maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Praktik med en jobbig förkylning!

Publicerad 2012-11-28 08:18:04 i

Hej o hå! Det var ett tag sedan hehe. Mitt liv går i ett hela tiden och tiden bara rusar iväg. Vad händer i mitt liv just nu då? - jag har en massa plugg, plugg, plugg. Och så går vi ju ganska långa dagar så man är ganska så trött när man är påväg hem. Spenderar också otroligt mycket tid med min pojkvän. Så hinner inte tänka så mycket på att jag har en blogg. Dessa förkylnings tider kommer också nu och det är ju inte det roligaste. Har fått en rejäl förkylning..

Dags att fixa klart det sista innan jag sticker på praktik. Här får ni några bilder på valparna. Har jag ens nämt att mimmi har fått valpar? Annars vet ni det nu iallafall haha. Dem är två veckor gamla idag!

17 år!

Publicerad 2012-11-15 23:15:56 i Allmänt,

heej! jag gör ett snabbt inlägg nu för jag hade skrivit ett så bra innan som försvann.. och jag är så himla trött för vi har varit på skolan hela dagen för att hjälpa treorna på deras hårvisning. har jobbat otroligt mycket och det jobbigaste var nog att resten av skolan var lediga. jag tänkte iallafall visa vad jag fick igår. en present till väntas, spännande spännande..
 
första och andra bilden visar en högtalare till mobilen. hur bra som helst! riktigt bra ljud och tar inte så mycket plats på rummet. plus så ser ni på första bilden att den är ihopfälld(?) bar. smyckena plus hjärtat fick jag utav min älskling, hur underbart som helst. och sista bilden visar vad jag fick utav mammi och pappi! :)
 

Finally!

Publicerad 2012-11-13 16:33:27 i

Så skönt att denna tisdagen är över. Snart snart snart är det onsdag, Gud så skönt det ska bli att bli 17! Tänkte slänga in någon bild sen i måndags, vi färgade en docka som var indelad i 4 partier, och de skulle alla få samma färg. Sen en liten klädes bild.
Både före och efter bild på min fina docka! :)

fint ska det vara!

Publicerad 2012-11-12 18:51:31 i Allmänt,

jag vet inte ifall jag ska vara glad över det faktum att jag faktiskt fyller år på onsdag och att det gick väldigt bra i skolan idag när vi färgade och skrev prov. eller om jag ska vara stressad över att jag har redovisning både imorgon och på fredag. vill inte sitta och plugga på min födelsedag, och på torsdag när vi egentligen har ö-dag så ska vi frisörer hjälpa treorna med deras hårvisning från kl 9 på morgon till typ 18-19 på kvällen. ångest just nu..
 
vår redovisning på fredag består utav en power point och en uppsättning som är typiskt för den epok man har. här är vårt lilla mästerverk. helnöjd faktiskt!
 

I wanna wake up with you next to me

Publicerad 2012-11-11 23:07:03 i Allmänt,

 
ord kan inte beskriva hur lycklig jag är. med denna underbara personen vid min sida är jag på topp. han är allt jag behöver. han är den som alltid kan få mig att skratta och som får mig att bli så barnslig. jag får fortfarande fjärilar i magen när vi träffas. en dag utan honom känns som flera veckors mellanrum. han är den personen som gör mig hel, vi är så olika vad gäller vissa saker men det gör att vi passar så himla bra. min underbara, fina, saknade, omtänksamma och snygga pojkvän. känns så himla bra att säga att han är min. jag har funderat flera gånger på vart jag skulle stått idag ifall jag inte träffat honom för lite mer än ett år sedan. det var då jag visste att han existerade. en hemsk tanke egentligen för jag kan inte tänka mig att vara med någon annan. jag har alltid velat hitta en pojkvän som samtidigt är ens bästa vän, och jag är ganska så säker på att jag hittat just honom! 

älskade och saknade höstlov..

Publicerad 2012-11-05 23:36:31 i Allmänt,

första skoldagen nu efter höstlovet och jag saknar redan lovet. har haft så mycket att göra också, så jag tänkte slänga in lite bilder och berätta. Sen hade vi en helt underbart läskig halloween fest i lördags som hölls i skogarna utanför norra rörum. jag och 5 andra tjejer anordna det hela och jäklar vad bra det blev. hade så himla roligt och kan nog själv säga att min outfit/utklädnad var ganska så grym. bilder från festen kommer senare. kanske till och med kan slänga in en video med massa bilder. anyway..
 
jag fixade och donade med mina kläder/tillbehör och här har vi ett litet smakprov på något som till slut blev helt craaazy.
 
det blev biomys med bella som jag inte varit med på evigheter. Paranormal activity 4 bjöd på många hjärtattacker. burger king + fyra påsar godis + bio + skitsnack blev hur bra som helst. thank you ♥
 
det blev myskvällar med älsklingen min. hur underbart som helst ♥ film, godis, mycket sovande, tramsande och matlagning kl 10 på kvällen var lite av det som hände.
 
vad vore bättre än lite egobilder dessa gråa och regniga dagar?
 
avslutar med bilder på mina älsklingar som jag också spenderade en massa tid med. två små tjockisar att ta hand om då mimmi ska ha valpar snart. hihih

hur skulle jag vilja bo?

Publicerad 2012-11-03 01:05:02 i Allmänt,

är det bara jag som redan tänker på sånt? jag tänker såklart inte datum på när jag vill flytta eller så. jag stormtrivs med min familj och hade kunnat bo hemma till jag är 50. fast någonstans går en gräns och då måste man ju hitta eget. kanske börja med någon liten mysig lägenhet och sen flytta till något större. Jag har så himla många ideér och tankar om hur det ska se ut. Stort hus med stora fönster, fast man vill ju ha ett privatliv också så inte för stora. en pool såklart och en balkong eller ett mysigt uterum. någon brasa hade heller inte suttit fel. åh jag hade kunnat bo i alla dessa husen..
 
 

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela