maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

memories

Publicerad 2011-10-31 21:27:39 i Allmänt,

älskar att kolla igenom mina bilder och hitta massa gamla minnen. så tänker man tillbaka på hur roligt man faktiskt hade. har så många crazy minnen och så himla underbara! ♥










hissar och dissar

Publicerad 2011-10-31 19:47:21 i hissar och dissar!,



- Höstlov! Såklart att det måste komma under mina hissar. för vem älskar inte lov? och vädret tillåter en att ligga inne om dagarna och glo film samtidigt som man kränger eller bara tar en kopp te för att hålla kvar värmen. plus så går man runt och är alldeles förkyld, perfekt med en vecka att hinna bli helt frisk.

- Halloween! Måste vara en av de bästa högtiderna. älskar allt som har med halloween att göra, älskar att se skräckfilmer och skrämma upp sig. tummen upp på det!

- Stora halsdukar! Men vem älskar inte det? finns inget mysigare än att hålla sig varm med en sådan, och så ser det faktiskt snyggt ut med en stor en. man kan även piffa upp sin outfit, finns i många snygga färger.



- Skånetrafikens förseningar! Finns inget mer irriterande än deras förseningar. när man ska till skolan och tar det senaste tåget man kan utan att komma för sent. och så är de jävla tågen försenade. och det hjälper inte att det är jättekallt ute, usch..

- Sista året för idol! Var tvungen att kommentera det. det stod nyligen på aftonbladet att detta är det sista året för idol. sen börjar The X-factor redan nästa år. visst kan det bli spännande, men kan det inte ta över talang istället? det är ju värdelöst om något. tycker absolut inte idol ska försvinna, har ju funnits så länge nu.




Björkviksbadet

Publicerad 2011-10-31 15:57:24 i Allmänt,

Påväg till Björkviksbadet med vicky och Sara! Hoppas på lite folk så vi kan erövra stället i några timmar haha! Vi hörs senare,ha det bäst! Bjuder på en bild jag nyss tog på det gråa vädret!

resultatet

Publicerad 2011-10-30 16:03:22 i Allmänt,

som sagt så fick jag ingen bra bild på håret, men bilden under visar ungefär hur det blev. väldigt mörkt! det enda jag är rädd för är att när man färgat håret mörkare, så ser man oftast väldigt blek ut. och det vill jag ju inte. men nu ska jag sticka, ska till city gross och sen vidare mot vicky. vi hörs kanske ikväll. annars blir det imorgon, puss!

all done!

Publicerad 2011-10-30 15:30:11 i Allmänt,

nu har jag färgat håret och jag blev så nöjd med resultatet, tycker dock det ser lite svart ut. men det håller inte josse med om. jag har packat lite nu inför ikväll då jag beger mig till vickan. och farmor var ju här idag, fick en jättefin och mysig halsduk av henne, kanske kan visa den sen. supermysig verkligen! resultatet av håret kommer sen, försökte fota men bilderna gav inte rättvisa, så får visa någon gammal bild jag redan har.

good morning

Publicerad 2011-10-30 09:13:32 i Allmänt,

jag somnade ovanligt tidigt igår,gud vad trött jag var. ni har väll inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme? nu håller jag på att ladda ner några skräckisar till ikväll samtidigt som jag lyssnar på gamla godingar haha. finns ju så många låtar man nästan glömt bort..  farmor kommer idag, och något annat roligt som händer idag är att jag ska färga håret. hoppas det blir rätt mycket mörkare, men det återstår att se.

nu ska jag nog starta sims, vi hörs!

good morning

Publicerad 2011-10-30 09:13:23 i Allmänt,

jag somnade ovanligt tidigt igår,gud vad trött jag var. ni har väll inte glömt att ställa tillbaka klockan en timme? nu håller jag på att ladda ner några skräckisar till ikväll samtidigt som jag lyssnar på gamla godingar haha. finns ju så många låtar man nästan glömt bort..  farmor kommer idag, och något annat roligt som händer idag är att jag ska färga håret. hoppas det blir rätt mycket mörkare, men det återstår att se.

nu ska jag nog starta sims, vi hörs!

Sims time!

Publicerad 2011-10-29 21:07:02 i Allmänt,

Nu har jag äntligen tid att blogga & säga att jag är superglad för att det är lov! Ska spela sims med josse nu men mitt tar jättelång tid att installera vilket även gör att datorn då blir helt seg. Så blir en mobil uppdatering. Imorgon kommer farmor till oss för att fira mig lite innan hon sticker utomlands, sen mot kvällen sticker jag till vicky med Sara! Gud vad jag längtar!

tips!

Publicerad 2011-10-27 20:36:54 i Allmänt,

idag på salongen var det någon som fick hårförlängning i satt. Och det var faktiskt på ett rätt annorlunda sätt, har aldrig vetat att det har funnits förrens nu. vet ej vad det heter, men söker man på Be Gorgeous Hair Extensions så kommer det upp. så för dig som vill ha hårförlägning, som mig. så tipsar jag definitivt om detta. sliter inte på håret eftersom man inte använder tejp, vax osv. utan bara små clips typ, som man trycker fast och inte kan ta av. så efter 6-8 veckor så får man gå till frisören igen och dra till dem mot hårbotten eftersom de lär ha växt ut lite då.  sen håller de i några månader, beror på hur man sköter det. men fan vad snyggt det blev på henne idag. såg jätte verkligt ut och som sagt, sliter inte alls!

ready to go

Publicerad 2011-10-27 09:03:25 i Allmänt,

blev klar rätt tidigt idag så chillar framför tvn. är rätt synd när det är sånt här väder för då är det inte mycket folk ute vilket gör att det inte är så många kunder som kommer till salongen. och som hon sa, som jag praktiserar hos: "vi är beroende av vädret". får inte vara för varmt eller för kallt. nu ska jag bara fixa håret sen är jag helt klart. vi hörs när vi hörs!

värme

Publicerad 2011-10-26 22:08:27 i Allmänt,

vill så långt ifrån detta gråa och trista vädret som möjligt. vinter är okej, men inte hösten. inte detta regniga och mörka vädret. kan vara mysigt när det är lov, men inte när man ska pendla till skolan/praktiken. tummen ner till det! så jag kollar igenom mappen "resor" och bara längtar tillbaka till allt jag har varit på detta året. usa, malta, turkiet. vill ha sol, värme, bad osv. take me away, tack!



super bass

Publicerad 2011-10-26 18:57:50 i Allmänt,

mormor tipsade om några klipp igår som jag självklart kollade upp. och jag tyckte det var så bra och roligt på samma gång så jag måste bara visa er. två tjejer som älskar Nicki Minaj så hon ena kan hela hennes Super Bass låt, och sen får de träffa henne. och hon sjunger faktiskt bra för att var 8 år. ni måste se detta! och när ni väl gör det, lägg märke till hon blonda när hon andra sjunger haha, dör lite.. här kommer tre klipp, verkligen se värda!






Uppdatering från mobilen

Publicerad 2011-10-26 09:39:47 i Allmänt,

Är påväg till min praktik just nu! Får göra några såna hära dåliga mobil uppdateringar nu när jag är iväg så länge! Men nu ska jag till tåget, regnar ute vilket är riktigt tråkigt! Tur det är nära dit jag ska. Vi hörs senare! Bjuder på en gullig bild på Mimmi :)

natti natti

Publicerad 2011-10-25 23:29:04 i Allmänt,

tänkte bara säga godnatt till er! blir inte att gå upp lika tidigt imorgon, skönt! bara för man tar ett tåg lite senare, så kan man få ganska mycket sovmorgon. jag är iallafall helt död just nu, vi hörs imorgon. godnatt sötnosar.

beroende.se

Publicerad 2011-10-25 20:16:20 i Allmänt,

sitter nog och spelar världens mesigaste spel. bakery story, måste uppdatera där hela tiden för att allt ska fungera. så spelar det hela tiden nu. vet ni något roligt spel så får ni gärna höra av er, haha. har en del, men inget som är super roligt!

redo för käk och myspys

Publicerad 2011-10-25 19:12:34 i Allmänt,

kom hem för en liten stund sen och ska kränga billy's pizza nu, är vrålhungri. idag har det hänt rätt mycket, de fick in någon hylla idag så fick flytta över alla produkter till den nya och så har vi städat lite. har även fått föna en kunds hår, har annars mest kollat på. nu ska jag kolla ett avsnitt av pretty little liars, sen ska jag se outsiders följt av desperate housewives. mycket ikväll! hör av mig senare, ha det fint så länge.

säsong ett

Publicerad 2011-10-24 21:45:22 i Allmänt,

nu ska jag kolla pretty little liars, laddat ner säsong ett nu. är ganska slut efter dagen, inte för att jag har fått göra speciellt mycket. men har ändå varit på min praktik till klockan 6. jag såg bokstavligen hur hela dagen gick förbi utanför fönstret. kom dit när det var lite mörkt, och åkte hem när det var mörkt.. har ju också varit fint väder idag. aja, blir nog bättre imorgon. får kanske schamponera då så blir väll lite roligare.


kolla här..

Publicerad 2011-10-24 19:04:04 i dagens låt!,

alla bieber fans! eller även ni som inte är det. för detta lär ni gilla.

tiden springer iväg och snart är det ju vinter. och vad är inte bättre än julmusik? som kommer från den bästa. justin biebers andra jullåt har kommit ut, när han sjunger med usher. åh låtarna sprider så mycket värme och jag bara längtar till julen. så nu bjuder jag på båda låtarna, på mistletoe finns musik videon, even better!




Cute haircut i Lund

Publicerad 2011-10-24 16:10:32 i Allmänt,

Sitter just nu på min praktik! Är inga kunder just nu så vi chillar bara. Idag har jag mest fått kolla på och sopa hår, blir förhoppningsvis mer imorgon. Slutar vid 6 och ska nog sticka inom någon affär innan jag åker hem. Men nu ska jag kila. Vi hörs! :)

snygg till vintern

Publicerad 2011-10-23 21:54:47 i Allmänt,

kollar tv just nu,det får avsluta dagen. har inte hänt mycket idag som ni säkert har märkt. jag kollar även runt på kläder och hitta denna snygga jackan på h&m, kanske till och med snyggare än den jag såg innan? aja får se, är rätt sugen på en i denna modellen.

nu blir det att nanna, sov sött!

shawty with you!

Publicerad 2011-10-23 19:22:29 i Allmänt,

kom nyss på en sak, jag har inte visat er justin biebers nya låt. en av låtarna som kommer på hans album är redan ute och finns på youtube och spotify. men jag tänker ändå lägga in den här, men ni får  vänta lite. ska kolla film nu och äta cheesecake. hör av mig senare! 

                                                                       bara för vi är bäst ♥




halo

Publicerad 2011-10-23 17:29:48 i dagens låt!,



bläddrade runt på youtube och fastnade vid idol klippen. bara jag som tycker det var jätte synd att emil åkte ut. visst, jag kunde ana att han inte skulle vinna alltihopa. men att åka ut före linni och olle? det kunde jag inte fatta. robin var iallafall på topp som alltid, fan vad grym han är. har iallafall tre favoriter kvar, robin, andre och moa! och ja, jag är en idol nörd..

pretty little liars

Publicerad 2011-10-23 16:17:10 i Allmänt,

idag har jag varit riktigt duktig. jag var ute och sprang innan i det fina vädret, var jätteskönt. så nu är jag nyduschad och kollar allra första avsnittet av pretty little liars. det verkar riktigt bra så jag tänkte börja från början och se alla avsnitt. nästa vecka är det prao och sen är det lov, så kommer bli två lugna veckor, det vill säga, inga läxor!

slänger in en branäs bild, mest för jag saknat det.

mästerverket

Publicerad 2011-10-22 23:28:26 i Allmänt,

ser ut som något gud har skapat, haha! vår cheesecake kunde nog inte se bättre ut. och den smaka inte för sött som tur var, kan man ju lätt tro. nu ska jag kolla klart filmen vi påbörjade, vi ser syster i jeans istället för den andra tog så lång tid på sig att ladda. så jag fick offra mig att se denna igen, men den är bra så jag klagar ej.



Crazy stupid love

Publicerad 2011-10-22 20:53:43 i Allmänt,

håller på att ladda ner Crazy stupid love nu. såg trailern och den verkade vara rikigt bra. tror det är komedi och drama, och det gillar vi! åt nyss vår gudomliga cheesecake och jag måste erkänna att vår dekoration blev grym, lika grym som den smaka. bilder kommer! men nu tänker jag visa vad jag köpte, allt är från gina!



great day

Publicerad 2011-10-22 16:56:38 i outfit's!,

planen för idag var att åka till eslöv för att handla på öb och ica med josse. vi skulle handla till en cheesecake och tyckte det skulle varit skönt att åka till eslöv istället haha. men det slutade med att vi åt en pizza på höörs pizzeria och handla på konsum. har varit underbart väder idag!

nu står cheesecaken och kylnar, sen blir det att dekorera. bjuder på dagens outfit!


paranormal activity 3

Publicerad 2011-10-22 15:50:36 i Allmänt,

gillar att vi väntade på filmen igår i 8 och en halv timme. haha vi slutade skolan vid ett och då drog vi till nova, där vi traskade rundor till klockan sex. jag fick faktiskt med mig några fynd hem, visar det senare. sen drog vi in mot stan och åt på mc donals för andra gången den dagen. sen väntade vi på filmen i typ 2-3 timmar, haha. hade verkligen inget liv. men angående filmen så tyckte jag den var helt okej. den är läskig precis som alla andra och faktiskt den bästa av alla tre. men ni som har sett dom vet att ingen av dom är världens bästa, så förväntade mig inte för mycket. kvällen i helhet var toppen, thanks girls!



HEJ HOPP

Publicerad 2011-10-21 17:42:04 i Allmänt,

Tja!

Ja asså Madde har lånat ut sin mobil, då får hon skylla sig själv hehe.. Men aa, skulle bara säga hej. Hej! :D är ledsen för vi ska se skräck film buhuuuu :'( nu får Madde sin mobil igen hihi herrrrråå

/ Hanna nimander hihi

you´re the worlds greatest

Publicerad 2011-10-20 21:50:08 i Allmänt,

men tjena mitt bena, det är ju fredag imorgon! och det tycker jag vi firar med en heldag i lund. slutar vid ett imorgon och då åker vi in till nova för att shoppa lite, sen blir det att se premiären av paranormal activity 3 på kvällen. gud vad jag längtar! blir nog även en chill dag i skolan, film på svenskan iallafall. men nu ska jag sova, godnatt sötnosar!

                                                                         jag älskar dig!

dåligt väder

Publicerad 2011-10-20 14:42:16 i Allmänt,

gött att camwow bilder blir stora nu när man lägger upp dom, för så var det inte innan. iallafall så gick jag nyss hem när det spöregna, eller det regna inte då. men det regna när jag satt och vänta på bussen. så nu har jag bytat om till torra och varma myskläder. ska ner och käka nu, vi hörs senare!

outfit av dagen

Publicerad 2011-10-19 22:52:14 i outfit's!,

shit asså. dagen kunde inte börjat bättre än att jag och josse missade bussen, vi satt tydligen på fel sida av vägen. och det var inte bussen nere vid karlslund, utan vi hade gått till orup. så sen fick vi gå hem snabbt igen och så blev vi körda. var precis att vi hann med det tåget vi hade tänkt, så där hade vi lite flyt. tänkte att hela dagen skulle vara riktigt jobbig, men det slutade bra. vi hade egen hårvård idag, jag satte i en brun inpackning. eller mikaela gjorde det åt mig och det blev superbra, så håret är lite mörkare och jämnare nu. ska färga det så sen när denna färgen gått ur.

nu ska jag sova, kort dag imorgon vilket är riktigt skönt. godnatt sötnosar.


under the mistletoe

Publicerad 2011-10-17 19:54:09 i Allmänt,

har myst på espresso house med mikaela idag, vi skulle göra klart ett arbete och var är inte mysigare att sitta än där? vi är snart stammisar där. har jobbat lite på ett annat arbete ikväll som ska in på onsdag, mycket på gång nu innan vi ska ut på prao.

men nu till något annat. jag köpte nyss en av justin låtar som kommer på hans nya album, Mistletoe. shit shit shiit vad bra den är. lyssnar på den om och om igen, kommer lätt bli årets vinterplåga haha. åh vad jag längtar till den första november ♥

the sisterhood of the traveling pants 2

Publicerad 2011-10-16 20:32:19 i Allmänt,

kollar systrar i jeans 2 nu. ettan var riktigt bra, så räknar med att tvåan är lika bra. så jag är nöjd och belåten som nyss tryckt i mig bnj och avslutar dagen med denna filmen. bjuder på några fina bilder samtidigt som jag nog säger godnatt till er sötnosar nu! vi hörs imorgon ♥



you don't know you're beautiful

Publicerad 2011-10-16 18:36:10 i dagens låt!,

..that's what makes you beautiful ♥

i torsdags, blev jag förälskad. nej men gud vad heta killar det är i denna videon, om jag får säga det själv. eller ialalfall tre av dom är det. One Direction heter bandet, som ni kanske har hört talas om innan. det hade inte jag iallafall haha. har lyssnat sönder låten nu. lyssna på den och så lovar jag er att ni också kommer få en liten crush.

 

today is a good day

Publicerad 2011-10-15 15:03:29 i Allmänt,

glor systar i jeans just nu, en riktigt bra film. bjuder på några bilder jag tog innan, vädret är på topp idag. trots kylan, så blir vädret helt annorlunda när solen skiner.




for you I'd be running a thousand miles

Publicerad 2011-10-15 12:54:24 i Allmänt,



usch så dålig cam bild jag bjuder på, sorry för det! men det kommer bättre bilder sen, på i stort sätt allt och inget. ska fika lite nu, sen ska jag fixa mig. ska sticka till lovisa vid fyra och jag orkar verkligen inte stressa. så gör mig i ordning i god tid. skulle lagt upp bilden igår men det hann jag aldrig, så den är inte från idag. men nu ropar magen efter mat, see you soon!

dagens

Publicerad 2011-10-13 21:58:22 i outfit's!,

nu ligger jag i sängen, utmattad efter en lång dag. så kommer säkerligen sova riktigt skönt inatt, speciellt också eftersom det är fredag imorgon. gud så skönt. ska va med sebbe imorgon och på lördag sticker jag hem till lovisa för lite lördagsmys och skitsnack, låter toppen tycker jag! så det blir en lugn helg, orkar verkligen inget annat. jag slänger upp dagens outfit nu, har blivit rätt dålig på det tycker jag. måste även shoppa snart, finns en del saker jag verkligen behöver!


snyggt

Publicerad 2011-10-13 20:02:54 i Allmänt,

som jag sa innan så bestod nästan halva min dag av att plugga på espresso house. jag och mikaela gjorde klart vårt grupparbete vilket jag tyckte blev riktigt bra. hopppas på bra betyg nu bara! blev en chokladsnäcka och chailatte där också, så sjukt gott. men nu ska jag glo tv och fika. slänger upp en snygg väst och en ännu snyggare jacka. vill ha en jacka i den stilen, lite annorlundare bara. men lär bli svårt att hitta just den perfekta.


På ehouse

Publicerad 2011-10-13 14:03:49 i Allmänt,

Sitter just nu på espresso house med Mikaela och skriver klart vårt arbete som ska vara inne ikväll. Så vi jobbar på för fult. Hör av mig senare! Hoppas ni alla har det toppen, för det har jag :)

fika och film

Publicerad 2011-10-12 19:45:08 i Allmänt,

har varit en härlig dag idag. jag jobbade hemma idag med ett arbete, så började halv 2 och slutade halv 4. och i skolan fikade vi, precis som vi gör alla onsdagar. och så klippte vi, vilket är riktigt roligt. har pluggat lite nu och ska kolla film nu tror jag. hoppas ni har haft en toppendag! har även var strålande väder ju.

desperata hemmafruar

Publicerad 2011-10-11 21:15:09 i Allmänt,

kollar på desperate housewives nu. fyller år om lite mer än en månad och börjar redan kolla runt på vad jag önskar mig. tror jag kör på någon jacka och plattång. kan visa någon annan dag vad jag har sett för godbitar. och den 1 november kommer något alldeles speciellt att släppas, justin biebers julalbum "under the mistletoe". gud vad jag längtar! det är även prao snart och sen lov. fan vad gött! slänger upp någon bild ifrån fredags och lördags.

nu kör vi!

Publicerad 2011-10-11 17:34:43 i Allmänt,



är nog egentligen sämst på att plugga helt och hållet utan att gå in på fb eller smsa. men nu ska jag ge järnet, så jag kan plugga som bara den i typ en timme. istället för att dröja ut på det så det tar flera timmar. jag hör av mig sen! bjuder på en mumsig bild från ehouse.

dags för kinect

Publicerad 2011-10-10 19:20:05 i Allmänt,

ni får förlåta dumma mig. jag skulle göra ett inlägg för några dagar sen, men alla flikar där man klickar för att lägga till bilder och så var borta. men nu helt plöstlig, så klicka jag på en knapp så det kom tillbaka. så nu går det att uppdatera igen! jag pluggar nu så jag sitter vid min skoldator, därför det fick bli en mysig google bild.
ska nog spela lite kinect nu! vi hörs

A good night

Publicerad 2011-10-05 22:00:44 i Allmänt,

Har haft mycket att göra idag! Och det har varit en låång dag då jag började redan vid 8 idag. Ska sova nu, vi hörs imorgon sötnosar!

Bjuder på en glad Madde trots den jobbiga dagen och maten innan den åkte in i ugnen.

En vanlig dag på hv

Publicerad 2011-10-05 11:55:56 i Allmänt,

Har lunchrast nu så vi chillar inne på hv. Sofia får sitt hår tvättat av Olivia och alla andra springer runt och yrar. Köpte nyss lite goott i cafeterian och snart står det fika på schemat! Olivias tur att baka till idag.

Ni får stå ut med att bilderna inte är i mitten av inläggen och mellanrummen inte är de bästa när jag uppdaterar från mobilen.

Time for school

Publicerad 2011-10-05 07:31:11 i Allmänt,

Nu beger jag mig till skolan! Har på mig ett par svarta leggings, vitt linne , grå kofta och min super mysiga halsduk. Startar dagen med spanska, usch!
Jag hoppas ni får en bra dag :)

Uppdaterar från min mobil

Publicerad 2011-10-04 20:16:17 i Allmänt,

Hitta precis en app som heter blogg.se. Så tänkte prova att göra ett inlägg ifrån mobilen. Kollar outsiders nu och idag är det även premiär av desperate housewives, Gud vad jag har saknat det! Är dock sista säsongen vilket är lite sorligt! Men inga sura miner nu, ska äta nybakta kanelbullar.

drömmer jag?

Publicerad 2011-10-04 19:48:52 i Allmänt,



jag är så glad! jag har fått tillbaka min mobil, den jag varit av me såå länge. den ligger här bredvid mig nu, är detta på riktigt? jag hade gett upp hoppet för ett tag sen, och så ringde pappa igår och sa att de har hittat min mobil. får lämna tillbaka den andra mobilen vi har köpt, ,men det gör jag med glädje! och min snygga klocka på bilden ovan har varit sönder väldigt länge, men nu är den lagad och sitter juuust där den ska. prydligt på min högra arm.

nu ska jag ner och käka, sen kränga kanelbullar som vi bakade alldeles nyss. ha det fint!

spääänska

Publicerad 2011-10-03 19:42:21 i Allmänt,




bläddra igenom bland gamla bilder och fastna på dessa. gud vad roligt vi hade denna dagen. trots allt detta slit var till spanskan så var det nog värt det haha. blev ju en grym video av det hela! finns så mycket gamla minnen som nästan suddats ut, så det är så roligt att kolla igenom arkivet och väcka allt till liv. och tänka tillbaka på hur roligt man hade!  

lyckligast

Publicerad 2011-10-03 12:35:20 i Allmänt,



fastna vid datorn ett tag. och jag glömde meddela innan att mitt simkort har kommit. ååh jag är så glad! ska aktivera min iphone idag och är sen tillbaks till ruta ett, ladda ner en massa appar, skaffa kontakter osv. saknar dock min andra pärla, som ligger någonstans.. aja, dags att hämta sebbe på stationen nu! :)

breakfast

Publicerad 2011-10-03 12:12:30 i Allmänt,



frukosten har nu lagt sig i magen, är mätt och belåten! sebbe är påväg hit nu, så måste fixa mig. nyduschad och osminkad, dags att göra något åt den saken. hoppas ni få en bra dag, hör av mig senare! puss

ledig imorgon

Publicerad 2011-10-02 21:01:18 i Allmänt,



bjuder på en söt men gammal bild. samtidigt som jag tänkte meddela att jag är ledig imorgon. men nu ska jag ner och äta lite, jag är så hungrig. måste också bara tacka lovisa och eva för gårdagen då vi gjorde kungshult osäkert med andra ord, en lyckad och rolig kväll. samt morgon. hahah fan vad denna dagen började bra ändå, var uppe klockan 7. men vi hade ändå så roligt imorse.

ny älskling

Publicerad 2011-10-01 16:17:25 i Allmänt,



miiiiiiiin nya fina älskling! fan vad glad jag är just nu. har dock inte fått mitt sim kort så kan inte sätta igång den än. men jag är såå glad ändå. tusen tack mamma och pappa, älskar er obeskrivligt mycket ♥

what to do

Publicerad 2011-10-01 15:55:02 i Allmänt,

sån beslutångest jag har. ska man sticka på fest? ska man på tjejkväll? ska man bara vara hemma? har det att välja mellan och jag vet inte vad jag ska göra. haha, kommer sluta med att jag bara sitter här hemma och glor tv. sebbe sov iallafall här inatt, har inte sett honom på två veckor så var jättekul att få träffa honom igen. och nu saknar jag honom redan.

idol går i repris på tvn, och jag mååste bara se andré, robin och emil. mina favoriter!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela