maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

one piece

Publicerad 2011-08-31 19:31:13 i Allmänt,

one piece - måste inskaffas! dock inte denna färgen eller så.

dålig uppdatering, ber om ursäkt för det. men börjar man 8 och slutar vid 4 så är man ganska så slut efteråt. men idag har varit en rolig dag. vi schamponera varandra sista lektionen, sen styla vi varandras hår. dock hann vi inte styla så mycket för vi var tre stycken som gjorde på varandra. medans alla andra bara var två och två. men jag fick det plattat och en snygg rosa slinga. haha, dock en som går bort i duschen!

drog in på nova igår med olivia, vi provade vars en one piece, så mysiga! den var dock alldeles för stor.

chill dag

Publicerad 2011-08-29 17:12:59 i Allmänt,

denna dagen har rusat iväg.  vi var inne vid nova idag med klassen. vi skulle in till någon frisöraffär, har total hjärnsläpp och kommer inte på namnet. men sen hade vi tid över så vi stack till in på nova och käka på donken. så blev inte äcklig skolmat för oss idag! sen hade vi matte, svenska och till sist idrott där vi mest snackade.

men jag är ändå alldeles slut nu och ska snart käka. sen lär jag sitta bänkad framför tvn resten av kvällen!


gammal bild.

tv nörd

Publicerad 2011-08-28 15:34:55 i Allmänt,

vilken slödag detta är. har bara glott tv sen jag vakna. och tiden går så sakta för det, men det är bara bra. bara tanken av ännu en skolvecka gör mig trött. haha så har vi bara gått en vecka i skolan.. tycker redan det är jobbigt att åka tåg till skolan hela tiden.

aja, nu ska jag kolla vidare på tv. vi hörs senare!

true talent

Publicerad 2011-08-28 13:31:33 i Allmänt,



true talent går i repris på tvn just nu. jag och josse glor på det även om vi redan sett det. tycker det är roligt att kolla på så vi ger tummen upp till det. idag mår jag inget vidare,  jätte förkyld och ont i halsen. så det får bli en vilodag då jag ska försöka reparera mig till imorgon. bjuder på en ännu en bild ifrån turkiet! massvis med fler bilder kommer då mamma,pappa och amanda kommer hem. dem fick nämligen ta över kameran efter oss!

i'm back

Publicerad 2011-08-27 21:24:54 i Allmänt,

denna veckan har varit så fullspäckad med saker att jag inte haft tid att blogga. ny skola, nya människor. men nu ska jag berätta om något helt annat. Turkiet var helt fantastiskt! fanns verkligen inget vi kunde klaga över. fint väder varje dag. massa sol och bad. bra mat och roliga shower på kvällarna. och för att inte tala om hotellet och våran utsikt. den privata stranden osv.. mamma, pappa och amanda är där nere fortfarande. dem är där en vecka mer än oss, men det känns som det har gått flera månader. och vi är så avundsjuka!








rosa bitches!

Publicerad 2011-08-14 02:01:33 i Allmänt,

har haft några riktigt bra dagar! var på fest i fredags vilket blev en riktigt lyckad fest. sen idag har jag varit i lund med lite tjejer som jag verkligen behövde träffa innan jag sticker! så nu mår jag lite bättre. jag ska sova nu så jag orkar gå upp imorgon, vi åker inte här ifrån förrens 4 så kanske slänger in ett inlägg imorgon. sweet dreams!

temat var rosa, så man var tvungen att ha något rosa,stort som litet! körde på rosa linne och läppar!

 




chillin'

Publicerad 2011-08-11 21:19:04 i Allmänt,

har bara chillat idag, har varit riktigt skönt! allt som behövdes var jersey shore och amanda. har både gjort rulltårta och pannkakor med henne, så vi har haft det mysigt hemma idag. några avsnitt av jersey shore behövdes förstås också. är dock snart klar med de tre säsonger jag laddat ner. men nu ska jag ner och kränga lite.


nedräkning

Publicerad 2011-08-11 16:50:36 i Allmänt,

bara några dagar kvar till jag drar till ett varmare ställe. blir en riktig bra avslutning på sommarlovet. så jag ska försöka uppdatera mycket nu innan jag sticker. sen vet jag inte hur schemat ser ut när jag börjar, så får se hur mycket tid jag har för uppdatering. men mer om det tar vi en annan dag.

shoppade i tisdag med vicky och sara, fick 3 par jeans, en kofta och en långärmad med mig hem. var ute efter jeans och fann tre stycken. så jag är mer än nöjd! har dock bara bild på tröjan, så jag bjuder på den! :)

to good to be true

Publicerad 2011-08-08 16:09:12 i Allmänt,

åh vilken härlig dag det var i lördags. jag, erica och sara gjorde allt mellan himmel och jord den dagen. bästa dagen på länge måste jag säga. vi var även ute i spöregnet på kvällen, kändes som om vi hade tagit en dusch efteråt. galet men så roligt! tack för dagen tjejer ♥. flera bilder kommer senare.

några bra dagar

Publicerad 2011-08-06 00:28:04 i Allmänt,

oj, jag kan inte minnas när jag senast skrev! berättade jag att Ida från motala har varit här. jag kan iallafall börja därifrån. hon kom hit i måndag och stannade till i onsdags, vi hade tre riktigt bra dagar tillsammans. såå synd att hon bor så långt borta bara, lär ta evigheter tills vi träffas nästa gång!
stack sen till malmö i tordags (igår) för att hälsa på gamla klasskompisar, riktigt roligt att se dem igen. stannade över natten men åkte sen hem idag, så nu har jag bara chillat. har varit några riktigt bra dagar. 

men nu är jag deppig.. jag har ångest över att jag inte hunnit göra så mycket på lovet. vet inte riktigt vad jag har gjort detta lovet, men jag har inte hunnit vara med så många. jag har inte hunnit träffa vissa så mycket som jag egentligen velat! och så saknar jag oscar ♥

ska kolla lite jersey shore och sen sova, hoppas jag är på bättre humör imorgon!

har aldrig haft så ont innan, fyfan haha! fick världens tjockaste spåga i foten i tisdags, ni anar inte hur ont det gjorde.

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela