maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Fredags sjuk!

Publicerad 2012-09-28 19:54:13 i

Hejsan! Tänkte bara göra att snabbt inlägg och berätta hur otroligt dåligt jag mår. Ont i huvudet så det bara dunkar och värker! Åkte hem från skolan ganska tidigt och har vilat, ätit, druckit mycket vatten och tagit Alvedon ett antal gånger. Men märker absolut ingen skillnad! Tror till och med jag blev värre av att gå till skolan. Så denna kvällen som skulle bestå utav en mysig middag med 6 tjejer på jernkällaren följt av filmkväll blev istället en sängliggande kväll. Kul, verkligen..
Fastnar heller inte på bild idag som ni kanske förstår,men mina älsklingar gör alltid det!

beställt

Publicerad 2012-09-27 21:36:44 i Allmänt,

 
hello people! här är jag. tillbaks vid datorn och lilla bloggen min. tänkte ta och kolla runt lite på skor nu som skulle behövas i detta höstvädret. på tal om höst och kallt, så har jag beställt lite smått och gott ifrån nelly.com. två utan de fyra godingarna hittar ni ovanför. en poncho och en supersnygg kofta. ville först ha den i vit men den fanns inte i min storlek, men denna mörkblåa var lika snygg. en snygg vit poncho tyckte jag också passa bra nu. kan visa allt sen när det trillat ner i brevlådan. nu fattas bara tre saker. ett par skor/kanske stövlar, vita byxor och en mössa. sen känner jag mig helt redo för ännu kallare väder.

Barnvakt

Publicerad 2012-09-22 14:26:06 i

Hojjj! Har varit barnvakt sen halv 10 imorse men alldeles snart så ska vi traska hemmåt. Det är då jag och josse som tillsammans passar två små ungar. Är ganska så trött nu faktiskt. Hela huset är tyst pga sovande barn (och en sovande josse).
Igår var det Tjejkväll i Eslöv. Var hemma hos Hanna med Olivia och Mikaela. Blev att äta god mat och massor med godis + film till det. Hade hur kul som helst! Bilden nedan är tagen igår när jag vänta på bussen.

I love to eat!

Publicerad 2012-09-20 21:13:46 i

Hola! Ikväll kommer jag sova gott för jag vet att när jag vaknar upp är det bara några timmar tills helgen börjar. Haha låter jag desperat eller? Jagärsåtröttochbehöversova, that's it. Blev en sväng inom Malmö idag då josse skulle handla en jacka, snacka om att jag också blev kär i den..Och ingen Malmö utan China box. Har insett hur mycket jag älskar mat. Äter så himla ofta och typ alltid något onyttigt. Inte alls bra..


Torsdag!

Publicerad 2012-09-20 06:29:48 i

Snart snart snart så är det fredag vilket innebär helg. Ska bli så himla skönt. Det tar verkligen på krafterna att gå upp vid 6 varje morgon och gå i skolan till 4. Så jag behöver alltså lite sovmorgon!
Onsdag igår vilket innebar praktik. Fick öva folie slingor på både docka och riktig människa vilket var roligt. Och solen sken även igår, underbart var det!

Grazette

Publicerad 2012-09-13 21:52:33 i

Hallå! Ligger i sängen och tänker faktiskt sova snart, ovanligt tidigt för att vara mig. Men jag är så trött så. Dagen har varit helt ok, fruktansvärt kallt imorse dock!! Och idag i skolan handlade jag på mig lite produkter så mitt hår ska bli fint och fräscht! Schampo, balsam, inpackning och värmeskydd från märket Grazette. Luktar alldeles för gott!


Praktik!

Publicerad 2012-09-12 19:00:25 i

Hello! Helt slut efter 9 timmars praktik. Har mest städat hyllor, diskat, kollat när dem klippt och även rullat permanent. Lite smått och gott av allt möjligt alltså! Träffade sebbe en snabbis nu efteråt vilket var trevligt och nu är jag påväg hem. Ska äta Kina mat vilket kommer sitta så bra i min mage nu. Hoppas ni har haft en superbra dag!

Hej världen!

Publicerad 2012-09-11 21:29:26 i

Jag känner mig så seg på detta alltså. Skolan tar upp alldeles för mycket tid så när det väl är helg så finns det 1000 saker att göra. Eller för det mesta så ligger jag och sover, bredvid min älskling. Behöver verkligen den avkopplingen man kan få när man är ledig för att sen ge sig in på en ny vecka med nya utmaningar.
Imorgon blir det praktik från 09.00 - 18.00 så kanske inte blir så mycket skrivande från min del. Ska ta och sova snart eftersom det blir en lång dag imorgon. Natti natti på er!

New in!

Publicerad 2012-09-06 21:38:02 i

Hello! Nu har jag äntligen fått helg. Så himla skönt att vara ledig imorgon. Jag och josse håller på att kolla film just nu, "The lucky one" med zac efron. So far so good!
Tänkte slänga in en bild på mitt nya supersnygga skärp som jag köpte på Gina. Blev även ett linne som ska användas på gympan.

Craazy helg

Publicerad 2012-09-03 22:20:01 i

Heej! På tiden att jag gör ett inlägg känner jag. Helgen har varit fullspäckad med massor av roligheter. Vi startade helgen med att dra på 18-års fest, en otroligt grym fest måste jag påpeka. Hade jätte roligt. Sen i lördags begav vi oss till Lund för "Magaluf reunion", också trevligt att vara där. Och sen avslutades helgen med att mormor, morfar och farmor kom på besök. Sebbe har också spenderat hela helgen hos mig, super mysigt!

Ville bara berätta just nu att jag lever. Och jag är otroligt trött så ska sova snart. Godnatt :)


Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela