maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

inspiration

Publicerad 2011-01-31 23:03:45 i Allmänt,

myser med familjen, blir snart att äta tårta och sen öppna presenter, den bästa delen när någon fyller år. tårtan då alltså! ;)
har nyss packat klart det mesta till branäs eftersom vi sticker imorgonkväll. taggar till ordentligt just nu! fast jag har riktigt ont i magen vilket inte är så roligt, får hoppas att jag inte mår såhär imorgonkväll, isåfall vet jag inte vad jag gör.. nej nu tror jag vi tar fram tårtan, see ya!

bilden är inspiration ♥

grease hits!

Publicerad 2011-01-31 16:11:17 i Allmänt,

josse dansar runt som en apa till alla grease låtar medans jag ligger i sängen och chillar. denna dagen har varit helt okej, kanske mest för att den har gått så snabbt. ska snart sätta igång och göra läxor, no prov på onsdag och massa glosor i engelska, blää!

nu är det mindre än en vecka till branäs, imorgon ska jag köpa den mat som jag ska ha med, på onsdag packar jag och på torsdag sticker vi! jag lääängtar.

what happened in the usa

Publicerad 2011-01-30 22:05:27 i USA 2010/2011,

bläddare runt bland mina mappar och hamnade slutligen på usa mappen, då kom jag på att jag har helt glömt bort att skriva om vad som hände och vad vi gjorde osv.. så jag kör första kapitlet nu, alltså påvägen dit! jag berättar inte med alla detaljer. skulle bli en hel bibel!

vi åkte från köpenhamn till paris, men i paris missa vi vårt flyg så vi fick övernatta på något hotell. mysigt som tur var, och massor med mat. man äter ju annars jättedåligt på flyg och sånt,  så vi var ju riktigt hungriga! dagen efter stack vi till flygplatsen igen och kom iväg i något flyg, efter måånga timmars väntan. vi hade inte vårt bagage så vi hade inte duschat eller ens borstat tänderna, haha. just då mådde man så jäkla dåligt och var lite sur, men nu skrattar man bara åt det :)

efter att ha åkt från paris till detroit, detorit till fort lauderdale och sedan taxi därifrån till miami så var vi äntligen framme. hade fortfarande inget bagage, men vi hade fått ett litet set med tandborste, tandkräm och sånt från dem på flygplatsen haha, så vi kunde fräscha upp oss lite. 

to be continued..

hotellet i paris


flygplatsen i frankrike




mtv maraton

Publicerad 2011-01-30 17:25:14 i Allmänt,

min helg har varit riktigt bra. olivia kom hit igår och vi hade det myysigt. vi var hemma själva så vi laga mat, efterrätt, kolla tv och lyssnade på musik. idag har vi pluggat en del no, sen förtjänade vi att kolla tv en stund. olivia stack nyss hem och jag sitter fortfarande bänkad framför tvn, brooke knows best maraton på mtv.

hiss & diss

Publicerad 2011-01-28 16:40:22 i hissar och dissar!,

nu kör jag en hiss och diss lista, det var längesen och så finns det en sak jag vill ta upp men inte bara pallar skriva om hur som helst, mest för att då kanske det blir lite tråkigt inlägg. jag börjar med dissarna och avslutar sedan med det positiva! alltid de dåliga först,right? och jag har gjort mina egna hiss och diss bilder, så ni för ikke mobba dem! =)

idag kör vi om bloggning. vad man ska tänka på osv..




- Leka vuxen! det är något som jag ofta kan störa mig på. nu pratar jag alltså om hur folk är på sina bloggar. visst man kan vara lite sådär vuxen av sig ibland,liksom skriva något konstigt ord och så. men folk som gör till sina inlägg så in i bomben, alltså som bara proviserar för att få läsare. eller ja.. jag vet ju ej om det funkar. jag fastnar inte för sånt iallafall, vill inte sitta och läsa en tjej som är 15 år tex och som skriver som en 50-åring. så ett tips, va er själva. det är ju om er och ert tonårsliv som man är intresserad av.

- folk som inte bjuder på sig! vad är roligast om ni får välja. folk som kanske ser lite konstig ut på vissa bilder för hon tex inte har smink eller är med på en oförberedd bild. eller en som alltid täcker över sig på bilder. såklart den som bjuder på sig själv! läser man om någons liv dagligen på bloggen så vill man ju gärna veta hur personen ser ut. har inte sett så många som inte bjuder på sig, men det finns ju dem som inte gör det.




- att variera sina inlägg! hissar folk som varierar och inte skriver om samma saker hela tiden. sin fridit är ju ett undantag, det kan man skriver mycket om. men att man kanske kan visa vad för musik man gillar genom att lägga upp någon video, videoblogga. skriva om kläder, kändisar, smink. nu menar jag ju inte att jag gör allt detta, haha ni får alltså inte tror att jag sitter här och tror att jag är helt perfekt i min blogg. det är ju inte så. men detta är iallafall vad jag tycker om att läsa om.

- kläder! jag äälskar kläder. jag älskar att läsa om kläder,jag älskar att se folks outfit. vad de har för stilar osv. det är det bästa, och sen har jag själv min stil inspiriation. kanske lägger upp lite bilder på det sedan. men typ, svarta boots, massa smycken, stora stickade tröjor , mönstrade leggings ( inte såna med massa hjärtan på eller så,haha). stilren stil!




plugg

Publicerad 2011-01-27 21:13:40 i Allmänt,

min dag har i stort sett bestått av plugg, och lite mera plugg. har laddat inför hk provet imorgon, känner mig rätt så säker på det nu. så jag ska snart ta och sova, eller så ser jag på någon film. går någon just nu på kanal 6, kommer inte ihåg namnet. not another teen movie kanske, haha! ni får själva kolla om nu är sugna på det. 

jag har inte så mycket mer att tillägga just nu, imorgon ska jag vara med lovisa och sara & på lördag ska jag vara med olivia. jag slänger upp en outfit jag hade häromdagen. eller det var nog från förra veckan.. 

FUN

Publicerad 2011-01-26 18:37:57 i Allmänt,

min dag har varit bra, hatar onsdagar men idag har jag bara glidit igenom den haha! pratar lite om ekonomi och sånt med pappa just nu, har prov i det på fredag. har också spelat en massa spel på datorn, haha jag hittar dom på saras mobil sen kollar jag upp vad de heter och hittar dom sedan på internet. superkul!

tog lite bilder med amanda innan, normala som ikke normala. bjuder på några här!



beroende.se

Publicerad 2011-01-25 21:08:20 i Allmänt,

kollar handboll samtidigt som jag spelar ett jätteroligt spel, kanske mest ett att spela för att fördriva tiden. men jag har blivit beroende, det kan sara intyga haha. finns även på hennes iphone för att jag ville det. inte lika roligt att spela det här på datorn, men det går! fast jag tror jag ska gå och lägga mig snart, brukar alltid annars bli så sent vilket gör att jag är så fruktansvärt trött på morgonen dagen efter.

idag har det inte hänt så mycket. har varit en kort dag också. körde på mina svarta leggings, vitt linne, grå cardigan, svart halsduk och mina svarta nya boots. plugga nyss på lite hk för det har jag prov i på fredag. nästa vecka bär det av till branäs. det kommer bli bäääst! sen där efter kör vi igång med NP, inte lika kul.


un-block me ♥ går ut på att få den röda saken till utgången!

summer 2011

Publicerad 2011-01-23 12:46:56 i Allmänt,

gårdagen blev riktigt lyckad. jag bjöd hit bella, för jag kände mig så ensam och så är det lite läskigt att vara hemma själv på kvällarna tycker jag. så hon kom vid åtta, vi kolla mest på film och satt vid datorn. och tjocka oss med alla onyttigheter förstås!

sitter just nu och drömmer mig bort. om sommaren 2011. sena kvällar med kompisarna, åhus och framför allt malta, det kommer bli en helgrym sommar!


weheartit.com

the ark project

Publicerad 2011-01-22 16:41:35 i Allmänt,

tänkte berätta om något jag hitta på aftonbladet som jag tyckte var intressant.

detta på bilderna under, ska bli en modern Noaks ark. tänk dig att bo i en gigantisk bubbla som man kan se rakt i genom. och både på land och i vatten, det är tanken bakom The Ark Project. och är det något Ark Hotel ska kunna motstå så är det just katastrofer. den 14 000 kvadratmeter stora och snäckliknande byggnaden ska ha vikten helt jämnt fördelad vad gäller bärande balkar och kabelsystem. det i sin tur gör att den kan klara en jordbävning om byggnaden står på land. men tanken är också att den lika gärna kan flyta till havs om floder eller havet svämmar över. hotellet har heller inte vanligt glas utan självrenande plastlager.

tycker att detta verkar vara en riktigt bra ide, och att den ska klara jordbävningar och översvämningar är ju helt lysande. detta är alltså ett hotel, fast hur man ska kunna bo där inne har jag inte riktigt förstått för där är växter överallt, haha ni kommer fatta vad jag menar när ni ser på bilderna. det stod inte riktigt var de kommer att bygga denna. kanske lite överallt, eller så är det inte bara bestämt än.






outfit and facelook

Publicerad 2011-01-22 13:15:51 i outfit's!,

jägers igår var ganska roligt. åkte dit med eva,amina och sebbe men sedan där inne träffa vi en massa andra folk som vi var med. och jag och bella hade lite killproblem också, haha. mer om det behöver jag inte säga. idag ska jag bara ta det lugnt. är ensam hemma så blir att själv laga lite mat och sedan hyra någon film.

slänger upp gårdagens outfit & facelook, de jag hade i skolan alltså (:

skor-skopunkten | leggings-gina | skjorta-gina | jacka - new york | halsduk-vet ej

vad jag köpte i usa - del 4

Publicerad 2011-01-21 15:37:05 i USA 2010/2011,

älskar verkligen fredagar, mer än lördagar. eftersom att lördagar är dagen innan söndag som är dagen innan måndag. haha ja jag är en sån person som tänker så. på fredagar har man ju också hela helgen framför sig, så detta är den bästa dagen! ikväll blir det antagligen jägers, wohoo! nej nu ska jag kila, slänger in my last chapter av vad jag köpte i usa. ciao

TRESemme, de med pilar på är det som jag köpte

lite smycken

smink, deoderant och bh från victoria's secret. alltså bara bhn är därifrån

body lotion & body spray från victoria's secret

green apple eller vad den heter, och paris hilton

HANS bok,hihihi

förvirrad

Publicerad 2011-01-20 23:03:01 i Allmänt,

imorgon är det fredag, och just denna fredagen så är det jägers. funderar på att gå, men är absolut inte säker på om jag ska. får väl se om jag har orkar och känner att jag är lite taggad, annars är det ju ingen mening med det. anyway, kolla nyss på handbolls matchen, ganska intressant att kolla på faktiskt. brukar annars inte följa sport på tvn osv.

folk pratar hit och dit om att de har ändrat på våra stjärntecken. vissa säger att de faktiskt har gjort det, andra att det inte är helt bestämt än och vissa att de bara är dom som är födda detta året som kommer att ha det såhära. jag hoppas iallafall inte att det gäller för oss, isåfall har jag gått från skorpion till vågen, vilket jag inte hoppas att jag har gjort. men det återstår att se =)

källa: aftonbladet

shopping

Publicerad 2011-01-19 19:08:09 i Allmänt,

dagarna rusar iväg. idag har vi i klassen varit på berga och kollat på två valfria program, blev barn och fritid och nv. helt okej, men allt som allt så har det varit roligt! sen runt två när vi kommit tillbaks till skolan så fick vi sluta. så har varit roligt idag, men dagen var endå rätt onödig.

igår var jag och mamma och shoppa, blev lite småfynd. speciellt mina älskade skor, som jag äääälskar. nu ska jag äta, min magen vrålar efter mat.

skopunkten - 399 :-

dinsko - 299:-

morgonskor - 99:-

söt topp från gina - 49 :-

också från gina - 49:-

från h&m - 75:-

bh 100:- , trosor för 30:-/stycket

vad jag köpte i usa - del 3

Publicerad 2011-01-16 22:13:05 i Allmänt,

jag måste ju se till att avluta vad jag har påbörjat, jag slänger upp mina näst sista bilder av vad jag köpte i usa. och jag lovar att berätta om resan så fort jag har tid för det! blir ju en del läxor och sånt som drar igång nu, och snart börjar våra NP, jag orkar inte..

idag har vi i familjen kört en omgång kinect. det har faktiskt inte hänt så mycket mer idag. lästa igenom lite läxor innan och kolla tv ett tag också. dagen har gått snabbt för mig iallafall.

mysigaste mysdressen

vitt linne, med detta fina märket. & det är ett väldigt bra linne, har annars inga bra linnen att ha till jeans men detta är perfekt!

ett sött linne som redan har en bh i sig.

snygga brillor. tog bara en bild på detaljerna för det är endå bara vanliga svarta brillor.

kalas

Publicerad 2011-01-16 12:53:05 i outfit's!,

jag har så mycket kvar att visa er, men har knappt någon tid vid datorn. som denna helgen skulle jag berättat om usa men jag har inte alls haft tid. spenderade fredagen med olivia och igår var jag,pappa och amanda på kalas i malmö hos min kusin. jag ska snart ta och spela kinect och sen ska jag göra lite läxor. seen kanske jag kan slänga upp ett inlägg till idag, vi får se!

iallafall så bjuder jag på min outfit från igår som bestod av leggings från bikbok. vitt linne från gina tricot, även den andra pösiga tröjan är därifrån. örhängen och vissa ringar från usa. har även lagt till ännu en kategori.



vad jag köpte i usa - del 2

Publicerad 2011-01-13 22:35:35 i USA 2010/2011,

dagen har rusat iväg och nu är det äntligen kväll, vilket betyder att imorgon är det fredag. jag ska spendera min fredag med olivia,vi får se vad vi hittar på för något roligt! efter skolan idag så var det kinect som stod på schemat, det är så himla roligt. känner hur träningsverken börja komma nu i benen.

jag hade tänkt slänga upp lite fler bilder från vad jag köpte i usa. har klippt ihop några för att det inte ska bli allt för många bilder =)

rosa i love ny tshirt från new york såklart!

haha tog en sko av varje, två par converse och ett par gympaskor

försökte att ta alla på samma håll så det blev lika stora. men denna kan inte hjälpas för jag tog den i orlando. är iallafall en bild på min nya supersöta lila klänning :)

la ut denna för att visa min två jb tröjor. dock är dom för små,men jag ska ha de på väggen :)

två jeans

haha ser nu att bilderna blir bättre på dagen. den till vänster är tagen då, men den andra tog jag nyss. två hoodisar från ny.

ännu en sak från new york, dock en av de jag älskar mest. my new jacket! sry för att den ena bilden är lite suddig, märkte faktiskt inte det när jag tog den.  

branäs next

Publicerad 2011-01-12 19:29:20 i Allmänt,

jag har nyss varit usa, och snart blir det branäs. sen blir det stockholm med klassen och i sommar blir det malta med lovisa. gud vad kul detta året kommer att bli! men nu skulle jag egentligen bara prata om branäs, förra året var sjukt roligt. och i år är sista året vilket betyder att man verkligen måste se till och njuta, för det är verkligen jätteroligt!

satt och trixa igår och lyckades få in en video här, men funderade först på om jag verkligen skulle lägga upp den. det var inte alls planerat att jag skulle lägga upp den, det är därför som jag är extrem oseriös varje gång jag snackar. men nu ska jag sluta snacka innan jag ångrar mig. jag lägger upp fler bilder på vad jag köpte imorgon,från usa alltså. nu sticker jag och spelar kinect som nyss har anlänt till oss, det är såå roligt!

förlåt för min dåliga humor i videon haha :)
& för att jag har kameran på fel håll!

jobbigt

Publicerad 2011-01-11 22:36:31 i Allmänt,

har fixat lite med mina kategorier. hade inga innan, men nu har jag fixat två stycken. dagens låt och vår usa resa. kanske slänger upp en outfit kategori också. fast det är jobbigt att leta upp alla andra inlägg där jag har lagt upp vad jag har haft på mig eller en dagens låt, så vi får börja om på noll där. har också döpt om ett inlägg till " vad jag köpte i usa del 1" eftersom.. det kommer mera ;)

är det bara jag som är trött på vintern,haha kanske inte jag ska säga som har varit ifrån den i 2 veckor. men jag tycker att vintern har gått extremt sakta, och nu är det bara kallt, dåligt väder och halt. inte alls roligt. jag längtar mer till våren och sommaren.

magic

Publicerad 2011-01-11 19:11:00 i dagens låt!,

sitter och sysselsätter mig själv med att kolla runt på kläder och skor. om allt går som det ska så sticker jag och mamma och shoppar på torsdag, och då menar jag om hon inte glömmer bort det eller sen säger att hon aldrig lovat det haha. ska snart sätta på en film, Charlie st. cloud heter den. en med Zac efron, den verkar vara riktigt bra.

har fått kommentarer om att jag ska visa allt jag har köpt. när vi kom hem från usa så la jag exakt alla kläder i tvätten, en del är tvättat så jag kan börja fota det. men det kanske dröjer lite innan jag hunnit visa allt. nu tänker jag iallafall slänga upp en låt som alltid kommer påminna mig om usa, speciellt new york. det var där jag hörde den första gången, den är riktigt bra. enjoy!

vad jag köpte i usa - del 1

Publicerad 2011-01-10 20:41:21 i USA 2010/2011,

ny säsong av top model på tvn just nu. men jag tror att jag och josse snart sätter på en film, om vi hittar någon bra. jag hade tänkt slänga upp några bilder på vad jag köpte i usa, men bara några få. ni får säga till om jag ska visa mer eller om jag redan lägger upp för mycket bilder,haha.

är verkligen supernöjd med allt!

ett supersött linne

vit kofta med tryck på ryggen

tshirt från new york

grå kofta från märket miley cyrus, har även en i svart. detta är baksidan av den

u smile

Publicerad 2011-01-10 16:27:33 i Allmänt,

idag var första skoldagen för denna terminen. min dag invigdes med att vara hemma och ta det lugnt. eftersom vi har varit i usa så har vi vänt på dygnet lite,vilket gjorde att jag inte alls kunde somna inatt, eller jo.. men det var runt 3 som mina ögon slocknade. så jag var hemma idag och sov ut lite, men såhär kommer det självklart inte att fortsätta. imorgon blir det ju att dra till skolan!

angående usa, tänkte att jag berättar mer om vår resa i helgen, tror inte jag har så mycket tid för det nu mitt i veckan. så tar jag bit för bit genom vår resa, jag börja med när vi åkte dit och avslutar till slut med när vi åkte hem. om ni inte förstår, så don't worry. ni förstår sen.

happy

Publicerad 2011-01-07 04:37:20 i USA 2010/2011,

jag är så nöjd med denna resan. förutom den oturen vi haft på flygplatserna och med vårt bagage, men jag tror att allt kommer att gå bra imorgon. då vi börjar resan hemmåt. vi har packat och tagit fram kläder till imorgon, vi har räknat ihop hur mycket vi har shoppat för osv.. jag är nöjd! jag har handlat allt från parfymer till kläder, till hårprodukter och skor. smink, jacka och annat. nu ska vi sova, imorgon blir en lååång dag!

sweet dreams!

px: av mig - usa

when I grow up..

Publicerad 2011-01-06 19:24:12 i USA 2010/2011,

så kommer jag att bo här! new york, staden som aldrig sover. här är verkligen folk uppe hela natten och bilar som kör runt all night long. det är extra mysigt inne i centrum med alla höghus, all belysning,alla cafeér och allt folk. här är ganska kallt, men ingen snö vilket är bra. vi har varit i central park, i empire state building och i times square. här är så mysigt! jag hade tänkt bjuda på några bilder, alla kanske inte är så jättebra men jag hinner inte fixa dem just nu.

imorgon åker vi hem, ser fram emot att komma hem faktiskt. men något som hade varit perfekt var om vi kom hem på lördag (som vi kommer att göra), och så har vi en veckas lov kvar efter det. men jaja, nu ska vi sticka ut. vi hörs senare! :)




saknar det redan

Publicerad 2011-01-04 16:21:24 i USA 2010/2011,

känns konstigt att jag igår vakna på hotellet i orlando och idag sitter jag i new york. här är inte så mycket snö, men hyffsat kallt ändå. ska ta och handla en snygg mössa och se om jag kan hitta en jacka här.vi bor i en mysig lägenhet, visar bilder på det senare. vet inte riktigt vad som händer idag,ska kolla lite på det nu.

saknar orlando och det andra hotellet vi bodde på, saknar värmen där och att vi kunde gå och bada när vi ville. inte för att jag har något emot detta, men vad väljer man egentligen av värmen och kylan?.. precis :)

nej nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa mig nu!
bjuder på några bilder jag tog på poolen och vår kära bil.




new york next!

Publicerad 2011-01-03 03:32:32 i USA 2010/2011,

dagarna har rusat iväg och imorgon bär det av till New York. det kommer att bli en riktig upplevelse tror jag. idag har vi shoppat det sista som vi behöver och vill ha, här är ju riktigt billigt på walmart osv.. vädret har varit hyffsat bra, har märkt att solen inte tar så jättemycket här. jag har iallafall inte fått någon färg,hehe. men det är heller inte det vi åkte hit för, även om det hade varit ett plus i kanten. vi har besökt universal studios och island of adventure, vi har shoppat, vi har ätit, vi har badat och vi har spelat minigolf två gånger. tre ord, Jag är nöjd!

nu ska jag kolla vidare på desperate housewives, ett helt nytt avsnitt går på tvn här just nu!





Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela