maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

mysig bild

Publicerad 2012-08-28 22:10:21 i Allmänt,

 
åh vad jag tycker om denna bilden. har redan visat den för er några gånger skulle jag tro. men den väcker massa minnen. tog denna (tror till och med josse tog den) när jag och josse var på besök i malmö hos mormor och morfar på ett sommarlov. vi var vid hamnen och tog oss vars en glass och gick en promenad! det var så mysigt och helt perfekt väder hela dagen/kvällen. vad jag saknar den tiden. som tur är får jag träffa mormor, morfar och farmor på söndag. var alldeles för längesen! ska bli så trevligt och mysigt.

Lång dag

Publicerad 2012-08-28 17:52:03 i

Vilken lång dag jag har haft! Skolan slutade inte förrens 4 och sen skulle jag till en salong där jag ska börja praktisera nu varje onsdag i hela tvåan, vi börjar nästa vecka! Ska bli väldigt spännande. Sen träffade jag sebbe en snabbis och nu sitter jag på tåget påväg hem och är vrålhungrig! Måste hem och äta och ska nog också sätta igång en film. Skönt att inte ha fått några läxor än så länge!

En bild sen imorse, såg ni hur fin himlen var? I did.



SOLIG MÅNDAG

Publicerad 2012-08-27 17:50:40 i Allmänt,

 
hello friends! jag visste att vädret inte skulle svika mig. eller jag höll tummarna för det! igår visade SMHI att det skulle bli runt 20 grader idag och sol. så därför fick ett par shorts pryda mina ben idag. var dock väldigt kallt imorse så vet inte ifall jag vågar mig på det igen.
idag i skolan har vi haft egen hårvård hela dagen då vi fixar varandra lite hur vi nu vill ha det. jag klippte mikaela tex. och även hon klippte mig! sen fick jag en inpackning också. jag var för feg för att färga håret mörkt vilket jag funderade på ett tag. ganska snyggt med solblekt hår (som jag har nu) men mörkbrunt är också snygggt. speciellt nu när jag är lite brun efter spanien. aja får ta en riktig funderare och se vad jag kommer fram till. nu ska jag nog börja på maten! talk to you later

mysig helg!

Publicerad 2012-08-26 23:27:10 i Allmänt,

 
hejjjj! gör ett snabbt inlägg nu för jag måste nanna nu. ska upp tidigt imorgon! tänkte bara mest berätta att jag har varit med min älskling hela helgen. har varit supermysigt! och idag har jag och mamma bakat. så i helhet har min helg varit toppen. jag är jättetrött nu och ska ta och sova, annars kommer jag inte orka gå upp imorgon. sov sött allihopa. vi hörs imorgon.
 
 
 
 

mallis

Publicerad 2012-08-22 23:07:38 i Allmänt,

 
jag ska visa er så mycket mera. hade fler bilder jag ville visa nu men min dator var så otroligt seg på att ladda upp alla bilder så jag får visa mer någon annan dag. dessa två veckor på mallis var helt otroliga. borde ställa frågan "vad gjorde vi?"  men tror en mer passande fråga är " var gjorde vi INTE?". två veckor är en väldigt lång tid så vi hann med så himla mycket. mysiga eftermiddagar inne i Palma då det blev middagar och en del shopping, galna och extreemt sena utekvällar. fan (ursäkta språket) men fan vilka bra kvällar vi hade. dem bestod av så mycket dans att svetten bara rann (så det ska vara!) , vi spillde drinkar över oss, stod och stirrade på paow hehe, träffa en massa nya och härliga människor och för att inte tala om att vi dansa på bardisken. var vi redo för magaluf innan vi åkte? OM vi var. Var magaluf redo för oss? tveksamt!
såklart bada vi och sola i massor och åt glass i stora lass. mycket god mat blev det också! ett stort TACK ska ni alla 10 tjejer ha för dessa 14 dagar. resan kunde inte blivit bättre, trots att vi blev sjuka hela högen. end of story! nu ska jag ta och sova. Natti Natti!

I've got a new bag!

Publicerad 2012-08-22 16:57:43 i

Hej människor! Första skoldagen idag kändes bra. Men jag blir trött bara av att kolla på mitt schema. Går från 8 till 16 nästan varje dag. Usch! Låt detta läsåret gå fort. Nu ska jag och josse laga mat. Här får ni en fin bild på min nya underbara väska, som är ifrån Spanien!

IT'S ME

Publicerad 2012-08-21 23:20:21 i Allmänt,

 
heeeejejejejeeej!! efter två veckor på mallis, mys på stranden i lomma, en heldag i göteborg med fina vänner osv osv. så är jag äntligen tillbaka! tog dock typ 2545488 minuter att välja bild för jag har inte fört över alla underbara bilder från spanien in i datorn än. måste jag få gjort imorgon för jag har inget annat roligt att visa för er at the moment. tror jag tar och berättar om spaninen-resan i ett separat inlägg. då jag får med allt jag vill ha sagt och visar er massor med bilder. how about that? annars blir det massa "tjat" hit och dit. kan iallafall säga att denna resan var en man aldrig glömmer.
nu ska jag ta och sova, slut på alla sovmorgnar och sena kvällar nu. skönt att skolan börjar kl ett imorgon iallafall. godnaaatt!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela