maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

vad ska man ha på sig?

Publicerad 2012-03-31 16:29:20 i Allmänt,

party tonight. men sen kommer alltid det stora problemet. vad ska man ha på sig? temat är färgglatt, men man behövde bara ha en färgad tröja typ eller så, så det tänkte jag köra på. men jag har inte så mycket färgglatt i min garderob faktiskt, borde inskaffa lite nu till våren och sommaren. så vad ska jag ha? har en tröja jag aldrig använt faktiskt, kanske ska köra på den? vi får se..

ego pix!

Publicerad 2012-03-31 12:22:57 i Allmänt,

heej mina fina! är så himla underbart att det är lördag. dock är det lov så varje dag kommer kännas som en lördag, fast idag är det ju faktiskt lördag på riktigt haha. sitter och målar naglarna just nu för det blev inte alls bra igår, kör på silvrigt just nu! annars händer inte så mycket just nu. men ikväll så händer det grajoor, fest i hörby är ju aldrig fel. så ska dra dit med josse. kommer bli riktigt trevligt! slänger in två bilder från igår, var på tjejkväll då förresten. jättetrevligt var det! fejksmilet number one på första bilden haha.

ta hand om mig dag!

Publicerad 2012-03-30 14:31:22 i Allmänt,

ojoj,här händer det mycket. jag har en liten ta-hand-om-mig dag idag. har varit ute och gått i det fina vädret, ätit en god frukost, duschat, inpackning i håret och så håller jag på att måla naglarna nu. alltid skönt att få fräscha upp sig lite. ska nog plugga lite snart också, så fort mina naglar har torkat. sista bilden är på mina favoriter från Victoria's secret.

vit skinnväst

Publicerad 2012-03-29 22:12:03 i Allmänt,

ååh vad jag vill ha denna skinnvästen. såg denna och en likadan i svart när jag var på nova. och så nyligen började jag följa en tjejs blogg som jag verkligen fastnade för. intressanta inlägg och jättefina bilder. så köpte hon nyligen denna, to die for!! typ så känner jag. 499 kr om jag inte minns fel. sååå snygg ♥

http://tuvamalmo.blogg.se/index.html.  om ni vill kika in på den!

svar på tal:

Publicerad 2012-03-29 18:08:39 i Allmänt,

tjena tjena! nu startar mitt lov vilket är så otroligt skönt. har haft mycket att göra i skolan. först klippte vi, sen var det utvecklingssamtal och sen prov/uppsats på engelskan. busy daay! annars så är livet i stort sett perfekt. lovet har precis börjat , vädret är fint och jag ska nog kolla en film nu. eller så väntar jag till ikväll. något som dock är mindre bra är att Jimmy och Amandus är nominerade denna veckan i bb. BIG FAT NO! två av mina favoriter står mot varandra. aja, jag får helt enkelt hålla på amandus och verkligen hoppas att han stannar, för han tycker jag ska vinna allt!

svar på tal: någon som undrade vart jag såg den gråa tröjan i inlägget under. http://www.lager157.com/ , denna sidan. riktigt bra pris på allt typ! där finns linnen med dragkedja på ryggen för bara 70 kr/st m.m. och den gråa tröjan kostar bara 150 kr. asbra ju!

ps. jag har världens finaste hundar!

want to have!

Publicerad 2012-03-28 21:25:05 i Allmänt,

hitta lite snygga kläder som jag vill ha ♥

usa tröja, supersnygg!

denna gråa hade passat perfekt när man tränar!

snygg,ellerhur? fanns även i andra färger.

denna fanns även i röd, skitsnygga!

rastlös

Publicerad 2012-03-28 15:49:54 i Allmänt,

heej på er! har egentligen inget nytt eller något intressant att berätta utan ville bara visa att jag lever. har haft matte prov idag vilket gick bra (hoppas jag!). annars har det inte hänt något speciellt. är riktigt trött just nu och är rastlöst. ska nog träna lite idag också och sen bara ta det lugnt. är ju ledig på fredag så mitt lov börjar imorgon, riktigt skööönt! 

ska mysa lite med mimmi och bella nu. slänger in en bild, dels pga bildbrist och för att naglarna var ju riktigt snygga..

Dags att sova!

Publicerad 2012-03-27 22:12:40 i outfit's!,

Heej snyggingar! Har varit en riktigt fullspäckad dag. Skolan gick fort vilket var skönt & sen var det hem och plugga till matte provet imorgon, sen har jag faktiskt tränat. Ska börja göra det mer regelbundet, speciellt nu när det börjar bli så fint väder.& äta nyttigt är också ett måste! Sen har jag kollat mina program, är just på tisdagar som mina favoritprogram går på tvn. Dock tänkte jag skippa bb idag för ska upp tidigt imrn. Btw: som ni kanske vet (iallafall jag) så går det inte att kommentera mina inlägg som jag gör från mobilen. Kan vara bra att veta. & just detta inlägget är ett sådant.
Nej nu ska jag sova, puss och godnatt!


boyfriend

Publicerad 2012-03-26 23:11:59 i dagens låt!,

häär har ni låten, bieber gör oss aldrig besvikna. som sagt, sjukt bra så som den är, men jag skulle rekomendera att ha hörlurar. man hör mycket tydligare och såå mycket bättre blir det. så lyssna och njut! ♥♥

old pic. new music!

Publicerad 2012-03-26 19:20:07 i Allmänt,

old pic. ska ta och duscha nu och kaanske plugga lite till, har inte pluggat så mycket idag och har ett svårt prov på onsdag. men vi får se hur det kommer gå haha. om en stund slänger jag in Justin nya låt som släpptes idag, ååh så bra den är, (bäst i hörlurar då hans rapp låter så sjuukt mycket bättre där). brb!

snart lov!

Publicerad 2012-03-26 16:13:47 i outfit's!,



lite dålig kvalité på bilden, blir så när man laddar upp iphonebilder i stort format. HEEJ,förresten! vad skönt att denna måndagen är över. nu är det bara tre skoldagar kvar för vi är lediga på fredag. och vi har långa hv-lektioner i veckan vilket kommer göra att tiden springer iväg. riktigt skönt med lite lov sen, känner mig lite utmattad faktiskt! iallafall, nu kollar jag bb. de ska alldeles strax ha audition för "Top Cats" som spelar in årets bb-låt. kommer bli roligt att se. och så (som på bilden ovan) såg jag ut idag.

Jag idag!

Publicerad 2012-03-25 14:40:42 i outfit's!,

Sorry, mitt huvud ville inte fastna på bild. Men jag fick ändå en bra bild på självaste klädseln. Leggings & en söt tunika från mammas garderob. Vi sticker snart till Malmö, kl 3 för att vara exakt. Kör på en stram hästsvans idag också + lite smycken som blir pricken över i:et.

strålande sool!

Publicerad 2012-03-25 12:58:20 i Allmänt,



hejsvejs! vilket underbart väder. har varit ute och lekt lite med hundarna och sitter nu och pluggar. men jag ska nog sätta mig där ute och plugga lite. och idag ska vi till malmö för att fira en söt liten tös,så får se hur min uppdatering blir idag. men jag ska iallafall kila nu, vi hörs ♥. och bilden är från turkiet, saknar det riktigt mycket!

Big brother

Publicerad 2012-03-24 18:32:45 i Allmänt,

Har ätit en god middag med josse & nu sitter vi och kollar bb. Vi har laddat ner två filmer till ikväll, "Don't be afraid of the dark" & "Boogeyman". Så det blir en bra kväll, hoppas ni också får det! :)

myskväll vs utekväll!

Publicerad 2012-03-24 14:55:35 i Allmänt,

lördagar är ju, antingen, utekväll eller myskväll. vilket föredrar ni? för mig är det alltid olika. ibland känner man att man absolut inte orkar, att man verkligen behöver vila och så innan skolan börjar igen. eller så är man riktigt sugen på att hitta på något kul, nivet.. passa på och ha riktigt skoj med sina kompisar. idag står det helt klart myskväll på menyn. dels också för jag var ute igår ju! men jag är trött och känner för att bara ta det lugnt, kolla film och käka onyttigt. på tal om det, ska ner och äta lite nu. är jättehungrig. vi hörs sen!


härlig kväll!

Publicerad 2012-03-24 13:30:17 i outfit's!,

tjeena! jättehärligt att det är lördag, synd bara att solen inte kan titta fram lite. var som sagt i eslöv igår och firade Hanna och vi hade jättetrevligt. supergod mat och trevligt sällskap! hände lite till när vi kom till höör men jag orkar tyvärr inte ta upp allt. kanske heller inte så intressant för er ändå haha! men det var en jättetrevlig kväll igår. så tack alla för det, och ett extra tack till Hanna! ♥

och finns en sak jag måste ta upp,klargöra lite. jag är inte 15 år (eller 14 för den delen) som det står här till vänster i menyn. jag har ändrat det på mina inställningar men det vill tydligen inte ändras för er. jag är alltså 16 år och blir 17 till hösten. kan vara bra att veta, I'm a big girl ;)

Snygg.se

Publicerad 2012-03-23 17:24:46 i Allmänt,

Hallå alla glada! Vädret har varit helt perfekt idag, eller ska inte ljuga. Det var hemskt imorse men sen blev det askalas. Ska snart dra till Hanna banana & fira henne. Slängde på mig ett par svarta byxor, en vit tshirt & min nya kofta (eller vad man nu ska kalla den),älskar den iallafall! Under kvällen kan ni få titta på denna snyggingen undertill, muums!

fullspäckad dag!

Publicerad 2012-03-22 23:22:41 i Allmänt,



hallå däär! har varit en fullspäckad dag om man säger så. skulle några ärenden efter skolan och var inte hemma förrens vid 7. och jobbigt som det är, så kunde jag inte motstå att handla något. så fick med mig ett par byxor hem, en ring, sminkborttagning och en fuktkräm typ. så himla skönt att det är fredag imorgon, ska hem till hanna och fira henne vilket kommer bli riktigt roligt! men nu ska jag sova, är supertrött! puss

Footloose

Publicerad 2012-03-21 12:04:03 i Allmänt,

Utnyttjar denna lediga dag till att kolla film. Hinner annars inte med känns det som, Footloose var den som stod först på listan över filmer jag måste se. Och den är riktigt bra så den kan jag verkligen rekomendera. Ska kolla vidare nu, vi hörs sen!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1432842/images/2012/pic_194871764.jpg" class="image">

Top model!

Publicerad 2012-03-20 20:13:54 i Allmänt,

Nu sitter jag & kollar på top model Sverige och äter chokladglass, det bästa som finns! Idag är det ju tisdag vilket betyder att jag sitter bänkad vid tvn resten av kvällen. Top model, DH och sen big brother. Låter ju inte fel. Speciellt inte med glass som sällskap! Fick ingen bra bild på glassen så slänger in en på lite onyttigheter från dagen.

do u remember?

Publicerad 2012-03-20 17:13:22 i Allmänt,



kommer du ihåg när man var liten? kärlek var en puss på kinden, man bråkade om vem som hade störst spade och största smärtan var när man trillade i gatan och fick skrapsår på knänan.. om ändå allt fortfarande vore sådär. då skulle livet nästan vara en dans på roser.. (old pic.)

old pic!

Publicerad 2012-03-19 21:21:11 i Allmänt,



hallå snyggingar! skönt att denna måndagen är över och vi börjar närma oss vår ö-dag som är på onsdag. sen i helgen ska jag fira Hanna som blir en stor tjej nu hehe. prov imorgon så håll tummarna för mig! och jag kollar runt lite hos frisörer nu, tänkte faktiskt klippa håret.. kolla på bilden, så kort det var då haha :)

toppen kväll!

Publicerad 2012-03-17 16:02:32 i Allmänt,



hallå allihopa! gårdagen var helt underbar. dansade så fötterna gjorde ont, slutade med att jag tog av mig skorna och fortsatte att dansa (såklart!). bra musik och roligt folk, allt som behövs faktiskt! idag ska jag till olivia på tjejkväll,ska bli mysigt! och jag slänger in en gammal sommarbild, vill ha sommar nu!!

partyy!

Publicerad 2012-03-16 14:58:42 i Allmänt,

hejsvejs! jättehärligt väder ute! och jag har precis satt på lösnaglar så jag har lite svårt att skriva,ska hålla mig lite kort. igår hann jag med mycket, raka benen, ansiktsmask, inpackning och fotbad. sen var jag och olivia på en hårvisning vilket var väldigt trevligt! så idag känner jag mig fräschare än någonsin. nyduschad och nystädat här hemma. ska fixa vidare nu,vi hörs sen!

ledig!

Publicerad 2012-03-15 11:45:36 i Allmänt,

godmorgon! nyss ätit frukost och kollar lite på bb nu. ska dock ta och duscha så jag kan ha i min inpackning så länge som möjligt idag. gick inte så bra igår när jag skulle se The blind side, jag var så trött så jag somnade. ska kolla på den idag istället tror jag! lägger in en bild från i tisdags.

bellis!

Publicerad 2012-03-14 23:18:48 i Allmänt,

idag sover jag med min fina tjej (som tror hon är så cool på bilden!). tänkte slå på en film nu som heter "The blind side", har hört att den ska vara bra. återstår att se! godnatt snyggingar ♥

jippi!

Publicerad 2012-03-14 20:39:13 i Allmänt,



JAA! idag kom våra produkter som vi beställde. kan knappt vänta med att prova det. ska nog ta och göra en inpackning imorgon och verkligen hoppas att håret blir bättre, annars blir det att klippa det. vi är lediga imorgon så ska bara ta det lugnt imorgon. kolla film,soova och lite sånt! ska nog också piffa upp mig lite till fredag, det vill säga måla naglarna,raka benen osv. vill ju känna mig superfrääsch på fredag så vi beger oss till lund i högklackat för att fira josse och rebecca!

sjukhusvecka i bb

Publicerad 2012-03-13 12:56:35 i Allmänt,





Denna veckan är det sjukhusvecka. de har precis fått sina diagnoser och dem lyder såhär:
Amandus - Tvångstankar
Camilla - Tunnelseende
Hanna J - Extremt korkad
Hanna R - Rullstolsbunden
Jimmy - Extrem hängröv
Joe - Krabbklo och tics
Kija - Nack och ben fraktur
Lars - Amputerade ben
Marcel - Siamesisk tvilling med Marcelo
Rodney - Brännskada
Sipan - Brutna armar

lite hjälp mina fina!

Publicerad 2012-03-13 11:10:17 i Allmänt,



problem problem.. har ju snackat om mitt hår innan också. men jag har inte kommit fram till något vettigt beslut. vågar jag klippa av det som på bilden till vänster? och sen försöka att sköta det jättebra och se om mitt hår blir tjockare och finare när det växer ut.. för mitt hår är ganska tunt nu.. men jag är en fegis. det enda som skulle kunna övertala mig är en frisör som säger att jag verkligen måste klippa av det..haha! tänkte visa er en annan bild på hur mitt hår har växt ut efter ett år. bilden till vänster togs på skolavslutningen i 8an, då hade jag klippt mitt hår en bra bit dagen innan. och bilden till höger är lite över ett år senare. jag hade egentligen en bild från skolavslutningen i 9an, men den hittar jag inte.. men borde jag??? help

calippo shots

Publicerad 2012-03-13 09:07:39 i Allmänt,



halloj! denna tisdagen är inte som vilket vanlig tisdag som helst. fick reda på imorse att hv lektionen var inställd så vi börjar tio över ett. naajs! så nu ska jag bara chilla fram tills dess. är redan fixad och klar (dock trött så kan ta och sova lite till..). oooch, årets bääsa:calippo shots!!

trött tjej här!

Publicerad 2012-03-12 16:42:35 i Allmänt,


(såhär ser väl en vanlig morgon ut för dem flesta..)

plugg står på schemat. lite glosor inom engelskan och lite inom hv då vi har prov på onsdag. annars händer inte så mycket! ska försöka att inte sova nu (vilket är riktigt svårt), för jag är såååå trött! utan jag ska plugga vidare så jag har det överstökat, vi hörs senare.

just gotta love her

Publicerad 2012-03-11 23:27:39 i big brother,

min första reaktion när jag fick reda på att Hannah skulle vara med i bb var "åh noo, inte hon." men det visade sig vara riktigt roligt att kolla på henne. hon var den som stod i centrum i huset faktiskt, mycket drama kretsade runt henne och allt hon sa och gjorde vara bara roligt. man skratta när hon blev arg på bb och när hon beställde cigg istället för mat. så jag tycker det är så synd att hon valde att lämna ikväll. undra om det ens kommer uppstå någon drama nu.. fast juust det, Rodney har ju kommit in. men jag tror dock inte att han får stanna så länge, och jag hoppas inte det heller. det var så många som sökte i år, ska verkligen just han få komma in helt plöstligt och bli en deltagare? plus så har han redan så många fans där ute jämfört med dem andra. det är väldigt orättvist.

vad vi köpte..

Publicerad 2012-03-11 18:13:18 i Allmänt,

detta var vad vi klickade hem igår. kommer väll i början av nästa vecka. repairing shampoo och balsam och en inpackning från wella sp. hoppas verkligen håret blir bra!!


hur går det här då?

Publicerad 2012-03-11 15:47:41 i Allmänt,



känns som att det enda man gör på helger (dem dagarna man inte har något planerat) är att äta.. man äter,sen chillar man lite och kanske sover lite, sen är det dags att äta igen.. så ser iallafall min dag ut idag haha. så på tal om mat, slänger jag in en bild på min frukost. två mackor och ett glas proviva! har också en inpackning i håret nu, bara en från city gross typ, men igår så beställde vi några (bättre hoppas jag) produkter, shampoo,balsam och inpackning blev det. kommer någon gång i veckan och jag visar er i ett annat inlägg vad vi beställde. längtar till mitt hår blir riktigt bra! b-vitaminerna är i full gång, dricker vatten som aldrig förr och toppade håret lite igår. kanske ska toppa det lite till ifall det behövs (hope not!!). men lent hår är det som räknas, hellre kort och fint än långt och slitet...

& en sak till, har ändrat min header så har inte den svart och vita, så om ni fortfarande ser den. så klicka på f5 (tror jag det är,hehe)

mat på fat

Publicerad 2012-03-10 17:09:28 i Allmänt,



att äta nyttig (som var ett av tipsen i förra inlägget) började redan idag. dock kommer jag inte att vara nyttig ikväll, går ju inte en lördag. men seen kör vi igång! iallfall, åt en god fruktsallad med äpple,apelsin och jordgubbar. supergott!

tips för friskare hår

Publicerad 2012-03-10 14:52:51 i Allmänt,



jag sökte runt lite igår på "hur får man tjockare hår" osv. för mitt hår är ganska tunt och kan blir slitet fast jag knappt gör något med det. fönar det typ aldrig och behövs det verkligen plattas så tar jag bara lite i luggen typ, inte i topparna. men nu har jag kommit fram till vad jag måste göra bättre efter att ha läst några tips. vissa saker sköter jag redan bra (som att inte borsta håret när det är blött..) men några tips till mig själv och till er är:

- Undvik plattång och fönen, behövs det så använd värmeskydd!
- Drick mycket vatten och ät mycket grönsaker och annat nyttigt eftersom sådant också påverkar håret.
- använd inpackning 2-3 gånger (måste jag bli bättre på!!)
- toppa håret var 8:e vecka.
- kamma inte håret när det är blött
- duscha det inte varje dag (använd istället torrshampoo så du kan duscha dit hår mer sällan)
- prova att ta b-vitaminer. (vilket jag började med idag, får se om det blir bättre)
- använd bra shampoo som passar din hårtyp. (gillar egentligen inte att lägga ner pengar på sånt,men tror det är värt det, ska prova Grazettes shampoo och balsam)

här var några tips, har ni fler bra så skriv gärna dem! :)

Nanna!

Publicerad 2012-03-10 00:07:16 i Allmänt,

Nu ska jag snart sova, ligger i sängen & bloggar från mobilen! Om vädret tillåter imorgon så tänkte jag sticka ut och springa (fast blir nog att gå, men springa låter ju bättre.) fast jag tror nästan det skulle bli muligt, hoppas inte det! Efter blir det nog bara att städa, äta god mat osv. Säger sweet dreams & slänger in en gammal goding!

onödigt!

Publicerad 2012-03-09 21:43:52 i Allmänt,




googlade runt lite bara och fick för mig att läsa lite onödig fakta. vissa saker lät mer rimliga än andra!

1. Fjärilar smakar med fötterna.
2. En ankas kvackande ekar inte, och ingen vet varför.
3. På tio minuter frigör en orkan mer energi än all världens samlade kärnvapen.
4. 100 personer dör årligen till följd av att ha satt en penna i halsen.
5. Folk i allmänhet är oftast mer rädda för spindlar än för döden.
6. Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa.
7. Endast en person av två miljarder kommer att leva till 116 års ålder.
8. Det är möjligt att leda en ko uppför en trappa, men inte nedför.
9. Kvinnor blinkar nästan två gånger så mycket som män.
10. Det är fysiskt omöjligt för dig att slicka din egen armbåge.



One piece!

Publicerad 2012-03-09 21:08:37 i Allmänt,

Springer runder i min one piece denna kväll, mitt favvo-plagg utan tvekan! Ville bara säga det.. & nu kan vi räkna ner för det är en vecka idag till josse & rebeccas 18-års fest, taggar redan!

It's friday

Publicerad 2012-03-09 17:59:07 i Allmänt,


härlig fredag! vi spenderar den med att sova, äta pizza, glo tv och kolla big brother, what else? har inget planerat denna helgen än så länge vilket är så himla skönt. blir nog att se melodifestivalen imorgon eftersom jag hejar på Danny!! nej jag har inte så mycket mer att säga just nu, vi ska strax äta och sen ska jag se vad tvn bjuder på ikväll, hoppas på någon rolig film förstås! (bild från nian, saknaar)

sova

Publicerad 2012-03-08 23:15:19 i Allmänt,

nu ska jag ta och sova, sängen kallar! ska försöka bli bättre med att uppdatera, vet dock inte riktigt vad jag ska skriva om så därför är det som det är. ska även fota mera, ett måste! pusss

inspiration!

Publicerad 2012-03-08 15:53:59 i Allmänt,

9gag är ju en hemsida som alla (eller många) besöker om dagarna, så många har kanske redan sett denna bilden. även om texten kanske stämmer så är det inte den ni ska lägga fokus på. utan hennes "look", fan vad snyggt det var!

Onsdag kväll!

Publicerad 2012-03-07 19:52:11 i Allmänt,

Vilken kort dag! Tiden har bara rusat iväg & snart är det torsdag, alltså näästan helg. Har inte gjort allt för mycket efter skolan, pluggat & sovit är nog det enda. Ska nog också ut och köra idag, det är så kul!! :) nej nu ska jag fika lite, vi hörs senare. & en trött Bella hälsar också.

pancakes

Publicerad 2012-03-06 20:26:39 i Allmänt,

min kväll består av tv tv och tv. jag kollar top model, sen blir det desperate housewives följt av big brother eller den sista dokusåpan. har inte riktigt bestämt mig när det gäller dem två sista, tufft beslut. men nu vet ju iallafall ni vilka program som kommer under kvällen så det är bara att välja och vraka. & på tal om annat, dagens höjdpunkt var att komma hem till nygjorda pannkakor, var alldeles för längesen man åt det så det bara smälte i munnen, muums!

ångeest

Publicerad 2012-03-06 17:38:51 i Allmänt,



bara jag som får extrem ångest när det gäller byxor..? tycker det är så otroligt jobbigt att köpa byxor. för dem sitter alltid prefekt när man provar dem, men sen måste man ju tänka att " dem töjs ju faktiskt lite efter ett tag" och jag klarar egentligen inte av byxor som inte sitter tight.. ska berätta min sorliga historia.. jag hade en gång ett par svarta byxor från bikbok och dem blev mina favoriter. dem bestod av lite töj-aktigt material och satt p-e-r-f-e-k-t. men sen tvätta jag dem en massa och sen blev dem aldrig sig lika igen. jag letar ännu idag efter ett par likadana (detta hände för ett tag sen) men jag kan inte hitta just DEM DÄRA. och det är såå sorligt, för mig..

dreams

Publicerad 2012-03-05 21:02:11 i Allmänt,

dagen har gått fort och det börjar snart dra ihop sig för en ny dag. har faktiskt inte gjort mycket idag vilket är skönt. bb har underhållt mig mestadels, sen har jag som sagt haft en superbra inpackning och så har jag övningskört. har redan börjar köra lite på vägar och så, dock där det inte är så mycket bilar. tänk om man skulle övningskört i new york, på Times Square... saknar iallafall usa så himla mycket, vill dit igen. och gärna snart!

good stuff

Publicerad 2012-03-05 16:13:58 i Allmänt,



efter mitt förra inlägg så sköljde jag ur min inpackning så jag kan redan nu bedömma hur den var. trots jag bara använt den en gång så kan man ju se resultat, eller resultat och resultat.. men mitt hår är jättelent och luktar supergott. sen tog jag mina olja droppar när mitt hår var fuktigt som kanske också hjälpte till lite på traven. får hoppas att mitt hår inte blir så "uttorkat" som det annars är, väldigt torrt vilket gör att det känns extra slitet.. men jag provade iallafall denna ovan (tack mamma för det), dock inte i schampo och balsam som på bilden ovan, utan det var bara en inpackning och förpackningen ser ut precis som balsamet!

it's ok på be You-nique

Publicerad 2012-03-05 15:08:10 i Allmänt,



sitter just nu med inpackning i håret, om den är bra som kan jag rekomendera den för er. eller det kan jag göra iallafall, fast kanske inte så roligt om den inte alls är bra..ni får hojta till om jag ska göra det! kollar på bb just nu, Jackass temat har börjat så idag blev det paintball. de ska även snart få in sin beställning för veckan som består av väldigt mycket onödiga saker. massor med ägg,sockar och grädde osv. jimmy och tenny ville skoja till det, undra om dem andra tycker det är lika roligt när dem väl får in maten..haha.

bb 2012

Publicerad 2012-03-04 23:01:24 i big brother,



hallå där! ni alla har säkert sett något lite av bb, det hoppas jag iallafall för jag hade inte precis tänkt presentera alla deltagarna osv hehe. jag tycker själv att det är väldigt bra, väldigt underhållande för det är så mycket drama hela tiden. jag har dock inte fått något speciell favorit, man har ju dem man gillar mer än andra. men har inte just en eller två. dock är Amandus och Marcelo lätt dem snyggaste killarna där inne. nästa veckas tema är Jackass, hoppas det blir riktigt bra nu för tror många har stora förväntningar. nu ska jag kolla lite live eftersom det är fest, ha det fint!

finaste mimmi!

Publicerad 2012-03-04 13:22:23 i Allmänt,



var en riktigt rolig kväll igår, vi käkade god mat hos sara och sen såg vi två filmer. "Monster vs Aliens" och "Life as we know it". Har redan sett båda innan och kan rekomendera dem starkt,jättebra båda två! idag händer inte så mycket, jag har riktigt mycket träningsvärk sen igår då jag och amanda var ute en runda. hon åkte inlines och jag sprang/gick, ville inviga mina nya löpartights. så ska bara vila idag, ska bara läsa igenom en läxa nu men sen ska jag kolla på film. Ska se "The last song", var riktigt längesen jag såg den. sen ikväll blir det bb. 

tjejkväll!

Publicerad 2012-03-03 15:33:40 i Allmänt,




nu ska vi snart bege oss mot sara, ska bara iväg och handla godis men sen är jag redo! idag har jag på mig mina svarta byxor, min nya tröja och en vit kofta. ska även piffa upp det med lite smycken. annars då? har inte så mycket mera att säga. ska fixa till det sista och kanske packa lite. vi hörs kanske senare. annars säger jag det nu, ha en toppenkväll!

Sweet Dreams!

Publicerad 2012-03-03 00:06:04 i Allmänt,


oj vad dagen har gått fort, fredagen är redan över och vi får nu se fram emot en lång och härlig lördag. får se vad lördagen har att erbjuda mig, det jag iallafall har planerat är att sticka till Sara Madsen på kvällen för tjejkväll. blir en mysig kväll! tänkte kolla på tv nu, ser en film som jag faktiskt såg för inte så längesen som ännu en gång går på tvn, Freedom writers heter den. rekomenderar den för er. men vi hörs imorgon, slänger in en bild från idag. Natti!

daagens:

Publicerad 2012-03-02 19:34:19 i Allmänt,

lediga idag betyder shopping i malmö med mina snygga vänner. fick med mig en del snygga saker hem och är så nöjd, var dags att fylla på lite i garderoben. blev två tröjor två gina, en från bikbok, olja från h&m och löpartights (som jag glömde fota, men har dock dem på mig på bilderna där jag fotat mina nya tröjor). riktigt sköna är dem, har faktiskt aldrig ägt ett par förut om jag ska vara ärlig. jag är iallafall superglad för att det är fredag, ska nog kolla film ikväll och även se bb!

bilder på min outfit och på mina köp :)




Grattis honey!

Publicerad 2012-03-01 22:33:59 i Allmänt,

Idag fyller ingen mindre än Justin bieber år, min snygging!! Därför slänger jag upp en riktigt snygg bild. (och ifall Justin ser detta!!) Happy birthday handsome! ;) haha.

amazing!

Publicerad 2012-03-01 17:31:49 i dagens låt!,



heej sunshine's! hade håla sista lektionen idag så vi sluta halv 1 typ vilket var riktigt härligt. imorgon har vi också håla en lektion vilket gör att vi slutar halv 10, haha. hade varit skönt om vår kära lärare hade kunnat flytta på den lektionen, men annars är det ändå inte hela världen för jag ska till malmö efteråt med två snyggingar och det är lika bra att komma iväg tidigt. men nu ska jag plugga,återkommer senare! bjuder på en amazing låt :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela