maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

lugn fredag

Publicerad 2011-09-30 18:44:17 i Allmänt,

härliga fredag! veckan har gått oändligt snabbt, och det negativa med fredagar är att vi inte har någon hantverk då. lite synd faktiskt. jag håller just nu på att fixa mig för sebbe kommer snart hit, blir väll att se idol. sen får vi se vad som händer, han ska sova här så jag kommer nog inte uppdatera så mycket mera idag. men vi håller tummarna för att hampus ska få ett wildcard ikväll och gå vidare,ellerhuur?

visste ni att justin ska släppa en julskiva snart? den sägs släppas den 1 november. gissa om jag längtar!

förenta staterna

Publicerad 2011-09-29 22:22:44 i Allmänt,

min dator är jätteseg, så orkade bara slänga upp två bilder. men gud vad jag saknar usa. saknar självklart turkiet, malta och allt annat också. men usa, det är ju något alldeles speciellt med det. och trots våran otur, så hade vi fruktansvärt roligt och den resan kommer vara ett minne för livet. önskar att vi kan åka dit snart igen. nu ska jag sova, och drömma mig låångt bort. sweet dreams!


be right back

Publicerad 2011-09-29 17:08:28 i Allmänt,

måste först påpeka att andre var absolut den bäästa på hela veckan i idol. fan vad bra han var. och han gick ju vidare som tur var, fast det visste jag ju redan. skulle uppdaterat mer igår som jag sa, men fastna vid en film som gick på tv11, Taken heter den. riktigt bra var den! ska läsa lite nu, har det i läxa till imorgon. tror inte jag har mer än det. så jag skriver senare, ha det fint!

how to love

Publicerad 2011-09-28 19:52:48 i dagens låt!,

jag bara älskar denna låten. när man tänker efter, gud vad man är beroende av musik. jag lyssnar på musik hela tiden. är jag ledsen så lyssnar jag på någon lugn, är jag glad så blir det någon med ös. och alla låtar förmedlar oftast något, när jag lyssnar på denna låten så blir jag alldeles varm i kroppen, låten..rösten..killen!!

käka

Publicerad 2011-09-28 17:20:16 i Allmänt,



är vråål hungrig. dags för käk! sen ska jag plugga, hör av mig efter det. lär dröja ett tag, men ni får hålla upp mina vänner.  och jag kom typ nyss hem, helt sjukt att man kommer hem så sent. nej nu ska jag äta innan jag dör. ha det super!

hey ho, let's go

Publicerad 2011-09-27 17:28:40 i Allmänt,

jag hinner tyvärr inte blogga idag. ska till lund med josse nu, och kommer nog hem rätt sent ikväll. och imorgon är en lång dag i skolan,tyvärr. men hör av mig så fort jag kan. men ni får ha det så bra resten av dagen, och så håller vi tummarna för moa ikväll, puss!

gullunge

Publicerad 2011-09-26 22:38:19 i dagens låt!,



jag tror jag är svag för killar som kan sjunga. dem ska dock också ha ett gulligt utseende, men sen så gör rösten och personligheten dem ännu snyggare, och bättre. som videon ovan, sååå söt han är! är så synd att han åkte ut ur idol, och att maikel fick den chansen istället. som också totalt söög idag, tråkigt men sant. och så gick han vidare, hur i hela friden tänker folket? för er som såg, kan ju bara hålla med om att alla de andra tre som inte gick vidare, var såå mycket bättre. speciellt hampus ♥ 

pappa har också nyss beställt en ny iphone, är nog lyckligast i världen nu. älskar er mamma och pappa ♥ ni är dem absolut bästa, tack tack taack för allt ni gör.

idol

Publicerad 2011-09-26 20:32:55 i Allmänt,



kvällen avslutas på bästa sätt, med idol såklart. har pluggat tillräckligt för idag känner jag, engelska, spanska och hantverk. vad tycker ni om idol än så länge? tre av de fem killarna har sjungit, och alla har varit riktigt bra. eller även om alla inte varit på topp, så tycker jag om alla haha. dem flesta är ju faktiskt riktigt snygga också ;)

plugg

Publicerad 2011-09-26 18:06:36 i Allmänt,



livar upp dagen med en snygggg bild. för nu ska jag ta och göra mat, har nyss pluggat. vädret har varit väldigt bra idag, men nu är det alldeles trist igen. och ikväll är det idol, det är 5 av killarna som ska sjunga. ska bli roligt att se! men nu ska jag äta.

vad hände?

Publicerad 2011-09-25 21:42:47 i Allmänt,

nu ska jag dejta sängen och drömma om att vara såhär brun. helt sjukt vad snabbt brännan försvinner när man kommer till sverige igen. var riktigt brun efter turkiet, och det var typ borta efter 2 veckor. nu ser det ut som jag aldrig varit i solen i hela mitt liv, seriously..

sweet dreams sötnosar!

nytt utseende

Publicerad 2011-09-25 20:31:52 i Allmänt,

vad tycks om förändringen? ville ha en mer stilren header och något som passade med det svarta runt om. nu till hösten vill jag ha något lite "mysigare". jag är ganska nöjd faktiskt :)

före:


efter:

fräscht och fint

Publicerad 2011-09-25 19:52:55 i Allmänt,

glor tv nu, precis som alla andra kvällar. men är ett bra sätt att avsluta dagen på. fotade rummet innan, känns mycket fräschare nu. och finns inget skönare än att somna i en nybäddad säng. ska snart lägga fram kläder till imorgon, då går allt mycket snabbare på morgonen. det är alltid mitt största problem annars.



details

Publicerad 2011-09-25 17:57:06 i Allmänt,

har verkligen saknat att fota. men jag vet tyvärr inte hur jag ska göra i skolan, kan ju vara kul att se vad vi håller på med där. men hade jag haft min iphone så hade jag kunnat fota med den hur lätt som helst, den tar ju också jättebra bilder. men nu ligger min lilla bebis någon annanstans,tyvärr.. så frågan är, ska man verkligen ta med kameran till skolan? hmm..  nu börjar iallafall oth, måste draaa.



sober

Publicerad 2011-09-25 16:37:34 i dagens låt!,



städa - check!
nu ska jag plugga, har ganska mycket så tänkte försöka vara klar om en timme ungefär. klockan 6 är det one tree hill, så det måste jag se. avslutar sen dagen med film. förtjänar det efter att ha dammat av hela rummet, dammsugat och bytat påslakan osv. kanske kan visa sen hur fint här är haha. känns så fräscht nu. ska börja med pluggandet nu, slänger in en grym låt!

städa och plugga

Publicerad 2011-09-25 13:32:55 i Allmänt,



nu kör vi igång och städar, sen blir det plugg och slutligen film. så ser mina planer ut för idag, är dock ganska dålig på att följa vad jag bestämt mig för, fastnar för en massa annat och så. men jag ska göra mitt bästa. och det är lika bra jag börjar nu, så jag blir klar med det tråkigaste, det vill säga städa och plugga. hör av mig sen, ha det fint! och solen skiner förresten, vad har hänt?

nytt in

Publicerad 2011-09-24 17:21:19 i Allmänt,

jag och mamma tog som sagt en runda till nova innan och jag fick med mig några fynd hem. två leggings och vantar från gina, två gråa tröjor och nagellack från bikbok och skor från skopunkten. är riktigt nöjd och känner att jag har laddat upp med några godbitar nu till hösten. man ser inte så mycket på första bilden haha, men det är mina leggings och vantar.





here without you

Publicerad 2011-09-24 10:11:08 i dagens låt!,



det blev en lyckad kväll igår, så jag får verkligen tacka lovisa för det! nu drar jag snart till nova lund med mamma, men innan dess så tar jag det lite lugnt i sängen och lyssnar på musik. sen ikväll blir det att träffa lovisa steen, vi får se vad vi hittar på! men nu måste jag börja fixa mig, vi sticker om en halvtimme och jag är inte alls klar. illa! slänger in en låt, enjoy.

jag idag

Publicerad 2011-09-23 17:30:03 i outfit's!,



slänger upp dagens outfit samtidigt som meddelar er gott folk att det är helg. ni vet det ju redan, men är lika härligt att höra det varje gång. nu taggar vi inför fest, ska äta nu och sen blir det att göra sig i ordning. imorgon ska jag shoppa med mamma, och sen kanske jag ska göra en sak, som jag låter vara hemlig ett tag till. nej nu ropar dem på mig, vi hörs kanske senare. annars så säger jag det nu, ha en toppenkväll allihopa!

matte

Publicerad 2011-09-23 10:35:44 i Allmänt,

chillar på matten just nu. engelska står sen på schemat, och slutligen spanska. sen börjar helgen, då blir det att tagga inför ikväll då vi drar på fest i fogdarp. fan vad helgen kommer bli bra!

maria nila

Publicerad 2011-09-22 20:48:10 i Allmänt,

finns mycket man lär sig inom frisör, och en massa som är så himla intressant. vi har lärt oss hur man får vackert hår, varför vissa har rakt/lockigt osv. hur håret blir fett, hur man ska schamponera för att det ska ge bästa effekt och massa annat. och de har bytat märke hos oss på hv, så de har utförsäljning på en massa produkter. köpte hem 3 schampo flaskor och 3 balsam flaskor för 300 kr, alltså 50 kr/st istället för 150 kr/st. vilket fynd säger jag bara!


garderob på g

Publicerad 2011-09-22 19:43:28 i Allmänt,

denna dagen har varit så bra, en bra vilodag inför helgen då jag kommer ha fullt upp både fredag och lördag. pappa har varit en ängel som har byggt en garderob till mig och josse, är bara lite hyllor, belysning, spegel och en matta som också ska på plats. och resten av kläderna förstås. längtar tills den är klar!


red head

Publicerad 2011-09-22 14:57:36 i Allmänt,

denna dagen har varit mer än bra. första lektionen shamponerade vi mest, sen hade vi matte i mindre än en timme, sen sluta vi för dagen. men jag och josse traska vidare till mamma och pappas jobb, dock blev det kanske inte så lyckat. men vi fick med oss en massa godsaker från city gross som vi nu ska käka samtidigt som vi glor på OTH och svenska hollywood fruar, great! och inga läxor, vad ska jag säga.. jag njuter

vågar jag göra det igen?

gråa dagar

Publicerad 2011-09-21 20:09:01 i Allmänt,

har varit en bra dag. alltid lika kul på hv lektionerna. vi fixar frisyrer på våra dockor samtidigt som vi dunkar musik och har tilltugg från cafeterian. och tiden rusar iväg på dem lektionerna. vi slutade vid halv 3 idag, men var inte hemma förrens vid 5 då det hänt en olycka här i höör, så vi fick ta buss från eslöv till hörby och sen till höör. men jag kom hem till slut. men  om man bortser från de roliga lektionerna, så tycker jag vädret är alldeles för trist. allt är grått och mörkt. inte kul alls tycker jag.

en dag avklarad

Publicerad 2011-09-19 19:49:08 i Allmänt,

får bli ett kort inlägg nu, för detta är tredje gången jag får skriva om det..
en av fem skoldagar är avklarade nu vilket känns riktigt skönt. dock går tiden väldigt sakta då jag bara tänker på mobilen hela tiden. hur kunde något sånt hända? mår inte alls bra över det. men jag ska inte ta upp det så mycket mera, förutom ifall jag skulle komma med glada nyheter. kvällen består iallafall av idol och inget annat. sen på fredag blir det fest skulle jag tro. annars får vi se vad denna veckan har att bjuda på.

fan också

Publicerad 2011-09-18 13:24:56 i Allmänt,

fan vad dåligt jag mår. var på fest i eslöv igår, och kvällen var helt okej. tills jag kom hem och insåg att min mobil var borta. fan fan faan. jag mår så dåligt över det. jag kollade verkligen heela tiden så att den låg i väskan. hoppas hoppas att jag hittar den. känns konstigt att inte ha den, hade verkligen allt på den. nej vad jag är förbannad, på mig själv..

ain't no reason

Publicerad 2011-09-17 17:22:20 i Allmänt,

ännu en lördagskväll, gud vad dagarna rusar iväg! tillbringade natten hos sebbe vilket var väldigt mysigt. det står inget speciellt på schemat ikväll, lugn hemmakväll med familjen. käka god middag följt av cheesecake. njuta av en bra film och sen sova gott. håller på att passa maten nu så jag hinner inte skriva så mycket mera. hoppas ni alla får en toppenkväll, hör av mig senare.

unseen pictures

Publicerad 2011-09-16 19:40:00 i Allmänt,

har många bilder jag inte har visat er i från turkiet. det är för att jag inte vill att det ska bli för mycket, eller går det ens? men det känns som att jag bara visar er samma saker hela tiden. så nu får ni gärna säga till ifall något fattas. eller om ni har förslag på annat ni vill veta. bara kul med förslag.

slänger upp några få bilder på oss nu.




tidsinställt

Publicerad 2011-09-16 13:00:00 i Allmänt,

skolan är i full gång. eller det kanske är lite att ta i.. om jag inte är helt fel på det, så har treorna kundmottagning nu. då folk kan komma hit och klippa sig vääldigt billigt. vi agerar assistenter, om det nu är tillräckligt med kunder för det. annars så tränar vi på att göra olika flätor, riktigt skoj. har även mitt spanska test kl 15.00, håller tummarna för att det ska gå bra.

make a change

Publicerad 2011-09-15 22:22:12 i Allmänt,


bild sen i lördags

damn, jag måste skärpa mig! annars är det ju inte lönt att jag ens har kvar bloggen. jag vet, jag ska inte klaga så mycket. det gör inte saken bättre. men jag vill att ni ska veta att jag vet att jag suger på att uppdatera och att det ska bli ändring. har dock sagt det alldeles för mycket, men denna gången menar jag det verkligen! har tyvärr inte tid imorgon att blogga, men jag gör ett tidsinställt inlägg.

vi fick våra datorer idag, och kan säga att vi är dator-nörd-klassen nu. eller kanske bara är nu i början man är så fast vi dom. vi har börjat öva att permanenta nu, har dock inte kommit så lång. men vi ska jobba med det nu ett tag, ska bli roligt. nej nu ska jag sova, låång dag imorgon! puss

take me away

Publicerad 2011-09-13 21:47:13 i Allmänt,



just nu är vi i den årstiden, som gör att man bara vill försvinna. jag längtar riktigt mycket till vintern, till jullovet. sitta inne och kolla en lång film, samtidigt som man värmer kroppen med duntäcke och varm choklad. och snön lyser upp dagar som nätter. fan vad mysigt! vädret är bara så ruggigt och jobbigt nu, inte roligt alls. man blir så deppig av det.  

john tucker must die på tvn, gissa om jag kollar!

idol 2011

Publicerad 2011-09-12 20:03:28 i dagens låt!,



vad tycker ni om årets idol? jag är en riktig idol nörd som kollar på varje avsnitt, från början till slut. och än så länge så har jag inte fastnat för så många som jag tycker är riktigt bra. har mina två favoriter än så länge. det är André och Robin. fan vad bra dom är! men nu börjar kvällens avsnitt, får inte missa för mycket.

bra helg!

Publicerad 2011-09-11 22:49:39 i Allmänt,




oj vad snabbt helgen har gått! sebbe sov hos mig i fredags och sen i lördags var vi på fest i burlöv, eller chillkrök kanske är ett mer passande ord. det var för att fira sebbe lite så han var också där. idag har jag absolut inte gjort någonting. jag har varit så trött så har vilat för det mesta. framor var även här på besök!

nu ska jag sova, börjar 11.30 imorgon. inte fel alls!

hv1

Publicerad 2011-09-09 19:50:32 i Allmänt,

idag körde vi tjejer all in. inspraken var idag och vi gav järnet! både med våran outfit och med våra hejarramsor. men tävlingarna är en helt annan sak.. nej men det gick väll också bra, dock tror jag inte vi får något pris för det. funkar inte så bra när 17 tjejer möter andra klasser där dom är 30 st och hälften är killar. men pris för bästa outfit, lär bli förvånad om vi inte vinner.. vi får väll se nästa fredag, tror det är då vi får reda på vem som vann osv.

idol om 10 min, ska ner och bänka mig framför tvn nu. ha en superfin kväll!

inspark!

Publicerad 2011-09-08 23:34:07 i Allmänt,

det händer mycket i skolan just nu, vi har fått klippa vars en docka, styla dom lite hur som helst. och så har vi börjat fläta, superkul. dock ganska svårt för jag har bara kunnat göra en helt vanlig fläta. men kan nu göra inbakad, utåtbakad och krans. riktigt kul att göra sånt faktiskt! imorgon är det inspark, håller tummarna för bra väder, och en lyckad dag!

jag bläddrade igenom mina bilder och hamna sen på min mapp resor. detta året har verkligen varit speciellt. jag har hunnit besökta usa för allra första gången, där vi förde med oss riktigt mycket otur. men vi gjorde det bästa av situationen. jag har varit i malta med mina underbara vänner och lärt mig mycket genom det. och så har jag varit i turkiet för tredje gången i mitt liv, och det var absolut inte sista gången! att resa och kunna få se och uppleva hur andra lever är något av det bästa som finns! och speciellt värmen, föredrar hellre värme än kyla. fast att vara i usa under jul och nyår är något man bara måste vara med om i livet.

usa , new york

malta

turkiet

illamående

Publicerad 2011-09-05 14:51:56 i Allmänt,

ingen rolig dag alls idag. eller joo, till en början så fick vi klippa vars en docka. första gången, så det var riktigt roligt. men sen började jag må illa, överlevde dock också matten. men sen sa kroppen emot, så jag tog första tåget hem och ligger nu i sängen. ska vila lite nu och sen käka! har även en del läxor som måste göras, åh inte kul när man mår såhär. kvällen bjuder på idol, så helt okej avslut på denna dagen!

tråkigt att camwow bilder blir så små..

antalya

Publicerad 2011-09-04 18:17:32 i Allmänt,

idag har jag njutit av en chai latte på espresso house med sebbe! sen har vi traskat runt i lunds mysiga gator. det har varit en mycket lyckad dag! jag är ganska så taggad på skolan av någon extremt konstig anledning, dock inte på tidiga morgnar (stavning?).

jägers i fredags var så himla lyckat. det blev förfest hos eva sen traska vi oss ner till jägers. sov sen hos vicky efteråt. var helt slut den kvällen. men det måste absolut göras om!

det var någon som undrade var one piecen kostade på stadium, och jag har tyvärr ingen aning. var inte alls inne på att köpa den så jag kollade tyvärr aldrig. men skulle gissa på runt 1000 :-. borde inte vara dyrare än dom riktiga!




dagens look

Publicerad 2011-09-01 19:18:46 i Allmänt,

pluggat och nördat datorn är vad min dag har bestått av. och imorgon är det helg, fyfan vad skönt! tagga jägers imorgon alltså. första gymnasiejägers som vi får gå på. ska bli spännande och förväntar mig att det är mycket bättre än fjortisjägers. upp till bevis imorgon! ska nanna hos vicky efteråt, så jag längtar riktigt mycket just nu!

nu ska jag ner och käka och kolla på turkiet bilder!
lägg märke till den snygga rosa färgen jag har i håret, dödligt snyggt.. syns dock inte så mycket där.

gårdagens!

Publicerad 2011-09-01 18:13:21 i outfit's!,

jag hann aldrig lägga upp gårdagens outfit igår, så här kommer den! och det var någon som undrade vart jag provade one piecen, och det var på stadium! själv är jag förälskad i den med amerikanska flaggan!

idag skulle vi egentligen ha slutat 16.50 men blev istället 13.30. hur bra är inte det? vi hade mest hantverk idag och lite matte. mamma,pappa och amanda kom hem inatt. så gissa om jag och josse är lyckliga nu? men guud vad vi saknar turkiet, helt sjukt. ska kolla på bildspel ikväll och sakna det ännu mera!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela