maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Mysig söndag!

Publicerad 2012-12-30 21:55:02 i

Jobbig dag? You name it. Klockan ringde vid 5 imorse för att vi skulle vara i Malmö kl 7.30 för att jobba. Efter nio timmar på jobbet så stack jag och josse till triangeln. Hitta en supersnygg tröja som passar utmärkt till imorgon. Jag visar den imorgon eller på tisdag tror jag. Nu sitter jag och kollar film och tänkte fixa mina naglar nu. Får se ifall jag kommer på något roligt att göra med dem. Sen ska jag nog ta och sova, har varit en otroligt lång dag för mig.

bra schampo

Publicerad 2012-12-29 22:09:35 i Allmänt,

godkväll! hoppas ni alla har en mysig lördag. jag har faktiskt suttit med lite läxa för att inte behöva sitta med allt de sista dagarna utav lovet. plus så passade jag på nu när sebbe inte är hemma och jag ändå jobbar både idag och imorgon vilket gjorde att jag inte kunde göra så mycket annat ikväll. imorgon ska vi ta och jobba i malmö, skönt med lite omväxling men det betyder också att vi ska upp ännu tidigare. men vad gör man inte för pengar haha. sen ska jag och josse gå runt lite i affärerna för att se om jag hittar något fint till nyår. har inte hunnit shoppa något nu på rean, så får se ifall jag hittar något fint.
på tal om något annat så känns det väldigt skönt att jag har beställt lite saker som verkligen behövs. beställde en jacka i förrigår då jag kände att min andra inte är så snygg. och nu har jag beställt bra schampo och balsam också i märket Matrix. Jag kör på colour care eftersom jag har färgat hår, hehe :)
 

Jobbar

Publicerad 2012-12-28 17:42:25 i

Heej! För mig blir det inget jullov med massa film och mys bara. Utan jag jobbar på som bara den! Är på smart buy med några gamla klasskompisar vilket är jätteskoj. Har jobbat sen i onsdags och ska jobba till söndag än så länge. Lite info till er som undrar vad som händer i mitt liv.
Jag har även beställt än jättesnygg jacka, unna mig något fint som är lite dyrare. Brukar annars inte göra det.

Nu ska jag ta och njuta utav att det är fredag. Någon bild från jobbet kommer här. Jackan får ni se när jag har fått den.

Plugg och städ dag!

Publicerad 2012-12-25 15:00:40 i

Hej på er! Hoppas ni alla hade en bra julafton igår. Vi hade det mysigt här hemma med mormor och morfar som sällskap. Åt god mat, efterrätt och allt som nu äts på julafton. Julklapparna var också mycket fina. Fick kläder, pengar, smycken, godis, bodylotion, handduk och lite annat.
Idag är det städ och pluggdag. Passar på att göra allt sånt tråkigt nu när älskling har lämnat mig för att åka till ett varmare land i en vecka. Han kommer hem på måndag och jag längtar såå mycket. Imorgon och fram till fredag blir det jobb.
Fick detta fina paketet av min handledare, fotar kanske mina andra julklappar senare.

Done!

Publicerad 2012-12-17 11:06:00 i

Blev en kort skoldag idag. Skulle göra klart lite små saker bara. Min docka blev bra så jag är nöjd! Nu ska jag gå och shoppa lite i stan. Hoppas ni alla har en bra måndag! Inte långt kvar till jullovet nu.

Emporia

Publicerad 2012-12-14 18:41:57 i

Nu sitter jag på tåget mot dösjebro. Ska till min älskling som har väntat på mig sen vi sluta skolan. Jag och Mikaela åkte till Emporia direkt efter skolan, fick inte något inhandlat till mig själv, bara mat på china box och godis hehe. Är så otroligt skönt med helg nu, behövs verkligen efter allt jobb denna veckan. Har rullat så mycket permanent att jag snart gör det i sömnen också. Nej nu ska jag lyssna på musik och bara ta det lugnt resten av denna lilla resan.

Friday

Publicerad 2012-12-14 13:34:09 i

Heej! Fredag, äntligen fredag. Håller just nu på att fixa min klipp och färg docka som ska vara klar på måndag. Resultat får ni se då! :)
Igår fick jag sitta modell till Olivia som skulle färga. Så jag har blivit mörkhårig. Känns riktigt bra, har alltid trivts i det mörka. Så nu blev jag brunröd!

Här är bild på resultatet av mitt hår och dockan jag håller på med.

Myspys.

Publicerad 2012-12-06 22:59:32 i

Heeej! Hoppas allt är bra med er. Jag är så trött att jag somnar när som helst. Färgade Josses hår i skolan idag vilket blev riktigt bra. Hon blev mörkare, men inte för mörk. Sen var tydligen naturen inställd så vi sluta redan vid 2.
Har mest slappat efter skolan. Mamma bakade lussebullar och jag åt dem. Så hiimla gott! Nu kollar jag tv och har nyss gjort fina flätor i håret hihi. Ska Nanna nu, godnatt! :)

Torsdag

Publicerad 2012-12-06 07:54:09 i

Skönt att det snart är fredag. Jag hoppas denna dagen går fort! Josse ska komma till skolan idag och bli ompysslad utav mig, så det ska bli kul. Jag sov hos sebbe inatt så är på skolan extra tidigt idag, passade därför på att skriva ett inlägg nu.
Och för er som är nyfikna på hur min salong ser ut så kan jag visa lite. Är hur fint som helst där, Klipphuset heter stället jag är på!

4S

Publicerad 2012-12-05 08:51:31 i

Godmorgon! Sitter på tåget nu, onsdag betyder alltid praktik. Vaknade med huvudvärk idag men det har släppt lite nu. Får se vad jag får hitta på idag! Lika snuvig som förra veckan tyvärr, väldigt jobbigt att stå på salongen & behöva snyta sig hela tiden.
På tal om annat så har jag blivit ägare utav en iPhone 4S istället. Känns bättre då den ena knappen inte funka på min förra, den man låser mobilen med..

Nu förlorar jag snart teckning. Ha en mysig dag! :)

old pic's

Publicerad 2012-12-02 18:12:34 i Allmänt,

haha jag hitta lite gamla bilder på vår hårddisk som jag glömt bort. tänkte bjuda på några! vääldigt gamla bilder måste jag notera. de flesta är från 8an och 9an skulle jag gissa på!
 
 
nej fler vågar jag inte bjuda på. för hemska för att visas! läxorna är gjorda och jag kan slappa resten av kvällen vilket jag inte har kunnat göra på lääänge. mamma och pappa är och hämtar pizza nu som ska vräkas i. sen blir det myspys. och julkalendern snart som jag ska se!! så himla mysigt det är med jul. massor av tända ljus, tänd brasa och snön som lyser upp så himla mycket.

Lille ville

Publicerad 2012-12-01 18:16:36 i

Hejhej! Som jag har längtat efter att denna skolveckan ska vara över pga alla läxor vi haft och nu är den det. Spenderade natten hos mig älskling och kom hem för inte så längesen. Sitter och myser i soffan med lille Ville nu! Så himla mysigt att sitta hemma och mysa med valparna. Plus att julpyntet har kommit upp höjer mysfaktorn lite till! Här kommer lite bilder på Ville.

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela