maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Puss på diii!

Publicerad 2013-03-31 22:16:41 i

Fortfarande påsklov men börjar tyvärr gå mot sitt slut. Både igår och idag har jag ätit påskmat vilket har varit otroligt gott! Plus påskägg, påsktårta och allt som hör till påsken. Spenderade fredagen hemma hos Rebecca där det var Tjejkväll vilket innebar grillat, mumsig efterrätt, bra filmer och bästa sällskapet!

Är med min älskling just nu och vi har myst sen igår hihi! Ville bara berätta lite kort om mina senaste dagar. Måste kila nu, puss!

Tyska landet!

Publicerad 2013-03-27 19:39:43 i

Hajj! Sitter på hotellet just nu i Tyskland. Resan hit igår tog 5 timmar ungefär men tiden gick väldigt fort. Gick nog på stan hela dagen igår och idag har vi också shoppat. Besökte ett shoppingcenter där vi även hitta en enormt stor mataffär och Gud vet vad mer det fanns där, ALLT verkligen! Vi sprang på stora spritflaskor, folk som fikade där och 5 kilo nutella! Har hittat lite allt möjligt faktiskt. Mönstrade byxor, hörlurar, skor, bikiniöverdel och massa annat.

Imorgon åker vi till ett badland och sen till bordershop! Sen blir det att åka hemåt. En lagom resa! :)

Påskloov

Publicerad 2013-03-25 23:49:03 i

Hej på er! Så skönt med påsklov måste jag säga. Och det är tur att solen tar och tittar fram nu så snön smälter och det blir några plusgrader. Snön måste bort så fort som möjligt! Har varit ute två långa promenader idag med hundarna i skogen plus josse som sällskap, och det var så skönt! Solbrillorna fick invigas vilket gillades skarpt.
Imorgon flyr familjen Johansson & Viktor landet för att bo två nätter i Tyskland. Dessa dagarna ska bjuda på shopping, god mat, mys med familjen och kanske bad. Ska bli skönt att hitta på något annat än att bara vara hemma. Det blir en roadtrip dit vilket förhoppningsvis ska gå bra! Tänkte sova nu för ska upp tidigt imorgon. Här kommer en bild på torsdagens kläder, bara för det var längesen jag visa det!

Puss och godnatt!

Klädeeer!

Publicerad 2013-03-15 14:19:12 i

Fredag, äntligen! Gick inom falkenklevs påväg hem idag och fastnade för två plagg. En chockrosa stickad tröja och en svart kavaj i spets. Skönt med lite nytt och jag gillade att kavajen var i spets och den starka färgen på tröjan.
Ikväll blir det myskväll med josse, vi ska se en massa avsnitt av pretty little liars och bara ta det lugnt!

Tysta leken!

Publicerad 2013-03-01 18:59:59 i

Jag tänkte berätta att jag har fått en kraftig inflammation i halsen, troligtvis på stämbanden! Så jag har nästan tappan rösten helt och skulle jag försöka prata så gör det jätteont. Så jag ska försöka vara heelt tyst tills det går över. Känner mig alldeles hängig så jag återkommer när jag mår bättre! Förhoppningsvis är det snart.

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela