maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

the lazy song

Publicerad 2011-05-31 20:47:57 i dagens låt!,



det blev sara som fick lämna bb idag, tråkigt men jag ville såklart hellre att simon skulle vara kvar! nu börjar det närma sig final, ska bli så spännande att se!

imorgon ska vi springa milen, hoppas verkligen att jag klarar det. annars vet jag inte vad jag gör, haha! men jag sprang över en halv mil i måndags utan att stanna så jag tror det kommer att gå rätt så bra! jag bjuder på en riktigt skön låt med en dunderbra video, haha eller vad säger ni?

spexfoto

Publicerad 2011-05-31 16:40:44 i Allmänt,

idag hade vi spexfoto i skolan och det var riktigt roligt att se vad alla var osv. dock var det alldeles för varmt vilket gjorde det hela jobbigt. jag har legat ute och solat nu ett tag, men efter en timma så orkade jag inte mer. det är rätt så jobbigt även om man bara ligger stilla haha, värmen tar kål på en!

jag tog några bilder med min iphone men jag har inte lyckats överföra något till datorn än. men folk lägger antagligen in bilder på facebook och då snor jag därifrån. bilden under tog jag ifrån jockes fb så!

förresten, vad tycker ni om bb nu? tycker det är lite taskigt så som dem håller på just nu, dock spännande på samma gång. för er som inte förstår men vill veta så kan ni säga till, så ska jag visa er! :)

martin och sara

Publicerad 2011-05-29 20:41:45 i big brother,

klippet som jag sa att jag skulle lägga upp. "martin och sara" kommer in i huset under freezen, haha så roligt. och gud vad mycket de skrattar efteråt. haha det blev verkligen lyckat ju! hade varit kul om de fortsatt med detta nästa vecka också. de har till och med själva lurat varandra om att de sagt freeze haha.



allt och inget

Publicerad 2011-05-29 19:13:18 i Allmänt,



jag har försökt att lägga över mina bilder ifrån mobilen till datorn, för nu tar jag ganska många med min iphone. men jag har inte lyckats än, men jag ska försöka lite till! idag är det morsdag, så vi här hemma gjorde tre rätters middag till mammi. blev riktigt gott!

ikväll är det big brother som vanligt, men jag tror detta avsnittet blir extra spännande då två ska få lämna och det är ju final nästa gång. jag ska snart lägga upp ett roligt klipp från igår då det kom in två skådespelare under freezen, de imiterade martin och sara. haha så roligt!

min älskling

Publicerad 2011-05-28 17:32:01 i Allmänt,

har min nya babe mitt framför mig och där lär jag ha den dygnet runt nu. skydd och allt har den också nu. och jag har redan kollat igenom hela App Store, nästan iallafall! nej nu ska jag fortsätta att kolla runt och lära mig, man lär sig ju något nytt hela tiden så. 

grillat står på schemat idag, jag njuter just nu!  



plugg en fredag

Publicerad 2011-05-27 21:28:33 i Allmänt,

pluggar lite nu faktiskt. ett arbete som ska vara inne på måndag, så kan lika bra göra det nu när jag inte har så mycket annat för mig.

det jag allra mest ville säga med detta inlägget är att jag fick mitt paket idag men "den dära" saken i. ni kanske vet vad jag snackar om, förhoppningsvis. jag ska alldeles strax fota och visa, ni får hålla ut så länge. vad tror ni att det är? :D

haha kul med picnik

så osmart.

Publicerad 2011-05-27 16:44:14 i big brother,

haha jag är nog den osmartaste människan, för stunden. har följt big brother sen dag 1 och har först nu upptäckt hur man lägga in bb klipp på bloggen. tänk så mycket jag hade kunnat visa er annars, haha. men jag inviger detta med det klippet då martin får träffa sin syster. det är så gulligt, han är också den enda killen som började gråta när någon kom in till dem.

springbreak-party

Publicerad 2011-05-26 23:57:00 i big brother,

blir nästan lite förbannad på mig själv då jag aldrig får gjort det jag vill. skulle gjort en uppgift idag, den ska dock inte vara inne förrens på måndag, men ändå. och jag kan säga att jag inte kom så långt på den för att jag gjorde så mycket annat onödigt.

de har springbreak-fest i big brother. riktigt kul, de är fortfarande i full gång och dansar. klockan är inte så mycket för dem kanske, men de brukar ändå lägga sig hyffsat tidigt annars. för er som missat så har de fått lite besök under freeze. alla klipp finns på hemsidan. de flesta har fått besök från en i familjen. tycker verkligen att martins klipp är jättegulligt, då hans syster kommer in och martin börjar gråta. dock rör han sig inte, för han kan riskera att förlora veckan tävling. på tal om det så vann martin veckans tävling och är nu vidare till finalen.

time for school

Publicerad 2011-05-26 08:09:14 i Allmänt,



kilar iväg till skolan nu. tråkigt men samt! fast vi har i och för sig ingen vanlig lektion idag skulle jag säga, ingen vettig. aja, bäst att jag sticker nu så att jag är klar tills vi ska köra!

och svar på en fråga, nej jag har inte moppe körkort. vet inte om jag orkar ta det heller haha. vi får se!

du gör mig nästan helt förtrollad

Publicerad 2011-05-24 18:37:01 i Allmänt,

vill ha sommarlov nu. vill gå runt med nakna ben och svettas av värmen. vill ha sena nätter med vännerna i en främmande stad. vill ligga på stranden och bli bränd. vill äta glass så att jag får glass-sjukan, om det ens är möjligt..

vill så mycket så, men snart är sommaren här. och då ska jag uppfylla allt på min lista.  


lite mer om big brother

Publicerad 2011-05-23 18:33:27 i big brother,

måste bara säga en annan rolig sak i bb:

Utöver varje tävling som är dagligen, kommer det finnas ett extra bonusuppdrag, freeze, tease release. Varje gång deltagarna hör rösten freeze i högtalarna måste de genast frysa på stället i den position de befinner sig i. De får inte prata eller röra på sig, oavsett vad som händer runt omkring. Bryts dessa regler, blir ni bestraffade hårt, med något ingen av er vill råka ut för såhär inpå finalveckan.

har hänt ca 2 gånger än så länge och klipp hittar ni på deras hemsida. verkligen jättekul haha.

gammal bild. men vädret har inte varit på topp den senaste tiden, så jag har inte gjort något speciellt om dagarna och vi har haft mycket läxor, så jag har inte hunnit ta nya bilder..


bb i veckan

Publicerad 2011-05-23 15:40:37 i big brother,

Er bästa vän kan vara er värsta fiende. Finalen närmar sig med stormsteg, bara en av er kan vinna BB och vinner 500.000 kr. Denna veckan tävlar ni i individuella battles, i potten ligger en finalplats. Den som vinner varje battle får mest poäng, tvåan näst mest och sedan där efter. I slutet av veckan räknas poängen samman och vinnare utses. Det är alltså öga för öga och tand för tand där varje poäng och placering i slutändan kan göra skillnad.

Fyra olika battles, vinnaren belönas med mest poäng, tvåan med ett poäng mindre. Den person med högst totalpoäng vinner en finalplats. BB räknar samman poängen och meddelar vinnaren i slutet av veckan.

just nu händer inte så mkt, de ligger bara och solar!

vit moppe

Publicerad 2011-05-22 21:09:06 i Allmänt,

pappa fick en moppe ifrån en kompis. modellen är en aning äldre, men ändå skoj att vi fått den. kan åka runt lite då och då, och lära mig. så jag tänkte visa den, och jag åkte idag för första gången. haha roligt med läskigt.

tycker det har varit skönt med åska idag, det är mysigt. men jag hoppas att det blir bra väder nästa vecka :)



Publicerad 2011-05-21 20:54:07 i dagens låt!,



Come home to me
Come home to me
Back into my arms
home where you belong
come home to me
come home to me
if home is where you are
then home is way too far away
the tv light of blue and white
i just can't fall alseep
and i move over to a space
where you should be
even halfway seems so far
over mountains and diamond stars
and everybody has their own way home
so
come home to me
come home to me
home where you belong back into my arms
come home to me

come home to me
if home is where you are
then home is way too far away
all my life ive dreamed of love never thought it would hurt this much to kiss goodbye and wait for your return
so i'll be strong and hold on to the picture and the thought of you
getting all the love that you deserve
come home to me
come home to me
back into my arms
home where you belong come
home to me
come home to me
if home is where you are
then home is way too far away
if home is where you are
then home is way too far away

grown up

Publicerad 2011-05-21 18:17:25 i Allmänt,

tänkte visa er våra små söta valpar som springer runt här hemma. de växer som himla fort! och det är verkligen svårt att fota dem. de flesta bilerna blir bäst när de sover haha. då blir de inte suddiga.

nu ska jag kolla en film som går på tvn!



nu på dvd

Publicerad 2011-05-20 23:54:02 i Allmänt,



åh bieber fever i hela kroppen. innan sommarlovet 2010 sa bella att innan skolan började så skulle jag inte gilla honom. det var ca ett år sen nu, och jag gillar honom exakt lika mycket. och det står jag självklart för! Never Say Never finns nu att ladda ner, även på dvd. så jag tycker ni ska se den, även om ni gillar honom eller inte. en dokumentär om hans uppväxt och framträdanden. finns så många som ändrat åsikt om honom efter att ha kollat på den. ge det en chans, och jag lovar att ni kommer tycka bättre om honom. om ni nu inte redan gillar honom! :) finns även en jättegullig och bra låt med honom där man knappt hör att det är honom för att han har ganska mörk röst. visar den imorgon. nu ska jag sova, godnatt söta läsare! ♥

beauty

Publicerad 2011-05-20 21:38:33 i Allmänt,

dagen har varit väldigt stressig och jag kan säga att jag och sara har haft en del otur. mer behöver jag inte säga,vill inte ens tänka på det haha! vi har haft minst en läxa/prov på varje lektion idag. men nu är det helg och vi är läxfria, jippi!

jag har bara tagit det lugnt nu efter skolan. varit hemma och vilat ut helt enkelt. ska snart se bb tror jag, eller någon annan rolig film. har laddat ner en del.

pluggar

Publicerad 2011-05-18 22:03:29 i Allmänt,

skriver en historisk artikel. låter inte så kul,och det är de inte heller. men det måste vara gjort till fredag och har tusen andra saker som också ska vara klarar denna veckan, så gör det nu. var på EF informationsmöte idag. nu börjar det närma sig. får se hur det går med engelskan, men tanke på att den muntliga delen i engelska inte var en höjdare haha.

såg förresten bb katerina idag, hur ballt?

är så glad

Publicerad 2011-05-17 20:29:37 i Allmänt,



jag har varit sjuk idag. så jag har tyvärr inget nytt att dela med mig av som hänt i mitt liv. gått runder här hemma bara och busat med valparna. kan säga att de är så himla jobbiga just nu haha! springer runt överallt och piper när de inte får komma ut i från tvättstugan. men söta är dom!

på tal om ingenting så är jag så himla glad. sommarlovet börjar snart, malta närmar sig och så ska jag få en sak av mamma och pappa. även josse ska få det. och jag är sååå glad över det! men mer avslöjar jag inte just nu hihi..

jb

Publicerad 2011-05-16 21:52:12 i Allmänt,



förresten, många har skrivit att jag ska lägga upp en bild på min balklänning. De flesta som ville var några som gick i nian förra året. Kan då säga till er att jag ska josses (min systers) balklänning. Och ni vet ju hur den ser ut! Sparar hellre de pengarna till malta än att köpa en ny klänning jag inte lär använda igen.

bb denna veckan

Publicerad 2011-05-16 20:55:21 i big brother,

Veckans uppdrag är det sinnena som ska avgöra vem som vinner. Lukt, syn, smak, hörsel och känsel kommer ligga till grund för veckans uppdrag. Den eller de som vinner varje dag kommer vinna åtråvärda priser

dagens uppdrag:
Deltagarna får reda på dagens uppdrag. Att de i uppdragsrummet ska med händerna känna i glasboxar, och gissa vad som är i boxarna. På varje box får de två försök och den person som använder minst försök, vinner. Vinnare meddelas ikväll. Det är inget farligt i boxarna som kan döda dom. De ska gå in en och en i uppdragsrummet och har hjälp av ett rep som tar de runt banan.




vem åker ut?

Publicerad 2011-05-15 20:34:05 i Allmänt,

det har varit en mysig dag i malmö med släkten. ätit god mat och pratat om mycket. nästa steg, som vi kom fram till hos farmor är att hitta en ny mobil till mig. min är så gammal och har redan gått i sönder lite. vi får se vad det blir för någon!

bb pågår på tv 11. vem tror ni åker? alla är nominerade utom martin. hoppas på gurkan, men tror dock det blir sara eller peter. sorry för liten bild.

mot malmö

Publicerad 2011-05-15 15:00:33 i Allmänt,



nu sticker jag till malmö för att fira farmor som fyller år idag. ska bli trevligt! sen kommer resten av kvällen bestå av läxor och bb. sista veckan med mycket plugg. och veckorna rusar iväg. så snart är allt över. så lycklig jag är!

nu vid 15:00 sticker vi så är lite stressad. bjuder på en bild som togs då vi fira fina josse. snodde även bilden ifrån hennes fb. men det gör nog inget hoppas jag! nu kilar vi till malmö, see ya.

förresten, ska jag visa min balklänning eller inte? hmm..

topp 3

Publicerad 2011-05-15 00:27:16 i Allmänt,

vår egna snygging kom på 3:e plats. vi låg till och med etta ett bra tag, men mot slutet kom Azerbajdzjan (stavning?) på första plats och har nu vunnit hela eurovision. trodde knappt vi skulle bli topp 10 så jag tycker att det har gått riktigt bra för oss detta året. kanske hjälpte hans utseende honom på traven, haha!


Acting so damn mysterious

Publicerad 2011-05-14 18:04:14 i Allmänt,



sara gav lite smycken till josse, så jag och hon delade upp det lite. så vill tacka både josse och sara för de smycken jag fick. ett av dem är det armbandet ni ser på bilden ovan, supersött!

erika kommer snart, väntar bara på henne just nu och sen så ska vi ta det lugnt resten av kvällen. alldeles för längesen vi träffades. så det ska bli kul!

tre bilder

Publicerad 2011-05-14 17:03:06 i Allmänt,

jag hittade tre ynka bilder ifrån igår. haha vi var rätt stressade innan bion så vi hann inte tänka på att ta massa bilder. men bilderna visa de fina personerna jag var på bio med, och lilla jag. haha den på mig och Ellen får jag väll bjuda på.

Erika kommer hit ikväll. blir antagligen att kolla film eller kanske eurovision song contest som kommer ikväll. hejja Eric Saade!




limitless

Publicerad 2011-05-13 22:30:55 i Allmänt,

dagen har varit över mina förväntningar. det är så härligt i skolan nu mot slutet, vi gjorde knappt något på våra lektioner idag. och nu efteråt, när man tänker igenom dagen. så börjar man tänka på att det inte dröjer länge förrens vi splittras. det är faktiskt lite sorligt!

bion idag var superbra, och tjejerna gjorde allt mycket bättre också. vill även tacka sara som bjöd oss på bion, du är guldvärd. och jag har bara en sak att hälsa dig: Gimme some Morra!
så tusen tack återigen, och jag fick även med mig världens bästa tidning hem. 5 stora postrar på justin bieber. jag är överlycklig just nu! och för er som undrar så såg vi Limitless, riktigt bra film och han är ju bara såå snygg. Bradley Cooper snackar jag naturligtvis om.


tips till spexfotot?

Publicerad 2011-05-12 21:46:35 i Allmänt,



jag bjuder på denna bilden samtidigt som jag funderar på vad jag ska ha på spexfotot. det som på bilden kanske? haha nej jag vet inte. men ni får mer än gärna komma med förslag :D

jag har varit så dålig på att ta bilder den senaste tiden, tar kanske med kameran till skolan imorgon och tar lite bilder. blir eventuellt bio imorgon, så min uppdatering blir inte så bra då heller. och idag har jag varit hos oscar, jätteroligt och mysigt som vanligt!  

great day

Publicerad 2011-05-11 19:35:14 i outfit's!,

jag litade fullkomligt på vad vädergudarna sa igår. alltså att regnet skulle komma idag. dock blev det inte alls så. så när jag kom hem slängde jag på mig lite sommarkläder och njöt av vädret. har fortfarande inte gjort en enda läxa idag som jag skulle. men ska titta igenom spanskan nu då jag har np imorgon.

summer feelings

Publicerad 2011-05-11 17:14:57 i Allmänt,





jag längtar obeskrivligt till sommarlovet. till malta framför allt och sedan åhus. ser verkligen fram emot allt som kommer att hända på lovet. förutom då mamma,pappa och amanda sticker till turkiet lite innan vi börjar skolan. hur ska detta gå? fortsättning följer..

förresten, har ni sett bb när de jagar lilla benny hill. annars tycker jag ni tar och ser några klipp. när det spelas en benny hill låt, som är en riktigt stressad låt. så ska de leta efter en liten gammal gubbe som gömmer sig i huset. martin,sara och peter tar det på fullaste allvar. den som hittar honom först ska klappa honom snällt på huvudet och får där med ett poäng. den med flest poäng vinner ett pris.

vilken hårfärg?

Publicerad 2011-05-10 20:14:03 i Allmänt,

dagen har varit alldeles underbar. kort skoldag med lugna lektioner. kollat volleyboll på rasterna samtidigt som man låtit benen bli en aning brunare. snart närmar vi oss slutet av 9an, då vi alla går skilda vägar. dock ses nog många på tåget, men vissa ser man ju aldrig igen. så jag ska verkligen ta vara på de sista veckorna som återstår nu.

mamma tjajar om och om igen att jag ska bli blond. så jag skulle vilja veta eran åsikt. vad tycker ni?

haha vilka puddingar.

madde på radion

Publicerad 2011-05-09 21:30:06 i big brother,

först ut att sända ifrån radion är madde. tror de sitter i en halvtimme om jag minns rätt. de får prata fritt om vad som helst, men det ska såklart intressera oss då jag tror vi bedömer vem som har varit bäst. hon pratar om sitt liv och har hittills spelat två låtar som hon tycker framför budskapet hon har. Simply the best - Tina Turner och Beautiful -  Christina Aguilera. hon gör det bra faktiskt! :)


bb denna veckan

Publicerad 2011-05-09 20:13:21 i big brother,

I veckans uppdrag ska deltagarna få göra sin röst hörd i etern. Deltagarna kommer individuellt att få sända varsitt radioprogram, Live från huset och direkt hem till tittarna/lyssnarna.


Programmen kan beröra allt mellan himmel och jord. Den person som gjort den bästa radiosändningen kommer att belönas under söndagens live-sändning

det mesta kommer inte att börja hände förrens ikväll så mer info kommer då!




vilken kändis är jag lik?

Publicerad 2011-05-08 21:21:02 i Allmänt,

smsade 118 800 och frågade vilken kändis jag är lik, såhär svarade de:

Hallå din lilla sockerpingla. Gud vad vacker du var på bild! Du är säkerligen en modell, eftersom du ser så van ut att stå framför kameran och dra en snygg pose! Du är jättelik Katie Holmes om vi får säga det själva! Kramar från Martin på 118 800.

Haha njaa, vad tycker ni?

nytt i bb

Publicerad 2011-05-08 19:16:38 i big brother,

nu är de så få deltagare som återstår, 5 killar och 4 tjejer. vilket gör att det inte händer så mycket inne i huset. bara samma vanliga rutiner om dagarna. om ni går in under kategorin big brother så har jag skrivit vad denna veckans uppdrag var. de var himlen eller helvetet det handlade om denna veckan. när någon vann en utmaning så fick den personen skicka in två st till helvetet. till slut hamnade alla där inne utom simon och madde som då vann hela denna veckans uppdrag.

i helvetet hände det inte så mycket. de var rätt mörkt där och de fick inte duscha. de var alltså helt rastlösa. jobbigt för dem men tråkigt för oss tittare. inne i himmelriket så var där frid och fröjd som man säger. madde och simon fick god middag och även en helikoptertur för att se bbhuset uppifrån. rätt roligt för dem!

uppdraget tog slut i torsdags och sen dess har de bara solat och gjort det de brukar. Madde fyllde även år igår vilket firades med tårta!


uppdaterar senare

Publicerad 2011-05-08 11:26:32 i Allmänt,

åh internet är så segt just nu. jag återkommer senare med info om det senaste. även nytt om bb då någon önskat det! nu blir det att kolla tv för det sägs att justin bieber kommer på tv4 nu.

give me everything

Publicerad 2011-05-07 12:42:24 i dagens låt!,

Give me everything - Pitbull ft Ne-Yo, Afrojack & Nayer


åh, solens strålar värmer enda in i själen. haha med andra ord så mår man så mycket bättre och blir mycket gladare. speciellt idag då jag ska på grillfest, vilken tur med vädret vi har. om det nu håller i, men det tror jag då himlen är oskyldigt blå just nu!

jag laddar upp min dag med en grym låt som jag tänker dela med er! njuut av solen nu ♥

halv åtta hos mig

Publicerad 2011-05-06 23:47:52 i Allmänt,

viktigt meddelande: vissa frågor som ni frågar kanske jag inte tar upp som ett helt inlägg och svarar på. men då kan ni kolla kommentarerna i det inlägget ni skrivit i. för ibland svarar jag på era frågar genom att kommentera tillbaka! :)

mitt internet har inte velat funka som jag ville idag. det har varit alldeles för segt! så jag hann inte uppdatera innan jag stack till lovisa med sara. vi kör vårt egna lilla race av Halv åtta hos mig. hur roligt som helst nu när vi har kommit igång! men lovisa la ribban högt så vi får väll se hur det hela slutar haha! bilder kommer snart. när sara har skickat dem! så jag vill tacka sara, lovisa och oscar för en jätterolig kväll.

kvällens tema var Hawaii. själv måste jag fundera lite till på mitt!




sötnosar!

Publicerad 2011-05-05 20:06:31 i Allmänt,





tänkte bara visa hur stora och alldeles underbara valparna har blivit nu. Douglas, Cassie, Liza, Vanilla och Olivia. De har öppnat ögonen och är lite stirriga nu. Fast inget jämfört med vad de kommer att vara om en vecka eller två!

mina fynd!

Publicerad 2011-05-05 16:28:30 i Allmänt,

som sagt så fotade jag allt som jag köpt igår. de var rea på cubus så jag handlade en del därifrån. är verkligen supernöjd med allt. det jag även handlade som inte fastnade på bild var en jacka till josse. örhänge till mamma och lite andra småsaker till amanda! 

                                                                  Blå blus - gina tricot



tröja med tryck - cubus



byxdress - h&m



stickad tröja - cubus



jeansleggings - cubus



midjehöga shorts - cubus



navelpiercing - ur&penn



navelpiercing - ur&penn



halsband till mamma - ur&penn

jag lever!

Publicerad 2011-05-04 22:01:28 i Allmänt,



jag lever,jag är här! idag gjorde jag som jag lovat. dock hade jag inte tiden till att lägga upp vad jag köpte i stockholm. jag har till och med fotat min outfit och valparna som är så himla söta nu. men jag har np imorgon som jag har pluggat till. och en bokrecension till fredag! men imorgon, så det första jag ska göra är att ladda upp bilderna.

nu måste jag sova så att jag är utvilad till imorgon, sweet dreams!

visar allt imorgon

Publicerad 2011-05-03 22:54:37 i Allmänt,



jag ska absolut visa allt jag handlade i stockholm. dock var det inte jättemycket men jag ska ta tag i det imorgon. ni såg ju själva hur bra jag var med att visa det jag köpte i usa. så om ni bara håller ut tills imorgon så! :)

nu börjar bb igen, sweet dreams!

jag idag

Publicerad 2011-05-03 14:43:14 i outfit's!,

idag gick jag runt i en blå kort blus i från gina tricot och byxor i från bikbok. helnöjd och glad madde för att det snackas så mycket nu om att vi snart slutar skolan. tänk, jag går ut grundskolan. jag längtar såå mycket. fast måste se till och njuta rejält nu, sista gången man är med klassen och alla andra tillsammans. sista gången man träffar vissa av dem. sorligt men sant. fast tror inte man tänker så mycket på det sen när man går runt på lunds gator med nya kompisar!

fullt upp

Publicerad 2011-05-02 21:52:29 i Allmänt,



kvällen är fortfarande ung och jag har placerat mig i sängen med datorn i knäet. samtidigt går CSI på tvn där justin bieber är med. ooh så snygg han är, och grym helt enkelt! efter det blir det big brother, haha jag hoppas dom visar när martin trillar i sovrummet. annars måste jag leta upp det så att ni får se det.

jag längtar så till malta, bilden är i från weheartit.com

kvällens schema

Publicerad 2011-05-02 18:28:24 i Allmänt,



jag är så trött så! vilade en stund nyss och ska nu ta tag i mina läxor. har nationella på torsdag i matte. inte så nervöst än, men tror att det kommer att gå bra. om jag inte får hjärnsläpp förstås! :)

nej nu kör vi igång pluggandet, så jag blir klar till alla min program som kommer ikväll.
20:00 - total blackout
21:00 - CSI
(justin är med idag)
21:30 - dagens man (vet inte hur jag ska hinna med detta haha)
22:00 - big brother

vad fanns i bikten?

Publicerad 2011-05-02 15:58:15 i big brother,

väntade mig något stort, eller hyffsat. men det enda som fanns var ett brev ifrån Gry. där stod det att deras låt låt etta på listan på itunes. och något med att de kunde få tjäna pengar på låten, ifall låten säljs mycket. dom blev ju självklart jätteglada och överraskade. men inte vi, eller jag :)

nu har dom nytt tema i bb. 
Välkommen till himelen, varje dag komme ni få budord ni måste följa av BB. Bryts dessa kommer man bli förflyttad tilll helvetet. De två som klarar sig längst i himelen, utan att bryta mot några regler under veckan, kommer att få en stor och bra belöning.
Från och med nu ska alla bära rätt outfit som de ska ha under veckan, glorior och änglavingar med vitt linne och vita byxor. Utöver budorden varje dag som levereras av BBguden, kommer andra uppdrag också in. BBguden byter budord varje dag. BB informerar också om att det bara är på skoj och att dom inte lägger några värderingar i religion alls.


överraskning

Publicerad 2011-05-01 22:56:15 i big brother,

det blev sonia som fick lämna i kväll. en av dom jag tippade på faktiskt! så det lär inte bli någon skandal som med rodney eller så haha. de har även fått en ny överraskning på utegården. och det blev en swimmingpool. var kom den ifrån liksom? haha. men kul men nya saker iallafall!

snart skulle de få något från slussen, vi får se vad det blir! händer det något mer roligt så meddelar jag er.

btw: har fått många kommentarer på sista tiden, jätteroligt ska ni veta :)

dagens outfit!

Publicerad 2011-05-01 20:42:12 i outfit's!,

tänkte visa vad jag hade på mig idag. köpte också denna tröjan i stockholm. byxorna kommer ifrån bikbok och tröjan ifrån cubus. har ännu inte hunnit fota resten än. men det kommer väll. lär ha på mig det snart också haha. använder alltid mina nya kläder direkt typ!




svar på tal!

Publicerad 2011-05-01 20:18:12 i big brother,

fick en fråga om hur jag kunde veta att det kanske är fler som kommer få lämna bb ikväll. och det vet jag för att jag följer bloggar som bara skriver om bb. där hade dom skrivit om det. plus så har big brother själv twittrat att det kanske är så. fast på deras står det inte att det bara är en eller två. men det återstå att se i kvällens program.

                                                          vem tror ni åker ut?




kan ni höra oss ropa?

Publicerad 2011-05-01 20:04:16 i Allmänt,

kom hem för en liten stund sen och chillar nu framför datorn där Fest i hela huset spelas om och om igen. längtar så till kvällens bb avsnitt. det sägs ska bli riktigt spännande. läste vad dom hade skrivit på deras hemsida om ikväll.

för alla bb nördar - ang ikväll:
Kvällens program kan bli en riktig rysare eftersom alla deltagare är nominerade och riskerar att röstas ut. Förra söndagen blev något av en chock för många när favoriten Rodney Da Silva slogs ut och tvingades lämna huset. Han själv vägrade tro på röstningsresultatet och ikväll kommer han tillbaka till livesändningen för att söka upprättelse. De tidigare utslagna deltagarna Tobias Holm och Jessica Karlén kommer också vara på plats. Dessutom har vi fixat en rejäl överraskning för deltagarna på utegården. Det är ikväll det händer, missa inte söndagsfinalen som kommer ta Big Brother 2011 till en helt ny nivå, klockan 21:00 på TV11.


20 års fest

Publicerad 2011-05-01 16:11:11 i outfit's!,

nu sticker jag på 20 års fest med min familj. till någon vi då känt länge. ska bli skoj! sen ikväll blir det bb, ska bli spännande att se vem som får lämna. det kanske blir två stycken till och med. för er som inte vet så är alla nominerade denna gången.

men nu ska vi åka, bjuder på gårdagens outfit!
en jumpsuit jag köpte i stockholm.



Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela