maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

saknade!

Publicerad 2012-10-27 19:13:28 i Allmänt,

 
vad man saknar dessa små busarna. eftersom jag inte gör något speciellt denna lördagen så kollar jag runt på lite bilder. lite mysig musik spelas såklart också för att höja mysfaktorn. hoppas ni alla har en bra lördag vad ni nu än har för er. jag stannar nog på mitt rum resten av kvällen och ser vad tvn har att erbjuda. annars får jag köra plan B och sätta igång en film.
 
 

Lång vecka

Publicerad 2012-10-23 18:39:30 i

Heej! Jag är så trött just nu. Vi har praktik hela veckan så går från 9 till 18 som alla andra onsdagar. Får göra ett inlägg nu i bilen för när jag kommer hem blir det mat och läxor. Sen ska jag sova och få nya krafter till imorgon då min klippning på dockan inte gick så bra.. Egentligen ska man inte klaga, har börjat tänka på det när jag såg denna bilden.

Min nya tröja

Publicerad 2012-10-18 07:09:50 i

Hälsar min nya tröja välkommen hem till mig! Den hängde och väntade på mig inne på Gina så den fick följa med mig hem för 125 kr. KAP! Hade jag inte glömt mitt presentkort hemma så hade den kostat 25 kr. Får lägga dem pengarna på en mysig halsduk istället!

Mot Lund!

Publicerad 2012-10-17 09:03:05 i

Påväg mot Lund till salongen. Får hoppas jag har mycket att göra, blir ju mycket roligare då och tiden går lite fortare vilket är rätt skönt eftersom jag är där 8-9 h! Det är skönt väder idag också, riktigt härligt. Och jag är pigg denna morgonen, kan bero på att jag hade sovmorgon för det är väldigt ovanligt att jag är såhär pigg.

Movie time!

Publicerad 2012-10-16 21:10:28 i

Nu är det dags att se film med josse! Glass och godis är framme då vi ska bli nyttiga imorgon. Får se hur det kommer gå hehe! Imorgon är det praktik som gäller igen så då blir det en lång dag. Skönt med lite avkoppling nu!

Bilder från weheartit!

lite nytt!

Publicerad 2012-10-14 21:07:21 i Allmänt,

 
fick ett ryck idag och gjorde om på rummet. jag och mamma var iväg och handla lite idag så jag hittade några ljus, tavlor och en supermysig ljusslinga. dem två första bilderna är innan och de 4 sista är efter. blev riktigt nöjd och här är riktigt mysigt nu. mamma har varit jättesnäll och hjälpt mig också!
man kanske inte ser att det är så mycket skillnad men jag har faktiskt vänt allt i rummet. där byrån är på andra bilden, där är sängen nu tex.
 

Fridayy

Publicerad 2012-10-12 15:16:42 i

Äntligen fredag! Avsluta denna skolveckan med en redovisning som jag varit nervös inför hela veckan och sen att vi sluta kl 11. Så nu har jag varit hemma en stund och ska till Lund igen för att möta upp sebbe. Ska hem till honom och spendera natten där!
Sen imorgon är det Tjejkväll med ett gäng underbara brudar! Ska planeras en massa inför en sak som inträffar på höstlovet. Men mer om det sen! Såhär ser jag ut idag iallafall!

Nytt

Publicerad 2012-10-07 22:40:41 i

Nu är denna helgen över. Jag längtar riktigt mycket till lovet. Känner att jag behöver få vila ut utan att tänka på en massa läxor. Vi har så mycket nu att man måste plugga på helgerna och andra lediga dagar. Har pluggat en del idag till exempel så nu är jag helt slut. Men innan jag somnar tänkte jag visa lite nytt som jag köpt på senaste tiden.
Bl.a. Trosor, ögonbrynspenna, nagellack och ansiktsmask!

Sämsta insparken!

Publicerad 2012-10-06 01:00:29 i

Hejjj! Nu sitter vi deprimerade på tåget. Irriterade över att vi inte kom in på Slagt som vi köpt biljetter för. Stod ute och frös i 1 & en halv timme och sen visade det sig att de spärrat av. Riktigt dåligt av dem. Dåligt planerat och allt vad det nu är. Ska hem och Nanna nu. Är så trött..

fffläckigt

Publicerad 2012-10-04 22:56:33 i

Dags att sova nu. Har prov i naturkunskap imorgon så därför har jag pluggat väldigt mycket idag. Tror det mesta sitter nu iallafall. Ska ta och sova alldeles strax för annars klarar jag inte av att gå upp imorgon. Plus så är det insparken imorgon i Malmö. Ska dit med ett härligt gäng brudar så det kommer bli jätte roligt! Med andra ord en lång dag också för den delen. Vad sägs om att sova nu? Själv tycker jag det låter helt underbart.
Körde på lite fläckigt härom dagen förresten!

Plugg

Publicerad 2012-10-04 17:13:18 i

Heeej! Idag får det bli en plugg-dag! Ska lägga ifrån mig mobilen och bara fokusera på läxorna. Då gör man dem också lite snabbare än när mobilen är vid en. Tänkte bara meddela denna onödiga information innan jag sätter igång. Hör av mig sen ifall jag överlever alla läxor osv. Hehe!
PS: ät nu massor med kanelbullar. Jag och Olivia proppade i oss två st innan. Var det godaste på länge!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela