maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

magaluf imorgon!!

Publicerad 2012-07-28 20:39:48 i Allmänt,

 
bara för att bli påmind om hur underbart det är att vara utomlands så kollar jag igenom lite bilder från malta och turkiet. denna resan kommer garanterat bli minst lika bra. riktigt tråkigt bara att vara ifrån familjen och min fina pojkvän ♥. men två veckor kommer iallafall gå snabbt för oss som är iväg. ska försöka fota jättemycket!

söndag!

Publicerad 2012-07-22 17:49:29 i Allmänt,

tycker denna bilden är så fin på lilla Lisa (bellas dotter).
 
Hade superfint väder igår vilket var bra då det var gatufest i gatan. Sebbe var här så vi var bara med och åt sen gick vi in. hade riktigt kul igår/idag, vilket jag alltid har med honom. nu blir det snart käk och sen ska jag nog träffa lovisa och sara. 
 

ÅHUS

Publicerad 2012-07-20 20:53:12 i Allmänt,

 
Åhus 2012 - trots väldigt mycket sovande och inte så mycket tittande på matcher så har detta ändå varit riktigt lyckat. vädret har helt enkelt sugit, det har regnat några gånger varje dag. vissa riiktigt mycket. så då mös vi bara i husvagnen och åt upp oss några kilon. synd att vädret ska förstöra så mycket.. men aja, nu är det bara att se fram emot Åhus 2013 eftersom åhus är en utav höjdpunkterna på sommarlovet. & varje år har jag lika kul. tack alla som gjorde detta riktigt lyckat.
kunde inte ändra ljuset på dem mörka bilderna, men lägger ut de ändå! :)  

stress

Publicerad 2012-07-13 12:45:26 i Allmänt,

slänger in denna bara för den är riktigt bra.
 
jag gör ett jättesnabbt inlägg nu. hinner egentligen inte blogga så! har varit med Ida från Motala sen i tisdags och hon åkte hem nu i morse. vi försov oss lite, bra start på fredagen den 13! eftersom vädret varit kasst har vi inte gjort allt för mycket. vi har kollat film, varit på bio, gått runder på nova och varit i Landskrona. och käkat glass (tack för det lovisa!!) haha. sebbe är här alldeles strax och jag tänkte möta honom med hundarna. så vi hörs sen, eller imorgon. puss

LOL

Publicerad 2012-07-10 13:22:28 i Allmänt,

 
HEJ! min uppdatering har varit riktigt dålig då jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna. jag har varit med vänner, min pojkvän och igår var jag på bio. såg filmen LOL där Miley Cyrus har huvudrollen. kan rekomendera den till alla tjejer iallafall, en riktigt bra film med drama och romantik. och en del skratt bjuder den också på! på tal om annat så ska jag strax åka till stationen för att möta upp Ida från Motala. en tjej som jag träffade i Malta förra året. ska bli hur roligt som helst. hon stannar här till fredag morgon!
 

Publicerad 2012-07-05 21:57:31 i Allmänt,

Once in a lifetime
means there's no second chance
so I believe that you and me
should grab it while we can
Make it last forever
and never give it back
 

tar det lugnt

Publicerad 2012-07-01 14:20:42 i Allmänt,

heej! idag är en riktig slappedag för mig. var på fest igår vilket var väldigt roligt. vi åt på Asia express i lund medans vi väntade på tåget som skulle ta oss dit festen var, vilket var jättemysigt. och vädret var ju hur bra som helst! idag orkar jag inte göra så mycket, vakna vid halv 1 och sitter fortfarande i pyjamas.
 
 
 

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela