maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

ef beach club

Publicerad 2011-06-23 12:28:44 i Allmänt,

e lite stressad nu for moste sticka till skolan nu, vi borjar 13.00 och slutar 16.00! vi har det iaf super och solen har varit framme varje dag. ikv e det mega party. folj josse o saras blogg, de uppdaterar mer just nu. och det e en malta blogg om vor resa. http://josseochsara.webblogg.se/



packat och klart

Publicerad 2011-06-14 23:27:43 i Allmänt,

nu har jag packat klart, men lägger mig inte på ett tag. vi ska nämligen inte iväg förrens 4 imorgon, så kan få lite sovmorgon tycker jag. det är inte så pirrigt än så länge, men det kommer. vi sticker till stockholm imorgon och sover där, sen åker vi på torsdag morgon till malta. jippii!

jag har inte hunnit fota det jag köpte eftersom jag har varit tvungen att hinna tvätta allt till resan, men jag har iaf på mig ett av de linnena jag köpte på bilden under. en blå pösig,som är väldigt urringad vid ärmarna, jätteskön. handla massa färgglada kläder, snyggt när man är brun! nej nu ska jag kolla lite tv tror jag, vi hörs imorgon :)

grattis bv

Publicerad 2011-06-14 16:29:39 i Allmänt,

igår var vi ett gäng nere vid ringsjön för att fira olivia. det var jätteskoj! men jag hade så bråttom igår att jag inte hann ägna ett inlägg åt olivia, så nu gör jag det. vi bara chillade o snacka en massa, vår kära vän carlos kom också för att säga grattis haha. 

 16 bast nu, grattis i efterskott hjärtat! jag älskar dig ♥
 


mycket att hinna med

Publicerad 2011-06-14 12:16:13 i Allmänt,

jag är såå stressad just nu. känner att min uppdatering ligger nere på botten just nu, och så ska jag iväg i tre veckor nu. ni får stå ut kära ni! kanske kan prega in ett inlägg ifrån malta! men nu ska jag iallafall fixa mig och sen sticker jag och josse in till byn för att ta foto, behövs till resan tydligen. sen kommer vicky och så ska jag packa. måste hinna med mycket så blir tyvärr inte så mycket bloggning. men jag ska försöka så gott jag kan!

nu måste jag fixa mig. bjuder på en bild vi tog när vi skulle shoppa! :)

shopping i lund

Publicerad 2011-06-12 19:31:13 i Allmänt,



maten hålller på att lagas, så jag passar på att skriva om dagen.

vi tog en runda till nova lund istället. för vi skulle också in på Ö&B som inte fanns vid center syd. så vi handla en massa nödvändigt till malta, som sminkborttagning, shampoo, tandkräm osv.. men det roligaste fortsatte senare, då vi drog oss in på nova lund. fick med mig en del tröjor/linnen hem, två par skor, underkläder, bikini osv. blev supernöjd med allt! visar lite senare en del av det jag köpte!

bjuder på en bild som togs efter skolavslutningen. hade dock inte dem kläderna på mig i skolan haha.

hemmakväll

Publicerad 2011-06-11 23:01:12 i Allmänt,

vi har en lugn kväll här hemma idag. kollat på gnomeo och juliet, riktigt rolig animerad film. imorgon ska vi till center syd för att handla till malta. behöver både kläder och typ shampoo! längesen jag shoppar så det är verkligen på tiden!

nej nu ska jag fortsätta att kolla film, någon som går på tv4!

lycklig tjej!

Publicerad 2011-06-11 17:51:48 i Allmänt,

gårdagen var alldeles perfekt. men jägers hade varit helt värdelöst om inte martin hade varit där. guuuud så snygg han är! så mycket snyggare i verkligheten också, jag dog lite när jag såg honom. blivande man? det hade jag inte tackat nej till. han och sara är faktiskt i hörby nu, eller kanske till och med här i höör och åker go cart, det var ialalfall vad sara skrev på sin blogg.

www.sassy.spotlife.se <- sara jönssons blogg!


kul i webben

Publicerad 2011-06-10 17:56:29 i Allmänt,

taggar inför jägers och lite förfest hos eva. ska bli nice! vädret är på topp, kan inte bli bättre. men nu ska jag börja fixa mig så att jag kan sticka så snart som möjligt. vi hörs nog inte mer förrens imorgon, så ni får alla ha en toppen kväll :)



i'll always remember you

Publicerad 2011-06-10 17:13:49 i Allmänt,





det räcker inte riktigt för mig att bara säga hejdå och sen gå vidare. vad gäller alla nior! jag har minnen för livet, jag har roliga samt tråkiga stunder som jag saknar. jag kommer sakna carolinas tråkiga lektioner, sandras alla läxor, mias youtube klipp, catarinas helt ointressanta prat om molekyler och anas läskiga prat och lektioner. och så mycket mer!

och att inte prata om alla kompisar! vissa lär jag hålla kontakten med länge, andra tappar jag kontakten med nu. 7 år på sätofta, 3 år i högstadiet. tre roliga men jobbiga år. var tog allt vägen? kommer ihåg första dagen på sätofta, och jag minns även lära känna dagen så skaarpt, ifrån 6an. klart att jag vill träffa nya vänner, men är jag verkligen redo för det nu? jag höll mig nästan hela dagen utan att fälla en tår, tills jag skulle säga hejdå till lärarna.. det gick inte längre! och att gå ut ifrån högstadiet för allra sista gången. men allt jag kan göra är att tacka alla så extremt mycket för att de har gjort dessa tre åren till dem bästa! ♥

fin låt, och texten stämmer så extremt bra.

bättre sent än aldrig

Publicerad 2011-06-10 16:08:52 i Allmänt,

jag tror det blir jägers ikväll, och efteråt sticker vi till eva. det är nog sista gången då som vi alla är tillsammans. har ni hört att martin granetoft kanske kommer dit? skulle vara sjukt häftigt isåfall. jag lääängtar.

nu ska jag ner och käka, bjuder på två bilder ifrån robins student. robin och hans kompisar på ena bilden. men också en på den feta bilen som han kom i! :)


avslutning!

Publicerad 2011-06-10 13:59:36 i Allmänt,

ska skriva av mig lite mera senare om hur tacksam jag är som har gått med så underbart folk i 7 år, vissa i 3! men just nu ska jag bara säga att vi har sommarlov, och det är såå skönt! 10 veckor ledigt, eller är det bara 9? hur som helst så är det många dagar. och det är malta om 5, så nice. 

                               nygråten madde, så ser lite sliten ut haha!


studentfest

Publicerad 2011-06-09 21:35:43 i Allmänt,

var på studentfest igår hos min kusin robin, det var riktigt trevligt och roligt! glömde dock kameran hemma, typiskt mig! nu ska jag lägga fram kläder till imorgon, sista dagen imorgon med alla nior, åh jag vill inte sluta. vill bara ha sommarlov och sen komma tillbaka.

bilder ifrån min iphone som togs igår.


fullt upp

Publicerad 2011-06-09 16:11:15 i Allmänt,

nu när solen har varit framme den senaste tiden så har jag inte lyckats hålla mig inne, så ni får ursäkta min dåliga uppdatering. men idag regnar det och vi är lediga, så vad vore bättre än ett inlägg just nu?

i tisdags hade vi volleyboll turnering och bal, både var riktigt skoj! jag snor självklart bilder senare ifrån fb, men jag tog någon innan vi stack till balen iallafall som jag bjuder på så länge!

förresten, jag har hittat en del bloggar ifrån bb- deltagarna, tex sonia, roza, nicky, vanessa osv. så säg till om ni vill ha dem, så spännande att läsa. lite gossip bjuder vissa också på, som saker de gjorde i huset som vi inte fick se eller veta! :)




en dag i bilder

Publicerad 2011-06-06 20:27:45 i outfit's!,

tre nya bilder jag har tagit som i stort sett visar det mesta jag har gjort i helgen. tog en runda in till höör i lördags med josse och käka pizza. sen har jag badat en massa och varit med vicky! vi såg bb finalen igår, jag brydde mig inte så mycket om vem som vann, gillade alla lika mycket! men jag trodde absolut inte att martin skulle komma trea.  och nu är det hela över, vad ska jag göra om dagarna? haha

 

nedräkning

Publicerad 2011-06-05 19:46:51 i outfit's!,

nu kan man verkligen börja räkna ner till sommarlovet. jag vet inte om jag är redo för ett nytt steg här i livet, att gå ut grundskolan och börja i lund. och som vicky sa innan, jag vill bara få sommarlov och veta att vi kommer att ses till hösten igen. men så är det ju inte, och man har inte riktigt insett det än, det är ganska sorligt faktiskt. och jag kan lugnt säga att hela 9an är ett riktigt härligt gäng, men 9c är ändå lite bättre! ♥

vicky kommer snart hit, vi ska kolla bb finalen tillsammans och så sover hon här. sista lediga dagen imorgon, bryr mig faktiskt inte så mycket om att det är så eftersom jag gärna vill spendera mycket tid med alla den sista tiden nu!

                                                                           jag igår:

 

dålig uppdatering

Publicerad 2011-06-05 15:10:55 i Allmänt,

förlååt för dålig uppdatering, men det är så varmt ute att jag inte spenderar någon tid vid datorn. har badat hela dagen och ska nu ut och åka inlines med vicky och sara. ikväll är det final i bb som ni absolut inte får missa, vi ska sitta bänkade framför tvn då! vi hörs kanske senare :)

sätoftaklassikern

Publicerad 2011-06-02 23:21:00 i Allmänt,

bb just nu: de har fått besök i huset ikväll och de som kom in var rodney, christian, nicky, sonia, jessica och roza. roligt folk och kvällen än så länge har varit rolig att kolla på! även skönt för de där inne att få in lite ny energi!

som jag nämde för någon dag sen, så sprang vi sätoftaklassikern i onsdag. var så nervös innan, det var vi alla. men det gick bra och alla klara det! såå himla skönt efteråt och jag är superstolt över att jag klara det :)

what are words

Publicerad 2011-06-02 19:08:33 i dagens låt!,

älskar dessa klippen och jag älskar hans röst. men för att förstå tjejen och de andra bilderna på videon under så bör du se den första först. så underbar kille med grym röst!



what are words if you really don't mean them, when you say them?

bb klipp

Publicerad 2011-06-02 17:55:52 i big brother,

bjuder på ett roligt klipp ifrån huset. då benny hill kommer in, samtidigt som de jagar honom så är det fast i handklovar och de sätter igång freeze! eftersom det är torsdag så antar jag att det blir fest i huset, eller kanske inte! de ska iallfall komma in 6 gäster, vilka vet vi inte än. ska bli spännande att se!

kanske onödigt för er att köpa 24-7 nu när det snart slutar, men det kostar bara 19 kr nu så att ni vet det :)

gårdagens

Publicerad 2011-06-02 16:33:44 i outfit's!,

nu funkade plötsligt att lägga över bilder ifrån min mobil till datorn. och det är ju skitbra eftersom jag har med mig mobilen överallt, men kameran bara då och då. så jag bjuder på gårdagens dresscode och facelook!


lugn torsdag

Publicerad 2011-06-02 15:52:43 i Allmänt,

det blir en lugn torsdag för mig idag, kanske laddar vi ner någon film och ser ikväll. blir iallafall en hemmakväll bara. jag var på student igår då det var saras bror som gick ut. om tre år är det vi, längtar redan haha! blir även en student på onsdag, hos min kusin! :)

det händer faktiskt rätt mycket i bigbrother huset tycker jag. de kommer in gamla uppdrag då och då som de har haft under deras tid i huset. kanske visar något klipp senare! de har även fått hålla tal om varför de andra inte är värdiga vinnare haha. bb ville nog att stämmningen skulle ändras men det tycker jag inte att den har!

visar lite bilder ifrån spexfotot, tog de ifrån vickys fb!









Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela