maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

Låt-maraton

Publicerad 2010-03-31 23:58:50 i Allmänt,

sitter och lyssnar igenom en massa låtar som jag hittar lite här och var. vissa är bättre än andra,vilket är bra för då hamnar dom här på min blogg. än så länge har jag bara hittat tre vilket borde få räcka för idag. klockan är snart 00:00 men jag är inte alls trött. sitter och funderar på lite aprilskämt och jag vet världens bästa som säkert är rätt vanlig:

ställ fram klockan på någon person i familjen, och för er som har föräldrar som ska jobba imorgon. gör det inte på dom. haha, funderar själv på det innan men dom jobbar så då är det inte så bra. men har man ett syskon som sover till ett på dagen så ställ fram den 2-3 timmar, hon/han märker ändå inget eftersom personen nyss sovit. med andra ord så sover personen bara till 11 då. man kan också sätta en plastbit på kranen så att vattnet sprutar rätt på en. hihih, jag älskar 1 april.

inte lönt att skriva ut vad låtarna heter eftersom det redan står på dom.





sexy thing!

Publicerad 2010-03-31 22:49:20 i Allmänt,

gollongar! gissa vilken dator jag sitter vid? haha inte min iallafall. den laggar hela tiden,eller laggar kanske är fel ord. men det är riktigt seg vilket jag inte klarar av just nu. musiken rullar på och jag sitter och ler åt ingenting. typ det vanliga då alltså. förutom att josse sitter vid min och jag i min säng, vilket betyder lite tjejsnack då och då. det gillar vi!

morgondagen blir chill. första april imorgon också,kommer bli lite extra spännande. haha jag ska lura så många att det kommer stå i böcker.. hihi oops,där tog jag nicklas replik. vilket inte gör något för han älskar vi,ellerhur? jag orkar inte skriva mer nu. eller jo jag gör det men jag skriver för mycket konstiga saker när jag inte orkar vara seriös. jag skriver om allt som bara poppar upp vilket gör att det blir jättetråkigt i mängden. som nu, så jag tänker vara tyst. vi kan ha en tyst minut och bara....stirra på denna underbara bilder. muuuuums

ha det fint!

Bella gästbloggar!

Publicerad 2010-03-31 20:51:15 i Allmänt,

Tja alla maddes bloggläsare!
Jag & madde har nördat sims rätt länge nu. Och för er som är lite intresserade så heter vår familj falksson, haha! Sen en liten pinsam sak är att innan idag så spela vi ett pingvin spel i över en timme. Tänkte bjuda på lite bilder också som är tagna precis! ;)



Nu måste jag sluta skriva för att jag tänkte fortsätta nörda sims med madde! :D

Get sexy - sugababes

Publicerad 2010-03-31 20:36:05 i Allmänt,

hej sötnosar! sitter och nördar datorn med bella sidan om. vi har snart varit i 12 timmar, haha för hon kom till mig vid halv 9-9 i morse. inte illa det, vi har gjort allt möjligt. spelat spel,kolla match,kollat två filmer,ätit på statoil grillen och massa mer. väldigt lyckad dag,tack bellis! :)

mina planer för lovet är att bara chilla, kanske blir det halmstad imorgon. men aao, ni vet hur det är med mig. iiinget bestämt! men vi hörs senare, ni får ha det fint.

dagens låt: get sexy - sugababes.
förlåt för den röda texten mitt i allt, går inte att göra något åt den..

i'm walking on sunshine!

Publicerad 2010-03-30 21:24:23 i Allmänt,

hej gullisar! riktigt skönt att vakna upp till så härligt väder som det var idag,men vem gillar inte solsken egentligen? i love it. har varit med oscar idag vilket var massvis med kul. annars har det inte hänt så mycket annat. och just det,mitt sår har läkt alldeles perfekt. inte för att det ser bra ut nu,men mycket bättre skillnad sen igår iallafall. kan tyvärr inte ligga på sidan, får då svider det, känner till och med av såret när jag sitter. stackars mig...

nu ska jag nog träffa olivia, ni får ha det asbra! massa pussar

så underbart gott..


dagens outfit:
svart linne - gina tricot
rosa kofta med tryck "over and out" - gina tricot
ljusblåa leggings - bikbok
vit blom-ring - vet ej (mammas)
black nails - grr

pain in the ass

Publicerad 2010-03-29 20:31:59 i Allmänt,

hej gullungar! har fortfarande inte sett klart den andra filmen för jag har behövt pausa en massa. efter vi ätit middag så stack jag ut och spela fotboll med amanda, och gissa vem som nu har ett stort upprivet sår på låret..? jo jag, halka på grusen men märkte inte förrens senare att jag hade ett sår.

tänkte först ta fram lite chips och dippa som jag kunde kränga i mig till filmen. men då tänkte jag att jag kunde vara lite nyttigt istället. jag är verkligen godis beroende, ni ska bara veta... kommer vara en "pain in the ass" att försöka hålla på såhär ett tag. måste faktiskt tagga ner på det onyttiga vilket funkar liiite genom att äta som tex dethära :

en kiwii
en apelsin
tomat (inte nödvändigt men hitta den i kylen)
ett äpple
stort glas vatten
ett glas proviva



passa på att ta bilder på sötnosarna idag! jag är verkligen förälskad i dom..det är tyvärr bara två veckor kvar till vi ska lämna bort dom till dom som köpt dom. fast denna bruna som är på första bilden (molle) är inte tingad/köpt än, vi får se hur det blir med han! fast vet att ingen kan säga nej till det underbara ansiktet ♥




Miss secret agent

Publicerad 2010-03-29 17:25:37 i Allmänt,

hejhej! har varit vaken sen 11, men orka inte starta mig egen dator innan så satte igång pappas men självklart funka inte internet. men nu gör det, och det är därför som uppdateringen är som den är idag. håller på att kolla film nu och såg en innan också. Road kill 2 innan och nu Miss secret agent 2. den första var riktigt bra och den jag ser nu har jag inte kollat klart än så ni får veta sen hur det var.
detta lär inte bli den sista filmen för idag,ska se en massa fler. har min egna lilla filmkväll idag. kände att det passade bra med den nu. hade ändå inte så mycket annat för mig. men nu ska jag koncentrera mig på filmen.

ni får ha det så bra!

dagens låt är Bless the broken road,längesen man hörde den.
och mina favorit dikter är med i den, två flugor i en smäll!

nattbloggning

Publicerad 2010-03-29 01:03:40 i Allmänt,

klockan är 01:00 och jag kom hem för typ en halvtimme sen. har varit hos emil med olivia,eva och ilir. ganska lyckat faktiskt,men hemvägen var oslagbar. haha,skrattar bara jag tänker på det, jag älskar er tjejer ♥

just nu känner jag mig lite halvtrött. funderar på om jag ska sova eller inte. så himla skönt att det är lov imorgon iallafall. är helt slut efter allt i skolan. fast det känns egentligen som att förra lovet var för typ två veckor sedan. vistse ni att det är typ 8 skolveckor kvar innan sommarlovet? om man räknar bort vår prao som är i två veckor. så himla gött, längtar så sjukt mycket.

men nu ska jag ta och sova, bestämde mig nyss för det.
sov gott & dröm sött!

bilder? tyvärr

Publicerad 2010-03-28 17:37:19 i Allmänt,

blir att snart träffa olivia, håller på att fixa mig nu. sa det innan också men då gjorde jag aldrig det. vakna nyss faktiskt,råkade somna i amandas säng,men nu är jag igång!

någon fråga om bilder, vet inte om personen syfta på bilder på idolerna eftersom dom var på jägers. men tyvär blev det inga,hade inte ens mobilen med mig, och kameran kunde jag inte ha med för man får inte ha väskor och jackor där inne utan dom måste man lämna in och sedan hämta när man ska hem igen. så inga bilder tyvär :/ känner mig hemsk som inte tog några,men ja..finns inget att göra åt det nu!

jag juust nu, vi hörs senare sötisar!

Who I am

Publicerad 2010-03-28 13:42:27 i Allmänt,

Godmorgon! kanske inte ett passande ord klockan 20 i 1, men första inlägget på dagen passar bra med ett godmorgon. har nyss duschat och ätit frukost. vaknade först vid halv 10 och tänkte att jag kunde gå upp då, men sen helt plötsligt vaknade jag av att klockan var halv 12. så det blev att jag gick upp då istället.

dagen kommer att spenderas med olivia idag,vilket kommer bli otroligt kul. för det har vi alltid. mer eller mindre planer för dagen vet jag ingenting om. men nu ska jag börja fixa mig, och här kommer dagens låt:

Who I am - Nick Jonas




ge mig sommar!

Publicerad 2010-03-27 21:50:22 i Allmänt,

såg nyss "snuten i varuhuset" och enligt min åsikt så tycker jag verkligen att ni ska ta och hyra den. så himla rolig asså, många skratt! vi ska alldeles strax se den andra "the box" ingen aning om vad den handlar om men vet att Cameron Diaz är med och hon är en riktigt bra skådespelerska. men vi hörs kanske senare,ha det fint!

sommaren 09

Film & godis är askalas!

Publicerad 2010-03-27 19:05:05 i Allmänt,

hej mina puddingar! stack iväg innan med mamma och pappa för att hyra film,beställa thaimat och handla godis. tyvär var det stängt när vi skulle beställa mat så det fick bli pizza. men det är ju supergott så det gick lika bra. filmerna vi hyrt är:

Snuten i varuhuset - komedi
The Box - action tror jag. eller den är spännande iaf!
Aliens in attic - komedi (till amanda)

ska bli spännande att se hur dom är, dom verkar iallafall riktigt bra!
ni får ha det fint, puss

myskväll!

Publicerad 2010-03-27 16:47:15 i Allmänt,

hej gullisar! jag har exakt ingenting att göra just nu och heller inget roligt att berätta för er. men jag tänkte att jag kan skriva en massa onödigt nu när jag ändå inte har något annat för mig.

- tänker på gårdagen heeela tiden nästan.
- tänker på att den mössan kunde varit min, hehe
- orkar inte fixa mig så ser ut som ett troll
- skulle egentligen kanske åkt till usa idag (fast det blev ändrat för överlängesen)
- jag lyssnar på nick jonas - who I am
- den är överbraaa.
- jag känner mig slö i hela kroppen efter gårdagen
- ikväll blir det filmkväll med amanda.
- jag är törstig så ska ner och dricka nu.

vi älskar kamerna, och kameran älskar oss!

Nicklas Hocker ♥

Publicerad 2010-03-27 16:00:14 i Allmänt,

hej allihopa! kom hem från sara för en timme sen typ,tack för igår och idag. vi har mest chillat idag och kollat film och ikväll blir det att kanske passa amanda om mamma och pappa ska på bio!

gårdagen var totalt lyckad. idolerna kom ju också dit, liten synd att inte rabih kunde komma fast det var ändå nicklas jag ville träffa mest. han är så sjukt söt och han har en övergrym röst. synd bara att jag inte fick hans mössa igår =(.. han kasta ut sin mössa i publiken (även hans tröja) men mössan kom rätt nära mig och tror ingen märkte den på direkten så som jag gjorde,onödig fakta kanske men jag stör mig på det fortfarande haha. fast något som gör mig lite gladare är att jag åtminstonde fick en kram av han & autograf =) aja, tack för igår alla som gjorde kvällen super.

U som i underbar!

loooooooooov

Publicerad 2010-03-26 16:20:05 i Allmänt,

hej gullungar! skolan har rullat på som alltid,riktigt rolig också. fast det är alltid fredagar. ikväll blir det jägers med sara vilket kommer bli super. idolerna nickals,eddie och rabih ska också vara där vilket är helt lovely. förutom att det inte är så mycket techno/dans låtar. nej nu hinner jag inte skriva mer, kollar gossip girl och missar en del spännande saker.

känns som om jag baara lägger in om justin bieber, men denna plus dom andra
är faktiskt riktigt bra, ha det fint!

pallar ni?

Publicerad 2010-03-25 21:28:55 i Allmänt,

heey alla supersöta!

dagen har varit fullspäckad,stavas det så? iallafall..skolan var halvrolig,och den blev ännu bättre när jag fick reda på mitt mattebetyg. känner för att skryta lite, VG & en sol. hihi man får en sol om man klarar en mvg uppgift vilket jag sällan gör. haha ni trodde säkert jag skulle skriva att jag fick mvg,men detta var mitt bästa betyg hittills i matte. så nu är jag gladeeer! efter skolan blev det att åka direkt till city gross för att handla smink, eller bara foundation. men självklart märkte jag i bilen att den var konstig så pappa ska byta den imorgon.

efteråt träffa jag efterlängtade olivia, hade verkligen så överdrivet kul. du lyser upp min dag älskling! vi tramsa som vanligt, haha ni som känner oss visste väl redan det..? ska strax se film och sen blir det att nanna. här kommer ännu en "dagens låt" det känns som om det är det enda jag lägger om in nu för tiden. men jaja, hoppas ni överlever.

ni får ha det superfint, puss!

Sting - fields of gold

Publicerad 2010-03-24 16:08:44 i Allmänt,

hej allihopa. barnvakten madde här, yes så ligger läget till. josse är inte hemma för hon har någon vårfest med klassen, så jag passar amanda alldeles själv. ska snart (om jag orkar), göra fruktsallad med någon god citrongrädde till. eller så gör jag det ikväll så pluggar jag nu bara. matteprov idag,gick faktikst bra. men efter varje matteprov så känner jag mig nöjd,fast resultatet är inte så bra som jag trodde. så jag brukar inte ha så höga förväntningar.

nej nu måste jag plocka undan maten och börja plugga.
dagens låt, inte världens bästa men den är heller inte dålig
ha det finfint och så hörs vi!

one time..

Publicerad 2010-03-23 19:02:56 i Allmänt,

hej sötnosar! sitter och lyssnar sönder justin bieber - one time. mest för att den är så sjukt bra och han är förbannat söt. haha, visste ni att han är 1.61? vadå liten.. aja, jag ska strax spela buzz med amanda, ska äga ut henne. eller så kanske jag är lite snäll och låter henne vinna. har också förberett med godis till ikväll. Dating in the dark, desperate housewives och cougar town idag. gud vad jag älskar tisdagar, men ni får ha det superfint och så hörs vi, puss!

Sweet dreams

Publicerad 2010-03-22 22:28:46 i Allmänt,

dagen har gått i ett hela tiden. men det finns alltid en massa saker jag vill göra om dagarna men inte hinner. tur att det är lov nästa vecka. har bestämt för att ha en filmdag på lovet där jag bara ska kolla en massa filmer hela dagen. ska även ta min tid till att spela sims och att baka. har gjort jättegoda efterrätter och huvud/maträtter på hkn. men nog om det. jag ska ta och sova nu, fast först ska jag läsa ett kapitel ur min engelskabok. känner mig duktig som läser en engelsk, fast det är bara för vi måste ha läst ut den till v.16 (hemläxa) om man säger så.

hoppas ni sover supergott!

mest för att jag inte hade något annan bild

skratta eller gråta?

Publicerad 2010-03-22 19:45:49 i Allmänt,

har inget för mig just nu. kolla nyss kläder på ellos, börjar få rätt på det nu. hade världsproblem med det innan ju. ska snart kolla tv och bara chilla. hälften av läxan är gjord så lite duktig känner jag mig. kl 20:00 (tror jag), så är det svenska hollywood fruar. haha ska man skratta eller gråta åt dom? dom är så sjukt roliga, fast dom är helt seriösa. det lite pinsammare är att dom är svenska. haha eller det är inte så att jag tycker att dom skämmer ut mig precis. men ja, ni fattar :)

jag ser inte ut som världens fräschaste just nu, men jag bjuder på mig ändå :)

We are the world

Publicerad 2010-03-22 17:31:54 i Allmänt,

hejhej! skolan idag har varit helt okej, den har varit chill och gått rätt snabbt. förutom att detta var första dagen på hela veckan så har den annars varit okej. sara var här nyss men stack hem för en liten stund sen. blev bara att va en kort stund idag,skulle mest träna på dansen som vi ska redovisa imorgon. och nu har jag lite läxor att göra.

men vi hörs senare, ha det fint!

dagens låt:
mest för att det känns som om alla glömt bort denna låten
och för att åtminstonde jag fortfarande gillar den :)

Jackor i massvis

Publicerad 2010-03-21 22:37:20 i Allmänt,

eller det blev två st, ska inte överdriva nu. en jeansjacka och en skinnjacka. är lite tveksam på jeansjackan när man ser den på denna bilden. men den kommer säkert sitta snyggt. kolla egentligen på två helt andra än dessa,men självklart fanns dom inte i rätt färg eller så var de slut i storlekar. haha och jag blev inte förvånad, det är inte först eller andra gången det händer mig. aja, men leveransen är jätteseg. får en i v.15 och en v.17. ,så typ 3 veckor till. wihoo, har något att se fram emot iallafall! men nu ska jag sluta babbla om dom..

ska faktiskt ta och sova nu, eller ska först välja kläder men sen blir det att nanna.
sov gott och dröm sött!

förresten: är det bara jag som tycker att min textstil är jobbig? man jag ska byta när jag hittar en snygg ;)

Gossip girl

Publicerad 2010-03-21 20:06:32 i Allmänt,

olivia stack nyss hem,tack för idag honey. du är för underbar, och din/vår humor knäcker alla andra, iloveu! och lycka till imorgon ♥

jag har så sjukt ont i foten så det inte är sant. har typ en bula på ena sidan, typiskt mig såklart..och nu har jag börjat få ont i den, så ska kolla upp den hos vårdcentralen. något som muntrar upp mig lite är att jag snart ska beställa jackor. en skinnjacka och en jeansjacka, 100 krs rabbat på alla jackor på h&m. så man måste passa på nu. och sen ska jag beställa kläder på ellos eftersom vi har ett erbjudande där. och vi ska även beställa massa nya möbler till mitt rum och sist men inte minst så kom mina nya skor igår. så det blir en massa nya saker för mig nu, vilket jag är överlycklig över.

men nu ska jag ner och kolla gossips girl. ha det superfint :)

bild sen liseberg 2008

så mycket bättre.

Publicerad 2010-03-21 18:24:21 i Allmänt,

heejsan!

olivia och jag har nördat datorn hela dagen. men det är inget jag klagar över,för det har varit hur kul som helst. vi ska strax ner och äta och sen får vi se vad vi gör. bra planering vi har ellerhur? nej men man måste inte planera för att saker och ting ska bli kul. haha eller det är olivia och jag ensamma om kanske?.. iallafall, nu ska vi återgå till att nörda spel, puss.

om Mr.Bean var med i twilight
haha då hade den varit så mycket bättre :)

Olivia är här!

Publicerad 2010-03-21 15:59:14 i Allmänt,

hej sötnosar! stack ut igår vid halv 12 för att träffa olivia. och eftersom klockan var så pass mycket så bestämde vi oss för att nanna över. så hon är här nu, vi håller på att fjanta oss som vanligt. men nu har vi typ ingen energi kvar så vi bara chillar. vi får se hur dagen slutar sen, haha varje dag med olivia är ett nytt äventyr ;)
ha det fint, puss.

dagens låt:

hur ska det här gå till?

Publicerad 2010-03-20 21:12:12 i Allmänt,

Erika stack hem får en halvtimma sen typ. sen dess har jag bara kollat tv. tack för idag stumpan! ♥ är alldeles själv hemma nu, om jag ska vara ärlig så är jag lite rädd. har tänt dom flesta lamporna här hemma och tvn är fortfarande igång så att det inte ska vara så tyst här. ska nog snart fixa med godis och så och sätta på en film. har inte så mycket annat att göra, och det är skönt att bara mysa en lördagskväll. jag hoppas ni har det superbra, vi hörs senare.

erika sötnos kommer

Publicerad 2010-03-20 14:26:56 i Allmänt,

när som helst kommer erika hit. sitter och väntar förtillfället. musiken håller mig sällskap. tror det blir att chilla mest, typ kolla film eller något. aja, i dont know. fotat lite idag också, eller fota mest för att jag ska kunna visa dagens outfit. så här kommer den! vi har ju fått en ny spegel och nya lådor och sånt av familjen hey. så där blir det utmärkta bilder,haha. men nu ska jag sticka,puss

grå tröja - gina tricot
svart linne - gina tricot
vita jeansleggings - vera moda

Chariot

Publicerad 2010-03-20 11:38:41 i Allmänt,

ny duschad och frääsch. sitter och lyssnar på en massa musik och funderar på vad jag ska ha på mig. det är alltid ett stort problem för mig, eller ibland är det. aja, ni vet han Andreas Wijk? jag la in en låt med han för ett tag en sen. han har massa fler på youtube. men denna hitta jag alldeles nyss, så sjukt bra. man smäääälter.. så detta får bli dagens låt!

upp och hoppa!

Publicerad 2010-03-20 10:54:28 i Allmänt,

Godmorgon alla tröttisar! antar att ni flesta sover än. själv gick jag upp vid halv 11, kände inte för att sova bort hela dagen. ska snart ta och duscha och sen blir det erika-time. vet ni vad? det blev inget sims igår, buhuu. mamma ropa och sa att dom skulle starta den andra filmen vi hyrt, och den var faktiskt riktigt bra. law abiding citizen heter den.

men nu ska jag fixa mig, ha det fint!

Beauty

Publicerad 2010-03-19 22:15:11 i Allmänt,

ska fixa mig nu lite och vet inte om detta blir sista inlägget för idag. ska fixa mig lite och sen ska jag spela sims. har inte hunnit göra det och är riktigt sugen. och ja ni som har spelat det vet hur roligt det är, ellerhur? känner mig som värsta tönten för jag snackar om det hela tiden,men jag hinner aldrig spela det känns det som. så nu ska jag ta min tid till att göra det. ingen skola imorgon så kan sitta uppe hur länge som helst. oh nu blev jag glad. haha men vi hörs kanske senare. om inte, Godnatt alla gullisar! och dröm sött.

gjorde inte denna idag så kommer inte ihåg var sakerna kommer ifrån.
men riktigt snygga kläder är det iallafall, fashion is beauty

I wanna hold u till I die

Publicerad 2010-03-19 21:46:56 i Allmänt,

yesman, haha förjäkla rolig film. ni kanske redan har sett den, den är inte ny precis. men första gången jag såg den iallafall. rekomenderar den skarpt för er som är nyfikna. handla om han Jim Carrey som typ alltid sa nej innan till allt och hans liv var ganska tråkigt, men sen blev han tvungen att säga ja åt allting och så hände det massa saker så han fick tur och så. så en tumme upp, 5 av 5 toasters.

tänkte lägga upp en dagens outfit nu när jag ändå är igång.
vitt linne - bikbok
mörkblå tröja med tryck "kungligt bra" - från skolan (min systers tröja)
svarta leggings - gina tricot

fick även hem mina nya skor idag,ett par vita och ett par svarta.
imorgon blir det att beställa lite kläder. aja,puss puss

valpar for sale

Publicerad 2010-03-19 19:36:35 i Allmänt,

blev hyrt tre filmer, en av dom var amandas. tror inte ni är så intresserade av vilken det blev. men vi hyrde en action och en komedi. vet faktiskt inte vad den ena hette, men komedin var "yes man". verkar riktigt rolig och Jim Carrey är en riktigt bra skådespelare. vet inte om namnet blev rätt stavat men skitsamma. tror det blir att börja kolla nu om vi ska hinna se båda.

bild på en av valparna. bara de två tjejerna som är tingade (paxade) men killarna är kvar ;) så köp dom..för jag vet att ni vill.

happy face, ohyeah

Publicerad 2010-03-19 18:22:33 i Allmänt,

känner mig helt överglad. fast varför skulle jag inte göra det egentligen? det är ju helg nu förfan. synd bara att de alltid går så snabbt, men jaja. nu ska vi tänka positivt. nu sticker jag,mamma och pappa iväg för att hyra film. eller filmer rättare sagt, blir två st tror jag. men jag har ingen aning om vilka. hoppas ni haft en bra dag än så länge och hoppas den blir ännu bättre. puss


All I can taste is this moment

Publicerad 2010-03-19 17:40:03 i Allmänt,

fredags myspys. blir antagligen att nörda sims hela kvällen, när man väl börjar spela så blir man beroende. tro mig, i know. har nyss f00tat en massa, eller inte ens massa men en del. och jag fick igång youtube direkt efter förra inlägget. fick installera något, så nu funkar det igen. vet inte hur vi hade överlevt utan dagens låtar annars, men som tur är så är jag väldigt teknisk av mig. haha vi säger att jag är det iallafall.

ha det bäst! & dagens låt är: Iris - Goo Goo Dolls

school's out!

Publicerad 2010-03-19 16:09:35 i Allmänt,

hej sötnosar! kom hem från skolan för en timme sen och det jag gjort än så länge är att jag har ätit. kommer bara bli en chill/mysig hemmakväll idag tror jag. ska nog iallafall ta lite nya bilder, kolla film och typ spela sims. haha mobba mig inte, det är faktiskt rolig! och imorgon ska jag vara med erika fika, kommer bli askalas.

dagen har rusat iväg. första lektionen var hk vilket gick riktigt fort. sen hade vi no & då hade vi dels ett litet läxförhör som jag tycker att jag klara galant. sen var det elevens val och då träna jag & min dansgrupp på vår redovisning. om ni vill att jag ska förklara lite mer detaljerat så är det nämligen så att vi har fått i uppgift att redovisa en dans på gympan, och den ska visas upp nästa vecka och vi var inte riktigt klara, men nu är vi. bara så ni inte tror att jag går på någon slags dans, för det gör jag ikke. sen till sist hade vi so, kolla bara på någon film. så totalt chill idag.

& jag installera in något nytt internet idag så jag kan inte lyssna på musik på youtube, så ni får försöka överleva utan "dagens låt" ett tag. förutom om jag sitter vid pappas eller josses dator, för där funkar det. men nu ska jag hitta på något annat. massa pussar

sooo madde style, haha

Sometimes when we touch..

Publicerad 2010-03-18 19:58:17 i Allmänt,

hello bitches!

skolan idag har varit helt okej, varken rolig eller tråkig. men imorgon är det fredag vilket jag älskar. sen helg, tror det blir att chilla imorgon men på lördag ska jag va med erika. eller jag vet inte hur det blir, nu fantiserar jag lite känns det som. men vi ska vara i helgen iallafall. var med oscar idag, följde med han hem efter skolan så det är därför som detta är mitt första inlägg. ska faktiskt träna på no:n nu, vi har skriftligt läxförhör imorgon. som jag tror jag kommer klara hyffsat, om jag tränar. men då måste jag sätta igång nu. vi hörs senare, ha det fint!

dagens låt, riktigt fin är den.

Mc-jacka?

Publicerad 2010-03-17 18:40:21 i Allmänt,

funderar skarp på att beställa denna? vad tycker ni? tycker den ser rätt häftig ut och riktigt snygg. men vill gärna höra lite om vad ni tycker? satsa på denna eller en vanlig? eller kanske jeansjacka? hjääälp

sitter och pluggar nu, dötrist. om man ändå bara kunde trolla och göra så allt var gjort på en sekund. skulle inte det vara härligt? haha tror inte någon av er tänker "nej absoult inte,jag älskar läxor". hinner inte skriva mer nu, men kommentera gärna vad ni tycker om jackan eller vad jag annars ska ha får någon? för jag har stoort problem med det. puss

Mr Cool

Publicerad 2010-03-17 17:13:07 i Allmänt,

hej sötnosar! skolan idag har faktiskt inte rusat iväg som den brukar, den har faktiskt inte varit så jätte rolig som den brukar heller. vet inte varför,men ni vet att jag hatar onsdagar så ja. är barnvakt idag,passar amanda. hon var lite över hyper innan men nu sitter hon bredvid mig och läser tidigningen och sjunger till musiken som spelas. lite småtrevligt. ska börja sätta igång med läxan nu, har en del. har nyss kollat kläder på ellos som ska beställas, kanske visar er vad om ni är snälla :) nej nu ska jag ta i tu med läxorna, puss!
 
dagens låt: My Cool - Adam Tensta

Madde in action

Publicerad 2010-03-16 18:49:49 i Allmänt,

även jag kan vara på topp ibland!

heej g0llungar! sitter och gör nada nu. hjärt och lung räddning i skolan idag, boooring as hell. men vi sluta tidigt vilket fick mig att göra ett litet litet glädjehopp. jag och sara stack in till höör för att fixa prao plats,men han som jobba visste inte om dom tog emot det så vi får kommer tillbaks en annan dag. så vi hade exakt inget att göra och jag hade glömt plånboken hemma så smart som jag är. men sorräh var så himla gollig att hon låna mig lite pengar, så vi gick till konsum och köpte en massa. haha det var så himla kul.

sara: nu har vi bara 10 kr kvar att handla för eftersom jag har 25 kr.
jag: men du sa innan att du hade 45 kr?
sara: ja oj just det..MEN DÅ KAN VI JU STORHANDLA!

haha, vi hade inte alls mycket pengar och så handla vi så att det exaakt räckte. vi trodde inte ens att vi skulle ha råd till en påse för 1 kr. vi stack hem här efter och kolla outsiders.

nu gör jag absolut ingenting, men klockan 20:00 är det "dating in the dark" följt av "desperate house wives" och sist men inte minst "cougar town" ,kommer sitta fast klistrad framför tvn, ska även göra en äpplekaka innan som jag kan sitta och mumsa på. men vi hörs senare, puss.

M som i..

Publicerad 2010-03-15 21:10:27 i Allmänt,

maddes outfit. yeye, kom på att jag inte lagt in det. eller att jag inte skrivit om den. har faktiskt ingen bild på de så ni får föreställa er haha. ska faktiskt ta och duscha nu och sen blir det att äta kvälls mat/fika och sen blir det att krypa ner i sängen och nanna. imorgon har vi hjärt-och lung räddning i skolan hela dagen så inga lektioner, chill. och så sluter vi tidigt, ännu bättre.

dresscode for today:
grått linne - gina tricot
svart kofta - gina tricot
svarta leggings m nitar - gina tricot
rosa ring m en blomma på
tygskor - skopunkten

give me mooore

Publicerad 2010-03-15 18:40:42 i Allmänt,

hej alla underbaringar. sitter och lyssnar på musik och har olivia sittande sidan om, vi stack in till höör direkt efter skolan och luffa runder. men vi kom hem igen vid 4, halv 5. sitter och nördar datorn, olivia sitter vid min och jag vid josses. hihi såna busungar. men nu har jag inte så himla mycket mer att säga. gjorde redovisningen idag, och vi har bara en eller två läxor. riktigt chill, nej nu ska jag sticka. ni får ha det fint!

lägger även in en bild på en riktigt mysig kofta, me like

Beautiful soul

Publicerad 2010-03-15 07:35:58 i Allmänt,

godmorgon sötisar! förvånade över att jag gör ett inlägg såhär dags? jag är hihi. men jag valde kläder redan igår vilket gav mig lite tid över idag. ni ska bara veta vilka problem jag brukar ha med det på morgnarna. men nu så..ska snart föna håret och sen ska vi sticka. eller snart vet jag inte om man säger, vi sticker vid 8. jag lägger även in dagens låt redan nu. eftersom jag sitter här i halvlockigt blött hår och inte känner för att lägga in en bild på mig just nu, men jag tror det blir super såhär. 

jag hoppas ni får en bra dag!
och dagens låt är: Beautiful soul - Jesse McCartney

Skola imorgon, kill me..

Publicerad 2010-03-14 21:06:12 i Allmänt,

har nyss suttit och kollat wipe out, riktigt roligt. haha tror alla tycker det,men jag är en sån människa som skrattar när andra slår sig, fråga själv någon haha..fast kanske inte precis om någon knäcker nacken eller så. så taskig är jag inte :) ska träna lite på min redovisning nu,har inte hunnit göra det än. hoppas ni haft en härlig dag. själv har jag det. det enda som sabbar allt är att det är skola imorgon, jag orkar verkligen I N T E. vill bara skrika ut hur mycket jag hatar det, haha. men jaja, får försöka överleva. vi hörs nog lite senare, pusss

Big girls don't cry

Publicerad 2010-03-14 19:08:43 i Allmänt,

hej sötnosar. sov hos sara till idag som ni vet. kom till henne igår vid 4-5 någonting. oscar kom ca 5 min senare, hihi dom hade väntat i en timme på mig. förlåt för det :) vi träna lite på dansen och så, gick väl sådär. svårt att koncentrera sig en lördag.

jag och sara kolla även mf, höll på att avlida när Anna vann, eller vad hon nu heter. Erik skulle LÄTT vinna, fy för henne asså =( nej nu ska jag ta och plugga lite till redovisningen imorgon, och 20:00 blir det Wipe Out, glöm inte det ;)

 slänger också in dagens låt, ha det super!

Sunshiine

Publicerad 2010-03-13 16:13:44 i Allmänt,

yes, solen skiner på för fullt. eller den gjorde den innan. riktigt skönt att det börjar bli vår, eller börjar.. det kanske är det nu? i dont know :) nu sticker jag till sorräh,ville bara meddela det och så hörs vi kanske senare. ha det superfint N be nice ;) puss

It's a good thing

Publicerad 2010-03-13 13:30:21 i Allmänt,

heeej allihopa, hoppa ni sovit riktigt gott. det har jag,förutom att jag vakna halv 10 av att hundarna skällde..

tänkte börja berätta om gårdagen: sofi följde med mig och josse hem som ni vet,vid 4 tiden kom david och vi fyra spela mest kort och så, efter ett tag kom jesper också hit. riktigt kul hade vi, spela mest spel och kolla film. trodde inte man kunde roa sig så mycket med kort som vi gjorde, haha. sen vid 10 på kvällen stack vi hem till david och kolla film, och vid 1 stack vi hem. tack för dagen :)

idag har det inte hänt så mycket än, men planerna för dagen är att sticka hem till sara med bella och oscar. blir att träna på vår redovisning vi ska ha på gympan. sen blir det att nanna över där.

nej nu måste jag börja fixa mig, ha det superbra! pusspuss

bild sen när vi var hos mormor och morfar, riktigt fin utsikt har dom

Ser du stjärnan i de blå?

Publicerad 2010-03-12 15:32:34 i Allmänt,

..ja den lyser för oss två ♥

heej sötnosar, fredag idag vilket är helt lovely. sofi är här och vi + josse håller på att fixa lunch nu. snart kommer david hit, inte för jag vet vem det är men det kommer säkert bli trevligt. förutom att jag har ont i magen så är allt helt underbart just nu. överlycklig att det är helg,världens bästa pojkvän,bästa kompisar & familj.

nej nu ska jag hjälpa till med maten. slänger in ännu en låt jag älskar pusss.

Blake Lively

Publicerad 2010-03-10 20:43:13 i Allmänt,

har tränat här hemma nu på vår cykelsak och även ätit grönsaker med dippa,riktigt gott. kollar på "hogan knows best" nu och bara chillar. hur skönt som helst. och inga läxor vilket är ännu bättre. jag har typ tusen olika saker att göra i helgen, kommer vara helt smockfull, kommer inte ens hinna gör allt jag hade tänkt. mer får ni veta senare, inte för att det är något speciellt. men det är mycket iallafall. har inte så mycket mer att berätta nu vi hörs senare, pusspuss

Summer:
Tröja - johnlewis.com
Shorts - aeropostale.com
Skor - heels.com
Väska - matchesfashion.com
Solglasögon - lagarconne.com
Örhängen - ylang23.com

Party:
Klänning - farfetch.com
Skor - Net-a-porter.com
Väska - Coach.com
Armband - Coach.com

jag hjärta låten

Publicerad 2010-03-10 18:57:23 i Allmänt,

hej sötnosar. idag har jag,josse och amanda varit och badat på björkviks badet. det blev inte så länge som vi hade tänkt,men det var helt okej ändå. gick ända hem i det kalla vädret med blött hår, hej sjuka madde. nej vi får hoppas att jag inte blir det. äter nudlar nu och kollar samtidigt tv, ingen läxa till imorgon för vi har "15-års dagens då" wohoo. 

nu ska jag fortsätta att kolla tv, ni får ha det superbra.
slänger in dagens låt nu, jag tror jag är förälskad i den. att lyssna är ett måste :)

Vinter vs Sommar

Publicerad 2010-03-09 22:34:53 i Allmänt,

vad tycker ni är bäst, vinter eller sommar?

Självklart tycker jag sommaren. vintern kan ju vara riktigt mysig oftast men jag tröttnar snabbt på den. sommaren är ju så mycket bättre. sola,bada eller att bara ens kunna vara ute i shorts och linne låter underbart. jag orkar inte att det ska vara så sjukt kallt hela tiden, så ge mig sommea. ge oss sommar. tror ni håller med, lite iallafall. sommaren är faktiskt liite bättre. och jag längtar ihjäl mig, plus 10 veckors lov låter inte så fel ;)

snygg outfit, ge mig den tack! :)

Sky's the limit - Jason Derulo

Publicerad 2010-03-09 20:55:47 i Allmänt,

Hej sötnosar. sitter och kollar "dating in the dark" och har nyss varit ute en lång runda med josse. riktigt riktigt skönt :) denna superbra (hoost) uppdateringen beror på att jag varit med min älskling idag, tack för idag ♥ hinner inte skriva så jättemycket för programmet rullar på och snart är det dh. ska också ta och göra te nu. jag hoppas ni har haft en super dag, det har jag iallafall! puss puss

dagens låt;

i'm not pop, i'm hip hop

Publicerad 2010-03-08 23:35:33 i Allmänt,

..jag är inte dålig på att uppdatera, jag är bara upptagen med annat. typ samma sak eller...?

nej nu ska jag sluta larva mig. kan erkänna att jag är dålig på att uppdatera, ibland iallafall. men jag kan även vara riktigt flitig. man skriver oftast om det som poppar upp i huvudet, men ibland finns det inget som gör det. man får hjärnsläpp och det ända man tänker då är "vad ska jag skriva om..?" det kommer inga ideér. sånt hatar jag. speciellt efter att ha gjort över 300 inlägg så är det ännu svårare, det blir ju det ju längre man bloggar. man har ju skrivit om allt och alla. fast något jag kan skriva mer om är:

- tips om bra filmer
- hiss & diss lista
- mer outfits, både på mig och kändisar
- frågestunder
- vad jag tycker om andra bloggare kanske?


det finns en massa faktiskt, jag har ju redan skrivit om detta, fast inte så mycket som jag borde. eller den sista punket har jag ju inte, men kan ta tiden till att göra det någon gång, kan vara kul att höra andras åsikter om de stora bloggerskorna/bloggarna förutom ens egna. eller är det jag som sitter här och gissar? jag tycker det är så iallafall.

nu ska jag faktiskt sova! vi hörs imorgon, men när vet jag inte. ska vara med oscar :)
sov gott och dröm sött!

                             

She fly's me away

Publicerad 2010-03-07 11:13:09 i Allmänt,

godmorgon alla sötisar!

vakna för snart en timme sen, var nyss nere och åt så nu gör jag inte så mycket. josse är inte hemma så gissa vilken dator jag sitter vid? haha jag tror nog ni vet :) idag blir det att sticka till ikea,sen vidare till farmor en snabbis för vi ska sen vidare till mormor och morfar. vi ska fira morfar som fyllde år nu i veckan.

nu ska jag börjar städa lite, mitt rum är inte så himla fint. men vill först bara tacka bella för min nya header, kunde inte gjort det bättre själv. så massa tack till dig :) innan jag sticker slänger jag även in dagens låt : Jason Derulo - She fly's me away

x-effekt

Publicerad 2010-03-06 18:50:52 i Allmänt,

nu sticker jag till olivia där eva också är. blir att kolla melodifestivalen och säkert annat också, eller vem vet. men det är bara det vi bestämt iallafall, gästerna är här men ingen i min ålder så jag kan sticka iväg. har faktiskt lite bråttom för dom har börjat gå för att möta mig och jag sitter här och skriver, not okey. så nu måste jag kila iväg, hade lite kul med webben innan men jag bjuder bara på två st, tyväär.

ha det superfint och så hörs vi, pusspuss!



Russian Roulette

Publicerad 2010-03-06 17:37:49 i Allmänt,

vi får ha ett rihanna-tema idag, eftersom jag lagt in dagens låt med henne, och detta nu. men det blir bara skoj skulle jag gissa på. när josse var här hjälpte hon mig med hur man gör såna här outfits-bilder istället,mina va lite halvtråkiga. så nu piffar vi upp stället lite. här är även en låt med henne "Russian Roulette" riktigt bra.

nu har våra gäster kommit och jag har inte varit nere och hälsat vilket jag borde göra nu.
ha det fint ♥



Man! I feel like a woman

Publicerad 2010-03-06 16:24:02 i Allmänt,

musiken är igång och jag surfar runt lite överallt. sitter vid josses dator, min är så seg så. slumpa på en låt och så blev det "Man! I feel like a woman - Shania Twain" så sitter och lyssnar på den nu, hihi. jag har egentligen inte så mycket att säga, det känns som om jag redan berättat varje sekund av mitt liv i de andra inläggen idag. haha nej men ni vet ju hur det ser ut för mig, ingen aning om vad jag ska göra. men tror jag vet vem jag ska fråga,fast det får in veta sen om det nu blir något :) nu ska jag fortsätta med att inte göra något, ha det super! 

är man glad så bjuder man ;)

rude boy

Publicerad 2010-03-06 14:53:13 i Allmänt,

sitter och funderar på vad jag ska göra idag. kan ju fråga om någon vill hitta på något,eller sticka till ishallen och kolla på hockey där josse och sofi redan sitter bänkade. eller så..stannar jag hemmar och pluggar lite till redovisningen, det är inte något jag vill göra frivilligt bara så ni vet. men imorgon sticker vi till ikea och sen vidare till mormor och morfar vilket gör att jag inte kan fixa med den imorgon, tror jag iallafall. ska iallafall göra mig i ordning snart och sen får jag se hur det blir.

dagens låt: Rude Boy - Rihanna

Twilight

Publicerad 2010-03-06 12:57:35 i Allmänt,

hej sötisar! solen skiner och jag är på superhumör. även lördag vilket gör det ännu bättre. har nyss tränat på vår såndär tränings-sak i 20 min utan att stanna, reekord. haha men jag känner mig riktigt duktig,ska börja göra det mer, och snart är det sommar vilket blir ett ännu större "måste".

gårdagen var skoj, familjen hey kom ju hit. vi kolla dels två filmer, The Proposal och New Moon. första gången jag såg twilight, eller ettan har jag sett men det var första gången jag såg tvåan. höll på att dö när jag såg Taylor Lautner, han är förjäkla snygg. heelt sjukt..

men nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att fika i ute rummet för första gången detta året, hihih ha det superbra och så hörs vi senare. slänger in dagens låt senare men nu så länge får ni stirra på denna underbara bild. pusss



F r e d a g s m y s

Publicerad 2010-03-05 18:47:29 i Allmänt,

hej alla underbaringar!

sitter och myser med musik i öronen,butterfly fly away - miley cyrus
om ca 20 min kommer hey hit, kommer bli sjukt kul. längesen jag och jossäh var så. maten håller på att lagas, och här städas det även lite smått. så det är fullt hus. har nyss gjort mig klar så finns inte så mycket för mig att göra. jag hoppas iallafall att ni får en helmysig kväll.
ha det super :)

kvällens outfit:
svart linne - gina tricot
vitt linne m tryck "girls just wanna have fun" - gina tricot
svart kofta - h&m
ljusblåa jeansleggings - bikbok



Fredagen den 5 mars

Publicerad 2010-03-05 17:32:56 i Allmänt,

skulle skriva datumet där uppe och kom att tänka på "är det kanske fredagen den 13" men det var det tyvär inte, haha. har nyss kollat top model, fiinal. sen har jag inte gjort så mycket, håller på att välja kläder men vet inte vad jag ska ha på mig. dagens i-landsproblem, det heter väl så? aja shit the same, nu måste jag börja fixa mig. får se om det blir dagens outfit sen eller något sådant, pusspuss :)

summer of 2010

Baby we can do it all night..

Publicerad 2010-03-05 16:18:44 i Allmänt,

hej alla sockertoppar! skolan har rusat förbi idag, hk första lektionen vilket gick super. sen hade vi no och det var helt okej. sen elevens val,kolla mest massa roliga videor. till sist så hade vi so prov,gick hyffsat bra. det var inte så jättesvårt men det är ett fel som jag vet att jag kommer ha, buhuu. nej nog om det.. skulle egentligen till farmor idag men det blev inget, så ikväll kommer familjen hey hit så blir att umgås med jossääh! kanske sticker till henne imorgon istället, min farmor asså. haha men det får vi se, inget bestämt. lyssnar på massa musik nu och håller på att fixa mig. är så himla glad, dels för att det är helg och för att jag är käääär. yes ni hörde rätt, jag älskar dig oscar!

dagens låt:

Stort är snyggt..

Publicerad 2010-03-04 18:45:22 i Allmänt,

har nyss tränat so och tror inte jag behöver göra det mer, har allt i huvudet nu. kollar runt på lite kläder samtidigt som jag kollar tv. hitta denna snygga outfiten, gilla speciellt byxorna. man behöver inte alltid ha tighta kläder för att det ska vara snyggt, dessa byxorna var riktigt snygga ju. och det finns stora tröjor man kan gå runt med som är sjukt snyggt, så en tumme upp för det :)

a cinderella story

Publicerad 2010-03-04 16:46:09 i Allmänt,

hej mina godingar. var nyss på hardys med pappa,amanda och josse, mumsigt! efter passa jag på att köpa lite godis, känner mig riktigt nyttig... men iallafall, pluggar till provet imorgon, sitter i soffan med pappas bärbara, lyssnar på musik och kränger mitt godis samtidigt som jag pluggar. låter det inte toppen? brukar alltid komma hem och slänga mig i soffan och nästan somna så trött jag är. men nu ska jag inte göra det, det är bara till att plugga till huvudet sprängs. okej kanske inte så mycket,men mycket ändå! har även redovisning på måndag, usch vill inte tänka på det men jag måste. blir att också förbereda den nu så jag slipper göra det i helgen. är inte ens hemma då, så yesyes. vilka mer planer för dagen vet jag inte, förutom att jag och josse ska ut och gå. ska nog också träna på vår cykel-aktiga-tränings-sak, haha namnet kommer jag inte riktigt på!

ni får ha det super och så hörs vi senare, lägger även in dagens låt nu.
puss och kram skumbanan.

Christian Walz - Wonderchild

It don't matter if you're black or white

Publicerad 2010-03-03 22:22:36 i Allmänt,

kvällen andra och sista inlägg för idag, min dåliga uppdatering beror på alla min läxa. har prov på fredag och kan inte så värst mycket, kan fortfarande inte det men ska plugga rejält imorgon. i helgen sticker jag till farmor så då blir det ingen uppdatering överhuvudtaget, om inte någon känner för att gästblogga lite kanske? :) kom även på just nu att jag har engelska glosor till imorgon men har inte boken med mig hem, haha sprängs snart av alla läxor. har även redovisning på måndag och vill inte hålla på med den i helgen så måste göra den imorgon. har ingen aning om hur jag ska klara av allt detta, wish me good luck..nej nu hinner jag inte skriva mer, ska fixa mig nu och sen blir det kaanske att läxa igenom so:n, om jag orkar..

snygg party outfit, mjaauw!

koöga på att silverfat, nice!

Publicerad 2010-03-03 16:42:08 i Allmänt,

hej sötn0s@r! onsdagar är förjäkla dryga enligt mig? och det har jag sagt ett antal gånger så jag tror ni vet det. men idag var det en spännande dag och mycket rolig. dissikera ett koöga på no:n ganska spännande faktiskt, blir alltid så uppspelt när man ska göra något sånt. tycker det är ganska kul,fast jag måste erkänna att jag tyckte synd om den lilla kalven. inga andra intressanta lektion. eller svenskan var kul, spenderades mesta dels med oscar och sorräh. nu ska jag fortsätta att kolla top model men slänger först in dagens låt, en myyysig låt :)

Desperate Housewives

Publicerad 2010-03-02 21:20:17 i Allmänt,

får bli ett snabbt inlägg, håller på att kolla dh nu. första avsnittet nu detta året, har verkligen längtat. ni som vill se det,slå på tvn på kanal 5. det är riktigt bra,men kanske svårt att hoppa in mitt i. menmen..någonstans måste man börja, jag börja heller inte kolla på allra första avsnittet. hah men nog om det, idag har jag baaara chillat nästan. somna till halvt i soffan men vakna av att josse kom hem, har gjort en av mina läxor. känner mig lite stolt eftersom jag egentligen inte palla göra någonting. men nu ska jag ner och äta, ha det super!

Gåshud? - ja

Publicerad 2010-03-02 15:00:38 i Allmänt,

hej alla sööötnosar. tisdag idag vilket betyder kort skoldag. massa chilla lektioner. musik, idrott och språk, fick även reda på spanska provet. det gick helt okej men kunde säkert gått lite bättre. iallafall, tvn är på och jag sitter och kränger mat. flingor, digestive och oboy, för er som då vill anteckna :) vid 4 är det top model och efteråt blir det att göra läxor. har massvis, matte,engleska,biologi,svenska m.m. tror ni också blir helt yra av att bara läsa hur mycket vi har, fyy!

dagens låt, får gåshud när jag lyssnar på den. helt underbar, finns även massa fler med han.
om ni går in på youtube så hittar ni han där, en riktig muuumsbit! :)

T Y R A B A N K S

Publicerad 2010-03-01 21:30:32 i Allmänt,

Kom hem från ishallen för snart ett timme sen, var väldigt roligt att kolla. men lite läskigt, det ser ut som om dom försöker döda varandra,men så är det självklart inte...eller? det negativa var bara att det var så himla kallt, mina fötter har frysit till is, bokstavligen. får hoppas att dom tinar snart, hihi. annars har jag inte så mycket mer att säga. blev ingen läxa idag, hann inte. fast har ändå ingen till imorgon så har gott om tid att göra den då. nu ska jag ner och dricka varm oboy.

ni får ha det superfint. slänger även in en bild på snygga tyra banks ;)

Maddes vill ha outfit..

Publicerad 2010-03-01 16:59:27 i Allmänt,

orkar inte göra läxan just nu,tar det sen. och top model går på tvn vilket man blir besatt av. fast det är ju inte så konstig,det som är så bra :) fast eftersom det blir hockey ikväll så måste jag börja med läxan snart, skjut mig :( haha nej nu ska jag inte klaga, gjorde denna snygga outfiten innan. min egna lilla vill ha outfit. linnet ser lite konstig ut på sidan men jag vet inte hur man fixar det.

ni får ha det fint tills nästa gång vi hörs!


första mars

Publicerad 2010-03-01 15:52:10 i Allmänt,

halloj! kom nyss hem från skolan,dagen har rusat iväg och den har varit väldigt rolig också. fast vanliga tråkiga lektioner, men alla vänner gör den så lyckad samtidigt! jag håller på att käka nu och kollar även Ghost Whisperer, kuuusligt bra :) ikväll blir det att kolla hockey match med josse, lär bli skoj! men nu måste jag gå, ska kolla tv en stund till men sen blir det att göra massa läxor, usch.

aja, ni får ha en superdag!

kommer ni ihåg när jag prata om darins låt och jag lova att lägga ut den?
hade nästan glömt det,men här kommer den som dagens låt :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela