maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

fixar för fullt

Publicerad 2011-07-31 17:18:31 i Allmänt,

nu håller jag på att göra mig i ordning. gör annars alltid det i sista minuten vilket jag inte vill idag. i lurarna spelas justin bieber om och om igen ♥. ska ut och äta idag med de höörs gänget som åkte till malta och även två från stockholm som är på besök i våran lilla håla. blir mysigt! och imorgon kommer Ida från motala till mig, även en kompis jag träffade i malta. ska bli så roligt. jag längtar! :)

hiss eller diss?

Publicerad 2011-07-31 15:22:11 i Allmänt,

kände att det var dags för en förändring vad gäller min header. så jag satte ihop något snabbt med hjälp av paint och picnik. hoppas ni också gillar det! ska slå på ett avsnitt av jersey shore nu och låta maten smälta. sen får vi se vad som händer sen. ska även göra om lite på rummet, vet dock inte om det blir idag!

före:

efter:

långklänning

Publicerad 2011-07-30 16:25:12 i Allmänt,

nu är jag hemma och shit vad jag är utmattad alltså! har spenderat två nätter hos sara madsen med josse.  sen dagarna innan var jag ju med bella osv. så det händer så mycket hela tiden! måste börja ta det lite lugnt också , bara vara hemma några dagar! nästa vecka kommer det också hända mycket. men det kan jag ta upp i ett annat inlägg.

nu ska jag kolla jersey shore. bjuder på en bild där jag har min långklänning på mig! :)


paket att hämta ut

Publicerad 2011-07-27 14:06:39 i Allmänt,

jaa! nu har vårt paket från h&m anlänt. dock uppe vid konsum så vi ska hämta det senare! men jag är riktigt spänd på att se om det sitter snyggt och ifall klänningen är i rätt längd. återstå att se..

bella kommer när som helst, men så länge så tänker jag ligga ute i solen. vilket ni också tänker göra hoppas jag ;)

njuter

Publicerad 2011-07-27 12:36:26 i Allmänt,

äntligen så är solen tillbaka. den är så saknad så det inte är sant! dock tror jag den bara stannar här idag, ska nog komma regn imorgon. men inga sura miner nu för det. ska ut och steka lite nu innan bella kommer. see you later!


alla mina tankar går till norge

Publicerad 2011-07-27 00:01:59 i Allmänt,

jag finner inga ord för det som har hänt i norge! så många oskyldiga människor som nu är borta för absolut ingen nytta alls. vad var meningen med det hela? jag förstår mig inte på människor som honom. hur kunde han göra något så hemskt? alla sörjer just nu. men jag kan inte föreställa mig hur alla föräldrar känner, som har förlorat deras barn, kan inte föreställa mig hur hemskt detta är för dem! och jag säger som många andra har sagt, tycker det är respektlöst att de visar bilder på kropparna, på de döda.

här har jag en video på en kille som dansar som heter Isam! han är en av de som omkom, han var på ön för att uppträda/dansa. men slutade med att han blev skjuten. under finns en annan video, som antagligen hans nära och kära har gjort! ♥



filmdags

Publicerad 2011-07-25 12:26:37 i Allmänt,

tråkigt väder ute, som vanligt! så det blir perfekt att kolla en film nu och bara ta det lugnt. ska vara med olivia senare idag, och så ska vi nanna här hemma. så jag har redan min dag planerad. och jag tänkte se de filmerna jag ladda ner häromdagen, dem som jag visade er. har inte hunnit se dem ännu.

slänger upp en gammal bild, shit vad mörkt hår jag hade där!

dags att dejta sängen!

Publicerad 2011-07-24 01:00:35 i Allmänt,

nu är jag helt slut efter en lång dag. jag vaknade hyffsat tidigt, och har städat osv hela dagen. följt av det fick vi gäster vilket har varit super trevligt! men nu är jag riktigt trött och ska ta och sova. jag hoppas att ni alla har haft en toppen lördag. vi hörs imorgon! godnatt allihopa ♥


new in

Publicerad 2011-07-23 19:37:40 i Allmänt,

jag chillar lite på rummet och kollar igenom lite filmer. finns en film som jag jätte gärna vill se men den gick inte att ladda ner. Chain letter tror jag den hette, en skräckis. får överleva med de tråkiga jag har! tycker det är svårt att hitta bra skräckfilmer nu för tiden, många som är overkliga vilket jag inte gillar så mycket.

de har en massa rea på hm nu, så kika in där! jag klickade hem dessa två snyggingar! klänningen passar utmärkt till turkiet. och det är tröjan på första bilden som jag också klickat hem, inte shortsen.


gäster på ingång

Publicerad 2011-07-23 15:44:17 i Allmänt,

nu kommer släkten alldeles snart. och regnet har precis börjar ösa ner vilket faktiskt är rätt mysigt tycker jag! klagade på vädret innan, men det är ju egentligen bara att gilla läget. jag måste ner och hjälpa till nu innan de andra kommer. jag slänger in en cambild, men jag bjuder på bättre senare!

kalas

Publicerad 2011-07-23 11:42:55 i Allmänt,

det är så synd att solen inte kan vara framme. då hade denna dagen varit perfekt! släkten kommer på besök idag för att vi ska fira pappa som fyllde år förra fredagen. så det blir en lugn och trevlig kväll! nu ska jag spela spel med amanda och sen ska jag fixa mina naglar. förhoppningsvis blir det lika bra som förra gången!

namnsdag!

Publicerad 2011-07-22 17:53:54 i Allmänt,

hej kära ni! jag är hemma lite tidigare ifrån åhus. det är vi alla utom sofi! det regnade så mycket igår att hela vårt tält blev genomblött. så det gick inte att sova där med! och jag har glömt min kamera hos sara så kan inte ladda upp några bilder. jag har laddat ner några filmer som vi ska se ikväll som vi får hoppas är bra.

och just det, idag är det min namnsdag. grattis till mig! :)


malta 2011

Publicerad 2011-07-17 14:36:20 i Allmänt,

vädret suger här hemma, så det passar bra att kolla på bilder ifrån malta och tänka tillbaka på den underbara tiden. men nu får jag ta och tagga åhus då vi sticker iväg imorgon och är borta i ca 1 vecka. dock ska det regna typ hela veckan, vilket är mindre roligt!  





sungarden sea world resort & spa

Publicerad 2011-07-16 21:47:03 i Allmänt,

den 14 augusti smäller det. jag och josse tar flyget när en söndag, sen kommer mamma,pappa och amanda på onsdag.vi stannar där i en vecka, sen åker jag och josse hem igen. de andra stannar ytterligare en vecka. så vi får klara första veckan i skolan själva! 

jag längtar riktigt mycket, och hotellet är så himla fint! en massa sol och bad i en vecka, precis innan skolan början.
 



saras halv åtta hos mig

Publicerad 2011-07-16 19:31:29 i Allmänt,

det har varit en underbar lördag so far. vädret har varit på topp, och att vakna upp med oscar bredvid mig gjorde bara dagen ännu bättre. ikväll kommer baby mama 20:00 på tv3 och dream girls 19:30 på tv4+. kanske sitter bänkad framför tvn ett tag nu. tur dock att jag har bärbar dator så jag kan uppdatera mycket mer under tiden. 

tänkte lägga upp tre bilder ifrån den fina middagen sara ordnade, fick dock bara bild på dukningen. men bara det säger hur god maten var! 
 


i was in malta bitch

Publicerad 2011-07-16 18:22:26 i Allmänt,

jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. men jag gör så mycket annat om dagarna, eller egentligen inte. men jag sitter inte vid datorn så mycket nu för tiden. men jag ska bli bättre, och jag börjar idag! jag och josse är hemma själva ikväll så det blir en lugn kväll. med kanske någon film och några spel. vi ska börja laga mat nu, tacos på menyn. men jag återkommer senare med mera malta bilder, saras halv 8 hos mig m.m!


go back in time

Publicerad 2011-07-14 20:51:19 i Allmänt,

åh vad jag saknar malta, helt sjuukt! hade vädret varit bättre så kanske jag inte hade saknat det lika mycket. men fyfan alltså. vädret suger och jag vill bara tillbaka dit till värmen. till alla nya kompisar, och till de grymma kvällarna. ta mig tillbaka tack! ska visa lite fler bilder därifrån snart, har inte visat så många ju. men för att liva upp stämningen lite, så kan jag meddela att det blir turkiet i en vecka den 14 augusti!

nu drar vi snart igång en film här hemma iallafall.

good times

Publicerad 2011-07-14 17:52:20 i Allmänt,

har haft en jätterolig kväll/natt hemma hos sara, med henne och lovisa. sara bjöd på tre rätters middag igår vilket var riktigt gott. nästa gång är det min tur, vi får väll se vad den kvällen erbjuder senare! =)

ikväll blir det att bara ta det lugnt, kanske glo en film som jag även gjort de senaste dagarna haha! men finns inte så mycket annat att göra när vädret är som det är..

lugn hemmakväll!

Publicerad 2011-07-12 18:42:00 i Allmänt,

jag har gjort så mycket de senaste dagarna så att idag tänker jag bara vara hemma och kolla film. göra en inpackning som jag egentligen skulle gjort direkt efter jag kom hem från malta, men det har jag inte hunnit. behöver en rejäl uppfräschning känner jag!

förresten, har jag berättat att jag och josse gjorde fiskspa i malta? det var jätte läskigt i början men sen var det väldigt skönt. ska se om jag kan få lite bilder på det ifrån andra, själv tog jag inga bilder. tror jag har lagt in någon bild på det tidigare, men det var inte våra fötter där. fötterna blir faktiskt jättelena! :)

kilar iväg till sofi

Publicerad 2011-07-11 17:32:56 i Allmänt,



nu sticker jag till sofi, ni får alla ha det superbra! vädret suger dock för tillfället. man kan nästa tro att det inte är sommar här. vi får iallafall hålla tummarna och hoppas att solen snart kikar fram. sova hos sofi inatt så lär inte höra av mig mer idag. men vi hörs när vi hörs! puss :)

bra dag!

Publicerad 2011-07-10 15:29:31 i Allmänt,

har sovit hos olivia tills idag, första gången igår som jag träffade henne sen mina tre veckor i malta. vi var i kstad men där hände inte så mycket så vi stack hem till henne. snart kommer oscar hit, vi får se vad vi hittar på :) ska bli roligt iallafall!

nej nu får jag ta och hitta på något, fixa mig kanske! man har blivit så himla rastlös nu när man kommit till lilla höör igen.



malta 2011

Publicerad 2011-07-08 23:02:37 i Allmänt,

kommer nog prata om malta de närmaste dagarna känns det som. tänker på det hela tiden, jämför det alltid med allt nu. vädret var så mycket bättre. när man tänker på kvällarna så är här helt dött medans där var fullt ös dygnet runt osv. man kom liksom ut ur denna lilla bubblan här i höör och träffa nytt folk från andra länder i världen och från andra städer i sverige. jag tyckte inte om resan så mycket i början, men sen blev det bättre och bättre och jag lärde mig att älska det till slut!







I'm back

Publicerad 2011-07-08 18:11:24 i Allmänt,

heeeej sverige, heeej kära läsare! det har varit tre jäkligt underbara veckor i malta nu. jag vill dit nu igen, på direkten. regnar nu och vi hade inte en enda droppe regn i malta! har fått många nya vänner som jag hoppas få träffa igen. vi har helt enkelt bara haft det så sjukt nice! massa sol, bad, nya vänner,  shopping, galna stunder. har varit ett helt nytt, stort och galet äventyr! ett minne för livet.

har satt ihop ett bildspel. men här är bara bilder på människor jag/vi träffa, nästan alla är ifrån vår grupp! ska visa bilder på hotellet och sånt senare :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela