maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

sankta lucia

Publicerad 2010-11-23 14:38:48 i Allmänt,

nu börjar det närma sig lucian,vet inte ens om det heter så men ni fattar vad jag menar hoppas jag. varje år går niorna och femmorna tillsammans,vilket innebär att i år är det våran tur. vi träna idag i gympasalen, det gick helt okej. vissa skrek och vissa sjöng inte alls. annars rätt roligt tycker jag!

jag ska kort och gott berätta om min lilla maskerad pardeeey som jag hade i lördags. ifall någon undrar och så, har ju sagt att jag skulle berätta men har inte gjort det. jag hade det för att fira mig och jag bjöd mest av josses kompisar. anledningen till det var att allt skulle bli kaos annars, ni fattar va? "hon bjöd inte mig" osv.. jag bjöd lovisa,sara och bella från nian. mest för att det är dom jag mest varit med den senaste tiden. har andra bästa kompisar (om man säger så) som jag inte bjöd, jag har ingen bra anledning till det faktiskt. så tänker inte sitta och försöka komma på något. men det blev lättast att göra såhär. plus så har ju alla josses kompisar som jag också har umgåtts med, dom går ju på gymnasiet nu. vilket betyder att dom har splittrats. var kul att ha alla samlade igen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela