maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Myskväll

Publicerad 2012-04-29 20:51:35 i Allmänt,

Efter en lång dag så sitter jag nu och kollar tv. Jag väntar på att big brother ska börja just nu och håller tummarna för att Amandus ska få stanna. Dagen har varit mycket händelserik så jag har inte hunnit fota eller så. Men jag fota iallafall dagens goda middag. Nu ska jag ute och köra en snabbis, vi hörs.

Lång söndag

Publicerad 2012-04-29 08:49:24 i Allmänt,

Tjena! Detta kommer att bli en lång söndag. Är påväg till mamma och pappas jobb just nu där det ska vara auktion. Det börjar vid 11 och sen får vi se när det slutar. Så ska hjälpa till så mycket det går och även prova på lite fordon (hoppas jag). Får se hur mycket jag kan uppdatera idag. Kanske kommer bilder lite senare. Hoppas ni får en bra dag!

Sötnosarna ville följa med

lugn lördag

Publicerad 2012-04-28 12:36:32 i Allmänt,

hejsan! jag har egentligen ingen speciellet/viktigt att säga nu. och jag borde fixa mig och ta något att äta just nu. blir en lugn lördag för mig. imorgon ska jag hjälpa till på mamma och pappas jobb och på måndag är det valborg. så har två spännande dagar framför mig. slänger in en jättefin bild, hittade den i mappen "valpar" där jag har massvis med bilder på alla små sötnosar som vi har haft.

skräcknatt i bb

Publicerad 2012-04-26 22:07:02 i Allmänt,

ååh jag är laddad inför kvällen. det är dags för skräcknatt i bb-huset och jag ska sitta bänkad så länge jag orkar. och jag hoppas det blir riktigt bra, var otroligt roligt förra året då dem blev riktigt skrämda. har stora förhoppningar nu så jag hoppas det blir bra. och att det händer något snart, för jag väntar.. och jag sitter och äter M&M, mina favvisar som jag inte ätit på åratal typ. slänger in en gammal bild. men för er som har bb-live, kolla nu. förra året var iallafall detta en av de bästa nätterna i huset.

Mer shopping

Publicerad 2012-04-26 19:02:11 i Allmänt,

Hej! Hade NP i skolan idag vilket gick bra hoppas jag, sen kollade vi film på engelskan så det har varit en lugn dag. Stack in till lund en sväng efter skolan för att bara kolla runt (inte shoppa något till mig!). & jag höll det, jag shoppade fast inte till mig ;) men mer om det sen. Nu kollar jag bb-live på tvn, blir en lugn kväll utan några läxor. & fredag imorgon, härligt!

shopping

Publicerad 2012-04-25 22:17:48 i Allmänt,

heej! vilken crazy dag alltså.. skolan idag flöt på som vanligt och sen begav sig jag,mikaela, olivia och hanna till nova. när vi kom dit såg vi att det var 50 % på allt på bikbok. så vi sprang runt där i 2 h typ haha. sjukt lång och dryg kö till omklädningsrummen och så. vi alla var helt slut efteråt så vi åkte typ hem sen. fast jag och olivia kom inte riktigt hem så snabbt som vi tänkt oss. dumma som vi är så sitter vi i värmerummet i höör och väntar på bussen, sen får vi för oss att kolla in toaletten vid stationen och lämnar kvar våra saker i värmerummet för vi vet att ingen kommer ta det. tror ni inte att dörren låser sig då? vi kom in med tåget 18.10 men var inte hemma förrens 20.00. fyfan alltså. så himla irriterande var det haha. vi kunde se våra saker genom glaset..

bilderna under visar vad jag köpte, allt från bikbok. och jag är så himla glad för jag köpte ett par svarta byxor (som jag inte har på bild) som jag tror kan vara mina favoriter i repris som jag letat efter. 500 kr egentligen men fynda rejält, 250 spänn ♥


gammal bild

Publicerad 2012-04-24 20:07:35 i Allmänt,

hejhejhej! jag bloggar faktiskt inte för att jag inte har tid. utan jag har bara väldigt dålig fantasi just nu och vet inte riktigt vad jag ska blogga om. om 5 min börjar iallafall Top Model 17 och sen är det DH. och idag har jag haft nationella i svenska, ska också ha det på torsdag.. det sköna är att vi typ inte får några läxor just nu. Mamma och Amanda fyller år snart och det är också snart valborg. mycket på en gång!

slänger in en gammal bild, kanske kan vara kul att se hur jag såg ut en gång i tiden haha..

snyggt till sommaren

Publicerad 2012-04-22 17:02:10 i Allmänt,

kollar runt på kläder ganska mycket nu för tiden. och det finns en massa snyggt till sommaren. snygga somriga och härliga färger osv. frågan är när man ska börja handla.. ska man vänta ett tag till eller passa på nu, har hittat en del kläder som inte alls är så dyra faktiskt. vem vet om priset höjs när det börjar bli varmare.. här är några härliga kläder/outfits. allt är från h&m.

Linnab

Publicerad 2012-04-21 09:22:09 i Allmänt,

hejhej! jag hann tyvärr inte blogga igår då jag var upptagen typ hela dan. storstäda var en av sakerna jag gjorde, puuh så jobbigt. jag la mig ganska tidigt igår för idag skulle jag och josse hänga med till mamma & pappas företag (Linnab) som har invigning idag. man får komma och köra lite på segways vilket är riktigt roligt. jag och josse har även provat på lite andra fordon, ni ser dem här under..


soool

Publicerad 2012-04-19 21:20:38 i Allmänt,

har det inte varit härligt väder idag? liite kyligt och blåsigt men annars har det varit fint tycker jag. hängde i lund ett tag efter skolan med bella och lovisa vilket var väldigt trevligt eftersom det var längesen vi sågs. blev att käka på mc donalds & bara sitta och snacka. kolla även i lite affärer men måste hålla i pengarna!! nu tänkte jag duscha, kolla tv och sen sova. får bli en bild på amanda, så himla fin ♥

ego pix

Publicerad 2012-04-18 22:56:53 i Allmänt,

Friendship is the hardest thing in the world to explain. It's not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship. You really haven't learned anything.

Snart helg!!

Publicerad 2012-04-18 18:49:56 i outfit's!,

Min rubrik säger det mesta, längtar till helgen riktigt mycket just nu. Idag hade vi egen hårvård vilket var riktigt skönt, gjorde inpackning & sen styla jag håret med en trippeltång, NAJZ! Nu är jag alldeles rastlös, får se vad jag hittar på. Men vi hörs sen, puss!

Top model 17!

Publicerad 2012-04-17 19:56:03 i outfit's!,

Heej! Jag är på bra humör just nu. Det har varit ganska bra väder idag & så hade vi vårat prov idag vilket jag tror gick väldigt bra. Så imorgon blir det egen hårvård som står på schemat. Ska nog bara göra en inpackning eftersom jag var hos frisören för inte så länge sen. & idag är det tisdag vilket betyder myskväll framför tvn. Har precis njutit av thaimat & snart börjar Top Model 17. Är massa gamla deltagare som kommer tillbaka för att få en ny chans att vinna, ska bli spännande att se :) !

Sovdags!

Publicerad 2012-04-16 23:14:53 i outfit's!,

Nu blir det att sova, blir en lång dag imorgon. Och ska även ha ett praktiskt prov på hv så är lite spänd, men det ska nog gå bra! Så jag tänkte bara säga godnatt & slänger in en gammal bild, ska bli bättre på att ta nya bilder för har extrem bildbrist just nu. Puss sötnosar !

sommar

Publicerad 2012-04-16 20:17:39 i Allmänt,



så härligt det skulle varit med sommar just nu, men det är typ bara 2 månader kvar och dem två månaderna kommer gå jättefort. vill kunna gå i shorts, vara brun, äta ute på massa mysiga ställen och BADA. allt blir så mycket färggladare på sommaren vilket jag föredrar framför grått och trist. förhoppningsvis börjar vädret gå mot varmare tider snart, denna veckan är lite si sådär. men sen hoppas jag att vädret inser att det faktiskt är april just nu. bild från turkiet, saknar det otroligt mycket.

hey good lookin'

Publicerad 2012-04-16 15:54:39 i Allmänt,

WHAT A DAY! måndagar är dem segaste dagarna för vi har aldrig hv då. utan våra lektioner består av svenska,engelska,matte och idrott. och idrotten var bara för jobbig, usch! jag har iallafall fått min motion för idag haha, kanske till och med går en runda ikväll. inte varje dag det är fint väder nu för tiden! jag tänkte kolla bb nu och vila lite för jag är så sjukt trött. vi hörs senare! bild från we heart it.

my guy!

Publicerad 2012-04-15 21:00:52 i Allmänt,

kollar runt lite på youtube, och hamnade på Justin. brukar oftast bli att jag alltid lyssnar på hans nyaste låtar nu för tiden, förutom på mobilen för där har jag även dem lite äldre låtarna. men längesen man såg musikvideorna, och ni bara måste se denna. så liten han var där, gulleplutt! ♥

bra kväll

Publicerad 2012-04-15 17:35:14 i Allmänt,



tjaa! gårdagen var faktiskt jättebra. festen var väll egentligen lite mindre bra och skulle inte varit värd 50 spänn om det inte varit för mina fina vänner. det var verkligen dem som gjorde kvällen, så jag hade jätteroligt! tror inte jag kan lägga upp några bilder för dem är alldeles för privata. och bilden ovan är inte tagen igår, men jag såg typ ut så. mörka jeans och den tröjan! det blev mycket dans och många skratt igår. tack tjejer för kvällen ♥. idag är jag lagom trött..

Lördag!

Publicerad 2012-04-14 13:15:51 i outfit's!,

Hej allihopa! Idag är en superbra dag. Ska på fest ikväll i Hörby med några från klassen, kommer bli riktigt roligt! & igår var jag på bowling med några kompisar vilket även det var jättekul, jag vann (nästan.) men nu ska jag välja kläder & fixa mig lite. Vi hörs sen! Här får ni en bild på Sean Faris. Puss

coolstuff.se

Publicerad 2012-04-12 18:52:37 i Allmänt,

tycker det är rätt roligt att kolla runt på lite sidor och hitta olika smarta eller coola saker. och onödiga saker för den delen haha. coolstuff.se är iallafall en sida som har väldigt mycket påhittiga saker. så jag kikade runt där lite och hitta en del finurligt, vissa saker som man vill ha och vissa där man tänker "wtf is that?" haha.

tycker denna ser hur gosig ut som helst.

detta ska tydligen öka ens attraktionskraft haha. tror ni på det? nja..väldigt tveksamt

ser ut som en solkräm, men är en förvaring till ägodelar. ganska fräck tycker jag!

bb-time

Publicerad 2012-04-11 19:16:01 i Allmänt,

kollar bb just nu och funderar på om jag ska plugga mer eller inte, eller asså om jag ska träna mer på min redovisning. ska nog gå igenom den en gång till bara för den sitter ganska bra, just nu iallafall. sen är det väll det vanliga ikv, kolla tv och ladda upp för en ny dag. lägger in en bild jag hittade från 9gag, vissa bilder där ifrån stämmer så sjukt bra.

Före & efter!

Publicerad 2012-04-11 17:04:25 i outfit's!,

Heej! Hur är det med er idag då? Här är det bra, ligger dock i sängen och riskerar att somna när som helst. Det har varit en väldigt lärorik dag idag. Har hunnit med en del nya saker på frisör-lektionen idag. & sen sprang vi till tåget, var precis att vi hann haha.

Satt nyss och kollade runt på ett nytt redigeringsprogram på mobilen. Kanske inte är så nytt egentligen, men nytt för mig iallafall. Och kolla sån skillnad detta blev (varnar för att detta är ett mobilinlägg så bilderna kanske inte är så bra som jag tror..).




Tisdag!

Publicerad 2012-04-10 23:11:37 i outfit's!,

Heej! Vilken jobbig dag det har varit. Det jobbiga var ju att gå upp imorse & sen ta sig till lund. Har varit sjukt trött idag alltså. Har egentligen inget speciellt att berätta nu, skolan går som vanligt & jag har svenska NP den muntliga delen som börjar på fredag, gissa om jag är nervös? Aja, får intala mig själv att det kommer gå bra, för då kommer det säkert också göra det. Vi hörs imorgon, puss!

new york!

Publicerad 2012-04-09 17:01:47 i Allmänt,

dem flesta av er vet kanske att Kissie är i New York just nu. och det får mig att bara längta tillbaka sjukt mycket. saknar verkligen ALLT från usa! shoppingen, maten, hotellen, bilen (haha) och alla andra äventyr som universal studios, empire state building, miami beach osv. vi hade det så himla bra! det enda jag ångrar är att vi aldrig gick in på Forever 21..  men inga sura miner för det, cause I'm going back, someday!



A new day!

Publicerad 2012-04-09 11:47:27 i outfit's!,

Heey! Vilken dålig dag det är idag. Jag vaknade med en fruktansvärd huvudvärk, det är dåligt väder ute & det är skola imorgon. Jag ska bara ta det lugnt idag, orkar inte göra något. Plugga, kolla bb & lite sånt. Hoppas att ni iallafall får en bra dag :)! Slänger in lite bilder från igår.

Mot Malmö.

Publicerad 2012-04-08 14:24:07 i outfit's!,

Nu sitter vi i bilen påväg till Malmö. Solen har börjat att titta fram vilket är underbart. Jag myser med Mimmi nu också, så vi har det så himla bra. Var bara det jag ville säga, vi hörs sen.

malmö!

Publicerad 2012-04-08 13:14:11 i Allmänt,

dagens planer: familjen johansson drar till malmö för att träffa släkten. ska bli mysigt att åka ut till mormor och morfar för dem bor så himla mysigt. har utsikt över vattnet och öresundsbron. synd bara att solen inte tittar fram längre för man kan ta otroligt fina bilder från deras balkong. men nu ska jag fortsätta att fixa mig och ta något litet att äta. uppdaterar nog från mobilen sen. puss

my guy ♥

så mycket smink kan göra.

Publicerad 2012-04-08 12:34:38 i Allmänt,

hejhejhej. jag tänkte bara visa dessa bilderna för er nu. jag återkommer strax med dagens planer och så. men kolla bilderna, så himla coolt! tänk om man själv kunde göra så.

Mys med systrarna!

Publicerad 2012-04-07 21:37:00 i outfit's!,

Heej! Hoppas ni alla har en mysig lördag. Jag sitter framför tvn med mina systrar & ska se Harry Potter som börjar på fyran nu. Vi har käkat god mat & ännu godare efterrätt som bestod av godis. Tror inte jag har sett just denna Harry Potter filmen så måste kolla nu så jag inte missar något! See u later

merskal.se

Publicerad 2012-04-07 16:23:42 i Allmänt,

nu ska min mobil piffas upp. har ju dock ett jättefint rosa skal nu. men lite blingbling skadar ju aldrig. så jag har beställt detta skalet under, supersnyggt! speciellt till min vita mobil ♥♥♥

vad händer idag då? det vet iallafall inte jag. funderar på att bara vara hemma då jag inte riktigt är på topp än. dessutom är mamma och pappa borta så är vi tre tjejer hemma bara. är ju alltid mysigt! men vi får se vart kvällen för mig, haha. nu ska jag träna på min redovisning, vi hörs senare!

Latar framför tvn!

Publicerad 2012-04-06 20:54:37 i outfit's!,

Gokväll! Jag & josse har suttit vid tvn ett bra tag nu & kommer nog sitta här hela kvällen. Vi har krängt en del & ska fortsätta med det haha. Vi har också Bella som sällskap så allt är helt perfekt!

jag idag!

Publicerad 2012-04-06 14:53:32 i outfit's!,

körde på leggings, vit tshirt från gina och en grå "kofta" eller vad man ska kalla det, från USA. har alltså haft den gråa i över ett år man aldrig lyckats matcha den med något. tror jag lyckades nu! har även en i svart.

sjukling

Publicerad 2012-04-06 11:34:13 i Allmänt,

heej allihopa! idag känner jag mig som på bilden under. jag vaknade med en rejäl förkylning och ont i halsen. så idag ska jag bara ta det lugnt, ska plugga,städa, vara med familjen och lite sånt. vill verkligen bli frisk till skolan börjar så ska nog ta det ganska lugnt resten av lovet. ska försöka uppdatera er så mycket som möjligt idag, men kommer nog ha fullt upp. vi hörs sen. nu är det dags för plugg, jippi..

Toppen dag!

Publicerad 2012-04-06 00:13:48 i outfit's!,

Oj vad mycket som har hänt idag. Tog tåget redan 9.20 för vi skulle vara i Malmö vid lite över 10. Dock var det inte insläpp förrens vid 11 fast vi överlevde (nästan inte..). X-factor var riktigt roligt att se på. Roligt att se riktigt grymma talanger, spännande att få se juryn & intressant att se hur dem gör vid en sånhär inspelning. Vi satt jättelångt fram och jättenära juryn, bilderna under är tagna från där vi satt, så vi hade toppenplatser. Kanske syns i tvn sen, vem vet ;) haha.

Sen när jag kom hem så gjorde jag och pappa lite ärende & sen har jag varit ute med amanda & myst med familjen. Är stort sett allt. Kommer sova gott inatt!

x-factor

Publicerad 2012-04-04 18:11:47 i Allmänt,

jag känner mig duktig som har pluggat idag. är en hel del som ska göras inom svenska NP den muntliga delen. ska ju kunna det mesta utantill, det ska låta bra, inte rörigt eller så och så ska man ha ett hjälpmedel. så vill ha allt gjort snart så jag bara kan träna och träna.

snart drar jag igång en film, har inte bestämt vilken än. vill inte vara uppe för länge idag för ska iväg tidigt till malmö imorgon. om jag har fattat det rätt så ska vi kolla x-factor audition. antagligen för att de ska kunna korta ner antalet som sökt tills det börjar på tvn. spännande iallafall! slänger in en bild från förra sommaren, eller förra våren. aja, det är från förra året iallafall. ni kanske tycker jag borde slängt in en bättre bild, men våra hoppbilder blev inte bättre än såhär ;)

filmdags!

Publicerad 2012-04-04 16:37:48 i Allmänt,

inte filmdags just nu, men frammåt kvällen så. har laddat ner dessa 4 filmer som finns här nedantill. har bara sett "Forever Strong" av dessa fast jag kommer inte riktigt ihåg den så ska se om den. får se hur många jag orkar se, tippar på 2 max haha. någon är drama, någon är komedi osv. lite blandat :)

i love you till the end

Publicerad 2012-04-04 14:30:25 i Allmänt,

åh vad jag älskar mina två änglar. hittade nyss dessa bilderna bland mina bilder. finner inga ord för hur otroligt fina dem är och hur myyycket jag älskar dem. och coola för den delen också ;).


dålig bild..

Publicerad 2012-04-04 13:24:14 i Allmänt,

asså jag har verkligen försökt fota håret men det går inte bra. så jag får helt enkelt berätta typ haha. jag gjorde mörka slingor. mitt hår var ojämnt innan hon färga det, det var väldigt mörkt på vissa ställen typ, så hon fixade till så allt blev jämnt med slingor. hon gjorde det så mörkt som det var på vissa ställen i håret. var mest vid sidorna,luggen och utväxten som det var ljusare och det är nog där man ser skillnaden. jag är iallafall jättenöjd. och ni vet kanske hur det är, så fort man ändrar håret lite, typ klipper jättelite eller så, så ser man stor skillnad själv. så är det typ för mig. jag ser mycket skillnad, dock vet jag inte vad ni tycker. men det är typ som på bilden under om inte liite mörkare. det är inte svart, men kan se lite på gränsen ut ibland! och innan var mitt hår väldigt ljusbrunt så jag är nöjd, trivs bättre i detta!

swag notes!

Publicerad 2012-04-04 00:27:34 i Allmänt,

nu är det snart dags att sova. förstår inte varför jag blir trött så himla tidigt. idag gick jag i och för sig upp halv 9, men jag har även vilat idag. aja, skönt att kunna sova länge på lovet så man inte går och har dåligt samvete sen för att man skulle vilat mer typ haha. på tal om något annat så känns det nästan som om jag börjar må dåligt, blev förkyld helt plötsligt ikväll och nu börjar min hals göra ont. konstigt faktiskt. har inte gjort något som tyder på att jag ska bli sjuk. dock kändes det som -20 när jag skulle cykla till frisören idag. fast mår man dåligt så fort efteråt? hm..

Plugg!

Publicerad 2012-04-03 18:55:59 i outfit's!,

Är så himla dålig på att plugga, jag säger att jag ska göra det men så gör jag aldrig det. Men nu ska jag ta tag i det, jag måste göra det nu för annars blir jag stressad och det vill jag ju inte bli. Bild på resultatet av håret kommer sen, jag fotade det men ska se om bilden ger rättvisa. Annars får ni se imorgon. Slänger in en bild på min älskling.

Uppe med tuppen!

Publicerad 2012-04-03 08:55:41 i outfit's!,

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt då jag snart ska iväg. Ska inte på äventyr eller så utan ska bara iväg & göra en sak. Ska bli spännande.. & ni får veta mer sen. Vädret är heelt okej idag, bättre än igår iallafall vilket är bra. Och på tal om igår, jag, josse & Sara gick till Ica & handla BJ & dricka för att sen bara kränga & kolla tv, vilket funkade utmärkt. Nej nu ska jag fixa mig,vi hörs sen!

bra kväll!

Publicerad 2012-04-01 12:27:11 i Allmänt,

godmorgon! vilken bra kväll det var igår. jag och josse stack till festen redan vid halv 7 för vi skulle äta där. så det serverades mycket god mat och sen blev det dans hela kvällen. träffa även en massa nya människor vilket var jättetrevligt. så det var verkligen en jätte jätte bra kväll hihi. slänger in tre bilder. en på mig och min snygga vän, en på mig innan vi stack dit och sen en på min outfit. ganska enkel outfit, hade inte så mycket färgglatt haha.

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela