maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

1 år med min andra halva!

Publicerad 2013-06-30 15:28:54 i Allmänt,

Hej på er! Var ett tag sedan jag uppdatera er. Har haft väldigt mycket för mig. Har varit på Liseberg, myst hos sebbe, födelsedagsfirande, shopping m.m. Idag tar jag det bara lugnt efter lite festande igår. Viktor fyllde 20 i fredags så vi firade honom igår. Var mycket trevligt.

Förra torsdagen den 20 juni hade jag och min andra halva 1 år tillsammans. Det firade vi på Ven där vi hyrde tandem cykel, åt god mat och bara myste. Sebbe hade planerat allt, guldvärd är vad han är. En person jag aldrig tänker släppa taget om.
Här är någon bild från den dagen, och ett tips till er som ska dit: ta med solkräm, det glömde vi. Så röd som en tomat var jag mot kvällen.

Sommarlov!

Publicerad 2013-06-14 12:12:33 i Allmänt,

Nu kan jag också säga och verkligen mena det, att jag har fått sommarlov! Så himla underbart. Har heller inte riktigt insett det än, kan vara pga att vädret i princip suger just nu..
Idag är det iallafall student som gäller, ska hem och fixa mig nu och sen dra in till Lund för att se josse springa ut. Ska bli jättekul verkligen!

Såhär såg jag ut idag, och såhär glad är jag också! Pusss

Studenter!

Publicerad 2013-06-13 13:17:46 i Allmänt,

Hello! Har försökt lägga upp bilder på de baluppsättningar jag har gjort i år men dem vill inte läggas upp, ingen aning om varför.

Nu på tal om annat, 4 av 5 studenter är avklarade för i år och självklart är den bästa sparad till sist. Är nämligen min syster som tar studenten imorgon. Får hoppas att regnet håller sig borta så mycket det bara går. Jag själv är väldigt taggad och mycket är nog också för att sommarlovet invigs med underbara vänner, släkt och familj.
Här kommer några bilder från de senaste dagarna.

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela