maddejjohansson

En blogg om mitt liv. Mina intressen,min familj & mina vänner!

vi saknar dig redan!

Publicerad 2010-04-30 17:08:09 i Allmänt,

nu har vår lilla prinsessa åkt, det var verkligen tungt. & gissa vem som böla mest, jag och mamma. man märkte direkt att det blev mycket tommare och lugnare, att något fattades. men ja, det låter precis som om hon inte finns längre vilket hon gör. som tur är ska vi hälsa på henne så ofta det bara går, hon är ju trots allt vår lilla solstråle.

dagen har varit hur bra som helst, vädret som kanske gjorde en,en aning deppig. men som sagt så är barnen supersöta, dom kallar mig till och med mamma vilket jag tycker är urgulligt. när jag kom hem så blev det att äta omelett med bacon som jag och josse hade gjort. sen blev det hejdå till lilla Lexie.

och amanda fyller år idag, grattis till dig syster! :) hon tog även hål i öronen idag, vilket jag inte trodde hon skulle våga om jag ska vara ärlig, men hon klara det. men nu ska jag fixa mig, josefin och sara hey kommer snart, ha det fint :)

9 bast!


Life sucks big time..

Publicerad 2010-04-30 07:24:32 i Allmänt,

god morgon!

håller på att fixa mig samtidigt som jag lyssnar på Miley Cyrus - When I look at you, hihi den är riktigt bra. gissa vilken låt jag kommer lyssna på nu ett tag fram över? haha nej man jag älskar också justin biebers - That should be me, så dom två är mina favoriter just nu. men nu ska jag inte snacka bort tiden. jag har egentligen inte tid med ett inlägg men ja,jag är ju så snäll så!

det fick bli en bild på Hannah (Lexie) för hon ska åka till sin nya familj idag. hinner träffa henne en snabbis när jag kommer hem,men snacka om att jag kommer böla. hon har ju varit hos oss två veckor längre, alltså att dom var leveransklara för två veckor sedan, och dom som ska ha henne har nyss slutat jobba så därför blev det nu. Du är min lilla prinsessa Hannah ♥

hoppas ni får en bra dag, och vi hoppas vädret blir bättre!

Världens bästa!

Publicerad 2010-04-29 17:36:02 i Allmänt,

idag är det ingen vanlig dag,nejnej! mamma fyller år idag och det är strålande väder ute. kan det blir bättre? jo förstås om det hade varit min födelsedag hihi. nej men lilla mamsen blir 41 år, inte illa. så tusen grattis till dig mammi! i love you ♥

ska se om det går att få lite fina bilder ute i detta underbara vädret.
ha det fint!

Justin Bieber ♥

Publicerad 2010-04-29 13:38:35 i Allmänt,

hej gullisar!

sluta redan vid 1 idag, riktigt skönt. dagen har rullat på som vanlig, riktigt roligt att vara där. alla är verkligen supersöta. det är även 19 grader ute, vilket man inte kan tro för liksom..var är solen? tyckte väl det kändes varmt innan,målnen lurar en lite. min magen kurrar och bullarna står och väntar på mig där nere, ha det fint!

dagens outfit:
svart linne - h&m
grå,rosa,blå & lila randig kofta - bikbok
ljusblåa jeans - bikbok





dagens låt är That should be me med justin bieber!

Anna Anka söker assistent

Publicerad 2010-04-28 20:46:43 i Allmänt,

sitter framför tvn med datorn i knäet, teét framför mig och även mina mackor. ska snart måla mina naglar också, lite ljusrosa bara så inget märkvärdigt :) som jag sa innan så fyller mamma år imorgon, blir väl att gå upp lite tidigare pga det.

brukar inte kolla på Anna Anka söker assistent,vilket går nu på tvn. programmet är rätt roligt att kolla på,men jag skulle inte säga att jag älskar just henne. hon är ju seriöst helt blåst :) men jaja,kul att kolla på hur hon gör bort sig i tvn,hihi :)

David Beckham

Publicerad 2010-04-28 19:36:15 i Allmänt,

men tja sötnosar!

på tvn går 2½ men och jag sitter i soffan med josses laptop och myser. några bra program på tvn idag? inte vad jag kommer på, blir kanske att kolla film isåfall. men jag ska snart äta lite kvällsmat. onsdagar är ingen dag jag vanligtvis gillar, men eftersom det är prao nu så var den mycket bättre.

kände att jag ville bjuda på en riktigt godbit ;)
ha det fint!


when I look at you

Publicerad 2010-04-28 15:50:27 i Allmänt,

heeej!

kom hem för ca 1 h sedan. dagen har varit rolig, barnen är för gulliga. värdet har varit hyffsat varmt idag. eller så är det jag som springer runt för mycket på rasterna haha.

men iallafall så ska jag,josse och amanda in till höör snart en runda. imorgon fyller mamma år och på fredag fyller amanda år. även valborg på fredag. sen om vi ska ha gäster eller inte på lördag vet jag inte, så den sista biten av veckan är ganska så fullbokad. varje gång man säger "mamma fyller år imorgon" så tänker jag att för exakt ett år sedan var vi i thailand. saknar det så sjukt mycket..

dagens låt blir When I look at you - Miley cyrus ft David Bisbal
jag är förälskad i hennes röst, just so u know..och hennes hår :)






Hannah vs Lexie

Publicerad 2010-04-27 19:38:41 i Allmänt,

bara några få dagar kvar till Hannah ska bli hämtad. eller om jag ska säga hennes nya namn Lexie. kommer bli så fruktansvärt tomt utan henne. kommer sakna den lilla solstrålen som springer runt här hemma och inte fattar så mycket, haha! vilket namn tycker ni är finast, hannah eller lexie? jag tycker hannah :)

snart är det dating in the dark, köpte godis innan som jag ska ha om jag orkar. känns just nu som om maten är påväg upp igen. haha eller nej inte riktigt, men illa mår jag! kan vara för jag provsmaka någon bit innan.. men nu ska jag ta på mig mjukiskläder och kela lite med hannah innan det börjar.




inte den bästa skärpan,men hon är lika söt för det :)

Be without you - mary j.blige

Publicerad 2010-04-27 16:06:57 i Allmänt,

hejhej!

sitter och myser framför datorn och har nyss krängt i mig massa bullar. ska snart sticka in till höör för att handla godis till ikväll, alla bra programen ju ;) sen blir det att kolla film eller något. haha helt rastlös nu när jag inte har några läxor. rastlös på ett bra sätt dådå.

men nu ska jag fixa mig lite och sen sticka in till höör, ha det fint!

dagens låt

sweet dreams!

Publicerad 2010-04-26 21:26:04 i Allmänt,

nu ska madde lägga sig och kolla En dag i livet, ingen svensk film om ni tror det! jennifer lopez är dels med så den kommer säkert vara hur bra som helst. baka även chokladbollar innan som jag har förberett mig med. men nu ska jag sätta igång den innan det blir försent.

sweet dreams!

vi avslutar kvällen med denna snyggingen! ;)

I wanna be the smell of your sweet perfume!

Publicerad 2010-04-26 19:37:42 i Allmänt,

mest för att jag lyssnar på gårdagens "dagens låt" så tyckte jag att rubriken passa. hela texten är så perfekt tycker jag, och han röst är också riktigt bra.

haha spela gh innan och bara tog en låt som det stod var hyffsad svår för jag ville prova, den va inte det men ja iallafall.. så kolla jag inte hur lång den var, så jag satt och spela den i ca 15 min utan stopp, snacka om att jag fick ont i fingrarna efteråt, även under spelets gång.

imorgon blir det utedag på praoen, en liten stund iallafall. så ska fixa en liten matsäck som jag ska ta med och så blir det att cykla dit imorgon, kommer säkert bli lika fint väder imorgon som idag. det hoppas jag iallafall! men nu har jag inte så mycket mer att säga, men vi hörs senare. ha det fint!

dresscode for today:
svart linne - h&m
vit långarmad - ellos
mörkblåa jeans - bikbok
känns inte så passande på praoen att ha massa smycken.
så det skippa jag =)


xbox time innan, älskar!

bra eller dåligt..?

Publicerad 2010-04-26 15:37:25 i Allmänt,

hej solstrålar!

superfint väder ute men kanske inte direkt något att fota. inga knoppar har slagit ut till blommor och inga gröna träd än, men det kommer. så därför jag inte fotar så mycket när jag är ute. får heller inte fota på skolan där jag praoar så ni får nöja er med bilder här hemma. men just nu sitter jag vid pappas så det blir att jag slänger in dagens låt. känns som att jag alltid lägger in det, vet inte om ni tycker om det eller inte. men ni får säga till isåfall tycker jag =)

men nu ska jag kolla gossip girl och njuta av de kommande två veckorna utan läxor.
hihi, puss & kram!

try sleeping with a broken heart - Alicia keys

I wanna be close

Publicerad 2010-04-25 21:03:04 i Allmänt,

I wanna be the smile you put on your face..

vickan spela denna låten igår och självklart reagera jag och var tvungen att veta vad den hette. tycker den är riktigt bra,texten också. om jag tycker en låt är bra så blir jag helt beroende av den. så detta blir dagens låt, att lyssna är ett måste :)

första dagen på praon imorgon, nervös? aao.
mest för att den är första dagen så!

men nu ska jag ta på mig pyjamas och sen kolla film eller något annat mysigt,puss!

bubbles..

Publicerad 2010-04-25 17:27:18 i Allmänt,

hello everybody!

jag hoppas ni har överlevt de senaste dagarna utan mig. har inte lagt in på ett tag ju. har varit upptagen med läxor, kompisar & jägers. men nu har vi prao i 2 veckor,vilket betyder inga läxor och slutar liite tidigare. så allt kommer bli mycket bättre.

vakna i morse med vicky vid min sida och solen som sken in genom fönstret, hur härligt är inte det? vi var med sara igår ett tag, vi åt på höörs pizzeria och sen var vi här hemma. när sara stuckit satte vi på "paranormal activity",efteråt var vi riktigt trötta så vi somna direkt. i morse kolla vi två filmer till. Definitely maybe och Hur man blir av med en kille på 10 dagar,riktigt bra var dom :)

men solen skiner på för fullt så ska ut nu, ha det fint!



Beat it - michael jackson

Publicerad 2010-04-22 19:30:44 i Allmänt,

hej allihopa!

dagen har gått i ett hela tiden. första so som var sådär, vi jobbade på med lite uppgifter. sen spanska,översätta en text men var klar så det var rätt chill. matte sen vilket var helt okej, kapitlet vi jobbar med är rätt roligt. efteråt hade vi gympa, vi har prov snart så läraren bara snacka en massa. och till sist hade vi engelska vilket var rätt roligt, jobba med min bokrecension och blev klar idag =)

efteråt stack till jeppa för att läraren skulle visa mig runt lite så jag vet var jag ska ta vägen dom två kommande veckorna, ser verkligen fram emot det. pappa, jag och amanda stack och handla efteråt,men nu kan jag inte skriva mer för jag håller på med min läxa.

ha det fint! & dagens låt slänger jag också in nu.

nannig..

Publicerad 2010-04-21 21:32:49 i Allmänt,

har pluggat en massa no nu och jag är supertrött. ska måla naglarna nu, om jag hittar en bra färg. och sen sova, brukar ofta lägga mig vid halv 12 men idag pallar jag inte vara uppe så länge. har lagt fram kläder till imorgon nu så känns som jag har det mesta förberett. men vi hörs imorgon. tar nog med kameran till skolan hihi.

godnatt & dröm sött!

dont ask, och ja mina tänder är snea. trilla ju i trean,snyyft!

Sex on fire - kings of leon

Publicerad 2010-04-21 19:06:10 i Allmänt,

hej sötnosar!

klockan är 19:00 och vi sluta vid tre men jag har ändå inte lagt in något inlägg. hur förklarar jag det? haha nej men jag har varit med oscar idag. men nu har han träning så =) skolan har inte alls varit bra för mig. eller jag har känt mig väldigt aktiv och jobbat på bra men inget annat har varit bra med denna dagen. förutom nu efter skolan dådå!

josse spelar kung fu panda och jag sitter och kollar på, haha. men xbox är ju så roligt! imorgon ska jag till jeppa och hälsa på där jag ska praoa och sen blir det att handla,så jag lär inte höra av mig förrens 5-6 imorgon. men nu måste jag sticka, ha det fint! =)

happy face!

Publicerad 2010-04-20 19:39:16 i Allmänt,

åh nu hitta jag felet. haha denna gången får ni faktiskt kalla mig blondin! känner mig själv lite dum, var bara en knapp jag råkat klicka på. men smart som jag är så klicka jag på den. har redan berättat kvällen för er i förra, så jag känner inte att jag har så mycket mer att säga. men jag hoppas ni får en mysig kväll och så hörs vi kanske senare, eller imorgon!

ha det fint!

ni får en lite halvnöjd bild + dagens outfit!

grå tröja - gina tricot
byxor - intersport
halsduk - gina tricot




When im gone..

Publicerad 2010-04-19 20:31:04 i Allmänt,

hej sockertoppar!

bara en liten prinsessa kvar nu, lilla hannah. eller kanske ska börja kalla henne hennes nya namn, lexie! men ja,hannah är hannah så är det bara. men nu ska vi inte snacka om det mer för jag ska snart ner och kolla film, ville bara visa dagens outfit, så här kommer den =)

jag idag:

svart linne - gina tricot
mörkblå hood - skolan
slitna jeans - gina tricot

ha det fint!


Britain's got talent

Publicerad 2010-04-19 17:15:00 i Allmänt,

hejhej!
tog bussen hem efter skolan och när jag kom hem börja jag med läxorna direkt. eller efter att jag ätit,men jag är klara med dom nu vilket är toppen för jag hade aldrig orkat göra dom sen. riktigt fint väder ute vilket betyder att jag ska ut i trädgården snart. guitar hero time sen, haha det kunde ni säkert lista ut! sen glo tv, kanske baka något mumsigt innan, hihi vi får se. men nu om en liten stund kommer dom som ska ha isabell :( så efter det har vi bara en kvar, hannah!

nu ska jag ut lite, ha det fint!

slänger inte lite talanger istället för en låt just nu =)

you give love a bad name..

Publicerad 2010-04-18 20:47:24 i Allmänt,

haha typ 10 min sen jag la in förra inlägget och jag har hunnit fota rummet. fast ja,det tar ju inte så långt tid egentligen ju. kom nyss på att jag glömt berätta att vi fått xbox nu, spelat lite olika spel idag,dels guitar hero. älskar det, riktigt roligt är det. kommer säkert bli att jag sitter och spelar det i några veckor nu haha. men tillbaka till verkligheten..bilderna jag tog blev inte dom bästa men det får ni nöja er med =)

nu ska jag lägga mig och läsa lite, ha det fint!

min älskade säng ♥

haha kanske inte  världens rakaste bild.
och jag ska fixa till lite mer så det inte ser så tråkigt ut =)


dagens klädsel,jatack!

Publicerad 2010-04-18 20:31:25 i Allmänt,

hejhopp! slänger in dagens outfit nu när jag ändå håller på hit och dit. mitt rum är inte helt klart än men vi har fixat lite till idag. ska se om jag kan fota det. har ändå kameran bredvid mig nu,men kom ihåg..det är inte klart haha =)

dagens outfit fick bli:
svart linne - h&m
persiko färgad tröja - vet inte namnet men en affär här i höör iaf
svarta mjukis - intersport (åhus)
svart skinnjacka - h&m
hjärthalsband - från farmor (turkiet)


Movie night

Publicerad 2010-04-18 16:37:44 i Allmänt,

heeejsan!

var på tivolit en snabbis nu idag med hela familjen och massa ungar. var inte tänkt att jag skulle åka någon med det blev ändå en,twister för er som vet vilken det är. jag och josse stack även till hardys för att handla glass,vi skulle bara köpa en men sluta med att vi gick där ifrån med 3 st. dom som jobba där var jättesnälla, eller det var mest för att hon ena hade nyss börjat jobba där så hon var tvungen att prova dom olika glassarna som fanns där. en av glassarna skulle egentligen kostat 44 kr men vi fick den gratis. plus en till,jättesnällt =)

igår blev det som sagt filmkväll. hade hyrt Benjamin Buttons otroliga liv och Get smart. väldigt bra var dom. fast somna till under den ena haha.

riktigt bra, kanske lite för lång så den blev lite smått uttråkad.
men en tumme upp annars!


en komedi som var riktigt rolig.
älskar skådespelarna i den.

Every breath you take

Publicerad 2010-04-17 20:12:24 i Allmänt,

hej allihopa!

gårdagen blev verkligen lyckad. olivia och jag stack hem till henne efter skolan så att hon kunde fixa sig lite sen stack vi hem till mig och var här en stund. vi gick vidare in till höör för att handla och gå runt på tivolit lite. det blev lite roligare på kvällen för då var alla där. vi träffa också oscar en stund. efteråt stack vi hem till olivia och kolla film och åt. tack så jättemycket för dessa två dagar olivia!

har också fått upp min byrå nu men den står inte på rätt plats. måste först ta ut min gamla garderob vilket vi gör imorgon. det har blivit mycket mycket mysigare nu =) hyrde två filmer innan, kommer inte ihåg namnen på dom just nu. ni får veta det senare. men nu ska jag äta klart och kolla lite tv.

ha det fint!

här kommer dagens låt:

ta mig här ifrån!

Publicerad 2010-04-15 21:40:05 i Allmänt,

okej kanske inte det lämpligaste att säga nu när jag precis fått in min nya dubbelsäng, eller 1.60 är den! men jag syfta just nu på att jag vill till ett varmare ställe. vill kunna vakna och ha poolen precis utanför, vill kunna gå ut i bara shorts och linne och ha det exakt heela dagen, vill äta ute på resturanger varje dag och kunna shoppa som bara den. asså när jag blir stor ska jag flytta utomlands, helt seriöst. palla sverige, haha. eller drömma kan man iallafall, vill flytta till usa. inte för jag har varit där men det är ju ändå typ "landet alla drömmer om" eller?

men tillbaka till verkligheten.. sängen är inne och imorgon (kanske ikväll) kommer spegeln in. sen kommer även min nya byrå, längtar tills allt är helt klart. redan nu känns allt mycket bättre. men nu blir det ju helg och jag kommer säkert ha massa annat för mig.. iallafall imorgon, olivia och jag ska nanna. det blir tyvärr inte att hon får inviga min nya säng för vi ska inte sova här, men det kommer ju fler gånger.

stack in till höör en liten stund med olivia idag för att fixa en del grejer. sen var jag med oscar ända till 8,tack för idag! inte så mycket mer som hänt. jag berätta att jag var på vårdcentralen,men sa jag att vi stack till ikea efter? haha tror inte det. men det är iallafall därför som vi har sängar och allt det dära hemma.

men nu ska jag sticka, ha det fint!

turkiet 07!

thailand 09!

Outfit's!

Publicerad 2010-04-15 09:38:01 i Allmänt,

vi ska sticka om 5 min så detta blir ett snabbt inlägg. tänkte mest bara lägga in dagens outfit och gårdagens. längesen jag gjorde det så jaao.. men nu måste jag sticka. allt är packat och klart, och bilder kommer såklart! med andra ord så menar jag att jag har tidningar, klubbor och annat som jag kan ha påvägen haha. men vi hörs, ha det bra :)

gårdagens outfit:
randig tröja - rut med flera
svart linne under - gina tricot
svarta leggings - bikbok


dagens:
vitt linne - gina tricot
vitt linne med betty Boop - h&m
ljusblå leggings - bikbok
svart skinnjacka - h&m


älskar vädret!

Publicerad 2010-04-15 08:50:45 i Allmänt,

god morgon!
lyssnar på musik just nu och väntar på att plattången ska bli varm. men ska bara platta luggen typ inte hela håret! dagens outfit kommer sen, och gårdagens har jag på kameran så det kommer kanske också lite senare. som jag sa så rullar musiken på och jag sitter och flinar åt tanken att dom andra sitter i skolan nu, hihi! ni får dagens låt lite senare. men nu måste jag fixa till det lilla sista!

ha det fint :)

haha fråga inte om bilden, men tog den nyss iaf!

Missing you - tyler hilton

Publicerad 2010-04-14 21:09:06 i Allmänt,

hejhej!
skolan var inte så rolig idag, menmen..life is tuff right? iallafall så följde sofi med mig hem och hon läste lite läxor för mig. sen stack vi in till höör och käkade glass och gick runder. vi stack hem till sofi efteråt och spenderade den sista tiden framför dator, tack för dagen gumman! Me love u ♥

sitter och lyssnar på den absolut bästa låten. kommer ni ihåg "teardrops on my guitar" haha orkar inte rätta stavningen, men iallafall.. den med taylor swift? han killen som är med där, det är han som sjunger denna låten. jag äääälskar den, hans röst är alldeles..underbar!

det blir ingen skola imorgon för jag ska till vårdcentralen, och just det.. jag fick min nya jacka idag från h&m. love it, haha sofi gav mig lite "kickar" så jag börja gilla den, var lite tveksam i början. men muums!

men nu ska jag njuta vidare av låten, är typ 5 gången jag spelar den nu i rad.
haha, ha det fint! :)

Who I am

Publicerad 2010-04-13 20:29:21 i Allmänt,

mest för att jag lyssnar på den låten "who I am" med Nick Jonas,älskar den. ikväll blir det att se en ny film som pappa köpt, riktigt riktigt läskig. står på den att man inte ska se den själv, haha. så den ska vi alla (förutom amanda) se nu om en liten stund. ska verkligen bli spännande, om mamma pallar förstås. hon kommer hem när som och som jag sagt innan så är hon i göteborg =) eller var, hon har precis hoppat av tåget här i höör.

ni får ha det bra, pussar & kramar!

mest för att jag vill ha sommar så blir det en sån här outfit :)
top - net-a-porter.com
shorts - forever21.com
jacka/cardigan - net-a-porter.com
skor - net-a-porter.com

Pearl Harbor

Publicerad 2010-04-13 14:06:13 i Allmänt,

hejsan! kom hem från skolan för 45 min sedan. sitter och kollar tv nu samtidigt som jag äter. ska strax ut med hundarna. känner mig lite stressad för bella står redan och gnäller. idag blir det att göra läxor och så kommer farmor hit. ikväll blir det mys framför tvn, för alla bra program kommer ju. men nu måste jag äta. ha det fint.

mest för att dom är så himla snygga!

kiss N tell

Publicerad 2010-04-13 07:49:48 i Allmänt,

godmorgon allihopa! solen lyser på som bara den,vilket vi älskar ellerhur? gick upp tidigt idag, halv 7. bara jag och josse hemma och tänkte att om jag inte gick upp då (när min klocka ringde) så skulle vi försova oss. nu sitter jag här och njuter av vädret. haha låter lite kul för jag är inte ens ute. har bara håret kvar som jag ska börja fixa nu. annars är jag helt klar, har jag lite tid över ska jag plugga lite.

men vi hörs efter skolan!
ha det superfint.

dagens låt: kiss N tell - kesha





Dont stop believing - journey

Publicerad 2010-04-12 22:08:47 i Allmänt,

hej sötnosar!
längesen ju. haft fullt upp sen i söndags. eller var det lördags? aja.. jag fixa min prao idag vilket är superbra för imorgon är sista dagen man kan lämna in. ser verkligen fram emot det, kommer bli superskoj. två hela veckor där,det är inte illa.

känner inte att jag ska berätta allt som hänt sen sist jag uppdatera. kommer bli alldeles för mycket. och plus så börjar jag bli nannig,vilket betyder att jag ska sova nu. imorgon är det tisdag vilket betyder kort skoldag och så kommer farmor hit. amanda ska även ta hål i öronen,haha vi får väl se hur det slutar.  mamma är i gb och kommer hem imorgon, vi saknar dig!

men nu ska jag sova. slänger in dagens låt som josse fick välja.
dont stop believing - journey

prov imorgon också,önska mig lycka till. funka ju med praon =)

hur f*n ska jag göra?

Publicerad 2010-04-10 22:38:42 i Allmänt,

asså jag har typ världens största problem just nu. vi har prao v 17-18 men jag har iiiingenstans att vara. eller har frågat men dom har inte kunnat ge besked än. vilket de ska göra på måndag,men lappen skulle varit inne i onsdags. asså hur ska detta gå? vill inte vara på skolan precis. i värsta (kanske bästa fall?) så får jag vara på city gross..

men nu måste jag sticka, får springa runder inne i höör imorgon.
wish me good luck!

mest för att jag sitter vid josses dator och tyckte denna var fin

jag har kul när jag har tråkigt..

Publicerad 2010-04-10 17:53:14 i Allmänt,

lät rubriken wired? det stämmer heller ikke. har tråkigt så jag snart dör. har läst alla bloggar, spelat spel och varit inne på massa andra sidor. samt tagit bilder och lyssnat på musik, har jag glömt något? haha tror inte det. bjuder på 4 ego pics iallafall.

dagens dresscode är:
randig tröja m tryck på - gina tricot
gråa mjukis - åhus
svart kofta - gina tricot
andra småsaker..
vita strumpor
lockigt hår
smink (foundation,puder,mascara)
inga smycken,för det palla jag inte.

och nej, jag är inte seriös haha.

fight for this love - cheryl cole

Publicerad 2010-04-10 14:20:52 i Allmänt,

har chillat nu ett tag och börjat fixa/sminka mig. vet inte dagens planer, känner för att ha filmkväll, får kanske ha det med mig själv haha. om inte någon vill vara med förstås..? men nu måste jag föna håret, tar hundra år för det att torka, puss & kram!

dagens låt:

suuuuuunshine!

Publicerad 2010-04-10 13:08:57 i Allmänt,

godmorgon sötnosar! eller god förmiddag kanske det heter? aja, solen skiner på som bara den vilket är det viktigaste just nu. men blir extra pigg tycker jag och man känner att våren är här och är påväg mot ljusare tider. alltså sommaren =)

har nyss duschat,sitter i myskläder och bara surfar runt på datorn. ska snart spela lite playstation som josse gör just nu, fuun! dagens låt slänger vi in lite senare,kom på att jag glömde en igår, ajaj. men vi hörs senare.

ha det fint!
bilden är inte tagen idag, men shit the same =)

Gratisskor.se

Publicerad 2010-04-09 18:59:13 i Allmänt,

haha okej nu låter jag som världens fattigaste som är medlem på den sidan. men en bloggerska "josefine foxman" har skrivit om detta och hon fick en present kort rätt snabbt på din sko på 200 kr. du kan självklart få mer pengar i presentkort,det beror på vad du gör och hur aktiv du är. tycker det verkar som en jättebra ide,speciellt nu till våren när man vill ha massvis med skor. har nyss blivit medlem, bli det du med genom att klicka på bilden under! :)



trötter..

Publicerad 2010-04-09 17:15:27 i Allmänt,

håller på att kolla tv som jag sa innan också. men nu är det cougar town (inspelat). riktigt bra,har ni några favorit serier? jag har massvis som tex, one tree hill,gossip girl,cougar town,desperate houswives och ibland kollar jag även greas and anatomy (stavning?), ballar av stål,idol när det går,svenska hollywood fruar m.m
kan erkänna att jag är en tv nörd,men alla program är så överbra så det är inget jag skäms över att säga haha.

men nu ska jag kolla vidare och vila lite,puss!


helg är det bästa med veckan..

Publicerad 2010-04-09 16:41:13 i Allmänt,

mina inlägg suger som bara den just nu. fast det säger jag varje gång och jag tror ni fattar nu,så jag ska sluta haha. riktigt riktigt skönt med helg. blir att vara med olivia ikväll och imorgon ska vi ha gäster. så helgen är rätt så bestämd. igår var jag med oscar hela dagen,mysmys =)

kollar top model just nu och funderar på vilken bild jag ska ha till inlägget. ni får dagens låt lite senare. och eftersom jag sitter vid josses dator så har jag ingen intressant.

jag hoppas ni får en super mysig helg, puss och kram!

top model!

Rude boy - rihanna

Publicerad 2010-04-07 20:50:18 i Allmänt,

hej sötisar! sitter och pluggar no nu, har nyss gjort färdigt till engelska redovisningen imorgon. ska snart hoppa in i duschen, fast blir bara att tvätta kroppen nu och håret imorgonbitti. berättar kort om dagen för jag måste hinna klart med läxan =)

skolan har aldrig gått så långsamt som den gjorde idag,shit alltså! jag och sara tog iallafall bussen in till höör för att fixa praoplats. dom visste inte om det fanns plats så dom ringer oss imorgon, vi får hoppas på det bästa. för det verka ganska kul att praoa där,min syster har gjort det. sen stack vi till hardys för att kränga pommes och köpa glass,muums! sen stack vi hem. har varit ute och gått en runda med josse också,yeye! men nu hinner jag inte skriva mer.

ha det superfint! 
och dagens låt är rude boy med rihanna.
vet inte om jag lagt in den innan men isåfall har jag världens sämsta minne. 

Zac efron

Publicerad 2010-04-06 16:49:51 i Allmänt,

top model 10 på tvn nu som jag håller på att glo på. ska snart börja med läxan och sen blir det att gå en runda med josse, innan alla super program börjar. tror ni vet vilka..? haha, har sagt dom varje tisdag.

är otroligt trött men jag kan ändå inte somna, försöker vila lite med det går inte.
men nu ska jag kolla klart, puss!

dagens snygging, grr!

Teardrops on my guitar

Publicerad 2010-04-06 14:49:32 i Allmänt,

hej allihopa!
sluta skolan vid 1-tiden, jag och josse bestämde oss för att gå hem isätllet för att ta bussen. eller nej så var det inte riktigt..josse glömde sin mobil i skåpet så vi var tvunga att hämta den och bussarna skulle precis köra så vi hann inte. men det var skönt att gå hem och prata samtidigt om allt möjligt.

nu sitter jag och degar i soffan, borde göra läxan vilket jag faktiskt ska snart men har inte riktigt dom papperna jag behöver. men nu ska jag ta och vila lite, vi hörs senare!
massa pussar och kramar

dagens låt, och videon är bra :)

Bästa!

Publicerad 2010-04-05 19:28:02 i Allmänt,

det känns verkligen som om det är söndag idag och som att det är gossip girl nu, men nej! det är istället outsider och svenska hollywood fruar idag,älskar det. kommer ihåg att innan fatta jag inte varför alla kolla på svenska hollywood fruar för jag tyckte inte alls det var roligt eller så. men nu har jag börjat kolla på det, tjejerna..eller ska jag säga damerna? iallafall,dom är helt körda där uppe men det förstår dom inte,det är de som gör programet.

kolla igenom lite bilder innan och hitta den hära. tagen i somras.
jag älskar dig olivia,du är bäst!

och får inte glömma, jag la till två bilder till på inlägget under.
om jag ser en film jag tycker om så fäster jag mig vid den ett tag..

sötnosar!

Publicerad 2010-04-05 15:20:09 i Allmänt,

har nyss kollat klart filmen, den är verkligen något att se. andra gången för mig denna helgen också ju. skulle kunna se den gång till faktiskt. hihi,men det ska jag inte för nu ska jag baka och sen plugga. blir en chilldag idag bara. orkar inte att det ska vara skola imorgon, men något som är positivt är att det inte är så långt till sommarlovet. så tiden får lov att rusa iväg för mig faktiskt.

nu ska jag och mamma börja baka,vi hörs lite senare!
massa pussar.

Thomas Dekker och Sofia Vassilieva!
mest för att dom är övergulliga i filmen, fast ingen av dom har hår på huvudet då.

Sofia (Kate)

Thomas (Taylor) och Sofia (Kate)

Allt för min syster

Publicerad 2010-04-05 13:34:03 i Allmänt,

hej sötnosar!
måndag idag men det känns som söndag. det blev inga inlägg igår för jag hade fullt upp. vid 12 åkte vi till malmö för att äta middag hos farmor. sen när vi kom hem börja jag packa och duscha,sen stack jag till ellen. där var också sara,lovisa,erica,ebba och emelie. riktigt kul hade vi, kolla film,klädde ut oss i halloween kläder,spela spel m.m. kom nyss hem och kollar samma film som jag gjorde i fredags "allt för min syster" fast denna gången är det med mamma.

nu ska jag kolla vidare,puss och kram!

dagens låt, me like!

sola och bada i pina colada

Publicerad 2010-04-03 22:01:14 i Allmänt,

hej sötisar!
jag och josse sitter och flummar framför våra datorer. hon sitter här inne på mitt rum, vi lyssnar på "sola och bada i pina colada". haha jag vet,vi är över coola. filmen vi såg innan var verkligen riktigt bra. och sorlig, så ni kan ju räkna ut att jag böla en del. jag brukar inte gråta åt filmer men när jag väl gör det så stor bölar jag..

nej nu ska jag återgå till att spela spel och tönta mig.
puss & kram!

aj aj aj..

Publicerad 2010-04-03 15:04:12 i Allmänt,

hejsan hoppsan!
musiken är igång såklart, sitter också och läser lite bloggar. min mage gör så ont att jag inte orkar göra något. får ta samarin eller någon annan alvedon, stackars mig. huvudet värker inte like mycket,men det händer ibland. ikväll blir det tre rättersmiddag,muuums. middagen blir grillat,resten vet jag inte. ska ha en familjemiddag,så det kommer bli treeevligt.

nej nu fick bella mig att vilja spela sims,vi hörs senare! pusss

mimmi gullet!

love me love me..

Publicerad 2010-04-03 12:12:38 i Allmänt,

say that you love me!

hihi,mest för att jag lyssnar på den låten nu. med justin bieber såklart =) har nyss varit ute i trädgården lite för vi släppte ut hundarna för första gången, dom är övergulliga. bilder kommer såklart,dont worry! nu ska jag sätta igång en film och bara slappa. ni får ha det bra och så hörs vi lite senare, massa pussar & kramar.

svar på tal till dig sara =)
"är det dig nicklas ger en autograf till på bilden,du har en sån ring ju"
nej det är inte mig han ger en autograf till,hade inte den ringen på mig den dagen!

haha,vissa bilder är lite snea och så. dom ville inte sitta stilla när man fota dom




Glad Påsk!

Publicerad 2010-04-03 10:48:56 i Allmänt,

godmorgon! underbart väder idag och jag gick upp halv 9 idag, inte illa. något som är lite mindre bra är att jag inte mår så bra. huvudvärk och ont i magen,får hoppas det går över. det var dels det som gjorde så jag vakna och så skulle jag egentligen varit älskling idag men nu kan jag inte det pga hur jag mår. blir nog att kolla film och göra lite läxor. fick låna en film av olivia igår "allt för min syster" tror jag den hette. med cameron diaz, hon är ju överbra =)

har nyss duschat och klätt på mig lite slappkläder. nu ska jag ner och se hur resten av familjen har det. tror dom är ute, aja ha det fint!

britney, gillar ni lugna eller ösiga låtar?
här finns iallafall både och ;)



olivia och eva ikväll!

Publicerad 2010-04-01 19:01:06 i Allmänt,

hej flickor och pojkar!
musiken rullar på som bara den och jag sitter och njuter. kvällen ska spenderas med olivia och eva vilket kommer bli superbra. blir säkert att sticka in till höör och köpa massa godis och engeridricka för jag och olivia ska ha fest. haha vår egna lilla fest bara hon och jag inatt haha. nej men jag har ingen aning egentligen. låter fantasin ta över lite nu.

men nu måste jag börja fixa mig,ni får ha det så bra!

bild från jägers hemsida ♥

är man med i leken,får man leken tåla..

Publicerad 2010-04-01 17:58:49 i Allmänt,

eller hur är det nu man säger? tror orden var rätt korrekt och det var exakt vad som har hänt idag. gjorde ett litet skämt på josse,eller det skulle vara till henne med hägneryd blev offret istället. stängde josses dörr och satte tandkräm på handtaget, lite kul.. men sen när jag själv skulle in på mitt rum lite senare,så hade dom gjort samma sak på mig. haha lite pinsamt att gå på sitt eget spratt som man nyss gjort.

spelat en hel del sims idag, inga läxor gjorde än. men jag ska börja med det nu. det är inte så jättesvårt. ska bara skriva lite om sydafrika och lite om en aktivitet som man kan göra där. men nu ska jag börja sätta igång, vi hörs senare. puss

jag har verkligen bildbrist så ni får nöja er med denna misslyckade hoppbilden!

I am flying,my heart is taking over..

Publicerad 2010-04-01 12:58:12 i Allmänt,

hej gullegrisar! mina naglar ser hemska ut, svart är snyggt vilket jag har. men ni ska se hur jag har målat dom! eller det ser bra ut på ena handen men eftersom jag är vänsterhänt så ser min vänsta förjäkligt ut. får be någon fixa det sen haha.

har nyss duschat och sitter nu och väntar på att håret ska torka. kläderna är på men inte sminket. kanske skippar det idag, blir ju inte att göra något speciellt idag. ska spela lite sims nu, gjorde det igår ju. och när man väl börjar blir man beroende! ni får ha det superfint, puss och kram!

magiii,ser det inte ut som om ena bilden är mindre än den andra?
det är den inte iallafall, haha

Never let you go

Publicerad 2010-04-01 10:47:36 i Allmänt,

godmorgon allihopa! vakna vid 10 tiden och sitter just nu och glor tv. dagens planer är att först äta,duscha och kolla lite tv. sen ska jag göra lite läxor så jag får det gjort. har ändå inte så mycket annat för mig idag. vad ska ni hitta på idag? det är iallafall hyffsat väder,så ute kan man alltid va!

mina vita skor är förstörda så nu har jag bara mina fula svarta vilket jag hatar.
något som piggar upp är att snart kommer mina jackor,spännande ska det bli.

nu ska jag äta frukost,dagens låt är Justin Bieber - Never let you go.
så sööt!

första april!

Publicerad 2010-04-01 01:21:23 i Allmänt,

är jag onormal som nyss ätit 4 mackor? nej det är jag inte, hihi. brukar till och med göra mat ännu senare med olivia, busisar..

första april idag vilket inte är illa. tror helt ärligt jag inte lyckas lura så många men jag ska försöka. tänker just nu bara på sommaren. gick igenom josses bilder och hitta en från sommaren 07. längesen,men gud vad härligt med sommar nu. bara kunna gå ut i shorts och tshirt,kanske cykla och handla glass? bada? oooohh..
har varit jättetråkigt väder idag tex. bara regn eller molnigt hela tiden. jag pallar verkligen inte det längre..

om ni undrar vad vi gör på bilden så kör vi någon lek :)

Om

Min profilbild

Madeleine

Hej finisar! Mitt namn är Madeleine och jag är en glad 95:a som bor i Skåne. Jag går just nu frisör på polhemskolan i Lund där jag trivs jättebra. på denna blogg skriver jag mycket om min vardag men försöker också att bryta av med annat smått och gott! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela