maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

mys hos hey

Publicerad 2010-10-31 20:20:46 i Allmänt,

mitt internet där hemma sluta fungera som vanligt precis när jag skulle göra ett inlägg. jag hann iallafall bestämma en dejt med josse hey. sitter hemma hos henne nu och ska snart sätta igång en film, vi får se vilken det blir. vi har laddat upp med Ben & Jerry och godis. josse håller på att fixa det mysigt medans jag fick ta en paus och blogga lite.

angående mitt röda hår så har jag tagit ett beslut att ha det så ett tag. om jag bara har det nu på lovet eller en bit in i november,det får vi se. men isåfall kommer jag att färga det lite mörkare. det är fortfarande lite blondt och har fortfarande en utväxt,fast inte lika synlig som innan. får se om jag trivs med det,men kul med något annorlunda.

men nu ska jag hjälpa josse, sweet dreams!

från blond till...

Publicerad 2010-10-31 16:32:43 i Allmänt,

haha nu är jag klar och resultatet blev väl sådär. hade i det i 20 minuter vilket var det minsta man kunde ha det i. så resultatet blev inte riktigt knall****. men det blev helt okej, plus så är det bara toning och imorgon ska det bli brunt. slänger först in en bild på mitt blonda, tråkigt,matt & stor utväxt. sen under finns resultatet, lägg märke till att topparna ser extremt slitna ut, eller lägg inte märke till det haha. men det var ny fönat och jag tog nyss silkesdroppar så ser mycket bättre ut :)




5 minuter kvar

Publicerad 2010-10-31 14:24:35 i Allmänt,

sitter med färgen i just nu och ska skölja ur den om 5 min. gud vad spännande men samtidigt roligt det kommer att bli. ni har ingen aning om vilken färg det är vilket är lite roligt. brunt ska det bli senare. jag slänger upp en bild sen när håret är torrt. vissa vet vilken färg det är och fick vissa kommentarer som "du kanske passar i det". gud vad kul det skulle varit om jag behållt det, ska inte det men ändå..

drömhåret går iallafall helt klart till Miley Cyrus, bara kolla på det :)
nu ska jag gå och skölja ur det, vi hörs!





rascal flatts

Publicerad 2010-10-31 11:06:17 i Allmänt,

min dator har totalt gone wild. nej men internet har slutat fungera på den så därför jag inte uppdatera något igår. sitter just nu vid pappas dator och myser med låten nedan. en helt underbar låt, och i just denna videon under så finns en del dikter med som jag är helt förälskad i. jag och mamma ska åka och köpa färg till mig hår nu, måste verkligen färga det, utväxten är bara för hemsk. ni får se resultatet senare. men nu sticker vi till city gross, see ya!
btw, ni har väl ställt tillbaka klockan en timme,dags för det nu ;)

-Love can sometimes be magic, but magic can sometimes...just be an illusion.
-The best thing about me is you.
-It takes a second to say I love you, but a lifetime to show it.

free

Publicerad 2010-10-29 17:27:42 i Allmänt,

ledig från skolan och praoen, hur härligt? super härligt. olivia kommer snart hit och så får vi sen se vad vi hittar på. sen sticker vi vidare hem till henne och övernattar där. och leker lite där hemma också såklart :)

bestämde för att inte färga håret än, har schampoo och sånt här hemma för blondt hår som först måste ta slut haha. men sen så ska jag fixa det, kanske på tisdag eller något. vi får se.. och jag vet att ni vill veta, men hur kul är det inte med att jag överraskar er. och jag vet inte om jag sa detta innan, men färgen jag ska ha först kommer jag bara att ha i en dag. mest för att sen få bästa resultat andra gången jag färgar det,då ska det bli brunt. undra vilken färg det blir först...spännande eller  ;)

nu ska jag äta, ha en mysig fredag allihopa!

sitter vid josses dator och hon hade en massa godbitar på datorn ;)

höstlov imorgon

Publicerad 2010-10-28 17:06:41 i Allmänt,

svar på tal först och främst, någon som skrev *color, att det stavades så. men man kan också stava det på det sättet jag skrev, så det är inte fel.. just so u know! :)

sluta vid halv 4 idag, dagen har varit helt okej. om man räknar bort från deras 1 h långa lunchrast då jag bara stod och kolla på när dom körde någon lek. men imorgon är det fredag vilket är så himla nice. mina planer är att vara med olivia och sen så ska vi nanna. plus så ska jag göra en sak med håret, ska färga det. men varken blont eller brunt. haha, fyfan vad jag kommer se ut. ni får se imorgon. & josse, du avslöjar inget okeej?

nu ska jag ta och göra lite läxa, vi hörs lite senare!

colour

Publicerad 2010-10-27 21:53:20 i Allmänt,

hade nyss skrivit klart vad jag ville säga men så råka jag radera det, fyyyfan asså. får ta och skriva om..

kollar på efterlyst nu och så sa dom en sak jag tyckte var läskigt. dom prata om ett mord som typ sveriges hemskaste man hade gjort. och så börja dom snacka om något som hände den 14 november 1995, gissa vem som föddes då?

jag och amanda rita innan och lekte sen med lera. nu ligger hon och sover och drömmer sig låångt bort. ska snart också ta och sova,är alldeles slut och behöver samla nya krafter till imorgon. nu börjar även nedräkningen till att praoen slutar och att lovet börjar,awesome. 2 dagar bara. 2 dagar till allt det läskiga händer, till alla skräckisar visas på tvn och till man börjar skrämma folk. gud vad jag älskar halloween!

nu ska jag ta och prova regnkläder till imorgon,haha.
sweet dreams!


battlefield

Publicerad 2010-10-27 20:02:03 i Allmänt,




mina dagar denna veckan är ganska jobbiga vilket gör att när jag kommer hem orkar jag inte göra någonting. menar då att jag inte orkar gå runt och fota, orkar inte göra mina läxor som ska vara klara till skolan början. har ju nästa vecka på mig också, men kan ju passa på att göra det mesta denna veckan så att jag bara kan ta det lugnt nästa. visst,har jag en blogg så är det mitt "jobb" att fixa så att den blir intressant osv.. men det är bara denna veckan som är jobbig. jag jobbar 8-4 och under de timmarna så leker jag exakt hela tiden. vadå utmattad? hehe

kolla nyss runt på lite tatueringar,sitter och fantiserar om vilka jag ska skaffa mig och var jag ska ha dom. är väldigt sugen på nacken. vill ha någon kort fin dikt eller något livsmotto. we'll se.

nu ska jag och amanda leka med lera, hihi. vi hörs senare :)
några favoriter av tatueringar här under..




hur mörkt?

Publicerad 2010-10-26 17:54:59 i Allmänt,

är alldeles slutkörd just nu. fick sluta en halvtimma tidigare, det jobbigaste är att dom har raster i över en timme, seriöst. inte som jag överdriver för att jag bara tycker att dom känns långa. vissa är en och en halv timme, haha tänkt er det i denna kylan. har halsdukar,vantar,mössa och hela det paketet på mig. mamma kom och hämta mig sen och så åkte vi till hörby för hon skulle fixa något med bilen.

sitter nu och värmer mig i soffan med en filt och surfar runt. men jag ska äta nu, vi ses senare.
vill nog ha mitt hår i denna färgen,typ!

tidsinställt inlägg

Publicerad 2010-10-26 16:00:00 i Allmänt,

nu på blogg.se kan man göra tidsinställda inlägg. som detta skrev jag tex direkt efter mitt inlägg igår. har nyss slutat mitt skift för dagen skulle jag tro,haha. men efter tex skolan så somnar jag alltid när jag kommer hem. så det passar ju bra att jag gör ett inlägg i förtid och så publiceras det när jag inte har tid att sitta vid datorn.

har bara tre dagar kvar av praoen nu, känns ändå skönt att ha det över. även om vissa ungar är supergulliga så ska det bli skönt med lov och inte en massa springande och sånt. ska även spendera denna fredagen med olivia, kommer bli en massa skojj!


work work work

Publicerad 2010-10-25 21:22:25 i Allmänt,

att jobba med småbarn från klockan 8 till 4 är inte det lättaste måste jag säga. var alldeles slut efter idag och bara någon timme efter att jag kommit hem så stack jag och lovisa in till höör. kom hem vid 8 och sedan dess har jag bara tagit det lugnt och laddat inför imorgon. som ni kanske vet så var det min första dag på praoen idag och det gick väldigt bra. fast vi är ute väldigt mycket och det är riktigt kallt, fast vi springer oss väldigt varma haha.

nu ska jag och josse kolla klart filmen vi påbörja igår sen ska jag sova.
godnatt! :)

time for a change

Publicerad 2010-10-24 21:53:21 i Allmänt,

sitter och funderar här fram och tillbaka. ska jag färga håret ljusare eller mörkare? jag trivs inte i min nuvarande. ni kan se en bra bild på det här under. eller ca två inlägg under/tidigare så ser ni hur det ser ut just nu. en matt och tråkig färg tycker jag. men jag vet inte om jag ska göra det ljust som innan eller kanske färga det brunt. har ni några förslag så säg gärna till :)

jag är ganska trött så ska avsluta denna söndagen med att kolla film med syrran min.
men vi ses imorgon sötnosar, sweet dreams!

cardigans

Publicerad 2010-10-24 19:36:41 i Allmänt,

kollar runt på nätet lite efter kläder. speciellt efter snygga och mysiga koftor, eller med ett annat ord Cardigans. har hittat en del skönheter på en av mina favoritsidor, novaqueen.se. lite färgglada koftor,tjocka,stora och mysiga osv.. tänkte bjuda på några stycken.

min kväll so far har bestått av att kolla film och spela lite spel på datorn. ska snart ta och fika och sen blir det att läsa en bok av katarina von bredow. men nu ska jag kolla runt lite till på kläder :)

kan vara snygg om man bär den på rätt sätt, om ni förstår vad jag menar..

Just a smile and the rain is gone

Publicerad 2010-10-24 12:40:14 i Allmänt,

sitter nu och är halvt sliten. skönt att man inte har läxor nu eftersom det är prao nästa vecka. vilket gör att idag kan jag bara ta det lugnt. passar amanda just nu och vi ska strax hitta på något. spela spel, kolla film,spela boll som vi alltid gör, haha ibland får man vara ett litet barn igen.

josse stack hem för en timme sedan,har städat lite och kände för att koppla av lite innan jag och amanda sätter igång med vad vi är bäst på, att leka. anyway, jag och josse åt på höörs pizzeria igår och sen traska vi vidare till videobutiken och hyrde The stepfather och The new daughter. och som josse sa med ett sammanfattat ord av filmerna, "familjedrama" haha. men nu ska jag sticka, vi hörs senare!

beauty and the beast

Publicerad 2010-10-23 18:00:48 i Allmänt,

all världens låtar fyller mina öron just nu, en massa underbar musik. som tex Beauty and the beast, rätt vacker måste jag säga. josse hey har fortfarande inte anlänt, men hon kommer nog när som helst. tog lite bilder nyss men dom blev inte så bra,fast min cam suger så bjuder på en ändå.

oh, nu kom josse. vi seees!

strul med internet

Publicerad 2010-10-23 16:03:47 i Allmänt,

internet har hållt på att strula hela förmiddagen och fram tills nu. men nu är det på topp igen och jag kände att jag skulle ägna lite av min tid som jag egentligen behöver för att fixa mig, till att skriva till er. gulligt va? haha nej men josse hey kommer när som, hon kan komma nu, eller om typ två timmar, i don't know. våra planer är iallafall att äta på någon pizzeria och sen hyra filmer. hur mysigt som helst!

men nu måste jag ta och fixa mig, mitt hår ser ut som ett kråkbo efter en dusch och lite sömn. får ta och fixa det innan det förblir såhär. vi hörs säkerligen lite senare, ha en mysig lördag allihopa!

butterfly fly away

Publicerad 2010-10-22 19:35:25 i Allmänt,

myser framför dator med en mättad mage och stearinljus som är omringade runt om mig. idol om en halvtimme, ska ta och ladda upp med lite gott snart. som jag sa innan så kommer denna kväll inte att bestå av så mycket. mest en massa tv-tittande och kanske en film sen. har inte sett en film på säkert en månad, jag har aldrig hunnit.

tänkte mest också visa att jag fortfarande lever, och nu när ni vet det. så måste jag kila vidare.
vi hörs kanske en gång till lite senare,  xoxo :)

lyssnar sönder denna just nu!

the silver hand

Publicerad 2010-10-22 17:47:07 i Allmänt,

haha rubriken säger allt när det gäller bilderna. var inne i någon affär innan med mamma och hitta denna. har letat efter något liknanade att hänga lite smycken på.

dagen idag har varit stressig men rolig. svenska lektionen gjorde dagen men ändå var den så jäkla stressig. vi hade prov och så fick man två frågor att svara på självständigt. sen skulle man sitta i indelade grupper och svara på lite frågor. det var rätt mycket man skulle skriva, vissa blev inte ens klara. men vi hann precis. samtidigt så hade vi väldigt roligt! :)
just nu är jag alldeles utmattad, men tror jag kan hålla ögonen öppna till jag ska sova ikväll. blir en lung och mysig kväll framför idol eller en film ikväll. sitter just nu med hårinpackning som jag snart måste skölja ur.

vi hörs senare, ha det fint!

branäs 2011

Publicerad 2010-10-21 20:24:57 i Allmänt,

allt snack om branäs 2011 är redan i full gång. vem man ska bo med,sitta med i bussen, hur vi ska göra med maten osv.. även om vi inte åker förrens i februari så vill man ju ha lite saker klart för sig. känner att jag är riktig taggad denna gången.

jag sitter i soffan och dricker te. tvn rullar på men vi ska snart sätta igång en film. får se om jag ska kolla, jag vill inte se den som dom ska se. vill se bounty hunter, vem vill inte se den liksom?

slänger upp en bild från förra året i branäs, jag och bella skulle precis upp i backen

christmas

Publicerad 2010-10-21 18:03:00 i Allmänt,

i know, det är inte jul. men jag satt nyss och träna på lite julsånger vi måste kunna till musiken, eftersom i år är det vår tur att gå lucia med femmorna. fick sånt sug av att jag ville ha jul, och så fastna jag för en speciell jullåt som jag tänkte bjuda på. plus en bild från förra året när vi var i skolan och hade jultema-dag.

men nu hinner jag inte snacka mer. maten står serverad på bordet och magen kurrar alldeles för mycket. precis som på fysikprovet idag haha. men vi hörs senare :)

Gotthard - Merry Christmas


tummen ner

Publicerad 2010-10-21 15:45:25 i Allmänt,

idag är den dagen då det imorgon är fredag, haha citat från mig och sara.

jag brukar vara extreemt glad på torsdagar eftersom att det är fredag och helg dagen efter, men nej inte denna gången. hade prov sista lektionen idag i fysik som gick sämre än vad jag hade väntat mig. eller jag kanske hade rätt på många saker,men jag kände mig rätt osäker iallafall. vi får hålla tummarna.

till imorgon ska vi kunna om den ryska revolutionen. jag var borta i onsdags när dom snacka om det så vet inte hur långt bak jag ligger där. sen har vi även ett svenska prov imorgon. och just nu är jag jättetrött, blööö.

får se det positiva, att det är helg + prao + lov nu efter varandra.

en dag med mammi

Publicerad 2010-10-20 19:58:15 i Allmänt,

vid tio åkte jag och mamma till mamlö för att prata med doktorn,det gick helt okej. med kurrande magar åkte vi senare vidare till mc donalds för att kränga påväg till entrén. när vi väl var framme börja vi kolla runt och jag hitta en del köp som jag blev riktigt nöjd med. vid 3 åkte vi och hämta upp josse, vi åkte sen vidare till hennes skola för att hon skulle på utvecklingssamtal.

nu sitter jag här hemma helt utmattad och ska gå igenom fysiken som vi har prov på imorgon.
wish me good luck!
vi hörs imorgon, om inte senare idag. sweet dreams!

handla även ett par leggings och klämmor men orka inte fota det :)

bikbok 99:-

halsband från ur&penn - 129 :-

ring från gina tricot - 99:-



två år

Publicerad 2010-10-19 22:41:41 i Allmänt,

vill först tacka alla som har kommenterat vår video, ni är för söta. och det är så kul med en massa positiva kommentarer. speciellt nu när vi lagt ner mycket tid på den, haha ;)

jag ska ta och sova nu, imorgon blir en kort skoldag för mig för jag ska till plastkirurgerna (stavning?) i malmö. spännande, dom ska komma med ett beslut om hur vi ska göra med mitt ärr. det syns ju fortfarande rätt mycket. men vi hörs imorgon, godnatt allihopa!

för exakt två år sen idag lämna du oss. vi saknar dig något så fruktansvärt Alice! ♥

2011

Publicerad 2010-10-19 19:42:23 i Allmänt,

varit en runda inom city gross för att handla godis men tror jag skippar att äta idag och väntar till helgen. haha jag och josse har vår egna löften om att egentligen inte äta i veckan, men så blev jag otroligt sugen idag men tror jag överlever ändå, vi får se..

oftast varje år så säger folk att de längtar till nästa år för att få en ny start på livet. brukar aldrig tänka på sånt men denna gången gör jag. har haft några problem den senaste tiden som jag fortfarande har problem med. vissa vet vad jag snackar om,andra inte. inget jag vill skriva ut om, men så är det. vill bara glömma allt och börja om.

och till nyår kanske vi i familjen ska hitta på något alldels extra, längtar sönder mig. återkommer mer om det när det är helt bestämt hihi.

nu ska jag fika och vid 21:00 blir det DH.

ett måste

Publicerad 2010-10-19 14:17:52 i Allmänt,

skolan idag har flytit på bra och jag är av ingen anledning på riktigt bra humör. förutom att jag är väldigt trött så ska nog ta och sova lite. har nyss stått och hoppat åt en hel låt, haha låter kanske konstigt men vi håller på med en sak på gympan och då ska jag stå och hoppa olika hopp på gympan och så ska alla härma mig,haha.

nu till en annan sak. efter mycket blod,svett och tårar så lyckades vi får ihop allt vårt spanska arbete till en film som blev riktigt lyckad. folk bad till och med om att få se den en gång till,har sett den minst 4 gånger idag. tänkte att ni också ska få se den, så jag slänger upp den här. och ni kanske inte fattar så mycket för vi snackar spanska men den är ändå rolig & så är där bloopers i slutet. 

enjoy :)

sora vest

Publicerad 2010-10-18 19:39:01 i Allmänt,

folk har börjat med skinnjackor med någon slags päls på och vissa går runt i västar. jag hitta nyss en bra kombination som jag fastna för direkt. kolla själv hur snygg denna västen är. ni hittar den på novaqueen.se . dom har massa kläder som jag älskar, rekomenderar att ni ska kika in på sidan.

snart börjar top model 14 och jag försöker lära mig hur man laddar ner filmer. har inte gjort några framsteg på ett tag så josse får nog hjälpa mig ;)

teenage dream

Publicerad 2010-10-18 18:37:44 i Allmänt,



musiken rullar på och jag sitter och njuter av att jag knappt har fått några läxor. har en men den gjorde jag snabbt när jag kom hem. mina tre veckor frammåt ser ut något i stil med att imorgon är det spanska redovisning av maten, på torsdag är det fysikprov och på fredag så har vi ett svenska prov. i helgen ska jag ha en massa mys med jossäh. veckan därpå är det prao en sen lov. ett ord, fyra bokstäver stavas GÖTT! haha

sara visade mig videon idag (spanska videon) och den är mer än bra, den är grym. eller uttal av mig och sånt kanske inte är det bästa, men självaste redigeringen och allt,tackar sara och lovisa för det! :)

nu ska jag sätta på lite té och sen ska jag se ett avsnitt av OTH. ha det fint :)  

the movie team

Publicerad 2010-10-17 20:49:22 i Allmänt,

efter en helg full med massa slit så sitter jag nu helt utmattad i min säng. det började i fredags då jag,sara och lovisa skulle fixa med en sak till spanskan. att då filma när vi gjorde en maträtt. vi åkte och handla och sen stack vi till skolan för att filma. vi slet i två jäkla dagar och blev till slut klara. åkte hem 5 på lördagen för att fixa mig inför festen. den blev väldigt lyckad.

idag har vi varit på ikea och sen åkte vi vidare till mormor och morfar. dom bjöd på en massa gott så jag känner mig en aning tjockare hehe.. nu chillar jag bara och ska snart hoppa i säng, vi hörs imorgon!

bilder sen i fredags och lördags



03:03

Publicerad 2010-10-17 03:03:26 i Allmänt,

jag mår både bra och dåligt. men en sak som jag bara måste göra nu är att sova. jag är så himla himla trött. kan berätta mer imorgon om det. att jag mår dåligt vill jag inte gå in på. var iallafall på grazzhopper party del 2 nyss. skulle egentligen sluta fyra men den sluta redan vid 1,väldigt synd. fast absolut inte anledningen till varför jag mår som jag mår.

men nu ska jag ta och sova,blir en lång dag imorgon också. först ikea och sen ska vi till mormor och morfar. men vi hörs när vi hörs, godnatt!

bild sen nyår. men en bild med de underbara vänner jag har är vad jag behöver just nu!

take me back

Publicerad 2010-10-14 16:41:58 i Allmänt,

kollar tv nu och njuter redan av att det snart är fredag. dagen har gått snabbt och mitt prov gick helt okej. nu har jag bara två till innan vi sticker på prao. helgen är fullspäckad med en massa roligheter. imorgon ska jag va med sara och lovisa för vi måste fixa en sak till spanskan,sen sover dom här och på lördag blir det fest på geromar med josse och sarisen. dagen efter sticker vi i familjen till malmö för att åka inom ikea och sen vidare till mormor och morfar. fullspäckat som sagt!

nu ska jag nog ta och sova lite och sen träna på so:n. sen blir det en lugn och mysig kväll! :)

saknaaar, vi borde nästan göra om detta nu till vintern!

funkar ej

Publicerad 2010-10-12 22:14:32 i Allmänt,

kollar tv och pluggar samtidigt, hur bra tror ni att det går egentligen? haha inte bra alls, cougar town på tvn och jag sitter helt fastklistrad och kollar. men jag spelar in det så ska stänga av tvn snart, har prov på torsdag och kan inte mycket. plus så vill jag ta och sova snart.

har varit en kort skoldag idag. när jag kom hem så somna jag och vakna vid halv 6. har pluggat på matte och no. allt utom det jag ska ha prov på,haha. men nu ska jag sätta igång med det, godnatt!

årstid

Publicerad 2010-10-11 22:26:08 i Allmänt,

nu sitter jag och chillar framför datorn och bara tar det lilla lugna. ska nog snart ta och sova, om inte josse snart blir klar med läxorna så att vi kan sätta igång tvn en stund. min dag har varit lugn. efter samtalet idag så har jag mest suttit vid datorn. har tagit en paus från alla läxor som gav en stress och allt jobb som fick göras pga det. har förhoppningsvis nya krafter tills imorgon.

slänger in lite bilder från olika årstider. rätt mysigt att se förändringarna. sov sött allihopa!

u go girl

Publicerad 2010-10-11 18:54:27 i Allmänt,

jag känner mig ovanligt duktig i skolan. har höjt mig i en del ämnen och vi har ju en massa prov hela tiden. känner att jag alltid kan dom väldigt bra även fast att man knappt har tid att träna, så man måste typ träna på alltihopa på en dag. anledningen till att jag drog upp detta är för att jag nyss varit på utvecklingssamtal. man känner sig så duktig när läraren säger bra saker om en,haha.

nu tar jag det lilla lugna framför datorn och ska snart dra igång med läxorna. mitt nästa prov är spanska på torsdag. men det tar jag itu med imorgon, plus så får vi tid att träna på lektionen imorgon. men nu måste jag börja,hade tänkt kolla film sen. eller kanske gå ut och gå..vi får se!

höst ♥

Publicerad 2010-10-10 23:03:01 i Allmänt,

jag tycker det är rätt mysigt på morgonen när det är alldeles mörkt ute. och jag tycker att det är mysig när det regnar ute och man kollar film. jag tycker det är mysigt att löven faller och att ha stora halsdukar. jaa, vad ska jag säga..jag älskar hösten, hihi!

efter att sofi åkt hem så börja det allvarliga. har pluggat som en jävel asså. trodde inte att jag skulle få in allt i huvudet men det lyckades jag med. blev klar för typ en timme sedan. var även ute och fota lite för jag behövde en paus. och det hjälpte, efter att ha tagit lite frisk luft och ätit så kunde jag få in ännu mer information i huvudet. ska ta en genomgång imorgonbitti.

nu ska jag nog ta och sova så jag orkar morgondagen. sov gott allihopa!




ser att allt är konstigt vid höger sida, menmen..jag är nybörjare

10/10 -10

Publicerad 2010-10-10 12:37:44 i Allmänt,

idag är en sådan dag som bara inträffar var 1000 år. det är den 10/10 -10. jag och sofi ställde klockan på halv 10 för att en halvtimma senare så började phineas och ferb, det är dom 10 bästa avsnitten som visas idag.  det är nedräkning och vi är redan på nr 4. mina planer idag är att ta det lugnt ett tag till och sen ska jag plugga till provet vi har imorgon.

nu ska jag kolla klart pf,kan inte göra två saker samtidigt och bara mååste kolla :)
vi hörs senare!

pic's a la madde & sofi

Publicerad 2010-10-10 01:21:21 i Allmänt,

just nu chillar vi med våra datorer framför tvn, american pie band camp just nu. inget man säger nej till ju. vi har tagit lite bilder nyss som jag hade tänkt bjuda på. vi får hoppas att sofi tillåter mig hehe. jag har inte så mycket mer att säga just nu. min dator måste ändå ladda lite. men vi hörs imorgon!

sweet dreams!



sofi biitch

Publicerad 2010-10-09 20:39:57 i Allmänt,

gårdagen är en kväll jag sent kommer glömma. eller jag tror inte att jag någonsin kommer att göra det. man kan med en snabb förkortning säga att vi var oss själva helt och hållet. haha vi klädde ut oss och hade läppstift i hela huvudet. vi stack hem till olivia sent igårkväll och tramsa lika mycket där som här. hade massa tävlingar med popcorn och sånt. haha tack för allt olivia, en jäävligt lyckad kväll!

nu sitter jag med en annan tjej med namnet sofi. vi har nyss gått in till höör och köpt godis, sen var vi ute med hundarna som tog minst 45 min & nu väntar vi på att våra pommes ska bli klara snart så att vi kan börja steka lövbiff.

olivia fick bli den utpekade idag,här hade vi inte ens börjat med vårt lilla projekt

katarina von bredow

Publicerad 2010-10-08 16:16:37 i Allmänt,

känslan av att det är fredag är inte lika bra som den brukar. helg brukar betyda ledighet men inte för mig, inte denna gången. vi har prov på måndag och kan nästan inget. ni kanske tänker att hade jag varit smart så hade jag tränat nu denna veckan. men jag har haft andra prov och inlämningsarbeten denna veckan. kan inte träna på en massa samtidigt.

men idag har jag iallafall bestämt mig för att roa mig lite,haha. lite fritids behövs, känner mig allt för stressad så. men imorgon ska jag plugga & på söndag. olivia kommer hit snart sen så ska vi busa lite & sen sticker vi hem till henne och sover där. tror inte vi hörs något mer idag! but u never know..

katarina von bredow, blev kär i hennes första bok så ska göra ett ytterligare försök med en annan bok. Som om ingenting heter den. Också en bok om kärlek, en väldigt komplicerad kärlek. ni minns ju hur den förra va, två syskon blev kära i varandra. i denna är det en tjej som blir kär i hennes bästis pappa.

vi hörs imorgon, ha en skön fredag!

black and white

Publicerad 2010-10-06 21:19:12 i Allmänt,

det känns alltid som att jag har gjort tusen läxor och sen i slutänden har jag bara gjort en. som idag tex, har bara gjort hkn för den har tagit så lång tid. var också ute och fota innan för att ta en paus. men vädret var inte det bästa och så blåste det lite så det blev inte så intressanta bilder. iallafall så ska jag sätta mig och läsa lite till svenska provet nu och sen ska jag sova. känner att engelskan sitter rätt bra så den kan jag träna på på fredag under rasterna för att friska upp minnet lite.

nu ska jag ta och börja med svenskan,annars kommer jag aldrig få det gjort!
vi hörs imorgon

bjuder på några konstiga bilder,typiskt madde att se ut så. peace!

x-tra large

Publicerad 2010-10-06 16:14:20 i Allmänt,

kollar runt på nätet litet och ska strax sätta igång med läxorna. det är helt sjukt vad mycket vi har. jag hinner knappt göra något på helgerna. något annat än att plugga asså. idag hade jag iallafall engelska prov som gick bra. var bara en lätt hörövning och typ två uppifter som då ingick i läsförståelse.

men nu ska jag plugga lite hk nu, sen lite engelska för att på fredag ska vi skriva en uppsats. och sist men inte minst ska jag träna på svenskan, vi har litteraturhistoria-prov på måndag. vi hörs senare, peace out!

min cam har faktiskt inte så bra kvalite

silver

Publicerad 2010-10-05 20:17:18 i Allmänt,

glor tv och har nyss pluggat lite engelska eftersom vi har prov imorgon. känner att det sitter rätt bra, det sköna är att man inte behöver plugga så mycket. måste gå rätt mycket efter vad man lärt sig tidigare & jag ligger rätt bra till. självklart vill jag höja mig,man tänker ju att engelska inte är så svårt. fast det är det faktiskt. iallafall så kollar jag tv och laddar inför dh som börjar idag. som jag har längtat!

jag har inte så mycket mer att säga nu. har haft fullt upp hela dagen och vill just nu bara chilla framför tvn och njuta av denna tisdagen. hade velat läsa min bok lite men den är ju slut. haha jag hade kunnat läsa om den. men vi hörs senare!

SEE U L8ER

syskonkärlek

Publicerad 2010-10-05 18:20:50 i Allmänt,

släpa med kameran till skolan men tog aldrig några bilder. så jag tog några när jag kom hem eftersom jag har varit så dålig med det på sista tiden. vi sluta vid ett och efter skolan gjorde jag och mamma lite ärende. skulle till skolan jag ska praoa på för att få en lapp ifylld. sen vidare till citygros och sista besöket blev till vårdcentralen för prover. medans vi körde runt så passa jag på att läsa min bok. har nog aldrig varit så besatt av en bok. haha normlat så brukar jag inte gilla att läsa. men angående boken så ska jag berätta lite om den.

den heter syskonkärlek. jag tycker att hela handligen är speciell men jättegullig. det handlar om två syskon, amanda som är ca 17 och ludvig som är runt 18-19 års åldern. dom blir kära i varandra men vet att det är förbjudet. så dom får hålla det hemligt. dom var som bästa vänner innan och amanda har alltid tyckt att ludvig är snygg. jag tror ludvig också tyckte det tillbaks eftersom han gilla henne också. men i boken så är det alltid amanda som pratar. iallafall..när dom blir kära så försvinner deras bra vänskap som dom hade & inget skulle kunna bli som vanligt. deras liv går upp och ner "såhär kan vi inte hålla på,det är sjukt" och "jag älskar dig såinihelvete" är ord dom använder mycket. för att inte göra berättelsen så lång som möjligt så ska jag bara säga det viktigaste. deras mamma jobba även natt så hon märkte inte att dom höll på. boken är nog den bästa jag har läst. jag ville aldrig att den skulle ta slut. jag ville till och med att den skulle sluta med att dom var tillsammans,för dom beskrevs så himla gulliga tillsammans. men hur den verkligen sluta tänker jag inte berätta ;)

dagens  :)




trött

Publicerad 2010-10-04 18:08:40 i Allmänt,

ett ord kan säga exakt allt. och jag snackar då om att jag är helt och hållet supertrött. jag,mamma och josse stack in till lund vid halv 1 för jag skulle till doktorn. efteråt stack vi till nova. handla bara en söt tröja. både på dit och hemvägen läste jag en utav som intressantaste böckerna jag läst. kan berätta mer om den sen. när vi kom hem läste jag lite till och sen la jag helt slocknad i sängen.

jag vakna nyss och ska strax börja med maten. jag och josse ska göra kycklingsallad. men tänkte dra igång kvällen lugnt genom att chilla framför datorn med musik. nu ska jag gå ner för josse har redan börjat med maten. vi hörs :)

knasbilden. tog den innan jag somna & jag orkar inte ta en ny!

i wanna be a hot summerday in june

Publicerad 2010-10-03 20:32:08 i Allmänt,

ibland har jag dagar då jag inte orkat fota och är för sleden för att själv visas på bild. idag är en sådan dag för mig. och jag har hållt på i någon timme nu för att fixa med mina bilder på datorn. att fixa med mappar och flytta bilder hit och dit. har över 3000 bilder,så jobbigt har det varit. är faktiskt inte riktigt klar än. haha men jag har ingen brådska så gör det när jag har tid.

slänger in någon bild. nu ska jag fika, puss :)


kärlek

Publicerad 2010-10-03 16:54:57 i Allmänt,

jag är helt kär i bilderna nedan. det var dom vi tog när vi var i kivik och gick en rejäl omväg när vi skulle gå från stens huvud tillbaka till stugan. fast det var hur mysigt som helst vid stranden och vi traska runt i vår egen takt.

glor tvn nu och kränger gele-björnar eller vad det är för något. ska snart plugga lite engelska och hk. vi har prov på onsdag i engelska och sen har vi ett inlämningsarbete som ska vara inne på fredag som är inom hk. plus en mini redovisning där. är verkligen supertrött att jag knappt pallar något. och att josse är ledig imorgon gör ju inte saken bättre. en ledig dag till hade ju inte varit fel.

men nu ska jag kolla vidare på tv, vi hörs senare!


00:56

Publicerad 2010-10-03 00:56:33 i Allmänt,

myser framför tvn med girlsen. har gjort det hela kvällen med våra datorer. äntligen är jag en i gänget i "visomharbärbaradatorer", awzm. vi har gjoort exakt allt man kan göra på datorn så sara kollar runt lite nyheter på aftonbladet och jag kollar kläder. josse halvsover i soffan och sofi hänger på den coolaste sidan som kallas facebook. bjuder på lite favoriter jag hitta på novaqueen.se. kunde inte få storlekarna på bilderna lika stora, men det är inte hela världen.

men nu ska jag också ta en titt på aftonbladet. hittar säkert något intressant att läsa ;)




dkny

Publicerad 2010-10-02 20:48:17 i Allmänt,

tjenare! hoppas allt är bra med er. jag sitter och glor tv med sara,sofi & josse. vi ska strax se en film som börjar 21:00. vet varken vad den heter eller var den går. något med ghost ship. men nu måste vi ta fram lite gottis och ladda inför filmen och inför heela kvällen. vi hörs senare, hoppas ni får en mysig kväll. puss

tog en bild i högen. har laddat över alla mina bilder från min förra dator till denna.
tog ett par timmar,men nu så är det klart! :)

ta tag i situationen

Publicerad 2010-10-02 13:42:40 i Allmänt,

världens gulligaste låt. sök på sebastian krantz på spotify och ta en låt som heter "ta tag i situationen". låter som om han är jätteliten. på tal om honom så börja jag tänka på idol. jurryn valde aldrig honom som sitt ena wildcard så jag blev ledsen i ögat. haha, men olle gick iallafall vidare. han är gryym!

nu måste jag ut med hundarna och sen ska jag chilla och så kommer sofi och sara hit ikväll. visste först inget. men mamma,pappa och amanda ska iväg sen så skulle bara vara jag och josse hemma egentligen. men sen sa josse att dom skulle komma hit. så blir en mysig tjejkväll tonight!

men nu måste jag ut med hundarna, vi hörs senare :)

två morgontrötta flickor

toshiba

Publicerad 2010-10-01 18:10:36 i Allmänt,

heej! jag är extra glad idag för det är fredag och min dator har kommit. eller den kom för några dagar sedan men vi trodde inte det fanns webb eller hdmi kabel i den. det visade sig att den åtminstonde hade webb. vi har installerat det mesta. tillräckligt för att jag ska kunna surfa runt.

men nu börjar hannah montana forever,see ya!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela