maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

la la love

Publicerad 2012-06-30 12:33:59 i Allmänt,

heej! underbart väder vilket genast gör en på bättre humör. jag har inte hunnit blogga så mycket dessa senaste dagarna då sebbe kom hit i torsdags och stanna över natten. sen igår blev det att städa,vila och laga mat. sen blev vi helt plötsligt barnvakter. var roligt i början men sen var det inte så roligt längre haha.
idag händer en del, ska på fest en ganska bra bit härifrån. så ska hem till sara vid 4 och sen drar vi vidare vid halv 6 eftersom det tar ett tag att komma dit för oss. men först blir det att fixa present!
 
 

new stuff!

Publicerad 2012-06-27 20:16:10 i Allmänt,

var på entre idag men hanna. vi hade hur trevligt som helst! tänkte slänga in bilder på vad jag köpte för dem andra bilderna på mig och hanna finns på min mobil. kanske slänger in någon fin bild på oss senare ;). nu väntar jag på att en film ska laddas ner så jag kan börja kolla på den, "Our family wedding" heter den! så hoppas nu att den är rolig.
blev lite småsaker som hud/fukt kräm, bikini underdel och lite annat. och jag älskar hur linnet är i ryggen!!
 

Mönstrat

Publicerad 2012-06-26 20:33:37 i Allmänt,

hej på er! jag som trodde det skulle vara roligare att shoppa på rean men tydligen inte. jag hittade bara en tröja (som inte ens var på rea). ett jättesött linne! vill ha lite mer mönstrat och så nu till sommaren istället för att bara gå runt med ett helt vitt eller svart linne. fast har dem lite detaljer så går det också bra. men jag tänkte visa min fina klänning som jag köpte precis innan skolavslutningen och tröjan jag köpte idag. båda är från gina och klänningen hade jag på midsommar, så bättre bild på den kommer senare! och som man brukar säga, I LOVE IT!
 

shopping

Publicerad 2012-06-26 01:09:05 i Allmänt,

jag borde sova nu för jag ska upp ganska tidigt imorgon. men det är inte så lätt när man har sett en skräckfilm denna kväll. lär ju sova med lampan tänd eller något iallafall haha. fast jag har ju i och för sig bella som sällskap, tack och lov för det! drar till lund imorgon för att shoppa lite, eller lite till borde jag säga eftersom jag hitta två snygga tröjor inne på Falkenklevs idag. det var dock två stickade/tjock tröjor men dem passar ju alldeles utmärkt till detta vädret, haha..
Midsommar bilderna lägger jag nog upp imorgon, har lagt över dem i datorn nu iallafall! :)
 

rea

Publicerad 2012-06-25 11:19:43 i Allmänt,

heej! jag har försökt att göra om lite här, eller i stort sett bara headern haha. men det tog sån tid för jag skulle göra det igår men det gick inte så bra. sen att hitta var allt är, hur man laddar upp bilder osv. är lite klurigt. men man får prova sig fram och snart lär väll detta vara lätt som en plätt! jag ska snart dra till Falkenklevs för att se om jag hittar något snyggt, det är nu rean börjar. är väll i stort sätt rea i nästan alla butiker. så imorgon drar jag mig in mot malmö eller lund för att kolla runt ännu mer.
 
såhär blev förändringen, hoppas det blev bättre. haha!
 

nytt!!

Publicerad 2012-06-23 22:33:01 i Allmänt,

 
heej! det var längesen jag skrev nu. speciellt från datorn också så jag har inte märkt förrens just nu att allt är nytt här på blogg.se. tänkte bara nämna lite saker som har hänt. midsommar firades här hemma igår med underbara vänner, då jag ,josse och sara var "hosts" så fick vi springa en massa rundor och hålla koll på allt. men i helhet så var det en toppenkväll. bilder kommer!
nu ska vi snart ta och kolla film. saknar mina älsklingar fast att dem bara har varit borta sen i torsdags. och imorgon kommer dem hem!
 
 
 

En lätt match!

Publicerad 2012-06-19 18:59:59 i outfit's!,

Hej på er! Mina första dagar utav detta sommarlovet består utav att lägga pussel. Ett på 1500 bitar, men det klarar vi galant tycker jag. Vi har nog gjort mer än hälften så det är bara att fortsätta. Dock är denna bilden tagen igår!

Dem finaste vännerna!

Publicerad 2012-06-17 18:26:56 i outfit's!,

Tänkte bara berätta att jag har världens finaste vänner. Syftar då på väldigt många men eftersom jag skriver från mobilen så lägger jag bara upp en bild där två snygga vänner är med. Eftersom dem är några av dem. Tack & hej!

Sommarlov!!!

Publicerad 2012-06-16 10:34:20 i outfit's!,

Det är nu jag också kan säga att jag har sommarlov. Många har skrivit det under veckan men jag har inte fått det förrens igår. Och det känns hur bra som helst just nu (om man bortser från min mega förkylning!!). "firade in" sommarlovet med en fest igår inne i sätofta vilket var hur trevligt som helst. Gårdagens klädsel bestod utav:

Trött tjej

Publicerad 2012-06-14 00:21:20 i outfit's!,

Time to sleep, imorgon får vi besök utav mormor,morfar och farmor. Sen kommer sebbe senare på dagen. Kommer bli skoj! Sweet dreams!

Cafe&le

Publicerad 2012-06-13 18:54:38 i outfit's!,

Tjohej! Idag slutade vi skolan tidigt så jag har sprungit lite rundor i lund. Hittade en jättefin klänning inne på Gina som jag faktiskt köpte, brukar inte handla klänningar så ofta så! Men jag är jättenöjd över mitt köp. Sen blev det lite god mat inne på café&le med josse. Och imorgon är vi lediga. I'm Happy!

Ledig!

Publicerad 2012-06-12 12:15:49 i outfit's!,

Heej! Sitter just nu och äter frukost och lyssnar på musik. Är ledig idag så ska bara ta det lugnt nu under dagen och sen mot kvällen ska jag träffa Olivia. Igår hade vi brännboll mot dem andra hv-klasserna. Vårt tema var: nördar! Var ju perfekt för oss, haha ;)

Fina denna lördagen!

Publicerad 2012-06-09 22:46:21 i outfit's!,

Hejsvejs! Tänkte bara skicka en hälsning från oss tjejer. Fina tjejer måste jag tillägga. Denna lördagen kände vi att vi behövde snygga till oss lite. Och kolla barnprogram vilket är det enda rätta!

Sliten tjej!

Publicerad 2012-06-09 00:08:15 i outfit's!,

Hej på er! Jag sitter på tåget hem nu efter att ha varit på bio med Sebastian. Har varit hur bra som helst förutom att jag är fruktansvärt trött och har ont i halsen. Jag vet inte vad som hänt med mig men såhär trött har jag inte varit på länge. Och jag gick till och med hem tidigare från jägers igår och har sovit mycket idag. Konstigt tycker jag. Ska hem och sova, känns som om jag kommer sova i evigheter!

En bild från igår, innan jägers!

Mobilbloggar

Publicerad 2012-06-04 22:57:06 i outfit's!,

Slänger upp ett till inlägg snabbt nu. Jag tänkte bara säga att jag uppdaterar alltid från min mobil nu för tiden. Så blir det något fel i någon text (om jag glömmer ett ord eller så mitt i en mening) så kan jag inte ändra det. Så nu vet ni det! :)

Jag idag!

Publicerad 2012-06-04 22:53:29 i outfit's!,

Nu är det dags att sova. Det blir en kort skoldag men samtidigt en lång dag. Och jag får ta och sova nu om jag ska orka gå upp imorgon bitti. Natti natti allihopa & sov gott!

Brb,pluggar!

Publicerad 2012-06-04 19:44:29 i Allmänt,

Jag pluggar som bara den ( och myser med Mimmi och Bella under tiden). Sista provet i ettan så det måste gå bra. Skriver senare, ska bara plugga en timme eller två till först...

Gårdagens!

Publicerad 2012-06-01 14:32:26 i Allmänt,

Har varit hemma idag vilket har varit riktigt skönt. Så blir lite extra lång helg för mig. Vädret suger dock! Ena stunden är det hyffsat fint och sen ösregnar det. Jag tänkte iallafall slänga upp en bild på hur jag var klädd igår! Längesen nu ju! Vi hörs kanske senare.

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela