. det är mycket ljusare på hennes rum än på mitt. mamma ville hitta på något idag men hon vet inte riktigt vad, inte jag heller. så vi får se hur det slutar. säkert vid poolen haha. nej men nu ska jag ta tag i det hela.

hoppas ni får en underbar dag, och eftersom jag sitter vid josses dator som är 1000 ggr snabbare än min så kommer det säkert ett inlägg snart igen. men nu måste jag duscha!

the real me

justin bieber baby flirts

Publicerad 2010-07-19 00:16:39 i Allmänt,

hejsan allihopa! dagen har varit helt okej. riktigt skönt att bara ta det lugnt, ha suttit vid datorn typ hela dagen nästan. förutom när jag ätit. kolla också en film innan som hette fighting. och lite senare såg jag Sommaren med göran, men mamma och pappa. den är faktiskt väldigt bra!

det jag egentligen skulle säga var att hey var här innan och vi snacka en hel del om allt möjligt vilket kändes riktigt bra. blir kanske åhus med henne. och en annan sak var denna videon, efter ett tag kommer eenie meenie musikvideon och justin låter som en tjej där måste jag faktiskt erkänna. men det är inte det jag vill visa er, utan det som kommer innan. lite små roligt, men det bästa är att hans röst är så jäkla bra och han är supersöt. texten är lite mindre seriös haha.

det kommer en blå ruta ett tag men den försvinner sen

min blogg är...

Publicerad 2010-07-18 18:57:31 i Allmänt,

under operation. håller på att fixa just nu, har tagit bort min bakgrund för jag ska försöka göra min blogg bredare. men jag är verkligen inte bra på sånt här. haha så den ser lite konstig ut just nu och det kan hända att jag ger upp om jag inte klarar det. men då får jag fixa det någon annan dag. bara så ni är beredda på att bloggen kan se ut hur som helst. jag kanske till och med råkar ta bort hela bloggen. haha nej så blond är jag inte! men nu måste jag fortsätta, har mycket att fixa. och designadinblogg ser annorlunda ut nu, mycket sämre. eller har jag råkat gå in på en annan sida kanske. haha who know, puss!

blev inte liseberg imorgon, sticker dit nästa måndag istället ;)

min tvilling får hjälpa mig på traven med bloggen, hahaha!
och ja vi sitter ihop som ni ser,oskiljaktiga!

we are the world

Publicerad 2010-07-18 17:35:08 i Allmänt,

vädret är ju så bra som det bara går, men jag orkar inte vara ute. har inte varit ute på hela dagen. haha kalla mig lat om ni vill. josse visa mig en låt innan som jag sitter och lyssnar på nu. jag tror nog det är okej att jag delar den med er. det är We are the world, fast andra som sjunger den. riktigt bra faktiskt! jag börjar bli hungrig så ska be mamma börja med maten. ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång!

en helt normal madde

Publicerad 2010-07-18 16:24:02 i Allmänt,

hej sötnosar! jag har just bosatt mig på josses rum. det får bli mitt nya rum de kommande dagarna. hon stack till åhus idag och kommer förmodligen hem på torsdag. och eftersom jag är så mycket på mitt rum så blir det så att jag tycker om hennes mer. haha, och så sover mamma och pappa under mitt rum så jag måste vara tyst efter dom lagt sig.

jag har nyss bytat lakan och sånt på både mitt och josses rum. jag har dammsugat hela ovanvåningen & satt upp mina posters på väggen nu. shit, jag ska verkligen fota det och visa er. så himla himla snygga. en på zac efron och en på taylor från twilight.

ska se och jag kan lägga in bilder från min kamera in i denna datorn. för isåfall lär det blir mycket uppdatering nu för tiden. men nu ska jag lyssna vidare på musik och bara chilla. ha det fint!

såhär ser jag ut just nu..


det luktar mat!

Publicerad 2010-07-17 18:37:32 i Allmänt,

haha fråga inte om rubriken,men vi håller faktiskt på med mat här hemma nu. jag och josse är hemma själva. blir en riktigt chill kväll med godis och film. och maten vi gör är inte så jobbig, vi tog ut färdigrätter från frysen som just nu värms upp i ugnen. haha hur enkelt som helst =)

visste ni att jag sticker till göteborg med min älskling på måndag? olivia då förstås. vi gör vår årliga resa. hade kunnat lägga upp någon bild om jag suttit vid min datorn men jag sitter vid pappas. maten är klart snart så nu måste jag sluta skriva. puss

vi kör på nån google bild!

josse och sara

Publicerad 2010-07-17 14:59:42 i Allmänt,

hej allihopa! dessa dagar har flytit på som alla andra. tror det var i förrigår som jag senast uppdatera här. igår var jag en liten stund med bella till typ 1. sen så chilla jag bara hemma och sen på kvällen bestämde sig jag,josse och sara att vi kunde åka till kristianstad. där var typ en marknad och tivoli. vi åkte dit vid 8 på kvällen, ingen av oss brukar va i kstad så vi visste först inte var vi skulle. men vi följde strömmen haha. det blev en karusell som vi åkte,resten av tiden gick vi bara runt. när vi kom hem var vi helt utmattade. josse satt och läste ur en bok hon skrev när hon var mindre. fyfan vad vi skratta. fast det var bara för vi var så sjukt trötta! nu ska jag kolla tv.

ha det fint!

fm static - tonight

The a-team

Publicerad 2010-07-15 19:51:14 i Allmänt,

hejhej! har nyss ätit pizza så jag sprängs snart. haha det kanske är meningen att man ska äta lite men ofta. men jag trycker istället i mig mat när jag äter så att jag nästan sprängs. men nu ska jag snacka om annat.

jag och josse stack till lund igår och kolla bio. och mina skor fick även invigas då. förvånandes nog fick jag inte skoskav, men det kommer.. vi kolla iallafall på The A-Team, bästa filmen jag sett typ. en jag rekomenderar skarpt till er alla. eller för er som gillar action/komedi. nu tänker ni säkert, vad handlar den om?
självklart slänger jag in trailern när jag ändå håller på och snackar om den. ni kommer inte bli besvikna. den var liksom..grym!!!!

allt och inget

Publicerad 2010-07-15 17:50:07 i Allmänt,

hej sötnosar! strålande väder ute, men vill ni veta en sak? jag och amanda bada innan,fast då var det mulet och lite kallt. och efteråt så duscha jag för känner mig alltid så ofräsch efter att ha badat i poolen. och så bara kom solen fram efteråt och har nu varit framme ända sen dess. kul....

haha idag är det iallafall ingen vanlig dag. min kära pappa blir hela 44 år.
Grattis pappa ♥

hade tänkt lägga upp en bild på mina kära skor, tyvärr är dom redan lite slitna. typ halv snubbla igår haha. så dom är lite upprivna där framme =(. slänger samtidigt upp en bild på moiii. ha det fint!



shoes shoes shoes

Publicerad 2010-07-14 15:02:18 i Allmänt,

hej sötnosar! klockan är bara 3 och jag har hunnit vara i lund idag. stack dit med pappa,josse och amanda för att kolla på skor. hitta ett på, gladiatorskor som dom kallas. och så var vi inne på Max och tog en glass. det är riktigt varmt ute så ska bada lite nu. farmor,marie och robin är här för att fira pappa. han fyller år imorgon! men nu ska jag ut, riktigt varmt! puss

bläää

Publicerad 2010-07-13 16:49:24 i Allmänt,

hejhej! jag hatar vädret just nu, och jag hatar att det typ snart bara är 4 veckor kvar av sommarlovet. och jag hatar när jag har såna här dagar. när jag hatar allting. en dålig dag, som ni säkert också har haft. vädret suger,fast det är varmt ute. men det kommer regn när som helst typ. och jag har inget att göra just nu.

jag ska försöka sluta att vara så negativ haha. jag ska nog ner och äta snart. fast vet inte vad, mamma och pappa är inte hemma. men jaja får se om jag hittar något och sen ska jag ta en dusch. ha det fint!

princess - jaykay

Publicerad 2010-07-12 20:42:48 i Allmänt,

hello! jag har nyss varit och badat. eller jag har gjort det hela dagen egentligen. ser ut som en kräfta i huvudet, får hoppas att det lägger sig till imorgon. det ska tydligen åska imorgon också. en gång var okej, men inte nu en andra gång. jag hade bara tänkt lägga in dagens låt för jag ska ner och äta lite nu. puss

jag visste det

Publicerad 2010-07-12 13:49:30 i Allmänt,

heeej! jag sov hos lovisa inatt med sara och kom hem för typ en timme sen. haha och igår hade vi strömavbrott. tyckte det var lite kul,fast åskan var inget att hurra för precis, usch. jag ska iallafall ut och sola och bada nu. vi hörs lite senare =)

och just det, spanien vann igår ju! jag visste det

waka waka,this time for africa

Publicerad 2010-07-11 19:01:37 i Allmänt,

hej sötnosar! vädret har varit på topp som vanligt, men troligtvis så ska det åska inatt. eller det börjar nog redan ikväll. fast lite regn skulle faktiskt skada. så himla torrt överallt och vårt gräs är snart gult haha. mamma och pappa var lediga idag så igår kväll bada vi allihopa, vi tog oss ett kvällsdopp. riktigt skönt i vattnet och massa musik till det. det låter ju inte fel.

imorse stack jag,josse och amanda till vaxsjön och var där någon timma. sen när man kom hem så var det poolen som gällde. har nog varit ute exakt hela dagen, och har nog bara varit uppe från poolen i en timme sammanlagt haha. lite brun är jag, men mest röd i huvudet hehe. men nu ska jag bada tror jag. ha det fint!

waka waka, this time for africa - shakira
en ösig låt, och passar bra nu eftersom det är final i fotbollen idag.
jag hejar lätt på spanien

frågor?

Publicerad 2010-07-10 20:52:19 i Allmänt,

haha min rubrik blir alltid med stora bokstäver även om jag inte skriver med det. ni får inte tro att jag är helt craazy

någon bad mig fota med olivia och jag har fått någon liknande fråga innan. menar du att du vill veta vem hon är mer eller varför?

haha nu menar jag inte att jag måste veta annars tänker jag inte göra det. är bara lite nyfiken. och jag såg frågan idag så var lite svårt att fota med henne. hon har säkert flera hundra bilder på oss tsm,men jag är inte lika bra på att komma ihåg kameran och så brukar vi oftast va hos henne, så jag har inte så många. kan be henne skicka,fast självklart kommer vi ta fler bilder ändå. ni/du får tyvärr vänta ett tag.


malmö ♥

Publicerad 2010-07-10 20:34:44 i Allmänt,

hejhej! nu har jag lagt in alla bilder i datorn. och jag blir seriöst bländad av alla bilder jag tagit på solen. men jag hade tänkt berätta lite nu om dagarna. eller idag gjorde vi typ ingenting men igår hade vi fullt upp hela dagen.

det börja med att mormor hämta oss vid stationen och så åkte vi vidare till en resturang som låg vid hamnen. vi åt där med våra nästkusiner. det var trevligt, tyvärr satt vi mest i skuggan. solen tog död på oss. bläddra ner så kommer mer info.



efteråt åkte vi och köpte jordgubbar och krängde det hemma hos dom. vid sju tiden åkte vi till västra hamnen och där var så himla fint. havet,solen,massa folk,fina lägenheter och alla resturanger. det kändes verkligen som om man var utomlands.



eftersom mormor och morfar bor vid öresund så gick vi längst med sjön/havet (haha) hem till dom, asså från bilen till deras lägenhet. inte ända från västra hamnen. och just det, vi kolla även upp var dom spela in sommar morgon och vi hitta det haha.



solnedgång från deras balkong, jag dööööör. vissa bilder är inzoomade.


home

Publicerad 2010-07-10 18:10:41 i Allmänt,

hej sötnosar! det har varit två grymt bra dagar. jag hade tänkt berätta mer om dom sen när jag samtidigt visar er bilder. har så himla fina bilder solen och allt. vi kom hem idag vid halv 5 och nu har vi nyss ätit. ska nog ta och bada lite nu, hela 35 grader idag. om inte mer..? men nu ska jag ut och njuta, puss!

och just det, vad tycker ni om kissies låt? jag har hört den två ggr och hatar den redan.
blandning mellan miley och david guetta? hahaha,tror inte det.
och detta var den bästa kvalité jag kunde hitta på låten

räddare i nöden

Publicerad 2010-07-08 21:36:11 i Allmänt,

nu ska jag träffa olivia. vi ska snacka om allt och inget. nej men jag behöver verkligen prata av mig, och då blir såklart att jag väljer my other half. för med henne kan jag snacka om allting. jag älskar dig olivia!

imorgon ska jag till vårdcentralen vid 9 på morgon. asså jag ska va där då? döda mig.. men nu måste jag sticka. puss

har typ inga seriösa bilder på oss,så får bli den gamla vanliga.
haha och denna är egentligen inte speicellt seriös heller,men jämfört med dom andra..
- så är den!

Streetdance

Publicerad 2010-07-08 19:17:30 i Allmänt,

hej sötnosar! one tree hill rullar på som bara den. går inte att få nog och har kollat alldeles för mycket i förväg nu. men vem bryr sig? haha. det regna nyss ute men nu verkar vädret vara bra igen. liksom,var kom det ifrån? fast nu hade jag inte tänkt komma in på vädret. jag ska fortsätta kolla på mitt program men jag tänkte först slänga in trailer på filmen vi såg.

ha det fint!

Lund

Publicerad 2010-07-08 17:06:41 i Allmänt,

hejsan! just nu sitter jag vid pappas datorn med godis och dricka och kollar på när josse spelar xbox. jag ska snart kolla lite oth igen. så just nu bara glider livet. haha säger man så? jag gör iallafall!

igår var jag och josse i lund. vi skulle egentligen bara ta och äta något men efter det så fick vi för oss att kolla bio. vi gick in och beställde biljetter till Streetdance som började 21:20. sen gick vi till konsum och handla lite och sen vidare till en annan affär för att köpa godis. och donken till sist för lite glass haha. vi träffa även bella och emelie en kort stund. filmen var faktiskt hur bra som helst. tur det, vi hade ingen aning om vad den handla om ju. eller jo,vi fatta att det var dans. men inte mer än så. vi kom till höör igen vid 12 och då gick vi hem. verkligen en toppenkväll.



one tree hill maraton

Publicerad 2010-07-07 14:50:25 i Allmänt,

hej sötnosar! vädret är på topp och jag har nyss varit ute lite men nu palla jag inte längre. har typ ont i huvudet och ska ta och kolla one tree hill nu.visste ni att det har börjat nu igen på söndagar kl 6? jag såg det förra söndagen, så jag hade missat flera avsnitt innan dess. så nu måste jag kolla alla på datorn, men jag klagar inte för jag älskar det programmet.

men nu ska jag kolla på några avsnitt till och eftersom jag sitter vid pappas dator så kan ni få kolla på lite oth bilder. och för er som kollar på det, är det bara jag som saknar peyton och lukas?



back at one

Publicerad 2010-07-06 16:24:43 i Allmänt,

hejsan! kom hem redan vid 11 idag, gud vad jag har sovit dåligt inatt. så från kvart över ett tills nu har jag sovit. och innan dess har jag typ ätit och kollat tv. vädret är inte heller på topp, vilket passar perfekt då att vara inne. ska nog ta och sätta igång en film sen.

jag sa att jag skulle berätta om helgen så jag fattar mig kort. i fredag stack jag hem till sara vid 6 tiden där massa andra var. vi beställde pizza, körde lite fotboll, hade krig med body lotion,bada och kolla filmer. vi kollar nog 2 och en halv. men vid halv 5 var vi alla helt slut.

i lördags åkte vi till vaxsjön vid 11 ungefär, det blev massa bad och så brände jag ryggen. inte så nice,men nu har det lagt sig till lite färg så nu hurrar jag. haha typ. och i söndags var jag var med olivia och vi stack in till höör och träffa folk på kvällen, sen sov jag hos henne.

dagens låt, en lugn passar bra tycker jag! back at one - Brian Mcknight

åhus beach

Publicerad 2010-07-05 20:31:04 i Allmänt,

hej sötnosar! jag har super bråttom just nu så blir ett snabbt inlägg. jag berättar mer imorgon om helgen, men idag var iallafall jag,josse och sara i åhus, hur underbart som helst. och roligt,utan tvekan! på hem vägen vid typ 6 bestämde vi att vi skulle träffa thomas och jeppe ikväll så vi sticker til thomas vid 9, eller vi ska försöka sticka då men jag har inte ens hunnit duscha. haha det är bara för jag heller lägger ner tiden på detta! men nu måste jag packa och fxa mig. pusss

jag saknar min sötnos!



ryan sheckler marathon

Publicerad 2010-07-01 12:34:24 i Allmänt,

godmorgon sötnosar! min morgon börjar riktigt bra, förutom amandas musik som väckte mig. men annars så, har nyss ätit frukost och nu kollar jag life of ryan summer marathon. såg det igår och i förrigår också. fast det är ju nya avsnitt hela tiden så det är alltid spännande haha. eller jag kanske bara kollar för han är snygg, haha vem vet!

ikväll ska jag till erika och sova däär. och imorgon kväll är det filmkväll med massa folk och på lördag blir det vaxsjön. så denna helgen kommer bli super! men nu ska jag fortsätta kolla tv. ni som inte kollar tv får nöja er med bilder. annars tipsar jag er att slå på mtv ;)

ha det fint!




Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela