maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

S som i snyggt

Publicerad 2010-02-28 19:15:07 i Allmänt,

sitter och drogar ner mig med musik,lyssnar på samma om och om igen. nyss var det "butterfly fly away - miley cyrus" men nu är det "blond som en sol - mio andersson" riktigt riktigt bra, går inte att tröttna på dom :) fast det finns många fler som jag lyssnar på om och om igen,men inte nu för tillfället..

jag och pappa har nyss skruvat ihop borden så nu ser det mycket bättre ut, det andra var fult om jag ska vara ärlig. eller om man jämför med nu så var det fult. har samtidigt som musiken rullat på, pysslat ihop en snygg outfit, haha ibland känner man sig så egoistisk när man säger "visst blev det snyggt", men det är ju inte jag som har designt kläderna så det är ju inte så egoistiskt om man tänker efter, har ju hittat kläderna på olika sidor bara. inte för att någon har tagit upp om den saken,men ibland måsta man tänka själv :) nej nog om detta, nu ska jag ner och smuggla lite godis. hihi :) ha det superbra!

Fixa och böka..

Publicerad 2010-02-28 18:09:17 i Allmänt,

ja rubriken säger nog det mästa! mamma kom hem innan med thaimat som vi krängde i oss allihopa, hon har även varit på ikea och köpt lite allt möjligt. så snäll som hon är så köpte hon en golvlampa tror jag det heter, en sådan som står på golvet iallafall. hon köpte även ett nytt påslakan,men det måste tvättas! dagen har rusat förbi tycker jag, var hos oscar en stund innan, myys :) och nu ska jag hjälpa pappa med att skruva ihop några bord som vi ska ha här på ovanvåningen,kommer bli snyggt! två små vita istället för ett träbord som vi har nu, ni får ha det superfint!

denna bjuder jag på :)

Solen är hääär!

Publicerad 2010-02-28 12:22:55 i Allmänt,

Godmorgon allihopa! solen är äntligen här, det var på tiden faktiskt. och jag antar att snön också börjar smälta då,riktigt skönt. den får gärna va här nästa vecka också, man känner sig så deppig och trött ibland när det är dåligt väder. så sol är det vi vill ha :)

har nyss ätit frukost och sitter nu och kollar tv. alltså sitter jag vid pappas dator som ni kanske kunde räkna ut? amanda,mamma och pappa är inte hemma, så här är det hur lugnt som helst. nu ska jag ta och fixa mig, ha det fint!

Dagens låt:

Hos sara the määän

Publicerad 2010-02-27 18:33:16 i Allmänt,

nu sitter jag hemma hos sara och filosoferar, om ni undrar vad som menas med det så fråga sara. det var hon som sa det. vi har inte så mycket planer på vad vi ska göra, kanske träffa någon. vi är rätt sugna på det,men vi får se, vi har ändå hela kvällen på oss! sara min lilla friend, springer runder överallt. som en apa som leter efter en banan,aj aj .... vi får se hur det slutar. fast hon är en apa och har alltid varit,men vad ska man göra? gilla läget,som jag sagt innan. nej nu ska jag inte nörda här mer,ha det superfint och hoppas ni får en mysig lördag!

27 dresses

Publicerad 2010-02-27 12:30:57 i Allmänt,

eftersom det inte gick något bra på tvn innan efter ett tag så bestämde jag mig för att kolla film. och det blev ingen mindre är 27 Dresses, den är riktigt bra. och den killen hon blir tillsammans med i slutet är snygg, okej nu ska jag inte avslöja för mycket för er som inte har sett den! men ni som inte har det, tycker jag ska ta och göra det.

kvällen kommer jag att spendera med sara, min familj ska till dom och självklart hänger jag med. mer vet jag inte om dagen, ska städa lite smått och sen duscha. känns som om denna dagen kommer bli en bra dag,men å andra sidan så tänker jag hela tiden på att det är skola på måndag. och jag vill inte, och sen så har vi redovisning också den veckan, fy asså. nej nu ska vi inte klaga, lovet är inte riktigt över än. ha det superbra

           

Saturdayyy

Publicerad 2010-02-27 09:56:32 i Allmänt,

hej töser och pågar! phineas och ferb på tvn nu som jag självklart kollar på. Lovisa sov hos mig i natt men stack hem vid 9 i morse för hon ska shoppa. så nu funderar jag även på vad jag ska göra idag. om jag verkligen inte kommer på något så tar jag nog och gör lite läxor, har en del till nästa veckan faktiskt! asså jag pallar verkligen inte skolan, hade gärna haft lov en vecka till, gud vad skönt det hade varit! men vad ska man göra? det är bara att gilla läget.

nu ska jag fixa något att äta, vi hörs senare! :)

You belong with me - Taylor Swift

Publicerad 2010-02-26 14:21:41 i Allmänt,

godmorgon sötnosar! eller godmorgon är fel ord kanske? klockan är snart halv 3,men eftersom detta är första inlägget idag så passar det bra med ett godmorgon. farmor var här på besök innan, hon skulle även ta amanda mig sig hem. så nu är här lugnt,haha! musiken rullar på som vanligt, och ni vet vilken? står både på rubriken och det blir även dagens låt,mer tror jag inte att jag behöver säga? :) mina planer för dagen är att nu ska jag bara chilla, kanske ut och fota lite. sen ikväll ska jag va och troligtvis också sova med lovisa, blir nog pizzerian ikväll med emil och jonte. ska också duscha idag men vet inte om jag ska ta det nu eller sen, jag har alltid problem med sånt. och nu på lovet har jag duschat så himla ofta,vilket inte är bra för det både sliter på håret och det blir fettigt mycket snabbare. men nu ska vi inte komma in på håret :) jag ska faktiskt ta på mig lite mjukiskläder och sticka ut en runda, ha det superfint!

musikvideon är som en film, det gillar vi! :)

torsdagsmys..

Publicerad 2010-02-25 22:51:35 i Allmänt,

hihi ovanligt att man säger det, men nu är det faktiskt så :)

jag har typ ingenting att göra,men ska ta och sätta igång en film på datorn och kränga chips. eller grönsaker och dippa,det är riktigt riktigt gott! och det är ganska bra att äta om man nu vill minska på det onyttiga, inte för att jag försöker göra det,men ett tips till er som vill! ät då en massa dippa och grönsaker. fast dippa är inte så nyttigt heller skulle jag gissa på,men det blir nog nyttigare i helheten, om ni förstår vad jag menar? ;)

nej nu ska jag förbereda lite, ha det superfint!

jossäh, my other half!

Summer of 2010

Publicerad 2010-02-25 21:56:00 i Allmänt,



ville prova att ha bilden ovanför denna gången, hitta iallafall en snygg tröja som man kan ha till sommaren. eller den såg hyffsat bra ut framifrån,men där bak asså..grr ;) haha, skulle inte tacka nej till den iallafall! kan inte komma ihåg när dom senast har haft såhär snygga sommarkläder, har hittat supermycket som jag vill ha. och kan heller inte komma ihåg att jag längtat till sommaren så mycket som jag gör nu, snön är så himla jobbig så jag snart bara vill gå ut och blåååsa bort den, hade varit värt det.. men iallafall, på tal om denna tröjan! en tumme upp eller ner? jag tycker att den får en feeet tumme upp iallafall :)

Baby you're all that I want..

Publicerad 2010-02-25 20:04:46 i Allmänt,

oscar sötnos stack hem vid 7, han kom till mig vid 2 och vi har gjort en hel del. Spelat kort,spelat buzz,ätit och kollat två filmer, mysmys :) för tillfället så håller jag på att städa lite, men amanda kallar stup i kvarten för hon vill spelat kort,men jag vågar inte möta henne. hon är för bra, haha noot! men nu ska jag gå innan hon börja få ett riktigt utbrott, hihih! ha det superfint :)

bjuder på denna..

Wild Horses, I Wanna Be Like You

Publicerad 2010-02-25 11:45:31 i Allmänt,

Godmorgon! sitter nyduschad och lyssnar på musik,skönt att koppla av ett tag. känns som jag varit i gång hela lovet, med andra ord så har jag inte hunnit ta det lugnt. Låten som spelas för tillfället får även bli dagens låt. Wild Horses - Natasha Bedingfield, lugn och fin! Nu känns det inte som att jag hinna koppla av längre, måste börja fixa mig och städa lite till! blev inte riktigt klar igår med det, men vi hörs senare!

ha det superfint! :)

uppochner

Publicerad 2010-02-24 23:14:09 i Allmänt,

är alla vakna? i guess so.. själv sitter & och väntar på att josse ska bli klar med vad hon nu gör,vi ska strax se film "Monster vs Alien" den verkar riktigt rolig. haha konstig nog så städa jag nyss, blev typ klar för 5 min sedan. ska nämligen ha lite killbesök imorgon.. ;)

som sagt så stack jag,sara och lovisa hem till lovisa innan. det var riktigt skoj och gud vad jag skratta,speciellt när lilla sorräh klädde ut sig till saloma :) haha, för komplicerat för att berätta för er,men riktigt kul var det iallafall. tack för allt tjejer, ni gjorde dagen otroligt rolig!

ska fixa mig nu för natten och sen blir det att kolla film som avslutning på dagen.
ha det fint!

ser ut som jag har världens utväxt..men kameran ljuger faktiskt... ;)

Butterfly fly away

Publicerad 2010-02-24 18:31:55 i Allmänt,

hola sötnosar!
sara och lovisa är här,vi har gjort en hel del idag. eller mest spelat kort,suttit vid datorn och framför allt lagat mat. maten blev även utsökt, vi ska nog starta egen resturang (haha?). food a la madde och co. ska den heta isåfall. vi ska strax hem till lovisa och va där en stund, fun fun! längesen vi va där :) nej nu ska jag vara social med dom andra, ha det superfint!

dagens låt:

Famous - Play

Publicerad 2010-02-23 19:50:18 i Allmänt,

nu har sara anlänt till mitt varma hem. jag tog emot henne med ett varmt välkommande. vi fotar & lyssnar på massa musik men vi ska ut nu och handla godis, shoppa loss asså! slänger även in dagens låt nu så att jag inte glömmer det, sara som hitta den! ösig och bra låt,så tummen upp för den & henne (y) men nu ska vi sticka ut, ha det superfint och så hörs vi senare. massa pussar






Shopping a la morrsorr

Publicerad 2010-02-23 18:10:50 i Allmänt,

hej sötnosar! jag tror ni är rätt nyfikna på hur min och saras dag har varit,den har varit så himla rolig men ändå så himla olyckad. haha allt man inte trodde skulle hända, det hände.. jag lovar att berättar sen. men nu ser mitt rum ut som ett bombnedslag, ska ta på min nya mysiga kofta (kolla bilderna under). har också precis duschat och sara ska sova här ikväll!

ha det superfint, bläddre ner så hittar ni dagens köp :)

Morräh & Sorräh = morrsorr ftw

dagens köp:
världens mysigaste kofta - Bik Bok


grått linne - gina tricot

leggings med nitar på knäna - gina tricot


svart bh - h&m

puder - h&m

Olivia Ekström gästish-bloggish =)

Publicerad 2010-02-22 22:28:54 i Allmänt,

Hallå! Olivia Ekström här, u know me biatch ;)
Jag och min sötnos brevid mig som heter madde, 
ska strax in till Höör och träffa min hingst mario :) gahahahaha!
och lite annat folk såklaaaart =) t.ex som Maddes boyfriend B*JRAM..
hehe, där har ni något att klura på :o ;) not* Ni vet säkert redan :D *fnissfniss*
Nej, nu måste vi kila, Pusspuss (k'


så sant så, love you madde min älskade ******* bästavän :)
glöm aldrig: stoppar man huvudet i bajs så blir man redigt brun! :$

I can feel it, I'm the world's greatest

Publicerad 2010-02-22 19:32:30 i Allmänt,

hej älsklingar! kom hem från olivia vid halv 5, duscha och åt. tack för gårdagen & idag, du är så himla bra älskling. och på tal om detta så ska vi träffas snart igen, asså nu ikväll för er som inte förstod haha. kameran är urladdad så inga bilder blir det och ofixad är jag nu oxå så det blir inga på mig. men ska möta olivia om 5 min,sen blir det att se film här hemma ,eller kanske sticka till Mario. Vi har inte bestämt oss, svårt beslut. haha nej men det kan vara kul att träffa dom men också kul att typ baka något och kolla film? haha jag och olivia är mästare på att baka, så våga inte säga något annat ;)

nej nu ska jag gå,men först slänger jag in dagens låt.
The World's Greatest - R Kelly, bästa låten

Jag är förälskad..

Publicerad 2010-02-21 16:46:29 i Allmänt,

jag vet att det är många som velat se bilder på valparna. och nu har jag äntligen tagit tag i det och fotat dom, dom är hur gulliga som helst. Själv är jag förälskad i dom, tyvär kan vi inte behålla alla även om jag så gärna vill. eller nu vill jag,men sen vet jag vilket kaos det skulle blivit haha. vet att det är tre killar och två tjejer. men vi har bara döpt tre av dom. Hannah,Isabelle & Emil. det är bara amanda som har koll på vem som är vem,vi andra får fråga henne om vi vill veta haha :)





I just want you to know who I am..

Publicerad 2010-02-21 11:29:44 i Allmänt,



hej alla sötnosar! vet ni vad? jag har hittat min kamera :D eller josse hitta den, den la i min stol. haha visste att den skulle ligga på något typiskt ställe. så nu hade jag tänkt fota lite,har saknat det! gårdagen var super,stack till olivia där eva också var, vi gjorde inte så mycket. kolla mest melodifestivalen,snacka och lyssna på musik. Darins låt var riktigt bra,men hittar den inte på youtube än.

kollar tv för tillfället,eller amanda kollar..snobben rullar på! fast man kan inte lita på mig..ibland är jag också ett litet barn. speciellt när det har med tvn att göra, kan sitta och kolla på alla möjliga barn program, haha!

nu ska jag ut och fota lite, ha det superfint!

vi är oslagbara..

Publicerad 2010-02-20 20:12:52 i Allmänt,

tack för allt hjärtat, jägers var verkligen otroligt bra med dig! haha hade nog inte haft så kul om jag gått med någon annan, det ägde lätt. stack till olivia i går vid 7 tiden,vi fixa oss och hade lite damp samtidigt. sen stack vi förstås till jägers, där vi ägde såå mycket! haha, vi bara slog till en tjej i huvudet när vi dansa,så jäkla kul var det! och när vi trilla ner från plattan så kom det en kille och bara hjälpte oss upp igen, ville väl inte att vi skulle gå (a) haha nej jag vet inte,men det var så himla roligt. och en sak som jag lärde mig igår, akta er för negrar! dom är farliga och man ser dom inte i mörker..bara tänderna!

ska faktiskt snart sticka till eva,där amina och olivia också är. blir väl att flumma,as always! och imorgon blir det att sova med olivia igen. och nästa jägers blir det samma danspartner, är glad att vi börjat umgås såhär mycket igen älskling! :) nej nu ska jag fixa mig lite smått. har inget smink (som man ser på bilden nedan kanske) och mitt hår är bara halvt plattat, massa pussar!

Black is hot hot hot

Publicerad 2010-02-19 18:27:13 i Allmänt,

det är faktiskt riktigt snyggt med helsvarta kläder och kanske någon liten sak som bryter av. som på bilden under,väskan och ena ärmen på tröjan. riktigt snyggt tycker jag. men skulle kunna säga att det är en fest outfit, själv har jag inte precis högklackat till vardag och sån väska. men till en fest skulle det sitta perfekt,ge mig det så blir jag glad :)

I'm so excited

Publicerad 2010-02-19 17:24:57 i Allmänt,

rubriken säger det mesta..taggad inför jägers ikväll. outfiten blir jeans short och något linne skulle jag gissa på. har inte valt riktigt, och dagens danspartner blir olivia! typ bara andra gången vi går tillsammans,så det kommer bli bäst. har nyss duschat så nu känner jag mig fräääsch. men jag kan fortfarande inte hitta min kamera,jag har blivit av med den här hemma men ändå hitta jag inte den, smart madde smart...

nu ska jag ner och kolla läget! massa pussar

I am the cute one

Publicerad 2010-02-19 16:03:50 i Allmänt,

dagens kändisar är ingen mindre än Mary Kate och Ashley Olsen. så sjukt söta. det lite läskiga är att jag kan se skillnad på dom,haha eller det kanske inte är så läskigt? och då menar jag även om dom ser exakt likadana ut,scaary. har ni någon favorit? min har alltid varit Mary Kate, och folk sa också innan att jag och josse var lik dom två,haha! jag skulle förstås vara Mary kate ;) dom har även varit med i filmer och sjungit som små, urgulligt.


gillar Mary Kate's stil på denna bilden..

så söta ♥

We are all a part of God's great big family

Publicerad 2010-02-19 15:42:53 i Allmänt,

heeeej,sitter här med skidbrillorna inomhus som normala människor. haha nej kanske inte,men jag bara kände för det . låten som rullar på förtillfället är Do your remember - Jay Sean. men det är inte den som blir dagens låt, utan idag är det "We are the world" tycker den ska få äran. riktigt bra, dom har gjort en ny version nu med massa nya kändisar. självklart har dom klippt in en bit med Michael Jackson.

Sportlov nu, jag är så sjukt överglad. och för att jag fick mvg på hemkunskapen, hihi är man bra så är man :) har även gjort no provet idag,superbra gick det där med. men jag vet inte än vad jag fått, får reda på det efter lovet. samma med spanskan. ska bli spännande.

nu har jag inte mer att berätta för tillfället. ska ta och leta upp min kamera.
ha det superbra! :)

Taylor Momsen

Publicerad 2010-02-18 21:06:35 i Allmänt,

...även känd som Jenny (stavning?) i Gossip Girl, och min farmor kommentar "hon liknar dig". ja jag vet inte om jag håller med men söt är hon iallafall! hon är även med i Grinchen,ni vet den lilla flickan det handlar om? Det är hon som spelar det lilla sockertoppen. Så dagens kändis är Taylor Momsen!


Blondinskämt, det ska vi ändra på

Publicerad 2010-02-18 20:21:50 i Allmänt,

Vad använder blondiner som karta i öknen?
Sandpapper

Vad säger man för att få en blondin i säng?
Hej!

Hur ser man att en blondin försökt göra chokladsås?
Det ligger non-stop skal i hela köket.

Hur lär man en blondin att räkna?
Det går inte.

Hur stjäl man en fönsterplats från en blondin som ska flyga till London?
Säg att bara mittenstolarna går till London.

Varför är det så svårt för blondiner att räkna till sju?
Dom måste använda båda händerna.

Vad är det för skillnad på en smart blondin och ett UFO?
Det finns folk som sett UFOn.

haha inte för jag tar åt mig precis. för jag känner mig inte som en dum blondin,även om folk kanske kallar mig det ibland. men jag är supersmart kan jag lovar er (: haha,eller kanske inte supersmart,men absolut inte så dum som dessa skämten. har alltid undrat varför man dissar blondiner? och då säger säkert alla "för dom är ju osmarta" men vi hade inte låtit så dumma om inte skämten fanns. alla hade tagit oss mer seriöst då ju. tänk om det fanns massa brunett skämt, så det minsta lilla de/ni inte fattar så skulle vi kalla er supertröga. hahah nej så funkar det inte. haha detta låter som om jag har damp på allt det hära men nej..jag bara kom och tänka på detta. vi är faktiskt inte så dumma som ni tycker att vi ser ut :)

Fly on the wings of love,fly baby fly..

Publicerad 2010-02-18 18:00:39 i Allmänt,

hej allihopa,glada som trötta! höll jag på att somna när jag plugga no, kanske för jag satt i sängen haha. har iallafall prov imorgon och kan en tredje del,så det lär inte bli många inlägg idag. skolan idag var super,eller skolan kanske jag inte ska kalla det för vi var i Lund. Alla vi åttor, vi blev indelade i två grupper. vår grupp börja på kulturen och då var det en kvinna som berätta om förr i tiden, inte alls så roligt. fast hon gick runt i olika hus och visa,annars hade jag seriöst dött. sen blev det LTH- vattenhallen, superskojj! fick gå runt själva och göra massa experiment och så. tiden rusa snabbt på sista besöket så helt plötsligt var det dags att åka hem.

Nu måste jag börja plugga,strävar efter miiinst ett vg om jag ska vara ärlig!
ha det superbra och så hörs vi kanske senare.

dagens låt:

Det luktar sportlov..

Publicerad 2010-02-17 19:36:51 i Allmänt,

håller ni inte med? det är alldeles snart sportlov,kan riktigt känna lukten av frihet. haha,men denna veckan har varit hemsk,så vi förtjänar lite ledighet. vad ska ni hitta på? jag har iallafall ingen aning, inget planerat! vill så gärna åka utomlands,bara sitta och sola,bada och shoppa loss! och äta på resturang på kvällarna,det är livet ♥ får massa tillbaka blickar från när vi var i thailand nu när man tänker på allt detta. ta mig tillbaaaks =(


tror ni blir förvånade när jag säger detta men...jag ska ta och plugga nu! haha okej, jag har sagt det varje gång nu. men det har faktiskt aldrig blivit av,men nu lovar jag! prov på fredag och jag vill ju inte få ig, så det är bara till att plugga. men vi ska kunna matspjälknings apparaten, blodomloppet och andnings apparaten. haha gissar på att ni inte fattar ett skit. men nu ska jag gå, ha det superbra och så hörs vi snart! massa pussar

snyggt, och halsbanden som bryter av! me like..

Marilyn Monroe

Publicerad 2010-02-17 17:30:24 i Allmänt,

Jag kan inte göra läxan, och med det menar jag att jag inte kan koncentrera mig. pallar verkligen inte,har helt mycket. men om jag ska hinna få in allt i huvudet innan fredag så måste jag börja plugga nu. nej nu håller josse på att få ett litet mini utbrott för att jag inte går ut med hundarna. vi hörs senare, massa pussar!

Marilyn Monroe,en utav världens sötaste tjejer!

söt outfit!

Publicerad 2010-02-17 17:09:26 i Allmänt,

på tal om outfit så har jag på själv på mig:
svart linne - gina tricot
röd hoodtörja (belongs to jossäh) - handbollen? :)
ljusblåa byxor - bikbok
svarta tygskor - skopunkten

men jag börja skriva för jag skulle snacka om dessa snygga kläderna undertill, meee love! den översta är jättesnyggt till sommaren och det under,en vanlig skoldag! har sett massa andra snygga kläder till sommaren,längtar tills man kan börja handla det också! nu känns lite för tidigt. och jag tror ni vet vad kläderna kommer ifrån..? h&m ftw. och nej det är inte min favoritbutik,även ni som heller inte har h&m som favoritbutik kan nog erkänna att kläderna är förjäkla snygga.. ;)

Do you remember?

Publicerad 2010-02-17 16:46:39 i Allmänt,

hej alla töser och pågar! skolan har varit hyffsat okej idag, håla på svenskan och sista lektionen hade vi prov så då sluta vi minst 20 min tidigare. spanskaprov som ni nog visste, det gick väldigt bra :) kollar på sweet 16 nu,haha ni har kanske märkt att jag gillar det?..eller jag kollar inte,har redan sett det. men tvn står iallafall på det pogrammet. nu ska jag ta och träna no, vi hörs senare! pusspuss :)

Dagens låt:

dags för lite skönhets sömn

Publicerad 2010-02-16 22:46:10 i Allmänt,

nu är det dags för madde att sova. måste sova minst åtta timmar varje dag, haha inte för jag brukar följa det men om jag lägger mig nu vid 11 så blir det åtta timmar eftersom jag går upp vid 7! det sägs ju att man blir tröttare om dagarna om man sover för mycket eller för lite, så nu ska jag prova detta och se. vi hörs imorgon, men jag lovar er inte många inlägg. prov på fredag igen, puuuust!  men men,vad ska man göra..det är bara till att leva livetsov gott allihopa :)

Jag håller vad jag lovar..

Publicerad 2010-02-16 22:01:30 i Allmänt,

även om det blir en aning försenat..haha och då snackar jag naturligtvis om branäs bilderna. vi var där för typ två veckor sedan,men jag har sagt typ 20 ggr varför det inte blivit av. datorn har segat,massa läxor m.m. men nu så...har redan berättat det mesta från branäs resan,så bara titta och njuut :)












Cameron Diaz

Publicerad 2010-02-16 20:46:16 i Allmänt,

Sötaste Cameron Diaz. Hon får bli dagens kändis, alltid lika snygg är hon! Hon är med i massa filmer som t.ex. The Holiday och Charlies änglar med flera! på tal om det så såg jag The Holiday hos Hey i söndags. riktigt riktigt bra är den!

anledningen till min dåliga uppdatering är att jag har supermycket läxor denna veckan. nästa vecka kommer ni bli bombade med inlägg, haha nej men det ska bli så mycket bättre då! jag tänkte också ta bilder idag på lite allt möjligt men tror ni jag hittar min kamera? nejnej, hade den igår men nu är det helt borta. men nu ska jag fortsätta med pluggandet, spanska prov imorgon. pusspuss


Don't Give Up

Publicerad 2010-02-16 15:44:12 i Allmänt,

sötnooosar, vakna? jag vakna nyss iallafall! helt död efter dagen, jag kan säga som såhär..hade gärna haft vanlig skoldag istället! vissa övningar var roliga,men inte många! har nyss också fått hicka,vem tänker på mig? hihihi. myst med hundarna har jag också hunnit göra idag,självklart! och igår gjorde jag klart hela so arbetet,gissa vem som är stolt..jo jag!

mina planer för dagen är att bara plugga en massa och sen ska jag nog ta och träna lite. vi har någon cykel-aktig tränings sak. haha lät lite oklart,men ja..jag vet inte vad den heter! sen blir det att duscha, och sist men inte minst ska jag kolla tv! nej nu ska jag ta och sätta igång, men först dagens låt! massa kändisar med som tex Mariah Carey,Beyonce,Miley Cyrus, Fergie,Leona Lewis med flera :)
Josses som hittat denna underbaringen..

If the mind
Keeps thinking
You've had enough
But the heart
Keeps telling you
Don't give up




Dresscode bitches :)

Publicerad 2010-02-15 19:48:32 i Allmänt,

ett tag sen jag la in det, men nu så är jag igång igen! har inga problem med att ta bilder på min outfit. men känns så onödigt om jag typ bara tagit 2 bilder och så ska jag hålla på att lägga in dom. fast nu är det också så att jag har massvis med läxor, så jag hinner inte med att ta så många bilder! hade tänkt fota valparna,men det hinner jag inte nu! måste återgå till pluggandet, men senare! och då menar jag nog inte idag,men det kommer ska ni se! nu måste jag forsätta om det någon gång ska bli klart. ha det bäst :)

dresscode for monday:
vitt linne - gina tricot
grå kofta - kappahl
skärp - gina tricot
svarta leggings - gina tricot
silvriga örhängen - gina tror jag
uggs - skopunkten

I want to break free

Publicerad 2010-02-15 17:14:06 i Allmänt,

hej alla 3lsklingar. sitter just nu och kollar My super sweet 16, det pogramet är ganska överdrivet men ändå roligt :) kom hem från skolan vid 3 och sen dess har jag kollat tv och gosat med valparna. hihi det visste ni inte va? bella har fått valpisar, 5 st supersöta små valpar! helt underbart,men dom sover för tillfället. haha eller det gör dom typ hela tiden. det blev iallafall två tjejer och tre killar, men vi ska inte behålla någon denna gången :(

ska nog ta och göra lite läxor nu. massa prov och inlämningsarbeten på gång. riktigt jobbigt,men jag tror jag kommer klara allt. om jag bara tar och sätter igång i tid,alltså snart! imorgon är det ingen vanlig skoldag. vi firar alla hjärtans dag genom att ha temadag, sweeet! och på torsdag sticker vi 8or till lund för att få någon slags rundvandring på något ställe där. sen på fredag är det jägers och det är även då sportlovet börjar.

nej nu ska jag ut och kela med hundarna lite,kan inte hålla mig ifrån dom.massa pussar och kramar :) 

dagens låt: i want to break free - queen

hemma från älsklingen!

Publicerad 2010-02-14 15:56:09 i Allmänt,

kom hem från jossäh vid halv 2. otroligt kul, tack för allt gumman :) om jag tänker efter så skrev jag aldrig igår att jag skulle sticka till hey,det blev bestämt rätt sent så :)  har nyss städat lite på mitt rum,ska bara dammsuga och sen är det klart! sitter i jossähs supermysiga hoodtröja och lyssnar sönder på låten nedan. mysig röst och lugn låt,madde gillar! ska ta och göra lite läxor nu, kanske duscha först men jag måste iallafall påbörja so:n idag. vi hörs senare, och ha en supermysig dag! det är ju trots allt alla hjärtans dag ♥ 

lördagsmys för hela slanten..

Publicerad 2010-02-13 18:13:09 i Allmänt,

yes, blir att ta det lungt idag. mina planer var att göra so:n och sen va med sara. men nej så blev det ikke, har inte gjort so:n än för jag har inte kunnat koncentrera mig. och sen så smsa sara mig att hon inte kunde, så nu sitter jag här och gör ingenting.. ska antagligen göra son sen så det är gjort. kanske glo melodifestivalen också, om där är någon bra. förra gången sög alla, till och med ola.. nu kom pappa med pizzan,massa pussar & kramar!

Zac Efron

Publicerad 2010-02-13 12:20:07 i Allmänt,

kolla nyss på high school musical, gick på dc. har sagt det innan och säger det igen,zac efron är så sjukt snygg. helt klart en av mina topp 5, grr asså :) har ni sett 17 again? har nog aldrig sett han så snygg innan som han va i den filmen.
iallafall..amanda är inte hemma så jag har huset för mig själv. ska ta ett bad nu och bara ta det lugnt. sen ska jag göra lite läxor. tre prov nästa vecka, eller två st och en inlämningsuppgift. får ta och sätta igång idag om jag ska hinna med allt. men eftersom det är lördag så tänker jag inte göra allt för mycket, ha det super!  

h&m, jatack!

Publicerad 2010-02-13 11:28:50 i Allmänt,

bara jag som tycker h&m har fått in sjukt snygga kläder. eller dom har alltid haft kläder jag gillar,men kolla på dessa tex. riktigt snyggt :) man behöver liksom inte handla i dyra affärer när dom har likadana kläder i en annan affär. den till höger var en riktig snygg sommar outfit, skulle inte tacka nej till den :)

Megamix 2009

Publicerad 2010-02-13 09:46:36 i Allmänt,

godmorgon alla! klockan är snart tio och jag är otroligt pigg,är jag konstig för det? det känns så. haha jag antar att ni andra sover nu ju. fast anledning till att jag gick upp var för att amanda väkte mig. håller på att kolla tv nu och ska också ta och äta snart. men vi hörs senare, pusspuss :)

dagens låt:

fredagar är asbra

Publicerad 2010-02-12 22:16:53 i Allmänt,

heeeejj alla sötnosar! sov hos olivia tills idag, säger bara att det måste vi göra om :) och förvånande nog så la vi oss i tid. hade även mitt andra hk prov idag. gick superbra, men är rädd att inte få så bra betyg som jag hoppas på. förra gick iallafall superbra, och då menar jag verkligen det :)
efter skolan stack jag,eva,amina och olivia in till höör för att kolla på killarnas match. fast den börja inte förrens vid halv 7 och vi stack dit vid 3, haha så vi sprang runt där inne ett tag :) för tillfället orkar jag inte välja en dagens låt eller så. men dessa två bilderna är från branäs, kommer fler såklart men när jag skulle ladda upp dom så gick det inte. och dessa bilderna la sig i utkastet, så dom får duga så länge :)
vi hörs kanske senare eller imorgon, pusspuss.


läxor suger..

Publicerad 2010-02-10 22:02:20 i Allmänt,

asså seriöst,kan inte få in matten i huvudet. har även hk till fredag vilket är jätteklöddigt,handlar om massa vitaminer. känns som om jag kommer sprängas snart, när jag väl ska träna så kan jag inte ens koncentrera mig. fast det är ju kanske för läxor är något av det tråkigaste man kan göra. har fått lite klämm på matten nu, men inte mycket. och provet är liksom imorgon. ni tänker säkert "men börja träna tidigare nästa gång då,blondiiin". haha men tro mig, jag plååågas långsamt. sitter här halvdöd redan, eller redan och redan, klockan är ju 10. ska ta och sova nu så jag har massa energi till provet. önskar mig ett stort lycka till. för det kommer jag behöva..

godnatt ♥

all you need is right here..

Publicerad 2010-02-10 19:49:22 i Allmänt,

sitter framför tvn och är antagligen lika stor som den också, haha ja..så mätt är jag! blev lite ändrade planer, ska sova med olivia imorgon istället. klockan är ändå så mycket så det kändes bäst så. och så har vi ju prov imorgon,och jag kan inte alls mycket. även hk till fredag och massa sånt. åh gud vad jag hatar det. men om jag ska se det från den ljusa sidan så har vi lov efter nästa vecka. har just nu gjort klart en snygg fest outfit,me like :)

Watcha Say

Publicerad 2010-02-10 18:27:28 i Allmänt,

hej alla godingar! musiken bara rullar på här hemma,skolan har varit helt okej idag. rätt rolig faktiskt,känns som onsdagar bara blir roligare och roligare för varje gång. iallafall..passar amanda just nu men hon är för tillfället inte hemma så lugnt är här, haha. håller på att fixa mat nu med josse. kyckling och pommes blir det. man behöver inte alltid vara nyttig,det är tråkigt att vara det. haha? matteprov imorgon, vilket betyder ett massa pluggande. både hemma och hos olivia, för er som inte förstod så ska jag sova där ikväll. super asså :)

dagens låt får bli denna skönheten:

Your love is my drug

Publicerad 2010-02-09 20:18:45 i Allmänt,

hej alla sötnosar. hoppas ni sitter och myser för fullt. tyvär gör inte jag det,har nyss gjort all läxa..typ. och nu sitter jag här framför datorn,ska ta och duscha snart och sen ta något att äta innan jag går och lägger mig. dagen har varit riktigt rolig idag. håla på musiken,sen var det bara gympa och språk som stod på schemat. stack in till höör efter skolan med josse och åt pizza och hängde på björkvik. sen har jag pluggat en hel del, eller jag har haft supersvårt att koncentera mig så tog säkert 2 timmar att göra no och hk sammanlagt haha. nej nu ska jag inte babbla mer utan ta och bli lite fräschare. puss puss

dagens låt:

Outfit a la madde

Publicerad 2010-02-08 21:17:10 i Allmänt,

har lagt in alla bilder i datorn nu från branäs och sen när jag skulle ladda upp dom så börja internet strula. typiskt mig att något ska hända. så det fick bli pappas data nu bara för det, har suttit och klippt och fixat med denna bilden. denna outfiten skulle inte sitta fel nu, och armbandet som bryter av den mörka färgen. muuums, ge mig! allt är från h&m vilket betyder att det inte är så dyrt, bra va? om ni undrar varför jag alltid lägger in billiga kläder,så är det för att det kanske inte är så kul om jag lägger in för dyra kläder, och så kan man inte handla det. men detta blir ju perfa.

JAG ÄR TILLBAKS!

Publicerad 2010-02-08 16:14:10 i Allmänt,

heej alla glada..och trötta. jag är iallafall helt sliten efter helgen, eftersom jag inte sitter vid min dator nu så blir det inte bilder från helgen just nu. men jag lovar att dom kommer sen. bussresan upp tog ca 10 timmar,den var lite småjobbig,men riktigt rolig. mest jobbig för jag hade jätteont i benet av någon konstig anledning. sen när vi kom dit var det att åka ut i backen direkt, dagarna har bara flygit iväg. vilket betyder att vi har haft otroligt kul, så lite positiv är det ju. tack för helgen allihopa,saknar det redan!

på tal om ingenting..bella ska få valpar, så gulligt va? hon är riktigt tjock så hon kan få dom när som. trodde hon skulle få dom nu i helgen men hon håller kvar dom,eller så är det dom som är lite blyga. haha nej nu ska jag ta och sova eller packa upp eller göra läxor, usch vad mycket jag har att göra, pusss!

dagens låt: In my head - Jason Derulo

BRANÄS DAGS!

Publicerad 2010-02-04 20:52:11 i Allmänt,

om tio minuter sticker vi, nu börjar jag till och med bli lite nervös. haha, men är fortfarande överglad. allt är packat och klart. jag kan ju inte ta med datorn för jag har ingen bärbar så ja,det blir inte så lätt isåfall haha! men vi ses på måndag, ni får ha det superbra tills dess. massa pussar och kramar från maddemuuus!

Now Im That Bitch

Publicerad 2010-02-04 18:15:44 i Allmänt,

yes,vilken jäkla bitch jag är..haha nej nu skämta jag bara. lite svårt att tro det om lilla snälla madde :) sitter just nu och halvfryser och har nyss stigit upp från sängen, var tvungen att få lite skönhets sömn innan vi sticker.  men asså jag kommer somna alladelse för tidigt på bussen annars. och det är typ den jag ser fram emot mest just nu,bussresan alltså haha. och man måste vara rejält taggad för vi åker hela natten. och det är just vad jag är. vilket jag sagt mer än en..två..TRE gånger. om inte mer? har packat en massa nu, har bara lite smått kvar. sticker vid 9,för vi ska vara där senast halv 10.

nej nu ska jag äta,men jag slänger in dagens låt innan. Livvi Franc ft Pitbull - Now Im That Bitch.
massa pussar!

branäs baby!

Publicerad 2010-02-03 22:33:57 i Allmänt,

asså jag är taggad till tusen inför imorgon. även om jag kommer ha världens största väska som jag kommer skämma ut mig med,men det såå värt det :) haha,sitter helt hyper och bara ler åt ingenting. eller jo,åt tanken att vi åker imorgon :D får er som inte visste så åker vi vid ca halv 10-10, vi är sedan framme på fredag morgon vid 7 tiden skulle jag tro på, vi stannar självklart också på donken mitt i natten, suuper! jag tänker även ha kameran i högsta hugg,men jag lär inte precis lägga in alla bilder efteråt, det blir för mycket! men förra året hade jag inte ens en kamera,vet inte hur jag överlevde. måste ju ha minnen för livet :)

var iväg innan idag och handla till imorgon, och nu har jag allt utom en sak. en kofta jag ska handla,vet redan vilket men har inte haft tid att köpa den än. ska ha det på bussen, måste ha så bekväma kläder som möligt ju :) och eftersom det är branäs kommer jag inte alls uppdatera mycket imorgon, och jag kommer heller inte ha med mig datorn. vi är ju där bara över helgen,så ni får klara er utan mig den tiden! nej nu ska jag sova, sov sött allihopa :)

fick bli en google bild, blir ni inte lite frestade? ;)

Önskad låt.

Publicerad 2010-02-03 15:31:20 i Allmänt,

heej sötnosar! dagens har flygit iväg rent ut sagt, även som onsdagar är den tråkigaste veckodagen så har denna varit helt okej :) massa snö här också, så det blev en del snöbollskrig. men så tuff och stark som jag är så blev jag inte mulad! nog med det...det blev en önskad dagens låt idag av sorräh/sara/bästaste,hihi :) det blev Nobody Knows med Pink. nu ska jag ta och äta,sen sticker vi iväg och handlar till branäs, pusspuss :)

Angelina Jolie

Publicerad 2010-02-02 22:45:14 i Allmänt,

Dagens kändis är Angelina Jolie. Tror många skulle kunna döda för hennes utseende, hon är verkligen snygg. om ni fattar hur jag menar,haha! hon ser så perfekt ut,och jag tror inte hon gjort någon operation. hon är även en bra skådespelerska, eller hon är inte bara bra utan grym. Kommer just nu bara på två filmer hon medverkat i, Mr and Mrs Smith & Transformers eller vad den nu heter (: men hon är grym som sagt!


You'll always find your way back home

Publicerad 2010-02-02 22:05:32 i Allmänt,

det kan hända att den hackar lite,men den är värd att vänta på lite..(:


Whoo!

[Verse 1:]
You wake up. It's raining and it's Monday.
Looks like one of those rough days. Time's UP!
You're late again so get out the door. (Get out the door).
Sometimes you feel like runnin'.
Find a whole new life and you feel like jumpin'.
Let go, get up and hit the dance floor.
When the lights go down it's the ending of the show!
And you're feeling like you got no place to go.
Don't you know?

[Chorus:]
You can change your hair,
You can change your clothes.
You can change your mind,
It's just the way it goes.
You can say goodbye and you can say hello.
But you'll always find your way back home.
You can change your style,
You can change your jeans.
You can learn to fly,
And you can chase your dreams.
You can laugh or cry,
Like everybody knows.
You'll always find your way back home.

Huh!

[Verse 2:]
Your best friends
Your little hometown.
Waiting up wherever you go now. (MMM)
You know that you can't always turn around. (Turn around)
Cause this world is big and it's crazy. (It's crazy)
This girl is thinking a maybe.
This life is what some people dream about. (Dream about)
Cause when I'm feeling down and I'm feelin' all alone. (One-one)
I always got a place where I can go.
Cause I know.

[Chorus]

Yeah they know exactly who you are. (Are)
Where the real you is a superstar. (Star)
You know that it's never too far away.

You can change your hair,
You can change your clothes.
You can change your mind
It's just the way it goes.
You can say goodbye and you can say hello.
But you'll always find your way back:

You can change your hair,
You can change your clothes.
You can change your mind
It's just the way it goes.
You can say goodbye and you can say hello.
But you'll always find your way back home.
You can change your style,
You can change your jeans.
You can learn to fly,
You can chase your dreams,
You can laugh or cry.
Like everybody knows.
You'll always find your way back home.
You'll always find your way back home.
You'll always find your way back home.
You'll always find your way back home.
You'll always find your way back home.

Home. Always!
You'll always find your way.
You'll always find your way (back home) back home

Hannah Montana The Movie

Publicerad 2010-02-02 21:52:53 i Allmänt,

kolla nyss på Hannah Montana The Movie,faktiskt väldigt bra :) en sak som jag kommit på är, varför ska hon få alla dom söta? haha men har ni sett programet någon gång, där är bara söta killar som hon dejtar och så i filmen fanns där en hyffsat söt kille. man bara: Ge mig! haha fast det är ju en film,men ändå. ska också lägga in en låt men ska bara hitta den. en från filmen förstås ;) om jag ska vara ärlig så tycker jag om henne. asså jag menar jag tycker Hannah Montana avsnitten på dc är roliga, och hon sjunger bra och är söt! det kanske är flest småungar som kollar på henne, men man får själv vara det ibland :) och hon är liksom äldre än mig, så varför skulle jag inte kunna tycka hon är bra? :)

Lucas Till från filmen!

Cody Linley från Hannah Montana avsnitten!

16 baaast!

Publicerad 2010-02-02 19:03:13 i Allmänt,



Syster,har självklart känt dig sen dagen jag föddes fram tills nu. Och det är jag otroligt tacksam för. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig, visst..vi bråkar ibland! men vem gör inte det, syskonkärlek kallas det :) Du är världens bästa syster helt klart,amanda också men detta är din dag. Jag kan snacka med dig om allt,även om du kanske inte vet exakt allt om mig så vet du mycket mer än många andra. och det är jag glad över! din humör är väl lite smått dålig, haha nej men du skrattar åt allting. och ja..du vet inte hur man vänder ett tåg? men det kvittar, du är 16 i vilket fall som helst. och detta är bara din dag. Tack för att du finns.
Jag älskar dig Josefin Nathalie Johansson ♥  Inget kan skilja oss åt..

Dear Mr. President - Pink

Publicerad 2010-02-02 15:46:35 i Allmänt,

hej alla flickor och pojkar! har nyss kommit hem från en runda inne i höör med lovisa och sara, riktigt kul faktiskt! vi handla typ bara mat (godis) som vi ska ha till branäs. ska bli tjock denna helgen :)) sitter just nu och lyssnar på musik och har lindat in mig i min morgonrock, mysmys! måste ta och göra lite läxa nu, pallar egentligen inte men vi har prov nästa vecka, uussch. nej nu ska jag ta och börja med det, ha det superfint ♥

Dagens låt:

trötter, ohyes!

Publicerad 2010-02-01 22:29:09 i Allmänt,

sitter just nu och njuter av musiken, try - Asher Book som vanligt! går inte att tröttna, hihi! jag och josse var ute en runda innan, kallt men skönt ändå! känns så friskt på något sätt,speciellt den kalla luften, om ni fattar vad jag menar? ;) ska faktiskt ta och sova nu,tisdag imorgon vilket betyder kort dag, riktigt skönt! nattinatti :)

vill man vara fin får man lida pin

Publicerad 2010-02-01 19:49:19 i Allmänt,

ja ni hörde! nu ska jag och josse ut och traska i detta kalla vädret. får se om vi klarar oss, vilket jag hoppas att vi gör! eller det är egentligen inte för att vara/bli fin, utan för annars kommer vi få världens träningsvärk, jag lovar! är verkligen inte upptränad för att kunna åka skidor just nu, hahah! men det är värt det till 100 %. tror jag måste kila nu, vi skulle stuckit ut för en kvart sen egentligen, hihih! ha det gööött :)

grr... piercing kanske...? ;)

Fashion, inte enligt mig..

Publicerad 2010-02-01 19:31:12 i Allmänt,

ni har väl alla kollat på modevisningar, på tv alltså :) och då gör dom reklam för sina kläder eller hur man ska säga. men seriöst, hur snygga är dom? som denna bilden under? är det meningen att man ska vilja köpa en sån outfit. jag skulle inte kunna gå runt så, förutom när det är halloween ;) haha, men jag har aldrig förstått mig på det. ibland kan det vara fräcka kläder, men väldigt sällan! så jag skulle vilja ge det en tumme ner..

shh...

Publicerad 2010-02-01 18:01:35 i Allmänt,

visste ni att..
jag är en pluggnörd,eller är jag? haha nja..men jag kanske ser ut som en? läääskigt lik.. haha inte för att bilderna är speciellt seriösa men ändå :) sitter faktiskt och pluggar no, eller jag har knappt fått upp sidan, vilket det kansker ser ut som på bilden meen där tog jag bara någon. jag borde nog sätta fart nu, maten serveras också strax så! ha det fint  :)

Dagens sötaste!

Publicerad 2010-02-01 16:24:22 i Allmänt,

idag får det bli sötaste paret istället för dagens kändis. eller kanske båda och? vi får se,men just nu är det sötaste paret. vanessa är ju söt och zac så fruktansvärt snygg. jag vet att ni håller med. gulligt också att dom är med i en och samma film,fast det var kanske så dom träffades? har inte så mycket koll på det,men söta tillsammans är dom :)


Crawl - Chris Brown

Publicerad 2010-02-01 15:48:25 i Allmänt,

hej allihopa! har ni haft en bra dag? min dag har iallafall varit alldeles för seg. det som får mig att skina som en sol är Branäs. är taggad till tusen, och ser även fram emot bussresan,även om den tar ca 10 timmar. men det är värt det :) jaja, har iallafall nyss ätit och nu gör jag inte mycket. ska göra läxan lite senare, nu orkar jag inte. ville också bara skriva av mig, det är så skönt faktiskt :) fast det mesta kanske är onödig fakta, men ja..ni får stå ut :) nej nu ska jag ta och läsa lite bloggar, ha det superbäst! ♥

dagens låt:

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela