maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Seg vecka!

Publicerad 2013-02-27 09:20:15 i

Känns som att denna veckan inte är den bästa. I måndags på kundmottagningen så hade vi bara tre kunder. Är ju såklart nervöst att ha en kund men det går sen över rätt fort och man är rätt nöjd efteråt, jag hade dock ingen kund då så där har jag inget att vara nöjd över. En annan anledning till varför veckan är dålig är för att jag vaknade med världens halsont och kunde knappt prata, med lite te och efter jag vaknat till så blev det bättre. Åkte till min praktik ändå för att visa att jag vill vara där, men nu sitter jag på 09.09 tåget hem igen. Är ju ingen höjdare ifall jag smittar alla där så det bestämdes att jag fick åka hem igen.

Vad händer nu då? Ska hem där det ligger ännu en sjuk tös vid namn Amanda. Vi får väll mysa tillsammans och försöka bli friska till imorgon!
PS! Tänkte visa mitt nya rum sen, håll utkik efter det! Men sålänge får ni kolla på min fina Bella!

Kalas

Publicerad 2013-02-24 16:29:38 i

Heej på er! Hoppas allt är bra med er, allt är jättebra här! Dock lite synd att skolan börjar imorgon, hade gärna varit ledig en vecka till.
Denna söndagen består utav att städa, städa och städa. Pappa och Sebbe håller på att lägga golv i mamma och pappas rum så jag har varit överallt och städat. Dammsugit, tömt disken, torkat bord, putsat speglar osv osv. Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt en liten stund. Snart kommer mami hem från Ikea med förhoppningsvis lite nya saker till mitt rum. Sen ska vi gå på mitt rum och fixa. Komma vara helt slut ikväll..

Igår var det kalas i Malmö. Först blev det god middag på en restaurang och sen åkte vi hem till mormor och morfar, var morfar som blev 71 år, eller som mormor sa 17 haha. Åt massvis med goda saker och träffade lilla ville!! Så himla roligt att se honom igen. Och Ludde också såklart, lika fin som alltid. Bjuder på någon bild från igår.

Vilka snabba dagar!

Publicerad 2013-02-22 11:13:26 i

Är det bara för mig som tiden har sprungit iväg? Var det inte igår jag skrev att jag var påväg till sebbe? Det var hela 3 dagar sedan jag gjorde det. Jag har faktiskt inte gjort så mycket dessa dagarna. Kollade tv, gjorde lite läxor, åt goda pannkakor, sov(!!) och var social med resten av familjen. Allt detta medans sebbe var och jobbade, sen blev det att sova tidigt då min prins var lite trött. Eller jag ska inte ljuga och säga lite, han var snarare alldeles föör trött.

Nu sitter jag iallfall på tåget hem till lilla Höör, skönt med fredag. Då får man äta godis med gott samvete hihi.




Behöver du klippa dig?

Publicerad 2013-02-20 15:18:15 i

Tänkte bara passa på att berätta nu innan jag glömmer att skriva ut det, att ifall ni känner för en ny frisyr eller bara behöver en toppklippning så är det bara att höra av er. Jag klipper er gärna! Jag tar en liten slant för det dock, 120 :- för att vara exakt. Så hör av er så bokar vi en tid och gör dig snygg i håret!!
Vad gäller färgning så kan det diskuteras, har ju inte ett lager med en massa färger som salongerna har. Men det ska nog gå att lösa och jag gör det då för några hundralappar.


Flyttar in hos älskling

Publicerad 2013-02-19 16:22:59 i

Nej jag flyttar inte in helt och hållet för er som kanske trodde det. Men jag ska till honom idag, är faktiskt påväg just nu och ska stanna till fredag tror jag. Ska bli jätte underbart att få vara med min älskling nu i några dagar. Han jobbar dock under dagen men då passar jag på att sitta med läxor och sover en hel del också. Ville mest bara berätta vad som händer för mig just nu. Borde inte skriva så mycket mera nu ifall täckningen på tåget skulle råka knasa upp mitt inlägg.
- C U later!

Beauty Queen

Publicerad 2013-02-17 18:30:24 i

Hej på er alla glada! Hur skönt är det inte med sportlov? Invigde ledigheten med fest i stehag och "lilla" jag var en skönhetsdrottning, temat var att man skulle vara utklädd till det man kommer vara som vuxen höhö. Hade superskoj och lärde mig att jag aldrig ska ha långklänning på en fest igen. Slutade med att jag tog ett gummiband och satte upp den lite.

Mina planer för resten av lovet är att klippa Sara imorgon och sen beger jag mig till sebbe och stannar där några dagar!

Alla hjärtans dag!

Publicerad 2013-02-14 11:04:53 i

Hej på er! Idag är det ingen vanlig dag eftersom det är den 14 februari. Eller är egentligen en vanlig torsdag ju men eftersom man har en underbar och fin pojkvän så måste man fira lite. Plus så fyller Bellas ungar år idag, dem blir tre år ifall jag inte minns helt fel. Mina planer för dagen är att vänta på sebbe efter skolan sen sticker vi hem till honom och så får vi se då vad som händer!

Har inte så mycket bilder att visa så här kommer två från helgen. Var på 18 års fest i lördags där 4 stycken firades på samma gång, kommer en bild på presenterna som två av dem fick. Imorgon är det dags för ännu en fest, längtar!! :)

What to wear?

Publicerad 2013-02-07 18:07:54 i

Att det alltid ska vara så svårt att välja kläder. Fler som känner igen sig? Köper man något nytt så använder man det flitigt i början och sen är det bara något i mängden. Kan vara därför jag är lite shopping galen och handlar gärna nytt ganska ofta. Brukar variera och blanda mina och mammas kläder så det känns som att man har lite nytt. Plus så har mamma också väldigt bra smak på kläder. Mycket söta tröjor och blusar och mysiga koftor. Jag och josse har en Walk-in closet där vi hänger alla kläder tillsammans så jag lånar också av henne ibland, hon har också mycket fint. But still.. Det tar sin tid för mig att välja något där jag känner "Gud vad snyggt detta kommer bli" !

Frukost till en sjuk tös!

Publicerad 2013-02-07 11:48:39 i

Som den sjukling jag är så sitter jag just nu framför tvn och ska äta frukost. Jag har huvudvärkstabletterna bredvid mig och ett stort glas vatten. Dagens utmaning är att försöka bli av med min huvudvärk, min enorma förkylning går nog inte att få bort så fort. Men jag har massa roligheter inbokade i helgen så vill verkligen bli frisk!

Snygga frisyrer!

Publicerad 2013-02-06 12:18:47 i

Måste erkänna att jag inte är så bra på att skriva och lägga in saker som vi gör i skolan, jag går ju trots allt frisör. Det måste jag bli bättre på och säkert mycket roligare för er att läsa min blogg då!

Igår fick vi styla varandra så då fixade jag, Mikaela och Charlotte varandra. Jag blev stylad av dem i måndags så igår var det deras tur. Här är resultaten. Mikaelas blev lite slappare och enklare än Charlottes.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1432842/images/2013/pic_51123b87e087c367f029bb8d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1432842/images/2013/pic_51123b8ce087c367f029bb8e.jpg" class="image">

Ny vecka!

Publicerad 2013-02-04 07:57:31 i

Godmorgon på er! Ny vecka och nya utmaningar som man brukar säga. Och det stämmer väldigt bra då vi ska ha kundpass idag för första gången. Är väldigt nervös men det ska nog gå bra.
På tal om annat så fyllde josse år i lördags så jag har haft fullt upp hela helgen. Blev utgång i fredags och släkten var hos oss i lördags. Har också ätit så himla mycket att jag lär vara mätt denna veckan ut på det..

Bilden: I onsdags på praktiken så gjorde jag denna, är mycket nöjd! :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela