maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

smycke

Publicerad 2011-11-30 23:07:56 i Allmänt,

idag slutade jag halv 5, helt otroligt vad sent det är.. och vi gjorde inget vettigt i skolan ändå, det vara bara för vår lärare hade utvecklingssamtal som vi nog inte fick gå hem. imorgon är det iallafall min tur att ha samtal plus så har vi prov första lektionen imorgon, hoppas jag klarar det fint nu. känner iallafall just nu att jag kan allt väldigt bra. ni glömmer väll inte att det är julkalendern imorgon? haha, jag måste se det första avsnittet. det är ett måste för alla nästan, och så hoppas jag att det är minst helt ok så att man kan följa det. det är ju en tradition trots allt!

ska handla julklappar på fredag är det tänkt, med sara! känner att jag behöver komma igång med det så jag inte behöver stressa med det sen. kommer bli mysigt att gå i stan på fredagkväll med sara som jag inte har träffat på läänge! men nu är det dags att sova, vi hörs imorgon!

kan inte få nog av alla snygga ringar som finns..

erbjudande

Publicerad 2011-11-29 22:39:28 i Allmänt,

svar på fråga angående Clean start:  för er som inte minns så la jag in en bild på ett startkit jag hade köpt av en viss produkt som de trodde skulle vara bra för min hy. och nu har jag fått en fråga om hur det fungerade. och just nu har jag väldigt bra hy, kan se resultat just nu. vet dock bara inte om det är något för tillfället, får se om det blir värre snart igen eller hur man ska säga. min hy blir ibland lite uttorkad av den, men då smörjer jag bara in med en annan tunn hudkräm som mamma har. använder den dock väldigt sällan! jag tycker du ska prova dessa produkterna, jag tycker de är väldigt bra!


äntligen har jag tid för datorn. har jättemycket i skolan just nu vilket jag har enda fram till jul , och när jag slutar sent och är trött så blir det att jag blir klar med läxan jättesent.. ni har väll inte missat Dagens Deal på norges hemsida med one piece? tror erbjudandet slutar vilken dag som helst, så skynda fynda! och min snygging är på med här på bilden. sen längst fram. längtar till jag kan gå omkring i den, bo i den..

all i want is you this christmas

Publicerad 2011-11-28 11:49:24 i Allmänt,

jag håller på att fixa mig för fullt nu, vi sticker halv ett för vi ska inom ikea. och jag måste hinna käka innan vi sticker så är lite stressad. lyssnar på justin biebers album just nu, kan inte få nog av det! ni borde också lyssna på den, lovar er att den är hur bra som helst.

vad önskar ni er i julklapp förresten? tycker det är rätt svårt att komma på något. själv önskar jag mig ju en one piece som jag vet att jag ska få hihi. men sen står det helt still.. kanske en parfym och en jättesnygg väska jag såg på mammas jobb, får se! tycker som sagt det är svårt.

saknar dig sorräh! u know that. vi ses snart hoppas jag ♥

håruppsättning

Publicerad 2011-11-28 09:37:56 i Allmänt,

godmorgon på er! det var säkerligen många som hade strömavbrott igår och tyvärr var vi en av de drabbade. vakande dock upp med att allt funkade igen, tur det ju! idag ska jag på begravning så det blir ingen skola. jag har precis duschat och tänkte slänga mig i soffan snart, kolla klart I am number four som stängdes av igår. Och äta rester från thaimaten vi gluffsade i oss igår.

gissar att ni andra är i skolan just nu, kämpa på så hörs vi senare! slänger upp en bild på en håruppsättning jag gjorde i torsdags, blev faktiskt nöjd!


bra kväll!

Publicerad 2011-11-27 16:46:47 i Allmänt,

var en riktigt lyckad kväll igår! och det blev en jäävligt lång kväll/natt då det inte gick att somna förrens 6 typ och så vaknar man runt 8 igen haha. så jag har sovit rätt länge nu under dagen och är lite piggare nu! var iallafall jätteroligt att träffa alla igen och matilda var verkligen en ängel som hade festen hos sig! tusen tack till alla ♥

idag är det första advent, vilket är jättemysigt. börjar närma sig julen nu! verkligen mysigt att alla har börjat pynta också, och på torsdag är det julkalendern. har sett reklamen av den och den verkade vara..sådär! lite gammaldags tror jag den är. men måste se första avsnittet av det haha!



go bieber

Publicerad 2011-11-26 16:02:56 i Allmänt,

ikväll sticker jag på fest, eller chillkrök kanske. jag vet inte riktigt..haha! men jag ska iallafall till matilda och där är jäätttemånga som ska dit från gamla nian. alltså gamla klasskompisar! så det ska faktiskt bli jätteroligt, är taggad! lovisa kommer hit innan så sticker vi dit tillsammans, sen sover vi där om det går och kommer hem då det är första advent. mysigt att det är första advent imorgon faktiskt! bara snön som fattas så hade det varit helt perfekt.

bjuder på ett klipp från AMA. när LMFAO uppträder, justin kommer in mot slutet. asballt!

Segt som vanligt!

Publicerad 2011-11-25 17:06:14 i Allmänt,

Nu är det såhär att vårt internet är så segt! Kom inte in på internet alls innan så jag får skriva ett inlägg här på mobilen och hoppas att det blir bättre imorgon. Sebbe är här och vi glor bara tv just nu & ikväll ska vi se idol som vanligt haha! Pappa kommer också hem idag, han har varit borta i tre dagar nu! Så honom saknar vi. Hade matteprov idag vilket gick helt okej, gick inget vidare för någon! Ni får ha en supertrevlig kväll, måste kila nu!

mycket plugg

Publicerad 2011-11-23 22:10:52 i Allmänt,

rubriken säger det mesta! de flesta av er vet nog mycket väl hur det är med prov och sånt innan ett lov kommer. dröjer dock ett litet tag till tills det är jullov, men allt ska hinna göras innan iallafall. har rätt mycket läxor för stunden, matteprov på fredag och lite annat. idag i skolan så färgade vi varandras ögonfransar, tyckte faktiskt inte det blev så stor skillnad, inget någon annan nog skulle märka om man inte själv säger något iallafall. men var roligt att testa! kan i och för sig vara lite uppfräschande till sommaren när man inte orkar ha så mycket smink, de blir ju lite mörkare.

men nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

bakdags

Publicerad 2011-11-22 15:37:23 i Allmänt,

svar på fråga: kollar pretty little liars både på ch131.com och på megashare.info för efter ca 75 min eller något så kan man inte se mer. på megashare kan man se efter 30 min igen. vet inte hur det är med den andra sidan!

jag har inte kunnat uppdatera idag även om jag har varit ledig. har kollat på pretty little liars, pluggat och ska baka så fort mamma kommer hem. vilket är när som helst. vi får hoppas de blir goda eftersom jag ska bjuda på dem imorgon! men nu kom mamma hem, måste baka nu om det ska bli klart i tid. tar ju sin tid att göra kanelbullar. vi hörs

sovaa

Publicerad 2011-11-21 22:47:33 i Allmänt,

såg nyss sista avsnittet på säsong ett av pretty little liars, en riktig spännande serie faktiskt. rekomenderar er att se den om ni gillar drama och spänning, handlar rätt mycket om hemligheter. men inte riktigt som gossip girl för er som har sett det!

nu ska jag iallafall sova. eller ska glo lite tv först, är som sagt ledig imorgon så behöver egentligen inte sova nu. men är rätt trött faktiskt! sov gott allihopa!

piece of norway

Publicerad 2011-11-21 17:15:56 i Allmänt,

slutade skolan vid tre och nu är det ingen skola förrens på onsdag, vi har ö-dag imorgon vilket är så sjukt skönt. hade tänkt baka med mamma då för det är min tur att ta med fika på onsdag till klassen. ska göra några kanelbullar med choklad och saffran, de såg sjukt goda ut! jag sitter just nu och kolla på min älskade julklapp som jag ska få, en one piece. den är från norges hemsida så det kommer stå norway på den haha. men fan vad snygg den är och gud vad jag längtar. vi har redan beställt den, men som ni kanske fattar vill jag ändå inte få den om några dagar för då kommer det inte kännas som om jag inte får några julklappar alls. den kommer liksom inte kännas som en julklapp om ni förstår vad jag menar.

ska kolla pretty little liars nu, vi hörs!

you found me

Publicerad 2011-11-21 09:41:44 i dagens låt!,

godmorgon! börjar inte förrens halv 12 idag vilket är superskönt. händer nog inget annat speciellt, har bara de vanliga lektionerna idag som matte,svenska och idrott. och de är rätt korta lektioner idag, så känns inte jättelönt egentligen. lyssnar på gamla låtar, brukar bläddra längst upp på min spotify lista och lyssna på vissa låtar där. blir ju så att man alltid annars lyssnar på de senaste man lagt till. så jag tänkte bjuda på The fray - you found me. en riktigt mysig låt!

mysig dag

Publicerad 2011-11-20 22:14:00 i Allmänt,

det har varit en riktigt lyckad dag/kväll! vi åt jättegod mat och sen åkte vi hem till mormor och morfar där vi åt tårta och andra onyttigheter. vi hade jättemysigt och jag fick även ett paket från dem. pengar, en ring och ett skärp. blev jätteglad för det, tusen tack mormor & morfar!! jag hade inte kameran med mig, men som tur är så är iphone kameran inte så dålig så den var jag igång med, och det är faktiskt den jag använder vanligtvis också. min vanliga kamera är inte så bra längre, skulle vilja ha en ny. en systemkamera, vilket jag och josse ska försöka samla ihop till!





mot malmö

Publicerad 2011-11-20 14:52:06 i Allmänt,

drar snart till malmö, jag är iallafall ready to go. nu vill jag bara att tiden ska springa iväg till jul då jag vet en julklapp jag ska få då, den perfekta julklappen haha! visar den kanske senare, längtar iallafall såå mycket. Domino spelas ur min dator nu, den är riktigt bra. såg ni när Jessie J sjöng den i idol i fredags? hon är riktigt bra live iallafall.

bjuder på dagens facelook och en bild på mig när jag var liten, inte superliten men ja.. ni fattar när ni ser bilden. jag och mamma kolla igenom en massa gamla foton igår, finns många minnen man nästan glömt bort. är väldigt roligt att tänka tillbaka i tiden.



vilken pudding..

 

likt?

Publicerad 2011-11-20 13:31:41 i Allmänt,

till 118 800: Vilken kändis är jag lik?

Du skulle helt klart kunna spela mot Scarlett Johansson i en film där hon hade en tvilling, för du är på pricken lik den skönheten! Ingen kille kan motstå dig! Kramar från 118 800

Haha, och exakt var ser dem likheten? tycker inte vi är lika över huvudtaget.. tackar dock 118 800 för dem tycker det, hade inte varit fel att se ut som henne!

godmorgon

Publicerad 2011-11-20 10:36:18 i Allmänt,

vaknade nu kl 10, tidigt egentligen men låter ändå rätt vettigt då jag somnade vid 12 igår. var riktigt trött igår faktiskt, vet dock inte varför. hade tänkt gå ner och käka nu och glo tv. idag sticker familjen johansson ner till malmö för att äta middag med mormor och morfar, kommer bli trevligt! sen får jag göra lite läxor, har inte så många som tur är! bjuder på en bild från somras, gud vad jag saknar värmen.

segt internet

Publicerad 2011-11-19 20:54:25 i Allmänt,

min uppdatering är inte så jättebra idag då jag glor film och internet är liite segt, det tog typ 10 min innan jag kom in på blogg.se. såg en film som hette Vanishing on 7th street, den var såå dålig. den hade kunnat vara bra men den slutade riktigt dåligt. nu ser vi Obsessed, tror det stavas så och den verkar bra. men har precis börjat se den så vi får se om den verkligen är bra eller ej! men nu ska jag kolla vidare, vi hörs kanske senare.

någon förändring? lite kanske, haha

brownie

Publicerad 2011-11-19 14:39:13 i Allmänt,

tjena! chillar just nu framför datorn. blir en lugn lördag idag, sara kommer hit så kommer väll mest vara med josse och sara. glömde säga igår att vi hämtade min älskade plattång igår, har inte använt den än men den är likadan som josses så det är säkert gryymt bra! amanda kom nyss hem från ett kalas och ska på maskerad nu, hade tänkt hjälpa henne lite. vi hörs senare!

blir gärna brun igen..

road trip

Publicerad 2011-11-18 20:30:35 i Allmänt,

norge norge & norge. fan vad fint där va! speciellt på båten när vi åkte dit och solen sken på bergen och husen som låg där, såg även ett gryymt snyggt hus där. finns på någon bild under, fan vad mysigt att bo där! och tyckte deras stavning var rätt speciell, sentralen och stasjonen haha! gulligt.

nu glor jag idol, som vanligt! och idag har jag stått på gymnasiemässan med olivia och vår lärare, var rätt roligt faktiskt att få prata med folk som var intresserade. händer inte så mycket annat nu, ska kanske se film med josse och hägneryd. yeyee, vi hörs senare! :)  






Chillin'

Publicerad 2011-11-17 10:47:50 i Allmänt,

Nu är vi påväg hem! Eller vi ska bara inom Borås för pappa skulle göra något där! Vi har haft så mysigt & dom vi leverera hos hade det såå fint! Gud vad mysigt där var! Är så skönt att det är fredag imorgon, känns egentligen som om det är söndag idag! Vi har även handlar lite gottis på båten, lite Malaco & mina favoriter M&M!

På båten!

Publicerad 2011-11-16 21:30:14 i Allmänt,

Nu har vi varit i Norge, fan vad där var mysigt & fint! Massa hus som låg uppe på bergen, verkligen jättemysigt! Vi åker inte hem idag utan sover över i strömstad för det har varit en lång dag och vi är båda väldigt trötta. Har tagit lite bilder som jag visar sen! Vi har verkligen haft flyt med vädret, strålande sol på båten och under dagen!

På väg!

Publicerad 2011-11-16 08:51:07 i Allmänt,

Heej! Eller ska jag säga godmorgon? Klockan är ju inte så mycket men jag var uppe med tuppen i morse & sitter nu i bilen med pappa där vi lär sitta i några timmar till nu. Jag har laddat upp med lite läxor, tidningar & suduko. Sen är min mobil till stor hjälp då där finns allt möjligt på den ju! Tror jag ska vila lite nu så jag orkar dagen.

Ni får ha det bra & så får ni överleva med att mina mobil inlägg inte är de bästa.

ledig

Publicerad 2011-11-15 20:09:36 i Allmänt,

så, två skoldagar avklarade och nu väntas två lediga dagar framför mig. imorgon beger jag mig till norge med pappa. jag har inte så mycket annat planerat och så tänkte jag att det kan vara kul både för mig att få ha varit i norge och för pappa som får lite sällskap! vi åker en bit uppåt först och tar sedan båten över, sen när vi ska ta båten över till sverige igen så äter vi där. så mysigt! tror detta kommer bli rätt roligt och spännande, jag ser fram emot det!

nu har jag pluggat, har till och med pluggat till ett prov jag har om en månad haha. är rätt mycket jag ska kunna så varför inte börja i tid? ska packa lite till imorgon nu och sen ska jag se dh. vi hörs senare! tänkte visa er vad jag fick, ska också få en plattång som de inte har i lager än..








16 bast!!!!!!!

Publicerad 2011-11-14 18:26:12 i Allmänt,

tänkte bara påpeka att jag är lite äldre nu! 16 år, inte dåligt.. men jag kan tyvärr inte skriva mer just nu eftersom jag firas för fullt! visar sen vad jag fick. kunde inte få bättre presenter ♥

imorgon..

Publicerad 2011-11-13 14:58:39 i Allmänt,

nu har bella åkt hem! vi har haft det riktigt skoj. nördade datorn igår och såg på två filmer som gick på tvn. och fyfan vad rädda vi var igår efter att vi sett the grudge, haha! lyckades somna till slut iallafall. idag såg vi Crazy stupid love, den är så himla bra så jag hade inga problem med att se den en gång till. nu ska jag sätta igång ett avsnitt av pretty little liars och njuta av min sista dag som 15-åring. för imorgon blir jag liite större! bjuder på en bild som jag typ la in för två år sen när jag fyllde år haha.

& idag är det fars dag, grattis pappa! jag älskar dig ♥


en bra kväll

Publicerad 2011-11-12 22:10:43 i Allmänt,

kollar just nu på Dumpa honom med bella. vi kränger för fullt och är inne på chatroulette, haha det bästa man kan göra. the grudge står sedan på tur! gud vad jag hatar den filmen egentligen haha, en av de få skräckfilmer jag knappt klarar av att se. nej denna kvällen är fortfarande ung för oss och nu ska vi fortsätta med det vi gör. ha det fint!

faan vad snygg  bild!

kvällens program

Publicerad 2011-11-12 17:21:38 i Allmänt,

denna lördagen kommer bli så bra! sitter just nu och myser och lyssnar på musiken som spelas där nere. ikväll serveras god mat med ännu bättre efterrätt. och bella är också med i schemat, haha. vilket blir ännu bättre! har köpt en massa gottis till ikväll samtidigt som det kommer några bra program/filmer ikväll. bjuder på hur jag ser ut just nu, pallade inte fixa håret. det behöver vila lite!

tips på bra program/filmer som kommer ikväll:
-
2 ½ men, tv3 kl 21:00
- Dumpa honom, film på tv4 kl 21:30
- Ace Ventura, film på kanal 5 18:20
- Yes man, film på kanal 5 kl 21:30
- The grudge 2, film på kanal 5 kl 23:35
- EMA's 2011: Main show director's cut, MTV kl 22:00

2 days

Publicerad 2011-11-12 15:30:28 i dagens låt!,



två dagar kvar till min födelsedag, yees! har nyss tagit en varm dusch och sköljde också nyss ur min inpackning, älskar känslan efter man haft en inpackning i. håret blir ju otroligt mjukt och luktar extra gott. nu ska jag städa lite och sen är det bara bella som fattas för att min dag ska bli komplett haha. ska även ha gäster idag, dock bara några vänner till mamma och pappa så jag och bella får ta och glo tv och nörda datorn ikväll! men nu måste jag fixa lite, bjuder på en superbra låt!

clean start

Publicerad 2011-11-12 12:12:18 i Allmänt,

har nog varit i varje butik i höör idag, så känns det som iallafall då jag och pappa skulle handla innan idag. med andra ord var vi inne i väldigt många affärer. vi var dels inne på det ena apoteket, DocMorris och jag måste bara rekomendera en sak. en gratis hudanalys! kände att jag behövde hjälp med att hitta rätt produkter för min hy och där var en superduktig tjej som kollade min hy, berättade om den var normal osv. sen rekomenderade hon några produkter för mig, jag började med ett startkit av clean start, vilket hon tyckte att jag borde göra! har precis provat den, resultatet kommer man ju inte se förrens om några veckor. men jag hoppas och tror att de är jättebra!

som gladast

Publicerad 2011-11-11 14:19:09 i outfit's!,

justin spelas i högtalarna och det är fredag, jag är så glad! och nu kan jag räkna ner, 3 dagar kvar till min dag. om man inte räknar med denna. känns som det var evigheter sen jag fyllde år, eller det var det ju typ, ett år är en väldigt lång tid. men minns den knappt! bella kommer hit imorgon, har inte träffat henne på åratal känns det som, så jag lääängtar!

bjuder på dagens outfit, see you later! från en väldigt lycklig tjej


fullt upp

Publicerad 2011-11-10 21:35:15 i Allmänt,

idag har jag inte alls hunnit blogga, har inte suttit vid datorn alls. kom hem vid 5 och lagade världens godaste mat, sen har jag pluggat till mitt prov imorgon och massa sånt. så nu innan jag ska nanna, så tänkte jag att jag kunde slänga upp ett inlägg. och jag är superglad just nu! fick jättebra kommentarer om mitt och mikaelas grupparbete som vi hade kämpat så hårt med, kände verkligen att vi förtjänade det betyget som vi fick. och imorgon är det fredag, sen fyller jag år på måndag vilket jag längtar såå mycket till!

längtar till snön har lagt sig så fint, det vill säga inget grått och slaskigt. och som tur är så är det inte lång tid kvar till julen. får hoppas att snön har kommit då.för vad är en jul utan snö?

snyggt?

Publicerad 2011-11-09 22:21:54 i Allmänt,

ska sova nu för jag är helt slut. men tänkte slänga upp några snygga saker jag hittade på h&m. allt såg iallafall snyggt ut på bilderna, dock kanske det inte är lika snyggt i verkligheten, är ju inte alltid så. som tex skorna, undra om de skulle suttit snyggt på? aja, får ta och sova på den saken haha. men vi hörs imorgon sötnosar, sov gott allihopa!



dagens

Publicerad 2011-11-09 18:01:56 i outfit's!,

idag har vi klippt en massa. det är typ det enda vi har gjort, har ont i fötterna haha.. har pluggat lite engelska nu och ska sätta igång mitt program nu. måste börja ladda ner säsong två nu snart! och idag fick vi super nyheter, vi är lediga både onsdag och torsdag nästa vecka vilket blir som en extra helg mitt i veckan typ. och om någon har läst på fb eller någon annanstans om att justin bieber är död, så kan jag meddela att det är han inte. fattar inte ens hur man kan sprida ett sådant rykte & att vissa säger "fan att det inte är sant". bara för dem är avundsjuka så behöver de inte hata honom.

dagens outfit bestod av:
tröja - bikbok
kofta - gina tricot
jeans - gina tricot
skor - skopunkten

nördar min serie

Publicerad 2011-11-08 19:43:33 i Allmänt,

kan inte få nog av pretty little liars, ska se mitt tredje avsnitt för idag haha. sen är det dags att bänka sig framför tvn och se desperate housewives, älskar tisdagar för det. har inte mycket mer att säga, ska återgå till mig program nu. bjuder på en bild som togs i nian, saknar den tiden! visst är gymnasiet bra och så, men högstadiet var mycket bättre.

gotta be you

Publicerad 2011-11-08 17:33:01 i dagens låt!,

har varit en lång dag idag, skönt att komma hem och i stort sätt mest slappa. har ett prov på fredag men tycker jag kan det mesta! maten står i ugnen, jag är dööhungrig. och just det, fick hem skolfotot igår. kanske kan visa det för er senare! alltså gruppbilden, den på mig var ingen höjdare om jag får säga det själv.

gotta be you, en ny musikvideo från one direction. inte lika bra som deras andra dock!

big brother

Publicerad 2011-11-07 20:18:01 i big brother,

ni har väll inte missat att big brother kommer tillbaka 2012. vet inte om jag har sagt det innan, men gissa om jag kommer sitta fastklistrad vid det också haha. josse kollade på gamla bb klipp nyss vilket fick mig att också göra det. gud vad jag saknar det! slänger upp tre favoriter, finns självklart fler men alla klipp finns inte kvar längre eftersom jag måste ta från youtube.






galet

Publicerad 2011-11-07 18:37:41 i Allmänt,

insåg en sak idag på gympan, jag suger på att åka skridskor. fast tur att jag inte är ensam om det, hela klassen är ganska så.. värdelösa. haha! första gången vi åkte det i skolan, och första gången jag åkte det på flera år. vill faktiskt kunna för tror det är väldigt kul om man kan åka. men idag var det bara en pain in the ass haha. gjorde riktigt ont i fötterna och kallt var det också. aja, tyckte jag förtjänade lite mat från donken sen så jag stack dit och mötte upp sebbe och josse där. treevligt!

nu har jag pluggat färdigt för idag så ska sätta på ett avsnitt av.. äh, u know what!


ema 2011

Publicerad 2011-11-06 22:49:30 i Allmänt,

ni kollar väll ema? justin har vunnit två gånger nu. tyckte det var ballt att han vann best male artist över eminem, david guetta, bruno mars osv. och han uppträdde nyss med sin nya låt, dog lite ..nej nu ska både jag och ni få kolla ifred, får inte missa för mycket. vi hörs imorgon, sweet dreams!

Europe Music Awards ikväll

Publicerad 2011-11-06 18:16:57 i Allmänt,

hej sötnosar! ursäkta för dåligt bloggande idag. men jag har spenderat denna tråkiga söndag genom att se två filmer. är lite deppig för att det är skola imorgon haha. jag orkar verkligen inte! längtar redan till jullovet, och till nästa måndag då jag blir 16! ♥

ni har väl inte missat att det är EMA ikväll på MTV. klockan 20:00 är det röda mattan sen drar resten igång kl 21:00. och eftersom dem är i Europa ikväll så är det live, blir roligare att kolla då! får se justin bieber live ♥ han är nominerad i någon kategori så håller tummarna för honom haha. och kenza är där ikväll och ska kolla på det, är inte lite avundsjuk för att hon får se dem från några meters avstånd..

who you are

Publicerad 2011-11-05 16:29:50 i dagens låt!,

tagit min andra dusch för idag haha, det är så himla kallt så det inte är sant.. ska kolla pretty little liars nu, eller ska nog bara lyssna lite till på Robin, för fyfan vad bra han är. han kommer lätt vara i final, utan tvekan. lyssna och njut! ♥

seg dag

Publicerad 2011-11-05 15:13:46 i Allmänt,

idag är jag helt seg och orkar inte göra någonting. är jägers ikväll men tveksamt om jag pallar sticka dit. insåg idag att det hade varit rätt skönt att ta det lugnt sista kvällen innan skolan börjar igen.. så lutar åt att vara hemma och ha filmkväll med josse och sara!

sitter med inpackning i nu som ska sköljas ur nu sen ska jag glo ett avsnitt av pretty little liars!

all in!

Publicerad 2011-11-04 17:27:30 i Allmänt,

drar snart till lovisa där även eva kommer att vara. och vi är inte helt hundra på vad vi ska göra haha. men vi tre kan göra allt mellan himmel och jord, så något bra kommer vi på! jag hoppas att ni får en toppenkväll och så hör vi tidigast imorgon, alltså inga mer inlägg ikväll skulle jag tro. puss

snygging

Publicerad 2011-11-04 13:26:41 i Allmänt,

springer rundor och provar kläder till ikväll, har världens problem med det. musiken spelas även högt i högtalarna. ska ner och käka nu så hinner inte skriva så mycket mera. vad ska ni göra idag? hitta en supermegasnygg bild på en svensk fanblogg om justin, och jag bara måste lägga ut den och dela med mig av hans snygghet.. nej nu kallar josse, see you later!

andré zuniga

Publicerad 2011-11-04 11:25:37 i Allmänt,

brukar ni också kika in på aftonbladet? där stod det iallafall om André Zuniga, vissa av er har säkert redan sett detta. men för er som inte har, så är han allvarligt sjuk och tvingas kanske lämna idol. det är bara 50 % chans att han kommer att uppträda ikväll. noo säger jag bara, inte en av mina favoriter. håller tummarna för att han kommer klara det. tycker det är synd att han ska behöva "åka ut" eller lämna för att han är sjuk..

rekomenderas!

Publicerad 2011-11-03 23:33:40 i Allmänt,

kollade nyss på crazy studip love med systrarna. jag rekomenderar den starkt! fan vad rolig den var. nu lyssnar jag bara på min favorit om och om igen på spotify och checkar läget överallt. nu är det inte mycket kvar av lovet, sorligt.. ska iallafall träffa lovisa och eva imorgon kväll sen får vi se vad vi hittar på. sen på lördag blir det jägers, bra avslut på lovet iallafall.

rest in peace

Publicerad 2011-11-03 12:47:56 i Allmänt,

denna dagens känns väldigt sorlig. och jag kanske inte ska gå in på det så mycket, men var inte längesen det var exakt tre år sedan alice gick bort. och idag har även en i släkten gått bort. det är så sorligt! släkten blir bara mindre och mindre.. men jag vet att de har det bra där uppe, där är det bara frid och fröjd. jag sänker en massa tankar till dig tommy och vet att du har det bra nu! vila i frid ♥

an angel

Publicerad 2011-11-03 10:11:49 i Allmänt,

godmorgon! jag starta datorn så fort jag vakna, och jag har denna underbara flickan som bakgrund. så jag var bara tvungen att kolla igenom bilderna jag har på henne, och bara tänka tillbaka på hur fantastisk hon var. och hur liten hon var. det var för mer än tre år sedan som hon gick bort, allt hände så snabbt. men är tacksam för de månaderna jag fick tillbringa med henne.

jag saknar dig alice! ♥




drummer boy

Publicerad 2011-11-02 23:01:53 i dagens låt!,

kollade nyss film med familjen, skulle vara skräck men var mest spännande. men bra var den! nu fyller jag öronen med justin bieber, hans nya låtar är så himla bra. så därför tänker jag bjuda på två st, för er som inte hört någon. ni måste verkligen lyssna på dem., han rappar tex i drummer boy. damn asså! men slut snackat om honom, haha. jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om honom. men vet att det kan bli tjatigt för vissa, så jag stannar här..

nu ska jag ta bort mitt smink osv, sen avslutar jag med sims! godnatt sötnosar

drummer boy

only thing I ever get for christmas

Only you can make this

Publicerad 2011-11-02 20:43:15 i Allmänt,

If you're the only thing I ever get for christmas
Then everything I wished for has come true
You're the single item on my list
You're my one and only christmas gift
The mistletoe is where i'll be waiting, meet me there

shopping

Publicerad 2011-11-02 16:36:57 i Allmänt,

jag och josse stack rätt tidigt till malmö idag vilket gjorde att vi kom hem i hyffsad tid, alltså för inte så länge sen. fick med mig några snygga fynd hem, byxor från vila, tröja från gina och skor från skopunkten. är riktigt nöjd! nu ska jag dra igång sims och sen ska jag och josse laga mat. vi hörs senare sötnosar! ni får ha det bra ♥




morning

Publicerad 2011-11-01 09:19:04 i Allmänt,

uppe med tuppen, känns det som..idag ska jag sticka in till lund med lovisa, går väll lite rundor där. ska försöka att inte köpa något för jag ska till entré imorgon. nu ska jag ner och käka, men innan dess måste jag bara visa er den mysiga halsduken jag fick av farmor och även meddela er om att... justin biebers album är ute nu, även på spotify!!! ♥♥

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela