maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

a year ago

Publicerad 2011-12-31 14:48:07 i Allmänt,

nu har jag städat, duschat, haft inpackning, målat naglarna osv. har även lagt fram mina kläder så det mesta är fixat. kollar på en film nu, den är faktiskt väldigt bra. den heter Freedom writes och går på 4an för er som vill se. jag kollar också tillbaka på gamla bilder, för exakt ett år sedan satt vi på en restaurang i orlando och skulle sen vidare till downtown Disney.



trötter

Publicerad 2011-12-30 16:36:36 i Allmänt,

nu har jag varit på äventyr med lovisa. är ganska trött så ska inte göra så mycket idag! säkert glo en film och läsa min bok jag fick i julklapp, den verkar jättebra! och nu har jag nog allt fixat till imorgon, vet vad jag ska ha på mig osv. bara lite problem med var vi ska vara fortfarande, hah men det löser sig nog. annars får jag vara hemma vilket säkert också kommer bli trevligt då det kommar rätt många hit!

mitt paket har kommit

Publicerad 2011-12-29 19:27:29 i Allmänt,



jaaa, fick mitt efterlängtade paket från style by tyra. kom att tänka på det innan, att jag verkligen ville ha mitt halsband och ringen till nyår! så tur att jag fick det! det är supersnyggt! och jag tror inte jag behöver visa vad jag fick, det har jag ju redan gjort!

lyckad kväll!

Publicerad 2011-12-29 12:22:18 i Allmänt,

min onsdagskväll/natt spenderades hos lovisa, där även bella var med. vi spelade kinect, spela twister och monopol kl 2 på natten, och dansade loss i våra one piece. samt hitta en snygging på internet, haha! J ♥
vid 4 slockna vi efter en härlig kväll, tack tjejer!

från julafton

Publicerad 2011-12-28 15:52:01 i Allmänt,

är just nu med rebecca och josse,och vi gör absolut ingenting. jag har egentligen inte så mycket att säga så kanske lite onödigt att uppdatera. jag slänger iallafall upp en bild från julafton som jag tror att jag inte lagt upp innan. fast det är ju ändå inte hela världen om jag redan gjort det. och just nu längtar jag till jag får mina saker från style by tyra, riktigt snygga saker jag beställde därifrån ju! :D

svar på fråga

Publicerad 2011-12-28 13:00:08 i Allmänt,

svar på tal: jag köpte dessa skorna på ellos.se! tänk på att ni som har mecenat kort, får 50 % rabat på valfri vara på ellos. vilket kap! det var då jag slog till och handlade dessa skorna. jag älskar dem!

Ben affleck

Publicerad 2011-12-27 20:43:39 i Allmänt,

nu ska vi se film, A little bit of heaven. den verkar bra så nu är det upp till bevis! så länge kan ni få se på denna snyggingen! han må vara gammal, men fan vad snygg han är.

chillin

Publicerad 2011-12-27 16:50:20 i Allmänt,

huvudvärk och förkylning, that's what I'm talking about! mår inte alls bra, ska ner och ta en huvudvärkstablett och sen försöka sova lite eller något, orkar inte göra något annat. jag hoppas iallafall att ni mår bra och så hör jag nog av mig lite senare.

ska också bjuda på en superlåt då, är kär i den..

instagram

Publicerad 2011-12-27 12:07:27 i Allmänt,

heej alla fina! idag hade jag tänkt att det skulle bli en bra dag, haha. men jag vaknade med världens förkylning, har varit förkyld såå länge. fast det var längesen jag var sååhär förkyld,usch.. som tur är så ska jag inte göra något speciellt idag, ska bara kolla film och sånt. förhoppningsvis blir jag lite bättre till imorgon.

gårdagen i bilder:




fynd på rean

Publicerad 2011-12-26 22:53:56 i Allmänt,

hinner inte skriva så mycket nu, håller på att se film med josse. men jag lägger upp bilderna på vad jag har köpt. fick med mig några fynd, dock inte så många som jag hade hoppats på. imorgon slänger jag upp lite bilder från mobilen, har lite smått och gott från idag osv..

byxor - gina tricot 199 kr/st

vit kofta - gina tricot 199 kr

klocka - ur&penn 200 kr

mobilskal, köpte två. fast det andra ser likadant ut fast i rosa.

malmö imorgon

Publicerad 2011-12-26 00:07:28 i Allmänt,

ska strax sova för jag och josse ska iväg och shoppa imorgon! dags att fynda lite nu ju. sen ska vi på middag hos mormor och morfar så det blir inte så mycket uppdatering imorgon! funderar lite vad jag ska ha på mig, tror det är tillräckligt varmt för att bara ha skinnjacka, speciellt när man shoppar och blir så varm. ja, vi kör nog på det. godnatt ♥

gammal bild, finns många vänner man knappt ser längre..

filmdags

Publicerad 2011-12-25 20:43:44 i Allmänt,



bilden säger det mesta, nu ska jag och josse se scream 4! har inte hunnit se den ännu, men nu är det dags.

Style by tyra

Publicerad 2011-12-25 20:06:54 i Allmänt,

nu klicka jag hem några tjusiga saker från style by tyra. där är väldigt mycket rea så passa på att handla nu! jag klicka hem ett halsband för 99 kr, bikini 88 kr och en ring för 48 kr tror jag den kosta. köpte bikinin för jag tyckte den var riktigt snygg, och nu när den var så billig så fick jag slå till!


Kinect

Publicerad 2011-12-25 13:01:56 i Allmänt,





åh så härlig söndag! har spelat spel med familjen, ett familjespel som amanda fick igår. och jag har som sagt sovit gott för det var en toppendag igår, verkligen! nu har jag fotat alla julklappar jag fick och städat på rummet så allt är i ordning. ni får se i nästa inlägg vad jag fick. hade tänkt mysa till det i min one piece, men ska först höra om de har lust att spela ett nytt kinect som amanda fick igår, verkar superkul. och kanske inte det lättaste att spela i en one piece. peace out!

Super glad

Publicerad 2011-12-24 22:56:00 i Allmänt,



har haft en underbar jul! och fyfan vad glad jag är för allt jag har fått, och kvällen blev ännu bättre pga släktingarna som var här, tuuusen tack för allt! har fått allt från one piece, mina glittriga pumps, fred perry väska, pengar, parfym, smycken och mycket annat. jag ska visa allt imorgon. för jag är sååååå glad! kommer sova gott inatt. förutom att min mobil har dött och jag inte får igång den.. bjuder på en opassande bild haha, men lilla lisa får också vara med på bloggen.

Merry Christmas

Publicerad 2011-12-24 12:57:53 i Allmänt,

äntligen är denna dagen kommen, Lördagen den 24 december. jag har precis gjort mig helt klar för dagen och ska strax ner för att se om dem behöver hjälp med något. vill ha mina paket nu nu nuuu, har försökt lista ut vad det kan vara i dem men det har inte gått så bra..

slänger in bilder som nästan är exakt ett år gamla. vi traska runt i förenta staterna och trots oturen vi hade, så hade vi jäkligt kul! såhär såg det ut för ungefär ett år sedan.. jag saknar det!



What to wear?

Publicerad 2011-12-23 17:21:43 i Allmänt,

hmm.. vad ska man ha på sig på julafton? tycker ni det är viktigt att bära något rött? jag har iallafall inte lagt ner några pengar på att hitta något till imorgon, utan jag tar något jag har hemma. förra året hade jag min röda kofta, man blir ju lite mer julig med något rött. fast egentligen tycker jag inte det är så viktigt. ska nog ha något annat snyggt imorgon, bilder kommer säkert imorgon. hitta en jättesöt röd klänning på google, antar att den är från nelly, ser ut som det!

one direction ♥

Publicerad 2011-12-23 12:48:29 i Allmänt,



tog en liten paus från städandet, eller jag är i stort sett klar! så jag fastnade vid datorn och lyssnar nu på julmusik, kolla på snygga killar och laddar ner scream 4. räknar med att det nog inte är världens bästa film, men ändå en man måste se! har inte mycket mer att tillägga nu, ska hjälpa de andra som inte är klara och så. vi hörs senare!

julmusik

Publicerad 2011-12-23 11:04:25 i dagens låt!,

nu är det bara en dag kvar! så idag ska vi laga mat, baka, städa osv. blir nog en mysig och bra dag! och för att upp julstämningen lite till så slänger jag in tre låtar. två är dock av justin, men jag kan garantera att ni tycker dem är superbra. ge det en chans! :)

ska äta frukost nu och sen får jag inte glömma näst sista avsnittet av julkalendern!





2 dagar

Publicerad 2011-12-22 21:51:04 i outfit's!,

två dagar kvar till julafton, två dagar kvar tills jag får min onepiece och alla mina andra julklappar. jag läängtar! och justin spelas nu på Itunes, har redan bestämt att vi ska spela hans nya skiva på julafton! åh tänkt att vakna upp till den, I'm in heaven! hade ju dock varit lite bättre om hade varit med på riktigt..haha. like that's gonna happen!

nej nu ska jag kolla tv och bara ta det lugnt. imorgon ska vi fixa det sista, handla de sista julklapparna och köpa mat osv. städa är också ett måste! vi hörs senare, nu ska jag kila iväg.

detta är förresten vad jag har glidit runder i idag..

Äpplepaj

Publicerad 2011-12-22 16:58:46 i Allmänt,

nu har jag, josse och sara haft vårat twilight-maraton och jag är fullkomligt kär i Jacob, vilket jag alltid har varit faktiskt. tur att han chillar på min vägg så jag alltid kan kolla på honom. har också bakat äpplepaj med josse nyss och de står i ugnen nu. är nästan 100 % säker på att dem är mycket godare och ser tusen gånger bättre ut än på bilden. gissa då huuur goda dem är? obeskrivligt..

Vad ska jag göra?

Publicerad 2011-12-20 23:03:08 i Allmänt,

vad ska jag göra på nyår?
jag har faktiskt lite olika val. mamma och pappa ska fira nyår här hemma med massa familjer så jag kan alltid vara hemma om jag känner för det. men som det ser ut just nu, så ska jag fira med mina närmsta vänner. hade tänkt sticka på en fet fest och go crazy! är fortfarande öppen för förslag, så hittar jag något annat så kanske det blir ändring i planeringen. vi får helt enkelt se! men jag har iallafall bestämt mig att det ska bli en toppen nyår!

nu ska jag ta och sova, sov sött! ♥


nyår 2009-2010,om jag inte minns fel! förra året var jag ju i USA!

INSTAGRAM

Publicerad 2011-12-20 19:22:37 i Allmänt,

idag är första dagen på länge som jag inte har behövt göra någon läxa efter skolan! har trots allt en, men jag tycker jag förtjänar lite ledighet nu. det är tjejkväll in tha house då pappa är ute på leverans och då gör vi inget annat än ser film! imorgon blir en kort skoldag då har vi gått sista skoldagen för detta året, för denna terminen.

jag gjorde ett vågat försök igår och bytade tema helt och hållet på bloggen. headern är riktigt liten haha, och jag hade velat ha bloggen lite bredare. men jag är ingen mästare när det gäller sånt så vi får se hur det blir med de. och innan jag glömmer det, Följ gärna mig på Instagram så följer jag er också :) , ochmadde heter jag! 
 

countdown

Publicerad 2011-12-18 12:35:30 i Allmänt,

mysiga söndag! idag består min söndag av att baka lussebullar, plugga och sedan avsluta dagen med vår traditionella filmkväll. det snöade i några sekunder innan, jag hoppas verkligen det kommer mer under dagen! jag ska ta och duscha snart och sätta i inpackning i håret. försöker att göra så lite med håret som möjligt faktiskt för att det ska må bra och växa. eftersom det är rätt tunt så blir det lätt slitet. men med många inpackningar, undvika plattången så mycket som möjligt, och ha värmeskydd ifall det skulle behövas. så borde det göra susen!

gillar att det bara är våra julklappar under granen, längtar till julafton då det kommer fyllas med flera från våra nära och kära hihi! 6 dagar kvar bara ♥

lugn kväll

Publicerad 2011-12-17 21:17:16 i Allmänt,

såg nyss baksmällan del 2 och den var lika bra som ettan, rekomenderas för er som inte har sett den! ska inte göra så mycket mera ikväll, kanske se ännu en film eller bara kolla tv. anywayy, jag hoppas ni har en bra lördag! nu ska jag återgå till att se Hannah Montana,hihi..

You like a shot of pure gold

Publicerad 2011-12-17 18:07:10 i Allmänt,

äntligen lördag! som jag har längtat till helgen, vi har haft dundermycket i skolan så jag har varit helt slut och är helt enkelt skoltrött just nu. så jag behövde verkligen helg nu och det märktes då jag och lovisa sov alldeles för många timmar inatt.. har faktiskt pluggat lite idag också, har en läxa till tisdag, dagen innan vi slutar, ska de inte sätta lite läxor över lovet också? eller just det, de har dem redan gjort.. en inlämning den 16/1 också!

nej ska inte klaga för mycket nu. Väntar just nu på att pappa,josse och amanda ska komma hem med pizza så vi kan ha lite familjemys ikväll! slänger in en bild från i onsdags då vi hade egen hårvård.

I'mma be under the mistletoe

Publicerad 2011-12-16 17:18:37 i Allmänt,

så mycket julkänslor det är runt omkring oss just nu! här är iallafall julkänslor så det spricker om det.. julgranen har börjat pyntas med julklappar också, alldeles för många faktiskt! och i ett av paketen ligger min älskling som jag vill ha nuu! tycker bara det är riktigt synd att det inte har kommit någon snö än..

lovisa kommer snart hit, vi får väll se vad vi ska hitta på! vi ska iallafall bara vara här hemma och ta det lugnt, kanske kolla film.




u got it bad

Publicerad 2011-12-15 21:45:58 i Allmänt,

har varit en bra dag idag också! fick rulla permanent på tid och sen hade vi egen hårvård igen och då gjorde jag inpackning på olivia. köpte också ett värmeskydd idag, har inte användt det på läänge så var akut. och jag köpte ett på skolan för 168 kr, så jag tror det är riktigt bra!

nu ska jag ta och kolla tv och sen sova, inte världens längsta dag imorgon men jag börjar tidigt! bjuder på ett justin klipp, ett som visar hur hans röst har förändrats. fan vad grym han är nu!

egen hårvård

Publicerad 2011-12-14 21:58:50 i Allmänt,

har varit en bra dag idag faktiskt. vi skrev ett prov som gick så snabbt att jag knappt hann blinka, det gick även superbra! sen hade vi egen hårvård hela dagen och då tonade vi mikaelas hår och sen fick jag en inpackning. så nu mår mitt hår super! trots att man schamponerar, fönar, plattar och allt vad det är så är håret supermjukt efteråt. det är det inte precis hemma efter jag fönat och hållt på..

kollade igenom lite malta bilder, eller alla för att vara exakt. och guud vad jag saknar det! vill tillbaks nuuuu!


Lucia

Publicerad 2011-12-13 21:53:53 i Allmänt,

vilken lång dag! först skriva referat, en inlämning på engelskan och sedan ha prov på färglära inom hantverk. mycket på en dag med tre ynka lektioner. idag är det som sagt lucia, och hela familjen har varit och kollat på när amanda gick lucia på skolan. supermysig skola faktiskt, har aldrig varit inne på samrealskolan innan. de var iallafall jätteduktiga. 

jag och josse ska snart sätta igång greveholm, precis som vi gjorde igår. vi kom dock inte så långt igår, så vi fortsätter tills det tar slut. längesen man såg det och jag hoppas de kommer en tvåa nästa år! 
 
saknar våra galna äventyr, med eva och felicia också förstås!
och bilden är fruktansvärd...haha

dagens klipp

Publicerad 2011-12-12 16:20:31 i Allmänt,

idag har jag bara tagit det lugnt. jag mådde inte så bra imorse så jag stannade hemma idag! pluggade rätt mycket innan så hade inte tänkt göra så mycket resten av kvällen. ska dock kolla julkalendern nu, har missat gårdagens och dagens avsnitt. som de flesta vet så är det lussevaka idag, någon av er som ska dit? själv orkar jag inte och jag känner att jag måste vara pigg och så till imorgon för det är en rätt viktig skoldag. fast den största anledningen till att jag inte sticker dit är för jag helt enkelt inte är taggad för fem öre!

nu ska jag kolla julkalendern, under tiden kan ni få se på dessa två klippen. dog bokstavligen när jag såg dem. fyfan vad kul!



fina tjejer

Publicerad 2011-12-11 22:36:02 i Allmänt,

såg nyss en film som heter 21 som var rätt bra. känns som det blir för invecklat att berätta vad den handla om så ni får helt enkelt se trailern eller filmen själva. inte den bästa jag har sett, men jag rekomenderar den! ska snart ta och sova, är rätt trött faktiskt. just denna veckan är som sagt väldigt jobbig, så ska bli skönt med lite ledighet efteråt.

bild i repris. denna dagen väcker också många minnen..

mys

Publicerad 2011-12-11 18:06:42 i Allmänt,

nu sitter jag nerkrypen i soffan och jag ska inte göra något annat ikväll förutom kolla film och äta lussebullar. så avslutar jag denna söndagen, den tredje advent! imorgon börjar jag halv 12 för vi ska jobba hemma med ett arbete. sen hoppar jag nog över simningen för jag är redan förkyld och tänker inte bli sjuk nu nära lovet och nu denna sista veckan då vi har många viktiga saker i skolan!

mamma har gjort det jättemysigt här hemma, gud vad jag älskar julen!

film tips!

Publicerad 2011-12-11 17:17:38 i Allmänt,

filmen vi såg igår hette Something Borrowed och den handlar om två bästa vänner, där hon ena är kär i sin bästa väns kille. en blandning av romantik och komedi. tycker ni ska se den! riktigt bra var den. rekomenderar er också att se Reel Steal som jag såg på bio för inte så längesen, en grym film som jag gärna hade sett igen! handlar lite om robotar som fightas, dock är den riktiga människor som är huvudpersonerna. den går fortfarande bara på bio.


one piece

Publicerad 2011-12-11 13:00:41 i Allmänt,

nu är jag back on track! förlåt men jag mådde inte alls bra igår så jag spenderade min lördag med familjen. jag, josse och sara kollade på en superbra film, ska skriva mer om den sen för den rekomenderar jag verkligen! josse ska snart ut och övningsköra och jag ska följa med för första gången, lite pirrigt är det ju haha!

nu längtar jag till lovet, men framför allt till julen. jag vill kunna mysa i min one piece!! jag kommer antagligen bo i den under hela lovet, men det är väll normalt? och min är från norges hemsida. den är ganska lik den som finns på sveriges hemsida. men här nedan ser ni skillnaderna.

natti natti

Publicerad 2011-12-09 23:46:38 i Allmänt,

det var ju synd att min röst på robin inte hade någon betydelse.. riktigt synd att amanda vann! visst är det skitsamma egentligen, men har haft robin som favorit från början så tyckte han skulle vinna då, han har ju bara så grym röst. nu ska jag kolla tv och en sova, jag är så trött och klockan är inte ens tolv.. godnatt sötnosar!

saknar att ha snygga och prydliga naglar!

julklappar

Publicerad 2011-12-09 19:56:24 i Allmänt,

har haft en bra dag och mitt svenska prov gick jättebra. vi hade ingen engelska idag så vi slutade runt halv 12. men snäll som jag är (haha) så väntade jag på vicky för vi skulle in till stan tillsammans. vi traskade rundor där och senare kom sara också. vi hade supertrevligt och jag fick med mig en hel hög julklappar plus några småsaker till mig. två earcuffs och ett par svarta byxor. har fortfarande en stor slant i plånboken som jag hade tänkt skämma bort mig själv med faktiskt.

snart börjar idol och jag hoppas robin visar var skåpet ska stå!! han är grymmast, that's it!



we made it all this way

Publicerad 2011-12-08 22:54:32 i outfit's!,

nu avslutar jag dagen med att mysa i sängen och kolla tv. jag ser fram emot imorgon då jag ska vandra runt i lunds gator med sara och vicky för att handla julklappar! kommer bli mysigt. sen får man ju inte missa idol finalen vilket jag ska se. har ni hört vinnarlåten? både robins och amandas version finns på spotify, låten heter All this way! :) bådas version är bra enligt mig, men robin ska helt klart vinna, har varit min favorit från start.

ska sova nu för ska upp tidigt imorgon, bjuder på några outfit's i repris. var längesen jag la upp det, ska börja med det igen!

pluggar för fullt

Publicerad 2011-12-08 19:11:16 i Allmänt,

Jag pluggar som bara den just nu, men klockan 8 sätter jag stopp på det hela. då har jag pluggat tillräckligt mycket tycker jag! jag uppdaterar mer senare, men något som kan vara bra och veta är att jag har så mycket i skolan och att jag inte mår så bra nu. är anledningarna till att jag inte bloggar så mycket. men nu ska jag forsätta med vad jag håller på med. vi hörs senare!

mycket plugg

Publicerad 2011-12-06 19:42:08 i Allmänt,

har pluggat klart alla mina läxor nu, ni anar inte hur mycket vi har. hade kanske velat plugga lite mer till svenska provet tex, men har så mycket nu att jag får ta lite av varje. helt sjukt vad mycket vi har..

idag har det inte hänt så mycket i skolan, tänkte fota men någon (nämner inga namn) hanna, gjorde så jag inte kunde komma in på mobilen på en timme så kunde inte fota våra fina målningar haha. blame it on hanna. nu chillar jag bara och väntar på att desperate housewives ska börja!

                                                                            saknar ♥

dålig dag

Publicerad 2011-12-05 21:04:02 i Allmänt,

var det fredagen den 13 idag? fast nä det kan det ju inte vara, men dock kändes det som de.. och jag tänkte dela med mig om vad som hände, är ni beredda?

jag och olivia skulle ta tåget 10.22 men det kom istället 10.40. sen på tåget så bestämde vi att vi skulle ta bussen till skolan 11.13, men så kör tåget förbi stångby där det egentligen skulle stannat. så det fick stanna och köra tillbaka. vi missade då bussen så vi fick ta en senare som gick 11.24 och så började vi halv. bussen var lite försenad så vi var väldigt stressade. när vi sen sitter på bussen så glömmer vi trycka på stopp så den kör förbi skolan haha. som tur var så fanns det en busshållsplats ganska nära. så vi vänta på nästa buss och kom till slut till skolan. fan vilken dag.. och simmning på gympan och så var man tvungen att blöta håret, så fick åka hem med blött hår haha! hur har er dag varit? inte som min hoppas jag


my new dress

Publicerad 2011-12-04 21:03:44 i Allmänt,



min nya klänning från nelly, 449 kr! och nu har jag beställt skorna, men ni får veta sen vilken färg jag beställde..

you are the music in me

Publicerad 2011-12-04 18:14:01 i Allmänt,

hejsan alla sötnoar! förlåt för dålig uppdatering, men det har hänt lite saker idag som gjort att jag inte har kunnat blogga. och det är inget jag tänker ta upp här. för övrigt har jag pluggat en massa, stängde av mobilen och datorn haha för att jag fullt skulle koncentrera mig. annars tar det jättelång tid att plugga för man gör tusen andra saker.

ikväll ska vi ha lite familjemys och se smurfarna! jag hoppas ni också får en mysig kväll :)

fina människor ♥

turkiet

Publicerad 2011-12-04 02:31:05 i Allmänt,





åh jag vill tillbaka! visst är vintern supermysig, när snön också är här.. men jag trivs allra bäst i värmen. och ni anar inte hur mycket jag vill tillbaka till just detta stället, har nog aldrig bott så bra och blivit så brun haha. var där veckan innan skolan börja, och att sedan komma hem till sveriges trista väder var inte alls kul. så ta mig tillbaka. för fyfan vad bra vi hade det där!

homeparty

Publicerad 2011-12-03 12:36:34 i Allmänt,

ska egentligen börja göra mig i ordning nu men jag tänkte vara lite gullig och slänga in ett inlägg nu. mamma ska ha homeparty här idag, då det kommer hit någon som säljer lite inrednings saker, så jag och josse hade tänkt vara med lite och lyssna vad de har att säga. inte för att jag ska köpa något eller så haha. det får mamma sköta och isåfall handla något till mig om det finns något fint till rummet.

idag blir det bio med två klasskompisar, kommar bli awesome! vi ska se Real Steel som börjar 21:00. kommer bli riktigt skoj, men nu måste jag fixa mig eftersom gästerna kommer kl 1.

nobody's perfect

Publicerad 2011-12-02 22:11:00 i dagens låt!,



nu medans jag väntar på att idol ska börja så kollar jag rundor på youtube och hamnade till slut på Jessie J, hon är en av de kvinnorna med bäst röst, enligt mig! hon är så grym, och ni kan då tänka er hur hon låter i en akustisk version, damn är ordet! ni får helt enkelt lyssna och njuta ♥

glittriga pumps

Publicerad 2011-12-02 21:05:00 i Allmänt,

nu kollar jag idol, och jag håller tummarna för mina favoriter Moa och Robin. och som vi tjejer vet så kan vi göra två saker samtidigt, så jag kikar rundor för de perfekta skorna till nyår. eller perfekta till ett bra pris haha ;) tänkte köra på ett par glittriga, men vet inte om de ska vara silvriga eller svarta. ni får jättegärna hjälpa mig, och jag ska även slänga upp en bild på min klänning eftersom den kom igår. supersnygg är den!

men nu ska jag kolla vidare på idol, och som sagt. hjälp mig gärna, svarta eller silvriga till en vit och svart klänning? :)


christmas spirit

Publicerad 2011-12-02 18:11:09 i Allmänt,

nu är det så mycket julstämmning att man kan tro det är julafton. fast vi får ju inte glömma snön som förhoppsningsvis kommer nästa vecka. men lussebullar bakades igår, julgranen pyntades så fint och idag har vi lyssnat igenom julskivorna ett antal gånger. självklart är "under the mistletoe" en av dem.

idag händer det inte så mycket, jag och sara ändrade lite i våra planer så vi ska shoppa julklappar nästa fredag istället. så idag består kvällen av onyttigheter och idol.



goldwell

Publicerad 2011-12-01 20:17:21 i Allmänt,

nu gör jag min vanliga kvällsrutin. jag glor tv och ska snart fika! ska också lägga fram kläder snart för jag börjar så tidigt imorgon och orkar inte fixa allt imorgon. granen står på plats nu, fast vi har bara satt på ljusslingorna så det är inte helt komplett. men det har ändå blivit mycket mysigare nu, längtar tills det börjar ligga en massa julklappar där under.

hade tänkt prova detta värmeskyddet, har inte provat det än men hos oss på HV så säljer de produkter, och denna kostar 168 kr så jag tror denna är superbra. märket är goldwell vilket också är det märket som vi använder där när vi schamponerar varandra osv, och schampot luktar gudomligt och håret blir jättemjukt efteråt. så jag tror allt inom detta märket är bra. tycker ni borde testa det också. för er som behöver! :)

värmeskydd och schampo!

ellen degeneres

Publicerad 2011-12-01 17:56:31 i Allmänt,

nu har jag pluggat klart för idag. även om det finns en del saker jag hade kunnat göra till nästa vecka, så har jag bestämt mig för att göra det någon annan dag. är såå trött! min dator dör snart så jag säger några snabba saker här och nuu.. beställde en klänning från nelly för några dagar sedan och den har kommit nu, ska prova den nu. josse beställde också så det ska bli spännande att se om de passar och om de är så snygga som de såg ut!

bjuder på ett klipp med ellen degeneres, hon är bara för bra! vi hörs senare

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela