maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

dags att shoppa?

Publicerad 2012-02-29 21:10:30 i Allmänt,

känner att jag måste ta en shoppingtur snart. finns så mycket som jag både behöver och vill ha, t.ex. svarta byxor, löpartights, oljedroppar & så hitta jag en supersnygg tröja på gina som jag vill ha. får hoppas att den finns i butik också!! kollar också runt på lite hårprodukter från Grazette, någon som har provat dem och vet ifall dem är bra? är ju frisörprodukter till ett bra pris, tänkte ge det ett försök..


every day is a new adventure

Publicerad 2012-02-29 19:18:53 i Allmänt,



tjohej! har varit en bra dag idag, har nästan bara haft hantverk vilket gör att tiden springer iväg. har också varit i malmö och lämnat tillbaka min Avicii biljett, skulle egentligen dit med några kompisar men eftersom dem skjutit fram det så bestämde vi oss för att skippa det. har även övningskört idag, tycker det är roligt att köra nu. eller alltså det lilla jag kan och just där jag kör (på en liten väg) så är det roligt. lite läskigt när man sen ska ut på större vägar..

håller på att kolla bb nu och ska snart äta, I'm starving..

tröttis

Publicerad 2012-02-28 23:54:50 i Allmänt,

gör ett snabbt inlägg nu, vet egentligen inte varför jag är uppe för jag ska upp tidigt imorgon och är så jäkla trött just nu. slutar 2 imorgon vilket är hyffsat tidigt, men vi börjar också väldigt tidigt. fick också idag reda på att vi är lediga på måndag, hur gött är inte det? lite långhelg då. men ska ta och sova nu, somnar annars snart framför datorn. puss puss

happy

Publicerad 2012-02-27 23:16:06 i Allmänt,

så skönt att denna dagen är över, jag är så glad just nu! inte precis för att det bara är måndag och det är långt kvar till helgen, utan för tre andre anledningar. nr 1: jag hade redovisning idag vilket gick väldigt bra, bättre än det brukar gå och jag har alltid svårt för att redovisa, så jag är väldigt nöjd med den biten. nr 2: vi har inga läxor, fast det gäller ju dock bara idag skulle jag tro. men kan inte komma ihåg när vi sist inte hade läxor, plugga ju till och med under lovet. men idag har jag inte gjort ett dugg. och till slut så har vi nummer 3: Justin fyller år på torsdag. kanske inget jag springer runt och hoppar av gläjde för, så glad är jag ju inte. utan för nu fyller han faktiskt 18 år, så ingen behöver gå runt och säga att han är liten längre, plus så alla som säger det är oftast dem som är yngre än honom,haha lite komiskt! men jag har ju varit ett fan så länge och kommer alltid att vara det. kommer ihåg att bilden här nedan var min favoritbild innan, där var han ju faktiskt liten. men nu är han supadupa snygg!! flera bilder på honom lär komma på torsdag, hihihi!

filmtips!

Publicerad 2012-02-27 21:16:31 i Allmänt,

nr 1: Crash! tycker att denna verkligen är se värd. är en drama med många kända ansikten i den. svårt att säga vad den handlar om, men för att göra det kort: den handlar om olika människors liv som på något sett har ett samband. den är jättebra enligt mig!


nr 2: Tower heist! en komedi som var jättebra. handlar om att dem ska råna deras gamla chef som lurat dem på pengar, ni får själva se hur det går. men bra och rolig är den!

fredagen i bilder

Publicerad 2012-02-26 15:05:12 i Allmänt,

loven är till för att slappa och göra saker man inte annars hinner med att göra. därför blir det dålig uppdatering. i fredags firade vi morfar, vi var på en jättefin och mysig restaurang och sen åkte vi hem till mormor och morfar. där bjöds det på tårta och godis, vi rullade ut från deras lägenhet sen. igår såg vi en massa filmer känns det som, vi skulle se tre men orkade inte se hela av den sista så får se vidare idag. plus melodifestivalen! berättar lite mer om filmerna sen, några jag rekomenderar faktiskt. idag har jag övningskört för första gången, hur läskigt som helst. och nu ska vi måla amandas rum, sen ikväll blir det bb. haaaj!


strålande dag

Publicerad 2012-02-24 11:33:59 i Allmänt,

det blev en bra kväll igår med god mat. jag fotade dock bara förätten och huvudrätten och maten ser inte supergod ut när man fotar med blix, men det var iallafall jättegoott! idag ska jag plugga och lite sånt, sen ikväll ska vi till malmö för att äta på restaurang, vi ska fira morfar som fyllde 70 år igår. så det blir en både lugn och mysig dag idag, skönt!

Gårdagens mat:
Förrätt: Baguette med mozarella ost och honung.
Huvudrätt: Filé blandat med paprika,champinjoner m.m med ris.
Efterrätt (som jag tyvärr inte har bild på): hallon och persiko-paj!

tre rätters middag

Publicerad 2012-02-23 15:22:41 i Allmänt,



åh så härligt väder det är idag. har dock hållt mig inne om jag ska vara ärlig, stack iväg och handla med josse och pappa innan till ikväll. jag,josse och amanda ska göra tre-rätters middag idag, kan dock inte avslöja nu vad vi ska göra. men gott kommer det bli iallafall. händer inte så mycket mera idag, ska börja med maten redan klockan 4 så allt blir klart i tid. sen blir det att kolla bb typ och sen ta ett fot-salt-bad. min lilla (eller lilla och lilla), min svullna tå rättare sagt måste skötas väl. har inflammation i den så har fått en kompress lagd under nageln, ska ta bort den sen. usch, kommer göra riktigt ont... men nu ska jag kila, vi hörs senare. bjuder på en bild från igår.

Låång dag!

Publicerad 2012-02-21 13:56:31 i Allmänt,

Hejsan hoppsan! Idag ringde klockan vid halv 8 & vid halv 9 åkte jag och pappa till Lund,doktorn skulle bara ställa lite frågor & så. Sen efter det var vi överallt i hela Höör, Apoteket, netto, brödboden, falkenklevs & vårdcentralen. Glömde jag något? Nä sa nog alla affärer i Höör. Fick ta blodprov men sånt klarar ju jag galant, modig som jag är!

Ska iväg till Olivia snart, längesen man träffa henne höll jag på att säga men det är ju inte sant. Utan längesen vi va!
Lite uppdatering om bb: Nadia (hon gravida) lämnade bb igår vilket var planerat från början & två nya deltagare har kommit in. En igår & en idag. Snart (om inte nu) ska deltagarna ta hand om sina djur, en hund, ett lamm,en fågel, en råtta & en orm! Spännande. Men nu ska jag iväg, vi hörs!

värme

Publicerad 2012-02-19 11:25:09 i Allmänt,

godmorgon! bläddrar runt lite och längtar otroligt mycket till värmen, får verkligen hoppas att denna sommaren blir varm. förra var ju ingen höjdare.. men på tal om annat, idag ska jag träffa lovisa vilket ska bli jätteroligt för det var så längesen. och gissa vad vi ska göra? hehe kan alla räkna ut. vi ska se Big Brother!! längtar riktigt mycket till det börjar, har ju redan sett deltagarna men finns säkert en massa hemligheter med dem :)
nu ska jag ner och äta!

titta hit alla bb fans!

Publicerad 2012-02-18 16:54:09 i big brother,

är ni (precis som jag) jättenyfikna på hur deltagarna är detta året och kan inte hålla er tills imorgon. då kan ni gå in på big brothers hemsida som börjar fyllas med information nu. de har börjat sända live från Loftet där det befinner sig 4 personer nu, det är ungefär som glashuset fast de befinner sig på ett loft nu. två av dem ska in i huset senare. de visar även bilder på alla deltagarna med namn och ålder. plus några få bilder på huset, men jag slänger in några fler som inte finns på hemsidan! och förresten, kände igen en tjej rätt mycket när jag kollade igenom deltagarna,men kunde inte komma på vem hon var. MEN NU VET JAG, ni alla borde veta vem tjejen är som har gjort videor om hur mycket hon hatar svenska killar, och att hon inte gillar fattiga människor.. hon ska iallafall vara hem, haha fan vad kul!

lovely saturday!

Publicerad 2012-02-18 12:56:49 i Allmänt,

hej mina fina! eftersom jag somnade redan halv 12 igår så kunde jag gå upp tidigt idag med gott samvete. annars känner jag alltid att jag måste få sova ut, men det tycker jag att jag gjorde inatt. anyway.. jag har varit så duktig som har pluggat idag, så nu förtjänar jag att ta det lugnt resten av kvällen. min dag/kväll består av: duscha, sims, fixa mig, gäster, melodifestivalen osvosv. låter som en bra lördag och imorgon drar big brother igång, jag lääängtar så mycket!!!

                        ps. vill bara skryta om hur snygga vänner jag har!

trevlig kväll!

Publicerad 2012-02-17 22:46:44 i Allmänt,

vi har blivit bjudna på tre rätters-middag och det var supergott! slänger in en bildbomb, kommer inte ihåg vad de olika rätterna innehöll och bilderna är kanske inte jättebra, iallafall inte den på efterrätten haha. men efterrätten var päron med after eight på, muums! vi gjorde oss lite extra snygga ikväll också, rolig kväll och nu är jag helt utmattad. ska kolla tv och sen sova!




loov!

Publicerad 2012-02-17 17:17:14 i Allmänt,



äntligen fredag och äntligen lov! det ska bli så himla skönt med lite ledighet, speciellt nu när vi har haft tusen saker denna veckan. idag ska vi äta tre rätters middag, mamma och pappa håller på att laga och vi får inte veta vad det blir. spännande.. sen ikväll blir det nog att se film eller något annat mysigt. skrollade igenom lite bilder och hitta denna, och tro det eller ej.. men jag saknar mitt blonda hår lite!

big brother 2012!!

Publicerad 2012-02-16 21:12:37 i Allmänt,

här var det inte så bra uppdatering. men gud vad skönt det ska bli med lov nästa vecka. blir också bara en kort dag imorgon, så har alldeles snart lov!! har haft två prov igår och ett idag, känns skönt att ha det gjort. har dock två läxor jag måste göra över lovet, men jag överlever nog det. Big brother börjar på söndag för er som har missat det, gissa om jag ska sitta bänkad? funderar på om jag ska uppdatera er denna gången också om vad som händer i huset? fast det lär jag nog göra, kommer nog hända en massa roligheter som jag gärna berättar vidare hehe. jag slänger upp en gammal bild,så brun jag vaaar. ska kolla Beauty and The geek och äta marabou nu,puss!

Alla hjärtans dag!

Publicerad 2012-02-14 18:18:16 i Allmänt,

Varit en mysig dag idag! Har nästan haft hv hela dagen & vi har hållt på med långhårsuppsättningar. Sen hade vi engelska och den var lite bättre än den brukar vara. Fick också en ros idag, jättegulligt! Så hur firar jag min alla hjärtans dag? Jo, jag pluggar :). Jag har inte något bättre för mig och så har jag två prov imorgon. Men ikväll ska jag kränga lite & kolla Top Model,bra avslut på dagen.

Fick choklad av mammi & pappi!

En dag avklarad!

Publicerad 2012-02-13 22:55:10 i Allmänt,

Skönt att denna måndagen är avklarad. Bara 4 dagar kvar till sportlovet & tre prov vi ska ta oss igenom också. Men det klarar vi! Har varit en lång dag idag så ska sova snart, så fort mitt nagellack har torkat! Blir ännu ett mobil inlägg, ganska skönt att bara slänga upp ett inlägg här ist för att gå in på datorn. Har ju alltid mobilen med mig så! :) godnatt på er!

Time to sleep!

Publicerad 2012-02-12 22:51:33 i Allmänt,

Måste sova nu om jag ska orka gå upp imorgon eftersom tågen i Höör har ersätts med bussar imorgon, lär bli fullt på alla så ska ta mig till Hörby och sen ta buss därifrån. Jippi! blir också extra jobbigt när det är såhär kallt ute.. Men godnatt på er allihopa, see u soon!

Braig kväll!

Publicerad 2012-02-12 17:10:26 i Allmänt,

Hallå sötnosar! Hade tänkt slänga upp ett mobil-inlägg idag för jossäh lärde mig igår hur man får bilderna att bli större & så, thaaanks honey! Påtal om igår så orkade jag sticka in mot sätofta där vi skulle fira tre hägneryds filurer hihi. Hade super trevligt & maten var av toppklass, tack tjejer & ett extra tack till Rebecca som bjöd oss!

Idag har det inte alls hänt mycket, har mest kollat tv & pluggat. Väntar nu på att familjen ska komma hem med maten,blir thaimat idag! Vi hörs senare :)

gårdagens!

Publicerad 2012-02-11 14:45:53 i Allmänt,

hade jättetrevligt igår hos både vicky och sen hos sara! var dock mindre roligt när jag vakna idag, hade jätteont i halsen och i ryggen och hoppades att det skulle gå över under dagen men än så länge mår jag fortfarande rätt dåligt. riktigt störigt att det ska hända just idag, skulle nämligen fira rebecca och två andra i hennes familj idag, får hoppas jag orkar sticka dit! slänger upp en bild på min nya jacka, supersnygg grön färg på den!

rubrik

Publicerad 2012-02-10 16:28:10 i Allmänt,

ska snart sticka till vickan för att snacka lite och så bara, sen vidare till sara! inviger min nya ring nu också, supersnygg om ni frågar mig! lär inte uppdatera mera idag, kanske blir att mobilinlägg, fast väldigt tveksamt för dem blir oftast inte så bra. två enkla bilder från idag kommer här nedan:

heelg!

Publicerad 2012-02-10 15:26:17 i Allmänt,

så glad att det är helg, så glad att jag klarade redovisningen bra idag och ännu gladare att jag varït på nova idag och inskaffat ett par nya svarta byxor (mina gamla favvisbyxor satt inte så bra efter ett tag, så har handlat ett par likadana,jaa!!) och så har jag köpt en ring, visar det sen! ikväll ska jag hem till sara med familjen, ska bli riktigt roligt för har inte träffat sara på..god knows when! slänger upp två instagram bilder.

seegis

Publicerad 2012-02-09 21:18:48 i Allmänt,



OJOJOJ, vad dålig jag är på att uppdatera. får skylla på att jag har mycket i skolan just nu! har varit på lager 23 idag och eftersom man har så snälla föräldrar så fick jag en mössa och en jacka med mig hem, YES is the word. är jätteglad över det så taaack mammi och pappi! ♥ imorgon ska jag och mikaela till nova, tycker vi har tid till det då vi slutar vääldigt tidigt, ni kan väl tiderna nu? 11 var det. ska kolla vidare på x-factor nu och sen ska jag nanna, ska upp tidigt imorgon. puss på er sötnosar!

bild från turkiet!

Publicerad 2012-02-06 21:00:06 i Allmänt,



förlåt för dålig uppdatering, men mitt internet har legat nere sen i lördags, har bara varit på min dator också. typiskt mig.. var iallafall på fest i lördags och det var riktigt roligt. blev riktigt lyckat! igår så var släkten här för att fira josse, lika trevligt som vanligt! och idag har det hänt alldeles för mycket... nej men vi simmade på gympan, lika jobbigt som vanligt. sen hade vi bara andra tråkiga lektioner. längtar till helgen!

chillar!

Publicerad 2012-02-04 11:42:42 i Allmänt,

lovely morning! vaknade redan halv tio och har varit jättepigg enda sen dess. har spelat spel med tjejerna, och sen har vi städat. jag och sara har faktiskt olivolja i vårat hår nu som vi hoppas ska få håret att bli mjukare och inte vara så torrt. vi har det dock bara i topparna, hoppas det funkar!! 
 
dessa tjejerna hälsar!

natti!

Publicerad 2012-02-03 23:49:03 i Allmänt,



säger godnatt med denna bilden. blir att lägga sig redan, är stendöd! plus så blir det en lång dag imorgon, pardeey på g. kommer hit massa brudar innan också. vi hörs! sweet dreams

mysig dag

Publicerad 2012-02-03 22:02:48 i Allmänt,





lite halvdåliga bilder, tog dem med min mobilkamera. men skyller också på att ljuset är lite dåligt! sa ju iallafall att jag skulle slänga in någon bild, och såhär fint hade vi det igår. supergod planka med kladdkaka till efterrätt, fast var kladdkaka med marabou och kolasås (tror jag) jättegod iallafall. kollar på bröllopsduellen nu, riktigt rolig film som jag rekomenderar. den går på tv4 nu!

silver!

Publicerad 2012-02-03 20:21:53 i Allmänt,

värsta morgonen på länge.. skulle ta 7.39 tåget men det gick inte förrens 8.20 typ. men vi kom faktiskt bara en halvtimme försent vilket inte är såå mycket ju. var hemma vid 12 och har vilat lite och så idag. sara och rebecca är här nu, gav josse hennes present så nu kan jag ju säga vad vi gav henne, hon fick en rosa one piece! har spelat lite spel med hela gänget, dvs mamma,pappa & vi tjejer! tänkte glo lite på the voice sverige nu. nyya naglar på bilden..

Happy birthday!

Publicerad 2012-02-02 16:33:16 i Allmänt,

Hejsan Svejsan! ska göra detta ganska kort, ska inte plugga något idag tror jag. men josse fyller år så jag tänker heller inte blogga! kanske tar lite bilder som jag slänger in sen. ska iallafall hjälpa till med maten nu, blir planka idag jippii!! sen blir det lite gottis ikväll och så, GRATTIS JOSSE! ♥ (har nog skrivit grattis överallt nu)

no goood!

Publicerad 2012-02-01 22:45:14 i Allmänt,

dåålig uppdatering, sorry guys! men igår så spenderade jag hela morgonen,eftermiddagen och kvällen i lund. vi hade spa kväll på skolan där alla fick ha med sig vars en förälder, kompis osv. mamma fick bli min gäst så fick göra inpackning,färga ögonbryn osv. riktigt roligt! kom hem vid 9 och var helt slut så jag hade en bra anledning till varför jag inte blogga. och idag har jag bara inte orkat, har pluggat och spelat spel med familjen. ska sova nu för ska upp tidigt imorgon och gratta josse! jihooo. hon får dock inte vår (min,saras och hägneryds) present förrens på fredag. anywaay, slänger upp en bild på mig idag och en bild på ett sviiinsnyggt halsband som jag köpte i tisdags,love it! inte bästa bilden, men ni ser ju! :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela