maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

boots

Publicerad 2010-09-30 19:31:30 i Allmänt,

hej töser och pågar! dagen har varit rätt rolig. på gympan tex så hade vi fotboll, vi var inte alls många idag så det var rätt roligt. sen på matten fick vi typ klippa och klistra för att göra olika figurer. sen på no:n så hade vi prov vilket gick väldigt bra. är spännande att se vad jag fick på det ;) har heller inte fått reda på vad jag fått på so och matteprovet.

idag blir det en mysig hemmakväll med amanda och mamma. pappa är i sthlm och josse sover borta. massa myys blir det. och självklart sover vi alla i mamma och pappas sängar,hihi! :)

efter skolan åkte jag och mamma till lund för att shoppa. blev ett halsband,gråa leggings och grön/bruna boots. riktigt nöjd. det enda som gick snett var att jag glömde helt och hållet bort min kod när vi väl var på nova. så mamma fick betala så länge.

bild på mina skor. och jag lovar att dom ser bättre ut irl!

picture this

Publicerad 2010-09-29 15:55:02 i Allmänt,

onsdagar är den värsta dagen i veckan. dels för den är mitt i veckan och den går alltid så sakta. iallafall.., för första gången så var bilden rolig idag. vi skulle ha med en kamera och så skulle vi ut och fota, var som helst. jag och sara delade på hennes kamera och så skulle vi ta en porträtt bild. blev mest bilder på mig. kaaanske bjuder på någon om sara är så snäll att hon skicka några till mig!

jag är alldeles utsvulten vilket man kan förstå efter kolpuddingen i skolan idag.
ska ta och äta nu,sen ska jag plugga. ska försöka att inte somna hehe

pluggande häst

Publicerad 2010-09-28 19:52:01 i Allmänt,

yeah yeah, jag är en plugghäst just nu. eller som jag säger,en pluggande häst. håller på med en massa matte och no. eller matten blev precis klar. idol börjar snart och det vill jag inte missa, får ta och plugga lite no efteråt. haha även om jag har prov så är idol viktigare,typ...

men nu ska jag ta och plocka fram lite mat för jag är alldeles utsvulten. ha det fint!


sooova

Publicerad 2010-09-28 16:31:42 i Allmänt,

datorn,tvn,smoothie,choklad och skolböckerna är mina bästa vänner just nu. sitter och slappar i sängen. behöver egentligen plugga men pappa är inte hemma, så jag tror jag tar och sover lite. är helt förstörd typ! dagen har rusat iväg, fast är nog för vi har så få lektioner. imorgon kommer tex dagen att gå jätteeesegt. men nu vill jag sova lite!

vi hörs senare, ha det fint!


beställt

Publicerad 2010-09-27 22:31:02 i Allmänt,

iih,jag är så glad! mamma och pappa har beställt en dator till mig, som då ska vara en tidig födelsedags present. tar ca 1-3 dagar innan jag får den. sitter liksom fick josses dator så ofta jag kan, min är också väldigt seg. så ska bli roligt att få en ny dator. händer ju inte hela tiden precis ;) haha

idol börjar när som helst & sen ska jag sova,så vi hörs imorgon sötnosar! sweet dreams

myspys

Publicerad 2010-09-27 20:13:49 i Allmänt,

myser framför tvn med datorn i knäet. idol rullar på,blir spännande att se vem som går vidare. idag har jag varit riktigt trött, så dagen har varit seg. har också pluggat en del no som jag nyss börjat fatta galoppen på. vilket är bra för vi har prov på torsdag & imorgon är det matte prov.

josse är i stockholm med klassen så det känns lite tomt här hemma. så därför slänger jag in någon sthlm bild. nu ska jag iallafall ner och äta. vi hörs kanske senare. om datorn tillåter, den har varit lite seg!


craazy

Publicerad 2010-09-26 21:19:01 i Allmänt,

slänger ihop helgen i en kort sammanfattning.

fredag: först var det skola,sen var det dags för amandas kalas där hey,sara,josse & jag hjälpte till. kalaset sluta halv 9 så det var fullt ös fram tills dess. vid 9 stack vi 4 till geromar där det var pardeey. var massa trevligt folk där, så det var lyckat. tog taxi hem till hey sen med henne.

lördags: vakna hos jossäh och stack hem vid 1 tiden. duscha och bara tog det lugnt. sen vidare till vickan frammåt kvällen. blev en massa mys med mat,datorn,tvn & filmer. tack för kvällen vickan! :)

today: kom hem vid fem idag och har typ städat och glott tv. ska plugga lite nu sen ska jag kolla ännu mer tv. har fått en på mitt rum nu. en tv alltså haha. där finns dc dygnet runt. mitt liv är räddat!

bilder från i fredags. sen finns det lite privata bilder också ;) haha skoja, eller gjorde jag.. ;)



barnkalas

Publicerad 2010-09-24 16:38:49 i Allmänt,

hej kära ni! gud vad trött jag är,helt sjukt. dagen har iallafall gått snabbt. på hemkunskapen skulle vi göra fiskburgare från grunden. så vi fick ta en fisk. asså inte en hel fisk då men det inuti eller hur man ska förklara. sen skulle vi mixa det och steka det. gissa hur många som åt det? haha.

ikväll blir det barnkalas för amanda. jag,josse,josse hey och sara madsen ska hjälpa till. vi får hoppas att det blir bra. vi ska fixa tipsrunda,fast vi får se om vi hinner. tiden rusar iväg. den börjar 18:00 - 20:30. missar halva idol :( fast vi har turen så att vi kan spela in det.

men nu måste jag börja fixa, ha det fint!

längtar tills min piercing ser ut sååhäär. detta är en bild på josses :)

summer of 2010

Publicerad 2010-09-23 21:15:57 i Allmänt,

imorgon har vi so provet vilket jag inte pluggat på idag. men tur är så har jag pluggat en massa i veckan så det sitter kvar i huvudet. ska kolla igenom det lite nu. imorgon måste jag upp tiidigt. för jag ska duscha imorgonbitti och det känns som det kommer bli svårare nu med naveln. sen måste jag rengöra den och så vill jag komma tidigare till skolan för att plugga lite. vi har provet första lektionen.

nu ska jag ta och rengöra min piercing, känns som jag snackar om den hela tiden haha. men vi höres imorgon! godnatt allihopa.

fan vad jag saknar sommaren

i did it

Publicerad 2010-09-23 17:50:34 i Allmänt,

jag och josse chillar på mitt rum med massa musik. allt från hård rock till camp rock. haha nej, bara bra musik är tillåtet här. dagen har varit seg, eller fram till orienterings provet,efteråt var jag så glad för jag klara MVG. det är inte ofta det,hehe.

ni undrar säkert vad jag skulle göra idag, men bilden säger mer än tusen ord,right? så jag behöver inte säga så mycket. gjorde inte så ont som jag trodde, fast jag har frågat många som sa att det knappt kändes. men det gjoorde det visst. fast om någon funderar på att göra något, så gör det. det är värt det!

nu ska jag inte sitta här och vara osocial mot jossääh, vi hörs senare! puss

inte så bra bild, var helt nerblodat nyss hehe.

idol

Publicerad 2010-09-22 20:47:36 i Allmänt,

idol på tvn och reklamerna kommer ofta men är så korta så jag måste skynda mig. sebastian krantz håller jag tummarna för just nu, måste erkänna att jag går mest efter hans utseende. fast han är inte dålig,det är han faktiskt inte. iallafall så har jag varit lite seg nu, har pluggat en massa och idag var jag med sara ett tag. senare kom vicky till mig och vi plugga lite och var ute.

orienteringsprov imorgon,taggaaad. efter skolan sticker man iväg med hey & mamma för att göra en sak. kommer bilder imrn :) men nu måste jag sticka, blev en bild i högen! puss

i'm,i'm good at wasting time

Publicerad 2010-09-20 22:53:26 i Allmänt,

i think lyrics need to rhyme.

älskar låten, introducing me från camp rock 2. sjungs av nick jonas! kan snart låten utantill,bara måste kunna den. haha, lyssna på den så ska ni se att det kommer ta sin tid att lära sig den. iallafall så försöker jag hålla ögonen öppna just nu. så trött som jag är har jag inte varit på länge. alla jo,jag har varit det hela dagen hehe.

denna veckan lär bli chill för att vissa ska till km imorgon och mäta och grejja med 4orna och 5orna, på deras friidrotts tävling. så vi blir inte så många i klassen så vi borde inte gå igenom allt för mycket. jag tror lärarna valde dom eleverna som dom litar lite extra på eller dom lite duktigare. haha självklart är jag ikke en utav dom.

allt är bokat och klart inför torsdag,vad kan det vaara? har ni någon gissning eller? josse hey ska iallafall med, det kommer bli spännande.
en annan sak jag oroar mig över just nu är orienteringsprovet. det har aldrigt varit min grej.

men nu ska jag sova, godnatt sötisar!

com hem

Publicerad 2010-09-20 18:52:44 i Allmänt,

kunde inte motstå att lägga in denna med en gång. jag fastna för den direkt och jag ääälskar den redan. haha speciellt ullared & avatar. haha kolla så fattar ni. har fortfarande inte tagit tag i läxorna,eller jag har faktiskt gjort en del som jag började med direkt när jag kom hem. ska snart ut och gå raskt med mamma,pappa och josse. tror inte amanda ska med iallafall.

jag hoppas ni får en mysig kväll, ha det fint!

repris

Publicerad 2010-09-20 18:14:11 i Allmänt,

dagen har gått i ett hela dan, rusat förbi lika snabbt som vinden. haha nej men den har gått snabbt kan jag säga. hade våra vanliga tråkiga lektionen, fast kompisarna gör dom lite bättre. vi avsluta dagen med konditionsträning på idrotten, tufft asså!

sitter vid amandas dator så fick ta någon bild i repris, palla inte leta upp något så blir en helt vanlig bild. nu ska jag ta och göra lite läxa. fick reda på att so provet är faktiskt till på fredag, mer tid att träna. men nu måste jag sticka, ha det fint!

prov

Publicerad 2010-09-19 21:46:58 i Allmänt,

nu ska jag snart ta och sova,det har varit en lång och mysig dag. jag är helt utmattad! har pluggat en del på so provet som vi ska ha på onsdag, tror jag det är. sen är det orienteringsprov på torsdag. sen har vi ca två prov i veckan resten ut tills höstlovet börjar. kul..verkligen.
ska förhoppningsvis vara med jossäh på tordag också. gud vad jag saknar henne! sen ska jag även göra en annan sak då också,men det förblir en överraskning tills jag har gjort det. så jag hoppas josse kan följa med på det & hålla mig i handen :) oops,avslöja jag för mycket? haha

nu ska jag sova, vi hörs imorgon! puss

random bilder



toy story 3D

Publicerad 2010-09-19 13:51:33 i Allmänt,

snart sticker familjen johansson plus sara madsään & ida (amandas kompis) till lund för att kolla toy story 3 i 3D. ska bli roligt,har sett trailer på filmen och den verkar hur rolig som helst. igår kväll tog jag lite bilder men det tar alldeles för lång tid att ladda upp dom så bjuder på någon enstaka.

nu måste jag fixa klart mig. idag kör jag på mittbena och höga skor! ni kanske minns dom jag köpte på skopunkten för inte så länge sen, jag älskar dom! problemet är bara att jag blir 1.83 i dom hehe. men nu ska jag fixa klart det sista och lyssna på musik.

förresten, naglarna åkte av lika snabbt som dom åkte på haha. inte för att det var dåligt lim eller så. jag tror det var för att jag låna mamma lim som var superstarkt så jag fick ont i fingrarna hehe.






mystery guitar man

Publicerad 2010-09-18 19:32:51 i Allmänt,

tillägnat till sara helin: jag kan inte sluta skratta när jag tänker på det som hände inatt, HAHAHAHAH. & för er som undrar, så vill jag först få godkännande av sara för att jag ska berätta vad som hände :)

har nyss pregat i mig en god hawaii pizza och laddar nu inför en kväll med massa film & skoj. josse och sara var iväg och handla på city gross innan och fick med sig godis och ben N jerry till mig. nu ska jag mysa lite med alla stearinljus som är omringade om mig just nu och lugn musik. lördag idag & livet lekeer!

sara visa mig en grym kille igår. MysteryGuitarMan, freakking awesome! :)


tjejkväll

Publicerad 2010-09-18 16:29:33 i Allmänt,

gårdagen var en typisk tjejkväll. vår kväll bestod av:

massa snack
barnsligheter
tv/film
manikyr
onyttigheter
& massa bilder

var verkligen en kväll som var värd varenda enda minut. tack till er tjejer! sara och lovisa stack hem vid 3 idag. ska bara chilla och kolla tv ikväll med två underbara töser. sara & josse. musiken fyller rummet just nu, om mina tända stearinljus med lukt av äpple. har hicka nu så jag måste ner och dricka för det är så jäkla störigt. vi hörs senare, pusss!








ego-madde time!

Publicerad 2010-09-17 21:44:05 i Allmänt,






ny billd hyfsat nöjd. lättstift 29:- från lidl
poss

uppdate: hääääämnd.

sara och lovisa som börja lägga in en bild på mig ( den första bilden). får bli lite hämnd nu ;)

false lash effect

Publicerad 2010-09-16 19:59:15 i Allmänt,

snabbt inlägg för snart är det idol och jag vill inte missa något. men här kommer en bild till på mascaran,en lite närmare och bättre. även en bild på hur resultatet blev. fick bli en svartvit bild men man ser lika bra ändå. men nu måste jag sticka ner, vi hörs kanske senare! om inte så säger jag godnatt nu.

men först: jag tyckte att mascaran var riktigt bra. den ger fylliga fransar och långa också förtås. idag är första gången jag använder den så det är svårt att säga direkt vad man tycker.men jag ger den en tumme upp :)

godnatt allihopa :)


outfit

Publicerad 2010-09-16 18:22:11 i outfit's!,

fick en fråga att jag skulle skriva vad jag tyckte om mascaran jag köpte och självklart kan jag göra det. MEN, jag hade tänkt att jag kunde göra det i nästa inlägg som säkert blir om en halvtimma eller så. tänkte att ni även kan få sen bild på resultatet.

jag har inte börjat med läxan som jag sa att jag skulle göra. så får ta och sätta igång med det snart. ikväll blir det att mysa framför idol och ladda inför helgen. inte för det händer något speciellt,vad jag vet än så länge iallafall. slänger in dagens klädsel, puss!

bilden är tagen i stressigt läge, haha

studiedag

Publicerad 2010-09-16 14:06:59 i Allmänt,

gud vad skönt med en ledig dag. igår var jag helt förstörd. efter att ha cyklat så förbaskat mycket så var man helt slut i benen. kunde knappt gå efter,mjölksyra säger jag bara. sen hann jag bara hem och fixa mig innan jag skulle ner till bussen för att sen åka vidare till malmö. fick springa till tåget,trodde verkligen inte jag skulle hinna. sen hoppa josse på i lund och vi åkte vidare. jag bytade jackan på triangeln och sen köpte jag smink och naglar. nöjd med mina köp & här kommer även bilder. torrschampot handla mamma till mig på h&m.

jag kom hem vid halv 7 och fick snabbt åka hem och äta,sen körde pappa mig till olivia. där jag var fram till klockan två inatt. hon skulle följa mig hem men så blåste det räjalt. och töntiga som vi var,så våga vi inte gå hem själva. haha, fast skulle ni varit i våra skor just nu. så tror jag inte att ni heller hade vågat. så vi bestämde oss för att sova hos olivia. vi gick snabbt hem till mig och hämta packning. men sen mådde jag illa så jag stanna hemma och olivia fick gå hem med hennes pappa som hade följt mig en bit hem.

nu orkar jag inte skriva mer, då blir det bara tråkigt att läsa haha.
ska fräscha upp mig nu och sen göra lite läxor. vi hörs senare!

& jag vet att bilden är lite halvt suddig :)

sätofta klassikern

Publicerad 2010-09-15 14:51:26 i Allmänt,

vet inte om det är ett sammansatt ord eller ej,fick gå på vad jag tyckte såg bäst ut haha. idag har vi iallafall bara haft två lektioner för sen skulle vi cykla. vet inte hur mycket vi cykla. men det var en av de tre sakerna man ska göra för att ta sätoftaklassikern, dom andra två sakerna är att simma några kilometer och springa en mil, tufft men värt det till slut!

jag ska snart in till malmö, tag tåget 15:37 och sen hoppar josse på i lund. ska kolla runt lite överallt och sen ska jag byta ut min jacka till en röd. men nu ska jag ut med hundarna och sen börja fixa mig. ha det fint!

förresten, vi är lediga imorgon. AWESOME!

älskar låten :)

video music awards

Publicerad 2010-09-13 21:53:38 i Allmänt,

sitter och kollar mtv video music awards med josse. massa kändisar till exempel justin bieber, så det är ett måste att kolla. ni borde också slå på tvn. jag skulle göra ett inlägg tidigare idag men självklart så funka inte internet. så nu får jag sitter och blogga från josses dator. det har inte hänt så mycket mer idag, förutom jag somna innan i soffan och sen så har jag varit ute och sprungit med amanda.

men nu ska jag fortsätta kolla på vma och sen sova, godnatt!

ryan reynolds

Publicerad 2010-09-12 14:40:11 i Allmänt,

jag och josse stack aldrig iväg igår utan spenderade istället kvällen tillsammans med massa filmer. gick hundratals filmer på tvn igår kändes det som. väldigt många bra iallafall, fast vi slockna redan vid halv 1. var iallafall både en mysig och rolig kväll igår :)

tog ut exakt alla kläder ut byrån igår för en del var skrynkligt och en del behövdes tvättas. idag så satte jag igång med att stryka lite, lägga en del i tvätten och göra om lite med placeringen i byrån. blev alldeles nyss klart och känner nu för att ta en paus. behöver nämligen göra lite läxa och sen ska jag se några avsnitt av one tree hill. kommer ändå inget vettigt på tvn och så ligger jag en bra bit efter i serien.

men nu ska jag sätta igång en film som vi spela in igår, Gone heter den. såg halva igår men sen orka vi inte mer. vi hörs senare! slänger in bilder på en kille som ligger på min topp 5 lista över snyggaste killar i världen, damn säger jag bara!


11 september

Publicerad 2010-09-11 17:40:00 i Allmänt,

och ni vet vad det betyder, 9 år sen World Trade Center rasade. riktigt hemskt att tänka på att något sånt har hänt. jag och mamma hyrde även två filmer igår och en av dom var "remember me". jag såg den idag, och i filmen så slutar den med att den är den 11 september och flygplanen åker in i tornen, läskigt

idag är det lördag vilket borde betyda massa film,mys & snack med kompisarna. men jag vet inte om jag pallar det. eller pallar gör jag,men har inte riktigt lust. aja,får tänka ett tag till på det. fast bussen jag ska ta går vid 7,så får skynda mig lite. och för er som inte minns, så snackar jag om att sticka till hörby.

om jag sticker iväg så blir detta nog mitt första och sista inlägg för idag. så vill önska er alla en supermysig lördag! :)

friday

Publicerad 2010-09-10 18:13:41 i Allmänt,

idag är det fredag och jag älskar det. är helt utmattad av en hel veckas slit i skolan. denna dagen har gått så sjukligt snabbt,till och med so lektionen flög iväg. tänk då så rolig den va, haha. idag på hkn baka vi bröd vilket gick utmärkt. förutom det så hände det inget roligt. hade inte orken till att sticka till eslöv idag så får bli en mysig hemmakväll tror jag.

har hört massa som tycker om denna snubbeeen från idol. självklart är han bra,men min favorit är han under. erkänn att han är så jäkla grym =) inte lika bra kvalite när sebastian sjunger,men det är skitsamma! 



outfit

Publicerad 2010-09-09 21:16:27 i outfit's!,

nu har jag kollat klart idol och ska sova snart. såg ni det? isåfall måste ni ha sett sebastian krantz, så snygg och bra han är :) tror jag sticker iväg imorgon,fast får se under dagen om jag känner för det. men jag har inte så mycket mer att säga,jag slänger in dagens klädsel.

godnatt!

chill

Publicerad 2010-09-09 15:53:10 i Allmänt,

idag har det inte hänt så mycket, förutom orienteringen som var så jäkla jobbig. annars har dagen gått snabbt och enkelt. har nyss värmt pizza och ska börja hugga in nu och kolla Tyra banks show. vi har inga läxor till imorgon,så tror inte jag ska göra några idag. eller kanske so:n, för jag fattar inget där.

i helgen händer det en del, kanske ska till eslöv imorgon med massa tjejer och på lördag blir det hörby, till sebbe tror jag. men nu måste jag äta innan maten kallnar, puss!

idol 2010

Publicerad 2010-09-08 19:46:05 i Allmänt,

vill börja med att säga att jag har sett en utav dom värsta filmerna någonsin. den är inte rälig utan bara hemsk. handlar om hur det var förr, med judar och hur det var på deras läger. ni kan själv kolla trailern, sök på The boy in the striped pyjamas. och jag böla som ett litet barn. den var verkligen hemsk,och jag kommer nog inte se den igen. eller den handlar inte helt och hållet om hur det var förr, utan mer om två pojkar. han ena är jude och är inne på ett läger och han andra har en pappa som är soldat och han är inte jude. ni får själva kolla!

jag stack aldrig till hägneryd, måste vila ögat och så kändes det bäst helt enkelt att vara hemma. idol börjar snart och det ska jag definitivt kolla på. jag har inte så mycket mer att säga just nu, vi hörs kanke senare ikväll!


overdrive

Publicerad 2010-09-07 18:31:09 i Allmänt,

Magi på waverly place rulla på just nu på tvn. mamma jobbar,pappa och amanda är på skolan och josse är på nova. skönt att vara själv hemma och bara chilla. har inte så mycket att säga om idag så kan berätta om morgondagen.

efter skolan sticker jag och josse till malmö för att kolla runt lite i affärer. sen på kvällen så kaanske vi sticker till hägneryd och sover där. eller josse ska dit,men jag vet inte. för det första är mitt öga såå jobbigt och plus så måste jag ta bussen från henne tjugo över 7 till skolan. fast hade kanske varit värt det. det blir josse,hägneryd,sara,sebbe och martin. vet inte om det blir fler. men jaja, vi får se (:

overdrive - ola svensson

svullen

Publicerad 2010-09-07 16:20:02 i Allmänt,

mitt öga är så svullet så jag knappt orkar hålla det öppet. alltid när jag kollar så märker jag att ögat är tugnt, inte alls kul. dagen har varit soooft, dels för att vi slutar vid ett och för att på svenskan fick vi kladdkaka. inte dåligt det! har nyss gjort en massa läxor och tror snart att jag deckar i soffan, herregud vad trött jag är. plus så kan mitt öga behöva vila lite efter denna dagen hihi.

bilden är knasig men är mest för att visa mitt stackars öga, det till höger.
ha det fint!

headache

Publicerad 2010-09-06 21:20:14 i Allmänt,

jaao, huvudvärk så det smäller om det. ögat lika svullet som förr och min kära förkylning. kan det bli bättre? don't think so. sitter iallafall och lyssnar på musik och kollar runt på fb. men jag måste börja fixa mig nu för jag och josse ska strax sätta igång en film. slänger upp lite fler bilder från idag, puss!




lund

Publicerad 2010-09-06 17:07:03 i Allmänt,

idag var det en kort skoldag för mig. stack från skolan vid halv 11 för jag skulle va hos doktorn vid halv 12. efteråt åkte jag och mamma till nova och gick där lite. käka på espresso house och hade lite trevligt bara vi två. kom hem igen vid tre, och sedan dess har jag knappt gjort något. ska snart hjälpa mamma med maten, och eftersom mamma är den utmärkta kocken som hon är, så blir det kötbullar och potatismos.

jag slänger in dagens köp också och jag är verkligen supernöjd med det jag köpte. och lägg märke till att jag köpte min vinterjacka redan nu. förra året var jag ute i sista minuten och den jag hade var verkligen inte snygg. inte på mig iallafall, tror jag skänker den till mamma. men nu ska jag ner och hjälpa till lite,ha det fint!

att allt runt omkring ser ut som det gör är för att så fort kom hem så slängde jag på mig allting och fota lite. haha anteckna det ;)

jacka från stadium 999:-

kofta från gina 249:-


skor från skopunkten 399:-

powerwalking

Publicerad 2010-09-05 22:33:21 i Allmänt,

okej..kanske inte riktigt powerwalking. så snabba är faktiskt inte jag och josse när vi är ute och går,men nästan! vi var nämligen ute och gick en jättelång runda idag. vi snacka en del så därför gick vi inte jättesnabbt. men nu ska jag sova och samla nya krafter inför morgondagen. haha vad roligt det lät, men jag måste faktiskt sova nu om jag inte ska vara så trött imorgon.

godnatt!

plugg

Publicerad 2010-09-05 17:20:19 i Allmänt,

jag har pluggat så mycket så jag snart spricker. eller jag har typ gjort tre stycken,men det var rätt jobbigt. nu ska jag bara chilla, bara jag och josse hemma så idag är det vi som ska göra maten. blir kyckling och ris, det gillar vi. idag kommer sista avsnittet av though love, det får man inte missa. tog lite onödiga bilder innan som jag slänger upp, rätt roligt att fota allt möjligt. men nu ska jag bara ta och chilla och njuta av den sista biten av helgen.

imorgon ska jag till doktorn vid halv 12, så missar lite av skolan då också. dom ska kolla mitt ärr och typ se hur jag mår, inget annat märkvärdigt. men nu ska jag sticka, ha det fint!



mister wrong

Publicerad 2010-09-05 13:14:21 i Allmänt,

gårdagen blev verkligen lyckad. vi kom till sebbe vid halv 7 ungefär. jag och sara åkte ner och hämta pizza som vi sen tjocka oss med. vid 8 stack vi till martin. sebbe och josse åkte bil & jag och sara tog moppen. det skulle ta ca en kvart men för mig och sara tog det 1 h och 20 min. gissa hur fel vi körde då. dessa två bilder under tog vi när vi märkte att vi körde fel. tänkte att vi lika bra kunde ta lite bilder, och himmlen var otroligt fin. vi kolla mest tv hos martin och hägneryd gjorde oss sällskap vid 11 tiden tror jag. vi halv 3 åkte vi hem.

det var så jäkla kallt när vi åkte hem så det känns som jag blivit sämre. min förkylning har blivit värre och hostan sitter kvar. jippi.. men har redan missat tillräckligt i skolan så jag får stå ut hela nästa vecka. men nu ska jag klä på mig och sen börja med läxan. ha det fint!


sebbe's place

Publicerad 2010-09-04 17:38:09 i Allmänt,

yoo, nu sticker jag till sebbe nilsson. ni alla sitter säkert som fågerholkar och undrar vem fan det är. haha nej men det är en i hörby. ska dit med josse och sarisen. kanske blir att vi stannar där över natten,vi får se. har nyss duschat och fixat mig. väntar på att pappa ska komma hem och att josse ska ge mig klartecken att vi kan sticka. men nu ska jag fixa det sista lilla,kom på att jag glöm foundation. OH NO! haha nej men ni får ha en superbra lördag allihopa!


fire

Publicerad 2010-09-04 15:24:30 i Allmänt,

nu måste jag vara som en liten 5 åring och säga att jag gillar camp rock låtarna. haha dom är ju faktiskt väldigt ösiga och har bra röster. fast många av er tycker säkert också om dom,hoppas jag hihi. ska ge er ett exempel. fast denna är faktiskt ola med i. tror det bara är svenskar som sjunger denna. men denna är ändå från camp rock =)

ska snart ta och fixa mig, somna innan på soffan och vakna nyss. fyller rummet med musik just nu men är dags att jag tar tag i mitt liv och gör något vettigt. men vi hörs senare, puss!

älskar 0:36-0:39

morgonrock

Publicerad 2010-09-04 12:29:30 i Allmänt,

tjaa! jag sitter vid josses dator och bara chillar. mitt öga mår lika dåligt som igår. på bilden är det då det högra,fast eftersom jag typ blundar så ser man inte hur det ser ut. solen skiner vilket är toppen, har varit fint väder hela veckan vilket har varit supermysigt tycker jag. ska ta och klä på mig snart, har gått runt i mammas morgonrock hela morgonen. den är stor och mysig, fast ska först ta och äta innan jag klär på mig. vill mysa i den ett litet tag till hihi. sen ska jag och pappa åka och handla och ikväll vet jag inte vad som händer. kvällen ska iallafall spenderas med josse och sara, that's for sure!

vi hörs senare, bjuder på en nyvaken madde. eller jag har faktiskt varit vaken sen 10!
och jag orkar inte bry mig om hur fula bilderna är hehe.

candy

Publicerad 2010-09-03 21:15:26 i Allmänt,

tycker att just denna fredagen suger. jag sitter och mår halvdåligt och har inget att göra. josse är inte hemma,vilket är lite skönt för jag pallar inte henne just nu. mamma och pappa ska snart sova och amanda sover borta. vafan ska jag göra.

pappa komma iallafall hem idag efter att ha varit i norge och levererat. så snäll som han är så köpte han godis så det lär räcka ett tag. eller nej det kommer ta slut snart haha. ska iallafall tjocka mig lite nu och se om det finns något på tv. ha det fint!


crossroads market

Publicerad 2010-09-03 18:18:25 i Allmänt,

vill först och främst tacka alla för era gulliga kommentarer som gör mig så glad. betyder att jag inte är lika hatad som kissie hehe. men iallafall,tack till er alla =)

fyller öronen,till och med rummet med musik just nu. har även piffat upp mig lite. har sett ut som en uteliggare de senaste dagarna eftersom stackars jag har varit sjuk. men nu mår jag lite bättre, var iallafall hemma idag också för jag mådde lite sådär imorse. ikväll ska jag nog kolla när amanda spelar match på jeppavallen vid 7 tiden. om mina ögon tillåter. så röda dom är och irriterade. hoppas att det går över snart, dom blir irriterade då&då hela tiden. men nu ska jag ner och äta lite. vi hörs ikväll, puss!

dagens outfit, lägg märke till min snygga prickiga morgonrock i bakgrunden ;)
tröja från h&m, byxor från cheap monday. plus klocka och ring från ur&penn och h&m

a.g & co. crossroads markets. est 1993

heeelg

Publicerad 2010-09-02 22:51:18 i Allmänt,

snart är det helg vilket kommer bli otroligt skönt. fast dessa två dagar har jag slappat rejält. men sen är det ju alltid något extra när det är helg. det är mysigare och det blir en massa onyttigheter. men nu ska jag iallafall sova. ska först lägga fram lite kläder till imorgon, om det nu blir någon skola. och sen så ska jag ta och sova. måste speciellt vila mina ögon som är väldigt irriterade just nu. och jag sover med hårinpackning inatt vilket jag behöver.

sweet dreams!

fick bli en slumpad bild,har inte haft orken att fota en massa de senaste dagarna

your world is my world

Publicerad 2010-09-02 16:46:23 i Allmänt,

jag är fortfarande sjuk och det suger. skulle först kanske till skolan för att inte missa något, men jag prata med farmor innan och hon sa en smart sak. "du blir ju inte bättre/friskare för att du går till skolan". så jag får vara hemma eftersom jag inte vill riskera att bli sjukare.

sitter just nu och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. har typ spelat spel på datorn och bara chillat. jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort idag. haha,men jag har knappt kollat tv och jag har inte sovit. men nu ska jag ta och läsa lite bloggar, puss!

darin fever

Publicerad 2010-09-01 22:37:30 i Allmänt,

jag har fått lite darin fever. men hans nya låtar är bara för grymma. och nu kan jag passa på att tipsa om några jag älskar. microphone,endless summer och can't stop love. sen har han tusen andra bra. men nu skulle jag inte prata så mycket om honom. blir det någon skola för mig imorgon? det får jag se imorgonbitti, beror helt på hur jag mår då. just nu är det lite bättre än hur det har varit innan idag. min förkylning sitter i fortfarande. vafan ska man vara förkyld för? finns ingen mening med det. åååhh!!!

haha min ilska fick tyvärr gå ut på er. men nu ska jag ta och läsa lite och sen sova
sweet dreams!


nyfärgat

Publicerad 2010-09-01 20:49:19 i Allmänt,

lilla jag vill inte hamna på bild just nu. men mitt hår är ett måste. färga det idag hos frissan,blev väldigt nöjd. lär snart sakna mitt ljusa hår,men nu vill jag köra på naturligt ett tag. fångarna på forter rullar på på tvn och jag vill inte missa finalen. men vi hörs kanske senare, ha det fint!

tadaaa!

brooke knows best

Publicerad 2010-09-01 13:53:26 i Allmänt,

sitter och kollar på mtv, har sovit en massa och varit ute med hundarna. så nu chillar jag bara. som ni förstår så är jag sjuk. förkyld,ont i halsen och har hosta. inte alls kul,känns som jag missar en massa i skolan.

jag underhåller mig just nu med brooke knows best maraton. ska snart ta lite att äta och vid 4 ska jag iväg och göra en sak. vad får ni inte veta förrens ikväll ;) hihi spännande..

men nu ska jag kolla vidare. slänger in dagens låt som blir can't stop love av darin. superbra

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela