maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

twins

Publicerad 2011-03-31 17:39:20 i big brother,

det hände en hel del i huset igår. men de personer som finns i huset är ju vuxna, så dom blev ju inte så jätterädda åt allting. men rodney och gurkan tog iallafall priset för att vara mest rädda. tyvärr såg jag inte allt som hände, orkade inte se mer efter 00:00. men om ni går in på bigbrothers hemsida så kan ni se en massa som hände igår. även annies utbrott hon fick, slog i väggen så hennes knogar blödde och fick en varning av bb. läs mer om detta på deras hemsida, ni som nu är intresserade.

snodde bilderna ifrån http://bbelva.blogg.se/ som bara skriver om bb.
ikväll väntas fest i huset.


beautiful soul

Publicerad 2011-03-30 21:09:13 i big brother,

ang bb: för er med 24/7 måste slå på datorn just nu. de har twittrat om att de snart är dags för komedi/skräckfilm i uppdragsrummet. snart drar alltså allt det roliga igång. kommer bli super att kolla på! jag ska även försöka uppdatera till alla er kära läsare med den viktigaste infon som kommer nu under kvällen.




px av mig - new york

måste läsas!

Publicerad 2011-03-30 16:44:35 i big brother,

Under onsdagskvällen kommer våra deltagare erbjudas mys med popcorn och en komedifilm. Men en överraskning väntar..

Efter bara 15 minuter med komedifilm byter vi rulle. Istället sätter vi igång skräckfilmen The Ring, och därefter är kvällens skräckafton inledd. The Grudge kommer också att skrämma upp deltagarna under kvällen. Tio personer kommer under denna tiden gå in i resten av Big Brother-huset och placera ut massor med skräckprylar. Larver lite här och där, fingrar i smöret, blod i duschen och andra äckligheter. Utplaceringen kommer man att kunna se på våra webbkameror. Sedan följer en natt i skräckens tecken. Bland annat kommer två minst sagt läskiga tvillingar att hälsa på i huset

haha detta får man bara inte missa.  & just nu håller dem på med något som jag inte riktigt förstår, de är olika familjer som spelar olika roller. här är en bild på martin och katerina. martin spelar en son till katerina och simon, katerina spelar kille och är tillsammans med simon.


all the right moves

Publicerad 2011-03-30 15:42:50 i Allmänt,

nu sitter jag vid min kära systers dator som jag inte gjort på åratal, så jag har inviget denna med några cambilder. min cam.. ja vad kan jag säga, den är nog den sämsta man kan ha. och min kära kamera är fortfarande på besök uppe i sälen med josse och hela det gänget. jag är inte alls avundsjuk..

nu ska jag ta mig något smarrigt att äta eftersom min mage har stora matproblem. den kan aldrig riktigt bli mätt. sen ska jag se om jag kan bjuda på några roasters ifrån bb. jäävligt grymma tycker jag! ni som inte förstår, ni får helt enkelt stå ut ett tag till.


party

Publicerad 2011-03-27 23:15:37 i big brother,

fullt ös i bb huset just nu. de har fest precis som varje gång efter söndagens livesändning. dem har fått in en massa dricka plus så har de fått en bubbelpool som alla just nu inviger. rodney fick i uppdrag att ha en vit vecka för att han fått för många varningar från bb, om vad vet jag inte riktigt. en vit vecka menas med att han inte får dricka någon alkohol alls på hela veckan, isåfall blir han nominerad. och den regeln bröt han efter 10 min haha. så nu vet vi en som är nominerad till nästa vecka.

dancing in the moonlight

Publicerad 2011-03-27 18:14:29 i Allmänt,

idag står det grillning på schemat. så sjukt gott! och jag känner hur magen skriker efter mat när jag känner lukten, kanske inte bokstavligen. men det luktar juu så gott. och jag får verkligen sommarkänslor av det. ett dopp i poolen och sen måste man upp för att äta, man tar bara på sig några tunna kläder. sen sticker man på något kvälls äventyr och hittar på något galet. sommar nu tack!

jag bjuder på en bild jag tog för några dagar sedan. & jag vet att min cam har den sämsta kvaliten.

one in a million

Publicerad 2011-03-27 12:28:04 i Allmänt,

min helg i korta drag:

i fredags var det tjejkväll at saras crib. vi spela en del spel och bara hade det otroligt roligt. så tack tjejer för kvällen,natten & morgonen där på. i lördags städa jag för fullt och fixa mig då jag skulle få lite killbesök. oscar kom hit och vi hade det också jätteroligt. mer än så har inte hänt!

nu ska jag avsluta filmen jag började se igår, the back up plan.

jag är usel på att ta bilder när jag gör saker, glömmer det totalt. och nu har josse tagit med min kamera till sälen, så ni får nöja er med gamla bilder tills torsdag


united states

Publicerad 2011-03-25 20:58:52 i Allmänt,

chillar med tjejerna just nu. vi har lagat mat och spelat spel. snart står det bb på schemat, det får man ju såklart inte missa. så kort och gott om kvällen än så länge, en toppenkväll. som bara kommer bli bättre och bättre.
jag dog lite när jag såg denna bilden, vet ni hur mycket jag vill ha en sånhär onepiece och så har han en sån. ödet eller? haha, hoooot!

vet inte om det är datorn eller vad det är, men får inget mellanrum mellan de andra raderna. sorry guys

T.G.I Friday

Publicerad 2011-03-25 16:03:47 i big brother,

Thank god it's friday!

så härligt med helg nu, och jag har inte tagit hem en enda bok. vilket betyder inget pluggande. fast finns en liten sak jag måste fixa hemma som jag inte har tid med i skolan, men annars blir det en riktigt lugn helg. jag sticker snart på tjejkväll at sara madsens place med tjejerna josse,rebecca & lovisa.

jag orkade inte kolla på big brother igår för jag var så trött. men jag kollar alltid upp dagen efter vad jag har missat. tydligen hade roza bokstavligen fått ett riktigt utbrott. haha tror nästan seriöst att hon behöver söka hjälp. det var ju ändå lite överdrivet,eller vad tkr ni? ni kan ju kolla på videon och bedömma själva ;)

anledningen till att hon blev arg var för att rodney tog hennes sovplats, don't mess with roza!

party

Publicerad 2011-03-24 21:13:51 i big brother,

nu är det fest i huset, och en av tjejerna ifrån oasen kommer in. gissa vem som ska sitta fastklistrad framför datorn. eller i början är dom ganska sega, men sen.. då smäller det! de håller just nu på att välja vilken tjej de vill ha in :)

rolling stones

Publicerad 2011-03-24 18:40:59 i Allmänt,

plugg,plugg och åter plugg. jag har so prov imorgon, är inte så jättemycket jag behöver träna till, men jag är så okoncentrerad att jag inte får in det i huvudet. jag skulle just nu kunna göra vad som helst för att få helg. mest för att efter att ha fått 2 h so på fredagar istället för hk så har det blivit den mest plågsamma dagen på veckan..

älskar denna videon. älskar speciellt hans leende vid 0:43-0:47 ♥


never say never

Publicerad 2011-03-24 14:44:14 i Allmänt,

kan garanterat säga att detta har varit den bästa filmen jag har sett. kan ju bero på att jag är ett så pass stort fan som jag är. jag ska försöka hålla mig kortfattat, jag vet hur jobbigt det är när man skriver alldeles för mycket!

det var då en dokumentär typ. om hans uppväxt, hur han blev känd, hans uppträdanden och speicellt om när han uppträdde på Madison Square Garden i NY. där alla de stora kändisarna har uppträtt,tex michael jackson. de trodde dock det var omöjligt för honom att uppträdda på en sån stor arena, men det visade sig att biljetterna tog slut på 22 min. och det är så sjuukt stort! det var i 3D så det var grymt bra och bilden var superbra den också. det höga ljudet som finns på bion som kom när han uppträdde,magiskt! ett måste är att se den, bio som dvd.
find out what's possible if you never give up!

slänger snart upp en snygg video på honom. haha sen får det nog bli nog, jag har ännu mera bieber fever nu. men ska hålla i hatten så det inte blir alldeles för mycket. vet att inte alla gillar honom, ni kanske inte gör det. köpte en ring och örhängen igår, plus en massa godis som är över.



appreciate all the good moments

Publicerad 2011-03-22 19:47:39 i Allmänt,

Ta livet som en utmaning
vad som än sker i ditt liv
Du ansvarar själv över det
så utnyttja det helt och fullt
njut och lär dig uppskatta
livet och dess värde.

Livet är alltför kort
för att slösas bort
Meningen med livet
- att livet har en mening!

oh no I didn't

Publicerad 2011-03-22 17:57:21 i Allmänt,

jag bär på en sak som hände i onsdags. haha eller det är faktiskt en ganska rolig sak. jag, eva och olivia besökte nog varenda liten bit av höör just den kvällen. vi gick bokstavligen genom eld och vatten,typ. och det slutade med ett besök på ica då vi köpte vars en burk barnmat. såg det som en rolig grej och var tvungen att testa. don't worry, det är inget jag ska börja äta dagligen.

haha kan ni tänka er hur mycket man kan proppa ner i en sådan burk? det fanns tropiska frukter till kalopps, nudlar, korvstroganoff och en massa annat. efter att ha pepprat det lite så var det tillräckligt gott för att jag skulle kunna få i mig det. måste kanske testa en med bär också, hehe..

har ni testat det någon gång?

tävling i bb

Publicerad 2011-03-22 17:16:33 i big brother,

Dagens uppdrag: Killar det har blivit dags att tävla igen. Dagens tävling är att köra minicykel över uppdrags gården och det är bäst tid som gäller. Varje gång ni sätter ner foten i marken under tävlingen kommer ni få tidstilläg om 10 sekunder. Tjejer ni skall också tävla, ni skall åter igen satsa på en kille och dagens vinst är en session med en spådam. Eftersom Rodney är skadad och Peter och Simon är borta är det bara 4 killar som tävlar.

patrik vann och martin kom 2a, därför är dem inne i oasen nu istället för peter och simon. 2 hot guys med.. tre betydligt mindre snygga tjejer. ser inte alls speciellt bra ut någon av dem.



me today!

Publicerad 2011-03-22 14:25:41 i outfit's!,

dagens outfit kommer här! nu pågår det en tävling i bb följt av ett pris. fast tror redan jag vet vad dem kommer få. ni som såg söndagens avsnitt såg när de tre nya tjejerna kom, de befinner sig just nu i uppdragsrummet där även simon och peter är för de vann en tävling igår. roza fick ett smycke för hon heja på den killen som vann. blir antagligen samma pris idag. jag uppdaterar mer om detta senare, ciao!



i'm overboard

Publicerad 2011-03-21 22:36:26 i Allmänt,

I’m overboard and I need your love. Pull me up.
I cant swim on my own. Its to much.
Feels like I’m drowning without your love. So throw yourself out to me
My life saver

en utav hans finaste låtar, och på onsdag blir det Never Say Never. är beredd på att få helt annan iställning på honom efteråt. på ett bra sätt! kommer ihåg förra året innan sommarlovet då bella sa att efter sommarlovet skulle jag inte gilla honom längre. men det gör jag fortfarande. once a belieber, always a belieber ♥

love is a gift

Publicerad 2011-03-20 19:35:59 i Allmänt,

You've got that smile, That only heaven can make. I pray to God everyday, That you keep that smile.
Yeah, you are my dream,There's not a thing I won't do. I'll give my life up for you, Cos you are my dream.



bilden sprider sommar i mina ögon. mitt sommarblekta hår som denna dagen skulle matcha höstens mörka färger. jag cyklade till frisören i bara tunt linne och leggings. tiden springer i väg och nu tror jag på riktigt att våren är så nära. vädret har varit toppen idag och all snö är borta. nu saknas bara de varma solstrålarna som värmer en från topp till tå.

Sola och bada i Piña colada

Publicerad 2011-03-20 12:14:23 i Allmänt,

gårdagen bestod av bio med mina kära familj i lund, och av ett besök på Mcdonalds. The Adjustment Bureau hette filmen. blev lite besviken då jag trodde det skulle vara en mer actionfilm, det var mer en kärleksfilm. fast den var bra ändå! nu blir det oth följt av plugg.

take me to paradise!

Ain't no sunshine when he's gone

Publicerad 2011-03-19 14:41:58 i Allmänt,

måste lämna min mobil på lagning som jag gjort 205164 ggr tidigare. så jag la nyss över alla bilder från mobilen till datorn. såg då några bilder i från thailand, år 2009 då vi var där. blir så sugen på att åka utomlands nu och bli riktigt brun. men jag får vänta till malta!

här kommer tre gigantiska bilder, trodde först dem skulle bli jättesmå men nejnej!
alla är tagna i från balkongen


Cause you're amazing

Publicerad 2011-03-19 00:09:19 i Allmänt,

vi lägger ner alldeles för mycket energi på att hitta massa fel på sig själv. ju mer man letar, desto fler hittar man. då sjunker ens självförtroende till botten och du hatar hur du ser ut. man kollar i tidningar på kändisar och hade kunnat dö för att se ut som dom. men the ugly truth, dom ser ju inte alls ut sådär bakom allt smink och photoshop. man måste se till att älska sig själv, ställa sig vid spegeln och säga att du faktiskt ser snygg ut. alla är fina på sitt sätt, men vi vet också att, nobody's perfect!




It's my time and I'm ready so

Publicerad 2011-03-18 19:34:12 i big brother,

det är så underbart med fredagar då man inser att man har hela helgen framför sig. hela gänget här hemma var nyss och hyrde filmer. jag,josse, hey och hägneryd hyrde en skräck. It's alive tror jag att den heter, om jag inte minns fel.

det händer inte så mycket i bb just nu, och har heller inte hänt så mycket under dagen. kan nog bero på den galna festen dom hade i går. de byggde iallafall en snögubbe innan och hade snöbollskrig. en äkta big brother snögubbe, som dom säger.

Somebody once told me the world is gonna roll me

Publicerad 2011-03-18 16:25:48 i Allmänt,

det härliga med denna fredagen är att det känns som en måndag, tror det är för att vi var lediga igår. i min fredag så händer inte så mycket, ska bara ta det lugnt hemma. kolla bb förstås och kanske någon film. men just nu slår jag på ett avsnitt av oth.  

fest i bb

Publicerad 2011-03-17 23:15:15 i big brother,

det har varit fest i big brother idag, så jag har suttit framför datorn hela kvällen. och det har faktiskt varit en av de roligaste och intressantaste festen de har haft. jag visar lite kort med bilder vad som hänt.

annie och patrik, och de har fortfarande något på g

roddan och vanessa är båda packade och det går lite hett till ;)





gurkan badar med kläder på

vanessa håller på med peter sen & badar toppless

lika packade båda två, vi får se var rodney sover i natt..

jumpsuit

Publicerad 2011-03-17 21:02:45 i Allmänt,

jag funderar skarpt på att klicka hem en jumpsuit. vissa är riktigt snygga och verkar vara riktigt sköna. och piffar man upp dem med tex smycken, skärp osv. så kan de bli riktigt snyggt! alla här nedan kommer i från nelly!

panto 3

Publicerad 2011-03-17 18:59:31 i Allmänt,

mitt hår har så länge jag kan minnas, varit kort. för jag har alltid plattat det så himla mycket. men det är först nu för ett tag sen som jag insett att det är därför det aldrig vuxit. så nu har jag försökt att tagga ner med plattången och fönen, så nu har en del faktiskt sagt till mig att mitt hår har blivit långt. vilket jag tycker är jätteroligt att höra. jag har även tagit panto 3, som ska hjälpa att få vackrare hår. fast jag är sämst på att märka om sånt ger effekt, men eftersom dom kostar 250 kr, så tror jag att de är ganska bra.

så tips till er som har klyvna toppar, risigt hår eller som tycker att deras hår inte växer. försökt att använda plattång, locktång osv så lite som möjligt. men när ni väl använder det, så ta också värmeskydd & glansdroppar. och speciellt torrschampo istället för att duscha håret så mycket.  sov aldrig med blött hår och borsta heller inte det när de är blött. använd mycket inpackningar!

fest i bb nu, jag återkommer med rolig info :)

studiedag

Publicerad 2011-03-16 16:20:53 i outfit's!,

efter att ha varit en riktigt jobbig dag med nationella, så har vi nu blivit förtjänta en studiedag imorgon. olivia och eva kommer snart hit och så sticker vi in till höör. sen sover jag hos olivia. ska bli så himla skönt att få vila ut imorgon.

bb rullar på, de lyckades göra en halsduk som t.o.m var längre än 2 meter. tills imorgon ska de inne i sjukhuset samla ihop 3 liter urin. klarar de det, så blir de fria från sjukdomen och så får de en fest!

me today:
leggings - gina | tunika - gina | skinnjacka - h&m | boots - skopunkten

uppdrag

Publicerad 2011-03-15 22:04:59 i big brother,

som jag skrev tidigare så skulle de patienter som är på "sjukhuset", som än så länge bara består av katerina och peter. de skulle äta vad som än serveras till dem, för att de andra i huset ska kunna få mat. maten de fick in var rå fisk som skulle ätas upp. gurkan fick hjälpa till, efter att ätit en del så klarade dem inte mer sen. uppdraget misslyckades!

nu ska de sticka en meterlång halsduk till imorgon. om de inte klarar det så blir de andra deltagarna av med täcke och ytterkläder. haha tycker lite synd om dem. & kul att se hur katerina ska lyckas sticka när hon inte kan se något.




np imorgon

Publicerad 2011-03-15 20:31:57 i outfit's!,

laddar just nu upp inför np som vi har imorgon, i fysik. jag är en aning nervös, men känner ändå att det säkert kommer att gå bra. för övrigt så har jag varit ute och sprungit idag, riktigt härligt. ska börja med det nu och jag måste träna upp kroppen till sommaren.

jag måste fråga ang. big brother. jag är ett alldeles för stort fan av det och skulle kunna skriva hur mycket som helst om det. men det får ni helt enkelt avgöra. så den stora frågan är, hur mycket vill ni att jag ska skriva om bb? många inlägg om dagen, ett bara?  fick inte mycket svar förra gången jag frågade, så jag skulle vara vääldigt tacksam om ni kunde hjälpa mig lite. jag är helt lost..

bb time

Publicerad 2011-03-15 14:50:18 i big brother,

Larmet går. När ett larm hörs måste alla patienter oavsett sjukdom så snabbt som möjligt gå ut på utegården, den som kommer sist kommet att tvångsomhändertas av sjukhuset från helvetet som är en riktigt vidrig plats. Flera av dem kommer hamna på detta sjukhus så småningom, larmet kommer gå när dem minst anar det.

Larmet har nu gått två gånger, först fick katerina åka in till sjukhuset och sen peter.
deras första uppgift:  Överleva sjukhusmaten

Det är stora nedskärningar i sjukvården.
Detta drabbar maten och även den begränsade personalstyrkan på den här avdelningen.

deras första uppdrag är att äta upp ALLT som läkaren serverar dem.
Gör dem inte detta får det stora konsekvenser för de andra inne i huset då deras misslyckande innebär att de inte får in sin vanliga matranson


to tired to talk

Publicerad 2011-03-14 20:13:20 i Allmänt,

kul att ni tyckte det var en hiss att skriva om big brother. jag kan skriva så ofta något roligt händer.

jag är alldeles sliten just nu, så jag har mest chillat idag. jag bjuder på en bild sen i lördags. nu ska jag käka och bara ta det lugnt. vi hörs imorgon, då jag förhoppningsvis är piggare också.

hiss eller diss?

Publicerad 2011-03-14 16:01:57 i big brother,

vet inte om någon här är intresserad av big brother, om inte så får ni säga till. för jag tänkte att jag kan snacka om det då och då, men blir ju inte så roligt om ni tycker att det är störande.

de har iallafall sjukhustema denna veckan. och dem har nyss haft sjukdomsroulette. de fick snurra på ett hjul och se vilken sjukdom dom fick. haha det ser verkligen jätteroligt ut. 

Rodney
fick ryggskott och måste krypa fram hela veckan med knäskydd
Martin fick demens och benskörhet, han skall inte minnas något, får endast gå med rullator och klappa på en katt som inte finns.
Peter fick tvångshandlingar och måste räkna till en viss siffra (44) så fort han skall dricka något och gå baklänges och slå 3 gånger på allt av metall.
Sara fick benbrott och får endast gå med kryckor och ha bandage på benet.
Annie fick stelopererade ben o inkontinens och måste ha en blöja utanpå kläderna samt spjälade.
Simon får stelopererat ben och en stelopererad arm.
Christian fick skallskadad och måste ha stöd för nacken.
Katerina blev blind och får ögonskydd.
Sonia fick fetma och måste ha en dräkt på sig.
Niklas fick trafikolycksoffer och måste ha bandage, plåste och dropp.
Patrik fick tics och stelopererad arm.
Vanessa fick gulsot och brutna tummar



sweet dreams

Publicerad 2011-03-13 23:33:30 i Allmänt,



nu säger jag godnatt till er sötnosar. imorgon börjar mitt nyttiga liv, haha vi får se hur det går. men jag ska verkligen försöka att klara det. en hel skolvecka framför mig nu, förutom på torsdag då vi är lediga. gud så härligt! nu ska jag sova och drömma om stranden, fast framför allt om denna outfiten.

svar på tal!

Publicerad 2011-03-13 22:44:21 i Allmänt,

sonja - "What if I told you it was all meant to be":
var ska du gå någonstans och är du helt säker på ditt val? :)

jag vet inte än var jag ska gå eftersom jag inte har fått besked om jag har kommit än. men jag har valt frisör på polhem. det har gungat fram och tillbaka mellan LBS och frisör. men sen kom jag fram till att det är bara just nu som jag älskar att fota, det är nog inget jag vill jobba med sen. men frisör skulle verkligen varit jätteroligt. fast intagningspoängen är vääldigt höga, så jag har ingen aning om hur det blir :)


What if I told you it was all meant to be

Publicerad 2011-03-13 19:50:05 i Allmänt,




jag har sagt det förut och jag säger det igen. ge mig sommar. ge mig åhus, malta, bruna ben, tunna kläder och stekande sol. aldrig förr har jag längtat så mycket! denna vintern har gått i snigelfart och har varit alldeles för grå och tris. bortsett i från usa såklart! men man kan faktiskt snart börja räkna ner till värmen och när nedräkningen har nått sitt slut, så ska jag njuta som aldrig förr! då säger vi även hejdå till grundskolan och ett nytt liv utanför lilla höör börjar med nya kompisar och nya äventyr.

you feel like paradise

Publicerad 2011-03-13 13:48:10 i Allmänt,



ny header behövdes, så nu har jag fixat det. sims står på schemat just nu, sen blir det plugg. bowlinghallen var stäng inatt upptäckte jag och pappa då vi gick dit för att spela. nu måste jag bygga klart mitt lyxhus.

black and white

Publicerad 2011-03-12 17:55:37 i Allmänt,

snart kommer ellen och saras familjer hit. vi får se vad vi tjejer hitta på. kommer iallafall att bli riktigt roligt, längesen vi tre var.  jag underhåller mig själv så länge med att vara dj. vi hörs kanske senare. om inte, så önskar jag er alla en riktigt mysig kväll ♥

& jossäh, du vet att jag alltid finns här för dig. jag älskar dig. & stay strong! du klarar detta

you took me by surprise

Publicerad 2011-03-10 22:40:17 i Allmänt,

jag har mått dåligt nästan hela veckan så jag har inte orkat uppdatera. jag ska även ändra min header för den ser inte okej ut. men jag måste först ta lite nya bilder. det är även snart helg vilket ska bli så himla skönt, känner verkligen att jag behöver få vila ut och min huvudvärk måste försvinna.

Is a house really a home when your loved ones are gone?

px; weheartit.com

svar på tal!

Publicerad 2011-03-08 20:29:05 i outfit's!,

Marcus om hunken:
Vrf är muskler så viktigt på killar? Förstår mig inte på resonemanget.

jag vet faktiskt inte, det är något som gör en kille mycket manligare. eftersom det är något som är typiskt killar, enligt mig. det är precis som när ni säger vad ni tycker är snyggast på oss tjejer. varför är det just så? kan vi då undra. jag tycker det är snyggast med muskulösa killar helt enkelt. men med det säger jag inte att alla andra är fula. jag kan även tycka att killar som inte har allt för mycket muskler är snygga. men jag skulle ändå föredra dem mest.

kanske inte riktigt var ett glasklart svar. men detta är mina tankar och åsikter om det :)

jag idag!





hunken

Publicerad 2011-03-07 17:52:10 i Allmänt,

vad skulle jag gjort utan bb 24/7? sitter för tillfället och dreglar över den nya hunken, patrik. har försökt print screena honom och nu gick det äntligen. även om han inte är medveten om att han filmas så är han så sjukt snyggt. ellerhur? haha vet inte hur jag låter, drömmer mig alldeles för långt bort med en 33 åring... fast han ser 10 år yngre!

nu blir det käk följt av plugg!

hur snyggt?

Publicerad 2011-03-07 16:09:12 i Allmänt,





Det finns alltid lite ärlighet bakom ”jag skojar bara”. Lite kunskap bakom ”jag vet inte” Lite känslor bakom ”jag bryr mig inte” och lite smärta bakom ”det är lugnt”

bilderna är kärlek ♥ otroligt snygga outfit's

this girl

Publicerad 2011-03-06 20:26:43 i Allmänt,

jag har spenderat denna soliga och helt underbara söndag med familjen och farmor. jag känner verkligen hur våren börjar närma sig. jag är redo att slänga vinterjackan åt sidan och börja med min nya skinnjacka. har egentligen redan invigt den, men kan ändå inte använda den på heltid ännu.

snart är det big brother och en stor älskare som jag är av det så ska jag sitta bänkad framför tv rutan och se vem som åker ut och vilken ny hunk som ska få komma in. hoppas självklart på min favorit Patrik Edvardsson. mums!



want 2 have

Publicerad 2011-03-06 01:29:18 i Allmänt,

min lördag har bestått av storstädning av mitt rum. dammat av, dammsugat, moppat golvet osv. jag är alldeles slut nu så jag ska strax sova. nu ikväll har jag varit med sara och josse. krängt en massa och spelat en hel del spel, mysigt som vanligt!

kollade runt på lite sidor och hitta några godbitar!

snyggt, står även peace ovanför bilden. 

kan vara riktigt snyggt med dessa byxorna om resten av ens outfit är helt svart.

linnen som ser ut såhär i ryggen, grr

fräääcka

också jättesnygga.

party like it's 2012

Publicerad 2011-03-05 21:33:46 i Allmänt,

heejsan på er! igår kunde jag inte göra något inlägg pga att jag hade brottom från att jag kom hem till att vi stack på fest. erica och lovisa kom till mig innan och så fixa vi oss lite tillsammans. festen rusade iväg och vi hade verkligen jätteroligt. var egentligen tänkt att vi skulle stanna där över natten, men att ha 40 pers där,när nästan alla ska sova över betyder att man kanske riskerar att få sova på golvet haha. så vid ett fick vi skjuts hem av david, sen slocknade vi direkt!

varning för suddiga bilder!




jag idag!

Publicerad 2011-03-03 21:19:20 i outfit's!,

var ute och gick en runda nyss med josse. har i läxa på gympan att motionera så därför tog jag tag i det idag. vi alla ska göra det nu 2 ggr i veckan i 8 v för att förbättra sin kondition osv.

jag slänger upp dagens outfit. tycker ni jag hade för bara kläder? det tyckte iallafall en gammal gubbjävel idag som utbrast: "jasså, du tror att det är sommar nu?" när han såg mig. haha så roooligt att höra ju. fast åh andra sidan tog jag inte åt mig precis av vad han sa. men vad ni tycker bryr jag mig om, så berätta gärna för mig isåfall :)

jeans shorts bikbok | vit tröja gina | kofta gina | leggings/strumpbyxor - kappahl | boots - skopunkten

nööjd

Publicerad 2011-03-03 19:20:14 i Allmänt,

min dag har gått snabbt, fast den har inte riktigt varit som jag ville. menmen, vad ska man göra :)! hann bara fixa min ena tand idag, det tog 40 minuter,så det får fortsätta någon annan dag . men dem fixade den som varit värst iallafall. jag tyckte att det blev helt okej, bättre än förr!

jag och josse har agerat kockar nu i köket väldigt länge. jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det är någon riktigt gott. outfit och dukning kommer senare på bild, haha ;)

efter! fick tyvärr ingen på hur det blev innan, försökte men det blev inga bra.
kan berätta att den var sneare och mer missfärgad innan, precis som den vänstra tanden på bilden är.
(det är den som inte är fixad) så där kan ni också jämföra lite ! ser ut som jag har fläskläpp och allt vad det nu är haha!

hollywood hills

Publicerad 2011-03-02 21:26:11 i Allmänt,

imorgon ska jag till tandläkaren och jag är så himla spänd. jag hoppas verkligen att resultatet blir bra nu. att det verkligen blir en förändring från hur det ser ut just nu. ska se om jag har en bild på hur det ser ut nu, annars tar jag en. så ska även ni få se före och efter bild på det.

kollar lite på big brother live där roza flörtar en massa med martin vilket inte är okej!! mest för att hon är ingen av mina favoriter, men han är. nu ska jag skölja ur min inpackning och sen ta något att äta innan bb börjar.

just a dream

Publicerad 2011-03-01 23:16:06 i Allmänt,

har tagit det ganska lugnt idag. var på utvecklingssamtal innan vilket gick alldeles galant. sen efteråt var jag och mamma och kollade på när amanda spela handboll vilket var helt okej. rätt kul att se hur dom spelar ju. sen dess har jag mest tagit det lugnt. har redovisning imorgon så är lite spänd, men jag tror att det kommer gå helt okej.

nu är det dags att sova, sweet dreams!

slumpa en bild, har verkligen bildbrist just nu!

sweet seventeen

Publicerad 2011-03-01 14:08:54 i Allmänt,

då:

nu:


idag fyller en väääldigt speciellt person år. och denna snyggingen jag pratar om som blir 17 idag är, justin bieber! går ju tyvärr ej att gratta honom eftersom han är flera mil ifrån mig, men att bära något lila idag visar att man firar honom eller vad man ska säga. och det är just vad jag hade på mig idag! ni måste lyssna på låtarna över, det är samma låt men vid olika åldrar. så ni som tycker att han låter som en tjej fortfarande, måste definitivt vara tondöva :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela