maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

bella och sara

Publicerad 2010-05-30 19:12:24 i Allmänt,

hej sötnosar! gårdagen var super, var som sagt i malmö för amanda spela match. vid halv 6 tiden kom bella till mig och lite senare kom sara. vi stack nästan direkt in till höör för att äta pizza,handla godis och bara gå runt lite. riktigt skönt väder var det. senare på kvällen satt vi mest vi datorn och flumma. sen kolla vi en liten bit på "old dogs" en riktigt rolig film. men sen somna vi..

sara och bella stack hem vid 12 tiden idag, sen dess har jag kollat film och bara chillat. ska kolla en till film nu med josse och äta blåbärspaj, mums! men vi hörs senare, ha det fint!

min dator är otroligt seg nu så det tar jättelång tid att ladda upp bilder.
så ni får nöja er med tre stycken.




Malmö

Publicerad 2010-05-29 17:37:58 i Allmänt,

hej allihopa! dagen har gått i ett hela tiden, och snart ska bella och sara komma hit så har lite bråttom. har varit i malmö idag och kollat på när amanda spela match, tyvärr förlora dom. men amanda var riktigt bra faktiskt. Trixie fick följa med dit och kolla på,men hon verka inte uppskatta det. haha, hon låg och sov hela tiden, på vägen dit,under matchen och på hemvägen. vi har också har också haft flyt med vädret, tur det. men nu ska jag fixa mig lite, ha det fint!

bilder!








bed rock - young money

Publicerad 2010-05-28 20:34:43 i Allmänt,

hej sötnosar! äntligen helg, något som är lite mindre bra är ju vädret. kom nyss lite åska och just nu hänger det tunga moln i luften, not good. dagen har annars flytit på som vanligt, och det är inte långt tid kvar av skolan så det är bara att hålla ut den sista tiden. men nu ska jag ner och se det sista av talang.

ha det fint!
dagens låt är bed rock - young money

söt som socker

Publicerad 2010-05-27 21:25:58 i Allmänt,

hej alla underbara! min uppdatering har inte varit den bästa, efter skolan somna jag och vakna igen vid halv 5. då skulle vi äta och sen stack jag och josse till nionde. efter det stack vi till jeppahallen för amanda träna, så vi kolla på där lite. fick även träffa en tjej från 1:an på jeppa,jag praoa ju där för någon vecka sen ifall ni kommer ihåg det. iallafall..när jag kom hem gick jag en runda med trixie och ska snart ut med henne igen, hon är så gullig :)

ha det fint och så hörs vi kanske sen!
två bilder från igårkväll kommer här

stop and stare

Publicerad 2010-05-26 22:39:53 i Allmänt,

ska snart nanna. måste nog först bara duscha, lär behövas efter all träning idag. trixie har anlänt, ni visste nog inte att hon skulle komma. för er som inte vet så är det en hund från vår senaste kull, isabelle döpte vi henne till men dom som köpte henne ville att hon skulle heta Trixie. så vi ska passa henne nu i en veckan, hon är supergullig. ska se om jag kan få henne på bild sen, hon är rätt sprallig av sig haha.

godnatt allihopa!

gammal bild, bättre än inget!

träning ger färdighet

Publicerad 2010-05-26 20:27:53 i Allmänt,

hejsan! idag har jag varit så flitig så, var på gymmet med josse innan. körde lite styrke träning och så sprang vi även på maskiner. sprang i ca 10 min och josse sprang på någon annan sak som jag inte riktigt fatta haha. men vi cykla hem efter det och då åt jag lite. och nu kom jag nyss hem från att ha varit ute och sprungit i skogen, det var otroligt skönt. ska snart ta en dusch och sen göra smoothie, ha det fint!

ny necessär från ikea ;)

mycket väl godkänt!

Publicerad 2010-05-26 17:15:28 i Allmänt,

hej gullungar! sitter just nu och bara njuter av vädret. det är verkligen superhärligt ute,ska snart ut lite tror jag. vi hade matteprov idag som gick riktigt bra, vi fick också reda på betyget redan idag. gissa vad jag fick? haha nej ni kommer aldrig kunna lista ut det..jag fick mvg, snacka om att vara överlycklig. mitt första mvg i matte,inte lite dåligt de ;) asså mvg på provet, inte i slutbetyg.
men nu ska jag kolla tv, ha det fint!

dagens låt: keri hilson - i like

hjärtat!

Publicerad 2010-05-26 00:05:21 i Allmänt,

jag har pluggat som en dåre idag. eller det var egentligen inte så supersvårt, förutom att man var tvungen att skriva mycket. på bildanalysen alltså . sen har jag ritat lite också, kommer inte ihåg vad det hette men det var något som man också skulle lämna in. matteprov imorgon, önska mig lycka till. men nu ska jag nanna,är inte lite trött.

sweet dreams!

alice, vi saknar dig något otroligt.
& du kommer alltid vara speciell för oss, på ett bra sätt! ♥


solo - iyaz

Publicerad 2010-05-25 17:49:00 i Allmänt,

plugg plugg plugg. har bara gjort en av tre läxor, döda mig. eller jag är inte ens klar med den jag håller på mig. ifall ni undrar vad jag sysslar med så skriver jag en bildanalys till en bild jag gjort på bilden bläää. jag har egentligen inte tid för ett inlägg men snäll som jag är så offrar jag mig haha. men nu måste jag fortsätta. ha det fint!

dagens låt är solo - iyaz

sol, vind och vatten!

Publicerad 2010-05-25 16:22:30 i Allmänt,

hejhej! tycker rubriken stämmer rätt mycket. har både regnet och varit sol idag, det har också blåst riktigt mycket. kan det inte bara vara torrt och soligt. men jag ska iallfall börja med min läxa nu. har en del, vilket gjorde att vi skippa träningen idag, vi tar igen det imorgon ;)

men ni får ha det så bra!
och jag passar på att slänga upp en bild på mina planscher nu.
sara, du lär gilla den sista ;)


This is my life

Publicerad 2010-05-24 20:09:38 i Allmänt,

hejhej! sitter just nu och sorterar mina tidningar, håller på att fixa med mina planscher. kanske får se ett resultat senare. jag och josse var och träna, min första dag på nionde. har köpt ett 20-dagars kort än så länge, sen får vi se vad det leder till. men nu ska jag fortsätta med det jag håller på med.
vi hörs senare,puss!

Hey, soul sister

Publicerad 2010-05-24 15:54:39 i Allmänt,

hejhej! sitter och buar åt det dåliga vädret. jag och josse hade tänkt sticka till nionde och så började det helt plöstligt regna,kul.. men det var varit fint väder innan idag vilket har varit bra. vi hade håla sista lektionen och som tur är så cykla jag idag,så kom hem tidigt. riktigt skönt,nästan inga läxor heller.

dagens låt får bli hey, soul sister - train.
inte ny, men har inte lagt in den innan så den passar bra!
ha det fint

arms of a woman

Publicerad 2010-05-23 17:47:48 i Allmänt,

har nyss gjort läxor och kollat tv,ska nog snart ut och få lite frisk luft. har inte varit ute så mycket idag. hyfsat väder iallafall, solen kommer fram lite då och då men det är varmt ändå,tror jag. haha jag har ingen aning egentligen. jag,mamma och amanda baka innan. både muffins och brownies,smarrigt värre. men nu ska jag ut, ha det fint!

dagens låt arms of a woman - amos lee
mysig låt :)

LUND!

Publicerad 2010-05-23 12:35:58 i Allmänt,

heeeej! gårdagen var verkligen jätterolig! vi tog tåget till lund 16:37 och var framme ca 5. vi gick direkt och tog ut biljetter sen stack vi till donken och käka och sen vidare till hemmakväll. klockan blev närmare 6 efter det och då satte vid oss och snacka lite bara dom sista 20 min innan filmen börja. den var riktigt bra, skulle kunna se den en gång till nu. så den rekomenderar jag verkligen att ni ska se.

har nyss klätt på mig och ska snart sticka och hämta josse,men vi hörs senare! puss

var säkert 25 grader minst, riktigt skönt

sötnosen josse!

tåget påväg hem,tog inte så många bilder i lund =/

inte lätt att fota när hela tåget skaka, haha men lite lyckad iaf!

bella sötis, ville inte fastna på bild..

tagen vid dammen här i höör

rubrik

Publicerad 2010-05-22 15:54:53 i Allmänt,

ibland från jag såna blackout så jag inte vet vad jag ska skriva i rubriken,men denna passar bra haha. håller på att fixa mig för fullt, håller just nu på att välja kläder. varmt ute så vill inte gå med för varma kläder, vi får se vad det blir. vi tar tåget 16:37 iallafall. men nu ska jag fortsätta att fixa mig.

haha naw,kolla på hela (:

The last song

Publicerad 2010-05-22 14:56:22 i Allmänt,

har inte gått på bio detta året än tror jag haha. men idag är det på tiden. jag,bella och josse sauer ska in till lund och kolla The last song. kommer bli spännande, har alltid velat se den. eller alltid..den är ju ny, haha men ja ni fattar. men nu ska jag ner och fika, vi hörs senare! puss


imma be

Publicerad 2010-05-22 10:56:49 i Allmänt,

godmorgon allihopa! vakna för ca en halvtimma sen skulle jag gissa på. kollar just nu på mtv och ska snart ta fram lite käk. sen blir det att duscha och när pappa kommit hem så ska vi nog sticka och handla. eller han vet inte om det men jag vill det,haha. men nu ska jag ta och äta, ha det fint!

etta på topplistan, helt okej! blir nog bättre efter ett tag
Black eyed peas - Imma be

I'm alive

Publicerad 2010-05-21 22:37:14 i Allmänt,

hejhopp! im back in track, eller nej inte riktigt. nu har det typ varit ett inlägg om dagen. men vi har haft två prov denna veckan och vi ska ha två till nästa vecka. sen har jag nog all tid i världen för er. 10 veckors sommarlov som väntar på oss just nu, gud vad jag längtar.

sitter just nu helt rastlös,var men vicky en stund innan men nu gör jag inget. hade planer, men det blev aldrig av. vet inte om jag ska kolla film eller vad,åh hatar när det är såhär. vet heller inte vad jag ska göra imorgon, det är ju lördag och jag vill inte sitta hemma och glo film typ. alla här hemma ska iväg, och det vill jag också..

men nu ska jag inte vara så negativ,det har kommit en ny plansch som ska sättas upp imorgon. en justin bieber poster kom i den nya julia, kommer ihåg att jag prenuminera på den innan men nu vill jag mest ha postern. i nästa nr står det också om han så gissa vem som ska köpa den? haha :)
men nu ska jag ner och..ja vi får se. pusss

gammal bild,men har inga nya tyvärr!


25 GRADER!

Publicerad 2010-05-20 21:35:48 i Allmänt,

HEEEJ! jag har inte hunnit uppdatera något idag för jag har prov imorgon och jag kunde nada innan,men nu tror jag att jag har koll på det. hade ett prov idag också i ergonomi vilket gick väldigt bra, nöjd är jag iallafall. men jag har pluggat exakt hela dan, eller så fort jag har varit hemma iallafall. nu ska jag snart ner och kolla klart P.S I love you som jag och mamma börja se för någon dag sen, känner att jag förtjänar att göra det nu haha.

vädret har varit helt sinnesjukt idag haha. var kom den värmen ifrån liksom? jag och sara står i kiosken så vi får tyvärr inte njuta av den, buhuu. det kanske är lite fint nästa vecka, vem vet! men nu hade jag tänkt visa er lite bilder, så håll i er. pusss :)

gårdagens outfit som aldrig las upp!

dagens:

blev att plugga ute idag, riktigt skönt!


The tide is high

Publicerad 2010-05-19 17:36:53 i Allmänt,

hej darlings! sitter just nu och pluggar, ett prov imorgon och ett på fredag. jippi, eller nej inte precis. mamma och pappa jobbar kväll så jag och josse passar amanda idag,vi ska nog strax börja med maten. och just det, jag var i skolan idag vilket jag inte tror jag har berättat. haha eller självklart, mitt första inlägg idag så inte så lätt för er att veta var jag har varit. dagens outfit och massa annat kommer senare, sitter vid daddys dator. men nu ska jag fortsätta plugga, puss!

dagens låt, idag är det två stycken.
samma låt men olika variationer,heter det så? haha i think so..
den gamla som funnits länge,en tumme upp till den för den är bra!

the new one, också riktigt bra :)

this shoes r made for showing

Publicerad 2010-05-18 20:27:09 i Allmänt,

sitter och är alldeles rastlös, dh klockan 21:00 men fram tills dess vet jag inte vad jag ska göra, inte lönt att kolla film precis. börjar få lite ont i magen nu, inte bra alls. jag är redan sjuk så det räcker =( och just det, jag fick min avslutnings klänning idag men den satt inte alls som jag hade trott, så får se hur jag ska lösa det . inte så lång tid kvar ju och jag har inte klänning, hjääälp..

känner bara för att ha sommarlov nu,vi får väl drömma oss bort än så länge!
but one thing I know for sure: sommaren 2010, kommer bli den absolut bästa.

linne -jades24.com
shorts - net-a-porter.com
skor - stevemadden.com
väska - forzieri.com

What's a man to do

Publicerad 2010-05-18 18:08:44 i Allmänt,

hej sötnosar! var hemma idag också, jag är så sjukt förkyld så det inte är sant och så har jag ont i halsen,kul...och jag har ingen ork att blogga när jag är sjuk,alltså jag menar jag känner liksom inte för att "såhär ser jag ut idag" och gå runt och fota en massa. vill bara ta det lugnt och ligga och kolla tv och sova. bara så att ni inte tänker att eftersom jag är sjuk så kan jag uppdatera mer, för det orkar jag inte faktiskt.

men nu håller jag på med lite läxor, eller prov rättare sagt. har ett prov på torsdag och ett på fredag. om det blir någon skola imorgon eller inte vet jag inte än. men ni får ha det så bra! puss

dagens låt Usher - What's a man to do

sjukligt värre

Publicerad 2010-05-17 11:08:45 i Allmänt,

sitter och roar mig för mig själv. absolut inget att göra och det går inget bra på tvn. guess what? jag är sjuk, haha ifall ni inte fatta det från början. jag nyser en gång i minuten och så mår jag illa, not good. får se om jag kommer imorgon, ska snart ta och sova lite iallafall. hoppas ni alla har det kul i skolan, om det ens går...

får bli en video som typ alla snackar om nu.
han är faktiskt bra, gilla inte han så mycket första gången jag hörde honom.
dom snacka även om den idag på "vakna med the voice".

mästerfotografen..

Publicerad 2010-05-16 21:09:22 i Allmänt,

heeeeeej! längesen nu, har typ inte alls uppdaterat på detta lilla lovet eller vad man ska kalla det. jag sov hos josse hey från torsd-fred, och sen har jag typ kollat massa filmer och..jag minns inte resten haha. men idag var jag iallafall på entré med mamma,josse/syster, josefin hey och jessica. riktigt skoj, ibland iallafall haha. men iallafall så är jag riktigt nöjd med mina köp och ni här kommer självklart bilder. vilket ni lär se så är jag inte en mästerfotograf, inte på långa vägar haha. och så tänkte jag inte så långt så jag kom på att jag kunde fotat så mycket som möjligt på en bild. och jag orkar inte göra om det för just nu sitter jag i mina nya mysiga mjukis och ska snart ner och göra té. men här kommer iallafall bilder. vi hörs sen!

hoppas ni haft en bra dag och att ni mår super!
själv är jag fruktansvärt förkyld, min näsa trillar snart av så mycket jag har snytit mig haha.

justin bieber tröja - rock
kort klänning (tubtop?) - new yorker
heter den tubtop? haha, hjärnsläpp...

turkos linne - ginatricot
vitt linne m tryck - new yorker

mörkblå jeansleggings - gina tricot
svarta leggings - gina tricot

ljusrosa mjukis m tryck "sporty" - new yorker


plansch - gallerix, inte världens bästa bild

min dag i bilder, so far!

Publicerad 2010-05-13 16:34:21 i Allmänt,

hej sötisar! har nyss lagt in lite bilder från dagen och musiken rullar på som vanligt. gick upp redan halv 10 idag, inte dåligt det. så denna dagen har gått sakta vilket är bra, annars brukar tiden bara flyga iväg. har varit på city gross och handlat, blev dels 3 filmer och två tidningar. i ena tidningen fanns en riktigt snygg plansch som just nu sitter på väggen och stirrar på mig haha. men nu ska jag inte babbla mer, här kommer min dag so far, i bilder :)

mobba varken hur jag står eller allt runt omkring, haha
dagens outfit måster självklart vara med!
svart linne - h&m
vit långärmad - ellos
ljusblåa jeansleggings - bikbok

örhängen jag fick i julas av josse :)

lunch, var lite slö så fick bli mikro-mat, säger man så? haha

favorit drickan måste självklart vara med.

♥♥♥♥♥

Down to earth

Publicerad 2010-05-12 20:41:16 i Allmänt,

heeej! känner mig otroligt pigg av ingen anledning alls haha. sitter och lägger till bilder på en riktigt snygging, vem får ni räkna ut själva. haha jag tror ni vet vilken filur det är ;)
jag och josse ska kolla film snart, ska se om jag kan hitta The last song, annars blir det någon annan. riktigt skönt med lov nu,eller det är ju bara två dagar men bättre än inget. men nu ska jag ta och leta upp filmen, bjuder på dessa bilderna haha, nyduschad och osminkad jippii!

tycker ni ska lyssna på down to earth - justin bieber, för den är riktigt bra!
han har själv skrivit den, han skrev den efter att hans föräldrar skiljt sig.


total eclipse of the heart

Publicerad 2010-05-12 17:53:56 i Allmänt,

hej sötnosar! nu är skolan slut för denna veckan,riiktigt skönt. idag hade vi skoljoggen vilket inte alls var någon höjdare. det verkligen ösregnade precis när vi skulle springa. eller gå som vissa gjorde, jag till exempel! så vädret gav denna dagen en tumme ner.

har nyss kollat gg på internet, missa det i söndags. ska nog ta och kolla nästa veckas dh, men vi hörs senare. slänger inte dagens låt nu också, det får bli total eclipse of the heart - westlife, bara för jag tänkte på den nyss och den är bra :)

god bless the broken road

Publicerad 2010-05-11 15:49:49 i Allmänt,

ni har väll inte glömt den?
kommer ihåg att många lyssna på denna låten innan men inte nu så mycket, tycker den är riktigt bra iallafall och lyssnar fortfarande på den en del.

imorgon är det skoljoggen, bläää! men jag överlever, för sen är vi ju lediga torsdag och fredag. kommer bli super skönt. dom har också snackat om att vädret ska bli riktigt bra, upp till 20 grader om jag inte såg fel? nej det gjorde jag inte :)

ikväll kommer dh på tvn, även cougar town. gud vad jag älskar tisdagar. men nu ska jag ner och göra en fruktsallad och njuta av den. puss!

I wanna love somebody like you

Publicerad 2010-05-10 16:42:21 i Allmänt,

hej sötnosar! skolan idag har varit helt okej, helt seg efter två veckors prao vilket jag tror ni förstår. men vi har haft en mjuk start på veckan, haha eller nej kanske inte. men vi slutar ju redan på onsdag denna veckan, det var de jag mena. top model på tvn nu, har nyss krängt en massa mackor. skolan mat var inte den bästa,men den gick att få ner ändå.

dagens låt får bli denna, lite country över den tycker jag!
ha det fint!

bieber fever!

Publicerad 2010-05-09 13:19:32 i Allmänt,

söndagar är alltid en chilldag, eller idag är det de iallafall! inget att göra idag typ, så ska snart ner och spela lite spel med amanda. sen blir det nog att baka och kanske hyra film sen. orkar inte att det är skola imorgon, men vi går iallafall bara 3 dagar och en av dom är det skoljoggen, så jag tror jag överlever. men nu ska jag ner,amanda väntar. ha det fint!

jag har bieber fever!


Summer of 69!

Publicerad 2010-05-09 10:33:40 i Allmänt,

godmorgon! tråkigt väder som vanligt, var inne på SMHI igår och såg att vädret skulle bli såhär. men jag kolla även i usa. i till exempel L.A skulle det bli över 20 grader,tänk att bara ha det så varje dag. bläää för svergie..

har inte ätit frukost än vilket jag ska ta och göra nu.
sen blir det nog att kolla film, ha det fint!

common denominator

Publicerad 2010-05-08 19:45:18 i Allmänt,

håller på att fixa på mitt rum nu. sätter upp spegeln och lite små saker på väggarna. blir nog snart efterrätt också, har inte ätit det än. riktigt mätt efter middagen. vad som händer ikväll vet jag inte, är sugen på att hitta på något men känns inte som det finns så mycket att göra. annars får det väl bli en mysig hemmakväll, vi får se.

här är iallafall låten jag snacka om innan, love it!

let me tell you one time

Publicerad 2010-05-08 17:22:14 i Allmänt,

hej sweeties!
var nyss och handla med mammi. bli tre rätters ikväll så då var man ju tvungen. idag är det lördag vilket jag älskar, men vem gör inte? haha iallafall..något som är lite mindre bra är ju vädret. dock kan det vara lite mysigt ibland med sånt här väder men just nu känner jag för lite solsken. lyssnar på en av mina favorit låtar, ni får se vilken det är senare. lovar att lägga upp den :) vill inte avslöja den nu och så har ni redan hört den när jag lägger upp den.

men nu ska jag ner och hjälpa till med maten, och sen ska vi fixa klart på mitt rum.
ha det fint! :)

Miley Cyrus - Can't be tamed

Publicerad 2010-05-08 10:24:34 i Allmänt,

good morning!
vakna innan av att det ringde på dörren, wohoo! gårdagen var fullspäckad vilket gjorde att det inte blev några inlägg. igår var det sista dagen på jeppa, tråkigt men saknar alla andra kompisar lite. och för att inte glömma så såg vi här hemma på Old dogs igår, riktigt roligt. rekomenderar den skarpt.

nu ska jag ta och äta, magen kurrar.
ha det fint!

hitta denna låten med miley cyrus igår på youtube. vad tycker ni om den?
själv tycker jag den är sådär,den är annorlunda jämfört med hennes andra låtar!

sommar känlsa

Publicerad 2010-05-06 14:30:10 i Allmänt,

sitter och kränger jordgubbar med grädde. eller kränger kanske är fel ord, njuter av varje tugga haha. får verkligen sommar känslor av det. gud vad jag längtar asså, helt sjukt!

min dag har flytit på. har legat framför tvn hela dagen. kollat film,tv,spelat xbox,ätit och suttit vid datorn. så tråkigt har jag inte haft, och när man är sjuk så brukar man bli bortskämd på mat hihi. men nu ska jag kolla tv, ha det bra!

inte världens bästa bild kanske, tog den med webben!

So sick - Justin bieber

Publicerad 2010-05-06 12:18:02 i Allmänt,

sitter och kollar 13 snart 30. pappa köpte färska jordgubbar innan som jag snart ta och mumsa på. avbört filmen lite för att lyssna på denna underbara låten. sååå bra.. visste ni att han ska komma till svergie? när vet jag inte,men det ska jag verkligen ta reda på.

men nu ska jag fortsätta med filmen, ha det fint!

blääää.

Publicerad 2010-05-06 09:55:21 i Allmänt,

godmorgon allihopa!
sitter hemma och har superont i magen. eller det kommer då och då, får hoppas att det blir bättre sen för det är föräldrarmiddag idag. fast vi får se hur det blir med den saken. på tvn går sonnys chans,har josses dator i knäet och mumsar på en glass. täcket hängde också med från mitt rum, så sitter och tycker synd om mig själv. haha nej så sjuk är jag inte så jag tycker synd om mig. ska snart sätta på en film,går inte så mycket bra på tvn vid den hära tiden.

hoppas ni alla har det bra!

bjuder på en sliten madde

Chariot

Publicerad 2010-05-05 18:51:12 i Allmänt,

hej sötnosar!

sitter och kollar tv nu och är alldeles ensam hemma. håller mig sysselsatt med pappas dator. har nyss suttit och drogat justin bieber på youtube ett tag,man kan inget annat än älska han ♥

dagen har rullat på som vanligt och imorgon slutar vi tidigare. redan klockan 1,riktigt skönt. helgen blir chill, på fredag ska jag nog ta och hyra filmer och pappa ska även handla Avatar nu innan helgen kommer. så blir perfekt att se den + många andra nu till helgen. har inte sett den än, känns som om jag är ensam om det haha.

inlägget går segt för jag sitter och drömmer mig bort. jag tänker verkligen flytta till usa när jag blir större. eller är det bara i filmer som det är så fint? haha nej men jag drömmer mig bort dit, att allt är helt perfekt. bor i en jättefin gata i ett jättestort hus med min familj. vädret är perfekt hela tiden,soligt och varmt på dagarna och på kvällarna är det åtminstonde också varmt. fattar inte varför vi inte redan bor där, palla sverige...

men nu tycker jag vi snackar om dagens låt.
Chariot - Gavin Degraw

Another lover's gone

Publicerad 2010-05-04 15:22:52 i Allmänt,

hej sötnosar!
inga inlägg igår för jag var med oscar till 7, och sen kolla jag tv och hjälpte amanda med ett spel. blir ju inte alltid att man har tid att sitta vid datorn. men iallafall så sitter jag och spelar kung fu panda nu. mamma kom nyss hem med ett par nya skor till mig, eller det är ett par likadana som mina förra. ett par vita tygskor,men mina förra förstördes i tvätten så har gått runt med ett par fula jävlar,hihi..

men nu ska jag fixa mig lite och äta, ha det fint!

dagens låt!

trötter!

Publicerad 2010-05-02 19:29:36 i Allmänt,

nu har alla stuckit hem så nu är här lugnt hemma, haha. dagen har varit rolig,jag och josse har dels kollat avslutnings kläder, har en favorit än så länge men den får ni inte se nu. har verkligen älskat vädret vi haft idag,hoppas det blir lika varmt imorgon. orkar inte att det ska regna hela tiden..

iallafall så kommer här lite bilder,puss!

bella var en riktig solstråle idag :)

det lönar sig att ha kalas

fråga inte.. och nej,jag är inte seriös haha.

denna bjuuder jag på som bara den!

nööörd eller vad? haha nej, mamma är bara sig själv!



outfit!

Kalaaas!

Publicerad 2010-05-02 16:01:40 i Allmänt,

här är det full rulle. kalaset är i full gång, haha kalas låter kanske lite roligt men jaja. jag har alltid sagt så. nyss krängt en massa pizza så jag är proppmätt. alla är sociala där nere förutom jag som sitter här för mig själv. borde nog gå ner nu,men vi hörs senare!

ha det fint =)

jag just nu

Kung fu panda

Publicerad 2010-05-02 13:24:32 i Allmänt,

vädret håller i sig,med andra ord så fortsätter solen att göra sitt jobb. idag satt vi ute när fika vilket var riktigt skönt. man blev till och med ganska varm av att bara sitta. ska snart duscha för vi ska ha vuxenkalas för amanda och mamma,så gästerna kommer vid 3. så jag ska duscha snart och sen ska jag spela lite mer kung fu panda hihi. gjorde det innan också, riktigt roligt är det. haha även om det är för 7+. men ja,det är okej att vara ett litet barn ibland. plus så är spelet faktiskt inte så lätt som det verkar :)

sun-day

Publicerad 2010-05-02 10:29:25 i Allmänt,

man hör verkligen på namnet att detta är en solig dag,haha. okej den var lite dålig kanske men skitsamma. nyss ätit frukost och nu vet jag inte vad jag ska göra. för tidigt att börja fixa mig känner jag. får väl gå ut i trädgården lite. känner inte för att kolla film en såhär solig dag.

min frukost!
haha kan ni hitta ett fel? glömde att ta fram en sak innan jag tog bilden.

mimmi,alltid lika söt!

OHYES!

Publicerad 2010-05-02 09:40:25 i Allmänt,

upp och hoppa allihopa!

klockan är inte så mycket vilket är skönt, och solen skiner på som bara den. sitter här i shorts och linne,mer behöves inte just nu. tycker det är skönt att gå upp tidigt när det är fint väder,orkar inte sova bort hela dagen. haha ni kanske har märkt det dessa två dagarna nu. Jag ska ner och äta frukost nu,men vi hörs senare!

dagens låt:
Eenie Meenie - Justin Bieber ft Sean Kingston
jag vet att kissie också lagt in denna, men ni vet att
jag gillar justin bieber så jag var tvungen ;)

Everybody needs a inspiration

Publicerad 2010-05-01 23:56:16 i Allmänt,

kom hem från oscar för en timme sedan, hade riktigt roligt. vi bada,spela kort (självklart vann jag) och så typ snacka vi en massa. men jag ska kolla film nu och om jag inte kommer nu så kommer josse att somna, men sov gott och så hörs vi imorgon :)

älskar bilden!

rekord!

Publicerad 2010-05-01 19:39:48 i Allmänt,

tror det är rekord på inlägg, även om det är typ mitt 8:onde. haha vilket inte låter mycket efter att ha haft bloggen rätt länge nu. men jag tror det är mitt högsta än så länge, så grattis till mig säger vi =)

tänkte bara gör ett snabbt inlägg för jag ska sticka nu,men vi hör senare!
ha en mysig kväll :)

inte världens bästa bild,men jag har bråttom!

megher kole rod hesheche

Publicerad 2010-05-01 18:49:24 i Allmänt,

nyss ätit mat så nu är jag mätt och belåten. duscha innan så nu väntar jag på att mitt hår ska torka vilket lär ta ett tag,mitt hår är inte så bra på det haha. ska till oscar lite senare,blir att va en kortis idag. vet inte om jag ska sticka till höörs livs först eller ej, mest för att josse vill men aja. nu ska jag börja fixa mig lite, vi hörs kanske ikväll :)

min rubrik måste ni bara söka på spotify, älskar låten! hahahaha

mest för att jag saknar branäs

Done!

Publicerad 2010-05-01 17:15:50 i Allmänt,

äntligen klar med städningen. dammsugat,dammat av och bäddat sängen. känner mig lite stolt, eller jag städar typ hela tiden, kan inte ha det för stökigt. men inte ofta jag orkar damma av, men nu har jag inte så mycket saker på mina hyllor och bord så det gick rätt snabbt. har ju lagt in bilder innan på rummet så det är ju inte helt nytt för er, men nu är det dag så då kanske man ser det på ett annat sätt. förra gången var det ju mörkt ute. och förresten, rummet är inte helt klart. som jag sa innan så har vi inte satt upp blommor,tavlor och min nya spegel.

love love love!

ska skaffa lite blommor i fönstret.

här ska tavlor och en spegel upp.

den spegeln som står mot väggen ska jag sätta upp.
och den lilla runda ska ner!

fick denna gulliga teckningen igår av en tjej på jeppa :)

Mat och klädsel a la madde

Publicerad 2010-05-01 16:20:33 i Allmänt,

nu känner jag mig riktigt snäll som bjuder på min otroligt konstiga klädsel. men jag orkar inte fixa mig när man inte gör ett skit, haha. fast ibland kan man ju göra det för man känner sig mycket fräschare, jag kan själv erkänna att jag inte känner mig som en prinsessa just nu haha. men iallafall så bjuder jag på en bild. plus om ni bläddrar ner lite så får ni se min underbart goda lunch.

byxor - åhus (intersport)
tröja - new yorker, tror jag
kofta - hihi har fått den av farmor så vet inte varifrån den är.


vet att ni blir sugna :) och det är min andra lunch idag faktiskt,haha

har helt ont i tungen nu av annanasen :(

mest för det såg mysigt ut :)

Summer of 2010

Publicerad 2010-05-01 15:40:39 i Allmänt,

gud vad jag längtar till sommaren. är så taggad till allting. sola,bada,kränga glass,varma kvällar,soliga dagar,sova länga, inga läxor, åhus beachhandboll. det finns verkligen en massa saker att längta till. känner redan för att handla massa kläder till sommaren,men det är nog lite tidigt. eller shorts går väll bra. fast är ju egentligen inte fel att förbereda sig i tid. men iallafall så längtar jag sjukt mycket. som tur är,är det bara några veckor kvar,iiiih..

summer of 2010


fest outfit:
T-shirt - maruione.jp
Shorts - desireclothing.co.uk
Skor - brownsfashion.com
Väska - luisaviaroma.com



vardags outfit:
t-shirt - net-a-porter.com
väst - oasis-stores.com
shorts - aeropostale.com
skor - shirise.com
jacka - eruca.jp

Bättre sent än aldrig

Publicerad 2010-05-01 14:48:24 i Allmänt,

jag kommer inte ihåg vad jag gjorde i torsdag,men jag kommer ihåg att jag tog lite bilder den dagen. mest för att det var fint väder, men en viktigare anledning var att Hannah skulle bli hämtad dagen efter och jag var ju tvungen att ha minnen av henne. har tagit bilder innan också på henne,men ju fler desto bättre. men jag hade inte tänkt snacka så mycket, bara visa lite bilder från den dagen.







Himlen är oskyldigt blå

Publicerad 2010-05-01 13:21:38 i Allmänt,

vi ska snart börja fixa vid mitt rum. sätta upp min spegel, tavlor och städa hela rummet. finputsa hela rummet med andra ord, känner själv att det inte riktigt är klart. men det ska vi som sagt fixa idag. kommer nog inte bli så stor skillnad jämför med nu, men aja :)

gårdagens outfit lägger jag in nu istället, satt inte vid min dator innan för jag orka inte starta den & igår var ju josse här så ville inte sitta och hålla på med det då. men jag slänger in den nu istället.

svart linne - gina tricot
grå/svart tröja - vet inte (mammas) hehe
svarta leggings - bikbok
ring - också mammas

Love dealer

Publicerad 2010-05-01 11:06:55 i Allmänt,

godmorgon! är ni uppe än? det hoppas jag för det är lördag och då ska man absolut inte sova bort en enda sekund av dagen. vädret är hyffsat, inget regn iallafall vilket jag tycker är bra för jag hatar det. eller ibland är det mysigt om man bara ligger inne och kollar film så öser regnet där ute,men just nu känner jag för lite sol. vilket jag inte ser än så länge. men vi får hoppas att den dyker upp senare.

har redan hunnit ätit,spelat kort, hoppat studsmatta (stavning?) och klätt på mig. fast det jag har på mig är baara slappekläder. jag ser rent ut sagt inte nice ut just nu, haha. men det skiter jag i, iallafall nu när jag bara är hemma. vem pallar bry sig hur man ser ut då? inte jag :)

gårdagen var verkligen lyckad. hey kom hem till oss, först bara josse och sara. vi åt, spela kubb och brändboll (stavning där med?),sen kom jessica och hans-erik. riktigt trevligt, tack jossääh som gjorde kvällen ♥

nu ska jag gå ut, ha det fint!
dagens låt: Love dealer - Esmee Denters ft Justin Timberlake

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela