maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

top model

Publicerad 2011-02-28 20:37:13 i outfit's!,

efter en låång dag så tar jag det nu lugnt framför top model, följt av big brother. i veckan händer mycket men ändå inte, haha. vi slutar tidigt imorgon och på fredag ska vi bara kolla film i skolan hela dagen. det händer även annat skoj, som att på torsdag så ska jag få mina framtänder fixade. eller dom ska fixa det helt och hållet innan jag är 25, men just nu ska dom fixa det med plast eller något. sen på fredag är det fest på gång, wihoo!

min outfit igår:
jeans - bikbok |vit tshirt - gina tricot |jacka - h&m | skor - skopunkten

smile for me

Publicerad 2011-02-28 16:57:39 i Allmänt,

igår så var vi i malmö och firade morfar. vi åt på en jättemysig restaurang, tog något som hette Black and White som ni bara måste testa, så himla gott! sen åkte vi hem till mormor och morfar och åt efterrätt. dels därför som jag inte hade tid att skriva. hann ta några få bilder innan kameran dog, visar dem senare när jag har lyckats ladda över dom i datorn.

kollade nyss lite på bb, hade någon utmaning nyss så kunde inte låta bli att titta. nu måste jag börja plugga lite.

en myyyycket trött cheey

ny header

Publicerad 2011-02-26 20:56:31 i Allmänt,

har ändrat min header lite, kanske inte den bästa. men jag orkade inte den andra längre, men ska ändra denna snart också. måste bara ta lite nya bilder och sånt för jag har inga för tillfället. hoppas ni tycker denna duger så länge!

kollar på melodifestivalen just nu med josse och sara, alla är verkligen helt värdelösa. jag har iallafall min favorit som jag står fast vi, Danny. har inte hört hans låt haha, men jag vet att han är bra. vi får inte skämma ut sverige i år igen i Eurovision. 

& på tal om ingenting: jag tänker ibland på min hårfärg. saknar det blonda lite, fast samtidigt har jag märkt att mitt hår mår bäst i det mörka. behöver inte färga det lika mycket tex.

this is it

Publicerad 2011-02-26 18:14:48 i Allmänt,

chillar with the girls. käkade nyss pizza och ska snart sätta igång en film. men först måste jag bli klar men min jäkla läxa. är helt okoncentrerad, annars hade den varit klar för länge sen. kvällens ena film blir nog burlesque, såg en bit av den igår och den verkade bra. så jag hoppas att resten av den också är det. nej nu ska jag ta tag i min läxa, vi hörs senare!

born to be somebody

Publicerad 2011-02-26 13:28:03 i Allmänt,

vad tyckte jag om I taket lyser stjärnorna? har fått en fråga ang det. och jag tyckte den var helt okej. tyckte bara att den var lite för kort, allt hände så snabbt och plötsligt var den slut. men har man inte sett den, så tycker jag att man ska göra det. den hade annars bra handling osv.

ska göra lite läxa nu, eller faktiskt bara en. har lovat mig nu under hela lovet att jag måste göra den, för vi har redovisning på onsdag. men det har aldrig blivit av, så nu måste jag verkligen ta tag i detta och göra den.

vill bara att detta hemska vädret ska försvinna nu nu,NUU!

i taket lyser stjärnorna

Publicerad 2011-02-26 00:23:23 i Allmänt,

en kort sammanfattning av dagen; hade det jättemysigt och roligt med mamma på nova där jag hittade en del. är jättenöjd med allt! kollade på big brother innan såklart och sen en liten bit av en film. har nu bestämt mig för att se I taket lyser stjärnorna, första gången jag ser den, så tycker det är på tiden. ska först bara se vad dem på BB har för sig.

sweet dreams!

today's

Publicerad 2011-02-25 20:03:58 i outfit's!,

spenderat min dag på nova lund med mamma. fick tag på en del fynd den här gången och självklart var jag nyss i högsta hugg med kameran för att fota det. sitter just nu och kollar på film med familjen, old dogs. verkligen en se värd film, den är riktigt rolig.

dagens outfit:
vitt linne - h&m | stickad kofta - gina | svarta höga jeans - bikbok | boots - skopunkten

mörka jeans shorts med hög midja - bikbok

brillor - glitter. tre par strumpbyxor - kappahl

earcuff - glitter

bh - h&m. mjukis - bikbok

skinnjacka - h&m

stickad kofta med paljetter längst ner - lindex

lite saker jag köpte till pappa som jag slog in!

spotlight

Publicerad 2011-02-24 23:50:25 i Allmänt,

idag har jag bara tagit det lugnt. jag har inte gjort något vettigt alls haha. förutom nu ikväll då sara madsen kom hit en stund. följde med henne och josse till preem för att handla ben&jerry's som vi käkade medan vi kollade på big brother. vi har även köpt 24/7 nu, fast just nu har dem tekniska problem med kamerorna eller något, buhu. hoppas det löser sig snart!

har tänkt på att ändra min header lite, lite trist kanske att ha samma alldeles för länge. plus så börjar det gå mot ljusare tider vilket gör att min blogg behöver lite ljusare färger!


px; miami - av mig

exotic

Publicerad 2011-02-24 15:11:09 i Allmänt,

allt är så grått och trist runt om en just nu. man går bara och längtar och tänker på sommaren. sena nätter med kompisarna, chilla på stranden, tunna kläder med nakna ben, mängder med glass. malta börjar så smått närma sig nu, och jag längtar oehört mycket. kommer nog bli en otrolig upplevelse. tänkte sprida lite värme och färger i denna lilla gråa mörka bloggen som behöver en rejäl färgstänk.

tänk att få gå på runt på gatorna och se en massa saker, samtidigt som solen steker på ens kropp.
att få shoppen en massa saker som inte finns i sverige.

tunna kläder och brun hud!


få vara med vännern på stranden. bada, spela volleyboll, ta något att dricka osv..

man avslutar sedan dagen med att festa, efter att ha varit på stranden en lång tid.



2 school 4 cool

Publicerad 2011-02-23 21:48:11 i outfit's!,

har nyss sett två avsnitt av oth, väntar nu på att big brother ska börja. sen avslutar jag dagen med en film tror jag. tänkte iallafall visa min outfit idag och även vad jag köpte. och ni för ursäkta den extremt dåliga bilden på mina byxor, haha trodde verkligen jag hade mer skärpa på den. nu ska jag ner och leta upp något gott att äta.
sweet dreams!

dagens köp bestod av en halsduk, svarta byxor och en navelpiercing!

byxor - usa | linne - usa | kofta - gina | halsduk - gina | skinnjacka - h&m | boots - skopunkten




it ain't the end

Publicerad 2011-02-23 20:01:37 i dagens låt!,

dagen blev inte riktigt som jag ville. hittade nästan ingenting, och jag behövde verkligen en del saker. så det blir att sticka iväg snart igen, förhoppningsvis nu på lovet. hade tänkt rulla igång ett avsnitt av oth nu, har laddat ner en hel säsong så det är bara att sätta igång och kolla. senare är det BB, tycker det är riktigt roligt att kolla på :)

jag visar det jag köpte senare. bjuder på en låt så länge!

2012

Waiting to be set free

Publicerad 2011-02-23 12:05:37 i Allmänt,

drar till entré med josse och mamma nu. hoppas att jag hittar några fynd, har min lilla lista om vad jag behöver. så jag hoppas att jag hittar det nu också. ska köra på att ha min skinnjacka idag, ska nog inte bli några problem.

en tanke, som går fram och tillbaka just nu. är att jag kanske ska sluta blogga. jag har inte så mycket tid till det, och ni verkar heller inte vara så nyfikna av det jag skriver. så ser ingen ide med varför jag ska fortsätta, jaja jag får se.. men det lutar åt det hållet!




vad hände?

Publicerad 2011-02-22 20:29:32 i Allmänt,

i förrigår var vädret alldeles perfekt, man vaknade av solens strålar, vilket var helt ok för mig. men nu, bara två dagar senare så suger vädret. vanligt vis så är det inget fel att ha snö, men jag tycker att vi har haft tillräckligt denna vintern. vi får hoppas att det snart smälter bort igen!

jag och syrran spelade nyss kinect, nästa som händer är att kolla skräckfilm. vilken det blir förblir än sålänge en gåta. 

xoxo!

update; felstavat på förr igår, men kan inte ändra det.. ;)

från och med du

Publicerad 2011-02-22 19:02:21 i Allmänt,

tisdag idag men känns mer som en lördagskväll med filmtittande och en del onyttigheter. vilket faktiskt står på schemat ikväll, ska mysa med josse. kolla på big brother och på någon film, imorgon bär det av till något shoppingcenter med mamma och josse, tror jag!

nu måste jag gå, vi hööörs! :)

gamla bilder ;)

JFR

Publicerad 2011-02-20 17:11:02 i Allmänt,

smycken är ju verkligen det nya trendiga som alla bär på, och det funkar alltid att använda det. det piffar verkligen upp en. på JFRs hemsida hittar du alla möjliga smycken som verkligen är prisvärda. där finns ringar, dubbelringar, halsband, armband, ear cuff och mycket annat. tycker ni kan ta en titt på sidan,ni kommer garanterat hitta något ni tycker om  :)

www.jfr.se




tyck till!

Publicerad 2011-02-20 11:08:51 i Allmänt,

godmorgon!
väcktes av solens strålar, hur skönt som helst. angående paranormal activity 2, helt okej film. man var ju rädd för man visste inte vad som skulle hända, men det hände egentligen inte så mycket. ettan var iallafall läskigare. men en film som man ändå borde se! jag hade tänkt visa er lite bilder från usa, ni vet "what happened in the usa". men jag hade tänkt höra med er om ni vill det, för egentligen är det ingen som har bett mig att göra det. och eftersom det tar sin tid att göra det, så tycker jag att ni borde kommentera om ni vill att jag ska visa eller inte, vad tycker ni?  alltid bra att veta vad ni tycker!

kollar just nu på melodifestivalen, har inte hört eric saade än. så nu är det upp till bevis om han är bra eller dålig, alla säger olika. annars så ska jag bara ta det lugnt idag, och imorgon ska jag antaligen shoppa!

lördagsmys

Publicerad 2011-02-19 23:21:24 i outfit's!,

kvällen flyter på och snart ska vi sätta igång vår andra film. vi såg nyss Tusen gånger starkare, ganska bra film för att vara svensk. tror att nästa blir Paranormal activity 2, ska bli spännande. har velat se den nu länge. annars så händer inte så mycket annat denna kvällen, hoppas ni alla har det bra! nu ska vi starta filmen.

outfit: brun/beige tröja gina | jeans cubus | smycken ur&penn och h&m

empire state building

Publicerad 2011-02-18 21:10:28 i Allmänt,

spenderade natten hos olivia, vi kollade skräckfilm igår & eva var även med. idag får vi besök av sara madsens familj, treeevligt! musiken rullar på och jag väntar på att mitt hår ska torka vilket känns som en evighet. måste börja sminka mig och sånt nu så jag måste kila, vi hörs senare. ha en jättemysig lördagskväll!


px; av mig/ new york

wont stop

Publicerad 2011-02-18 20:11:29 i Allmänt,

Never be scared to make change, effectively.
Always look at things from different ways, perspectively.
Every person in this world can do good.
I just want this message understood.

down to earth

Publicerad 2011-02-18 17:04:08 i outfit's!,

nu dessa första timmar av sportlovet spenderar jag framför datorn med lurarna i öronen, down to earth - justin bieber som spelas just nu. ska snart ta och spela lite datorspel också, orkar inte göra så mycket annat. ikväll blir det myskväll med familjen bara, att chilla helt enkelt!

peace out!  




a day in pictures

Publicerad 2011-02-17 20:53:56 i Allmänt,

tänker inte säga så mycket, men jag tog lite bilder från fb. här får ni vår föräldrarmiddag i bilder. det var lite av en jobbig och stressig dag, men den bestod självklart också av många skratt.













stalker

Publicerad 2011-02-17 16:26:25 i Allmänt,

denna dagen har varit chill, nästan för chill. haha om det ens går att bli det.  fick sticka hem från sista lektionen för att jag var klar med ett inlämningsarbete, så jag och mamma har nyss varit en runda inom city gross. föräldrar middagen blev väldigt lyckad, jättemysigt att ordna en sån sak om man bortser från allt stress, som det var en hiiimla del av. men alla nior stanna kvar på skolan och så beställde vi pizza till oss, sen gjorde vi maten till föräldrarna, mitt jobb var frozen cheesecake. tog själv inga bilder, men det finns en massa på fb så ska snart visa er några.

jag var och skugga hägneryd igår, jätteroligt att få se hur där är. dock är jag inte övertygad om att välja just den linjen. nu väntar ett ton med papper bredvid mig, eller med andra ord läxor. som måste vara inne imorgon. sen är det lov, häääärligt or what?

exhausted

Publicerad 2011-02-14 22:01:18 i Allmänt,

nu har jag pluggat en massa och är redo inför provet imorgon, tror jag. ska iallafall lägga mig och kolla tv nu och sedan ska jag sova. blir en kort dag imorgon vilket är skönt. eller en kort skoldag, sen fortsätter dagen med föräldrarmiddag, kommer bli spännande! så jag kommer inte hem efter skolan imorgon utan stannar kvar där, så blir förmodligen inget inlägg då.

sweet dreams

love

Publicerad 2011-02-14 16:14:31 i Allmänt,

ska börja plugga lite nu, det är nog bättre att jag gör det nu än ikväll. blev så himla stressigt igår. just nu mår jag mycket bättre i halsen, men min förkylning är lika dålig, lär inte bli av med den på flera veckor. jag bjuder på några fina bilder som passar till denna dagen, enjoy! 

tyvärr inte bästa kvalité!




valentines day

Publicerad 2011-02-14 11:00:09 i Allmänt,

happy valentines day! ♥ min dag spenderas sängliggandes. är fortfarande jätteförkyld och ont i halsen. har radat upp med mina halstabletter osv. så nu är det bara att se till att bli frisk till imorgon. nu ska jag spela lite spel på datorn, fördriva tiden lite. kommer senare med mer alla hjärtansdag känsla ;) haha

cheesecaken vi åt igår som josse har bakat. och på toppen: citronsås och passionfrukt


ansiktsmask

Publicerad 2011-02-13 22:56:30 i Allmänt,

tjaaa! idag har jag... pluggat riktigt mycket tänkte jag säga, men det har jag faktiskt inte. det känns som det bara för att jag tog allt nu i slutet av dagen istället för att dela upp det. men det är inte lätt att koncentrera sig en söndag. jag mår piss rent ut sagt, kan knappt andas genom näsan. min hals har blivit bättre, man kan nästan räkna ut att imorgon när jag vaknar kommer jag ha ont igen.

jag har knappt gjort något idag, pappa kom hem från att ha varit ifrån oss nu i mer än en vecka. han har varit på en mässa i stockholm i 9 dagar nu. skönt att han är hemma igen! satt iaf med ansiktsmask innan idag, annars har jag bara chillat framför datorn och spelat lilla kycklingen, haha .

i love you ♥

tangled

Publicerad 2011-02-13 14:10:23 i Allmänt,

nu välkomnar vi denna sjukt jobbiga förkylning in till min värld! jag är så himla förkyld, hostar och har ont i halsen, kul.. vakna vid 9 imorse och kunde inte somna om för att jag var så täppt i näsan. var kom allt detta ifrån egentligen, man kan ju nästan tro att jag sovit utomhus, för allt bara kom helt plötsligt.

angående filmen:
jag har sett tusentals animerade filmer och tyck att dem flesta är bra. men den vi såg igår var verkligen bäst! tangled, eller trassel som den heter på svenska. den var riktigt riktigt bra och rolig. för er som inte har sett den, måste se den!




coming home

Publicerad 2011-02-12 11:44:08 i dagens låt!,

morning! av någon konstig anledning så har jag blivit jätteförkyld och fått ont i halsen, riktigt störigt. idag blir det att dra in till lund och kolla bio med mamma,amanda och josse. Trassel tror jag att den heter. Men just nu ska jag fixa mig lite och sen ska jag plugga!

lyckades lista ut hur man la upp en video, så här kommer dagens låt!
Coming home - Diddy, Dirty Money ft Skylar Grey

madde sara lovisa

Publicerad 2011-02-11 23:21:31 i Allmänt,

försökte ladda upp en video från youtube men det funkade tydligen inte. jag har verkligen ingen aning om varför. så därför får ni stå ut ett tag till , men det ska nog funka. ingen som har klagat på det än så länge. jag lyckades till slut läsa igenom ett kapitel i spanska boken och träna på lite glosor, känner mig redan lite säkrare på provet, vilket är bra!

eftersom jag inte har så mycket mer att bjuda på idag, så tycker jag vi kör en tillbaka blick på när the three housewives, eller kockar.. stod i köket på hkn och la ner timmar på att göra en riktigt lyckad och grym video.

videon går inte att lägga upp tyvärr, och inte länken heller.
men söker ni på " sara lovisa madde " så kommer den upp. lätt som en plätt





outfit

Publicerad 2011-02-11 22:02:55 i outfit's!,

märke nyss att jag även har en kategori med låtar i, men jag har inte lagt upp någon låt på jättelänge. ooups, en liiiten miss där. man jag slänger upp någon senare kanske! har en massa att visa er :)

jag håller på med spanskan men det är verkligen min svaghet detta, att plugga på helgen. det går bara inte! men jag går igenom lite glosor nu bara sen får jag fortsätta imorgon. för skulle jag ta allt på en gång så kommer det inte att stanna i huvudet länge till. just nu har jag blivit upptagen med att lyssna på musik och kolla på en massa gamla bilder från sommaren och usa. och jag har börjat sakna mitt blonda hår, buhuuu :(

min outfit idag.
halsduk bikbok |stickad kofta gina | linne gina | leggings gina | smycke från sthlm och usa

never say never 3D

Publicerad 2011-02-11 19:29:18 i Allmänt,

jag är så taggad till den 23 mars, kan knappt vänta längre. jag snackar såklart om nsn 3D, Never Say Never. det är egentligen inte film om justin bieber, den är om att följa sina drömmar. så det är ingen dokumentär bara, den handlar om hans uppväxt, kommer exklusiva bilder, uppträdande och massa annat. vågar inte säga för mycket om den än eftersom jag inte har sett den. det sägs även att alla haters ska se den, för man ändrar verkligen sin åsikt om honom, och man får verkligen se hur mycket tid han har lagt ner på sin karriär och hans svåra uppväxt.

ooh, jag kan knappt vänta!
nej nu ska jag plugga spanska, slänger upp dagen outfit lite senare

för er som inte vet, så har snyggingen klippt sig


before and after

Publicerad 2011-02-11 17:22:09 i Allmänt,

helg nu, hääärligt! ska bara chilla denna helgen och ladda inför de kommande proven nästa vecka. sen veckan efter är det lov, hur bra?! ska ta och vila nu en stund, sen måste jag träna på mitt spanska prov. usch vad jag hatar att göra läxor i helgen.

igår klippte mamma av en bit av amandas hår. sorligt jag vet.. fast hon är lika söt ändå! men hade ni kunnat göra så? inte jag.



gina tricot

Publicerad 2011-02-09 21:58:19 i Allmänt,

min kväll har bestått av en del pluggande. men nu avslutar jag,josse och mamma dagen med en film. Dolt under ytan heter den. pappa är på en stockholms mässa och amanda sover borta. så bara vi tre tjejer hemma, girls night! kollar också just nu runt på gina,hittat en del snygga kläder. nu ska jag kolla vidare på filmen, missar snart allt för mycket. 

sweet dreams!







details

Publicerad 2011-02-09 17:21:08 i Allmänt,

dagen har gått riktigt snabbt, de första tre lektionerna imorgon kommer bestå av en massa skrivande. vi har nämligen np då också, 3 h ska man sitta och skriva en uppsats. jag hoppas jag kommer på något bra att skriva om. är rädd att jag ska få hjärnsläpp.

slänger upp lite detaljer från min outfit idag. nu ska jag plugga, vi hörs!




strömavbrott

Publicerad 2011-02-08 14:46:12 i Allmänt,

guud vilken storm det var inatt, blåste som bara den. och gissa vem som fick strömavbrott? haha vi fick tända massa ljus imorse. men jag överlevde, hoppas bara inte att det händer imorgon också. hade np idag, gick riktigt bra. jag tyckte det iallafall, sen vet man ju inte om man svarat rätt. på torsdag ska vi skriva uppsats, sitta i 3 h och skriva, roligt..

nu ska jag sova lite, har knappt några läxor. och ikväll ska jag nog kolla på när amanda spelar handboll. jag slänger upp några bilder ifrån branäs :)








trött

Publicerad 2011-02-07 19:07:14 i Allmänt,

branäs blev verkligen lyckat. bilder kommer såklart, men just nu orkar jag inte lyfta på rumpan och gå upp på mitt rum för att hämta kameran och sladden. haha och ja, jag är trött. blev ingen sovmorgon alls denna helgen, och jag sov heller inget på bussen hem. men jag överlevde dagen, som alla andra. haha exakt alla var så himla trötta idag, lite roligt..

imorgon har vi np, jag orkar inte det. fast jag tror det kommer gå bra, jag hoppas på det iallafall. men nu ska jag kila, blir snart top model och sen ska jag sova. oooh, sova. ser fram emot det nu, haha.

Måste passa på att gratulera sara, grattis sorräh! ♥

bild från fb

branäs!

Publicerad 2011-02-03 19:44:32 i Allmänt,

sista inlägget nu, tills på måndag! sticker till björkvik runt 9, sen vid tio går bussen. ser inte fram emot bussresan sådär jättemycket, fast blir lite kul iallafall. jag har inte riktigt packat klart så jag hinner inte skriva så mycket just nu.

var iaf hos tandläkaren idag, de ska fixa mina jäkla tänder som dom inte har fixat så jättebra. och sedan stack vi till doktorn i lund, där gick allt som vanligt! vi tog sen en snabb sväng inom gina och makeup store, handlade en rouge och ögonskugga på makeup store. på gina handlade jag en tröja och leggings. bild kommer någon gång!

nu måste jag gåå, vi hörs. med förhoppningsvis inga brytna ben

tidsinställt!

Publicerad 2011-02-03 12:00:00 i Allmänt,



fin bild va? har gjort den alldeles själv, haha. ville göra något lite färgglatt men så att man också fatta att det är tidsinställt. med andra ord så sitter jag i tandläkarstolen just nu, ni får gärna tänka på mig! fast ni sitter ju i skolan,så ni kanske inte hinner göra det. efter åt ska jag till doktorn i lund, de ska nog bara kolla på mitt sår och se hur det ser ut. och det faktiskt bra ut tycker jag! nej nu ska jag sluta babbla, så jag får detta överstökat. men var lite snälla och tänk lite på mig så är ni gulliga =)

hiss eller diss?

Publicerad 2011-02-02 21:39:26 i Allmänt,

bläddrar runt och kollar om det finns några snygga ear cuff, vad tycker ni om dem? är det en hiss eller diss? själv tycker jag att det är rätt häftigt. för en som undrar så är ear cuff typ en klämma man sätter i örat (man behöver inte ha hål i örat för att ha det).  du sätter den i mitten av örat, det är den metallbiten som ni ser på bilden under. men sen finns även ear cuff + ett örhänge, väldigt snyggt det ocskå! funderar på att skaffa det, the new it ;) haha

snodde bilden av en tjej, hoppas att det var ok (:

seventeen candles

Publicerad 2011-02-02 20:08:13 i Allmänt,

dagen har rusat iväg, men den har varit lyckad. eller ganska! jag har även bytat min piercing för första gången,gjorde inte ont vilket är ett bra tecken eftersom att den är liite infekterad tror jag. där är någon bula bredvid typ.. haha jag & mina bulor, typiskt mig.. men den varar inte,så ni inte får en bild av det och att den är jätteröd osv., den är bara lite uttorkad! men nu blir det förhoppningsvis bättre!

vi har ätit tårta och josse har öppnat hennes presenter. blev piercingar (tung och navel piercing) och en mobil. tror hon blev nöjd, det får vi hoppas iaf :)



happy b-day!

Publicerad 2011-02-02 13:15:14 i Allmänt,

halloo! stack hem från skolan idag, har så otroligt ont i magen och frös. kände att det var bättre att vara hemma och vila inför branäs istället för att riskera att bli mer sjuk. fick göra provet lite tidigare pga det också, annars har vi det sista lektionen. men då hade jag missat provet helt och hållet! anywaay, idag är ingen vanlig dag. utan min kära syster fyller år idag, 17 bast! snart dags för körkort förfaan :)

Grattis josse, jag älskar dig!

bild från nyår, systrarna johansson

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela