maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

100 squats

Publicerad 2013-04-30 07:23:42 i

Godmorgon sötnosar! Kändes bra att jag råka slänga in ett tomt inlägg som inte går att ta bort.

Och nu till det jag skulle säga, 100 squats om dagen, pallar ni? Let's go!! För att bli motiverad så rekommenderar jag att ni kollar lite videor på youtube. Kan lägga ut någon jag har använt mig av! Låt oss få en snygg och läcker gumpis! ;)

Squats

Publicerad 2013-04-26 20:35:11 i

Hejjj! Lång dag trots kort skoldag. Sprang rundor i Lund och var inte hemma förrens 4. Och eftersom jag inte tränat så bra denna veckan så fick jag göra det idag. Powerwalka och sprang lite i sammanlagt 30 min. Sen har jag gjort lite övningar, massa squats fick det bli! Såg en videon som hade 100 squats challenge, ska försöka göra det dagligen!

Skoltrött

Publicerad 2013-04-25 22:22:06 i

Hej på er! Här blev det dött ett tag, precis som min träning haha. Har haft fullt upp den senaste tiden att jag bara fokuserat på skolan. Är så skoltrött nu och ser bara fram emot sommarlovet nu. I lördags firade jag och min älskade 10 månader, sjukt vad tiden springer iväg och även att det snart var en vecka sen vi fira visar också att tiden går fort. Kändes som det var igår vi gjorde det. Sen har jag haft långa skoldagar och en del plugg som kommer i första hand. Det vill säga innan träningen, så idag fick jag ta tag i det igen. Både powerwalka och träna på maskinen här hemma.

Ska uppdatera bloggen bättre för er som fortfarande kikar in. I promise! :)

Min snygging i lördags. Först trött sen taggad på bio, hihi!

Molnig fredag!

Publicerad 2013-04-19 11:47:03 i

Godmorgon på er! Skönt med studiedag men vädret gjorde en dock inte på mycket bättre humör. Hade hoppats på lite sol så man hade kunnat sitta ute, men icke det! Jag ska alldeles strax ut och springa så att man sen kan äta lite onyttigt ikväll med gott samvete hehe.
På schemat idag står det även städning, mitt rum skulle behöva dammas av, dammsugas och allt det. Så en storstädning med andra ord!

Hoppas ni alla får en superbra fredag!

Dagens träning!

Publicerad 2013-04-18 19:21:41 i

Nu har jag varit duktig och tränat klart för idag. Det jag gjorde var att:
- springa med mamma i 15-20 min
- träna på en maskin som heter orbitrek hemma i 15 min
Sen efter varje dag som jag har tränat gör jag mina övningar som finns på bilderna nedan. Lägger även upp en bild på orbitreken. Ska äta snart och sen göra en god smoothie och kolla pretty little liars.

Tar helg!

Publicerad 2013-04-18 17:12:07 i

Nu har jag tagit helg. Hur skönt som helst! Och har inga speciella läxor att stressa över, bara ett läxprov nästa fredag men det tar jag i slutet av helgen.
Underbart väder idag, hoppas det blir lite mer sol imorgon så jag kan sola lite!
Har klippt Amanda idag också och på bilden ser ni resultatet. Ska försöka göra fler frisör inlägg och tipsa om bra produkter och tips till friskare hår. Plus kanske berätta mer om vad som händer i skolan på frisörlektionerna.

Kvällens planer är att springa en runda och sen ska jag se pretty little liars. Var alldeles för längesen jag gjorde det!

Mörkhårig i denna ljusa årstid!

Publicerad 2013-04-17 21:26:56 i

Helluu! Min dag förväntades först vara dålig men har varit superbra. Hosta och förkylning har drabbat mig så trodde jag skulle få bli sängliggandes och missa praktiken plus det fina vädret. Men jag tog mig ändå till praktiken och jag har haft det roligt idag trots att jag inte gjort något speciellt. Jag fick springa ärenden, städa och så fick jag mitt hår klippt och färgat så nu är jag.. grönhårig hihih, skoja skoja! Tiden gick fort idag och vädret gjorde bara en på bättre humör. Så nu är jag glad över att mer än halva skolveckan har gått och jag har fått en ny hårfärg!! :)

Vad hände i helgen?

Publicerad 2013-04-16 12:32:29 i

Har inte lyckats komma in på blogg.se appen den senaste tiden. Men nu funkar det igen som tur är!! Helgen bjöd på filmmys med gamla kompisar och sen fick det mysas lite med pojkvännen också i lördags. Åt även en good fika i uterummet i söndags, får passa på när det är varmt. Värmen stannade i Skåne igår också men tyvärr var jag inte i Skåne på nästan hela dagen då, osis..
Nu ska jag ut och gå en lång runda med hundarna, sen blir det lite plugg, älskling kommer och sen ska vi springa. Låter bra va?

Några bilder från helgen som varit.

Let's go!

Publicerad 2013-04-11 20:58:22 i

Nu kör vi igång med träning och nyttigheter. Åt alltid kakor, godis och massa sånt skit mitt i veckan. Plus så tränade jag heller aldrig, så även om man inte såg det så mycket på kroppen så vet jag om att den inte alls var bra. Tog tag i detta i tisdags och har än så länge varit nyttig och tränat dessa tre dagar. På helger får man äta lite gottis. Tycker det iallafall är stora framsteg att jag tränar och äter nyttigt i veckan. Ska försöka hålla detta nu också!

Ska inte förvandla bloggen till en träningsblogg, men lite inlägg lär nog dyka upp!

Söta ville!

Publicerad 2013-04-03 08:45:28 i

Hellu! Sitter på tåget mot praktiken nu, ser inte fram emot en lång dag just nu då jag är lite stressad över allt vi har i skolan nu, skulle vilja vara hemma och plugga plugga plugga! Även ifall det inte är det roligaste.
I söndags bjöds det på påskmiddag hemma hos oss. Underbara Ville var också med och han behövde verkligen klippas. Vet inte ifall bilderna hamnar i rätt ordning, men ni kan nog förstå vilken som är före och efter.

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela