maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

homewood suites

Publicerad 2010-12-31 04:20:21 i USA 2010/2011,

dagarna går som en dans på rosor. poolen ligger precis utanför fönstret så det är bara att gå ut och bada när man har lust. fast det kommer inte in så mycket sol, så vi har inte kunnat sola. vi var på universal studios igår och i förrigår, det var sååå häftigt. vi hade även express-kort så vi fick gå före alla i kön. de fanns köer som man fick stå i, i mer än en timme. medans vi med express stod i högst 10 minuter,sweet! vi tog universal studios en dag och nästa island och adventure.

idag har vi bara slappat. vi har sovit en del och badat. nu ikväll var vi också och spela minigolf, riktigt roligt. det var lite pirat-tema över det hela. klockan är halv 11 här och jag är supertrött, nu ska jag ta och sova!
förresten, vi bor på ett hotell som heter Homewood Suites. det är ett hotell inom hilton-kedjan, såå vi är riktigt nöjda!

foto från weheartit.com. suddig bild men det orkade jag inte fixa

ten times bigger

Publicerad 2010-12-27 02:04:45 i USA 2010/2011,

vet ni vad som är så härligt?

att gå runt på gatorna och se på allt runt omkring, alla ställen man kan äta på och alla affärer. att man kan gå in på ett apotek och hitta mat och smink där. att köpa en ben n jerry för 20 spänn. att handla kläder för hälften så mycket som i sverige. att inte ha minus grader någon gång. fast här är bara 10 grader just nu, men bättre än -20 som i sverige,right? ;)

vad jag egentligen vill säga är att jag älskar allt här,nästa gång man åker hit blir isåfall på sommaren pga vädret. men jag kommer ändå inte att klaga, här är jättefint!


orlando!

Publicerad 2010-12-26 14:06:25 i USA 2010/2011,

jag sitter just nu på ett hotell i orlando, lite blåsigt idag så vi kommer att åka och shoppa idag. vi har inte riktigt tillgång till min överföringssladd från kameran till datorn, så det får bli en google bild just nu. so far har vi dels varit i palm beach, miami beach, andra ställen runt miami och nu orlando. vi tar in på ett hotell idag som vi sen stannar på i 8 dagar. vi orkar inte köra runt överallt och leta efter hotell hela tiden. så idag bosätter vi oss!  här blir det universal studios, wet n wild och mycket annat! it's gonna be crazy.

klockan är 8,vad gör jag uppe?
nej nu hoppar jag in i duschen, vi hörs någon gång!

candy land

Publicerad 2010-12-20 21:36:03 i Allmänt,

myser med en kopp te och över att detta är sista kvällen här hemma detta året, konstigt det låter att säga så.. imorgon blir en lång dag, en del tåg och flyg är även inställda. vi får hoppas att det inte är vårat! så jag ser inte riktigt fram emot morgondagen. är mest orolig!

idag hade vi tema dag i skolan. jag,bella,lovisa och sara körde på att baka pepparkakshus. det blev faktiskt ganska lyckat. även om det varit jobbigt att göra så har vi haft jätteroligt! klagat på varandra då och då för att vi ville ha allt perfekt, eller hur vet det nu igen sara? ;)
haha nej jag ska inte peka ut någon, nu säger jag hejdå för mig! datorn hänger självklart med till usa, mest för att överföra bilder och boka saker vi ska göra osv.. men det kommer säkert ett inlägg då och då också! vi hörs.


dresscode

Publicerad 2010-12-19 14:01:44 i outfit's!,

tog några snabba bilder på hur jag ser ut idag. vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, men den har börjat försvinna nu. ska bli kul att åka till mormor och morfar, vi hörs när jag kommer hem. sakna mig inte för mycket! :)

förresten, bläddra ner för att se min nya hårfärg!

vitt linne med betty boop h&m | grå stickad kofta gina | mörkblåa jeans cubus |

svar på frågorna!

Publicerad 2010-12-19 12:44:45 i Allmänt,

här kommer svaren på era frågor,jag har försökt att svara så gott det går. jag hoppas ni blir nöjda, annars får ni säga till!

1. favoritbloggar ? :)
svar: oj det är svårt! jag läser tusentals bloggar haha. men några favoriter är t.ex kissie, bunny, fashiontoast, tyras osv..

2. har du planer på att bli en stor bloggerska? :p
svar: absolut inte, jag bloggar för nöjes skull. men sen vet man ju aldrig vad som händer. men det är inget jag har planerat iallafall.

3. 1. vilken mascara använder du? älskar dina fransar!
    2. har du någon pojkvän eller något på g kanske? ;)
    3. HUR kan du vara så himla söt?
    fin blogg, kramar

svar: 1. aw,roligt att höra! jag använder den gula (den på bilden nedan)
2. nej det har jag inte. visst har jag några snyggingar jag sitter och dreglar över haha. men jag har ingen på g eller så. men vi får se vad som händer! :)
 3. haha aw,jag tycker dock inte det. men om jag ska kommer med ett bra svar, så kan jag bara säga: I got it from my moma! hon är så söt ju,hihi!


4. vad har du för kamera? dina bilder är sjukt snygga!
svar: tack så mycket! jag använder en väldigt enkel digitalkamera som är enkel att ta med sig, vilket är bra! en sony, cyber shot. som denna på bilden nedan, fast min har 12.1 mpx.

5. var är det du ska nästa vecka?
vad är dina hundar för ras? urgulliga ju :)
svar:1.haha ja jag kan lika bra erkänna det nu, det är väl på tiden. Jag ska till The United States Of America. hur häftigt är inte det? drömlandet som alla vill till, vi ska fira både jul och nyår där. vi åker den 21 december och kommer hem den 8 januari. jag berättar mer om detta imorgon.
2.ojoj,båda hundarna är blandraser och har namn jag inte kan stava till. men jag kan försöka, bella är en bichon havanais och lasapso. medans mimmi är bichon havanais och shih tzu. haha jag googlade namnen, så jag tror att de är rätt.

6.har du några favorit kändisar? :)
svar:när det gäller musik och så, så lyssnar jag på allt från katy perry,bruno mars till eminem och the script. jag lyssnar på nästan allt! men när det gäller min stora kärlek, så är det my one and only justin bieber! 



7. Fin blogg! :) Klämmer in en fråga också; Vilket land skulle du helst vilja åka till?
svar: tusen tack :)! drömresan har alltid gått till usa, och äntligen ska vi dit. nästa ställe jag vill till är egypten. skulle varit rätt häftigt att åka dit! 

8. hur lång är du ? :)
svar: jag är hela 175 cm! :)

9.Vad önskar du dig mest av allt i julklapp? :D
svar: exakt det jag kommer att få i år. en resa med familjen till usa. att shoppa och göra olika saker där är den bästa julklappen man kan få! jag är så lycklig.

10.vad är du rädd för ? (a)
svar: jag har alltid varit rädd för mörker. jag är riktigt mörkrädd. när jag var lite så sov jag med en nattlampa, men nu har jag kommit ifrån det lite. ibland står min nattdukslampa tända hela natten, ibland somnar jag med tvn på. jag är tryggast så! men ibland överlever jag när det är helt mörkt, men då måste jag vara riktigt trött för att det ska gå. eller om jag har någon sidan om mig! :) 

11.har du funderat på vilken linje du ska gå sen? isåfall vilken :)
svar: njaa, eftersom jag älskar att fota så är LBS (ljud och bildskolan) något jag borde satsa på, i lund. men jag skulle kunna bli frisör, eller kanske inreda hus, florist, designer. det finns så himla mycket som jag älskar att göra! :)

12. 1. vilken är din favoritfärg? :)
2. favorit mat?
3. vad är det fullständiga namn. alltså hela?
svar: 1. det var längesen någon frågat mig det, och jag har alltid haft rosa som favoritfärg men jag tror inte det är så längre. jag har inte så mycket rosa längre. kanske vit och blå! :) 
2. har alltid varit tacos, men nu är jag mer in to pizza.
3. Madeleine Sandra Johansson 

13. Bästa kompis/kompisar? :)
svar: jag har många vänner som står mig nära. men en jag alltid har,i vått och torrt är olivia. så länge jag kan minnas så har vi varit bästa kompisar. jag är lycklig lottad som har henne!



14. du som älskar filmer, vilka är dina favoriter? haha
svar: haha, mina favoriter är She's the man (komedi), Sorority Row (Skräck) , The grown up's (komedi) och en annan super rolig som man bara måste se om man inte redan har är Elf. jag blev kär i den första gången jag såg den. och den gick på tvn i fredags. 

15. finns det någonting du älskar mer än justin bieber? ;)
svar: haha men sara då, jag förstår att det inte är en seriös fråga. och som alla fattar så älskar jag familjen och vännerna mer. men det finns ingen kändis som jag älskar mer! :)

16. favoritmusik? förutom justin bieber (:
svar: haha, som jag sa innan så tycker jag tex om Katy perry, Rihanna, Eminem och Pink. de vanliga som de flesta lyssnar på nu för tiden.




heavy thoughts

Publicerad 2010-12-19 00:19:48 i Allmänt,

denna dagen har varit fylld med allt och lite till. resultatet av mitt hår blev riktigt bra, jag kanske slänger upp en bild imorgon. och angående robinson finalen, har alltid velat att Erik skulle vinna så gissa om jag blev glad? kolla nyss på en film också, piranha. kanske inte den bästa filmen jag har sett, men den var heller inte jättedålig.

mina ögonlock är tunga just nu, tvn är påslagen och jag ska snart ta och vila ut efter denna dagen. denna helgen är snart slut, imorgon bär det av till malmö för att fira liiiite jul med mormor och morfar. nej nu ska jag ta och sova & drömma mig bort.

new nails!

Publicerad 2010-12-18 13:57:50 i Allmänt,

idag är det lördag vilket gör att vi åker om 4 dagar, alltså på tisdag. längtar otroligt mycket! men tillbaka till det jag skulle prata om, ikväll blir det myskväll, bara ta det lugnt och vila. och sen robinson finalen ikväll, ni missar väl inte den? ;)

köpte hårfärg idag som jag snart ska sätta i, har även köpt en nytt nagellack som jag ska visa er. älskar det! kanske lite mer somrigt,men passar bra nu när vi ska iväg ju.

glöm inte frågestunden som är i inlägget nedan
uppdate: den avslutas ikväll runt 21:00

ask me!

Publicerad 2010-12-17 17:48:35 i Allmänt,

sätoftaklassikern idag. vår utmaning idag var att simma 1 km. jobbigt i början men sen blev man mer van. och trångt var det i bassängen, haha vilket var lite roligt. sen var det fritt bad, men jag spenderade tiden på att fixa mig och sitta i cafeterian med tjejerna. men det jag skulle snacka om var att jag kör igång en frågestund här & nu. jag kommer snart med besked om när den avslutas.

fråga mig vad du vill!

5 days

Publicerad 2010-12-17 16:24:09 i Allmänt,

jag drömmer mig bort om hur allt är om 5 dagar. då planet lyfter och vi har fjärilar i magen. då vi sitter på planet i ca 11 h. när vi landar och äntligen är framme. vi går på flygplatsen och man vill bara springa ut får att se en helt ny sida av världen. så som dom ser på den! vädret är ganska bra, det snöar iallafall inte. vi går runt på gatorna och vi shoppar så att vi får kramp i armarna. vi tar en paus på starbucks eller kanske på mc donalds. på kvällen lyser alla lampor upp landet. jag längtar!

sweetheart!

Publicerad 2010-12-16 12:50:24 i Allmänt,

idag är det ingen vanlig dag, min gullunge fyller 2 hela år idag. och även om hon alltid är förvirrad och alltid ska göra som hennes mamma, så älskar jag henne så himla mycket. min lilla tjej! ♥

är hemma från skolan idag, lika förkyld som förr. ska kurra ihop mig i täcket och sätta på en film. finns inte så mycket annat att göra. kändes skönt med lite sovmorgon idag också, behövde verkligen det! nej nu ska jag först ta och spela lite spel på datorn, sen rullar filmen igång! Ha d.


Don't ever look back

Publicerad 2010-12-15 18:49:21 i Allmänt,



You think I'm pretty, Without any make-up on. You think I'm funny, When I tell the puch line wrong. I know you get me, So I'll let my walls come down. Before you met me, I was a wreck. But things were kinda heavy, You brought me to life. Now every February, You'll be my valentine. Let's go all the way tonight, No regrets, just love. We can dance until we die, You and I. We'll be young forever. You make me, Feel like I'm living a Teenage Dream. The way you turn me on. I can't sleep, Let's runaway. And don't ever look back, Don't ever look back.

dresscode

Publicerad 2010-12-15 11:35:17 i outfit's!,

åkte hem från skolan idag. vi kollar typ bara film på alla lektioner och eftersom jag sitter och är jätteförkyld så är det rätt jobbigt. så jag beslöt mig för att sticka hem och hoppas på att jag snart blir bättre. inga läxor har vi, fyy vad skönt.

jag slänger in en  dresscode, nu ska jag fixa naglarna. vi ses!
tog en bild på amandas rum, gulligt att hon pussat på spegeln, haha

stickad tröja gina| vitt linne gina | svarta jeansleggings lindex | halsband - present |

outside the box

Publicerad 2010-12-14 22:56:54 i Allmänt,

när man ser på bilder som kommer från något annat ställe i världen. då får man en känsla,en härlig känsla som väller över en. alla dessa fantastiska bilder som får en på bättre humör och ger inspiration. det är så härligt att se att någon där ute gillar samma saker som mig, som tänker precis som jag. jag är fast förälskad i alla dessa bilder, älskar stilen och hur bilderna är tagna. här känner jag igen mig,även om jag kanske inte riktigt uppnått denna nivån själv än. men detta är grymt, and i love it!

always think outside the box


live, love & laugh

Publicerad 2010-12-13 20:47:02 i Allmänt,

dagen har rullat på som vanligt. matten ligger upplagd på bordet vilket jag håller på med just nu. det ända och sista provet vi har nu innan vi slutar. gud vad härligt det ska bli att komma iväg sen! jag berättar i helgen vart vi ska ta vägen. det kommer bli det bästa någonsin,verkligen!

jag har fått i mig en hel del koppar te och halstabletter så jag mår inte lika dåligt. fast mitt ända stora problem har bara varit förkylningen, känns som att jag snart kommer att tappa näsan,haha. jag har så ont efter att ha snytit mig så mycket. men nu ska jag räkna vidare.

Your best friend is yourself

Publicerad 2010-12-13 17:46:53 i Allmänt,

It's only the beginning now,a pathway yet unknown
At times the sound of other steps,sometimes we walk alone
The best beginnings of our lives,may sometimes end in sorrow
But even on our darkest days,the sun will shine tomorrow.

So we must do our very best,whatever life may bring
And look beyond the winter chill,to smell the breath of spring.
Into each life will always come,a time to start anew
A new beginning for each heart,as fresh as morning dew.

Although the cares of life are great,and hands are bowed so low
The storms of life will leave behind,the wonder of a rainbow.
The years will never take away,our chance to start anew
It's only the beginning now,so dreams can still come true.

               
  

cozy

Publicerad 2010-12-12 21:21:02 i Allmänt,

min dag har varit bra, förutom min förkylning så har jag mått toppen. det har även varit strålande väder! vi åkte till farmor innan och hade det mysigt. så mycket som vi åt, så rullade vi ut till bilen sen. fick också någon julklapp, och så prata vi och hade det jättemysigt. längesen vi alla var samlade så det var roligt!

sitter & kollar tv nu samtidigt som jag fixar med lite bilder. men jag ska börja kolla runt på lite saker som vi kan göra på vår kommande resa. kanske dags att jag berättar? njaa, väntar nog lite till..




hunk varning

Publicerad 2010-12-12 13:12:32 i Allmänt,

vi sticker snart till malmö så jag håller på att fixa mig för fullt just nu. gårkvällen bestod bara av att kolla två filmer. kommer inte ihåg namnet på den ena, men jag ska kolla upp det för det var verkligen är se värd film. den andra var också grym, den hette snabba cash. ni har säkert hört talas om den! den var faktiskt riktigt bra för att vara svensk och att han är så jävla snygg gör ju inte den mindra bra. jag snackar såklart om Joel Kinnaman, killen på bilderna.

nu måste jag fortsätta att fixa mig, vi hörs!


sex and the city

Publicerad 2010-12-11 23:48:00 i Allmänt,

har bara hängt med mina bästa vänner idag. lypsyl som hjälper mig i alla lägen när det gäller mina läppar. Och de andra två som bara älskar att få min hals på bättre humör. eller..jag skulle kanske inte säga att de hjälper i alla lägen. har inte haft så mycket problem med halsen under dagen,men började nyss få ont.

sex and the city går på tv4 just nu som jag sitter och glor på. blir snart att sova och imorgon bär det av till malmö. ska till farmor och mysa eftersom vi inte är hemma på julafton, så vi får träffas imorgon istället! sen veckan därpå kommer mest bara att bli chill. Nu börjar filmen igen, sweet dreams!

and I finally realized!

Publicerad 2010-12-11 16:32:07 i Allmänt,

kollar tv just nu, och det är i stort sätt allt jag har gjort idag. förutom att spela en massa spel på internet också. vi ska snart sätta igång en film, snabba cash tror jag att det blir! mina planer för idag var att egentligen va med vicky, men självklart skulle jag bli sjuk juust nu.

tror att jag snart ska berätta om våra planer vi har inför jullovet, jag längtar som bara den. och det är faktiskt rätt jobbigt att hålla inom sig. men nu ska jag återgå till mina spel, vi hörs!


mixed!

Publicerad 2010-12-11 11:58:08 i Allmänt,

gud vad jag mår dåligt! blir att ta det lugnt idag bara. film, datorn, fixa min "klänning" eftersom vi har lucia på måndag och jag ska vara tärna. måste verkligen bli frisk till måndag, har också ett prov nästa vecka som jag inte får missa.

tänkte bjuda på lite blandade bilder, ni har nog redan sett de innan.
vi hörs senare!





planet 51

Publicerad 2010-12-10 19:45:31 i Allmänt,

nu ska jag rulla igång en film, tänker skippa idolfinalen eftersom inga av mina favoriter är kvar, så känner inte att det är lönt att kolla. men av de som är kvar så ska jay vinna, jag hatar minnah.  men nu ska jag sätta igång filmen,blir planet 51. har laddat upp med en del snacks, gud vad jag älskar helg! här får ni en titt på filmen.

biggest fan

Publicerad 2010-12-10 18:12:21 i Allmänt,

sitter alldeles ensam på rummet och har absolut ingenting att göra. mår inte så bra så kan inte träffa någon tillexempel. jag skulle kunna sätta igång en film och ta en kopp te medans jag väntar på maten. ligger ändå en del back med alla filmer vi har hemma, på tiden att jag drar igång någon tror jag.

jag måste också tipsa om en låt, jonas brothers - your biggest fan.
låten är supergullig. den är med i jonas brothers på dc där han sjunger den till en tjej, därför som den är så gullig :) slänger också in två bilder på justin, mest för att de är så jäkla snygga!


sjukling!

Publicerad 2010-12-10 13:01:59 i Allmänt,

en sjukling här som sitter ihop kuren i soffan och dricker te för att halsen ska bli bättre. haha jag skulle nästan spelat in så hes jag är, låter för roligt! stack iallafall hem från skolan efter lunchen för jag orkade inte mer, jag har mått förjävligt hela veckan faktiskt, men denna veckan har varit den viktigaste. men det har samtidigt gjort så jag bara blivit sämre och sämre. och idag skulle vi träna på en pjäs osv.. inte så roligt när man får ont när man pratar. så jag åkte hem och hoppas på att bli bättre nu i helgen, vilket jag tror!

nu ska jag sätta igång lite musik, vi ses!

yes, i know i've made mistakes..

Publicerad 2010-12-09 23:31:57 i Allmänt,

but life didn't come with instructions!

lite förändring här på bloggen, ny header och bild i menyn. lyckades inte fixa det lilla krysset som iallfall är på min dator,där egentligen bilden ska sitta. men nu lyckades jag fixa en bild, fast den är en bit ner. jag slängde bara ihop en snabb header för jag var trött på det rosa i den förra. men vem vet,kanske blir det snart igen.

denna veckan är snart över vilket ska bli så himla skönt. jag har bitit ihop hela veckan, skulle egentligen varit hemma i måndags för jag hade ont i magen, men jag kan ju inte missa något. mina läppar är typ spruckna och jag är hes och har ont i halsen. men skolan går inte att missa nu. för försöka reparera mig nu i helgen.

nu ska jag ta och sova, sweet dreams!

ni är underbara!

Publicerad 2010-12-08 18:11:14 i Allmänt,



hejsan! för och främst vill jag bara tacka! :)
nu ska jag vara helt ärligt, folk säger att det inte gör så ont. men jooo, det gör det. det kändes mer än vad jag trodde faktiskt. kanske för att jag inte var inställd på det värsta, eftersom folk säger att det nästan inte kändes. nej, det är ingen smärta som jag har känt förut, det sved till och typ klämdes..om du förstår vad jag menar. nej jag är inte så smärt tålig faktiskt. innan jag ska göra något så kan jag vara jääkligt nervös, och då kan det göra mer ont än vad det behöver.
men jag tycker du ska ta, det är klart värt det! men ställ in dig på att det kommer göra ont, för då gör det kanske inte det haha. och bara ta det lugnt, då kommer det säkert att gå bra! :)

haha,tagen samma dag som jag tog den!

bildbomb

Publicerad 2010-12-08 16:18:03 i Allmänt,

Im back! jag har pluggat redigt mycket de senaste dagarna, från att jag kommer hem till jag ska sova. förutom undantag som att äta och så haha. men jag har missat mina program som jag får försöka ta igen snart. jag ska faktiskt göra läxor nu också, denna veckan är ju inte riktigt över. ett prov imorgon och ett skriftligt förhör. wish me luck!

jag bjuder på lite bilder som jag tog igår, cu l8r!





stand up!

Publicerad 2010-12-05 13:03:50 i Allmänt,

efter en otroligt rolig natt med sara så är det nu söndag. Pallar inte att det är skola imorgon, men ju fler dagar som går ju närmare kommer vi jullovet. gud vad jag längtar, första jul och nyår som vi inte kommer att fira i sverige. kommer bli sjukt roligt!

nu ska jag göra lite läxor, lika bra att få det överstökat nu så att jag kan ta det lugnt ikväll.
slänger upp en bild från igår, vi hörs senare!

the time

Publicerad 2010-12-04 16:27:03 i dagens låt!,

lyssnar just på musik och har sara som sällskap. josse håller på att duscha och senare ska vi till geromar. skulle gjort en massa läxor idag men jag har bara hunnit skicka iväg min novell. men jag ska snart fota josse och sara till en grej vi har på bilden, spännande!

nu måste jag börja fixa mig, bjuder på en dunderbraa låt!

noo!

Publicerad 2010-12-04 11:47:25 i Allmänt,

är detta ett skämt? att olle åker ut ur idol framför minnah? i helhet så har ju olle varit sjukt mycket bättre än henne. Och hon har ju redan åkt ut egentligen, och jay har knarkat. Den enda värdiga vinnaren är olle helt klart. men jaja,vad ska man göra? han är en vinnare i mina ögon iallafall. och jag ska gifta mig med honom!

sitter just nu och äter frukost, te och havregrynsgröt står på menyn. ska snart ta och göra lite läxor och sen ikväll bär det av till josefin heys pardey! see you.

www.fashiontoast.com , älskar hennes bilder & hennes kläder. speciellt detta!

olle ♥

Publicerad 2010-12-03 19:59:03 i Allmänt,

Jag har nyss skrivit en novell på datorn som är 5 sidor, inte illa alls. Så nu kommer jag säkert börja skriva som om jag håller på att skriva en bok, ungefär som nu. Jag gör stora bokstäver efter punkt, inget jag tänkt på förut att göra. Idol börjar snart, men vet inte om jag skippar det för att göra ännu mer läxor. Fast olle måste jag se, han ska vinna hela skiten. Jag är kär i han, men det tror jag ni vet..

Jag bjuder på en bild på mig ,såhär ser jag ut just nu.
Sitter i min sexiga morgonrock, and i like it! vi hörs senare

fritid, tack

Publicerad 2010-12-02 20:27:39 i Allmänt,

som ni vet så är dessa två veckor så himla jobbiga. jag har absolut ingen tid över till att göra annat än plugga när jag kommer hem från skolan och tills jag ska gå och lägga mig. jag blev nyss klar med att ha pluggat so, vilket jag har prov på imorgon. nu ska jag börjar med att skriva klart min novell som ska lämnas in på måndag. alla andra läxor jag har till nästa vecka måste jag börja med imorgon. uschusch..

jag säger godnatt nu för jag lär inte uppdatera mera idag!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela