maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Nyklippt pappa!

Publicerad 2013-05-30 17:39:30 i

Klippte pappa på skolan i tisdags. Han blev jättenöjd och det blev jag också. Blir nog jag som får fortsätta klippa honom i fortsättningen eftersom det är superbra träning för mig. Allt är klippt för hand, har bara använt maskin lite runt öronen och för att få en markant och rak linje i nacken. Är ni också intresserade av en klippning så är det bara att höra av sig :)

Done!

Publicerad 2013-05-29 23:23:44 i

Blev lite sotigare i topparna. Men färgen brukar släppa lite efter några dagar och tvättar och den är inte heller lite intensiv och "stark" då. Färgen tog också slut så fick massera in på vissa ställen med resten av håret som hade färg haha.

Färgar

Publicerad 2013-05-29 21:10:59 i

Färga precis Josses hår så hon är fin i håret inför bal och student. Ska bli spännande att se resultatet. Här kommer en bild på håret innan jag börja färga och en jag tog precis innan jag skulle börja blanda färg. Uppdaterar med en ny bild snaart.

Kläder

Publicerad 2013-05-23 20:25:38 i

Tänkte bara visa två nya plagg som trillat in i min garderob. Kul med kläder som har lite mer tryck, färg och mönster, det behöver jag!

Danmark

Publicerad 2013-05-22 08:27:52 i

Hello! Varför blir man så slö och deppig när vädret är så kasst? Grått och trist. Tyckte framför allt att det var så himla synd igår för vi hade bestämt att vi skulle till Köpenhamn på svenska lektionen. Så vid halv 3 tiden traskade vi till centralen och satte oss på tåget. Det blev museum, burger king, ströget och efter många om och men så bestämde vi oss för att ta oss till tivolit och sa då hejdå till vår lärare. Hade bestämt sedan innan att vi skulle till tivoli eller bakken men regnet gjorde det sen lite tveksamt. Men vi strunta i det och åkte en massa karuseller, allt från berg-och dalbanor till sagolandet. Vi var bara en skara på 5 personer där sen 4 av oss piffade upp oss med regnponchon. Mycket trevlig dag måste jag säga!

Snygg i håret!

Publicerad 2013-05-16 22:41:55 i

Halloj! Snart helg, snart sommarlov. Alldeles underbart om ni frågar mig! Idag har jag haft fullt upp med läxor och klippning. Är alldeles slut nu så ska bli jätteskönt att sova och så har jag en kort dag imorgon, hur skönt som helst.

Bara för att kort dra igenom veckan så klippte jag farmor i måndags och hon blev hur snygg som helst. I tisdags hade vi prov på att föna vågor vilket gick väldigt bra. Onsdagen bestod utav praktik från 9-18 och idag har det inte hänt något speciellt. Fredagen är redan bestämd och då blir det att fira en underbar kompis som ska ha födelsedagsfest, är supertaggad!

Freeedag

Publicerad 2013-05-10 17:13:04 i

Guud vilken lång och skön helg man har. Idag åkte min andra halva hem efter att ha varit hos mig sen i onsdags. Så jag tog tag i lite saker idag som att träna, göra pannkakor, städa och sola. Dagens träning fick bli på maskinen här hemma, 20 min på den, planka 2x1 min och några andra gumpis övningar 2x30 ggr.

Har precis duschat och ska göra mig lite i ordning. Jag och Amanda ska på bio ikväll vilket ska bli supermysigt!

Träning på gång igen

Publicerad 2013-05-07 22:52:24 i

Min träning gick lite upp och ner ett tag. Tyckte jag var väldigt aktiv ett tag men sen gick det bara neråt. Mycket pga skolan, jobb och lite trötthet. Men nu är jag på g igen!

Dagens träning blev:
• 25-30 min powerwalk
• 2x1 min planka
• 50 squats

Mest för att inte ta död på kroppen efter all min vila så tog jag det lite lugnt med alla mina övningar jag bruka göra. Så jag är nöjd med dagens träning och det var underbart att äntligen få komma ut i det varma vädret efter att ha varit i skolan till 16.00 idag.

Jobb och mys i solen!

Publicerad 2013-05-04 13:15:18 i

Min rubrik talar för sig själv. Har precis jobbat färdigt för idag, blev en herrklippning och en toning som jag la i på en annan kund. Blev mycket nöjd med båda! Nu sitter jag i solen med lite fika och väntar på tåget som ska ta mig till min älskling. Var precis att jag missade det förra tåget, tur det är varmt och skönt så man kan sola så länge ;)

Värme

Publicerad 2013-05-03 20:38:03 i

Hejsvejs! Mycket långa dagar är vad jag har haft de senaste dagarna. Har jobbat på salongen efter skolan så vid 18 tiden har jag traskat till centralen i Lund för att ta mig hemåt. Kändes inte alls som fredag idag pga att jag jobbat idag, känns fortfarande inte som de tycker jag. Blir ännu mer jobb imorgon!

På tal om annat så vill jag bara påpeka att vädret har varit helt underbart de senaste dagarna, det ska bli ännu varmare imorgon och nästa vecka upp mot 18-20 grader. Inget man klagar över direkt. Otroligt skönt!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela