maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

pics

Publicerad 2010-08-31 14:58:37 i Allmänt,

skolan är slut för idag vilket känns så jäkla skönt. mest för att jag är så trött och för att jag inte mår toppen. förkyld och hosta,undrar om det blir skola imorgon. mår jag som idag så tror jag inte det..

jag är så jäkla hungrig och maten ligger förberedd mitt framför mig så jag ska ta och äta nu. slänger in lite bilder jag nyss tog. dels på mina nya naglar och skor! vi hörs senare, massa läxa att göra först,blöö!

ha det fint!




heartache on the dancefloor

Publicerad 2010-08-30 17:34:27 i Allmänt,

dagen har varit bra. förutom min jäkla förkylning och att jag haft ont i magen. funderade ett tag på att sticka hem. men jag överlevde dagen och sitter nu med datorn i knäet och kollar tv. måste ta och göra lite läxor nu innan jag somnar i soffan. dagens låt kommer upp nu också. vi hörs senare, ha det fint!

kanelbullar

Publicerad 2010-08-29 22:01:24 i Allmänt,

sitter och lyssnar på mysig musik samtidigit som jag snyter mig hela tiden. så jag har det inte så mysigt som det låter pga det. pappa har bakat kanelbullar idag som vi krängde innan. gud vad gott det var,dom lär ta slut inom kort hehe. i detta inlägget hade jag tänkt slänga in bilder från kivik. så jag sätter igång med en gång för om ngn minut börjar en film på tv6 som heter "open water".

strandbilderna tog jag,bella och sara påväg hem från stens huvud som hela klassen va uppe på. sen bestämde vi tre oss för att ta det svåra hållet hem. vi var ute och gick i ca 2 och en halv timme. snacka om att vi kände oss duktiga efteråt. fast vi trodde att det hållet bara skulle ta ca en timme haha. vi fick vandra på klippor och allt möjligt, kul till en början. tills vi hade gjort det i över en timme.








impossible

Publicerad 2010-08-29 12:26:02 i Allmänt,

äter frukost just nu och sitter samtidigt vid datorn. ska snart sätta på paranormal entity. eller jag tror det blir snart,annars senare ikväll. jag mår fortfarande dåligt och får se om det blir någon skola imorgon, ont i halsen och riktigt förkyld. inte alls kul.. men nu har jag ätit upp och ska ta och plocka undan. slänger in dagens låt som blir impossible av shontelle. ha det fint!

trötter

Publicerad 2010-08-28 01:16:10 i Allmänt,

här sitter jag och somnar snart med datorn i knäet. har varit sjukt trött hela dagen så fattar inte varför jag inte lagt mig tidigare. eller..jag kolla en film innan. fast den sluta för en timme sedan. men nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag sova, vi hörs imorgon!

förresten,jag fixade mina naglar innan. bild kommer imorgon.
sov gott & dröm sött!

saknar, åhus 2010!

andreas wijk

Publicerad 2010-08-27 21:05:37 i Allmänt,

kunde inte motstå att lägga in denna videon nu på en gång. en kille jag tycker är helt fantastisk och verkligen supersnygg. har berättat om han innan också,fast det var flera månader sedan. får friska upp ert minne, för er som följt mig sen jag starta bloggen. i denna videon sjunger han heal the world. och som jag ibland brukar säga, lyssna och njut!

sjuuuk

Publicerad 2010-08-27 20:17:34 i Allmänt,

yees, jag mår skit. och anledning ska ni få veta nu. vet inte om jag sagt något överhuvudtaget men jag åkte till kivik med klassen igår och kom hem idag. vi sov i scoutstuga fast satt ute till ca 3 på nattten vid brasan med massa andra folk. just därför mår jag som jag gör. var hes imorse men nu har det lagt sig. man hör bara att jag är väldigt förkyld. jag snyter mig varannan minut. jag berättar mer sen om igår och idag,när jag väl visar bilder.

denna helgen händer inte mycket. jägers är idag men självklart skippar jag det. hade velat sticka till mf men vill inte riskera att bli mer sjuk än vad jag redan är. ååh gud vad dåligt jag mår. detta får nog bli en bli-friskare-helg. bara till att leva med mina bästavänner som just nu är nässpray,näsdukar och ipreen. jippi...

vi hörs, hoppas att ni får en mysig fredag allihopa!

nyligen tagen.

kär

Publicerad 2010-08-24 19:35:44 i Allmänt,

..i denna videon! bara kolla så gullig justin var som liten.

vickan har varit här idag. hon kom hit vid 4 skulle jag chansa på. vi satt mest vid datorn och hon kom även hit med lite kläder jag kunde få kolla på. samla ihop mig ett par jeans,en leopard mönstrad tröja i svart & lila, en svart tubtop, en blå stickad kofta och en vit skjorta. gick på 100 kr. såå nice :)
vi var även och handla till kivik innan, hinner inte imorgon eftersom jag sticker till mf. men nu ska jag ner och mysa framför tvn. fångarna på fortet idag också, idol vs let's dance. självklart håller vi på idol. puss

saknaden är stor

Publicerad 2010-08-23 22:55:28 i Allmänt,

varför ska allt gå så jäkla fort. varenda sak man gör, så fort man har roligt..? en av dom bästa dagarna utav sommarlovet var hos hägneryd. när vi överraskade sofi och bjöd en massa folk. det är en dag som jag länge kommer minnas. eller om jag ens komma glömma den är jag tveksam över. den dagen gick så så såå fort, och är redan mer än två månader sen vi var där. vill tacka alla igen för hur underbara ni är och för att ni gjorde festen till en succé!

jag ska ta och sova nu. mamma ringer frissan innan och hon hade tydligen inte tid längre på onsdag. så får bli nästa onsdag. det vekar som det blir mf iallafall. både glad men ändå lite besviken. var så inställd på att få göra om håret. jaja, vad ska man göra? men nu ska jag nanna, godnatt allihopa!




fångarna på fortet

Publicerad 2010-08-23 19:52:59 i Allmänt,

goddagens sötnosar. har nyss fikat lite och nu väntar jag på att mamma ska ringa till frissan och beställa tid. vid 8 så börjar fångarna på fortet. vara i ca en och en halv timma. så slå på tv förfan, hehe. tror det går på 4an. om inte, så hittar ni det säkert ändå. tänkte mest säga det för mamma sa det till mig. själv hade jag ingen aning.

skulle kolla trailern på paranormal activity 2 innan, såg knappt halva. asså jag vågar inte. sitter här själv och jag ber josse kolla med mig men hon kallar mig bara mes. så vill inte se den med henne.. vad ska jag ta mig till =(

men nu ska jag ner och bänka mig framför tvn. pusss

bild från sommarlovet. fyfan vad jag saknar det!
tog denna hos bella,hade knappt gått 8 veckor av sommarlovet då

stuff

Publicerad 2010-08-23 18:54:31 i Allmänt,

jag har nyss tagit mig en liten lur och är fortfarande lika trött som innan. men när pappa kom hem lös jag upp för han hade ett paket från h&m med sig. min deminblåa skjorta och min turkosa ring. nu har jag fått allt jag skulle. regnet öser ner och tänkte att så får det inte bli på onsdag då det bär av till mf. men jag kom nyss på att jag ska klippa mig då. blööö, vill verkligen dit. men samtidigt vill jag bara bli av med min nuvarande hårfärg.

jag tror jag ska sätta på en film snart och bara chilla, sen ta och läsa en bok som vi fått från skolan som vi måste läsa. sen ska vi se filmen på den och sedan ha prov. men jag klagar inte, det är sandor slash ida. men nu ska jag ta och kolla runt lite på allt annat som händer här på internet. ha det fint!

kärlek till den!

min underbart snygga ring!

new ring

Publicerad 2010-08-22 20:30:15 i Allmänt,

gårdagen var helt fantastisk. jag,sofi och josse tog tåget till malmö lite i 4. vi gick direkt till stora scenen för rix fm festivalen var mellan 4 till halv 7. och jag kan säga att jag har gått och blivit kär. massa snyggingar som uppträdde. eller dom felsta var det, det var t.ex. emd,erik hassle, rabih & eddie, erik grönwall och min alldeles egna snygging eric saade. jag dog när han kom in och sjöng sina tre låtar. även fast han var svettig och drog genom håret ett antal gånger så såg han lika snygg ut hela tiden.

vakna upp hos mormor och morfar vid 12. vi fixa oss och åt sen åkte vi in till mf igen. mest för att sofi skulle kolla kläder inne på h&m. jag hitta en super snygg ring där inne. ska snart måla den i genomskinligt nagellack så inte det silvriga försvinner. puss :)

förresten,tack för alla kommentarer i förra inlägget. min mamma köpte väskan åt mig i hässleholm. affären heter nisse's!


fixar för fullt

Publicerad 2010-08-21 12:01:20 i Allmänt,

bella är supergullig som hjälper mig med bloggen just nu. vi fick göra om allting. eller nu kanske jag inte ska säga "vi" för jag gör typ ingenting. utan bella håller på att fixa för fullt. så ifall något skulle se konstigt ut eller redan gör det så vet ni varför. det var mest det jag ville säga, nu måste jag packa och fixa mig. vi sticker om någon timme och sen sover vi hos mormor och morfar. sofi hänger också med dit, super! men vi hörs kanske senare, puss!

min nya skolväska ville vara med på bloggen, here it comes! :)

ny header

Publicerad 2010-08-20 22:59:42 i Allmänt,

en superduktig tjej har hjälpt mig med min nya header, checka in hennes blogg http://heartyou.blogg.se/. jag har ju noll koll när det gäller ps och sånt. och min förra var gjord av bella, som jag vill tacka. och känner mig lite taskig som byta. men har haft den ett tag och tyckte om den skarpt men efter ett tag måste man byta. så känner jag iallafall =) min nya är också fantastisk, tack så mycket fanny!

gud, tänkte precis skriva att det kanske var dags att sova men upptäckte nyss att klockan bara är 11. sysselsätter mig med lite bloggar ett tag till. och msn som jag inte kan leva utan. är taggad till mf imorgon. det är ännu en som kanske hänger med. josefin hey, ju fler desto bättre! men nu ska jag göra annat, vi hörs imorgon!

mest för jag har så jäkla mycket bildbrist. beror på att jag sitter vid josses dator :)

sofi och fridatidningar

Publicerad 2010-08-20 18:59:28 i Allmänt,

haha jag bjuder på denna knasbilden. mest för att mimmsan är så söt. sofi stack nyss hem, hon kom hit vid 4. vi har snackat en massa och läst tusentals frida tidningar. även gjort massa test, det var grymt kul. imorgon blir det mf med henne och syrran, kanske lovisa giertz också. jag har noll koll. nu ska jag iallafall ta och kolla laguna beach som jag spelat in idag. går ju alltid när vi är i skolan så kan inte se det =(

vi hörs senare sötisar!


tyler hilton

Publicerad 2010-08-20 15:44:05 i Allmänt,

nyss ätit lite mellis, min alldeles egna kombination av bravo,yoghurt och godis. ska träffa sofi om en pytte stund så hinner inte skriva så mycket. skolan idag flöt på bra, hände inget märkvärdigt iallafall. men nu måste jag sticka för jag måste också fixa mig lite. slänger in en låt med tyler hilton. missing you heter den. har lagt upp den innan men nu försökte jag hitta den acoustiska (stavning?) versionen. men det gjorde jag inte så ni får när han sjunger live.

men vi hörs senare,ha det fint!

donuts

Publicerad 2010-08-19 22:54:23 i Allmänt,

Take me back, ooh
Take me back to where it was good,ooh
Take me back to where love was new,oooh oooh
Take me back,ooh
Cause I know things haven't been the way that they should,ooh
But I know if you try than baby you could,oooh oooh
Take me back

Brick & Lace - Take me back


nu är det dags för mig att göra mig i ordning för natten och sen sova. lägger nog också fram kläder till imorgon. det brukar annars vara ett av mina största problem. imorgon är fredag och efter skolan ska jag träffa sofi. gud vad jag saknar henne! inte träffat henne på några veckor. och mamma ringde till frisören idag, hon hade semester nu men är ledig nästa vecka. det är bestämt att jag ska slinga det nu. vill inte ha någon enstaka bara utan jag vill att hela håret ska bli mycket mörkare. men ska ta med en bild och visa, sen får vi se hur det slutar. och blir kanske hårförlängning. köper hem eget och sen kunde hon sätta i det. fast sen kostar det ju också en del. aja, vi får se! men nu ska jag sova, godnatt sweeties!

btw, frisören jag går till skulle jag vilja rekomendera. sara madsen berätta för oss om henne, hon bor här i höör och är en aning billigare än hos den riktiga frisören. hon har nämligen en egen liten salong hemma. superbra är hon. vill ni veta var hon finns, så säg till! :)


tårögd

Publicerad 2010-08-19 21:02:31 i Allmänt,

sitter just nu och läser runt på bloggar och lyssnar på underbar musik. slänger nog upp favoriten senare som dagens låt. men just nu hade jag tänkt berätta om världens gulligaste video. den handlar om att deras pappor nyss kommit hem från irak och överraskar dom, ni måste bara se hur överlyckliga dom blir. jag blir själv tårögd. dom har satt ihop massa klipp och videon är i ca 10 min,verkligen värt att se hela.

nu ska jag snart ner och fika lite, njut av videon!

jag vill inte

Publicerad 2010-08-19 18:08:40 i Allmänt,

jag vill inte gå i nian, jag vill inte!!!!! lärarna pratar om nationella hela tiden och det känns som om detta året kommer vara så mycket svårare och värre än dom andra. och att 97orna har börjat och dom gamla niorna har slutat gör ju inte saken mycket bättre. hade många vänner från den gamla nian och nu är alla borta :(. allt känns så tomt och konstigt tycker jag. får väl ta och se om det lägger sig med tiden. kan va för att vi precis börjat.

jag och josse är hemma själva just nu, mamma kommer hem vid 7 och då ska vi åka och handla lite. sen får jag tjata lite på mamma att hon ska ringa till frisören vilket hon aldrig har tid för. fredag imorgon, wohoo. börjar dagen med so vilket inte är det roligaste men sen har jag 2 h hk, scoore! helgens planer är att jag kanske sticker till malmö festivalen imorgon. det är dock garanterat att jag ska dit på lördag då eric saade och många fler kommer uppträda. jag och josse sover sen hos mormor och morfar. men det kan jag ta upp mer om på lördag :)

nu ska jag kika runt på bloggar, puss!

let's go girl

Publicerad 2010-08-18 20:26:38 i Allmänt,

jag och josse ska ut och gå en runda nu. sen när jag kommer hem blir det att duscha. får se hur trött jag är sen, om jag går och lägger mig då eller inte. men josses håller på att byta om nu vilket jag också borde göra. jag bjuder på några bilder sålänge. hör kanske av mig en gång till idag, men för säkerhetsskull. så säger jag godnatt nu!

godnatt :)

DAG 1

Publicerad 2010-08-18 14:07:29 i Allmänt,



först svar på denna frågan: tack så mycket! var lite i min egna lilla värld när jag skrev allt detta så inget som alls är bestämt. men mamma har inte sagt nej iallafall när jag berätta. att rakpermanenta sliter sooom in i så jag funderar på att sätta i lockigt löshår istället. absoult ingen aning på hur långt jag vill ha det, 50 cm kanske. haha nu vimmlar jag runt. men på ett ungefär. fast måste först kolla upp hur mycket det sliter :)

skolan har varit helt okej. kul att träffa alla kompisar igen, men efter man hälsat på alla så kände man "okej nu räcker det, nu sticker vi hem igen". nästa vecka ska vi iallafall till kivik och övernatta. kommer bli skoj! men iallafall, körde lite lekar och fick lappar utdelade. annars hände inte så mycket. vi sluta vid 10 över 12. så det var chill,men nu ska jag ner och höra hur josses dag har varit. hon kom nyss hem! puss

jag idag :)

dags för förändring

Publicerad 2010-08-17 22:59:30 i Allmänt,

känner verkligen att jag behöver göra något åt mitt hår. orkar inte att det är så ljust och konstigt. så idag på city gross köpte jag mörkblond färg. men det visade sig att det inte var bra att gå från så ljust till mörkt när man ska göra det hemma. så ska antagligen till frisören och göra mörka slingor och sen funderar jag på att rakpermanenta det och så hade jag velat sätta i hårförlängning. vad tycker ni? :) hade tyckt det var kul men en total förändring. nu ska jag lägga fram kläder till imorgon och sen blir det att sova, godnatt allihopa!

slänger in en bild på hur jag ungefär vill ha mitt hår.
fast lite längre :)

laguna beach

Publicerad 2010-08-17 15:07:07 i Allmänt,

sista dagen på sommarlovet får spenderas vid tvn. vakna vid halv 11 och åt frukost. sen har jag bara suttit och kollat tv. regnet öser ner, eller nu duggar det bara. men det har regnat ända sen igårkväll,mysigt. har kollat laguna beach nu i tre dagar, ett program på mtv. helt fast i det nu. ikväll när mamma kommer hem så ska vi åka och handla hårfärg till mig. får se vilken färg det blir. blått kanske? hade inte varit så fel ju..

nu ska jag kolla vidare på christine följt av vänner och oth. puss

slänger in dagenslåt. har lagt upp den innan, men då fanns inte musikvideon

man får ta vad man har

Publicerad 2010-08-16 23:14:20 i Allmänt,

chillar just nu och kollar runt på tusentals sidor. det spöregnar ute,mysigt tycker jag. händer inte så mycket nu. tog upp lite snacks nyss som vi ska kränga i oss nu. får verkligen ta och njuta av sista natten nu som vi är lediga. gud vad hemskt det låter. ett helt år till nästa sommarlov. fast där imellan kommer jullovet som jag längter så sjukt mycket till. men vi hörs imorgon, godnatt allihopa!

slänger in en outfit jag hade häromdagen.

flower power

Publicerad 2010-08-16 19:06:43 i Allmänt,

yes,mina rubriker äger ju. nej men vafan ska jag skriva haha! men iallafall, ikväll kommer bli en såndär kväll då jag bara tar det lugnt och inte fixar mig eller nånting. men det gillar vi skarpt! jag hinner egentligen inte skriva så mycket just nu för jag och josse ska ut och gå en runda. men vi kommer säkerligen höras ikväll. ni får ha det bra tills dess!


black nails

Publicerad 2010-08-16 15:46:34 i Allmänt,

nu har farmor stuckit hem och jag och josse kollar tv. idag händer inte så mycket. jag har iallafall inget planerat än så länge. men blir nog att ta det lugnt, sista natten nu innan skolan börjar. jag var tvungen att slänga in ett inläg nu så det inte blir för sent. ska ner och sätta mig vid tvn igen tror jag och måla mina naglar. vi hörs lite senare, ha det fint!

saknar min hannah

fler besökare?

Publicerad 2010-08-15 23:33:11 i Allmänt,

mamma och pappa kom nyss hem, så har suttit med dom en stund nu och pratat. ska snart sätta igång ännu ett avsnitt av min serie och sen ska jag sova. jag har inte så mycket mer att säga just nu. eller en sak, jag hitta en intressant sida. känner du att du har en blogg men har för lite läsare. då kan du bli medlem här, svårt att förklarar hur du ska göra. du får helt enkelt läsa instruktionerna och prova dig fram.

godnatt sötnosar!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=maddejj



chillar med syrran

Publicerad 2010-08-15 19:55:16 i Allmänt,

dagen har gått väldigt snabbt för att ha gjort ingenting. jag har bara tagit det lugnt och kollat tv och så. jag och farmor åkte till preem innan för att handla nån tidning. annars har jag inte gjort något. mamma och pappa kommer iallafall hem vid 11 typ, lääängtar!

ikväll händer inte mycket, mysa med chips & dippa samtidigt som jag kollar pretty little liars. om jag nu får igång det, det segar som bara den. men det är värt all väntetid så det ska nog komma igång snart. josse ska även sova inne på mitt rum för farmor stannar här en natt till. så blir en hel del snack och skoj med henne. men vi hörs senare, puss!



Wish you were

Publicerad 2010-08-15 13:50:58 i Allmänt,

nu har jag kommit hem från sara. sov hos henne med lovisa och bella. vi satt mestadels vid datorn men kolla även film och var ute. stack hem tidigt idag, känns alltid skönt att få komma hem när man sovit borta. idag ska jag bara vara hemma och njuta av sista söndagen av sommarlovet. hur hemskt lät inte det? blir att kolla en hel del av Pretty little liars.

men nu ska jag ner och äta farmors goda pannkakor. vi hörs senare!

älskar låten, Kate Voegele - Wish you were

tack tjejer!

Publicerad 2010-08-14 13:28:15 i Allmänt,

dagen igår blev ju hur lyckad som helst. blev ju ett inlägg igår eftersom vi stack hem om. vi åkte som sagt till hässleholm sen igen. det lite tråkiga var att vi stack hem vid 11 och vid 10 börja alla roliga komma. men vi hade jätteroligt ändå! så tack tjejer för igår, det blev ju hur bra som helst!

farmor kom nyss hit. mamma och pappa har åkt till stockholm med hey's föräldrar och kommer hem imorgonkväll. så farmor kommer stanna till måndag. idag ska jag nog träffa sara och bella. kanske lovisa också. men nu ska jag duscha, vi hörs!




hässleholm med tjejerna

Publicerad 2010-08-13 16:33:12 i Allmänt,

tjena sötnosar! jag är egentligen super stressad men jag har lite tid över för detta. dagens planer var att sticka till hässeholm med tjejerna. alltså Eva,Vickan,Matilda och Erica. vi stack dit innan och efter en kvart säkert, så hade vi gått runt alltihopa. hässleholm festivalen är igång just nu, för er som missat. vi bestämde oss för att åka hem om för att äta och hämta mer pengar och sen sticka dit igen. så jag har nyss ätit och ska fixa mig lite nu. sen ska vi sticka dit igen.

men vi hörs ikväll, ha en jättemysig fredag allihopa!

maraton

Publicerad 2010-08-13 00:07:59 i Allmänt,

josses sitter i min säng med datorn i knäet och kollar massa avsnitt av lost. och jag sitter vid min datorn och kollar pretty little liars. vi har våra egna lilla maraton och vi sitter samtidigt och snackar imellanåt. så vi har det riktigt mysigt just nu. åskan har nyss slutat vilket är skönt. pappa ville inte ha internet igång pga det så det hade inte blivit fler inlägg idag isåfall. och jag hade inte kunnat kolla mitt program.

men nu ska jag återgå till vad jag höll på med. vi hörs imorgon, godnatt!

trailern på serien

internet strular

Publicerad 2010-08-12 19:30:39 i Allmänt,

internet vill inte riktigt som jag just nu. det stängs av hela tiden. precis när jag skulle ladda upp mina bilder så stängdes det av. har varit så nu i några dagar, jobbigt är bara förnamnet. men jag får väll leva med det hehe. josse hey var ju här innan, tror hon stack hem vid 4-halv 5. vi har haft otroligt roligt, as always. jag och josse (my sis) ska nog ut en runda nu och sen ska jag kolla på Pretty little liars. får inte nog av det hihi.

filmerna vi såg på en skala 1-10:
Närkontakt - 3, heelt konstig
The strangers - 5, i läskighet, allt annat var bara konstigt
Illusionisten - 8, riktigt bra. josse du är en mästare på att välja filmer (y)

jag idag!

filmkväll med hey

Publicerad 2010-08-11 21:30:32 i Allmänt,

jag och josse kom nyss hem efter en cykelrunda i höör. vi stack till videobutiken och hyrde tre filmer. Det blev The strangers,Närkontakt och Illusionisten. ska bli spännande, vi får nog börja sätta igång dom snart om vi ska hinna se alla. för något som är typiskt oss är att alltid somna. blev också massa godis och sen en sväng inom höörs livs för chips. vi satte oss sen vid en bänk och snacka om..fåglar. haha det fick jag egentligen inte avslöja. nu sitter vid iallafall vid våra datorer och lyssnar på musik. blir en chill kväll med massa film och onyttigheter, det gillas skarpt!

haha icas nya reklam gjorde min dag. och första repliken:
vad har ni gjort i sommar då?
- softat!

knasigt

Publicerad 2010-08-11 19:20:50 i Allmänt,

haha detta inlägget är ju bara för knasigt. nej men mitt lilla huvud ville inte fastna på bild samtidigt som jag tog en bild på min outfit. så det för komma en sidan om som jag tog i webben alldeles nyss. josse hey är iallafall påväg hit, om hon inte somnat där hemma. hihi, vilket jag inte tror att hon har. men jag väntar och väntar, får se när hon dyker upp. vi ska bara chilla, kanske sticker inom höör och hittar på något bus.

jag har hittat världens bästa tv program nyss. har redan kollat två avsnitt. råka kolla det sista hehe. så jag vet redan vad som kommer hända. det är lite spännande. och jag är usel på att berätta vad saker och ting handlar om så ni får själv kolla upp trailern på youtube. nu undrar ni säkert vad det jäkla programmet heter som jag sitter och babblar om. Pretty little liars.


blå tröja med tryck "take me to hawaii 78" haha har inte vetat att det stod så.
det är från gina tricot, allt jag har på mig är från gina tricot.
förutom min klockan,  den är från ur&penn

Kill me

Publicerad 2010-08-11 13:46:39 i Allmänt,

vädret är bara för dåligt, det är fortfarande sommar ju. inte så kul att njuta sista tiden av sommarlovet på det här viset. jag ska iallafall snart sätta på en film och bara ta det lugnt. josse och amanda är hos kompisar och mamma jobbar. så här är ganska så lugnt hemma.

idag vakna jag vid ett,fast jag vet inte hur det gick till för pappa börja hålla på med stenar utanför mitt fönster. vi ska lägga nya i trädgården och det låten som världens åska. till slut somna jag om igen och märkte inte det längre. men nu ska han hålla på så ett tag,kill me... får väll flytta in på josses rum dom närmsta dagarna, haha if she don't mind. men jaja, nu ska jag sätta igång filmen. puss

ännu mer stockholm bilder:


den magiska plattan, haha ni har säkert hört talas om den!

NK ♥



Josefinas, ni vet nog också vad det är. kissie och krille bruka sticka dit.

a small piece of mexico, maten var faaantastisk


old pics

Publicerad 2010-08-11 00:25:35 i Allmänt,

kollar igenom gamla bilder, alla väcker upp minnen på olika sätt. men fyy, som jag sett ut en gång i tiden. just dom jag syftar på tänker jag inte lägga upp haha. men ni får självklart se några andra bilder från 2009. here they come!

jag och josse hey, när vi var i eslöv med sofi och min syster!

haha mina gammla header, stilig..

jag och lovisa. en kväll då vi + sara fick för oss att fota en massa

jag och bella i 7:an

jag och sara. sry att den är redigerad, hitta den så bara.

something new

Publicerad 2010-08-10 21:33:47 i Allmänt,

kollar just nu på en film på tvn, tv3 eller kanal 5 tror jag. something new heter den iallafall, rätt bra faktiskt. är paus just nu men det början vilken sekund som helst så jag får skynda mig. sen ska jag nog ta och kolla Remember me,den med Robert Pattinson. hört att den ska vara sjukt bra.men nu måste jag sticka igen, puss!

jag just nu, gått runt i pyjamas och ofixad hela dagen
har ändå bara varit hemma!

10 skönhetstips

Publicerad 2010-08-10 16:13:52 i Allmänt,

här kommer 10 skönhetstips, ska verkligen prova dom. men angående nr 1, vill man inte använda mjöl i håret så finns det vanligt torrschampoo att köpa. tror det finns på h&m eller lindex, säkert på city gross eller någon annan vanlig affär också. om ni bläddrar ner lite så hittar ni en bild på det.

1. TORRSCHAMPO

Ett kanontips om man inte hinner tvätta håret, få inte panik! Ta lite vanligt vetemjöl (OBS LITE!!) och lägg i hårbotten, kamma ut och håret ser genast bättre ut!

2. FYLLIGA FRANSAR
Om man vill ha riktigt tjocka fransar så kan man dutta ett lager löspuder på dem efter första påstrykningen av mascara innan den torkat, vänta en liten stund och lägg ett lager mascara till. Man kan prova sig fram hur många lager man lägger beroende på hur fylliga fransar man vill ha.

3. ÅTERFUKTA
Ha en fuktspray bredvid datorn om du jobbar mycket där, så att huden inte torkar ut för mycket. Se till att använda hårinpackning efter sommaren för att ge ditt hår fukt igen.

4. SNYGG HY
Använd remover, ansiktstvätt, lotion och foundation från samma märke. Det märks skillnad, produkterna "jobbar bättre med varandra" och man får snygg, fräsch hy.

5. NATURLIG SKÖNHET
Va nöjd med den man är. Den naturliga skönheten. Då slipper man använda flera lager smink vilket ser onaturligt ut. Sminket ska man använda för att framhäva vackra detaljer i ansiktet som tillexempel mun eller ögon, inte täcka!

6. LEN HUD
Basta! Sitt i en bastu under 1-2 timmar och få upp värmen så att du svettas riktigt mycket. När du är riktigt varm och mjuk i huden så ta en skrubbhandske och skrubba huden så att du får bort massa döda hudceller och annan skit. Huden kommer efteråt att kännas jättemjuk och fräsch, du kan inte sluta ta på dig själv. Obs! Viktigt att dricka mycket under hela tiden i bastun så att du inte blir uttorkad!

7. VIPPIGA FRANSAR
ett supertips på "drömfransarna": Börja med att böja fransarna med en ögonfransböjare, och ta sedan på vattenfast mascara, det gör att böjningen på fransarna "stannar" och de sjunker inte ner på grund av tyngden från mascaran

8. HEMMAGJORD ANSIKTSMASK
För frisk glow och klar hy är att tvätta ansiktet noga så du får bort all smuts och smink. Blanda ihop 1 tsk honung, 1 tsk naturell yoghurt, 1 tsk havregryn. Applicera på hela ansiktet med en foundation pensel (kom ihåg att tvätta den innan) låt det verka i 10-20 min. Tvätta därefter bort med ljummet vatten.

9. DUNDERKUR FÖR HUDEN

Gör hyn fräsch, med "glow" och rensar upp orenheter: Aspirinmasken; 2-3 Aspirin som krossas eller löses upp med några droppar varmt vatten, blandas med en tesked honung och appliceras på ren hud, låt verka så länge du orkar. Masken är helt otrolig,den rengör på djupet, exfolierar och återfuktar, samt är antibakteriell, billig är den också!

10.SMART ÖGONMAKEUP
Använd en kajalpenna längst ut på ögonlocket istället för över hela, så att man drar ett streck på lite mindre än halva ögonlocket och kanske även en bit utanför. Det ger en mer öppen och intensiv blick. En flytande eyeliner kan vara bättre för att undvika ett för tvärt slut på mitten av ögonlocket.

vatten + salt?

Publicerad 2010-08-10 13:47:53 i Allmänt,

gud vad härligt att solen är framme, äntligen. ska ut och sola lite snart, om det är tillräckligt varmt för det. det har kommit lite mer från h&m idag. min väska och bh. väskan hade inga axelband vilket det stod att den skulle ha. annars hade jag behållt den. det enda som fattas nu är min skjorta, som jag längtar efter den.

och igår läste jag på en blogg att för att bli lite extra brun när man är ute i solen så kan du blanda salt och vatten i en sprayflaska och sen spraya det på kroppen. tror ni det funkar? hade inte varit fel att testa.

jag visste exakt den här gången vilka två kändisar jag skulle välja som var lika som bär. och denna gången kan jag inte ha fel. satt och leta bilder på dessa två tjejer, men sen fanns det redan en färdig, dom jag gjorde var ju inget att hurra för. så jag snodde dom från google, bara namnen jag själv satt dit. men nu ska jag ut, vi hörs senare!

beautiful pics

Publicerad 2010-08-10 01:31:58 i Allmänt,

detta är inga bloggar som jag alls följer, kanske börjar göra. fast just nu kolla jag mest bara på bilderna. tycker att dom är otroligt fina. och jag tror faktiskt jag vet vad jag önskar mig när jag fyller år hihi. en systemkamera faktiskt. även om den kameran jag har nu är superbra, så är en systemkamera 10 ggr bättre. men nu kommer jag lite utanför the box, jag skulle snacka om dom och inte mig. eftersom jag var lite taskig som bara tog bilderna så lägger jag ut deras blogg. vilket jag inte tror dom har något emot, alltid kul att bli reklamerad. men detta var verkligen fina bilder.

nu ska jag ta och krypa ner i sängen, sweet dreams!

http://lowah.blogg.se/





http://mixband.blogg.se







mys med töserna

Publicerad 2010-08-10 00:46:10 i Allmänt,

okej jag erkänner,mina "lika som bär" var ju inte något man skulle kunna toppa på en lista. men jag är ju ny,det tar tid innan jag riktigt kommit in i det hela haha. vi skyller på det. jag vet faktiskt några andra som är identiskt lika. men jag avslöjer inte nu vem.

nu sitter jag och myser med mina två favoriter. vi var inne i höör en runda innan, längesen jag var så rädd. haha eller jag skrattar alltid i såna tillfällen då allt är spännande. tror vi skrämde upp oss själva lite för mycket. nu sitter vi iallafall på mitt rum, alla vid vars en dator och bläddrar runt på massa sidor och snackar tjejsnack.

vi hörs nog inom kort, puss!

filmkväll med girlsen

Publicerad 2010-08-09 18:10:54 i Allmänt,

gårkvällen blev mycket lyckad. jag berätta nog aldrig för er igår men jag stack till giertz på kvällen med hey. vi hade film maraton. eller det blev två filmer igår och en idag. vi börja med texas chainsaw massacre efteråt blev det sorority row. det är nog en av mina favorit skräckisar. den är inte så läskig som den låter, jag rekomenderar den starkt. och det är då sorority row jag pratar om. sist men inte minst så blev det she's the man. helt klart bästa filmen. den kan man aldrig få nog av. tack tjejer för kvällen!

nu ska jag strax äta och sen måste jag städa. mitt rum är helt äckligt. jag måste ha det städat helst så ofta som möjligt. och just nu ser det förjävligt ut, och dammigt är det. men ja, det är bara att sätta igång.

vi hörs senare, jag slänger in lite bilder från a secret map,haha nej men lite snygga bilder!





lika som bär?

Publicerad 2010-08-08 18:41:09 i Allmänt,

jag somna innan vid halv 4 och vakna vid 5. känns som att jag sover hela tiden,har sovit bort dagarna nu på sista tiden. fast måste få sova ut nu innan skolan början, vi börjar om 10 dagar. fyfan, bara till att sätta igång och räkna ner..

jag har iallafall gjort två bilder här under alledels själv. haha fantastiskt va? men iallafall, dom är faktiskt lika,men sen om jag valt fel bilder på dom är ju en annan sak. haha med andra ord, så är dom inte lika på alla bilder. men visst är dom lika? jag tror ni håller med mig lite ;)

och att bilderna är lite suddiga är för jag ville ha dom lika breda, hehe

leona och kenza

jessica och natacha

i wanna..

Publicerad 2010-08-08 13:57:20 i Allmänt,

boom bang bang with your body yo

hej alla sötnosar! haha denna natten blev inte alls som planerat. vi skulle vara uppe hela natten och bada när det börja ljusna. det sluta med att vi somna redan halv 1 och vakna 11 imorse. så vår natt blev ganska lugn måste jag säga haha.

jag har inga planer för dagen, blir väll att kolla någon film ikväll. men just nu ska jag borsta min tänder vilket jag inte gjort idag än. men vi hörs lite senare!

dagens låt, ni har säkert redan hört den!

tältning

Publicerad 2010-08-07 19:23:49 i Allmänt,

tjena allihopa! jag kan börja berätta om gårdagen. jag chilla mest under dagen och vid 4 stack vi till hey för att fira alle. jag kan säga att, gårdagen var inte att leka med. haha men det var väldigt roligt och det blev rätt så lyckat. och familjen hey kom med rosor innan för vi är så underbara, sa dom. hur gulliga är inte dom? och dom är så himla underbara, som ni märker. vi somna iallafall vid halv 4-4, jag gjorde det iallafall, och vi åkte hem sju i morse. taxin kunde inte komma tidigare.

ikväll blir det förmodligen tältning med sara och vicky, och vädret tillåter det. annars får vi gå in. men hur som helst så ska vi iallfall sova. vi får se vad för bus vi kommer hitta på. men nu måste jag börja packa och fixa mig. ha det fint!

jag just nu, den sista kände jag bara för att slänga in hehe

lättare sagt än gjort

Publicerad 2010-08-06 14:16:50 i Allmänt,

det känns som om jag säger hundra saker till er som jag ska göra, men sen gör jag inte det. haha har ni inte märkt det? typ "nu ska jag ut lite", sen i nästa inlägg så säger jag "äh, det blev inget". jag gör så hela tiden tycker jag. eller så är det eftersom det är jag som skriver så känns det som att jag gör det. jag lägger ju märke till minsta detalj av inläggen,även om inte alla blir så super.

jag tar upp detta för nu hände det igen, jag och josse stack aldrig och shoppa. hon smsa mig och sa att hon har huvudvärk, hon är inte hemma med andra ord. men vi skulle egentligen sticka. mest för jag verkligen behöver skor. och ikväll har jag inget att ha på mig, inte bra det.

när jag sitter vid josses dator och vet inte vad för bilder jag ska lägga upp, så kan jag bara ta en i högen av stockholm bilderna. prefekt ju! men nu ska jag hoppa in i duschen, vi ska iväg redan klockan 4. puss

utsikten från grönan!

myspys

Publicerad 2010-08-06 10:13:29 i Allmänt,

godmorgon! jag ligger fortfarande i sängen, myser lite med mimmi och bella. har saknat dom så mycket, och ni skulle sett hur överlyckliga dom var när vi kom och hämta dom igår. dom var inte hemma själva förstås, ifall ni trodde det. mina planer för dagen är att jag och josse förmodligen ska shoppa. och ikväll ska vi till hey, blir fest där i think =)

nu ska jag ner och äta och sen ska jag se om jag och pappa kan åka och hämta mina kläder. pusss

mysig låt, från och med du - oskar linnros

borta bra

Publicerad 2010-08-05 22:01:20 i Allmänt,

men hemma är alltid bäst!

gud vad skönt att vara hemma, men man saknar redan det mesta. att göra olika utflykter (kom inte på ett bättre ord just nu haha), gå runt i stan på kvällen och hotellet. alltid mysigt att sova på hotell tycker jag. jag har så mycket att visa er men det kommer inte få plats. vasamuseét, aquariamueét,båt turen, på utsikter, solnedgångar,grönan. och jag har inte tagit en bild vid varje ställa bara precis. får helt enkelt se hur detta ska funka. men nu sitter jag vid josses dator och hon la nyss in bilderna i sin dator. så jag lägger upp några nu.

fick också lite kläder med mig hem. jag berätta att vi varit inne på gina, idag innan vi stack hem så gick vi in och kolla i affärerna lite. vi hade ett shoppingställe precis vid hotellet,perfekt att bara sticka dit en timme eller två. där blev bara köpt en tröja från jc. sen fick jag ju min kääära klocka. och pappa fick ett mejl när vi var i stockholm att mina saker från h&m har kommit, vi hämtar det imorgon. eller allt har inte kommit,men lite. nyfiken på vilket av det.

men nu ska jag sluta babbla, på dessa bilderna är det nog mest på oss. haha, fast jag ska se till att det snart kommer fler på annat. vi hörs nog senare! puss










utmattade

Publicerad 2010-08-03 22:29:36 i Allmänt,

haha gud vad min blogg måste vara tråkig just nu alltså. massa google bilder hela tiden. ni är gulliga som står ut. jag tänkte bara berätta klart snabbt om dagen för josse ska ha datorn, och jag somnar nog snart.

men efter vasamuseét så tog vi spårvagn tillbaka till gamla stan, då blev det att gå in på gina för att byta mina linnen,hade hål i ett av dom. vi upptäckte även då att det var rea så jag knapra ihop ett par leggings, två pösiga linnen och en jeansjacka. den var i storlek L haha. fanns ingen mindre, men viker man upp ärmarna så ser den inte så dum ut. vi gick sen vidare för att äta. sen ville jag och josse leta upp stureplan och kolla hur det såg ut. vi gick bara förbi och man såg typ inte in. men jaja, coolt ändå haha.

blev aldrig att bada i jacuzzin,blir väll imorgon kanske. men nu ska josse ha datorn. och anledningen till att ni får såna här bilder är för att min sladd ligger där hemma. buhuu =(

vi hörs imorgon, godnatt!

tänkte att ni får en bild på vasa eftersom jag berätta om henne innan.

VASAMUSEÉT

Publicerad 2010-08-03 21:53:15 i Allmänt,

tja sötnosar! dagen har varit lååång. vi skulle egentligen åka i den dära sky view,men gud vilken kö. vi skippa det och tar det på tordag istället. iallafall så tog vi tunnelbanan till gamla stan och gick en bit för att ta en båt tur. en sightseen runt om en sjö eller vad det nu var haha. tog ca en timma, efteråt gick vi och åt och sen tog vi spårvagn till vasamuseét. det var faktiskt riktigt intressant. visste ni att regal skeppet vasa,seglade i bara 20 min innan det sjönk. och vi åkte förbi där det sjönk. allt var så intressant. att gå runt och kolla massa saker dom hittat och människorna, skeletten fanns där. och andra bilder och modeller. så borde man lära sig saker, blir så mycket intressantare.

jag berättar mer senare, nu ska vi hoppa i jacuzzin!

imorgon smäller det.

sky view

Publicerad 2010-08-02 23:11:48 i Allmänt,

sitter just nu vid datorn och kollar runt lite överallt. dom andra har släckt och försöker sova så jag kan inte skriva för mycket. tror det stör när jag skriver på tangentbordet hehe. men det blir nog inte grönan imorgon,ska tydligen regna då också. men på onsdag kommer solen, och då ska vi dit. men nu ska jag ta och sova,fast jag egentligen inte är trött alls. vi hörs imorgon!

min kabel som jag lägger över bilderna till datorn ligger där hemma. som tur är finns googel som räddaren i nöden. och imorgon blir det att åka upp i såkallade "sky view". ingen karusell eller så, utan man åker upp och kollar på utsikten. niiice :)

sov gott!


4D

Publicerad 2010-08-02 20:48:47 i Allmänt,

tja allihopa! dagen har gått upp och ner. det dåliga är att det har regnat riktigt mycket. och eftersom vi är 5 st så vill alla göra olika saker och äta på olika ställen. det blev iallafall ingen grönan idag pga regnet. vi tar nog det imorgon istället,skulle bli betydligt bättre väder då. sen på onsdag blir det lite shopping och annat. jacuzzin är inte klar. när vi kom hit var den sönder så vi har inte hunnit sitta i den och njuuuta haha. men imorgon skulle den garanterat vara klar,enligt dom som jobbar här!

idag har vi gjort en hel del. Vi tog tunnelbanan in till centralen och sen buss därifrån till vasa museet. vi skulle egentligen in där,men fyy vilken kö. så vi gick vidare till aquarie museet,där var fiskar och andra roliga djur. efteråt gick vi riktigt långt för att komma till tekniska museet. men det var värt det,vi gick där i 3 och en halv timma. haha inte lite det. fast vi kom dit vid ett, och där fanns en film vi ville se där,men den börja in förrens 4. så vi fick gå runt där så länge, men det fanns så så sååå mycket att se och göra. och filmen var i 4D. stolarna rörde sig, vatten kom på oss, blixtra (alltså blinkande ljus i bionsalongen också) och dofter. det var verkligen häftigt. vi gick sen in på NK och i andra affärer. sen vidare till gamla torget och nu sitter vi på rummet och chillar. mamma och pappa är nere i baren eller något,amanda springer runder i hotellet och jag och josse chillar på rummet med godis och läsk.

vi hörs senare tror jag!

min nya klocka från ur och penn. vitt,guldig och stooor!
och snäll som jag är,bjuder jag på en madde som varit i regnet hela dagen heheh.

svullen tå

Publicerad 2010-08-01 22:14:27 i Allmänt,

hej alla sötnosar! sitter på hotellet i stockholm nu och ska snart sova. haha ja jag vet, klockan är bara 10. men vi gick upp kl 6 i morse och fick inte någon sömn i bilen på vägen upp och sen har vi varit ute hela dagen. så vi är ganska trötta nu. vi skulle egentligen till grönan imorgon men det ska regna en hel del tror vi. och det skulle nog bli bättre på tisdag och onsdag. så vi tar nog inomhus aktiviteterna imorgon och grönan någon annan dag.

angående internet så funkar det. josse tog med sin dator upp ifall att det skulle funka, och det gjorde de också. blir någon uppdatering då och då på kvällen. och min rubrik, när jag skulle ta ner packningen ner för trappan i morse så halka jag och slog i tån rejält. nu visa det sig att jag stukat den och lite av nageln är borta. kuul.. blir förmodligen att jag har ont resten av resan.

men nu ska jag ta och läsa lite bloggar och kolla läget innan jag sover. ha det fint!


Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela