maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Mat!

Publicerad 2012-05-31 16:44:51 i Allmänt,

Har gjort mat och ska nu sätta mig och hugga i. Får kolla bb samtidigt så jag inte känner mig så ensam haha. Blir fest i huset ikväll, nästa alla deltagare från säsongen är där nu. Spännande att se vad som händer! Vi hörs senare.

ben & jerry's

Publicerad 2012-05-30 20:50:50 i Allmänt,

heej på er! hoppas allt är bra med er, för här är det toppen. jag har inte hunnit blogga så mycket då jag var på nova en snabbis igår med sebbe och sen fikade vi. sen var det hem och plugga och sen sova. denna dagen har gått väldigt fort. det har varit en ganska kort skoldag då jag sluta vid ett tiden. sebbe kom sedan hit en stund och vi tog det bara lugnt.

nu sitter jag och kollar big brother och kränger en ben & jerry's. hur härligt som helst! har ingen bild just nu på något särskilt, så här kommer en på mitt fina nagellack som pryder mina naglar för tillfället.

Bättre sent än aldrig

Publicerad 2012-05-27 23:03:11 i Allmänt,

Grattis på morsdag mammi! Jag älskar dig otroligt mycket, det finns ingen som dig. Världens finaste mamma är du också! Tack för att du alltid ställer upp för mig och för alla fina minnen vi har upplevt tillsammans. & Jag är så glad att vi är så pass nära varandra, vi delar både skratt och tårar. Jag är lyckligt lottad som har just dig som mamma. You're the worlds greatest!

Mysig dag!

Publicerad 2012-05-27 17:35:30 i Allmänt,

Härligt att det är fint väder idag, var ju riktigt kasst igår. Har spenderat en bit av dagen i lund. Jag fikade med sebbe & sen gick vi en runda, mysigt! :)
Borde plugga med vädret distraherar mig, spela lite badminton med josse och snart står maten på bordet. Grillat kan man inte klaga på. Och ikväll är det big brother! :)

Fest x2!

Publicerad 2012-05-27 12:57:37 i Allmänt,

Hej finisar! Jag tycker min uppdatering är lite dålig så är på tiden att jag gör något åt det. Var som sagt på fest i fredags vilket var hur roligt som helst. Underbart folk & bra musik! Även igår var jag på en fest vilket var trevligt. Jag är dock alldeles slut nu. Skulle behöva en extra dag (imorgon) för att samla krafterna för en ny vecka. Slänger in två bilder , en från i fredags och en från igår.


Freeedag

Publicerad 2012-05-25 14:15:02 i Allmänt,

Jag mår toppen nu! Vädret är på topp och vi är lediga idag. Har legat ute i solen en stund idag & jag har även målat naglarna. Nu blev dem rosa istället för blåa. Ikväll blir det fest och jag är riktigt taggad. Blir att fira två födelsedagsbarn så det kommer bli hur kul som helst. Här får ni en bild på mig, haha. Coolt redigerad & allt av mig ;)!

bb-uppdrag

Publicerad 2012-05-23 21:57:54 i big brother,

finns det några bb-tittare kvar där ute? haha. nu är dem ju bara 5 kvar i huset och det är bara två av dem som jag tycker förtjänar att vinna. veckans uppdrag går ut på att dem ska lyckas underhålla en jurry under olika uppdrag, den som lyckas underhålla mest under hela veckan får en finalplats. jag har tyckt att uppdragen har varit lite sådär, dem springer mest runt på utegården med indiansaker osv. men nu ikväll så kunde jag inte hålla mig från att skratta. dem måste just nu leva under en låda som dem själv har dekorerat. när dem samlat tre frukter var så är dem fria. och det ser så sjukt roligt ut hahaha.



Läggdags!

Publicerad 2012-05-22 22:51:17 i Allmänt,

Ville bara säga natti natti. Morgondagen består utav några timmars hv-lektion där dels ett prov ska skrivas. Wish me luck!

Sunny

Publicerad 2012-05-22 20:17:47 i Allmänt,

Hej o hå! Har inte riktigt tid med att blogga så mycket i detta fina vädret. Och ni har nog inte ens tid att läsa haha. Var dum nog att ha svarta byxor idag så imorgon får det nog bli shortsen som åker på. Hela veckan kommer bli toppen, har en lektion på torsdag och är ledig på fredag. Så skönt!

Här får ni en bild på min nya lampa, den är så fin! :)

Nymålade naglar!

Publicerad 2012-05-21 23:10:57 i Allmänt,

Heej! Tror vi alla börja känna av nu att sommaren verkligen är nära. 25 dagar kvar, och tar man bort helger och lite studiedagar så kommer vi ner i att det är max 18 skoldagar kvar. Så himla härligt! Har varit otroligt varmt idag vilket är så himla skönt. Synd dock att man måste pendla så mycket till skolan och hem, man kommer hem så himla sent då..

Jag har målat naglarna idag, en ganska somrig och fin färg tycker jag!


Sool

Publicerad 2012-05-20 14:04:27 i Allmänt,

Oj Oj vilket härligt väder det är. Tänkte plugga idag men jag får nog lägga det åt sidan ett tag. Ska njuta av vädret som bara den, tror det ska bli fint hela nästa vecka. Nu står fikan serverad i trädgården. Ha en riktigt bra dag allihopa!


Avengers

Publicerad 2012-05-17 11:23:11 i Allmänt,

dags att duscha, fixa sig, städa osv. ikväll står det bio på schemat. det blir "Avengers" i 3D. kanske ska ta och plugga lite också så jag slipper göra det imorgon och på lördag. än så länge har jag inte hunnit göra så mycket, har käkat frukost och kollar nu big brother. såg precis när amandus bror kom in under freezen, nästan så man själv blir lite tårögd.

Långhelg!

Publicerad 2012-05-16 16:41:21 i Allmänt,

Nu är det äntligen långhelg. Ledig torsdag & fredag vilket är så himla skönt. I skolan har vi fått göra en långhårsuppsättning som jag blev riktigt nöjd med. Och när jag kom hem efter en sväng inom Nova så såg jag att min väst hade kommit, är jätteglad över det! Nu ska jag kolla en massa bb-klipp som jag missat under dagen. Vi hörs senare!

Filmkväll!

Publicerad 2012-05-12 20:53:08 i Allmänt,

Jag och josse har filmkväll ikväll. Såg nyss "This means war" vilket var en otroligt bra film. Vi ska snart se "The vow" och även den tror jag är riktigt bra. Med cheesecake, godis, energidricka och ett styck josse så kan jag inte klaga. Slänger in två bilder från igår! Upptäckte igår att det står väldigt konstiga saker på vissa flaskor haha ;).

jeansväst - check

Publicerad 2012-05-12 18:34:05 i Allmänt,

snart kan jag checka av jeansväst på listan "vad jag vill ha!". jag är jätteglad att denna förhoppningsvis snart är hemma hos mig. jag köpte den nämligen på en bloppis så den måste skickas hit, och man vet ju aldrig om något går fel. men går allt som det ska så är denna i mina händer om några dagar ♥ är också jätteglad för att jag köpte ett par converse igår, har ett par låga men just nu föredrar jag dem höga.

Fridaaay!

Publicerad 2012-05-11 16:38:49 i Allmänt,

Så himla skönt att det är helg. Och nästa vecka är vi lediga torsdag och fredag! Börjar närma sig sommarlovet nu faktiskt.. Jag sitter hos Hanna nu i Eslöv och vi ska bege oss mot mc donalds. Sen vidare mot Höör för att ha filmkväll eller något i den stilen, hos mig!

Dagens köp:

Onsdag!

Publicerad 2012-05-09 16:56:21 i Allmänt,

Hejsan! Sitter i min one piece och har nyss ätit. Dagen har varit helt okej då allt flytit på som det ska. Min uppdatering har inte varit så värst bra för jag har väldigt mycket i skolan just nu. Igår var vi lediga vilket var otroligt skönt och det behövdes verkligen. Jag städa, plugga & sov. Så skönt det var. Nu ska jag hjälpa till med maten.

Kalas & match

Publicerad 2012-05-06 18:10:37 i Allmänt,

Hejsan! Hade fullt upp igår. Vi hade kalas för mamma och Amanda vilket var hur trevligt som helst. Vi åt smörgåstårta, tårta och massor med godis. Sen mot kvällen stack jag, josse och Sara på fest i Höör vilket var riktigt roligt. En mycket lyckad dag.

Nu har vi precis sett Amanda spela match och ska nu besöka McDonalds.

super bowl 2012

Publicerad 2012-05-05 11:24:24 i Allmänt,

rubriken talar om vad jag gjorde igår. skolan gick fort då vi slutar tidigt, sen stack jag och mikaela hem till mig för att äta och fixa oss. sen drog vi mot lund igen och gick till arenan där Super Bowl var. det var riktigt roligt att kolla på,spännande också såklart. och självklart så vann Polhem!
idag ska vi ha lite gäster på besök för vi ska fira mamma och amanda, alltid mysigt med släkten här.

Plugg & plugg

Publicerad 2012-05-03 21:37:46 i Allmänt,

Har matteprov imorgon så har kollat igenom matteboken nu och känner mig redo för prov. Ska ta och kolla tv nu och sen sova för jag är riktigt trött. Blir en lång dag imorgon så får inte lägga mig alldeles för sent.

Bränd!

Publicerad 2012-05-03 20:54:40 i Allmänt,

Hola amigos! Idag har solen stekt otroligt mycket. Jag har med andra ord bränt mig, mitt eget fel då jag nästan somna i solen. Får hoppas att det lägger sig så jag kan få lite färg. Imorgon är det fredag vilket är otroligt skönt, härligt med en kort skolvecka. Och det händer en massa i helgen, men det tar jag senare när det väl händer.

Aldrig fel att få mat påväg till skolan, detta blev då dagens lunch.

reality of fear

Publicerad 2012-05-02 20:55:32 i Allmänt,

You're not scared of the dark, you're scared of what's in it.
You're not afraid of heights, you're afraid of falling.
You're not afraid of the people around you, you're just afraid of rejection.
You're not afraid to love, you're afraid of not being loved back.
You're not afraid to try again, you're just afraid of getting hurt for the same reason.

we run the night

Publicerad 2012-05-01 20:08:46 i Allmänt,

nu tänkte jag berätta lite om valborg. Hanna kom till mig redan vid halv 9 så vi började fixa oss lite smått då. sen kom olivia och vicky bara en lite stund innan vi skulle sticka. vi var i lund vid ett tiden. det var då vi 4 och josse,sara och goffe. vi hade det jättetrevligt. otroligt fint väder och man träffa en del folk där. vi var där några timmar och drog sedan hem vid 6 tiden för vi skulle på fest sen och ville hem om för att fräscha upp oss, plus så var festen i höör så vi skulle nogt åkt hem om ändå. tog bussen mot sätofta (där festen var). där var många kända ansikten och det var en bra fest. hade varit uppe sen halv 8 på morgonen och somna vid 2 på natten, var heelt slut. tack för kvällen tjejer ♥




sweetie

Publicerad 2012-05-01 19:06:30 i Allmänt,

heejsan! jag tänkte berätta lite om valborg, men för det inte ska bli allt för mycket i ett och samma inlägg så börjar jag med det allra viktigaste och så kommer valborg i nästa inlägg. Amanda fyllde år igår, men jag hade inte alls tid att sitta vid datorn eller så. Så därför får jag ta detta nu istället.
GRATTIS I EFTERSKOTT AMANDA! 11 år, du börjar bli stor nu syrran. Jag älskar dig ♥

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela