maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

star's r shining

Publicerad 2010-11-30 23:27:02 i Allmänt,

pluggat så jag håller på att avlida. engelska,so,no och en hel svenska novell på 5 sidor som jag har skrivit idag. jag är jättetrött och vill just nu bara sova. tänkte slänga in ett snabbt inlägg, får smått ångest om jag inte gör minst ett inlägg per dag. men både denna och nästa vecka har vi jättemycket läxor,prov och inlämningsarbeten. så uppdateringen blir inte den bästa!

nu ska jag ta och sova, Sweet dreams!


this week's

Publicerad 2010-11-29 20:29:22 i Allmänt,

läxorna är gjorde, så jag tyckte jag förtjänade att kolla tv resten av kvällen vilket är det jag gör just nu. top model följt av Hollywoodfruar och sen pensionärsjävlar. imorgon är en kort dag,vilket är jätteskönt. längtar till helgen, men speciellt till jullovet. jag är även borta på julavslutningen för vi sticker en dag tidigare dit vi ska. kanske till och med redan två dagar innan, vi får se. jag längtar riktigt mycket iallafall!

bjuder på lite kändis skvaller nu, tycker jag kan börja med det!
kanske också tar en frågestund snart :)

två av veckans bäst klädda kändisar.


två av veckans sämst klädda, visste ni att det är kesha på den sista?

dagens!

Publicerad 2010-11-29 16:04:53 i Allmänt,

kom hem från skolan för inte så längesen. har nyss ätit och ska snart ta och kolla lite tv innan jag göra mina läxor. jag är alldeles trött efter bara en dag i skolan. vi får väll se hur denna veckan slutar...haha! jag har inte så mycket mer att säga just nu, jag är jättetrött helt enkelt. jag slänger in dagens snygging som ni kan få kolla på,mums!

sean faris!

första advent

Publicerad 2010-11-28 21:21:50 i Allmänt,

min söndag har varit ganska mysig, blev att stå inne i höör på julmarknaden och sälja både lotter och hembakat. vi drog in en hel del pengar till klasskassan vilket är riktigt bra. dagen har varit helt okej, men det har varit så fruktansvärt kallt. förresten så är det första advent idag, lussebullar och julmust har man druckit en hel del av. det är så fruktansvärt gott måste jag få tillägga.

jag orkar inte att det är måndag imorgon, jag mår inte heller på topp. förkyld och hosta. på morgonen är jag också lite hes, inte bra!

bild från weheartit.com

american music awards

Publicerad 2010-11-27 13:24:22 i Allmänt,

ska göra detta inlägget kort för jag vill just nu bara säga att American Music Awards går på tvn just nu,på kanal 9. Justin uppträdde nyss med Pray. tror jag dog lite då faktiskt. sitter just nu inbäddad i täcket och min morgonrock. känner mig inte så jättebra idag, riktigt förkyld och hosta.

nu ska jag kolla vidare på programmet så att jag inte missar allt för mycket.
det vara till 14:50, så sätt på tvn säger jag bara ;)

pray

Publicerad 2010-11-26 23:06:02 i Allmänt,

kom nyss hem från olivia, vi har mest chillat och kollat idol. gissa hur glad jag är över att olle var bäst ikväll. hade faktiskt laddat upp lite på att han skulle åka idag. hemsk tanke ja.. just nu lyssnar jag på min nya favoritlåt som heter Pray - Justin bieber. tog låten från youtube men är inte den bästa kvalité. för bättre, så kika in på denna länken:
http://www.kyte.tv/ch/default-channel/justin-bieber-pray/p=4415&c=388452&s=1079444


Some people don't have a home
But I know there's sunshine behind that rain
I know there's good times behind that pain

bara en del av låten, lyssnar på texten. den är så underbar och gullig!

fading

Publicerad 2010-11-26 16:25:20 i Allmänt,

det är så härligt med helg. och hur kassa fredagar än är i skolan, så är dom så bra för att det är fredag. har nyss käkat och kollar nu på tv samtidigt som jag lyssnar på Rihanna - Fading. en låt jag tycker mycket om, ni hittar den dels på spotify. förresten så fick jag reda på mitt no prov idag, kan säga att det gick super faktiskt. jag är stolt! frågan är bara om jag höjer mig i betyget nu också, i hope so..

project runway på tvn, C you late!

california king bed

Publicerad 2010-11-25 23:36:18 i Allmänt,

sitter utmattad efter en dag full med spring och tänkande. det börja redan på gympan då vi körde rygby, det gjorde min dag faktiskt. det var så mycket roligare än jag trodde, nu körde vi ju en betydligt snällare version är de man ser på filmer haha. men jag trodde ändå inte det skulle bli roligt, ,men det var verkligen det. och det blev ju inte sämre av att man gjorde en touchdown. sista lektionen idag hade vi prov. gick otroligt bra måste jag säga, fast jag känner ändå att hur mycket jag än skriver så är det aldrig tillräckligt. men det kanske det är? alltså för ett mvg. men jag tänker typ alltid så.

efter en ganska lyckad dag så blev det hem och plugga lite, sen tog jag fram kameran och fota lite. onödiga som snygga bilder. sen stack jag ut med amanda och åkte pulka, roligt faktiskt att klä på sig alla vinterkläder och bara kunna rulla runt i snön.

nu ska jag ta och sova, Sweet Dreams!

pulka time

Publicerad 2010-11-24 22:15:32 i Allmänt,

har pluggat all night long till no provet imorgon. verkligen hela dagen, eller typ.var ute med amanda också och åkte pulka. men annars så har jag försökt få in det huvudet,som jag inte har kunnat innan. känns helt okej nu, några få ord jag glömmer då och då bara. men det ska nog gå bra! jag ska iallafall ta och sova nu, jag är helt sliten.

sweet dreams!

There's so much that we can do.

Publicerad 2010-11-23 20:52:33 i Allmänt,

tvn är igång, ett avsnitt av Ung och Bortskämd är nu sett. väldigt roligt och intressant program. Måndagar klockan 20:00 på svt. går även att sa alla program på svtplay. snart kommer dh, ska ladda upp med lite té nu. imorgon blir en chill dag. vi har två lektioner sen drar vi 9:or på någon gymnasiegrej i hässleholm. sen slutar vi! blir sedan att plugga. sen är det prov på torsdag. och till sist fredag, gud vad härligt!

weheartit.com

style by tyra

Publicerad 2010-11-23 19:05:56 i Allmänt,

nyss pluggat no i minst två timmar. inte så att allt sitter som ett smäck. lite har jag svårt med, men förutom det. så känner jag att det mesta sitter faktiskt. nu ska jag bara chilla och senare blir det Desperate Housewives. tror jag ska kolla ung och bortskämd nu. har ju inte provet förrens i övermorgon, så ska träna imorgon också.

jag är helt kär i tyras ringar. gå in på www.stylebytyra.se och kolla. massa dubbelringar, olika mönster/symboler/djur på, allt som jag älskar på ringar faktiskt. jag är kär! funderar på att beställa hem några, kanske inte just nu. här är bara några få av mina favoriter!

alla utom ormen är dubbelringar



sankta lucia

Publicerad 2010-11-23 14:38:48 i Allmänt,

nu börjar det närma sig lucian,vet inte ens om det heter så men ni fattar vad jag menar hoppas jag. varje år går niorna och femmorna tillsammans,vilket innebär att i år är det våran tur. vi träna idag i gympasalen, det gick helt okej. vissa skrek och vissa sjöng inte alls. annars rätt roligt tycker jag!

jag ska kort och gott berätta om min lilla maskerad pardeeey som jag hade i lördags. ifall någon undrar och så, har ju sagt att jag skulle berätta men har inte gjort det. jag hade det för att fira mig och jag bjöd mest av josses kompisar. anledningen till det var att allt skulle bli kaos annars, ni fattar va? "hon bjöd inte mig" osv.. jag bjöd lovisa,sara och bella från nian. mest för att det är dom jag mest varit med den senaste tiden. har andra bästa kompisar (om man säger så) som jag inte bjöd, jag har ingen bra anledning till det faktiskt. så tänker inte sitta och försöka komma på något. men det blev lättast att göra såhär. plus så har ju alla josses kompisar som jag också har umgåtts med, dom går ju på gymnasiet nu. vilket betyder att dom har splittrats. var kul att ha alla samlade igen! :)

beacuse you're worth it

Publicerad 2010-11-22 23:05:11 i Allmänt,

från att vara söndag kväll, så är det nu helt plötsligt måndag kväll. var tog denna måndagen vägen liksom? jag sitter iallafall färdig pluggad i sängen och kolla nyss på Kvinnors Hemliga liv. ganska intressant program, handlade idag om kvinnor som misshandlat sina män. rätt sjukt måste jag säga.

ska ta bort sminket nu och sen ska jag sova, kort dag imorgon vilket känns mycket skönt!
Sweet dreams! förresten, fick lite födelsedags presenter i lördags. tack alla, älskar allt!


free fallin'

Publicerad 2010-11-21 15:45:37 i Allmänt,

tja! livet leker som man brukar säga. det är söndag,så jag laddar upp inför en ny vecka. denna veckan består av ett prov, resten är mest läxor och så annars,så det blir en helt okej vecka. ska snart hoppa in i duschen sen ska jag nog sätta igång en film.

kollar runt på lite saker i usa samtidigt som jag har min Olle Hedberg - Free Fallin' i lurarna!

teenage dream

Publicerad 2010-11-20 16:25:14 i Allmänt,

så skönt att det är lördag, fast jag är bara lite halvt taggad. kanske mest för att jag sitter här vid datorn instängd på mitt rum haha,så ska det ju inte vara. men jag ska ner och måla naglarna nu och sen ska jag börja fixa mig lite smått. vill inte vara allt för stressad senare. ni vet inte vad jag snackar om ellerhur? ni får veta det imorgon tror jag.

kanske inte ser så mycket,men gud vad snyggt hår!

hunk varning

Publicerad 2010-11-19 21:30:35 i Allmänt,

mys,idol,godis & datorn är min kväll med några få ord. avslutar efter dessa fem skoldagar med att bara slappa och ladda upp inför imorgon kväll. ni får kanske en bild senare, en censurerad (stavning? haha) bild på my outfit jag ska ha imorgon. det blir nämligen en mycket annorlunda ikväll hihi, mer får ni veta imorgon. eller kanske på söndag när allt är över.

slänger in en gryymt snygg bild

ny outfit

Publicerad 2010-11-18 17:31:14 i outfit's!,

dagen har varit väldigt rolig och har gått snabbt. hade ganska chilla lektioner, kanske var därför. har nyss gjort mina läxor och väntar nu på att pappa ska komma hem så att jag kan prova mina maskeradkläder. jag är så spänd, dom kanske inte passar. fanns bara one size. men det ska säkert gå bra, hoppas jag.

var ute och fota innan, skulle fota en outfit bild. och har inte bra ställe här inne att fota på. men jag fick en hyffsad bild där ute faktiskt. gick runt i mina nya kläder idag. med andra ord bestod klädseln av ett vitt linne, en vit stickad tröja, svarta jeansleggings, och mina svarta nya skor. allt är nytt utom linnet. tror jag kör på min andra nya kofta imorgon, älskar dom!

nu ska jag kolla ett avsnitt av kenza och tyra show!
 
jaa mitt hår ser lite konstig ut, ansiktet också. men det är kläderna ni ska kolla på :)

taggad

Publicerad 2010-11-17 22:17:51 i Allmänt,

jag är alldeles taggad för att helgen kommer att bli super,och jag är glad över mina kläder jag köpt. och över alla underbara vänner jag har. och mamma & pappa planera hur det blir till jul, vilket jag inte har avslöjat för er än. ni får helt enkelt vänta ett tag till. jag satt nyss och gjorde om lite bilder. eller från sidan weheartit.com , redigerar om dom lite med skärpa,kontrast osv.. faktiskt väldigt roligt. men hade varit ännu roligare om man haft ps och vetat hur det funkar.

nu ska jag sova,sweet dreams!

shopping på g

Publicerad 2010-11-17 20:14:30 i Allmänt,

högst upp på listan på vad jag skulle göra idag var att shoppa med mamma. så vi tog oss i kragen och åkte till nova lund. blev riktigt nöjd med mina köp. det jag fick med mig hem var 2 koftor, 2 par byxor, 2 skor , mascara och en borste. pengarna gick också åt till en maskerad-dräkt. mer om det får ni veta när det närmar sig användning av den.

gjorde nyss klart alla min läxor, känner mig helt slut nu. ska kolla bonde söker fru nu & bara chilla.
slänger upp en bild på mina skor, resten av kläderna får ni säkert se dom närmaste dagarna när jag har dom på mig. vi hörs lite senare!




hårfärg

Publicerad 2010-11-16 23:09:02 i Allmänt,

jag är väldigt nöjd med att jag färgat håret brunt, det passar nu till hösten och vintern. men jag kolla runt på bilder och upptäckte att jag faktiskt saknar det blonda lite. men tror inte det blir blondt igen förrens till sommaren. kommer ändå att blekas då! :) vad tycker ni, har ni någon favorit?

nu ska jag sova, vi är lediga imorgon. men jag är alldeles sliten, godnatt!



moments

Publicerad 2010-11-16 19:23:39 i Allmänt,

kollar runt på bilder från i somras. gud vad jag saknar alltihopa. alla bra stunder, åhus. allt var verkligen som bäst då. och jag hitta en bild från i slutet av sommarlovet. finns många andra bra stunder,men kanske inte som jag skulle vilja skriva ut här.. visst,vinter är också bra. men sommaren är bäst!

en bild från fb som jag hittade :)

studiedag

Publicerad 2010-11-16 17:15:21 i Allmänt,

yes, ni hörde rätt. imorgon har vi studiedag, så jäkla nice. men det har jag ju sagt innan så det är ingen nyhet. ska iväg med mamma och shoppa. och jag vet exakt vad jag ska ha. fast jag kommer fastna för massa andra grejer också,det är det negativa med att shoppa. "jag ska inte handla något annat", men självklart gör man det ändå,haha.

kollar tv nu och ska snart plugga lite så att jag inte behöver göra allt för mycket imorgon.
I see you!

weheartit.com

black and white

Publicerad 2010-11-15 16:04:54 i Allmänt,

första dagen denna veckan är avklarad, skönt. imorgon är en kort dag och på onsdag är vi lediga. onsdagens planer är att sticka till malmö eller lund med mamma och shoppa. fick ju lite pengar igår som jag hade tänkt handla upp. haha eller nej kanske inte riktigt,men behöver lite nya grejer och har redan hittat några fynd på internet som jag ska kolla upp.

nu ska jag plugga lite matte, prov imorgon!

sweet dreams!

Publicerad 2010-11-14 23:30:15 i Allmänt,





dags att sova, ny dag & ny vecka imorgon. usch vad hemskt att tänka så. fast vi är lediga en dag,den dagen som jag gillar minst. så nästa vecka kommer ju att bli lite bra ändå. men nu orkar jag inte skriva mer,ska sova nu. sweet dreams!

the end

Publicerad 2010-11-14 19:46:43 i Allmänt,

nu börjar dagen gå mot sitt slut, snart är min dag över. lite tråkigt faktiskt..men dagen har varit rolig och mysig. släkten har ju varit här,fick mest pengar och choklad. men det är bra, visste ändå inte riktigt vad jag önskade mig. nu kan jag handla vad jag vill. plus så ska jag och mamma iväg på onsdag, vi är lediga då. härligt härligt.

jag kollar gossip girl just nu,tror jag ska börja följa det igen. ser jag några avsnitt så kan jag nog komma ikapp med handlingen. slänger in en bild på TRESemmé.

min dag!

Publicerad 2010-11-14 14:19:15 i Allmänt,

min dag hittentills har varit bra. min dator var ju tidig födelsedags present. sen har jag fått pengar och TRESemmé-set som då bestod av shampoo,balsam och hårinpacking. släkten kommer runt 3. blir att äta och så bara. och få någon present såklart hihi. men nu börjar jag bli hungrig,ska ner och äta lite.

sweet 15

Publicerad 2010-11-14 10:55:40 i Allmänt,

nu ska jag fatta mig kort för jag är på alldeles för bra humör för att sitta vid datorn. ska fixa mig nu, kanske ta lite bilder. sen ska vi fixa lite här hemma. för er som missat så är det MIN STORA DAG IDAG! 15 bast är inte dåligt. nu slipper jag sitta och ljuga om att jag är 15,hehe..

ett grattis hade ju varit snällt,eller vad tycker ni? =)

exakt ett år sedan,minns ni denna snygga bilden?

nedräkning

Publicerad 2010-11-13 23:10:22 i Allmänt,

nu börjar nedräkningen till min födelsedag som bara består av ett par timmar. mindre än en timme faktiskt. ett steg närmare vuxenlivet. nej det lät ju kanske inte så roligt.. men ett år äldre är bra. 14 låter ju så lite, för mig som går i nian alltså. vi firar min dag genom att släkten kommer hit, som jag redan sagt i ett tidigare inlägg. 

idag har jag hunnit duscha & sen sätta i hårinpackning. målat naglarna + tårna. gjort fotbad och sen lite läxor. känns som om jag har hunnit med mycket. lovisa stack nyss hem, har varit en rolig kväll. resten av kvällen består av tvtittande, går en film på 5an. men minns inte vad den heter.

nu börjar den, vi syns imorgon!

time to sleep

Publicerad 2010-11-13 00:13:49 i Allmänt,

olivia stack hem alldeles nyss och jag sitter här med halvt öppna ögon. trött så det bara skriker om det. halvsov lite också när hon var här. nu ikväll kolla vi mest på tv,idol med andra ord. så jäkla bra att olle inte hängde löst och att elin åkte ut. nu mår jag bra asså! haha

mina planer för resten av helgen är ganska så fullspäckade. imorgon ska jag först och främst sova ut. sen ska jag baka, göra läxor och kanske ta lite bilder också. rätt så sugen på att göra det,fota alltså! ska då baka till kalaset vi ska ha på söndag. imorgonkväll kommer lovisa giertz hit och ska vara med josse, tror jag hänger med dom ett tag. sen på söndag kommer a la släkten hit. får försöka sälja lite kakor då också. haha vi säljer ju kakor i skolan, 50 kr burk, sugen? ;) haha

the world's greatest!

remember..

Publicerad 2010-11-12 16:47:11 i Allmänt,

fokusera på kakan!

haha känns som att min blogg blir mer och mer oseriös. självklart är jag samma gamla madde. men lite humor skadar väll aldrig. jag hade nämligen tänkt visa er en video som gjorde min dag. mår du dåligt så är denna även en bra video att se. jag lovar att ni kommer skratta! kanske inte så mycket som jag och olivia, men ändå.

sitter faktiskt hos olivia nu. men hon duschar så får underhålla mig själv vid datorn. ett inlägg skadar inte eftersom jag troligen inte kommer göra fler idag. om inte ett ikväll. men anyway, nu kom olivia. see u later!

på toppen

Publicerad 2010-11-11 19:38:38 i Allmänt,

med ett mycket bra pass idag på gympan, läxorna gjorda och en sockerkaka i ugnen som väntar på att ätas, så mår jag riktigt bra. fredag imorgon, och på söndag fyller jag år. kan ju nog inte bli så mycket bättre. imorgon får jag även reda på betyget jag fick på passet,spännande..

jag är alldeles sliten efter denna veckan. tidiga morgnar, mycket läxor, och framför allt min hopp grej. har ju så mycket träningvärk att jag nästan inte kan gå ner för trappen, haha tar några år iallafall. men till slut är jag nere..eller uppe! sockerkakan är ute,men jag tror vi väntar på att daddy kommer hem!

nu blir det att mysa framför tvn, I see you later!

såhär bra är min cam, av bästa kvalité. ha-ha!

sommar vs vinter

Publicerad 2010-11-10 22:41:36 i Allmänt,

jag har hoppat som en dåre för att få ihop mitt pass, och för att jag typ alltid glömmer det. jag meddelar er imorgon efter skolan hur det har gått. ni är kanske också lite spända..på om jag verkligen klarar det. fast vi måste ju faktiskt tänka lite positivt istället. det kommer gå så jäkla bra asså, så taggad jag är!!! tyvärr sitter träningvärken i, speciellt i vaderna. ajaj..

kolla nyss igenom lite bilder, fick ett sug av att jag verkligen vill ha sommar. nog mest för att bada en massa och för vi är lediga i 9 hela veckor. men idag så prata vi lite om julen i skolan, så himla mysigt. snön som ligger utanför fönstret, brasan som är igång, man sitter med en kopp te eller varm oboy och smaskar på lussekatter med mysig julmusik i bakgrunden. mmm..


a rihanna look

Publicerad 2010-11-09 22:21:16 i Allmänt,

desperate housewives följt av cougar town på tvn. hur härligt som helst. dom snacka nyss om att det kanske är sista säsongen dom visar nu av dh. men no way in hell säger jag bara. hur hemskt hade inte det varit. det enda programet jag verkligen följer. men det var inte detta jag skulle snacka om. min idrottsgrej är klar. imorgon blir det bara att öva. jag kan det nu, men på ett sätt att jag snart kan glömma bort det.

kollar runt på lite kläder, mysigt med massa höstkläder. stora halsdukar och cardigans. fast det kanske mer börjar bli vinter nu, jag går iallafall runt i min vinterjacka som alla andra också gör tycker jag. men av någon anledning kände jag mer för att visa lite party-looks nu. blir av rihanna idag. sen får se vem som står på tur..

förresten, jag fyller år på söndag!

varning!

Publicerad 2010-11-09 18:05:39 i Allmänt,

gissa vilken dator jag sitter vid? jo ingen mindre än min egen. pappa lyckades fixa den och nu funkar allt igen. gissa hur lycklig jag är? har inte kunnat uppdatera eller kunnat kolla runt & hänga med här på internet. jag håller just nu på att träna till mitt lilla pass jag ska köra på gympan på torsdag. måste verkligen lära mig den utantill idag så att jag bara kan träna,träna och träna imorgon. men efter att ha kört den en gång så är jag alldeles slut. så jag passa på att sätta mig och ta det lite lugnt. men måste snart köra en gång till.

haha bästa videon, men jag varnar er. när ni har kollat så kommer ni inte kunna sluta skratta,eller kanske gråta. både för hur hemskt det låter & för hur rolig den är! haha säger jag bara :)

All I need is you

Publicerad 2010-11-07 21:43:37 i Allmänt,

internet strular igen, vilket gör att min uppdatering går åt skogen. det är bara josses dator som internet funkar på. men på torsdag kommer det hit en kille som ska fixa det. eller jag tror han kan fixa det, han ska iallafall prova. haha jag har ingen aning om vad jag snackar om. låtsas att jag kan detta när jag egentligen inte fattar så mycket.

lovet har gått mott sitt slut vilket jag tycker är hemskt. en vecka till hade inte skadat.
jag slänger upp en grym låt som heter All I need is you, den sjungs av idolerna!

strömavbrott någon?

Publicerad 2010-11-05 13:37:05 i Allmänt,

verkade som om jag var den enda på hela planeten som hade strömavbrott igår. som tur var så var lovisa här. hur fan hade jag klarat mig annars i mörkret. mamma och pappa la sig redan vid 11,vad skulle jag gjort då isåfall liksom? men vi hade lika roligt, lite strömavbrott ska inte stoppa oss från att ha kul,nejnej. vi tände en massa ljus och satt och snacka och hade sms-tävling. haha vi skicka ett sms och såg vem som fick flest svar. och ingen annan hade strömavbrott av dom jag fråga, weird. men strömmen kom tillbaks i morse vid 6 tiden, lite synd att den kom så tidigt. tvn och allt i rummet bara tändes haha.

lovisa stack hem vid 12 & nu sitter jag med hårinpackning som snart ska sköljas ur!


m x 3

Publicerad 2010-11-04 18:56:43 i Allmänt,

Malmö Med Mammi, haha det blir ju M x 3. så smart är jag. men jag och mamma stack till malmö vid tio tiden,vi fika hos mormor och morfar,sen åkte vi och valde blommor till en begravning vi ska till på tisdag. sen åkte vi vidare till mobilia. hitta ovanligt nog inget nästan. efteråt åkte vi hem och nu sitter jag och väntar på lovisa som ska spendera natten här.

värmeskyddande spray - h&m
leggings - h&m
kortlek - lagerhouse
godis - någon affär :)


vaniljhorn

Publicerad 2010-11-03 22:18:45 i Allmänt,

haha vad roligt det lät, om man säger det höögt. jag och amanda har bakat vaniljhorn nyss, ska snart ner och kränga lite. det är typ sån torr deg som man sen doppar i socker. gott faktiskt! tror jag också ska sätta igång en film. sen om jag inte är allt för trött, så ska jag läsa lite ur min bok. den ska helst vara utläst till vi börjar skolan, tror jag. tog lite bilder innan och fick en hyffsat bra på mitt hår. rött-brunt som jag sa!

när jag blir stor...

Publicerad 2010-11-03 17:57:57 i Allmänt,

vill jag bo i usa. eller jag vill inte, jag ska. det är säkert allas dröm. att bo i ett stort hus, ha bra utsikt, en underbar familj och bra jobb. detta ska nog gå att lyckas med även om man inte är känd. haha eller självklar går det. fast det också hade varit grymt roligt,att vara känd alltså. men att jobba med ett jobb man älskar och samtidigt få bra betalt. detta är min dröm. det ska nog antingen ligga i new york, los angeles, florida eller beverly hills.

sara visa mig en sida för några dagar sen där det fanns massa hus. man kunde söka på ett land och stad och så fick man upp lite olika resultat. tyvärr var inte bilderna så stora,men ni ser nog ändå. so far, så är detta min drömhus. haha,fast så sa jag nog åt varje hus jag kolla på. men hur snyggt var inte detta?






kastanjerött

Publicerad 2010-11-03 15:12:19 i Allmänt,

känns som att regnet kommer och går hela tiden idag,eller har jag fel. just nu är det uppehåll, fast egentligen bryr jag mig inte så mycket haha. jag och mamma ska sätta igång en film snart, the bounty hunter. en riktigt bra film som jag rekomenderar skarpt. typ, action/komedi om man ska beskriva den kort.

jag färga nyss håret. det skulle bli mellanbrunt, men självklart blev det inte det. fast resultatet blev ändå rätt lyckat. mitt hår är kastanjerött, eller kastanjebrunt. ville ju ha det brunt så det andra ordet låter bättre hehe. det röda ville inte riktigt försvinna så det är en blandning nu, fast mest brunt vilket är bra. slänger kanske upp en bild senare, om jag orkar. men nu ska jag ner och göra lita fika,sen drar filmen igång!

älskar låten,älskar killen. I'm in love..
Who says I can't get stoned?

Allt var svävande..

Publicerad 2010-11-02 21:41:54 i Allmänt,

men nu så ser jag klart. lyssnar på musik & tänker mycket på vad dom sjunger. normalt så brukar jag inte göra det. men ibland så sjunger dom om saker som man känner igen sig i.

jag och josse var ute och gick en runda innan, vi sitter nu och kollar dh. jag hinner inte skriva så mycket,det är bara paus just nu. men min dag har varit slapp. har gjort lite läxor, men sen så somna jag så får fortsätta lite imorgon. men förutom det så händer inget speciellt denna veckan. förutom att jag och josse ska ha filmkväll och jag sticker till malmö med mamma på torsdag.

summer passion thé

half baked

Publicerad 2010-11-01 23:21:31 i Allmänt,

fick ett otroligt sug efter ben & jerry innan. så när jag och josse gick en runda så gick vi inom preem för att handla. fick bli en half baked. josse sitter på sitt rum nu och väntar på att jag ska komma så att vi kan dra igång en film. så det får bli ett väldigt snabbt och kort inlägg. tycker det känns som skola imorgon, men nejdå. sovmorgon och ledighet imorgon och hela veckan också. känns toppen!

Sweet Dreams!


Don't look back in anger

Publicerad 2010-11-01 16:22:45 i Allmänt,

såhär är det, sanningen svider ibland. och jag fick en fråga om vad 10 000 BC hanldar om. av någon anledningen tog josse en bild på filmerna också men vi såg inte ens dom. kanske för att det var tänkt att vi skulle se dom, tror jag. men vi såg två andra. en komedi och en skräck. men vi somna under den sista filmen och vakna sedan vid halv 5 i natt, vi fixa oss och sen gick vi och la oss.

jag kom nyss hem, eller kanske för tre kvart sedan. ska strax hoppa in i duschen och sen kommer sara hit. hon är verkligen efterlängtad och så sticker hon till usa om några dagar så det är ett måste att vi ska träffas. jag slänger upp en till bild på mitt hår. dels för att jag sitter vid min stationära (stavning?) dator och jag har nästan inga bilder där. och så fick jag en ännu bättre bild på det nu!

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela