maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

hörby marknad

Publicerad 2010-06-30 23:57:22 i Allmänt,

hur ska detta gå? min uppdatering blir bara sämre och jag har typ inte några bilder alls att lägga in. hur ska det här sluta? fast på sommaren kan man ju förstå lite att jag inte har tid ju. man är borta hela dagen och badar,solar eller vad man nu gör. sen kommer man hem sent eller sover borta, man har inte tid. men jag tror ni gör samma sak och inte hinner läsa bloggar så ofta. det gör inte jag iallafall. så man skulle kunna säga att jag har liite uppehåll.

jag var på hörby marknad idag. åkte dit med sara,sofi och josse och sen så träffa vi alexander och david där så vi gick runt med dom. hur roligt som helst, eller det hade sina stunder hehe.. men sen kom en kompis till alex som vi också gick med. haha kände att det var nödvändigt att lägga till det. och vi hade lite problem att komma hem så vi åkte buss till lund, och tog sen tåg därifrån hem till höör.

här kommer någon bild från i lördags,då när vi var hos hägneryd och den sista är från idag.
ciiiaao!





love the way you lie

Publicerad 2010-06-29 13:48:47 i Allmänt,

hej allihopa! jag hoppas ni har stått ut med min ur dåliga uppdatering. men jag antar att ni heller inte sitter vid datorn så ofta nu för tiden. jag är typ upptagen varje dag så jag hinner knappt sitta vid datorn överhuvudtaget. igår var jag iallafall vid vaxsjön med josse,sara,sofi,hägneryd,jesper,david,calle och tompa. fan vad kul vi hade! vi stack sen till viking och käka, haha och david åt en hel familjepizza alldeles själv, alla vi andra hade inte ens kunnat äta en sån tillsammans haha. vi alla utom tompa och sofi åkte hem till oss efteråt och bada, körde lite volleyboll och så. sen gick vi ut en runda och sen på hemvägen träffa vid alexander, eller biffen som han föredrar haha. och så stack vi hem till oss och bara chilla. så gårdagen blev mer än lyckad. tack till alla!

nu ska jag ut och träffa vickan, blir en ofixad madde för vem pallar fixa sig nu?
eller det kanske bara är jag haha. kör på min byxdress idag, ha det fint!

Airplanes

Publicerad 2010-06-27 14:20:44 i Allmänt,

tjena sötnosar! jag är verkligen på strålande humör just nu. jag,josse,sara och hägneryd stack hem till hägnis rätt tidigt igår. vår plan var att överraska sofi vilket gick näästan som vi hade tänkt oss haha. innan sofi kom höll vi andra på att fixa med en lång vit klänning vi köpt åt henne och kladda ner den totalt. vi skrev en massa alltså.  sen kom hon vid 6 och vi grilla lite och så. lite i 8 så sa josse att hon och sofi skulle ut med hunden. sen vid 8 börja massa folk komma, lite från ringsjö och lite från sätofta. vi var väl runt 20 st, lite mindre kanske. josse och sofi skulle bara gå en liten runda i ca 30 min, men det förvandlades plöstligt till 1 h och 20 min haha. så vid 9 - halv 10 kom dom äntligen tillbaka. alla gömde sig i storarummet och hoppa fram när hon kom. haha hur lyckat? väldigt!

inatt har jag väl inte sovit mycket, blir ju så när det är supervarmt och man är hur pigg som helst när man ska sova och sen as trött på morgonen men ändå inte kan somna om. haha för att det är varmt då förstås. och så var vi ca 12 som sov över så. kommer kanske lite bilder senare. jag sitter vid amandas dator nu. men nu ska jag ut och steka i solen lite till.

ha det fint, och dagens låt blir Airplanes - b.o.b ft hayley.
eller jag har inte riktigt fattat om låten heter b.o.b eller airplanes haha!

nu sticker vi!

Publicerad 2010-06-25 15:32:30 i Allmänt,

hejjj sötnosar! jag och nyss fixat klart mig och nu chillar jag bara. vi ska snart sticka. eller om 20 min skulle jag gissa på, men det är ändå snart. jag har inte så mycket mer att säga. men jag önskar er självklart en riktigt trevlig kväll. haha nu lät jag lite mamma aktig. men det gör jag, jag hoppas ni får en massa roligt iallafall! :)

midsommar

Publicerad 2010-06-25 12:47:06 i Allmänt,

heeeeeej! idag är det ingen vanlig dag för det är faktiskt midsommar. eller egentligen tycker jag inte den är så speciell men iallafall så ska vi bort till sariiiiiiiiisen. vi blir ca 4 familjer, men jag och sara sticker nog till ellen efter maten eller något. hoppas på en rolig kväll vilket jag tror det kommer bli också, varför inte liksom? :)

kanske slänger upp min outfit senare, just nu sitter jag i min morgonrock. nyduschad och allt. men iallafall så hörs vi senare. sålänge blir det en bild i repris. ha det superfint!

my big secret...

Publicerad 2010-06-24 20:55:54 i Allmänt,

kom hem för ca 2 timmar sen, har ätit och sitter nu vid datorn. ska snart ta och kolla film och äta min ben and jerry. köpte den för några dagar sen och har inte ätit upp den än. 50 spänn vill man ju inte bara äta upp sådär,haha. men nu ska jag ut lite,fortfarande skönt ute!

och eftersom detta är min blogg och jag skriver om vad jag gör och tycker om så måste jag bara få skriva om min stora kärlek. haha nej men.. ni vet vem det är, det är jag nästan helt säker på. och det är ingen mindre är kille under, efter att ni sett dessa bilder så kommer ni vara helt fast i han. så kolla på egen risk, haha.

ha det fint!




I'll be missing you

Publicerad 2010-06-24 15:19:41 i Allmänt,

hej sötnosar! strålande väder idag och vi sticker snart till hägneryd. jag,josse och sara. nöjd nu josse?

jag var ute och sola innan, men bara i ca en kvart så inte blivit så mycket skillnad. men gud vad man egentligen får mycket färg av solen. haha eller det brukar man ju få, men inte här i sverige väll?

men nu måste jag sticka ha det superbra och se till att vara ute mycket idag.
haha ett tips, jättefint väder!

dageeeens låt, i'll be missing you - puff daddy & faith evans

what a beautiful day

Publicerad 2010-06-23 23:19:28 i Allmänt,

lite såhär engelska av mig idag. haha och då syfta jag på namnet, ,men jag skoja såklart! min dåliga uppdatering är inte för jag inte orkat blogga, absolut inte. jag har varit i malmö idag och shoppat på entré med hägnis,sara och josse. blev lite smått och gott, det har varit en toppendag. hur roligt som helst också.

dagens köp:
tjocktröja - cubus
mjukisbyxor - cubus
prickig bikini - new yorker
byxdress - bikbok

men nu ska jag nanna, ha det super!

jag är trött och konstig så jag bjuder på några bilder!

det är sommarlov förfan

Publicerad 2010-06-22 20:14:06 i Allmänt,

haha känns som det är nu jag verkligen har fattat det. jag och josse var som sagt inne i höör innan, blev lite godis också. lite onyttig får man ju vara ibland. vi ska nog snart kolla film,eller så gör jag det själv. visste ni att jag aldrig har sett avatar? haha så onormal jag känner mig.

ni får ha en super mysig kväll!


glass i stora lass

Publicerad 2010-06-22 18:03:47 i Allmänt,

hej sötnosar! vädret är strålande, sol både idag och igår. ska även bli det nu hela veckan. vet inte hur det är på midsommar, med sånt här vädert hade varit perfekt. men nu är det tänkt att jag ska berätta om gårdagen och idag. vi var på burlöv igår, josse ändrade sig så vi åkte tillsammans ner, skrev nog att hon skulle komma senare men nej det gjorde hon inte. vi gick runt med farmor och det blev köpt något lite. ett par byxor,en kofta, två bh:ar och lite smycken. vi åkte sen vidare till våra kusiner, åt lite där och snacka lite. det hände inte så mycket mer den kvällen.

idag var vi vid hamnen, haha säger man så? det var vi allafall, västra hamnen eller något sånt hette det. vi kolla mest runt lite och skulle kanske köpa glass med det blev en dricka bara. sen hem till farmor och äta, självklart somna jag. var hur trött som helst. vi kom sen hem vid kvart i 4. riktigt bra dagar har det varit!

vi åt glass hos farmor och nu ska jag och josse iväg och äta ännu mer,soliga kramar hihi!

smyckena är från ur&penn,köpte även ett par örhängen


vet ni vilken byggnad detta är? haha,självklart!


burlöv och malmö

Publicerad 2010-06-21 13:01:09 i Allmänt,

hejsan allihopa! vilken bra dag det är idag, inte av någon speciell anledning. eller jo att det är fint väder och jag ska till burlöv. tar tåget 14:23 och ska handla lite smått. ska iväg sen på onsdag också, så det blir inte så mycket. lite senare kommer farmor dit och då ska vi fika. och vid 5 kommer josse. vi ska även sova hos farmor idag.

jag saknar redan jossäh som bara den, tycker hon ska ta och komma hem!
ni får ha det bra och så hörs vi nog en gång till innan jag sticker

remix 2010?

Publicerad 2010-06-20 21:29:52 i Allmänt,

kommer ni ihåg den remixade låten där jättemånga var låtar var med. dom har iallafall gjort en ny såndan nu. fast där är inte lika många låtar med i den, mest usher,kesha och rihanna tycker jag. det är bra,men osäker på om den är bättre än den gamla! vad tycker ni? :)

2009


2010

I just need somebody to love

Publicerad 2010-06-20 20:07:03 i Allmänt,

hej sötnosar! dagen har gått i ett. jag stack till sara innan idag där vicky och bella också var. vi gjorde inte så mycket haha. nästan ingenting faktiskt, snacka och sånt! inte det perfekta vädret att vara ute på precis. fick även ett par supersnygga örhängen av sara, så nu kan jag gå runt och skryta att dom är från usa. eller det kanske dom inte är? haha men jag tror det.

har nyss varit och handlat ben and jerry glass som jag ska ha ikväll till en riktigt skräckis som vi ska se. eller skräck kanske man inte säger,men äcklig är den iallafall. kommer inte på namnet just nu, kan inte ens uttala det. ni får veta senare,ha det fint!

så snygga!

haha en knasbild jag tog efter skolavslutningen

dagen i bilder

Publicerad 2010-06-20 11:31:25 i Allmänt,

godmorgon sötnosar! har varit vaken ett tag nu, redan duschat och ätit. håller just nu på att fixa mig och lyssna på musik. har även tagit mig tiden till att lägga upp lite bilder. blev några stycken. la även in en bild på lexie innan hon blev hämtad av dom som hade köpt henne, ni minns kanske att vi hade en hundvalp lite längre än dom andra, och det var hon! och sen har jag lagt in en bild på henne hur hon ser ut idag, inte så mycket skillnad,men lite :) men nu ska jag fortsätta att fixa mig!

ha det fint!

hos bella


lexie då:

lexie nu:


somebody to love

Publicerad 2010-06-19 22:24:53 i Allmänt,

hej sötnosar! bloggen är i stort sätt klar, lite småsaker här och där kvar. det ända stora problemet är min profilbild. den vill inte visa sig men självklart ska jag fixa det!
jag åkte till lund vid halv 4 för att träffa lexie, gud vad jag har saknat henne! och hon var lika söt nu som då, ni kanske inte minns henne,men jag visar bilder imorgon. även bilder från när jag var hos bella. men iallafall så hälsa vi på henne då, sen stack jag och josse vidare till malmö för att äta. det blev subway, kan säga att jag hade högre förväntningar på deras mat. vi träffa även sofi och sara där så vi åkte hem tillsammans alla 4. nu sitter jag och josse med popcorn,godis och läsk. samt tvn på och datorn i knäet, härligt härligt!

vi hörs senare, ha en fortsatt mysig kväll!

somebody to love videon är klar, justin har hållt på att spela in den nu länge och det har
varit mycket snack om den. NU ÄR DEN KLAR! ♥

hos bella

Publicerad 2010-06-18 17:41:01 i Allmänt,

hej allihopa! just nu sitter jag hos bella och vi kolllar tv och fixar med min design på bloggen. som om den ser lite konstig ut så vet ni varför. som ni vet så åkte jag till henne igår och sov här, vi har än så länge kollat två filmer och fler ska det bli. vi har även bestämt att jag ska stanna här en natt till. nu ska vi fortsätta att fixa, eller bella ska. det är även hon som gjort min header,tack sötnos! ♥

ha en super mysig fredag!

en bild sen sjuan

Mcflurry daim

Publicerad 2010-06-17 19:15:39 i Allmänt,

kärlek till det, så sjukt gott! åt det idag,så bilden kommer från tidigare idag. jag har iallafall nyss varit hos vickan och vi har haft superkul. badat i hennes pool,suttit vid datorn och varit nere vid jägersbo. snart bar det vidare till bella. kunde inte komma till bella på något sätt imorgon så därför blir det att vi sover över idag. men jag måste sticka nu igen. ha det fint :)

only you - joshua radin

Publicerad 2010-06-17 14:14:39 i Allmänt,

hej sötnosar! har varit i eslöv idag,stack vid 10 och var riktigt stressad så det blev inget inlägg. vi stack mest dit för att fixa ID, men jag köpte samtidigt en bikini på lindex. sen bar det vidare till ö&b där jag köpte en poster och annat smått. sen några små stopp lite här och där. solen skiner på och jag ska sticka till vicky nu.

ha det fint!
denna låten har jag blivit besatt av, dont know why..
bläddra ner så kommer dagens outfit :)


h&m

blått linne - gina tricot
vitt linne - h&m
kofta - gina tricot
shorts - thailand

ERIKA!

Publicerad 2010-06-16 20:18:36 i Allmänt,

dagen har flugit iväg, erika kom vid 1 skulle jag chansa på. vi stack nästan direkt till eddi's och åt glass. sen vidare hem hit och då la vi oss i solen med popcorn och läste tidningar,hur skönt som helst. sen spela vi lite xbox, laga mat och kolla runt på datorn. tack för idag erika! ♥

sara kommer snart hem från usa, gissa hur glad jag kommer bli då? kan knappt vänta längre.
nu ska jag spela lite sims, ha det fint!



inte ett öga torrt

Publicerad 2010-06-16 12:59:53 i Allmänt,

hej allihopa! jag har nyss fixat mig så jag slänger upp en bild på hur jag ser ut. och fråga inte om hur jag står på bilden, jag har själv ingen aning. jag har ingen aning om när erika kommer, så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på så länge.

angående Hachiko: en film jag verkligen rekomenderar. inte ett öga torrt kan jag säga. så sorlig, hunden i filmen är den underbaraste hunden jag någon sett. jag döööör. den värsta är att den är sann. och nej den handlar inte om djurplågeri eller så. trailer la jag in för inte så längesen. skrolla ner så hittar ni den.


Never say never

Publicerad 2010-06-16 11:04:36 i Allmänt,

godmorgon sötnosar! strålande väder och erika kommer hit idag, låter hur bra som helst! har varit vaken nu i lite mer än en timme och jag är på ett strålande humör. fast jag orkar inte resa mig från sängen just nu haha. sitter vid josse där jag inte har några bilder. så ni får nöja er med en låt, dagens låt! sen ska jag nog kunna ta över mig egen dator och lägga upp bilder.

känns som jag lagt ut denna låten innan,men ändå inte.
det är iallafall Never say never - justin bieber ft Jaden smith

första doppet,första intrycket!

Publicerad 2010-06-16 00:16:32 i Allmänt,

om man någon gång ska göra något för första gången, så brukar det ge ett intryck. haha nu snackar jag förstås om ringsjön. mitt första dopp för i år, och gissa om det var kallt eller kallt? haha (som vi brukar säga). jag har varit med erica och lovisa idag som ni vet, men vid halv 10 stack jag till oliva och eva och det var då som vi stack till ringsjön och tog ett dopp. så jäkla kul var det, vi tog typ en flotte och skulle åka ut med den,men den bara sjönk när man ställde sig på den. så vi lekte lite med den bara. och en sak jag lärde mig är att jag och olivia har sämst kondis. fatta vad trötta vi var när vi simma tillbaka till bryggan efter att ha varit en bit ut. och lite skratt samtidigt som man kämpar gör ju inte saken bättre.
när vi skulle hem frös vi som aldrig förr, fyfan säger jag bara.

josse var sen snäll och mötte mig, tack för det! och innan idag köpte hon godis och örhängen till mig utan att jag ens bett om det. och så gjorde hon nyss te till mig för jag är lite hes. jag älskar dig, vad skulle jag gjort utan dig.

inga bilder tagna för hur skulle de gått till egentligen? haha, simma med en påse över den kameran? no no . ni får nöja er med en lugn och mysig låt. nu ska jag ta och kolla klart filmen jag påbörja igår och samtidigt mysa med godis, te och varmt och mysigt täcke. josse ska nanna hör inatt för amanda och hennes kompis har tagit över hennes rum. och imorgon kommer Erika hit. kan allt bli bättre? absolut inte.

3 doors down - here without you

MTV movie awards

Publicerad 2010-06-15 12:17:15 i Allmänt,

suttit och kollat MTV movie awards nu hela morgonen samtidigt som jag fixat mig. massa kändisar, snygga som roliga. speciellt Channing tatum och Zac efron, så snygga! som jag sa så har jag också fixat mig vilket betyder att jag är klar och väntar nu på att erica och lovisa ska komma.

bjuder på denna bilden :)
och dagens klädsel består av ett vitt linne från h&m.
justin bieber tshirt - rock
gråa mjukis - åhus

barnvakt!

Publicerad 2010-06-15 09:53:08 i Allmänt,

godmorgon sötnosar! vakna för ca en halvtimme sen av att mamma skulle sticka. är just nu hemma själv, jag passar amanda men hon är för tillfället inte hemma. ska snart ner och äta och sen ta en dusch. min planer för dagen är att träffa erica och lovisa. vad vi ska göra är det ingen som vet, inte ens vi själva hihi. men vi tar dagen som den kommer. synd att vädret är som det är. annars är allt på topp!

ha det fint, vi hörs senare!

jag vet att bilderna är fina,nyvaken och allt haha.

Hachiko

Publicerad 2010-06-14 23:22:26 i Allmänt,

dags att säga godnatt nu. men för mig är det inte läggdags än, ska kolla på en film jag lånat av olivia som heter Hachiko. den är sorlig så jag lär storböla, antingen bölar jag inte åt en film eller så storbölar jag,verkligen. istället för att berätta handlingen så får ni se trailer här undertill.

godnatt och sov gott! ♥

but taht's alright

Publicerad 2010-06-14 19:30:43 i Allmänt,

hej alla sötosar! dessa två dagar har varit lyckade, igår stack vi till beccha och var där under kvällen. när vi kom hem så åt vi och satt vid datorn. imorse vakna vi och kolla film nästan direkt + lite brottning till det haha. vi stack in till höör en snabbis sen och vidare hem till olivia efteråt. vi spela mario på ps och krängde chips och popcorn, och sjöng lite samtidigt haha. riktigt vackert, ni skulle varit där och hört. jag kom nyss hem och sitter nu vid josses dator för hon sitter vid min.

det bli två låtar idag,mest för jag inte tog några bilder igår så är jag skyldiga er det.
men nu ska jag ner och äta! ha det fint

en låt olivia spela hela hela tiden
Yolanda be cool & Dcup - we no speak americano


josse tipsar
Eminem ft Rihanna - Love the way you lie

regn?

Publicerad 2010-06-13 16:36:19 i Allmänt,

någon mer än jag som tycker att vädret suger? ska det här kallas sommarlov? usch nej. fast lovet har ju precis börjat men för någon vecka sen var det över 20 grader, kunde vi inte fått det nu istället? jag ska iallafall strax hem till olivia, ska sova där så ska bara packa klart sen så sticker jag. tror inte det blir så mycfket mer uppdatering idag eftersom vi kommer ha fullt upp med allt annat.

hoppas ni får en bra dag och så får vi hålla tummarna på att solen kommer fram lite snart.
chansen är nog väldigt liten, men så länge regnet inte kommer så får jag väl vara glad.

Livvi franc - automatik

Publicerad 2010-06-13 15:30:21 i Allmänt,

hejhej! vakna vid 12 idag och har hunnit äta och fixa mig. dagens planer blir att träffa olivia eftersom den lilla skiten fyller år idag. vi ska in till höör och ha en massa kul. mer vet jag inte än så just nu! ska nog kolla en film nu och äta lite, skulle inte förvåna mig om inte olivia är uppe än haha. så vi tar det lilla lugna.

men nu ska jag ner och äta, ha det fint!
dagens låt är Automatik - Livvi franc

& Grattis olivia ♥



dags för avfärd

Publicerad 2010-06-12 18:06:46 i Allmänt,

nu ska vi cykla till hey, hatar att cykla. speciellt när vi ska hem, vi tar ju orupsbacken då och fy vad den är jobbig. jag har inte så mycket mer att säga och hinner heller inte skriva mer för dom kallar där nere.

hoppas ni får en mysig kväll! :)

seg,seg & seg

Publicerad 2010-06-12 17:04:43 i Allmänt,

hej mina söta läsare! jag är otroligt seg just nu, var hos tompa igår med massa annat folk, kvällen kunde inte blivit bättre än vad den blev. eller jo lite,att killarna inte kolla så mycket fotboll som dom gjorde haha. vi somna inte förrens 3 och så vakna jag vid 5, så ca 2 timmars sömn inatt, men jag överlever. vi var 11 st som sov över så jag,josse och jingan fick sova på soffan, vad välkommen man kände sig då. haha nej nu överdriver jag, det var vi själva som gick ner,vi alla hade inte fått plats i ett rum precis. och det var bara vi tre som fatta det.

vid 6 sticker familjen johansson till hey, jossäh är hemma så kvällen spenderas med henne. slänger nog upp ett till inlägg innan jag sticker. men nu ska jag lyssna vidare på musiken och njuta av sommarlovet och de kommande 10 veckorna. gud vad härligt det låter, 10 VECKOR!

ha det fint!

jag idag:
persiko färgat linne - h&m
svart kofta gina tricot
jeans - bikbok

prova mittbena innan, och det ser ut som jag har världens utväxt

SOMMARLOV

Publicerad 2010-06-11 15:45:02 i Allmänt,

kan det bli bättre? nej det kan det inte. 10 veckor framför sig som ska spenderas på bad,sol,mycket sovande och framför allt åhus. kommer bli hur grymt som helst. det kanske låter lite hemskt men...jag har ingen bild på hur jag såg ut idag.. hata mig inte för det, eller jag har någon men jag vet inte om dom blev bra och så är det inte en helkropps bild, ajaj! ni får nöja er just nu med en fin sommarbild. fast i min nya header kommer klänningen vara med,hur super är inte det? mycket mycket.

jag måste börja fixa mig nu lite,ha det fint allihopa!

check!

Publicerad 2010-06-10 21:25:22 i Allmänt,

lagt fram kläderna till imorgon: check
fixat naglarna: check
slingat och klippt håret: check
fixat mig för sängen: check
städat: hehe..

har i stort sätt fixat det mesta till imorgon, förutom att jag inte är trött så har jag fixat mig för sängen också. men ska nog försöka sova ändå,vill vara pigg till imorgon. jag har lagt upp lite bilder från dagen, inte så många men jag tror ni överlever.

dröm sött!






dont forget to remember me

Publicerad 2010-06-10 15:49:11 i Allmänt,

hej på er! kommer ni ihåg när jag sa att det bara var en vecka kvar till vi sluta? nu är det bara en dag,helt sjukt vad tiden går snabbt. jag förstår hur hemskt det måste vara för alla nior, för jag känner själv att jag kommer sakna några, för alla kommer jag säkert inte träffa på lovet. och det är ändå bara 10 veckor,medans niorna aldrig kommer träffas mer, vissa iallafall. men nu ska vi inte vara så negativa.

idag hade vi mentorns dag,vilket betyder att lärarna bestämde något vi skulle göra innan vi slutar imorgon. det blev att vi gick till vaxsjön där man fick göra lite vad man ville som t.ex. volleyboll,fotboll, tipsrunda och bada om man ville det. helt okej var det, tror vädret sabba rätt mycket.

jag kollar just nu på tv och har nyss ätit. ska snart till frisören för att slinga håret.
kanske slänger upp bilder från dagen senare. men just nu är jag tveksam på om jag hinner!
ha det fint och så hörs vi, dagens låt blir don't forget to remember me - Carrie Underwood

en dag med bella!

Publicerad 2010-06-09 20:50:52 i Allmänt,

hej sötnosar! som ni märkt så har jag bytt bakgrundsfärg,mest för att det är kul med förändringar. kom inte på något annat jag kan ändra just nu, men jag kommer nog bytta tillbaks snart. ska också snart byta header, bella är jättegullig som hjälper mig, hon har även gjort den jag har nu. själv har jag inte ph, annars hade jag försökt själv.

igår blev det inga inlägg för jag var ute hela dagen med josse, vi tränade,åt pizza,godis,kolla när amanda spela fotboll och var vid jeppaskolan och gunga och snacka. hur lyckat som helst! och idag stack jag och bella in till lund och shoppa,det blev inte så mycket. men något smått,är väldigt nöjd iallafall! ser verkligen fram emot sommaren och alla snygga kläder man kan använda då!

pappa ropa nyss, ska ner och fika nu. ha det fint!

dagens shopping blev:
foundation - åhlens
rosa örhängen - indiska
armband - h&m
mysig grå kofta - h&m
persiko färgat linne m volanger - h&m (haha lät det ens bra?)


Never let you go

Publicerad 2010-06-07 14:42:41 i Allmänt,

hejhej! idag är lilla madde sjuk,huvudvärk och hängig. kände att det var bra att vara hemma och vila så jag orkar allt det roliga som händer i veckan. kollar just nu på Valentines day,än så länge är den riktigt bra. lite senare ska jag hjälpa josse inför balen ikväll, sminka henne och fixa håret. kommer bli kul! men nu ska jag fokusera på filmen.

ha det fint!

dagens låt, never let you go - justin bieber

all night long

Publicerad 2010-06-06 18:29:48 i Allmänt,

dagen har varit jättebra än så länge, har solat,badat,haft vattenkrig, spelat brännboll och kollat på när amanda spelat match. hade varit skönt om vi varit lediga imorgon, men imorgon är en chill dag även om det är skola. jag tror till och med det ska regna imorgon, men lita inte på mig haha. har nyss ätit och ska nu ut och spela fotboll med amanda, ha det fint!

dagens låt blir all night long - alexandra burke

Hey

Publicerad 2010-06-06 15:29:11 i Allmänt,

hej sötnosar! gårdagen var underbar, kom till josse vid 5 tiden. vi cykla nästan direkt in till höör för att handla glass,mysigt värre. sen blev det middag vilket var otroligt gott. plus lite sommarmusik & prat till det. efteråt blev det att bara ta det lugnt, sitta på josses rum och snacka och kolla runt på datorn lite. vi bestämde oss sen för att gå ut och bada runt halv 12-12 tiden. men där var inga lampor tända där så då gick vi där ifrån direkt haha. vi tog istället bilder, men dom bilderna är top seceret. imorse vakna jag utan josse vid min sida. hon skulle iväg, fatta inte riktigt var men iallafall så skulle hon iväg. jessica körde hem mig vid 12 tiden, tack för allt jossäh!

vädret är på topp och jag mår super, ska ut och sola nu.
ha det fint!







bränd..

Publicerad 2010-06-05 15:39:01 i Allmänt,

hejhopp! dagen har verkligen varit bra, gick upp kvar i 7 och fixa mig. stack ner till amina vid kvart i 8 där eva också var. vi cykla in till höör där vi skulle samlas och sen börja vi cykla. det var verkligen jätteroligt, jobbigt också såklart med klart värt det. den enda jag inte gillar är att jag är helt bränd på mina armar, inte kul..

jag ska snart cykla till josefin hey och sova där inatt, mysigt mysigt. tror jag ska sticka dit så fort mitt hår håller på att torka och jag har inte packat än vilket jag ska göra nu.

ha det fint!
dagens låt, life looks better in spring - jon lilygreen
cyperns bidrag i eurovision

Taggad

Publicerad 2010-06-04 22:12:01 i Allmänt,

hej godingar ;) har nyss kollat talang och lite annat på tv, visste ni att man kan chatta med vinnaren om en halvtimma. inte illa det,hahah. antar att dom flesta är på jägers nu, själv palla jag inte dra dit. det är sista, vilket betyder att där är 1000 människor. till och med 97:orna får gå på detta, kul.. har redan bestämt mig för att inte gå på jägers i nian. eller jag tror inte det iallafall hehe. ska nog sätta igång en film eller kanske gå en runda, är säkert frtf skönt ute,får se vad jag gör.

ha det fint!

dresscode:
vitt linne - gina tricot
vit blus - h&m
shorts - cubus
halsband - från farmor (turkiet)
ring - mammas



7 DAGAR!

Publicerad 2010-06-04 18:54:40 i Allmänt,

hej mina sötnosar! nedräkningen har börjat, bara 7 dagar kvar tills vi slutar. inte klokt vad tiden gått snabbt. sitter och lyssnar på gårdagens "dagens låt" cooler than me,så bra. ikväll ska jag vara med olivia och imorgon är det ringsjön runt. kommer bli superkul, hoppas jag iallafall haha. dagen har varit underbar, två av våra lektioner har vi spenderat ute. så snälla lärare har vi hihi. har verkligen varit en bra dag, och vädret är på topp.
mamma kom nyss hem,ska ner och säga hej. ha det fint allihopa!

bilder från idag..










Cooler than me

Publicerad 2010-06-03 21:56:00 i Allmänt,

hej alla underbara! dagen har flytit på som alltid, vädret lika så. dagens outfit blev jeans shorts, ett vitt linne och min svarta adidas kofta, så rätt slappt och enkelt. vi hade vår pjäs idag som jag sagt, eller pjäs och pjäs, den vara i en minut typ haha. fast man kanske kallar det pjäs ändå? iallafall så gick den bra, såååå skönt att det är över. nu har vi inget att oroa oss över,livet leker just nu.

skulle egentligen tränat med vickan idag men eftersom vi sen kom på att hon hela tiden snacka om in2shape och jag nionde så blev det lite komplicerat. så vi sket i det, istället stack vi till lidl och handla dricka,chips och lite godis. vi cykla till ett mysigt ställe och sätt där och njöt av det fina vädret och snacka. tack för idag vickan ♥
smart som jag är så tänkte jag inte på att ta med kameran,så inga bilder tyvärr..

ni får nöja er med en superlåt som får bli dagens.
cooler than me - Mike Posner

sommaren är här!

Publicerad 2010-06-02 22:40:05 i Allmänt,

hej mina solstrålar! dagen har som sagt flytit på och solen har gjort vad den skulle. gud vad denna dagen har varit bra. tror att det blir lika varmt imorgon och fram till.. minst söndag. kommer bli riktigt härligt, och nästa vecka är en riktigt chill vecka. får se om jag slänger upp min avslutnings klänning innan avslutningen. men jag tror inte det, inte kul om alla sett den. tack för att jag får låna den josse sötnos! den är faktiskt från usa vilket jag tycker är lite små coolt, haha. imorgon har vi en pjäs vi ska spela upp på engelskan, förutom det så är allt helt underbart. och att sara är borta förstås, KOOOOOM HEM! vi saknar dig redan skitunge ♥

men nu ska jag snart sova, godnatt allihopa och sov sött.

älskar stilen,förutom det i håret!

älskar håret!

bella pella

Publicerad 2010-06-02 19:42:04 i Allmänt,

bella och jag sitter just nu och lyssnar sönder på musik, vi har även gått lite catwalk för varandra. haha, gick väl bra..men det var mest för att se hur vi gick och om jag ska ha dom på skolavslutningen vilket jag tror nu. det enda negativa är väl att det är 10 cm klack, jippi. men nu ska vi snacka om annat.. imorgon ska jag iväg och träna med vickan,men hinner nog slänga in ett inlägg innan. sen blir det att chilla och på fredag händer inte så mycket. på lördag är det ringsjön runt, hoppas på att det blir kul. ska cykla med eva,mer vet jag inte. eller jo, att vi samlas 8 på morgonen haha.

sara sitter just nu på planet och har ca 1 och en halv timme kvar av sin flygning, och nej jag är inte alls avis. vi kan ju låtsas som det iallafall. inombords gråter jag.. haha eller nej,men att vara utan sara i 16 dagar är inte lätt. men nu ska jag vara lite mer social med bella. ha det fint!

solen skiner

Publicerad 2010-06-02 16:34:45 i Allmänt,

hej kära bloggläsare! skolan idag var nice förutom att sara inte var där, hon har stuckit till usa. men nu efter skolan följde bella med mig hem, vi åt och nu fixar vi oss lite för vi ska sticka och handla glass. vädret är ju på topp, nästan för varmt!
men nu måste jag gå för att vi ska sticka, men vi hörs.
ha en super bra dag :)

gammal bild från förra året

Billionaire - Travie McCoy

Publicerad 2010-06-01 16:38:09 i Allmänt,

hejhej! ingen uppdatering igår för jag och josse åt direkt när vi kom hem och sen så stack vi och träna. när vi kom hem så gjorde vi fruktsallad och kolla tv. sen var vi ute och gick en lång runda med mamma. så hade inte tid att uppdatera. vi har inga läxor alls, förutom en teater/pjäs vi ska spela upp på torsdag, som ska vara på engelska, döda mig..så är allt annat chill. men nu ska jag och josse strax iväg och träna. eller om en timme,men vi hörs senare.

ha det fint!
dagens låt :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela